Tällä sivulla: Fasismi tunkeutuu Suomeen; Vanhempain vartti; Venäläisille kerrottiin; Koulu riisuu ja käy päälle; Raakaa peliä lapsilla; Helsingin Sanomat opettajana; Jeesus on opettaja; Koulukiusaamisen ideologiset juuret; Ennen ja nyt; Saatanan opetussuunnitelma; Koulukuljetukset olivatkin bluffia; Lapset propagandafilmiä katsomassa; Leirinuotiotarinoita; Huru-ukko; Vai ei muka uskontoa; Illuminatien käpälissä; Luokkakuvat NWO:n käpälissä; Kehittyikö tietokone itsestään; Voltaire ja Kaarle XII; Suuri Pohjan sota ja Molotovin-Ribbentropin sopimus; Opettajain ammattinimike; Ilon ja itkun Bangladesh; Opettaja reputti omassa tentissään; Hyvä koulu; Retki Latviaan; Nimikirjoitus ja kirjoitustaito; Lapset yleisradion tentissä; Koulu levittää demagogiaa; Päiväkirja; Ristiretket; Evoluution uhrit; Opetussuunnitelmien hyväksyntä ennen ja nyt; Minne katosi kansakoulun johtokunta; Otavan holokaustit; Henkilökohtainen aivopesu; Olympialaisten taustoja; Kreationismin vastainen taistelu kovenee; Koulu tunkeutuu intiimiin; Terveyskysely 5.LK; Jokela; Kouluhallituksen hyväksymä "oppilaalle omaksi annettavaksi"; Koulu ja maitokauppa; Miksi opettaja itki; Koulu pettää lasta ja välinpitämättömiä vanhempia; Kuinka maailma luotiin; Haluaisitko oppia enkkua; Miten uskonnot syntyvät; Kiusaaminen ja väkivallan ennakkoehkäisy; Aikamatka - Söderströmin historian kirja kuudesluokkalaisille; Kaksi keskeistä vaikuttajaa; Opettajain väsymys; Renessanssi; Luokkaretki; Miksi koulukirjat valehtelevat; Kavahtamisen taito; Mielipidetiedustelu Parkkuun kyläkoulussa; Uskonnolliset koulut; Aika matka Suomen historiaan; Ihmisen saastepäästöt; FNS ja lukutaito; Luominen ja evoluutio; Holocaust ja Holodomor; Neito juhlapuvussa; Opettajia korvasyyhyyn; Murhaajat ja heidän veljensä; Korkein arvosana; Pahat paimenet hyökkäävät; Eritreassa ei ole puhdasta juomavettä; Henkinen prostituutio kouluissa; Kun koulukirjat kalpenevat; Kouluruokailu; Vesilasijupakka jatkuu Parkkuussa; Aapiskukko ja Psalmi 119; Uskontoa ympäristötunnilla; Poliisi soitti; Opettaja vai illuminatien keskushyökkääjä; Koululainen, katso mitä sinulla pakkokoulussa luetetaan; Rabbi; Otava maailmanhistorian kimpussa; Saatananpalvontaa kansainvälisyyskasvatuksen nimissä; Missä on parhaat koulut; Otava uskonnon kimpussa; Koulukirjat Internettiin; Poliitikot lasten kimpussa; linkkejä omiin teksteihin; Kunnialliset opettajat tarvitsevat apuasi; Oppimisen estotekniikat; Säilytä oppikirjasi; Paljonko kirjat maksavat; Yleisesikunnan päällikkö Ermei Kanninen; Älä hyväksy koodisanoja todistukseen; Opiskele kiinaa; Koulutuspassi; Biologia, psykologia ja Ikuinen Elämä; Paluu kotisivulle; Tavoitteista

 

KOULU JA OPINNOT

Osmo Pöysti

2002-2011

Kuru & Ylöjärvi, Finland

Kaikki oikeudet pidätetään

Ilmaisjakelu sallitaan

Loppu 2011-02-15

Sivu lopetettu 2011-02-15. Yhteiskunnan muuttumisen vuoksi aihepiirin jatko nyt kahdessa osassa sivuilla POLIISIVALTION KOULULAITOS ja OPINNOT

 

Fasismi tunkeutuu Suomeen

Tyttö teki istui netissä läksyjä tekemässä. Oppikirjana oli Aamulehti ja aiheena Israel. Tyttö tarkisti lehden väittämiä, ja vastattuani tytön kysymyksiin ryhdyin sitten hiljaa mielessäni vertaamaan Aamulehden propagandaa valtakunnanjohtaja Rosenbergin juutalaisvastaiseen propagandaan. Aamulehteen verrattuna Kansallissosialistisen Saksan fasistit olivat pyhäkoulupoikia, mutta nekin tappoivat liki kuusi miljoonaa juutalaista.

En viitsi ryhtyä tutkimaan Aamulehden omistussuhteita, mutta luulen sen olevan nykyisin ruotsalaisomistuksessa. Luulisi valtakunnan pääinkivisiittorinkin kiinnostuvan Alma-median härskistä fasismista. Saihan se kansantaitelijakin Tampereella kaksi vuotta neljä kuukautta ehdotonta kun meni islamin iskujoukkoja mollaamaan. op/2011-01-19

 

Vanhempain vartti

Ovelia nuo Uuden maailmanjärjestyksen työmyyrät. Ne eivät opeta lasta tavaamaan, mutta uskaltavat silti kirkkain silmin kertoa lapsen vanhemmille, ettei lapsi osaa kirjoittaa kaksoiskonsonantteja silloin, kun sellainen tarvittaisiin. Siis syyttävät lasta omista ja päämiehensä virheistä. Ei kai tarvitse enää selittää, kuka se sellainen päämies on. Sehän saattaisi olla suomalaisen perinteisen uskonnollisuuden loukkaamista. Paljonkohan sellaisesta uskonrauhan häirinnästä saisi, jos puhuisi halveksivasti Perkeleestä?

 

Venäläisille kerrottiin

Venäläisen "viidennen kanavan" (www.5-tv.ru) kello 17.00 lähetyksessä "avoin studio" keskusteltiin joku päivä sitten paikallisen peruskoulun kehityksestä sitten Neuvostoliiton luhistumisen. Neuvostoliiton koululaitosta mainostettiin aikoinaan hyväksi, mutta se oli huono. Se korvattiin amerikkalaisten sosialistien kehittämällä koululaitoksella, joka oli entistäkin huonompi.

Venäjän koululaitoksen ruotiminen tehtiin todella avoimesti - keskustelijat uskalsivat sanoa, ja sanoivat myös. Keskustelijoiden joukossa oli mm. Sergei Konstantinovitsh Komkov. Suomessa uskalletaan vain "kritisoida", mutta asiantuntijoille sananvuoroa ei uskalleta antaa, koska silloin koululaitoksen vinoumien tarkoitus - länsimaisen kulttuurin hävittäminen - paljastuisi.

Ohjelmassa kerrottiin myös siitä korruptiosta, jonka avulla Venäjä saatiin hyväksymään uudet, entistä tuhoisammat opetusohjelmat ja Frankfurtin koulukunnan mielipidemuokkaustekniikalle perustuva Yhtenäinen valtiollinen loppututkinto "EG", (Edinyi Gosekzamen). op/2010-10-10

 

Koulu riisuu ja käy päälle

Kurusta viedään lapsia Ylöjärvelle muka uimaan. Uimahallissa otetaan kamerat ja kännykkäkamerat esille, ja aletaan kuvaaminen. Opettajat ovat suojanneet selustaansa kieltämällä kameroiden käytön uimahallissa, mutta käytäntö on aivan muuta. Lapset pakotetaan valokuvattaviksi, tahtoivat he sitä tai eivät.

Koulusta pyydetään lupaa lapsien viemiselle uimahalliin. Sekin on pelkkää hämäystä Jos lupaa ei anneta, käyvät koulun politrukit päälle. Koulusta soittanut politrukki selitti vaimolleni tiukkaan sävyyn, että uiminen kuuluu ohjelmaan, eikä poikkeamia siitä sallita. Vaimoni yritti puolustella luvan epäämistä sillä, että kun sillä tytöllä on nyt sellaiset päivät ettei se nyt vaan sovi.

Opettajat ja koulujen muut politrukit ovat niin hävyttömiä, ettei niihin enää terve järki tehoa. Järkevämmätkään opettajat eivät uskalla puuttua asiaan työn ja toimeentulon menetyksen pelossa. Jumalallakaan ei liene enää muuta keinoa kuin lopettaa Kurun viimeinenkin koulu. Ei siitä ainakaan haittaa olisi.

 

Raakaa peliä lapsilla

Yleisradiossa kerrottiin eilen, että opettajat vastustavat Opetushallituksen aikeita vähentää äidinkielen, vieraan kielen ja matematiikan tunteja. Vastuuntuntoiset opettajat huomauttivat, että jo nykyisellään lasten luku- ja kirjoitustaito on huono. Hyvä, että vastustivat Opetushallituksen aikeita, mutta miksi Opetushallitus sitten sellaista asiaa ajaa, jonka sekä lasten vanhemmat ja peruskoulujen opettajat tietävät olevan huononnus?

Niin. Kertoisiko joku, vai kerronko minä?

Ehkä ei ole välttämätöntä tietääkään, kuka Suomen valtiossa haluaa niin kovasti lasten tekemistä idiooteiksi, että lähtee vähentämään tärkeiden oppiaineiden jo ennestään vähäisiä tuntimääriä sen lisäksi, että näiden samojen aineiden opetukseen on tehty muitakin huononnuksia, joista tuo nykyiselläänkin huono luku- ja kirjoitustaito johtuu.

Koulu pyrkii tietoisesti kokonaisen ikäluokan tuhoamiseen. Hävitystyö ei koske ainoastaan äidinkieltä, vieraiden kielten opetusta tai matematiikkaa. Historian opetuksessa ei enää tyydytä pelkän valheen levittämiseen, vaan siitä on tehty kapinallisuuteen tähtäävien asenteiden levityskeino. Uskonto on pantu palvelemaan globalisaation nimellä kulkevaa okkulttista ideologiaa. Musiikki ja kuvaamataito on korvattu perversionismilla persoonallisuuden tuhoamiseen erikoistuneiden Frankfurtin koulukunnan juutalaisten sosialistien ohjeita vastaavasti. Koulukirjoista on tehty sekavia ja niin edelleen.

Suomi on ajautunut uuteen sortokauteen. Lapsilla ei ole monta keinoa vastustaa Valtion raakaa hyökkäystä alaikäisiä lapsia kohtaan, eikä niitä paljon ole vanhemmillakaan. Suomi oli ennen hyvä maa, mutta Jumalalle selkänsä kääntänyt kansa joutuu nyt kokemaan sen, mitä se on, kun Jumala kääntää selkänsä maalle.

Meille Jumalan valtakunnan kansalaisille on tärkeää, että pysymme täysin erillämme hyökkääjän hankkeista. Henkilökohtaista päätösvaltaa ei pidä luovuttaa Eduskunnalle tai sinne pyrkiville, eikä vihollisen kanssa yhteistyössä olevia tule hyväksyä kumppaneiksi Herran ehtoolliselle. Jos pysymme irrallamme koulun lapsia vastaan harjoittamasta kulttuuriterrorismista ja rukoilemme Jumalalta apua, Jumala hoitaa pian asian kuntoon ainakin meidän osaltamme. op/2010-09-28

 

Helsingin sanomat opettajana

Lapsia odotellessani istuin taas kirjastossa. Hesarissa oli laaja selostus islamilaisen maailman pönkittämiseksi järjestetystä näyttelystä, islamin tuhannesta ja yhdestä keksinnöstä. Ainakin näyttelyn nimi oli osuva.

Poliittisesti korrekti demagogia käy kristinuskon juuren, varren ja hedelmien kimppuun missä ja koska tahansa. Nykyaikaisen länsimaisen sosialismin isä György Lukacz ilmoitti suoraan, että tarkoituksena on Länsimaisen sivilisaation hävittäminen ja kertoi, että koska Länsimainen sivilisaatio perustuu kristinuskolle, on sitä vastustettava selvästi demoonisin voimin.

Demooninen propaganda osaa olla pitkäjänteistä. Liki sata vuotta sitten alkoi Islamin kaunistelu ja markkinointi muka hovikelpoisena ideologiana ihmisten lapsille sellaisissakin maissa kuin Suomi. Osana tähän kampanjaan kuuluu Lähi-idän kulttuurien saavutusten kirjaaminen Muhammetin ja hänen päämiehensä ansioiksi.

Tuhannen ja yhden yön sadut eivät menisi kaupaksi suomalaisille propagandan uhreille, jollei samalla olisi huolehdittu siitä, etteivät potentiaaliset uhrit tiedä syyrialaisesta kristikunnasta ja Babylonian juutalaisista mitään. Islamilaiset kansanjoukot eivät koskaan saavuttaneet sitä kulttuuritasoa, joka syyrialaiskristityillä oli ja kun he lopulta hävittivät syyrialaisen kristikunnan, heidän kulttuurinsa kehitys pysähtyi. Juutalaisia jäi vielä paljonkin eri puolille muslimien valloittamaa maailmaa, mutta eiväthän juutalaiset "gojimeille" mitään sivistystä tuo.

Syyrialainen kristikunta oli suurin kirkkokunta, paljon suurempi roomalaiskatolinen tai kreikkalaiskatolinen kirkko. Sen hävisi vasta, kun Aasiaa ja Eurooppaa laajalti valloittaneet mongolit hylkäsivät syyrialaisen kirkon ja söivät sen 1300-luvulla. Mutta silloin se olikin jo lypsetty kuiviin.

Syyrialaisen kirkon ja Islamin varsinaista rinnakkaiseloa kesti Syyriassa, Persiassa ja Afganistanissa 600-luvulta 1300-luvulle, noin kuusisataa vuotta, Egyptin koptilainen kirkko ja islam vielä sitäkin kauemmin. Jos Helsingin Sanomat ei olisi niin poliittisesti korrekti, se olisi hyvinkin voinut kertoa tosiasiat, eli sen, että Syyrialainen kirkko välitti Kreikan saavutukset islamilaiseen maailmaan sen lisäksi, että Babylonia sekä Persia olivat olleet tämän maailman vetureita jo kauan ennen kirkon ja islamin syntyä. op/2010-09-10

 

Jeesus on opettaja

Ihmisen sieppaus on synti, josta Laki määrää kuolemanrangaistuksen:

Joka varastaa ihmisen ja joko myy hänet tahi pitää häntä hallussansa, se rangaistakoon kuolemalla. (2.Ms 21:16)

Lapsen pakottaminen valtion kouluun on kaksinkertainen synti. Lasta ei pelkästään varasteta, vaan varastetaan jumalanpilkkaajien indoktrinoitavaksi.

Tsaarin aikana kansakoulun opettaja oli suuri herra, aivan kirkkoherraan, nimismieheen ja apteekkariin verrattava. Häntä kumarrettiin syvään, ja vain harvoin hän alentui keskustelemaan oppilaittensa vanhempien kanssa. Suomen itsenäisyyden alkuvuosina tämä asia muuttui, kansakoulun opettajatkin tunnustivat olevansa ihmisiä. Mutta nyt ollaan taas palaamassa tsaarin aikaan. Opettajat ovat linnoittautuneet OAJ:n ja puolueittensa taakse. Kouluihin on perustettu lapsi- ja vanhempainneuvostoja, barrikaadeiksi joiden takaa perheiden vastaista taistelua käydään. Opettajat haluavat ryöstää lapset perheiltä, ja esiintyvät herroina. Onko siis tsaarinaikainen järjestelmä parempi kuin Suomen itsenäisyyden aikaisten opettajien asenne. On se ainakin poliittisesti korrekti, sillä se on Jumalan sanan vastainen. Opettaja Jeesus sanoi:

Jos siis minä, teidän Herranne ja opettajanne, olen pessyt teidän jalkanne, olette tekin velvolliset pesemään toistenne jalat. (Joh 13:14)

Jumalaa vastaan taistelevat valtiot ja järjestöt yrittävät puolustella ihmisten varastamista sillä, että sitä tehdään muka hyvässä tarkoituksessa. Sellaiset ihmiset asettavat itsensä Jumalan yläpuolelle, eivätkä kelpaa opettajiksi. Jeesus on Opettaja.


PS/op2010-12-28: Opettajien jatkokoulutuspäivillä kehoitetaan opettajia nyt virkamiesmäisyyteen, mikä on juuri sitä tsaarinaikaista meininkiä. Miten se eroaa Suomen itsenäisyyden ajan meiningistä, siitä kertoi meille
opetusneuvos Kerttu Vainikainen.

 

Koulukiusaamisen ideologiset juuret

Edistyksellinen koulu ei siedä meitä tavallisia ihmisiä. Jos laitamme tytöt kouluun hame päällä ja pojat suorat housut jalassa, lasta kiusataan, koska hän on tavis, eikä käyttäydy poliittisesti korrektisti. Lapset eivät tietenkään itse keksi poliittisesti korrektin käyttäytymisen sääntöjä. Sen tekevät paholaisen agentit ja kun ne kerran on luotu, käyttää paholainen koko vaikutusvaltansa synnin orjuudessa eläviin ihmisiin, että nämä toimisivat paholaisen vaatimalla tavalla.

Joku vuosi sitten Vanhanen sanoi Karjalaisten kesäjuhlilla Lahdessa, että ajat muuttuvat. Vanhanen ei puhunut kulttuurivallankumouksesta, vaan "ajoista". Tosiasia kuitenkin on, että kulttuuriterrorismi on tullut suomalaiseen peruskouluun, oppikirjoihin, eduskuntaan ja hallitukseen täysin tietoisen työn tuloksena, josta Winston Churchill sanoi, että edes työ itse ei ole niin karmeaa, kuin se suunnitelmallisuus, "the design", jolla sitä tehdään. Jos joku suomalaisista vanhemmista kiinnostuisi edes vähän siitä, mitä lapsille odotetaan, hän huomaisi muutakin kuin että oppikirjat ovat muutamassa vuosikymmenessä täysin muuttuneet. Uusissa oppikirjoissa ei pelkästään markkinoida valheita. Ne toteuttavat ohjelmaa, jonka ideologiset juuret löytyvät Adam Weishauptin julistuksesta vuodelta 1776, mutta siten muokattuna, että niille länsimaissakin löytyisi kysyntää.

Adam Weishaupt, Ingolstadtin katolisen yliopiston kirkkolain professori ja sosialismin perusohjelman luoja, laati luettelon niistä kohteista, jotka on tuhottava globaalin paholaisenvallan tieltä. Ranskan vallankumouksen terroristit lähtivät liikkeelle tuhotakseen

1. Laillisen hallituksen;

2. Yksityisen omistusoikeuden;

3. Perimysoikeuden;

4. Isänmaallisuuden;

5. Perheen ja

6. Uskonnon.

Ranskan vallankumous oli tämän ohjelman kantaesitys. Ohjelmaa kehittivät edelleen Saksan sosialidemokraattisen puolueen perustaja Moses Hess ja hänen palkkalaisensa Karl Marx, molemmat juutalaisia. Heidän ohjelmallaan sosialistit pääsivät valtaan Venäjällä ja tuhosivat sen. Länsimaissa, jotka jo olivat vapautuneet katolisesta kirkosta, Hessin ja Marxin talousuudistuksena markkinoima ohjelma meni huonosti kaupaksi, kuten myös Georg Lukacz, Antonio Gramsci ja Amerikan hävittämisessä myöhemmin hyvin menestyneet Max Horkheimer, Theodor Wiesengrund Adorno, Herbert Marcuse saivat huomata. Yhdessä Frankfurtin koulukunnan muiden suunnittelijoiden kanssa he pystyivät kuitenkin kehittämään sellaiset opit, joiden turvin Adam Weishauptin ohjelma saatiin myydyksi Pohjois-Amerikan markkinoille.

Suunnitelman keskeisenä ideana on kritisoida, halventaa, häväistä ja syyllistää kaikkea, mitä Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa tehdään tai on joskus tehty. Hyökkäyksen kohteena ovat tavikset. Kun lapsesi tuntee epätoivoista pelkoa tulla leimatuksi tavikseksi, on sinun hyvä tietää miten tätä kauhua luodaan ja kuka sitä tekee.

Sivuillani olen kertonut muutamista peruskoulussa oppikirjoina käytetystä dialektisestä propaganda-aineistosta, joiden pääasiallinen sisältö on todistella paholaisen hankkeiden etevyyttä kerettiläisinä pidettyjen kristittyjen käyttämään didaktiseen aineistoon verrattuna. Mutta tällä kertaa päätin leikkiä Churchilliä, ja kertoa hieman enemmän siitä, mitä Englannin pääministeri jo ennen toista maailmansotaa hämmästeli.

 

Ennen ja nyt

Kun lapset melusivat luokassa, käski opettaja melunpitäjät nurkkaan seisomaan. Jos se ei tehonnut, melunpitäjä ajettiin ulos luokasta ja sai seisoa siellä välituntiin saakka. Sellaista oli elämä ennen Luhangan Lempäässä, niin vanhanaikaista, niin vanhanaikaista, että ihan itkettää.

Niin suloisen helppoa se ennen oli tuo koulunkäynti. Vaan eipä ole enää. Kun lapset nyt meluavat, niin ne meluavat. Melu muuttuu riitelyksi, haistatteluksi ja kiusaamiseksi. Hermorauniot opettajat itkevät pastorille murheitaan, mutta toiset kovettavat itsensä, näppäilevät numerot kännykkään ja pian rientää psykologi apajalle. Meluisat oppilaat todetaan yliaktiiviseksi häiriköksi ja heille määrätään pillereitä. Jos pilleritkään eivät tehoa, pannaan laitokseen vaikka loppuiäkseen. Siellähän raivoavat, pehmustetussa sellissä vaikka tuomiopäivään asti. Mitä se opettajia liikuttaa, kun kerran äänestäjäkunta on tätä tahtonut.

 

Saatanan opetussuunnitelma

Joku aika kirjoitin Ylöjärven kaupunginjohtajalle kyselyn koulun tekemistä matkoista propagandatilaisuuksiin. Kaupungin puolesta puhunut sivistystoimenjohtaja Matti Hursti kirjoitti vastineessaan 01.03.2010: "Lisäksi totean, että luokka- ja opintoretkien opetussisältöjen tulee olla voimassaolevan opetussuunnitelman mukaista. Kirjeestänne saamani käsityksen mukaan koulu on noudattanut opetussuunnitelmaa".

Ylöjärven kaupungin propagandatoimi esitti koululaisille filmi Täällä Pohjan alla. Kyseisessä filmissä kaunistellaan sosialismia ja luodaan tunnetiloja, joiden avulla syötin nielemistä yritetään helpottaa. Terrorismiin kannustavan filmin vastapainoksi esitin dokumenttifilmin The Soviet Story näyttämistä lapsille, mutta Ylöjärven propagandatoimi ei ole ainakaan toistaiseksi halua paljastaa sen maailmankatsomuksen kasvoja, jonka terroristit pelkästään Ukrainassa tappoivat 1933-1934 talvella yli 7 miljoonaa aseetonta ja rauhallista elämää viettänyttä kansalaista - etupäässä lapsia ja naisia - nälkään.

Viime vuoden keväällä Ruoveden rehtori kertoi sikäläisessä paikallislehdessä, että koulu on siirtymässä faktatiedon opetuksesta elämyspitoiseen asennemuutokseen. Rajuja elämyksiä ne ovatkin, kun pannaan miljoonia aseettomia ihmisiä maalaisliittoon. Jeesus sanoi sellaisia tekoja tekevien ihmisten herrasta näin:

Varas ei tule muuta kuin varastamaan ja tappamaan ja tuhoamaan. (Kts Joh 10:10)

Katselin juuri dokumenttifilmiä siitä vankilasta, johon Richard Wurmbrand -juutalaiskristitty Romaniasta - vietiin kuolemaan. Jilavan vankilan 52 sellissä lähellä Bukarestia oli 3000 vankia. Wurbrandt ostettiin vapaaksi 14 vuoden kärsimysten jälkeen, kun luultiin, ettei hänestä enää ole vaaraa, mutta hänpä osoittautui mieheksi joka silloin - 1970 - luvulla miltei ainoana miehenä maailmassa kertoi, mitä maailmassa silloin tapahtui.

Romanian teko on kunnioitettava, sillä omien syntien julkinen tunnustaminen on monelle vaikea temppu. Venäjällä sosialistien keskitysleirit on hävitetty, nyt niistä vaietaan, ja pian kai tulee aika, jolloin taas väitetään, ettei sellaisia ole ollutkaan. Mutta yksi asia on varma: Jollei syntejä tunnusteta, ei niitä anneta anteeksikaan, ja jos anteeksiantoa ei ole, ei ole Jumalan siunaustakaan. Muista tämä, olit kuka hyvänsä.

Syy, miksi Richard Wurmbrandt pystyi tekemään sen, mihin monet muut eivät pystyneet, oli hänen rakkautensa Kristuksen ja hänen pyhiinsä. Tutki sinäkin itseäsi, rakastatko sinä Jumalan pyhiä, sillä ilman sitä sinä et selviä.

 

Koulukuljetukset olivatkin bluffia

Ennen koulukuljetusten alkua Kurussa oli 17 koulua. Lapset kävelivät, pyöräilivät, kelkkailivat tai hiihtivät kouluun, joskus yli viidenkin kilometrin päästä. Sitten lapsia alettiin "helpottaa", järjestettiin autokuljetukset kouluun - vaikka varsinainen syy oli koulujen lakkauttamisesta johtuva koulumatkojen piteneminen yli sen, mihin lapsi ei tosiaankaan pysty.

Minulla oli kymmenvuotisena neljän kilometrin koulumatka. Se oli sekä kivaa, että virkistävää. Mutta kun Kurun viimeisetkin kyläkoulut keväällä suljetaan, lapsia kuljetellaan busseilla ja pikkubusseilla ympäri pitäjää. Keräilybussit eivät edes kulje suorinta tietä kodista kirkolle tai takaisin. Suuressa susikaupungissa riittää teitä vaikka sadan kilometrin päivittäiseen risteilyyn, vieläpä tuplana. Kuvittele nyt, mikä autuus bussiriepottelun uhrille olisi neljän kilometrin pyöräily pari kertaa päivässä.

Sivistystä (sevia) ei ole ilman Jumalaa. Suurin osa maailmaa elää siveettömyydessä (asevia) ja länsimaisenkin sivistyksen pintakuori on uskomattoman ohut. Se voi purskahtaa hajalle mikä hetki tahansa. Ole valmis, Jeesus tulee pian. Jottei tämä tuntuisi tyhjältä fraasilta, muista minkälaisessa tilanteessa Jeesus tulee. Maailmalla on Jeesuksen tullessa SUURI ahdistus. Tämän maailman ruhtinas on ne suunnitellut oikeastaan meitä varten, mutta kerrankos sitä käy, että kuoppaan lankeaa kuopankaivaja itse.

Maailman kuolin- ja uuden maailmanajan syntykouristuksissa tarvitaan valmiuksia. "Oletko valmis" ei todellakaan ole mikään tyhjä fraasi.

 

Lapset propagandafilmiä katsomassa

Kurun eiku Ylöjärven Kurun yläasteen koululaisia vietiin katsomaan Väinö Linnan kirjasta Täällä Pohjan Tähden Alla tehtyä yli kolmituntista propagandafilmiä. Itse en ole filmiä nähnyt, mutta tiedän sosialismin tulokset. Oikeudenmukaisuuden vuoksi lapset pitäisi nyt viedä katsomaan filmiä The Soviet Story. Ari Vatanen sanoi siitä…

Filmissä saadaan huonosti meikattu helvettikin näyttämään paratiisilta. Pelkästään Ukrainan keinotekoisen nälänhädän avulla tapettiin noin 7 miljoonaa ihmistä yhdessä vuodessa. Silti Suomen valtiollisen koululaitoksen politrukit eivät häpeä pyytää lasten vanhemmilta neljäätoista euroa propagandafilminsä katsomisesta.

Suuri osa venäläisistä uskoi aikoinaan sosialistiseen propagandaan. Usko sosialismin lupaamasta "valoisasta tulevaisuudesta" sai heidät hyväksymään miljoonien ihmisten raa'at teurastukset, ihmisten omaisuuden ryöstön ja henkisen murskaamisen ikään kuin välttämättömänä edellytyksenä kuvitellulle "valoisalle tulevaisuudelle". Mutta yksikään murha ei kantanut heidän toivomaansa hedelmää. Keskivertovenäläisen elinolot sosialismin parhaimpina päivinäkin olivat kauhistuttavat.

Murhat ja vallankumoukset ovat turhia siitä yksinkertaisesta syystä, että Jumala mittaa jokaiselle ihmiselle hänen omalla mitallaan. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu". Justiinsa niin. op/2010-01-18

 

OAJ kannattaa, OPsti ei

Opiskelutulokset ovat olleet Suomessa naapureita parempia, koska koulupäivä on lyhyempi. Näin jää aikaa opiskella kotona. Koulussa opiskeleminen on erittäin tehotonta, ja mikäli koulupäivää pidennetään, vähenee teholliseen opiskeluun käytettävä aika vastaavasti.

Lehdissäkin jo kerrotaan, että koulupäivää aiotaan pidentää. Lisätunteja tulisi ainakin liikunnan osalle. Siis otetaan tehollisesta läksyjenlukuajasta pois, ettei vain anglosaksiselle maailmalle tulisi paha mieli siitä, että suomalaiset oppivat paremmin.

Noin kolmesataa vuotta sitten Pennsylvanian osavaltion perustaja William Penn totesi, että suomalaiset lapset ovat hyviä oppimaan. Penn oli silloin tutustumismatkalla seudulla, joka aikaisemmin oli ollut Uuden Ruotsin siirtokuntaa. Nykyisin edes opettajat tuskin tietävät, että Ruotsi miehitti siirtokuntansa siirtämällä Atlantin taa suomalaisia.

William Penn oli kveekari. Hän yritti luoda oikeudenmukaista Amerikkaa. Jo William Pennin pojat luopuivat isänsä tavoitteesta. Nykyisin ollaan jo niin pitkällä, että Suomessakin jo kannatetaan Colombian yliopiston sosialistisia oppeja. op/2010-01-14

 

Leirinuotiotarinoita

Viime vuonna myytiin noin sata miljoonaa Raamattua. Valtiollisen koululaitoksen kirjoista olen lukenut, että tarinat Raamatun patriarkoista ovat vanhoja leirinuotiotarinoita, joten kyllä niiden pitää olla tavattoman hyviä leirinuotiotarinoita, kun niitä niin kovasti halutaan.

Valtiollisen koululaitoksen esittämät väitteet leirinuotiotarinoista ovat lainausta kristinuskon vastustajien kynästä. Väitteillä luodaan suotuisaa ilmapiiriä kristittyjen vainoille. Venäjän leireillä oli nimi Archipelag Gulag, ja Kiinassa kristityt kertovat nyt tarinoitaan laogai-leireillä. (Haku: laogai).

Kiinan laogai-leirit ja valtiollisen Suomen koululaitos on vain Jumalan valtakunnan vastaisen organisaation osia. Myös eduskunta on mukana ajojahdissa. Tässä tilanteessa on järkevää opetella leirinuotiotarinat mahdollisimman hyvin, että muistat ne sitten, kun olet leirillä. op/2010-01-06

 

Huru-ukko

Darwinismi tarvitsee tuekseen jatkuvasti uutta propagandaa väitteelleen, että evoluutio on totta. Keväällä lehdet kirjoittivat Jörn Hurumista, joka muka olisi muka löytänyt ihmisen ja apinan välimuodon. Nyt, kun tämäkin evoluutioteorian tueksi keksitty tarina on osoittautunut feikiksi, jättävät lehdet asiakkaansa siihen luuloon, että ihmisen ja apinan "välimuoto" on todella löydetty.

Kristinuskon ja poliittisesti korrektin tieteen välillä on sovittamaton ristiriita joka kulminoituu yhteen lauseeseen. Raamattu sanoo, että Jumala loi olennot "lajinsa mukaan", mutta poliittisesti korrektin tieteen markkinamiehet saarnaavat kehitysoppia ilman lajista toiseen tapahtuvia hyppäyksiä ja ilman Jumalan ohjaavaa kättä. Todistaakseen väitteensä poliittisesti korrektin evoluutioteorian markkinamiehet tuovat jatkuvasti uusia "todisteita" niiden sijaan, jotka puolueeton tiede on hylännyt. Muistatko muuten Ota Bengan tapauksen?

Kysyin tyttäreni biologian opettajalta, muistaako hän Hurumin ja hänen nimellä Ida markkinoimansa "ihmisen ja apinan välimuodon". Biologian opettaja vastasi vältellen, että ne ovat niin sensaatiohakuisia nuo tiedotusvälineet ja häipyi paikalta. op/2009-12-20

 

Vai ei muka uskontoa

Lapset kertoivat, ettei seitsemännellä luokalla opeteta enää uskontoa. Hämmästyttävä väite. Jo pari vuotta sitten selostin tarkkaan, kuinka koulu pyrkii koulukiusaamisesta eroon itämaisille uskonnoille tyypillisin keinoin, joita Jukka Rokka selostaa kirjassaan "Lähetteinä kuohuvassa Idässä" näin:

Miaot tunnustavat Jumalan olemassaolon sekä palvovat henkiä, niin hyviä kuin pahojakin. Mutta kaikkien muitten henkien yläpuolella on "hyvä henki" ja yksi suuri "paha henki". Hyvää henkeä ei tarvitse pelätä ja palvoa, mutta tuota "suurta pahaa" on aina uhreilla hyviteltävä ja lepyteltävä, sillä siitä tulevat kaikki sairaudet ja onnettomuudet sekä kaikki paha. Jotta saataisiin olla rauhassa sen kostoilta, on seinällä sille rakennettu alttari, jonkinlainen kaappi hyllyineen, joka on täynnä kaikenlaista rojua, uhritikkuja, taikakaluja ja hengille uhrattua ruokaa. (Jukka Rokka. m.t., Ristin Voitto r.y, Helsinki 1954, sivulta 189).

Hannu Salaman jumalanpilkasta saaman tuomion jälkeen ihmiset Suomessa saatiin uskomaan, ettei Hyvää Jumalaa tarvitse palvoa eikä kunnioittaa. Mutta näin myös Jumalan armon ja kirkkauden omistus menetettiin, ja mikä pahinta, tilalle tuli pahojen henkivaltojen pelko. Nyt Allahia pelätään ja Allahilla pelotellaan kuin Neuvostoliitolla ennen. Valtakunnansyyttäjä Illman itse johti oikeusprosessia kansantaiteilija Lehtoa vastaan Tampereen käräjäoikeudessa, kun Lehto erehtyi panemaan paholaisenpalvonnan vitsiksi. Lehto sai kaksi vuotta ja neljä kuukautta ehdotonta vankeutta. Väite siitä, ettei näissä oloissa hyvän ja pahan erottamisen tarvetta enää olisi, on siis perusteeton; on siis tiedettävä, minkä takia Jehovaa voi solvata mielin määrin, mutta Allahia ei. Onhan sillä valtakunnansyyttäjälläkin joku normisto, minkä perusteella hän käy Allahin sotaa uskonnollisista asioista tietämättömiä kohtaan. Ei yli kahden vuoden ehdottomia vankeustuomioita muuten langeteta.

Vaikka uskonto poistuisikin oppiaineiden joukosta, se säilyy ja sitä jopa lisätään muiden oppiaineiden opetukseen. Kyse on vain siitä, mihin koulu opettaa ihmisiä uskomaan. Jos Pyhä Henki on pannassa, jäljelle jää vielä lukuisa joukko pahoja henkiä.

Koulukirjat johdattelevat lapsen pahojen henkien maailmaan sellaisessa iässä, jossa valmiudet kriittiseen ajatteluun ovat vielä kehittymättömiä. Seiskaluokkalaisen historian kirjassa sanotaan "Aleksanteri I:stä tuli vanhemmiten vanhoillinen". Minkä uskonnon termi tämä "vanhoillinen" on? Jollei termille koulukirjoista löydy selitystä, koko puhe on pelkkää demagogiaa. Ja sinä, joka tiedät, mitä vanhoillisuudella tarkoitetaan, tiedät muutenkin, että termi vanhoillinen on demagogiaa, Illuminatien demagogiaa tarkkaan ottaen. Ja kaiken lisäksi Aleksanterista (1777-1825) ei tullut "vanhemmiten vanhoillinen" senkään takia, että hän poistui historian näyttämöltä alle viisikymmenvuotisena politiikkaan kyllästyneenä, mutta pyhän ja hyvän makuun päässeenä kilvoittelijana. Kun siis luet koulukirjoista sellaisia tarinoita, jotka uhkuvat vihaa, kaunaa ja herjaa joitakin historian henkilöitä kohtaan, voit arvata, että kyse on jostakin kunnioitettavasta henkilöstä, jota paholaisen palvelijat eivät voi olla rienaamatta, sillä Paholainen on uskontojen isä ja Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalan vastaisen kapinan todellinen johtaja.

 

Lapset ja lasten vanhemmat Illuminatien käpälissä

Lapsi toi koulusta tiedotteen koulun järjestämästä "vanhempainillasta". Vanhemmille on tarjolla koululaitoksen edustajien esityksiä monesta aiheesta, mutta vanhemmille ei ole varattu tilaisuutta keskustella niistä eikä muistakaan aktuellista aiheista. Luokanvalvojan kanssa voi keskustella yksityisesti, nähtävästi lasta koskevista asioista. Kokemus on osoittanut, että silloinkin, kun vanhempia on kutsuttu keskustelutilaisuuteen jonkin asian tiimoilta, sekin on estetty heti, kun varsinaista keskustelua on alkanut syntyä.

Mikäli vanhempien puheenvuorot sallittaisiin, opettajat joutuisivat vastaamaan kysymyksiin asioista, joihin koulu tuskin löytäisi pesunkestävää selitystä. Juuri äsken yksi lapsista vilautti paperia jonkinlaisesta oppilasneuvostosta, jonka sihteeriksi yksi lapsistamme oli merkitty. Olisin halunnut tutkia paperia tarkemmin, mutta silloin sitä ei enää löytynyt. Ehdin kuitenkin huomata paperista erään koulun toimihenkilön nimen, ja arvelin hänen olevan ainakin osasyyllinen siihen, että lapseni on tietämättäni kirjattu jonkin tuntemattoman järjestön jäseneksi.

Muistan hyvin, kuinka meitä joskus 1960-luvulla värvättiin teiniliiton jäseniksi. Kaikkien pitää osallistua, painostivat meitä silloin opettajat Nurmijärven yhteiskoulussa. Vanhempani olivat pienviljelijöitä, eikä heistä ollut apua opettajien painostuksen torjumisessa. Se teiniliittohan tuli sitten kuuluisaksi, kun sen avulla vallan kukkuloille nostettu Ulf Sundkvist pääsi tekemään suojatusta asemasta tekoja, joista kärsi koko kansa. Jos nyt siis saisin vanhempainillassa puheenvuoron, vaatisin ensimmäiseksi selontekoa alaikäisen värväämisestä järjestöön ilman vanhempien suostumusta, ja syyllisten ohjaamista sellaisten ammattien pariin, joissa heidän mahdollisuutensa lapsilla ratsastamiseen päättyisi.

Vanhempainillassa esille tulisivat esille varmaan myös kysymykset siitä, miten koulun järjestämällä uimaretkellä uimahalliin voidaan tuoda kamerakännyköitä, ja kuvata niillä häpeilemättä koululaisia edestä ja takaa.

Vanhempainillassa esille tulisivat myös asiat oppikirjojen tasosta ja tendenssimäisyydestä. Sitä suurempi kysymys on koulun yleinen suuntaus asiapitoisesta tiedonjaosta okkulttisen elämyskulttuurin markkinapaikaksi. Käsiteltäviä asioita kyllä riittää; sillä koulu on huono. Se onkin ikävää, sillä koulusta palkkaa saava opettaja ei voi viran menettämisen pelosta purra palkanmaksajansa kättä, mutta toisaalta hän ei voi myöskään seisoa kirkkain silmin lasten vanhempien edessä. Kokemus on osoittanut, että mitä huonompi koulu on, sitä korskeammin se opettajat esiintyvät.

Tsaarin aikaan kirkkoherra, nimismies, apteekkari ja opettaja muodostivat paikkakunnan kerman tällaisissa Kurun kokoisissa kylissä. Itsenäisyyden alkuaikana tapahtui raju muutos, kun opettajat tunnustivat lasten vanhemmatkin ihmisiksi. Rysselin ajasta näyttää tulevan ihan röyhkeiden opettajien kulta-aika.

 

Luokkakuvat NWO:n käpälissä

Perkeleen asiamiehet pitävät suurta meteliä tekijänoikeuksista. Luokkakuviinkin oli jo tullut copyright-merkintä. Jos joskus vanhoilla päivillämme haluaisimme julkaista entisen luokkakuvan vaikka perhekronikan sivuilla, joutuisimme arvaamattomiin vaikeuksiin tekijänoikeuden haltijoiden ja ties minkälaisten takapirujen kanssa.

Luokkakuvia on jo pitkään myyty arveluttavin keinoin. Meille on toimitettu paperi, jossa on eri vaihtoehdoille ruutuja, mutta näitä vaihtoehtoja on vain kalliista vaihtoehtoisista kuvapaketeista. Sellaista ruutua, että ottaisimme vain pelkän luokkakuvan, ei tarjouksesta ole löytynyt lainkaan. Meillä on nyt kuusi lasta koulussa. Ei meidän kannata maksaa 6 kertaa 30 euroa kuvista, joihin meillä ei ole edes käyttöoikeutta.

Joku aika sitten me annoimme suostumuksen koululle siitä, että koulussa otettuja kuvia saa panna koulun nettisivulle. Aika perverssiä hommaa, jos me emme saa itse käyttökelpoisia kuvia edes ostamallakaan. Ja vielä perverssimmäksi koulun touhu tulee siitä, että lapset viedään uimahallille, jossa heitä kuvataan edestä ja takaa. op/2009-08-30

 

Kehittyikö tietokone itsestään, vai tekikö joku sen

Tietokoneen käyttöoppaassa ei aseteta kyseenalaiseksi sitä, että Microsoftin on tehnyt tietokoneen käyttöjärjestelmiä ja kehitellyt niistä yhä uudempia versioita. Mutta kuka teki ensimmäisen tietokoneen ja onko sekin kehittynyt itsestään kuten maailmankaikkeuden väitetään kehittyneen?

Ostin ensimmäisen raamattuni 18 vuoden ikäisenä ja kohta sen jälkeen Blaise Pascalin Pensées sur la religion ruotsinkielisen käännöksen Tankar, eli Mietteitä.

Plaise Pascal (1623-1662) on saanut jälkipolvilta monenlaista arvostusta. Paineen mittayksikkönäkin on nykyisin "pascal". Hänen kehittämäänsä mekaanista laskukonetta jotkut pitävät tietokoneen isänä ja hänen kunniakseen eräs yleisimmistä ohjelmointikielistä on saanut nimen Pascal. Blaise Pascal tunnetaan myös todennäköisyyslaskennan kehittäjänä, hydraulisen puristimen ja lääkeruiskun keksijänä jne.

Pascalia pidetään nerona, mutta selitys hänen kyvykkyyteensä lienee muualla. Hänen äitinsä kuoli pojan ollessa kolmivuotias, eikä isä mennyt uusiin naimisiin, vaan alkoi opettaa lapsiaan kotona. Neljätoistavuotiaana poika osallistui jo Ranskan johtavien matemaatikkojen kerhon toimintaan ja kuusitoistavuotiaana Blaise julkaisi Pascalin teoreeman, jonka koululaisetkin tuntevat Pascalin kolmiosta.

Kolmikymmenvuotiaan Blaise Pascalin kehitys oli saavuttanut sen tason, johon hänen keskustelukumppaninsa eivät enää yltäneet. Mutta Pascal jatkoi. Hän jätti sielullisen "elämän" ja alkoi pyrkiä hengelliseen elämään. Blaise Pascal liittyi jansenilaisiin - "kerettiläisiin" uskoviin ja kirjoitti jesuiittojen tekopyhyyttä arvostelevan kirjan Lettres provinciales. Pääteokseksi aiottu kokonaisesitys kristinuskosta jäi kesken, kun Blaise alle nelikymppisenä sairastui. Kirja "Mietteitä" on koottu tämän kesken jääneen kokonaisesityksen käsikirjoituskatkelmista, mutta sellaisenaankin se on vaikuttavaa luettavaa.

Aloitin viime viikolla ihan koemielessä keskustelun Pascalista erään nuoren uskovan kanssa Itä-Virumaalla. Poika tunsi melkein kaikki Pascalin tieteelliset ansiot, mutta ei mitään hänen hengellisestä kilvoittelustaan ja saavutuksistaan. Kyllä Kristuksen morsiamen kannattaisi lukea enemmän omia kirjoja kuin vihollisen valheita. op/2009-07-30

 

Voltaire ja Kaarle XII

Jumala rakastaa syntistä, mutta vihaa syntiä. Rakkautensa takia Jumala on pitkämielinen, mutta ei suvaitsevainen. Lopulta synti tuhotaan, ja Jumalan armon löytäneet pelastetaan.

Vihollinen rakastaa syntiä, mutta vihaa syntistä ja erityisesti armahdettua syntistä. Vihollinen vaanii hetkeä, jolloin hän saisi ihmisen satimeen, tuhotakseen hänet. Mutta Jumalan suuren laupeuden takia vihollinen joutui toimimaan viekkaasti. Joskus ennen vanhaan jotkut ranskalaisetkin yrittivät pukea vihansa vapaamielisyyden ja suvaitsevaisuuden kaapuun, kuten Voltaire tutkielmassaan suvaitsevaisuudesta (Traité sur la tolérance, 1763). Kristinuskoa Voltaire ei suvainnut, Jumalaa hän pilkkasi, juutalaisia hän vihasi ja Raamattua hän väitti ihmisten keksimäksi.

Voltaire on valistuksen pääideologi. Hän ei tuonut esille mitään tieteellisesti uutta tai merkittävää, mutta häntä kuuntelivat mielellään ne, jotka muutenkaan eivät asioista mitään tienneet. Tietonsa hän onki niiltä uskovilta, jota hän pilkkasi. Erityisesti hän arvosti Isaac Newtonia, uskovaa lauluntekijää, kirjailijaa ja tiedemiestä. Newtonista poiketen Voltairen ennusti Raamattu häviävän sadassa vuodessa niin, että viimeistä raamattua etsiskelevän antiikkikauppiaankin on sitä vaikea löytää. Kiihkeitä tunteita Raamattu hänessä kuitenkin herätti. Hän käytti koko elämänsä hyökkäilyyn Jumalaa vastaan. Hän kertoi sulkakynällään hävittävän sen, minkä kaksitoista kalastajaa rakensivat. Raamatun häviämisen vuosipäivän suhteenkin Voltaire erehtyi, sillä nykyisin raamattuja painetaan noin sata miljoonaa kappaletta vuodessa.

Jeesuksen mukaan Raamatusta ei häviä yksikään jod-kirjain, ennen kuin kaikki se, mitä siihen on kirjoitettu, on toteutunut. Voltairen kasvatit ovat kuitenkin keränneet voimansa viimeistä taistoa varten, jonka vuoksi tämän maailmanajan viimeistä vaihetta sanotaan Raamatussa suureksi vaivan ajaksi. Goliat uskoo yhä voittavansa.

Hyvän ja pahan rinnakkaiselolle on tulossa loppu. Vastustajat ovat nimenneet suunnitelmansa Lopulliseksi ratkaisuksi. Lopulliseen ratkaisuun kuuluu Aabrahamin, Iisakin ja Israelin geneettisten jälkeläisten täydellinen hävittäminen maan päältä, mutta päähuomio on Aabrahamin siemenen, Jeesuksen hengellisten perillisten hävittämisessä ja se on luonteeltaan ideologista hyökkäyssotaa, vaikka aina johtaakin fyysiseen terroriin niitä kohtaan, jotka torjuvat ideologisen terrorin.

Voltaire on Valistukseksi kutsutun mielipideterrorin pääideologi. Valistus saksaksi on "Aufklärung". Valistuksen ideologit ja heitä tukevat vallanpitäjät uskoivat, että heidän lääkkeillään eurooppalaisesta kulttuurista karkotetaan uskonnollinen pimeys, jonka jälkeen järjen ja tieteen kirkas taivas pääsee esteettä paistamaan kansojen yllä. Se, että valistuksen ideologinen fundamentti seisoi valheen varassa, ei heidän kannattajiaan huolettanut lainkaan, sillä he olivat yhtä pimeitä kuin Voltaire itse. Voit vakuuttua siitä lukemalla Voltairen kertomuksen Ruotsin kuninkaan Kaarle XII edesottamuksista (Voltaire: Histoire de Charles XII, 1731) ja vertaamalla sitä kirjoitukseeni Suuresta Pohjan sodasta. 2009-07-05

 

Suuri Pohjan sota ja Molotovin-Ribbentropin sopimus

YK, valtio ja koulu syöttää ihmisen lapsille valhetta ja paskaa. Ihastusta herättää kuitenkin se, miten korkealla ammattitaidolla ja suurella antaumuksella se tehdään. Katso ihmeessä lapsesi koulukirjoja! Taustamusiikista huolehtii papukaijakuoro. Lasten oikeuden puolustajia mukamas! Pahimpia koulukiusaajia ne ovat.

Parkkuun koulussa Ylöjärvellä käytetään historian opetuksessa WSOY:n kirjaa Aikamatka Suomen historiaan. Katselin vähän, mitä lapselleni opetetaan Suuresta Pohjan sodasta ja Isosta vihasta. Ja kuten arvata saattaa, asenteitahan siellä opetettiin. Historian kirjaksi WSOY:n kirjaa ei pitäisi sanoa. Paremminkin se on korkealla ammattitaidolla tehty yritys tosiasioiden salaamiseksi siinä hengessä, joka 239 vuotta myöhemmin tuli esiin Molotovin-Ribbentropin sopimuksessa.

Kirjoitin muistion Suuren pohjan sodan syistä ja tapahtumista, mutta en ehtinyt käydä läpi Ison vihan tapahtumia. Iso vihahan alkoi varsinaisesti vasta sen jälkeen kun venäläiset pääsivät lähes esteettömästi hävittämään Suomea vuonna 1709 hävityn Pultavan taistelun jälkeen. Karjalassa ja Inkerinmaalla Iso viha oli alkanut jo 1700, kuten myös Virossa ja Liivinmaalla, mutta siellä Iso viha oli silloin jo lähes päättynyt kun sodan tavoite - latvialaisten, liiviläisten, inkeriläisten ja karjalaisten orjuuden jatkuminen oli turvattu ja valtaosa väestöä hävitetty. op/2009-03-31

 

Valtiollisten koulujen opettajan ammattinimike

Opettajien jatkokoulutuspäivistä on tihkunut sen verran tietoa, että olisi jo syytä muuttaa opettajan ammattinimike politrukiksi. op/2009-02-06

 

Ilon ja itkun Bangladesh

Päivä pari sitten tyttö kertoi, että opettajaa haluaa puhutella äitiä. Puhuttelussa opettaja kertoi viidettä luokkaa käyvän yksitoistavuotiaan tytön sisälukutaidossa ilmenneen taipumusta ääntää joskus kaksoiskonsonantti yhtensä konsonanttina. Myös matematiikan kotitehtävien suorituksissa oli havaittu puutteita. Äiti sai myös koulupsykologin puhelinnumeron. Puhuttelun aikana opettaja itse oli kysellyt äidiltä vastaukset kolmisivuiseen kyselykaavakkeeseen.

Tänään meille soitti koulukuraattori Ylöjärveltä. Hän pyysi äitiä puhelimeen. Äiti oli ulkona ja pyysin soittamaan kymmenen minuutin päästä uudelleen. Noin puolen tunnin odottelun jälkeen puhelu tulikin. Koulukuraattori kyseli ääntämisvikojen laatua ja puheli muita niitä näitä. Kuulin vaimoni kertovan, ettei asiassa mitään psykologia tarvita. Matematiikan opiskelusta hän kertoi, että sisaret auttavat tarvittaessa.

Luemme joka ilta jotakin kirjaa kotona ääneen juuri ennen nukkumaan menoa. Tänä iltana oli menossa Annikki Raatikaisen "Ilon ja itkun Bangladesh". Jokainen isommista lapsista luki vuoron perään yhden sivun. Tarkkasin erityisesti sitä, miten tyttö lukee. Lukeminen sujui hyvin. Konsonantteja ei jäänyt lukematta ja äänikin oli kirkas ja selkeä. Kyseessä lienee siis se tavallinen koulukiusaamisen laji, jossa opettaja kiusaa oppilasta ja heidän vanhempiaan. Jos haluat tulla itse tenttimään tyttäreni sisälukutaitoja, pyydän varaamaan ajan puhelimesta 03-4733358. Teemme parhaamme pelastaaksemme oppilaan opettajan taustavaikuttajan kynsistä, mutta keskustapuolueen jäsenille emme toista mahdollisuutta järjestä. On nimittäin niin, että ko. opettaja on juuri äänestetty Ylöjärven valtuustoon keskustapuolueen listoilta.

Tyttäreni tekee matematiikan tehtäviä hitaasti. Kun useita viikkoja sitten huomasin, että monet laskuista oli väärin, ehdotin tyttärelleni, että hän lukisi ensin varsinaisen asiatekstin, ja vasta sitten yrittäisi laskea laskut. Samalla kun tarkastin laskut, huomasin myös sellaisten tehtävien olevan väärin, jotka oli tehty jo koulussa. Siitä kävi ilmi, että tehtävien suorituksen vaikeus johtuikin siitä, että koulutunnilla annettu opetus oli jäänyt puutteelliseksi ja mahdollisesti kokonaan antamatta ja tunnilla tehtyjen tehtävien tarkistus tekemättä. Ei siten kumma, että lapsen oli vaikea tehdä kotiläksynsä nopeasti.

Kun äsken keskustelimme koulutyöstä, päätimme, että vastaisuudessa isosisko opettaa tytölle matikkaa. Tulee sitten se opetuspuolikin hoidettua. Kannustusrahastakin sovimme. On kuitenkin turha luulla, että juttu jäisi tähän - onhan koulu jo mobilisoinut ainakin Ylöjärven koulukuraattorin asialle ja nähtävästi jonkun noitatohtorin, eli psykologin, niin kuin ne itse sellaisia nimittävät. Ettei vain olisi samaa riivaajien kaartia, josta hiljakkoin kerroin seitsemännen luokan oppilaan historian kokeen yhteydessä.

Kuudenkymmenen neljän vuoden ikäinen nuori isä on nähnyt monenlaista opettajaa ja kuullut monenlaista arvostelijaa. Kolmannella luokalla kansakoulussa olin kevätlukukaudella pois koulusta 231 tuntia siksi, että vasta vaivoin ohitettu keltatauti uusiutui koulun hiihtokilpailun tähden. Sain kuitenkin todistukseeni kohtalaiset arvosanat:

 

Melkein koko kevätlukukauden jatkunut poissaolo koulusta ei varsinaista oppimista haitannut muutenkaan, sillä kun seuraavana vuonna pyrin Joutsan keskikouluun, läpäisin pääsykokeet parhaalla pistemäärällä sadasta kahdestakymmenestä hakijasta.

Nurmijärven yhteiskoulun jouduin silti lopettamaan, kun en opettajien mielestä osannut kieliä, en edes suomea, eikä saksan ja englannin opettajan mielestä tulisi koskaan mitään vierasta kieltä puhumaankaan. Tässä kopio syyslukukauden todistuksesta, sillä viimeinen, kevätlukukauden todistus näyttää hukkuneen jonnekin.

Nurmijärven entisen kristillisen oppikoulun (koulun perusti uskova pappi Kosti Kankainen ja vasta minun koulussa oloaikanani siitä tehtiin antikristillinen) todistuksessa arvosana "Esiintyminen" tulee lukea kuin "Pärstäkerroin". Sanoohan turkkilainen sananlaskukin että "totuudenpuhuja ajetaan pois kymmenestä kaupungista". Koulun jälkeen olin sitten asfalttihommissa, metsätyömiehenä, telkkaritehtaalla ja 10 kuukautta armeijassa. Mutta kun olin aika haka elektroniikassa, pääsin Helsingin yliopiston maatalous-metsätieteellisen tiedekunnan isotooppiosastolle huoltamaan osaston ydinfysikaalisia mittalaitteita preparaattorin vakanssilla. Kun kahden lukukauden jälkeen muutin Turkuun, antoi laitoksen esimies työtodistuksen. Mutta kas kummaa, nyt kielitaitoa koskevat arvosanat olivat taas keikahtaneet pystyyn:

 

Arvosanojen keikahteleminen ei ole niin mahdotonta, kuin ylläolevista esimerkeistä näyttää. Nurmijärveläinen taidemaalari kertoi, että kun hän tsaarin aikana kävi lukiota, opetettiin venäjää joka päivä, muistaakseni jopa 7 tuntia viikossa (löytäisin tarkan tuntimäärän muistiinpanoistani, jos viitsisin etsiä). Tunnettu fakta on, että vierasta kieltä on opiskeltava vähintään viisi tuntia viikossa, muuten unholaan menevän tiedon määrä ylittää muistiin kerääntyvän määrän, ja jos niin käy, on opiskelu turhaa. Sama lainalaisuus on havaittavissa jopa kertomataulua opiskellessa. Jos matikkaa on vain pari tuntia viikossa, ei edes kertotaulu jää mieleen. Tsaarin aikana tämä ainakin tiedettiin, ja venäjää myös opittiin. Mutta nyt meillä on tätä "sivistyneistöä" joka ei osaa edes englantia, vaikka on tankannut sitä toistakymmentä vuotta.

Olkiluodon voimalan betonitöiden vastaava mestari kysyi, voisiko hän oppia englantia kolmessa kuukaudessa. Betonitöistä vastaava oli koulutukseltaan teknikko, joten alkutiedot olivat vähäiset. Hän kuunteli päivittäin tekemääni nauhan noin viisitoista kertaa joka päivä puolentoista kuukauden ajan, sitten firma lähetti hänet puoleksitoista kuukaudeksi kielikouluun Englantiin, ja sitten mies häipyi siiloja rakentamaan Saudi-Arabiaan. Vuosia myöhemmin eräs projektirakentaja kertoi tavanneensa hänet Keniassa tai jossain sielläpäin.

Oppisuunnitelma, jossa jonkun kielen tai matematiikan opiskeluun varataan vähemmän kuin viisi tuntia viikossa, pitäisi lailla kieltää ja sen tekijät panna syytteeseen koulukiusaamista. Mutta nytpä lain laatijoilla onkin toiset suunnitelmat: he opettavat huonosti syyttääkseen huonoista tuloksista lapsia, tai kuten Ranskan vallankumouksen ohjelma vaatii - lapsen vanhempia ottaakseen lapset "valtion omaisuudeksi". Kuraattorit ja psykologit on jo mobilisoitu sekatyömiestä ja hänen perhettään vastaan. (Huomaa ulkomaankieliset sanat, kuten aikoinaan Ruotsin vallan aikaisilla virkamiehillä).

Ja ennen kuin unohtuu: Kun Napoleon, tuo ilmestyskirjan pedon tunnusmerkkejä kantanut vallankumousjohtaja vaati Ruotsia sulkemaan satamansa Englannin liikenteeltä, Ruotsin Raamattunsa tunteva kuningas ei suostunutkaan, sillä Napoleonin pyrkimys oli lakaista tieltään valtio, joka suojeli kristittyjä(kin) Ilmestyskirjan pedolta. Niin, Ruotsihan menetti siinä taistossa Suomen, mutta sen jälkeen Ruotsi onkin saanut olla rauhassa sodilta jo pitkään. Jumala kyllä palkitsee hyvän työn ja näyttökin on selvä. Suomen menetys oli Ruotsille tietysti kipeä leikkaus, mutta kun Jumala parantaa, hän noudattaa siinäkin omia ehtojaan. Suomeen Ruotsilla ei ollut mitään oikeutusta ja kun Jumala paransi Ruotsin, hän otti samalla varastetut alueet pois.

Ilon ja itkun Bangladesh. Suomessa. Tänään. Nyt. op/2008-10-29. op/2009-02-06: korjattu kuukausien lukumäärä ja ammattinimike

 

Opettaja reputti omassa tentissään

Koululaisella oli tentti Ranskan vallankumouksesta ja hän valmistautui niihin lukemalla koulun antamasta paperista sekä kysymykset että vastaukset.

Näin kerran samankaltaisen tapauksen Venäjällä; silloin oli kysymys autokoulusta. Oppilas maksoi autokoulun, mutta kahden ajotunnin kuluttua kouluauto hajosi. Teoriaopetuskin päättyi, kun opettajalle jäi ryyppy päälle. Parin kuukauden kuluttua oli sitten koetilaisuus, jossa taidot kuulusteltiin. Oppilaista vain kaksi läpäisi kirjallisen kokeen, jolloin tieliikennepoliisin tarkastaja lausumahan: "Minä kyllä tiedän, miten sen autokoulun kanssa kävi. Mutta mitenkäs me nyt tehtäisiin, että kaikki olisivat tyytyväisiä? Jospa tekisimme niin, että minä sanelen oikeat vastaukset ja te pistätte sitten ruksit ruutuihin". Jaettiin uudet koepaperit ja sitten kaikki saivat ajokortin.

Venäläisen ajokoulun kunniaksi on sanottava, että tenttiä valvonut liikennepoliisin virkamies antoi oppilaille oikeat vastaukset. Kurun peruskoulun yläasteen ensimmäisen luokan historian kokeissa venäläiseen verrattuna olikin se ero, että Kurun koulu antoi oppilaille kysymyksiin väärät vastaukset.

Kurun peruskoulun tarjoamissa kysymyksissä ja vastauksissa on toinenkin mielenkiintoinen piirre. Opetusta siitä, mitä tapahtui, ei tarjota juuri ollenkaan, sillä valheen määrän kasvaessa kasvaa myös kiinnijäämisen vaara. Siksi peruskoulussa, kuten muissakin globaalin maailmanjärjestön valvomissa kouluissa kaikki huomio keskitetään tapahtumain selittelyyn. Valtiollisen koululaitoksen historian opettajasta onkin näin tullut valtion virallinen selittelijä, joka ensin pimittää sen, mitä todella tapahtui, tehdäkseen tarjotun valheellisen selityksen uskottavammaksi.

Erityisen tärkeä valtiolliselle selityslaitokselle on Ranskan vallankumous. Siksi tyttäreni koulusta kotiin tuoma paperi onkin niin mielenkiintoinen, että sen sisältöä kannattaa katsella vähän tarkemmin - ei pelkästään sen vuoksi, että tietäisimme, miten lapsillemme koulussa valehdellaan, vaan siksi, että Ranskan vallankumouksessa tulivat esille ne salaseurat, joiden tahdissa Ilmestyskirjassa ja muissa Raamatun kirjoissa niin tarkkaan kuvatun Viimeisen Taiston vihollisarmeijat marssivat. Emme ehkä tule itse näkemään tätä maailmanhistorian loppunäytöstä, sillä Jeesus tulee pian. Kannattaa kuitenkin katsoa, etteivät jotkut peruskoulun opettajat meitä aivan Saatanan armeijaan värväisi.

Ettei tästä tekstistä tulisi turhan pitkä, pannaan peruskoulun lapsille syöttämän propagandan tarkastelu eri sivulle. Saattaa kyllä tuntua turhalta osoittaa jonkun peräkylän peruskoulun olevan valheen asialla, kun koko hommaa hoidetaan niinkin kaukaa, kuin paholaisen globaaleista salaseuroista asti, mutta onhan kysymyksessä omat lapsemme. Ja vielä sittenkin, kun olemme paljastaneet valheen linnakkeet ja ne kukistaneet, meille jää vielä yksi tehtävä: julistaa evankeliumia tuleville sukupolville, sillä se valtiovalta, joka meidän lapsiamme valheeseen viettelee, häviää itse omaan mahdottomuuteensa. Edes tuomiota ei enää tarvita, sillä Jeesus on sekä tuominnut, että voittanut Synnin. Siksi myös siitä pelastuminen on niin helppoa, ettei helvettiin joudu kuin se, joka Saatanaa palvelee. op/2008-09-22

 

Hyvä koulu?

Vielä kesällä kuulin erään irlantilaisen suusta, että Neuvostoliiton koululaitos oli hyvä. Keskustelukumppanini oli tullut tuntemaan Venäjää liikematkoillaan ja päätynyt suurinpiirtein samoihin arvioihin kuin minäkin. Mutta Neuvostoliiton koululaitoksesta hänellä oli aivan erilaiset mielikuvat, kuin minulla.

Venäjän koululaitos oli hyvä vain virallisen propagandakoneen käyttämällä arvoasteikolla mitattuna. Koulu- ja kasvatuslaitoksena se oli yhtä hyvä kuin Iltasanomat, Iltalehti ja Suomen hallitus. Näissä kuvioissahan hyvyys määritellään sen perusteella, ketä se palvelee - Jumalaa vai Hänen vastustajaansa Saatanaa. Leningradin lääketieteellisen oppilaitoksen todistuksen aineyhdistelmä vuodelta 1980 kertoo tämän tarpeeksi selvästi ilman tarkempaa tarkasteluakin:

 1. Historia
 2. Yhteiskuntatiede
 3. Tieteellisen ateismin perusteet
 4. Kirjallisuus ja venäjän kieli
 5. Matematiikka
 6. Fysiikka
 7. Kemia
 8. Ulkomaiset kielet
 9. Biologia
 10. Latinan kieli
 11. Anatomia ja fysiologia
 12. Mikrobiologia
 13. Farmakologia ja lääkeaineoppi
 14. Hygienia, terveydenhuollon organisoinnin perusteineen
 15. Sairaiden yleinen hoito

Valtion propagandakoneen mukaan Suomella on nyt hyvä koululaitos. Monet suomalaiset eivät kuitenkaan ymmärrä sitä, että Karl Marxin arvomaailmassa "hyvä" tarkoittaa samaa kuin reaalimaailman "huono".

Keskustapuolue on lähtenyt kunnallisvaaleihin perheet keppihevosinaan. Minulla on kuitenkin niin paljon erilainen näkemys perheestä kuin niillä, että rukoilen Jumalaa, etteivät keskustapuolueen tilaajan perhe-elämää koskeva ohjelmakohta koskaan toteudu ja jos toteutuukin, niin vasta sitten, kun se suuri Pasuunansoiton Päivä on koittanut. Ja eihän ihmisen pelastukseen oikeastaan muuta tarvitakaan kuin Jeesus Kristus. op/2008-09-09

 

Retki Latviaan

Koulukirjoissa valehdellaan, vääristellään ja pimitetään pikkusia niin paljon, ettei oikein tiedä, mistä tervehdyttäminen pitäisi oikein aloittaa, kun se saarnan kirjoittaminenkin on vielä kesken. Tässä päivän retki Latvian menneisyyden kuvioihin viiden sivun tekstiksi rutistettuna. op/2008-08-03

 

Nimikirjoitus ja kirjoitustaito

Kun tyttäreni kirjoitti nimensä henkilöllisyystodistuksen tilauspaperiin selveni taas yksi uusi asia koulun lukutaidottomuuskampanjasta. Kun lapset opetetaan heti alusta alkaen kirjoittamaan tikkukirjaimilla, kaikkien nimikirjoituksetkin ovat sitä yhtä ja samaa - niin, tasa-arvoksiko ne sitä nyt sitten kutsuvat sitä oppia, jolla sitä kloonattua ihmistä tehdään. Tämän maailman ruhtinas tekee todella kaiken voitavansa estääkseen ihmislapsen kehittymisen hedelmää tuottavaksi yksilöksi.

Kun eestiläiset kolmesataa vuotta sitten opettelivat salaisissa kristillisissä kouluissaan lukemaan ja kirjoittamaan omien vainottujen opettajiensa johdolla, tekivät maata hallitsevat saksalaiset (luterilaisia) ja venäläiset (ortodokseja) kaikkensa estääkseen orjuuttamiensa liiviläisten, eestiläisten, virolaisten ja lättiläisten oppimisen, sillä he pelkäsivät orjiensa tulevan "liian viisaiksi". Mutta sorrettu kansa voittivat vainoojansa opettelemalla lukemaan ja kirjoittamaan - lukeakseen ja kirjoittaakseen sellaista tekstiä, jota vainolainen eniten pelkää: Jumalan sanaa. Kun vihollinen esti kirjojen painamisen, ja jouduttiin kirjat kopioimaan käsin. Vihollinen muutti taktiikkaansa vasta, kun veljesseurakuntiin kuului yli kymmenen prosenttia kansasta, ja muutkin niitä kannattivat.

On myönnettävä, että liiviläisten osalta pelastus tuli myöhään. Veljesseurakuntien alettua toimintansa Baltian maissa 1729 liiviläisiä oli jo kovin vähän jäljellä, eikä Raamattua heidän kielelleen vielä silloin saatu aikaan. Kun viimeksi kuulin liiviläisistä, kerrottiin heitä olevan jäljellä vain kaksi henkilöä, akateemisen koulutuksen saaneita molemmat. Mutta jospa he ovatkin juuri niitä, jotka elävät ikuisesti?

 

Lapset yleisradion tentissä

Kuudesluokkalaiset Parkkuusta ja Tampereelta osallistuivat eilen paikallisradion tietokisaan. Yleistiedon kysymykset olivat helppoja, ja oppilaat molemmista kouluista vastasivat niihin oikein. Vaikeat kysymykset koskivat rock-festareita ja sellaista. Näkyi selvästi, että festareita ja sellaisia koskevat kysymykset oli pantu tietovisaan sitä varten, että hyviksi koululaisiksi voitaisiin julistaa ne, joiden tietämys on sitä, mitä Eduskunnan radio haluaisi kansan tietävän, eli yhtä tyhjän kanssa.

Joku kysyi eilen, miksi kirjoitin Elvis Presleystä. Kysyjä ei esitellyt itseään. Ehkä vastaus löytyisi lukemalla kirjoitus, jota kysyjä lainasi. Jos olet joutunut "poliittisesti korrektien arvojen" tai rockin orjaksi, kirjoitus ei ehkä paljon auta, mutta Jeesus auttaa, kun tiedät miten, ja toimit siten. op/2008-04-03

 

Koulu levittää demagogiaa

Parkkuun kyläkoulussa vietettiin lehdistöpäivää ja jaettiin mediatuotteita. Tietokoneista kiinnostuneet lapset ottivat parin Yhtyneitten Kuvalehtien julkaisemaa Enter-lehteä. Pääkirjoituspalstalla Tuomas Kilpi kirjoittaa:

Kulttuuriministeri Tanja Karpela on ottanut sydämenasiakseen sensuuriohjelmien asentamisen suomalaisten koulujen ja kirjastojen tietokoneisiin. Lastensuojelun kaapuun puettu hanke on huolestuttava hyökkäys länsimaisen oikeusvaltion periaatteita vastaan.

Karpela perustelee pyrkimystään sillä, että netissä esiintyy laitonta sisältöä. Väite on sinänsä tosi, mutta oikeusvaltiossa asia kuuluu poliisille, syyttäjälle ja tuomioistuimille. Nyt ministeri tahtoo luovuttaa sananvapauden avaimet kiihkokristittyjen ja äärikonservatiivisten amerikkalaisten tarpeita palvelevien yksityisyritysten haltuun.

Tilannetta voi verrata siihen, että sisäministeri haluaisi uskoa lain ja järjestyksen valvonnan Ku Klux Klanin käsiin. Esiintyyhän kaduillakin kaikenlaista laittomuutta, joten sinipukuiset poliisit voidaan korvata valkohuppuisilla kostajilla.

Jokainen valtioneuvoston jäsen on vannonut niin sanotun ministerivalan, jossa hän lupaa noudattaa maamme perustuslakeja sekä toimia oikeudenmukaisesti yhteiskunnan parhaaksi. Teksti on niin selvää, ettei sen ymmärtämisen pitäisi olla vaikeaa edes sosionomin koulutuksen saaneelle missille.

Jos hanke toteutuu, sillä on kauaskantoiset seuraukset. Karpela on hyvinkin voinut keksiä takaportin, jonka kautta esimerkiksi kreationismi ujutetaan Suomen kouluihin, kun jenkkien sovellukset sulkevat kaikki evoluutioon viittaavat sivustot oppilaiden ulottuvilta. (Tuomas Kilpi: Missi ja ministerinvala, Enter, 3/2005, sivu 2)

Jaa, että tällaisiako me kristityt sitten ollaan? Taitaa olla niin, että suomalainen media, Suomen eduskunta ja hallitus, valtiollinen koululaitos on jo niin lähellä kristittyjen vastaista joukkohysteriaa, ettei kristalliyö ole enää kaukana. Meidän osaksemme on ollut saada jo vähän ennakkoakin siitä.

Saatana toimii usein siten, että hän tekee jonkun paskamaisen tempun ja syyttää siitä Jeesuksen seuraajia. Silloin kun Lex Karpela julkaistiin, kirjoitin minäkin siitä, koska se jos mikä oli kristinuskon vastaista taistelua. Vanhat tekstini Lex Karpelasta löytyvät tämän ja tämän linkin takaa.

Tuomas Kilven/Yhtyneitten Kuvalehtien/Parkkuun kyläkoulun ja mediapäivän muiden järjestäjien hyökkäyksissä ei meille ole mitään uutta. Karpelako kristittyjen asialla? Älä naurata.

 

Päiväkirja

Joskus 1970 luvun alussa ostimme kirjekuoria Jugoslaviasta. Kirjekuoren liima vaan oli kehnoa, jolloin Juha totesi, että ollaan tultu kommunistimaahan.

Nyt tyttäreni pitää päiväkirjaa. Päiväkirjaa pidetään opettajan luettavaksi, kertoi tyttö.

Se on kuulemma äidinkielen kotiläksyä. En tiedä, onko kyseessä koulun sosialisoituminen vai opettajan hävittömyys, mutta vielä viisikymmentä vuotta sitten tirkistely ja toisten päiväkirjojen lukeminen oli paheksuttava teko. Sen verran kuitenkin olen tästä maailmanmenosta jyvällä, että ISOveli kerää arkistoa KAIKISTA, tuomitakseen syyttömät. Mutta pitäähän niillä joku asia olla, vaikka tikusta tehty. Ei sitä vesilasijupakkaakaan olisi järkevä ihminen keksinyt. op/2008-03-15

 

Ristiretket

Katso kommenttini Söderströmin historian kirjan Aikamatka Maailman historiaan sivuista 188-189. Saat lisää tietoa siitä, miten koulu valehtelee sinua pettääkseen. Paatuneen demagogin ammattitaidolla kirjoitetun kirjan tekstistä on kokonaan jätetty pois ne ristiretket, jotka Roomalais-katolinen kirkko teki kristittyjä (valdolaisia, albigensseja, kataareja, tshekkejä jne) vastaan sekä se, mitä ja minkälaisia ristiretkiä kirkko teki niitä kansoja vastaan, jotka eivät olleet kirkon kanssa naimisissa.

 

Evoluution uhrit

Jokelassa surmatut koululaiset olivat "evoluution" uhreja. Jokelan murhaaja jätti jälkeensä viestin, jossa hän kertoo ideologiastaan tähän tapaan:

Elämä on vain yhteensattuma vailla tarkoitusta… pitkän evoluutioprosessin tulosta … Olen oman elämäni diktaattori ja jumala. Olen valinnut tieni. Olen valmis taistelemaan ja kuolemaan ajatuksieni puolesta. Minä, luonnollinen valitsija eliminoin itse jokaisen, jonka minä katson epäkelvoksi, ihmiskunnan häpeäksi ja luonnollisen valinnan virheiksi…

Evoluutioteoria on humanismin tärkein tukijalka. Ei ole sattumaa, että UNESCON ensimmäinen pääsihteeri Huxley julkaisi oman ohjelmansa juuri The Humanist- lehdessä. Vaikka samankaltaisia viestejä ovat jättäneet monet muutkin, kuin Huxley ja Auvinen, ne ovat helposti tunnistettavissa siitä, että ne tarjoavat jumalaksi jotakin muuta kuin Jumalaa. Huxley kirjoitti:

On varmaa, että kristikunta ei tyydytä, eikä mielestäni voikaan tyydyttää, kasvavaa ihmisten määrää: se ei tee, eikä voi tehdä sitä siksi, että se on erityisuskonto, joka ei enää liity eikä ole sovellettavissa olemassaolon tosiasioihin niin kuin tapahtumainkulku ja tiedon kasvu on ne paljastanut.

Voltaire väitti, että sadan vuoden kuluttua hänestä, Voltairesta itsestään siis, Raamattu on vaipunut unholaan. Väite oli väärä, mutta nämä oman valovoimansa häikäisemät edistykselliset ihmiset eivät siitä hämmentyneet, vaan lähtivät vauhdittamaan "evoluutiota". "Evoluutiota" nopeuttaakseen "edistykselliset", ja varsinkin edistykselliset salaseurat ovat joukkomurhien suorituksen lisäksi laatineet ohjelmia ja ajaneet läpi lakeja, joilla "evoluutiota" on pyritty nopeuttamaan.

Toverit ovat kiusaantuneet siitä, kuinka kristityt muka estävät heidän aatteittensa toteutumista. Toveri Tuomiojan mukaan uskonto myrkyttää lasten ajatusmaailmaa, vaikka ainakin Suomalaisessa peruskoulussa juuri paholaisen uskolliset palvelijat myrkyttävät lasten ajatusmaailmaa. Tyttäreni historian kirjassa on kahden sivun kokoinen teksti ristiretkistä. Teksti on todellinen kouluesimerkki siitä, miten rauhassa saatananpalvelijat ovat saaneet lasten ajatusmaailmaa myrkyttää ilman, että lasten vanhemmat, lainlaatijat ja lainvalvojat olisivat siihen puuttuneet. Lasten oikeuksien "puolustajia" totta tosiaan nuo Olof Palmen hengenheimolaiset ja heidän äänestäjänsä.

 

Opetussuunnitelmien hyväksyntä ennen ja nyt

Siihen aikaan, kun minä kävin koulua Luhangan Lempään kylässä, opintosuunnitelmat tarkasti paikallinen kansakoulun johtokunta. Nyt Suomi on liittynyt YK:n jäseneksi, ja liiton ehtoihin kuuluu sekin, että YK määrää jäsenvaltioittensa koulujen opetussuunnitelmista.

Karen Armstrong on Kofi Annanin määräämä tarkastaja elimessä, joka valvoo, että Luhangankin koulut opettavat sitä YK:n agendaa. Kofi Annan oli se surullisenkuuluisa YK:n johtaja, jonka aikana YK:n pakolaisleiriltä turvaa hakeneet 7000 muslimimiestä tapettiin, ja tappamista salailtiin niin, että se vasta 10 vuotta myöhemmin suurelle yleisölle paljastui. Karen Armstrongin ansioista hieman tekstissä YK:n virallinen kanta Jeesukseen, joka löytyy sivulta sivulla muutos.

 

Minne katosi kansakoulun johtokunta?

Koulun politisoitumisen syitä miettiessäni tuli mieleen, että Luhangan Lempään kansakoululla oli aikoinaan johtokunta. Otavan pienen tietosanakirja vuodelta 1955 kertoo:

Kansakoulunjohtokunta, kansakoulun toimintaa valvova lähin paikallinen elin, johon kuuluu kunnanvaltuuston kolmeksi vuodeksi valitsemat 6 jäsentä sekä seitsemäntenä koulupiirin opettajien edustaja.

Opetussuunnitelmasta sanotaan hakusanan "Kansakoulu" tekstissä:

Opetussuunnitelman laatii maalaiskunnassa koulun johtaja neuvoteltuaan opettajatoveriensa kanssa ja alistaa sen sitten koulun johtokunnan hyväksyttäväksi ja tarkastajan vahvistettavaksi.

Minulla olisi hiukan sanottavaa niille kuudelle Parkkuun kylän isännälle, jotka Parkkuun koulua johtavat. Mutta taitaa olla niin, ettei Parkkuun isännillä ole enää kouluunsa mitään valtaa. Ja yleensäkin näyttää siltä, että kaikki valta on siirtynyt alkulähteilleen, laadusta riippuen joko taivaaseen tai syvyyteen.

PS. Miehet menevät perässä.

 

Otavan holokaustit

Osoitteesta www.otavanoppimateriaalit.net/aineisto/arkisto/holokausti/moniste.htm löytyy sivu, jonka otsikkona on "Holokausti - joukkotuho".

Otavan opettajat käsittelevät aihetta ikään kuin Kansallissosialistisen Saksan yritys juutalaisten tuhoamiseksi olisi ainut lähihistoriaan kuuluva joukkotuho. Mutta vain kymmenen vuotta aiemmin Ukrainassa suoritettiin Holodomor - kuudesta kymmeneen miljoonaan ihmisen tahallinen tappaminen nälkään. Sen suorittivat kommunistit, toinen sosialistien lahko keräämällä kaiken viljan pois maaseudulta kostoksi siitä, etteivät maalaiset uskoneet sosialismiin. Kiinassa kommunistit tappoivat kymmeniä miljoonia Toisen maailmansodan jälkeen; yksin "suuri harppaus" vaati 27 miljoonan ihmisen hengen, Kambodzhan kommunistit tappoivat jonkun miljoonan, ja vain muutama vuosi sitten Kongon demokraattisessa tasavallassa tapettiin viisi miljoonaa niin raa'asti, ettei sanoin voi kertoa. Media olisi kyllä voinut esittää kuvia, mutta tiedättehän te sen median. Valheen ammattilaisille viisi miljoonaa kuollutta ei ole sota, eikä keskitysleiri, eikä edes mainitsemisen arvoinen, mikäli murhat, raiskaukset, silpomiset ja muut raakuudet ovat olleet "poliittisesti korrekteja". Kongon siviilien murhistakin minä kuulin ensimmäistä kertaa erään mustan helluntaipiispan suusta.

Valheen ammattilaiset eivät ole rehellisiä edes Saksan keskitysleireistä kertoessaan. He jättävät sanomatta, että Neuvostoliiton miehitysvyöhykkeelle jäi keskitysleirejä, jotka jatkoivat toimintaansa vielä kauan Saksan antautumisen jälkeen. Virosta Saksaan viety Arpad Arder olisi sodan päättymisen jälkeen joutunut Auschwitziin, mutta se oli jo täynnä, kun virolaisia sinne tarjottiin. Arpadin kertomus löytyy kirjasta "Missä on Arpadin kuningas".

Venäläinen uskova poika Venjamin Perepetshajev oli yksi Ukrainasta Saksaan pakkotyöhön tuoduista "itätyöläisistä". Sodan jälkeen hänet joutui jäämään Venäjän miehitysjoukkoihin Itä-Saksaan suorittamaan pitkäksi venynyttä asevelvollisuuttaan. Kirjassaan Skvoz Dym i Tuman hän kertoo myös Sachsenhausenin keskitysleiristä, sekä siitä, mitä Sachsenhausenin keskitysleirissä "rauhan" aikana tapahtui. Lyhyesti sanottuna keskitysleiri jatkoi toimintaansa vuoteen 1950 saakka. Perepetshajevin mukaan vuosina 1945-1950 vankileirillä oli 60.000 vankia, joista kymmenen prosenttia Hitlerin Saksan upseereja. Wikipedian mukaan tällä kaudella leirillä kuoli 12000 henkilöä.

 

Henkilökohtainen aivopesu

Heti samana päivänä, kun Jokelassa tapahtui, alkoi "eduskunnan radio" vaatia lisää psykologeja kouluihin. Psykologeja tarvitaan paljon, koska politisoituneessa koulussa jokaiselle oppilaalle pyritään järjestämään henkilökohtainen aivopesu. Suunnitelma on vanha ja tunnettu. Vuonna 1969 Yhdysvaltojen opettajain liiton NEA julkaisussa "Today's Education" Harold ja June Shane kertoivat siitä näin: "kouluista on tulossa klinikoita, joiden tarkoituksena on tuottaa yksilöllistä psykososiaalista käsittelyä oppilaille..".

Marraskuun alussa kirjoitin kouluterveydenhoitajalta tulleesta oppilaan henkisen ja sosiaalisen elämän kartoitukseen tarkoitetusta kyselykaavakkeesta. Kun vaadin selitystä, mihin lakiin tietojenkeruu perustuu, paljastui, että kaavake oli "vapaaehtoinen" - toisin sanoen meitä oli yritetty pettää "terveydenhoidon" nimissä antamaan lapsesta sellaisia tietoja, joiden avulla henkilökohtainen, yksilöllinen aivopesu olisi ollut helpompi suunnitella. Onneksi tiesimme Uuden maailmanjärjestyksen puuhamiehistä ja heidän aikeistaan ja osasimme olla varuillamme.

Jos et tiedä, miten politisoitunut koulu toimii ja mihin se pyrkii, saattaa näistä kahdesta kirjasta olla hyötyä: Denis Lawrence Cuddy "Chronology of Education With Quotable Quotes" (Highland City, FL, Pro Family Forum, Inc., 1993) ja Charlotte Iserbyt, "The Deliberate Dumbing Down of America" (Ravenna, OH: Conscience Press, 1999). Meidän tietomme näistä samoista asioista tulee myös Neuvostoliiton kouluissa saadusta henkilökohtaisesta kokemuksesta. Näillä molemmilla, siis Neuvostoliiton ja Yhdysvaltojen koululaitoksilla on samat ideologiset isät, minkä myös koululaitoksien vertailu paljastaa.

Se, mitä Yhdysvaltojen ja Neuvostoliiton yhteisten taustavoimien kuultiin sanovan 1918, kuultiin meillä vasta sen jälkeen kun Suomi oli joutunut YK:n alaisuuteen. Yhdysvaltojen pankin (Federal Reserve Bank) johtaja ja Yhdysvaltojen ulkopolitiikan suunnittelutoimiston Council of Foreign Relations perustajajäsen William Boyce Thompson kirjoitti lehden New York World tammikuun numerossa 1918: "Venäjä osoittaa tietä suuriin ja perusteellisiin muutoksiin maailmassa. Vanha järjestelmä on poistumassa keskuudestamme muuallakin kuin Venäjällä. Vanhaa järjestelmää on paljon Amerikassakin, ja se on myös menossa pois… Ja minä olen iloinen siitä". Kekkosen suomalaiset hokivat tätä samaa hokemaa muodossa "Meillä olisi paljon opittavaa Neuvostoliitosta".

Ihmiset, jotka ovat paholaisen vallassa, eivät pysty vapautumaan ilman Jeesusta. Vaikka Neuvostoliiton kammottava historia on jo tiedossa, sen kulissit sortuneet ja sen rakenteetkin ovat kaatuneet, näitä Thompsonin laulun laulajia vaan näyttää riittävän. Mistä ihmeestä ne oikein iloitsevat? Se on kai sitä "demokratiaa", että lauletaan kaikki samaa laulua, oli se kuinka ruma tahansa. (Federal Reserve Bank on hyvä esimerkki "rumasta" demokratiasta. Jopa sen nimi on valhetta. se ei ole "federal", eikä "reserve").

Jokelan tapahtumat opettivat, että Amerikat taudit ovat nyt Suomessa. Mutta yhden asian minäkin sanon: olitpa millainen ihminen tahansa, et VARMAAN tykkäisi siitä, mitä SINUN lapsellesi tehdään, jos vain ymmärtäisit sen, mitä ne tekevät, ja mihin ne pyrkivät. op/2007-11-29

 

Olympialaisten taustoja

Selvittelin olympiakisojen vähän olympiakisojen taustoja, jonka jälkeen yhä vähemmän uskon siihen, mitä kirjassa "Aikamatka maailman historiaan", sivuilla 94-95 niistä puhutaan.

 

Kreationismin vastainen taistelu kovenee

Yhdysvalloissa avattiin keväällä 2007 luomishistoriallinen museo Creation Museum. Puolessa vuodessa kävijämäärä on luokkaa 400.000. Museossa esitetään todisteita, jotka tukevat Raamatun ensimmäisen kirjan ensimmäisen luvun sellaisesta tulkintaa, joka eurooppalaisilta yliopistoilta EU:n Neuvoston 03.10.2007 tekemällä päätöksellä 1580 (2007) on kielletty.

Keskiviikkona lapsia pianotunnilta odotellessani selailin Aamulehteä. Lehdessä oli artikkeli siitä, kuinka moni uskoo kreationismiksi sanottuun luomiskertomuksen tulkintaan, ja kuinka moni evoluutioteoriaan. Artikkelissa, niin pitkä kuin se olikin, ei kerrottu ollenkaan siitä, että asian jatkuva ylläpito on osa EU:n propagandasotaa kristittyjä vastaan. Eihän eeuu-kansalaisen pidä tietää, kuinka heitä narutetaan!

Kieltämällä yliopistoilta tieteelliset vapaudet EU kasvattaa sokeita Saatanan seuraajia päämiehensä tarpeisiin. Kun evoluution kritiikki kielletään ja nähtävästi kriminalisoidaan pian, saadaan evoluutioteorialle 100% kannatus, vai kuinka? op/2007-11-17

 

Koulu tunkeutuu intiimiin

Koulu tunkeutuu lapsen intiimiin elämään viekkautta käyttäen. Yksitoistavuotiaan oppilaan koulusta "terveydenhoitaja" Marjo Kollinin saatteella kotiin tuoma "Terveyskysely, 5.LK" osoittautui "vapaaehtoiseksi" heti, kun vaadin kouluterveydenhoitajalta kirjallisesti kirjallista selvitystä oppilaalta vaadittuun "terveyskyselyyn".

Kunniallinen lähestymistapa olisi vaatinut, että vanhemmille ilmoitetaan siitä, mikä vaatimus perustuu lakiin, mikä ei, ja mikä on kyselijän mahdollisesti perverssin seksuaalisuuden aikaansaannosta, sillä valtion, kunnan ja kirkon virkamiesten keskuudessa sellaisilla sanoilla, kun kunniallisuus, ei näytä enää olevan mitään sisältöä. Jotkut heistä ehkä ymmärtävät, mitä kun kerron pienen esimerkin. Oletetaan, että opettaja, terveydenhoitaja tai joku muu sellainen tulee kouluun ja joutuu vanhempien järjestämään työhönottotenttiin. Sitten joku alkaa kysellä yksityiskohtia opettajan intiimielämästä tyyliin "onkohan opettaja ollut kokemusta …", ja lisää heti perään, että onhan sitä kysyttävä, kun niin monet opettajistakin kuuluvat olevan "vähän sellaisia huorahtavia".

Selitykseksi yksitoistavuotiaan lapsen äidille tarjottiin sitä, että Ylöjärven kunta on jo usean vuoden ajan käyttänyt paperia. Tällaiseen historianopetukseen minäkin olisin voinut lisätä, että jo Ranskan vallankumouksen edellä laadittiin suunnitelma, jossa lapset otetaan perheistä valtiolle.

Tekstissä mainitun kirjeen teksti seuraavassa.

Osmo Pöysti

 

asia: Terveyskysely, 5.LK

Kouluterveydenhoitajan allekirjoitettavaksi

kopio sivulla: http://opsti.japo.fi/koulu.htm

Tyttö toi koulusta kotiin "terveyskyselyn" ja täytteli sitä samaan sävyyn, kuin kysely oli tehtykin. Paperiin tarvittiin kuitenkin äidin nimi, mutta eihän äiti nimeään kirjoittanut tutustumatta ensin paperiin. Ja sitähän tyttö ei olisi sallinut ollenkaan. Silloin asiasta kiinnostuin minäkin.

Kyselyssä oli 4 sivua. Sen yläkulmassa oli teksti "Kurun terveysasema", Kouluterveydenhuolto". Kyselyn saatteessa kerrottiin, että "kyselykaavake on tarkoitettu keskustelun pohjaksi". Saatteen alla oli allekirjoittamaton nimi Marjo Kollin, terveydenhoitaja ja puhelinnumero. Kaavakkeen ensi sivulla on lisäksi teksti: "Kaikki antamasi tiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä anneta ulkopuolisille". Kenelle ulkopuolisille?

Kaavakkeella kerätään sellaista tietoa, joka ei todellakaan voi luovuttaa ulkopuolisille. Kouluterveydenhoitajan on siis esitettävä valtuuskirjansa, ja osoitettava, että hän ei ole perheemme kannalta ulkopuoleinen henkilö. Kysymyksiin sisältyy asioita, joita häveliäs ja lapsen yksityisyyttä kunnioittava henkilö ei kysyisi - ei ainakaan ilman pätevää syytä. Muutamat kysymykset koskevat koulukiusaamista.

Koulukiusaamisesta pidetään muutenkin niin suurta melua, että koko asia herättää epäluuloja, eikä syyttä. Kun eräässä Kurun kunnalle osoittamassani kirjeessäni mainitsin eräästä koulukiusaamistapauksesta, niin meille soitti poliisiksi esittäytynyt henkilö vain muutama tunti sen jälkeen, kun olin kirjeen kunnantoimistoon vienyt. Kuinka ihmeessä minä nyt sallisin lapsen vastata koulukiusaamista koskevaan kyselyyn? Jos edellisen tapauksen selvittely olisi sallittu, voisimme suhtautua luottavaisemmin myös tähän kyselyyn, mutta jo edellinen tapaus pysähtyi uhkailuihin ja pelotteluun, kun yhden kiusatun omainen pelkäsi lapsensa joutuvan aina vain pahemman kiusauksen kohteeksi, jos jutun tutkimista jatketaan.

Koska myös terveydenhuollon nimissä suoritettu laaja intiimien asioiden kysely vaikuttaa sairaalta, kiellän tytärtäni täyttämästä tarjottua kaavaketta aina siihen asti, kun sen virallinen ja lakiin perustuva luonne on selvitetty, sen esittäjän toimivalta tarkastettu sekä selvitetty ketä kaavakkeessa tarkoitetaan sisä- ja ketä ulkopuolisilla. Uusi mahdollisesti esitettävän kaavakkeen tulee olla asianmukaisilla leimoilla, osoitteilla ja vastuussa olevien tahojen nimillä varustettu ja virallisesti allekirjoitettu ja helposti tarkistettavissa.

Terveystarkastukseen tulee oppilaan lisäksi osallistumaan joko isä tai äiti. Pyydän Marjo Kollinia ystävällisesti palauttamaan tämän asiakirjan allekirjoituksellaan varustettuna ennen mahdollista terveystarkastusta ja haastattelua.

Parkkuussa 2007-11-08

Osmo Pöysti

 

Jokela

Minulla on hyviä muistoja Jokelasta siltä ajalta, kun asuin Nukarilla. Jokelassa oli Rantakarin pappa, jonka luokse me usein ajelimme polkupyöriämme korjauttamaan. Papalla oli aikaa sekä pyörille, että nuorille, eikä siihen juuri rahaakaan tarvittu. Nyt Jokelassa asiat näyttävät muuttuneet.

Jokelan uusista asioista kuulin kohta puolenpäivän jälkeen, siis tänään 2007-11-07 ja osasin arvata, että kohta tulee radiosta tuutin täydeltä niitä samanlaisia selityksiä, kuin Raumalla vajaa kaksikymmentä vuotta sitten. On inhottavaa, että media tekee ihmisten murhaamisesta ja koululaisten kuolemasta heti markkinapaikan psykologien rahastusta ja poliittisten intohimojen realisoimista varten.

Kuuntelin selostuksia tarkkaan kuullakseni näkisikö edes joku radiossa esiintyvistä ammattiauttajista ja ammattiselittäjistä muutakin kuin jäävuoren huipun. Mutta ei.

Seitsemän tapettua koululaista on tietysti paljon, mutta kuinka paljon enemmän on niitä koululaisia, jotka ovat tappaneet itsensä samoista syistä, kuin ne koululaiset, jotka eivät halua kuolla yksin? Missä ovat tilastot niistä koululaisista, jotka koulussa on ajettu niin pahasti nurkkaan, etteivät he ole nähneet muuta keinoa, kuin itsetuhon - kuka milläkin keinoin?

Se, että joku ampuu opettajan tai koulutovereitaan, on tietysti näkyvää ja kiinnostaa yleisöä. Mutta jos syyllistä ryhdytään hakemaan, se on niissä "ammattilaisissa", jotka vuosikymmenet ovat seuranneet kouluelämää, eivätkä vieläkään tajua tai halua tajuta sitä, miksi koululaitos tuottaa jatkuvia ongelmia niin oppilaille kuin opettajillekin.

Vaikka tiedänkin toistavani vuosien mittaan useasti lausumiani sanoja, kerron taas, että koulussa juuri parhaat oppilaat kärsivät eniten siitä, että koulurauhan puuttuessa äänekkäät oppilaat ottavat vallan luokassa ja määräävät tahdin. Kun hitain oppilas määrää tahdin, ei vuodessa päästä pitkälle, varsinkin kun koululaitos on tehnyt opetusohjelmat ja -materiaalit niin, että opiskeluun varattu aika muutenkin käytetään opiskelun kannalta tehottomasti. Koulu keskittyy enemmän perverssiin asennemuokkaukseen kuin faktatiedon opettamiseen.

Eräässä mielessä koulualan viranhaltijoiden sokeus koulun ongelmille on ymmärrettävää. He saavat kaikki oppiarvonsa oppimalla ja hyväksymällä tietyt dogmat, ilman että he ymmärtäisivät näiden dogmien alkuperää, sisältöä tai merkitystä. Näille ihmisille UNESCO on jumala, joka korvaa järjenkin.

Jokelan tapauksien yhteydessä viitattiin useaan otteeseen Yhdysvalloissa tapahtuneisiin koulumurhiin. Kuitenkaan kukaan haastatelluista ei ainakaan minun kuulemissani puheenvuoroissaan kertonut sitä, että Yhdysvaltojen koululaitoksen opit ovat pienellä aikaviiveellä tuotu Suomeen. Samat miehet, jotka ovat aiheuttaneet Yhdysvaltojen koululaitoksen romahduksen, ovat nyt aiheuttamassa Suomen koululaitoksen romahduksen. Vai eivätkö suomalaiset kasvatusopin "asiantuntijat" muka tiedä, keitä ovat John Dewey, James Earl Russell, B.F. Skinner, Chester Pierce, Marc Tucker, Ernest Boyer, J. Elmer Morgan, G. Stanley Hall, Charles Eliot jne sekä heidän englantilaiset toverinsa? Mutta kun Yhdysvaltojen "humanistien" (lue: sosialistien) koululaitos tuodaan Suomeen, saadaan sen kylkiäisetkin: koululaisten massamurhat, koululaisten itsemurhat, koululaisten syrjäytyminen ja koululaisten pahoinvointi - ja huonot opetustulokset faktatiedon osalta. Jos siis jotakin tiettyä henkilöä joskus tuomitaan oikeudessa Jokelan tai muiden koulumurhista, ehdotan tuomittavaksi niitä suomalaisen koululaitoksen vastuuhenkilöitä ja Suomen valtion silmäätekeviä, jotka ovat hyväksyneet Amerikan sosialistien opit.

Epäilen kyllä vahvasti, että ainakin "sivistystoimesta" eri paikkakunnilla vastaavat henkilöt tietävät tasan tarkkaan ainakin sen, mistä heidän käyttämänsä iskusanat ovat peräisin. Heidän alaisensa opettajat saattavat sitten olla pelkkää papukaijakuoroa, tai mikä senkään tietää.

Yhdysvalloissa, jossa Deweyn opit ovat olleet jo kauan käytössä, tunnetaan jo hyvin Uuden maailmanjärjestyksen puuhamiesten keksimien iskusanojen vaikutus koululaitokseen, oppilaisiin ja yhteiskuntaan. Sietäisi suomalaisten "asiantuntijoiden" huomata, kuinka Yhdysvallat on menossa sitä samaa tietä, kuin Neuvostoliiton aikoinaan korskea koululaitos meni ja vei maan nuorisonkin mennessään. Tutkimustuloksia on olemassa runsaasti jo niidenkin "uudistuksien" vaikutuksista, joita tänne vasta ollaan tuomassa.

Henkilökohtaisesti en kuitenkaan vaadi koululaitoksen virkamiehille mitään rangaistuksia, sillä helvetti lienee aivan tarpeeksi kova paikka paatuneimmallekin rikolliselle. Yhtä minä kuitenkin toivon: ettei minun lapsiani opettaisi kukaan sellainen.

op/2007-11-07

 

Kouluhallituksen hyväksymä "oppilaille omaksi annettavaksi"

WSOY:n "Historian peruskartaston" sisältä löytyi irtoliuska, jossa sanotaan:

Kouluhallitus on hyväksynyt 31.5.1976 tämän teoksen peruskoulun opetussuunnitelmaa noudattavien koulujen historian muuksi opetuksessa käytettäväksi kirjaksi, joka voidaan antaa oppilaille omaksi.

Ilmeisesti kouluhallituksessa on katsottu, että Söderströmin Historian kartastossa on niin vähän valheita, että niiden ilmitulo ei peruskoulun mainetta hetkauta ja mainitussa irtoliuskassa niitäkin on oikaistu. Varsinaista raakaa valhetta syöttämään suunniteltujen oppikirjojen sisältä tällaista vapautuskirjaa tuskin sitten enää löytyykään. Niiden käyttäjille selitetään, että koulukirjat ovat kalliita ja lapsia kehotetaan säilyttämään ne puhtaina uusille lukijoille annettavaksi. Kysymys lienee kuitenkin siitä, että koulu hävittää todistusaineiston siitä, miten lapsille valehdeltiin.

Vuodesta 1976 koulukirjojen valheellisuus on yhä kasvanut. Varaa lapsellesi mahdollisuus myöhemmin tutustua siihen, miten häntä petettiin panemalla kirjat jemmaan.

 

Opettajan uudet ja vanhat tehtävät

Opettajan ja lähetyssaarnaajan tehtävät ovat melko samanlaisia. Nykyaikaisen koulujärjestelmän pääarkkitehtikin oli tshekkiläisen kielletyn ja maanpakolaisuuteen ajetun veljesseurakunnan piispa. Hän kyllä tiesi mitä opetetaan ja miten. Mutta sitten tulivat nämä maailmanparantajat, ja muuttivat valmiin, hyvän koulun omaksi lähetysjärjestökseen.

Julian Huxleyn unelma uudesta maailmanuskonnosta sai uutta potkua, kun YK:n Yleiskokous lokakuun neljäntenä 2007 patisti jäsenmaittensa johtajat sopimaan hankkeen vaatimista toimista. YK:n uusi konttori "Sivilisaatioiden Allianssi" oli myös näyttävästi esillä. Kun suomalaisen peruskoulun opetussuunnitelmia, oppikirjoja ja prioriteetteja kohta taas vaihdetaan, on hyvä tietää mistä ne ovat kotoisin.

Yhdistyneitten kansakuntien määräämät velvoitteet pakottavat opettajia toimimaan yhä selvemmin lasten etujen, lasten vanhempien toiveiden ja yksittäisten kansakuntien edun vastaisesti. Mutta YyKoolla on myös kannattajansa. Lapsia koskevissa asioissa YK:n kannattajat löytyvät useimmiten sieltä, missä lapsia ei ole, mutta varsinkin monilapsiset perheet pitävät poliitikkojen tapaa sotkeutua koulutus- ja kasvatusasioihin sietämättöminä. Koulukiusaamiskampanja on malliesimerkki siitä, kuinka paljon pahaa poliitikot ovat saaneet koulussa aikaan.

Siitä enemmän sivulla Opettajan uudet tehtävät

 

Koulu ja maitokauppa

Vapaassa maassa koulupalvelujen hankkiminen olisi yhtä mutkatonta kuin maitokaupassa käynti, tai lehmän pito, mikäli lapsen vanhemmat pitäisivät lehmän pitoa joustavampana ratkaisuna kuin maitokaupassa käynti. Paholaisen hallitessa tilanne on päinvastainen. Paholainen määrää, mitä lapsille opetetaan, ja vanhemmat pannaan kyykkyyn. Luokkahuoneessakin vallitsee rento ja äänekäs meininki, sillä eihän korppi korpin silmää noki.

Maitokaupassa myyjä on tyytyväinen, jos vain saa säädetyn maksun tuotteestaan, mutta koulussa opettajat eivät palvele asiakasta lainkaan, vaan toimivat kuin herrat orjiaan kohtaan. Lapsiparka ja vanhemmat siinä joutuvat kyllä ihmettelemään, mitä kumman pöperöä heille taas syötetään ja kenen käskyläisiä sitä tarjoilevat virkamiehet oikein ovat? Ja kaiken lisäksi se pöperö on kovin kummallista laatua. Olen varsin tahallani muutamia keitoksia maistellutkin, ja huomannut, että sitä käärmeen kähyä ja parhaimmillaankin tyhjää horinaa ne ovat. Narut johtavat sylttytehtaalle.

Lapsiensa parasta ajattelevan ihmisen osa ei ole tänä päivänä helppo. Omien koulupalvelujen hankkiminen on nykyisin lähes välttämätöntä, sillä nykyisin poliitikot pitävät koululaitosta vallan välineenä ja käyttävät sitä opetuksen ja kasvatuksen tahalliseen vääristelemiseen niin, että opetustulos paremmin vastaisi Uuden Maailmanjärjestyksen pyrkimystä "määritellä uudelleen hyvän ja pahan kategoriat". Ei ehkä kaikissa maailman maissa, sillä Pariisissa päämajaansa pitävän UNESCON ensimmäisen pääsihteerin Julian Huxleyn ohjelmaluonnoksessa "The Coming New Religion of Humanism", josta kyseinen lainaus on peräisin, käy selvästi ilmi, että vain kristinuskon määritelmät hyvästä ja pahasta menevät vaihtoon. Kirkon tai uskontojen opit ja opetukset jäävät siis kaikki UNESCON hyökkäyksen ulkopuolelle. Syykin siihen on selvä: ne ovat jo ennestään sitä, mitä UNESCO halajaa.

UNESCON hyökkäys ei ole suinkaan ainut laatuaan. Venäläiset tekivät samanlaisen yrityksen jo ennen UNESCON syntyä, ja tuloksiakin on siitä saatavilla, tuskin sentään Uuden Maailmanjärjestyksen alaisten laitosten kautta. Aivan ihmettelin, kun kuulin Maailmanpankin ilmoittaneen kiinalaisten "suuren harppauksen" vaatineen 27 miljoonaa kuolonuhria. Entiset tietoni rajoittuivat siihen, mitä Xiang Hong kertoi: Isä, äiti ja pikkusisko vietiin valloittamaan erämaita sivistykselle, ja Xiang Hong, joka oli vähän vanhempi, jätettiin yksin kotiin. Tyttö kertoi, että hän eli monta vuotta kuin kissa raunioissa, kunnes se maailmanparannusohjelma oli lopetettava. Kävi siis samoin, kuin siellä Venäjälläkin. Globaali ohjelma, jota NWO:n ja globalisaation nimillä myydään, onkin jo sitten se, mikä tämänpäivän koululaitosta riepottaa.

Viranomaiset eivät tulee koskaan itse korjaamaan virheitään. Sensijaan, että he alkaisivat tuottaa hyviä koulupalveluita ilman pakotteita tai niihin liitettyjä syöttejä ja naruja, he tulevat tekemään maidon hankinnan samanlaiseksi vallan välineeksi kuin koulu nyt on, kts. Ilm. 13:17. On tulossa päivä, jolloin maitokaupan myyjäkin pääsee määräilemään asiakkaan sielusta. Mutta meille, jotka uskomme Jeesuksen, vapautus on lähellä. Jos halua vielä on, sinä voit vielä tänäänkin kukistaa paholaisen linnakkeita, valloittaa helvetin portit ja päästää sen vankeja vapaiksi. op/2007-10-13

 

Miksi opettaja itki

Ylöjärven yhteiskoulu oli palaamassa luokkaretkeltä Leningradista. Kun raja oli ylitetty, lapset alkoivat omasta aloitteestaan laulaa Maamme-laulua ja lauloivatkin hartaasti. Ja silloin opettaja itki.

Opettajan paineet purkautuivat itkuna, sillä yksi venäjänmatka oli opettanut lapsille enemmän, kuin hänen vuosia kestänyt opetustyönsä. Tai ehkä hän ei ollutkaan opettanut lapsille tosiasioita, vaan sitä propagandaa, jota Kekkosen ajan kouluhallitus käski, oppikirjat julistivat, radio, tv ja lehdistö pauhasi, ja mitä puolueet ja ammattiliitto vaativat? Hyvin monet opettajista sortuivat siihen(kin) aikaan nöyrästi opettamaan valhetta, vaikka hyvin tiesivät, ettei se ollut totta.

Terhi Raisiosta kertoi äidistään, joka itki silloin, kun Saksa kaatui. Saksa oli ollut hänen ihanteensa, eikä hän ollut koskaan uskonut niitä huhuja, joita sodan vielä riehuessa saksalaisista ja heidän keskitysleireistään kerrottiin. Hän, niin kuin tuhannet muutkin, olivat pitäneet niitä vain vihamielisenä panetteluna. Terhin äidille oli käynyt eri lailla, kuin serkkutytölleni Elville, joka kauan opetti suomea ja historiaa Ylöjärvellä. Hän joutui itkemään katkerat petetyn kyyneleet.

Joku päivä sitten omat lapseni kertoivat opettajasta, joka itki. Jotkut oppilaat yrittivät tahallaan loukata opettajaa ja lopulta siis onnistuivatkin siinä. Sääli tietysti opettajaa, mutta nähtävästi hänet on ylhäältä päin pakotettu sietämään oppilaiden hävyttömyyksiä aina hulluuteen asti. Eihän sellaisesta vapauta kukaan muu kuin Jeesus. Mutta kun luokassa vallitsevasta häiriköinnistä kärsivät myös omat lapseni, on asia myös minun asiani.

Kun keväällä oppilaat toivat kotiin paperin, jossa kyseltiin vanhempien kantaa eräisiin kouluasioihin, näkyi kysymyksenasettelusta heti, että tavallinen opettaja ei ollut kysymyksiä laatinut. Kysymysasettelu paljasti ne YK:n, sosialistisen internationaalin ja edistyksellisten salaseurojen hankkeiden markkinointikampanjoiksi. Koulun vuosikertomuksessa keväällä näistä kysymyksistä oli poimittu esiin "koulukiusaaminen", sillä juuri se on mainittujen tahojen keppihevonen. Kampanja jatkui kirkonkylällä järjestetyllä propagandatilaisuudella ja muutamaa päivää myöhemmin pidetyssä kyläkoulun vanhempainillassa jaettiin kaikille moniste "Kiusaamisen estäminen ja siihen puuttuminen". Huomaa, kuinka järjestelmällisestä toiminnasta on kyse. Jollet tiedä, mihin sillä pyritään, lue paperi ja mieti!

Paperissa annetaan ensiksi kiusaamisen määritelmä:

Oppilas on kiusaamisen uhri, jos hän on toistuvasti yhden tai useamman oppilaan kielteisen teon kohteena. Kiusatuksi voi joutua kuka tahansa.

Huomaa, että koulun itsensä harjoittamaa koulukiusaamista ei lasketa koulukiusaamiseksi, vaikka juuri tämä on pahin koulukiusaamisen muoto. Kun opettaja ja luokan gangsteripäällikkö riitelevät ja heidän kannustajansa meluavat, on hiljainen viulunsoitosta haaveileva pikkutyttö pahin kiusattu. Luokassa harjoitettu rähinä ja riitely näkyy helposti lapsen yöunissa. Olen joutunut seuraamaan, kuinka hiljainen tyttö puhuu unissaan ja taistelee kuviteltuja kiusaajia vastaan jopa ääneen puhumalla koulussa nähdyn häiriköinnin jälkeen. Koulukirjoihin ja opetussuunnitelmiin sisäänrakennetusta koulukiusaamisesta tulee puhe vähän myöhemmin. Määritelmä jatkuu:

Teko on kielteinen, jos se aiheuttaa epämiellyttävän olon. Kielteisiä tekoja voi saada aikaan esimerkiksi tönimällä, lyömällä, potkimalla tai psyykkisesti esimerkiksi sanoilla, ilmeillä tai eleillä. Kiusaamista ei ole satunnaisesti harmittomat kielteiset teot eikä kahden fyysisesti tai psyykkisesti suunnilleen yhtä vahvan oppilaan sanailu, riitely tai tappelu.

YK:n, sosialistisen internationaalin ja edistyksellisten salaseurojen ohjeet eivät voi olla sen viisaampia kuin niiden kirjoittajatkaan. Koulupäivän loputtua ajoimme poikien kanssa kilpaa polkupyörillä, mutta Iitin mäessä yks kaveri alkoi väsyä ja huusi: Jos ajat ohi, minä tapan sinut. Ei se epämiellyttävältä tuntunut, naurettavalta vain. Kun parikymmentä vuotta myöhemmin kävin sielläpäin, kyselin, miten kavereilla on mennyt. Se, joka ei kestänyt kilpailussa häviämistä, oli sillä kertaa vankilassa miestaposta tuomittuna. Se, mitä koulu voisi tässä matoisessa maailmassa tehdä, on nimeltään koulurauha, mutta sitä eivät darwinismin kannattajat siedä ollenkaan, sillä se loukkaisi "vahvemman oikeutta". Viulunsoitosta haaveilevan tytön sielunrauhasta he viis veisaavat. Määrittely jatkuu:

Suora kiusaaminen tarkoittaa suhteellisen avoimia hyökkäyksiä uhrin kimppuun. Epäsuora kiusaaminen on sanallista kiusaamista ja sosiaalista eristämistä.

Edellä esitelty koulukiusaamisen määritelmä on julkaistu asiakirjassa "Liite opetussuunnitelmaan". Määritelmän ulkopuolelle jäävät täysin koulurauhan puutteesta aiheutuvat psyykkiset vammat tai opiskelun huono edistyminen. Määritelmällä opettaja ja hänen katto-organisaationsa (monikko!) on selvästikin haluttu vapauttaa kaikesta vastuusta sellaisissa tapauksissa, joissa juuri he ovat syyllisiä tai jopa rikollisia, samalla kun heistä tehdään Uuden maailmanjärjestyksen politrukkeja. Siitä he tulevat tietysti vaatimaan palkanlisää, mutta lapsien asemaa se ei paranna. Jos koulukiusaaminen olisi vain oppilaitten keskinäistä nokittelua, koko keskustelu voitaisiin päättää tähän, sillä niiden yli kuuden vuoden aikana, joiden kestäessä lapsemme ovat osallistuneet Parkkuun koulun elämään, ei meidän lapsistamme kukaan ole joutunut Opetussuunnitelman määritelmän mukaisen kiusaamisen kohteeksi. Sivusta olemme joutuneet seuraamaan yhtä kiusaamistapausta, mutta siitäkin tapauksesta on jo useita vuosia. Sekin tapaus oli ollut sellainen, että se olisi voitu hoitaa yksinkertaisesti, ellei kiusoittelijalla olisi ollut koulujärjestelmän sisäistä tukihenkilöä asian julkituloa estämässä.

Oppilaat eivät ole meitä kiusanneet edes siksi, että me olemme monessa mielessä poikkeava perhe. Me olemme kristittyjä, emmekä kuulu kirkkoon. Äiti on oikea vinosilmäinen kasahstanilainen, mutta sekään ei ole aiheuttanut mitään kiusaamista. Me olemme köyhiä kuin kirkon rotta, mutta sekään ei ole saanut kiusaajia liikkeelle. Muutamilla meistä on Venäjän passi, mutta sekään ei ole aiheuttanut mitään hankaluuksia lapsille, ei ainakaan koululaisten taholta. Jos lapset eivät meitä kiusaa, niin ketä sitten?

Esityksessä mainittu epäsuoran eristämisen määritelmä on yhtä lailla kammottava, kuin määritelmän muukin teksti, sillä sen avulla riisutaan oppilaalta oikeus eristäytyä pahasta seurasta. Kyse on sellaisesta tasa-arvon tulkinnasta, joka ei salli yksilöllisyyttä siinäkään tapauksessa, että koko joukko olisi yksiä perkeleitä.

On onni, että meillä on pieni koulu. Vertailukohteena meillä on Rauman koulut, jossa vanhimmat lapsistani kävivät. Olen kertonut siellä sattuneista tapauksista, joten ei tässä niistä sen enempää. Huomaa kuitenkin se, miten hanakasti näitä kouluja yhdistellään, sillä se juuri edistää koulukiusaamista. Kiusaamista Parkkuun kyläkoulussa kyllä on, mutta se on aivan muunlaista, kuin lasten keskinäinen kiusaaminen.

Ajatteles nyt vähän. Viisi lasta koulussa, ja tällainen rumba! Todellinen syy onkin huomion johtaminen muualle, pois siitä, että koulussa opettajilla ei ole valtaa, eikä ehkä haluakaan palauttaa koulurauhaa luokkaan. Eniten siitä kärsivät ne, jotka ovat kunnon oppilaita ja haluavat opiskella. Pahin koulukiusaaminen on kuitenkin sisäänrakennettu oppikirjoihin.

Toissapäivänä meillä oli täällä Parkkuussa vanhempainilta. Opettaja kertoi, että Söderströmin historian kirjasarjan "Aikamatka" korvaamisesta jollakin toisella on keskusteltu viimeksi tänään, toissapäivänä siis, ja kysyi, mistä me se korvaava kirja sitten otetaan. Jaa-a, sitäpä minä en tiedä. Kuruun muuttaessani aioin kyllä perustaa kustantamon, mutta viranomaiset estivät sen venyttämällä toimilupa-anomuksen käsittelyä vuosiksi. Lasten vanhempia minä neuvoisin ainakin huolehtimaan siitä, että rikosvälinettä ei hävitetä, sillä on hyvä tietää, miten raakaa valhetta EU:n, tai oikeastaan indoeurooppalaisen rasismin puolesta sillä tehtiin.

Tsaarinvallan aikana meitä pakotettiin mukauttamaan yhteiskuntamme ja koululaitoksemme Venäjän malliin. Venäjän 1912 antamalla tasa-arvolailla (n.s. yhdenvertaisuuslaki) Venäjän kansalaiset saivat Suomessa samat oikeudet, kuin suomalaisetkin. Venäjän tasa-arvolain vastustaminen pelasti silloin Suomen siltä katastrofilta, jolla Venäjää rangaistiin. Saksalaisiakin vastustettiin sen verran, etteivät niille ylivalta-asemaa Suomessa suotu. Nyt pitäisi vastustaa niitä valheita, joilla Uuden maailmanjärjestyksen tulemista pönkitetään. Asiat ovat jo muuttuneet niin pitkälle, että suomenpeurakin tapetaan sukupuuttoon susien "luonnonsuojelun" nimissä.

On uskomatonta, kuinka avuttomia ihmiset ilman Jeesusta ovat. He näyttävät hyväksyvän mitkä loukkaukset ja laittomuudet hyvänsä, jos vain ne edistävät heidän herransa Saatanan asiaa. Ymmärrätkö mitä merkitsee se, että luonnonsuojelun nimissä lisätään susikansoja niin paljon, että saadaan metsäpeura, Rangifer Tarandus Fennicus tapetuksi sukupuuttoon? Loogisesti se on sama asia, kuin se YK:n asiakirjoissa esiintyvä lause "Nollatoleranssi suvaitsemattomuudelle", jonka eilen näin eräässä naistenlehdessä muodossa "Suvaitsemattomuus ärsyttää".

Kun "Liitteessä opetussuunnitelmaan" on esitetty Uuden Maailmanjärjestyksen ideologiaan sopiva määritelmä koulukiusaamisesta, jatkuu teksti pykälässä "1" esitetyllä ohjelmalla, jonka nimi on "Kiusaamista vähentävä ohjelma". Siinä opettajista tehdään ilmiantajia, mutta lasten vanhempiin nähden ilmiantajat ovat jo lähes tuomarin asemessa. Systeemi on ainakin meille jo NL:sta tuttu politrukki-kansalainen asetelma. Pykälän lopussa sanotaan:

Opettajakunta käy yhdessä läpi kaikki ehdotukset, ja päättää niiden pohjalta tarvittavista toimenpiteistä.

Eipä näytä vanhemmille jäävän muuta kuin parketinkiillottajan hommia siinä hierarkiassa. Mutta varmaan se on heille tarpeenkin, sillä muutoinhan me olisimme pystyneet jo kauan sitten vaatimaan koulurauhan palauttamista, useiden valheellisten koulukirjojen ja oppimiselle vahingollisten opetusohjelmien osittaista muuttamista ja korjaamista tai korvaamista kokonaan hyviksi tunnetuilla materiaaleilla ja käytännöillä. Mutta koska se ei ole ollut mahdollista, ovat kristityt halunneet perustaa omia koulujaan, ilman että sitäkään olisi sallittu.

Minua ei lohduta vähääkään tieto siitä, että tiedän useiden opettajien elävän vuosikymmeniä hermoromahduksen partaalla mieluummin, kuin vastustavan Tämän Maailman ruhtinaan hänelle määräämiä velvoitteita. Se on pelkästään säälittävää, sillä "pelkurien ja epäuskoisten ja saastaisten ja murhaajien ja huorintekijäin ja velhojen ja epäjumalanpalvelijain ja kaikkien valhettelijain osa on oleva siinä järvessä, joka tulta ja tulikiveä palaa". op/2007-10-11

 

Koulu pettää lasta ja välinpitämättömiä vanhempia

Kun koulun englannin opetus on yhtä tyhjän kanssa, aloin opettaa sitä itse. Onneksi koulupäivä Suomessa on lyhyt, joten aikaa lapsella kyllä on. Tarvitaan vain kunnollinen opetussuunnitelma, teksti ja opettaja. Ja äänite, jos on. Ensimmäisessä oppikappaleessa tuli vastaan sana "if" (jos). Kuudetta luokkaa käyvä tyttö ei sanaa tuntenut, vaan väitti, ettei sitä ole heillä vielä ollut. En uskonut. Katsoimme hänen koulussa käyttämänsä "oppikirjan" sanastosta. Ja sieltähän se löytyi, jo ensimmäisen opiskeluvuoden neljännestä kappaleesta. Mutta mahdotontahan sitä oli muistaa, kun opetusmenetelmät ovat järjenvastaiset. Ilman kotiopetusta opiskelutulokset olivat jääneet surkeiksi, sillä se mikä viime viikolla koulussa opittiin, on jo kahden viikon päästä painunut unholaan.

Muistipolut vahvistuvat siten, että niitä pitkin kuljetaan. Käyttämättömät muistipolut ruohottuvat. Se on aivojen tapa säilyttää kapasiteetit käytössä.

Data, jota harvoin käytetään, putoaa pois. Jos kieltä halutaan oppia, on riittävän usein käytettävä kaikkea sitä materiaalia, jonka joskus on oppinut. Muussa tapauksessa se putoaa pois. On olemassa kyllä yksi aika hyvä lääke unohtamista vastaan: luetaan joku asia "ulkomuistiin", jolloin se on ainakin helposti palautettavissa.

 

Kuinka maailma luotiin

Koulussa tivattiin lapsilta vastausta siihen, miten maailma luotiin. Lapset kysyivät äidiltä, ja äiti kertoi lasten ongelmasta kahvikupin ääressä tänään Virroilla. Kehoitin äitiä neuvomaan lapsia niin, että Jumala loi sekä maailman että ihmisen, mutta eräät ovat vielä toistaiseksi jääneet apinoiksi.

Poliitikkojen johtamissa kouluissa pannaan lapset vastaamaan sellaisiin kysymyksiin, joihin koululla itselläkään ei ole kritiikinkestävää vastausta. Jos sanotaan, että Jumala loi maailman, on kerrottava, että tämä vastaus perustuu Jumalan ilmoitukseen, jonka me uskomme. Mutta jos kerrotaan, että maailma syntyi x miljardia vuotta sitten tyhjyyden räjähtäessä silmille, on kerrottava, että osa tiedemiehistä uskoo näin. Olipa kertomus siis mikä tahansa, on kysymys aina uskosta.

Raamatun kertomuksen mukaan Jumala loi maailman kuudessa päivässä, ja sitten hän lepäsi. Mutta jos lapselta vaaditaan jotakin enemmän, kuin tämä tieto, ongelmaksi tulevat opettajat, ei lapsi. Yhden kuulennon toteuttamiseenkin tarvittiin enemmän kuin neljäsataatuhatta miestyövuotta, saatikka sitten maailman synnyn selvittämiseen.

Sama ongelma tulee eteen, jos maailman syntyjä lähdetään penkomaan Raamatusta. Raamattu luettava kokonaan, eikä vain yksi lause siitä. Ja sekin urakka onkin niin suuri, ettei siihen kyläkoulun opettajan resurssit riitä, ja heikkoja ne näyttävät uskonnon oppikirjan eväätkin olevan.

Ensinnäkin, luomiskertomus on tasan yhden luvun pituinen. Siitä Raamattu jatkaa kertomalla siitä, miten kuudennen luomispäivän iltapuolella on tapahtumassa ja tätä iltapuhdetta sitten tarkastellaankin kuin suurennuslasilla parin tuhannen tekstisivun verran. Ja kun Raamattu päättyy, löytyy sen viimeisiltä sivuilta ilmoitus, että Jeesus tulee takaisin ja seitsemäs päivä, Jumalan virkistyspäivä alkaa.

Mooseksen ensimmäisen kirjan ensimmäinen luku tarkastelee luomista Jumalan näkökulmasta. Jumala on ajaton, mikä merkitsee sitä, että hän teki kerralla valmista. Meille, jotka nyt elämme täällä kuudennen luomispäivän viimeisiä hetkiä, tämä merkitsee sitä, että me vaellamme näissä Jumalalle jo valmiissa teoissa. Mietis vähän, miksi Raamattu sanoo näin:

Sillä me olemme hänen tekonsa, luodut Kristuksessa Jeesuksessa hyviä töitä varten, jotka Jumala on edeltäpäin valmistanut, että me niissä vaeltaisimme. (Ef 2:10)

Jumalan teot ovat jo valmiit. Nyt on kysymys vain siitä, että oletko sinä niin itseriittoinen, että valitset jonkun muun tien, kun sen, minkä Jumala on sinulle valmistanut. Sinun nyt tekemäsi valintakin on ollut Jumalalle tiedossa jo ennakolta, mikä on mahdollistanut ne jatkotoimet, joiden varassa sinä pystyt siirtymään Jumalan kirkkauteen, jos vain pystyt luottamaan enemmän Jumalaan kuin itseesi:

Mutta me tiedämme, että kaikki yhdessä vaikuttaa niiden parhaaksi, jotka Jumalaa rakastavat, niiden, jotka hänen aivoituksensa mukaan ovat kutsutut. Sillä ne, jotka hän on edeltätuntenut, hän on myös edeltämäärännyt Poikansa kuvan kaltaisiksi, että hän olisi esikoinen monien veljien joukossa; mutta jotka hän on edeltämäärännyt, ne hän on myös kutsunut; ja jotka hän on kutsunut, ne hän on myös vanhurskauttanut; mutta jotka hän on vanhurskauttanut, ne hän on myös kirkastanut. (Rooma 8:28-30)

Linkki ajasta ikuisuuteen on Jeesus. Siksi meidän, jotka hän on edeltätuntenut, kutsunut ja valinnut, tulee vaeltaa hänessä, joka on aikaan lähetetty ikuisuuskapseli. Sanonta, jolla tämä usein ilmaistaan, on "hänessä":

Niinkuin te siis olette omaksenne ottaneet Kristuksen Jeesuksen, Herran, niin vaeltakaa hänessä, juurtuneina häneen ja hänessä rakentuen ja uskossa vahvistuen, niinkuin teille on opetettu; ja olkoon teidän kiitoksenne ylitsevuotavainen. (Kol 2:6-7)

Seuraava jae kertoo ja varoittaa siitä, miksi poliitikot niin innokkaasti käyvät koululaisten kimppuun hämärine oppeineen. Huomaa myös, miten kristallinkirkkaasti pelkkään näkyväiseen rajoittuvan ja siinäkin rajalliset filosofiat torjutaan:


Katsokaa, ettei kukaan saa teitä saaliikseen järkeisopilla (dia tis filosofias - filosofioilla) ja tyhjällä petoksella (... ke kenis apatis), pitäytyen ihmisten perinnäissääntöihin (kata tin paradosin) ja maailman alkeisvoimiin (kata ta stoiheia tou kosmou) eikä Kristukseen. (Kol 2:8)

Jeesus kertoi, että hänen isänsäkin tekee vielä työtä, kts. Joh 5:16-17. Huomaa erikoisesti, että kyse oli sapatista, eli siitä, milloin seitsemäs päivä tulee:

Ja sentähden juutalaiset vainosivat Jeesusta, koska hän semmoista teki sapattina. Mutta Jeesus vastasi heille: "Minun Isäni tekee yhäti työtä, ja minä myös teen työtä". (Joh 5:16-17)

Seitsemäs päivä on vasta tulossa. Silloin Jumalan pyhät astuvat Jumalan lepoon eli seitsemänteen päivään:

Silloin Kuningas sanoo oikealla puolellaan oleville: 'Tulkaa, minun Isäni siunatut, ja omistakaa se valtakunta, joka on ollut teille valmistettuna maailman perustamisesta asti. (Matt 25:34)

op/2007-10-07

 

Halusitko oppia enkkua?

Mariannen tekemän Englannin alkeiskurssin käsikirjoitus on ollut hyllyssäni jo vuosia. Yritän ryhdistäytyä, katso sivulta http://opsti.japo.fi/ek.htm

 

Miten uskonnot syntyvät

Toisessa Timoteuskirjeessä sanotaan:

Sillä aika tulee, jolloin he eivät kärsi tervettä oppia, vaan omien himojensa mukaan korvasyyhyynsä haalivat itselleen opettajia ja kääntävät korvansa pois totuudesta ja kääntyvät taruihin (epi ... tous mithous - myytteihin). (2.Tim 4:3-4)

Neljättä luokkaa käyvän tytön englannin kirjan nimi on Fantasies, kuvitelmia. Mutta kuvitelmia mistä? Jos viitsit avata kirjan, huomaat, että kirjantekijän kuvitelmat liikkuvat riivaajien maailmoissa. Sieltä löytyy sekä monstereita että "fairy tales" - satuja mytologian maailmasta. Sanayhtymän ensimmäinen osa fairy tarkoittaa keijukaista eli "haltijatarta" ja tale tarinaa ja kertomusta. Fairy tales on siis melkein synonyymi tarua tarkoittavalle sanalle fable, kuitenkin sillä erolla, että "fable" on viattomampi satu, kuin Fairy Tales. Ne "sadut", jotka fairy tales nimellä kulkevat, ovat tarinoita kuvitelluista henkiolennoista, jotka niiden sepittäjät varustavat erilaisilla henkimaailman ominaisuuksilla mielensä mukaan.

Lapset eivät niitä myyttejä keksineet, jotka kymmenen vuoden ikäisille lapsille tarjotaan. Kirjassa esitetyt myyttiset olennot ovat niitä epäjumalanpalvelijoiden pimentyneen aivotoiminnan tuotteita, joista Paavali Toisessa ja Ensimmäisessäkin Timoteuskirjeessä puhuu. Huomaa erikoisesti sanat: "Tulee aika, jolloin…" Jokainen, joka on verrannut koulukirjojen sisällön muuttumista viimeisen kuudenkymmenen vuoden aikana, on voinut huomata, että Paavalin ennustama aika on tullut nyt.

Kaikki maailman uskonnot ovat syntyneet samalla tavalla siitä, että ihminen, joka joskus tunsi Jumalan, hylkäsi hänet ja keksi tilalle jonkinlaisia "henkimaailman juttuja". Kirkkokin syntyi siitä, että muutamat kristittyjen nokkamiehet liittoutuivat Rooman keisarin kanssa ja saivat tehtäväkseen hävittää kaikki toisinajattelijat, varsinkin kristityt, mistä tuloksena oli synkretistinen uskonto, jonka sisältö on Babyloniasta, mutta terminologia Israelista.

Kun lasta nyt viedään takaisin metsänpeikkojen pariin, on kysymys siitä, että koulu haluaa täyttää lapsen avoimen, siivotun sydämen hengellisen alamaailman tuotteilla eli riivaajien opeilla ja vaihtaa Totuuden "monstereihin", "hydroihin", äiti maahan, noitiin ja muihin bubbeleihin, kuten Söderströmin kirja "Fantasies" vuodelta 2004 antaa ymmärtää.

Lasten fantasiamaailman kääntäminen myytteihin ja riivaajienpalvontaan sai globaalit mittasuhteet YK:n järjestön UNESCON ensimmäisen (vuodesta 1946) pääsihteerin Julian Huxleyn (1887 - 1975) ohjauksessa. Hänen ohjelmansa julkaistiin nimellä "The Coming New Religion of Humanism", Humanismin tuleva uusi uskonto. Uuden uskonnon päämääränä oli luoda ihmiskeskeinen taivas maan päälle, "uskonto ilman ilmestyksiä". Ensimmäiseksi tehtäväkseen humanistit ottivat kristinuskon hävittämisen. Hyökkäyksellään kristinuskoa vastaan Huxley antoi ideologista tukea juuri silloin Venäjällä ja Kiinassa riehuville kristittyjen vainoille:

On varmaa, että kristikunta ei tyydytä, eikä mielestäni voikaan tyydyttää, kasvavaa ihmisten määrää: se ei tee, eikä voi tehdä sitä siksi, että se on erityisuskonto, joka ei enää liity eikä ole sovellettavissa olemassaolon tosiasioihin niin kuin tapahtumainkulku ja tiedon kasvu on ne paljastanut.

Kymmenistä miljoonista tapetuista huolimatta Venäjästä tai Kiinasta ei tullut paratiisia. Kaikki tappaminen oli ollut paitsi rikollista, myös turhaa. Ei Venäjä murhaamalla rikkaaksi tullut. Kymmenien miljoonien ihmisten taposta maa tai jälkeenjääneet ihmiset eivät edes hyötyneet mitään. Kiinassa kävi toisin: tapettiin alle miljoona kristittyä, mutta murhaajien mielipahaksi tilalle nousi kuin tyhjästä sata miljoonaa uutta kristittyä. Mutta koska Huxley halusi perustaa uuden, yleismaailmallisen uskonnon, hän vaikenee historiallisista tosiasioista ja asettaa vain itselleen sopivia kysymyksiä, ja vastaakin niihin itse:

Mutta ensimmäiseksi meidän on kysyttävä, mitä me tarkoitamme uskonnolla.

Edes itse asettamaansa kysymykseensä Huxley ei pysty vastaamaan. Sitten hän jatkaa hyökkäystään kristinuskoa vastaan, mutta ampuu ohi samaistaen kirkon kristinuskon kanssa, vaikka kirkko on kristinuskon pahin vihollinen. Itse kristinuskosta Huxley ei näytä tietävän mitään, ja jos tietää, hän peittää tietonsa. Sitten hän sanoo pari sanaa siitä uudesta maailmanuskonnosta, jota hän, UNESCO, YK ja toverit ovat yhä vieläkin tekemässä.

Uuden Uskonnon ominaisuuksista Huxley ei puhu paljon. Pääasia siinä vähässä, mitä hän ohjelmassaan sanoo, sisältyy lauseeseen:

Humanistisen uskonnon tehtävä on määritellä uudelleen hyvän ja pahan kategoriat…

No, siinähän se tuli, selvä tunnustus siitä, minkä me kristityt olemme aina tienneet: Eri peitenimillään tunnettu Jumalan vastustaja pyrkii jumalaksi Jumalan paikalle. Selvää valtataistelua siis. Jos Saatana pääsee laatimaan lait, voi hän niiden turvin harjoittaa valtaa ja passittaa Jumalan kuvaksi luodun ihmisen jollei nyt helvettiin, niin ainakin luoda helvetinkaltaiset olosuhteet maan päälle. Mitään hyvää hän ei tule koskaan tekemään, sillä hän raivoaa tuhotakseen ihmisen siitä yksinkertaisesta syystä, että hän on kateellinen ihmiselle, jonka Jumala loi omaksi kuvakseen.

Uskovina meidän tulee tietää, että Jumala tulee myös sallimaan paholaisen esiinmarssin kaikessa karmeudessaan. Toisessa Thessalonikalaiskirjeessä sanotaan, että Jumala itse lähettää vastustajilleen sen, mitä he ovat halunneet:

Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää, niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä, tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua. Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen, että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen. (2.Tess 2:7-12)

Nyt YK:n pääsihteerinä istuu mies, joka on Mawladi Rumin opetuslapsi. Arabit sanoivat rumeiksi eli roomalaisiksi niitä syyrialaiskristittyjä, jotka ennen olivat yleinen näky Syyriassa, Persiassa ja Keski-Aasiassa, mutta jotka hävisivät maailman tietoisuudesta, kun he tulivat "liika viisaiksi" uskonnonharjoittajiksi. He tosiaan olivat inhimillisesti katsoen viisaita; Mawladi Rumi opetuslapsineen jopa niin viisas, että he katsoivat olevansa Jeesustakin ylempänä ja torjuivat sen, mitä Jeesus olisi voinut heille antaa. Se, mitä heille siitä käteen jäi, oli pelkkää satua haltijattarista, sillä Jeesukselle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä.

Maailmanhistorian loppuottelussa Saatana ja Jeesus kohtaavat. Kun Saatana on saanut valtaansa ei ainoastaan suomalaisen peruskoulun, vaan koko maailman, tulee Jeesus katsomaan, mitä kuuluu ja silloin Baabelille tulee loppu. Ihmettelen vain sitä, miten vähän suomalaiset isät ja äidit rakastavat lapsiaan. Koulu, joka englannin kielen opettamisen varjolla johdattelee lasten aatemaailmaa kumpujen yöhön, pitäisi lailla kieltää. Tästä enemmän kirjoituksissa Koti ja koulu sekä Uskonto. op/2007-09-22

 

Kiusaamisen ja väkivallan ennakkoehkäisy

Kun keväällä koulu kyseli vanhempien mielipiteitä koulusta, arvelin tiedustelun tuloksia käytettävä politikointiin - vallanpitäjien mieliaiheiden edistämiseksi. Tuloksia alkoi näkyä jo koulun päättäjäisissä jaetussa vuosikertomuksessa. Siinä Tiina kertoi jotakin sellaista, että kiusaamiseen on puututtava.

Koululaisten vanhemmille esitetyssä kyselyssä oli yksi huolestuttava piirre. Siinä tiedusteltiin arviota koulukiusaamisesta, mutta ei sitä, kuka kiusaa ketä. Jo vastatessani kyselyyn siis tiesin, että paperia voi tulkita miten vain. En silti voinut tehdä muuta kuin vastata kyselyyn. Arvioni oli, että koulukiusaaminen on hieman tyydyttävää heikommissa kantimissa.

Koulukiusaamista on kokemuksieni mukaan kolmea eri sorttia. Koululaitos kiusaa lapsia, Opettajat kiusaavat lapsia ja lapset kiusaavat lapsia. Näitä kaikkia on nähty, ja kun näitä lapsiakin on noin 14, joista viisi on nyt peruskoulussa, on kokemuspiiri melkoinen. Otan yhden esimerkin näistä kaikista kolmesta erilaatuisesta kiusaamisen muodosta.

Esimerkki 1. Lapset kiusaavat lapsia.

Poikani meni suorissa housuissa kouluun. Koulun gangsteripäällikkö sanoi, että me tapetaan sut, jos vielä tulet kouluun ilman farkkuja. Seurauksena oli, että poika ei uskaltanut mennä kouluun, sillä farkkuja hänellä ei ollut. Kun asia tuli julki, menin koulussa valtaapitävien gangsterinalkujen luo, ja asia selvisi kohtuullisen helposti. Farkkujakaan ei tarvinnut ostaa.

Esimerkki 2. Opettaja kiusaa lapsia.

Tytöt menivät urheilutunnin jälkeen juomaan vettä keittiön hanasta. Kouluun oli hiljakkoin hankittu juoma-automaatti, mutta lapset noudattivat vanhaa tapaa, sillä seurauksella, että opettaja kirjoitti tytöille rangaistuskirjan, joka pantiin koulun kassakaappiin. Asiaa ei voitu koskaan selvittää loppuun asti, sillä rangaistuskirja oli kirjoitettu neljälle tytölle, joista joku pelkäsi opettajien painostusta, jos asiaa tongittaisiin.

Esimerkki 3. Koululaitos kiusaa lapsia.

Koululaitos on yhä enemmän muuttunut lasten henkisen väkivallan välineeksi. Juuri tänään luin tyttäreni historian kirjasta sivulta 73:

Euroopan tarina

Tarina kertoo, että Zeus-jumala ihastui kerran Foinikian rannalla kävelevään, kauniiseen Europa-neitoon. Zeus muutti itsensä valkoiseksi häräksi ja Europa istui härän selkään. Härkä lähti uimaan merelle ja tuli lopulta Kreetan saarelle. Zeus-jumalalle ja Europa-neidolle syntyi kolme poikaa, joka yksi oli kuningas Minos. Euroopasta tuli Kreetan kuningatar, ja hänen nimensä jäi elämään Euroopan nimessä.

(Aikamatka maailman historiaan, WSOY, 2003, Kuudes painos, sivulta 73)

Onnellinen tarina? Ei suinkaan, vaan valheellinen. Kyse on Euroopan raiskauksesta, jotka monet kuuluisat taidemaalarit ovat töissään esittäneet: Tunnettuja ovat mm. Rembrandin maalaus "Euroopan vietteleminen", Tizianin "Euroopan raiskaus", Paolo Veronesen "Euroopan raiskaus", Gustave Moreaun "Eurooppa ja Härkä" ja Francois Boucherin "Euroopan raiskaus".

Zeuksen puoliso oli Hera, joten Europelle hän ei voinut antaa vaimolle kuuluvaa asemaa, eikä omaa sukunimeään eikä siihen kuuluvia oikeuksia. Europelle Zeuksella ei ollut antaa muita kuin huoran töitä ja huoranpalkkaa. Ja mikä ikävintä, että ei pelkästään Europa, vaan myös sen lapset ovat yhä vieläkin niissä samoissa hommissa.

Söderströmin tarjoama tarina Euroopasta on sama, kuin mikä esiintyy Euroopan Unionin (ja kenen kanssa!) symboliikassa. Härän selässä istuva nainen löytyy niin Strasbourgista kuin kreikkalaisen 2 euron kolikon vaakunastakin. Huomaa, että kyseinen symboliikka on ensinnäkin neidon raiskauksen ihannoimista, ja toiseksi, että kyseinen symboliikka liittää Euroopan Unionin peitenimellä Zeus esiintyvään Saatanaan.

Kreikkalaisen mytologian mukaan raiskattu neito oli kuninkaan tytär, joka pakkonaitettiin Kreetalla paikalliselle kuninkaalle, mutta lapset Europe synnytti Zeukselle ja siksi myös Euroopan historia on sitä, mitä se on, ellei sitä valheellisesti kaunistella. Ajattele itse: Mitä arvoa on yhdellä merimatkalla, jos sen jälkeen joutuu raiskatuksi ja kahdeksi tuhanneksi vuodeksi kunniattoman miehen seksiorjaksi? Kuitenkin Söderströmin esittämässä Saatanan mainostekstissä näistä rikoslain alaisista teoista vaietaan tyystin.

Söderströmin Aikamatka on kirjoitettu EU:n ideologisten perusteiden myyntityötä varten. Kirjoitin Söderströmin "Aikamatkasta maailman historiaan" huomioitani kotisivulleni, joten ei tästä tässä tämän enempää. Mutta koulun mieltymys Saatananpalvontaa on tullut esille monessa muussakin yhteydessä. Koulu tarjoaa lapsille sekä Halloween-kulttia että Valpurinyön noitien mainospaloja, koska "Saatanan raamatun" mukaan nämä kaksi juhlaa ovat saatananpalvonnan suurimmat juhlat. Erityisen röyhkeää koulun menettely on siksi, että olen esittänyt asiasta kirjallisen vastalauseeni asianomaisille sekä yksityisesti, että julkisesti.

Koulukiusaaminen on todellinen ongelma. Ensimmäisessä esimerkissä kertomani tapauksen kaltaiset tapaukset ovat onneksi olleet aika harvinaisia. Toinen kertomani tapaus on vakavampi, mutta pahinta on se, että koulukirjat ja opetusohjelmat ovat sekä valheellisia, että opiskelulle vahingollisia, ja mikä pahinta, ne toistuvat joka päivä muodossa tai toisessa. Asia on niin paha, että sitä voidaan tuskin ratkaista muuten kuin lakkauttamalla valtiollinen koululaitos kokonaan.

Nyt pöydälläni on kutsu vanhempainiltaan, jonka aiheena on "Kiusaamisen ja väkivallan ennaltaehkäisy" ja kutsujana sivistystoimenjohtaja Anja Elomaa.

Tuli siinä vielä mieleen sellainenkin ajatus, että sivistyksen vastakohta on raaistuminen. Sivistys on Jumalan Hengen voittoa eri pseudonimillä esiintyvästä Saatanasta. Raaistuminen on mukautumista babylonialais-persialais-kreikkalais-roomalaisen kultin varaan rakennettuun maailmanmenoon. Tästä sanoo nykyaikaisen koululaitoksen isä Jan Amos Komenski Kouluhallituksen tuella julkaistun Suuren Opetusopin sivuilla näin:

Ei sovi myöskään jättää mainitsematta, kuinka vakavasti Jumala on kieltänyt kansaansa käyttämästä pakanain peruja, ja mikä rangaistus on kohdannut niitä, jotka tätä eivät ole tätä kieltoa noudattaneet. "Ja Herra, sinun Jumalasi, karkoittaa nämä kansat sinun edeltäsi. Heidän epäjumaliensa kuvat sinun on poltettava; älä himoitse sitä hopeaa ja kultaa, joka niissä on, äläkä ota siitä mitään itsellesi, ettei se olisi sinulle paulaksi; sillä se on Herralle sinun kauhistus. Äläkä vie sitä kauhistusta huoneeseesi, ettet tulisi kirotuksi, niin kuin se on kirottu". (5.Moos. 7:22, 25, 26) Ja 12:nnessa luvussa hän sanoo: "Kun Herra, sinun Jumalasi hävittää edestäsi pakanat, niin ota vaarin, ettet heidän perässänsä lankea paulaan, sittenkuin he ovat hävitetyt sinun edestäsi, ja ettet etsisi heidän jumaliansa sanoen: 'niinkuin tämä kansa on palvellut jumaliansa, niin tahdon minäkin tehdä'. Kaikki, mitä minä käsken teille, pitäkää, tehdäksenne sen mukaan, älkää siihen mitään lisätkö, älkääkä myös siitä mitään vähentäkö" (5.Moos. 12:29 j.n.e.). (Johan Amos Comenius. Suuri Opetusoppi. Toinen painos. Porvoo, Werner Söderström osakeyhtiö, 1921, sivulta 311)

Comeniuksen "Suuri opetusoppi" suomennettiin melkein 300 vuotta kirjoittamisensa jälkeen, koska se oli säilyttänyt arvonsa. Se oli sivistystä se. Mutta nyt, noin 90 vuotta myöhemmin saman kustantajan "Aikamatka" kuten useimmat muutkin valtiollisen koululaitoksen oppikirjat eivät enää tue sivistystä. Historiallisia tapahtumiakin koululaitos kaunistelee päämiehensä asian edistämiseksi. Se kertoo siitä, että koulutoimi pyrkii tietoisesti raaistamaan, eikä suinkaan sivistämään koululaisia.

Joku vuosi sitten meitä koululaisten vanhempia oli kutsuttu "keskustelutilaisuuteen" jonkin samantapaisen asian tiimoilta. Mutta heti kun keskustelussa tuli esiin asioita, jotka eivät sopineet kokousta johtaneitten agitaattoreitten pasmoihin, kokous päätettiin äkkijyrkästi. Mitään keskustelutilaisuutta ei syntynyt.

Kurussa 2007-09-12

Osmo Pöysti

 

Aikamatka - Söderströmin historian kirja kuudesluokkalaisille

Tytär toi koulusta Werner Söderström Osakeyhtiön kirjan "Aikamatka Maailma historiaan". Tarkastelin tyttäreni koulusta tuomaa, historian tunneilla käytettävää kirjaa ja tein siitä omia huomioitani. Niistä osoitteessa http://opsti.japo.fi/koulu/koulujawsoy.htm.

Tein myös toisen huomion: Vaikka kirjan esittämä historiantulkinta on kuin johdantoa Saatanan lopulliseksi ratkaisuksi tarjoamaan loppusotaan, eivät oppilaiden vanhemmat ole tietääkseni ryhtyneet ollenkaan puolustamaan lapsiaan koulun ja WSOY:n vihamielistä hyökkäystä vastaan.

Tarkastelussani en ehtinyt sivua 38 pidemmälle, mutta jos Jumala suo, jatketaan joskus siitä. Kirjan hyvä puoli on siinä, että se on niin johdonmukaisesti Saatanan asialla, että siinä esitettyjä selityksiä on helppo verrata tosiasioihin, mikäli ne vain ovat tiedossa. Juuri nyt olen tekemässä tekstiä siitä, kuinka kirkko ja valtio hävittivät Alankomaiden kristittyjä. Sekin on yksi niistä asioista, joista Söderströmin kirjantekijät vaikenevat, vaikka Alankomaiden kristittyjen hävittäminen lopulta johtikin hävittäjien - roomalaisen kirkon ja roomalaisen imperiumin noloon tappioon ja Hollannin tasavallan syntyyn. op/2007-09-06

 

Kaksi keskeistä vaikuttajaa

(tämä juttu myös sivulla http://opsti.japo.fi/pelastus/kaksi.htm)

Jumala ja Saatana ovat kaksi suurinta yhteiskunnallista vaikuttajaa. Siihen aikaan, kun minä kävin koulua, näitä asioita tutkisteltiin Uskonnon tunneilla, ei kovin pätevästi, mutta kuitenkin. Todistuksessa tämän tärkeimmän oppiaineen arvosana oli ensimmäisenä, kohta "Käytöksen" ja "Huolellisuuden ja tarkkaavaisuuden" arvosanojen jälkeen.

Uskonnon tarkoituksena on antaa perustiedot siitä, mikä on hyvä, ja mikä paha. Jumala on hyvä, ja pahaa sanotaan paitsi Paholaiseksi, myös Saatanaksi eli Vastustajaksi. Asian tekee kinkkiseksi se, että Saatana on hyvä naamioitumaan, ja mieluiten se naamioituu Jumalaksi. Kyse on siis siitä, mikä on oikea Jumala, ja mikä tai mitkä ovat "jumalina" esiintyviä Saatanan feikkejä.

Kouluopetuksessa uskontoa ja muita oppiaineita, kuten historiaa selitettiin ikään kuin ne olisi ollut kaikkea muuta kuin uskonnon piiriin kuuluvia asioita ja tapahtumia, vaikka juuri ne ovat tarinaa Jumalan ja Saatanan sekä heidän kannattajiensa välisistä edesottamuksista.

Ei tarvitse olla mikään nero huomatakseen, että Maailma on Saatanan koukussa synnin tähden. Kun uskontotunnilla puhuttiin pelastuksesta, meille kerrottiin kyllä, että Jeesus on Pelastaja, mutta silloinkin meitä on opetettiin luulemaan, että Pelastus olisi vain pelastusta siitä rangaistuksesta, mikä ihmiselle hänen syntiensä takia langetetaan. Maailmanhistorian ensimmäisessä kristillisessä saarnassa sanotaan kuitenkin näin:

"Antakaa pelastaa itsenne tästä nurjasta sukupolvesta". (Kts Apt 2:40)

Alkuteksti "Zothite apo tis geneas tis skolias autis" sanoo kuitenkin, että "Pelastautukaa tästä nurjasta sukukunnasta". Pelastus on siis ensisijaisesti eriytymistä siitä joukosta, joka laumana seuraa Saatanaa. Pietari ei heitä pelastanut, eikä aikonutkaan pelastaa, mutta kun ihmiset kysyivät, miten he voisivat pelastautua, tiesivät Pietari ja muut veljet mitä pitää tehdä, ja tekivät sen myös. He kastoivat ne, jotka sanan halukkaasti olivat vastaan ottaneet.

Jotka nyt ottivat hänen sanansa vastaan, ne kastettiin, ja niin heitä lisääntyi sinä päivänä noin kolmetuhatta sielua. (Apt 2:41)

Kaste on samaistumista Jeesuksen kuolemaan. Kun ihminen on kuollut tälle maailmalle, hän on pelastunut siitä. Maailma, kreikaksi "kosmos" on se paholaisen järjestelmä, jonka orjaksi ihminen joutuu syntiä tehdessään. Joskus tosin huomataan, että myös uskovina kastetutkin kristityt ovat niin voimattomia, että hekin joutuvat tämän maailman järjestelmän valtaan, mutta silloin on kysymys siitä, että he eivät ole pysyneet erillään synnistä, ja ovat sen tähden viety takaisin siihen Babyloniin, josta ovat lähteneet.

Saatanan vallassa oleva maailma on kulkemassa itse valmistamaansa tuhoa kohti, mutta se pelkää kuolemaa, eikä haluaisi tehdä itsemurhaansa yksin. Se haluaa uskovat mukaansa. Samaan aikaan, kun uskovat julistavat sille evankeliumia, hyvää sanomaa Pelastuksesta, maailman ruhtinaan agentit pyrkivät integroimaan uskovat omaan, tuhon omaksi vihittyyn järjestelmäänsä.

Työpaikalla sosialidemokraattinen tuotantopäällikkö sanoi, että uskontoa ei saa tuoda mukaan politiikkaan. Väite jää omaan arvoonsa, sillä poliitikkojen sorkat ovat lapaa myöten mukana uskonnossa. Kyse on aivan selvästä valtapelistä, valtapelistä Jumalan ja Saatanan, hyvän ja pahan välillä. Eikä tässä maailmassa yli päätään mitään kolkkaa, jossa kysymys hyvästä ja pahasta ei olisi päällimmäisenä.

Kreikan verbi sozo on merkitykseltään laajempi, kuin suomen "pelastaa": se tarkoittaa myös parantamista ja vapautusta. Jeesuksen vallan alla meillä on sellaisia etuja, joita sanotaan armolahjoiksi ja karismoiksi. Karismojen kautta toteutuvat sellaiset pelastuksen piiriin kuuluvat asiat kuin sairaiden paraneminen, tieto, kielilläpuhuminen, johtaminen jne.

On aika ihmeellistä, että vaikka "pelastuksesta" niin paljon puhutaan, vain harvat näyttävät ymmärtävän, mitä sillä oikein tarkoitetaan. Jeesuksen opetuslapset pelastuivat itse vasta sinä päivänä, jolloin he saivat Pyhän Hengen, mutta sen jälkeen Pietari olikin heti valmis esittämään sen maailmanhistorian ensimmäisen saarnan, josta äsken oli puhe. Saarna alkoi näin:

Niin Pietari astui esiin niiden yhdentoista kanssa, korotti äänensä ja puhui heille: "Miehet, juutalaiset ja kaikki Jerusalemissa asuvaiset, olkoon tämä teille tiettävä, ja ottakaa minun sanani korviinne. Eivät nämä ole juovuksissa, niinkuin te luulette; sillä nyt on vasta kolmas hetki päivästä. Vaan tämä on se, mikä on sanottu profeetta Jooelin kautta:
"Ja on tapahtuva viimeisinä päivinä, sanoo Jumala, että minä vuodatan Henkeni kaiken lihan päälle, ja teidän poikanne ja tyttärenne ennustavat, ja nuorukaisenne näkyjä näkevät, ja vanhuksenne unia uneksuvat. Ja myös palvelijaini ja palvelijattarieni päälle minä niinä päivinä vuodatan Henkeni, ja he ennustavat. Ja minä annan näkyä ihmeitä ylhäällä taivaalla ja merkkejä alhaalla maan päällä, verta ja tulta ja savupatsaita. Aurinko muuttuu pimeydeksi ja kuu vereksi, ennenkuin Herran päivä tulee, se suuri ja julkinen. Ja on tapahtuva, että jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu." (Apt 2:14-21).

Pietarin pitkä lainaus Jooelin kirjasta puhuu Hengen vuodatuksesta, joka tulee ennen sitä "Herran päivää", jota usein sanotaan tuomiopäiväksi. Se on päivä, tai oikeastaan ajanjakso, joka on lähes yhtä karmea kuin helvetti itse ja siksi sen ajanjakson läpi käymiseen tarvitaan aivan uskomattomat, taivaalliset voimat. Ilman sitä, mitä helluntaipäivänä lähes kaksi tuhatta vuotta sitten tapahtui, ei Galilean kalastajilla ollut mitään mahdollisuuksia voittaa farisealaista juutalaisuutta, eikä kreikkalaisen ajattelua eikä roomalaista valtiomahtia - kaikki alansa mahtavimpia maailmassa. Sama toistui silloin, kun Eurooppa 1400-1500-luvuilla kohtasi Ristin Uskon. Kun uskonpuhdistuksena tunnettu tapahtumasarja alkoi, se alkoi Hengen vuodatuksella, joka historiallisiin dokumentteihin on jättänyt hussilaisten vuonna 1420 julkaisemien Prahan artiklojen ensimmäisen kohdan tekstin: "eikä kielilläpuhumista saa estää".

Tshekit tarvitsivat Pyhän Hengen voitelun, sillä vuonna 1420 Saatana pani kaikki voimansa liikkeelle sitä kukistamaan. Yli kahdensadan vuoden ajan Euroopassa oli vallalla vaino, sota ja hävitys, johon verrattuna toinen maailmansota oli kevyttä viihdettä. Rintamalinjoja ei ollut. Sotajoukot seuralaisineen toinen toistensa jälkeen kulkivat Euroopan yli ja poikki tappaen, polttaen, raiskaten ja ryöväten ja vähän oli niitä, jotka pelastuivat.

Nyt, kun Saatana on koonnut voimansa viimeiseen taistoon, kysytään taas, kuka voi pelastua, sillä Saatana agenttien lanseeraama "viimeinen taisto" on globaali ja tulee olemaan melkein yhtä kauhea kuin helvetti itse. Annetaan Paavalin vastata:

Mutta Jumala osoittaa rakkautensa meitä kohtaan siinä, että Kristus, kun me vielä olimme syntisiä, kuoli meidän edestämme. Paljoa ennemmin me siis nyt, kun olemme vanhurskautetut hänen veressään, pelastumme hänen kauttansa vihasta. Sillä jos me silloin, kun vielä olimme Jumalan vihollisia, tulimme sovitetuiksi hänen kanssaan hänen Poikansa kuoleman kautta, paljoa ennemmin me pelastumme hänen elämänsä kautta nyt, kun olemme sovitetut; emmekä ainoastaan sovitetut, vaan vieläpä on Jumala meidän kerskauksemme meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta, jonka kautta me nyt olemme sovituksen saaneet. (Room 5:8-11)

Jooelin kirjan ja Pietarin mukaan viimeisinä päivinä tapahtuu suuri Hengen vuodatus. Se on Jumalan tapa varustaa joukkonsa taisteluun. Mutta Pyhää Henkeä ei vuodateta saastaiseen astiaan, joten ne, jotka etsivät Pyhän Hengen täyteyttä, ovat vaarassa saada pahan hengen. Pyhä Henki asettuu asumaan vain sellaiseen sydämeen, joka suostuu kuolemaan synnille ja tälle maailmalle.

Pelastuminen globaalin maailmansodan kauhuilta on tietysti hyvä, mutta ei kaikki. Me kohtaamme päivittäin erilaisia vaaroja, joista me voimme pelastua turvautumalla Jumalaan "lihan käsivarren" asemesta. Paavali, jonka Jeesus pysäytti matkalla Jerusalemista Damaskoon, kysyi "Kuka olet herra", ja sai tämän vastauksen:

Minä olen Jeesus, jota sinä vainoat. Mutta nouse ja seiso jaloillasi; sillä sitä varten minä olen sinulle ilmestynyt, että asettaisin sinut palvelijakseni ja sen todistajaksi, mitä varten sinä olet minut nähnyt, niin myös sen, mitä varten minä sinulle vastedes ilmestyn. Ja minä pelastan sinut sekä oman kansasi että pakanain käsistä, joitten tykö minä sinut lähetän avaamaan heidän silmänsä, että he kääntyisivät pimeydestä valkeuteen ja saatanan vallasta Jumalan tykö ja saisivat uskomalla minuun synnit anteeksi ja perintöosan pyhitettyjen joukossa.' (Kts Apt 26:15-18)

Paavali puhuu pelastuksesta lainoppineen tarkkuudella, mikä tekee Paavalin lauseet pitkiksi ja vaikeaselkoiseksi kuin juristin kapulakieli, mutta meille riittää tässä vähempikin, sillä pitkän lauseensa lopussa hän sanoo pääasian: me kiitämme Isää, joka on siirtänyt meidät pimeyden vallasta rakkaan poikansa Valtakuntaan.

kiittäen Isää, joka on tehnyt teidät soveliaiksi olemaan osalliset siitä perinnöstä, mikä pyhillä on valkeudessa, häntä, joka on pelastanut meidät pimeyden vallasta ja siirtänyt meidät rakkaan Poikansa valtakuntaan. (Kol 1:12-13)

Opettajain väsymys

Radion uutislähetyksessä kerrottiin eilen (2007-05-02), että opettajia mollataan, vaikka kansainvälisissä tutkimuksissa on todettu suomalaisen koululaitoksen olevan hyvä.

Ensinnäkin: Kansainvälisiltä markkinoilta on saatavissa minkälaisia tutkimustuloksia hyvänsä. Edes lahjuksia ei tarvitse maksaa; riittää kun pyytää tutkimuksen sellaiselta instanssilta, jonka puoluekanta ja muut vaikuttavat tekijät tunnetaan.

Mielipidetiedustelut ja mittaukset voidaan myös tehdä niin, kuin meillä täällä Kurussa joku viikko sitten. Kysyttiin, onko lapsia mielestämme kiusattu koulussa. Panin rastin ruutuun, että vain vähän, sillä ajattelin, että opettajien harjoittama lasten sorto on nykyisin varsin vähäistä, koska lasten ideologinen painostus on oppikirjoihin sisäänrakennettua. Vasta paperin palauttamisen jälkeen hoksasin, että kysymyksellä ehkä tarkoitettiinkin vain sitä, kiusaavatko naapurin lapset meidän lapsia. Jos kyselykaavake ei olisi ollut niin manipuloiva, olisin voinut antaa paremmankin arvosanan koulukiusaamista koskevaan kysymykseen.

Toiseksi: Koulumenestykseen vaikuttaa paljon enemmän ympäristön kulttuuri, kuin opettajan ammattitaito. Hyväkin opettaja tuntee itsensä turhautuneeksi sellaisen kulttuurin keskuudessa, jossa lapsi viedään koulupolulta pusikkoon naitavaksi.

Opettajien arvostuksen aleneminen on fakta. Kun olimme tulossa luokkaretkeltä Hesasta, muutama pikkupoika alkoi suureen ääneen puhumaan ruokottomuuksia. Opettaja yritti kyllä puolivillaisesti kiellellä, mutta pojat siitä viis välittivät. Jos opettajalla ei ole Pyhän Hengen auktoriteettia, ottaa Saatana vallan.

Vappuaattona kyläkoulu järjesti vappuriehan. Vappu on saksalaiseen kulttuuriin kuuluva demoninen juhla. Tietosanakirja kertoo siitä, että vappuyönä noidat lentävät vanhoille uhrivuorille harjoittaakseen vehkeitään pirun kanssa. Koulun järjestämä juhla on siis johdatusta saatananpalvontaan, paloittelumurhiin ja muuhun sen sellaiseen.

Koulun innostus saatananpalvontaan on hämmästyttävää. Pari vuotta sitten lapset oli opetettu koulussa hokemaan kelttiläiseen saatananpalvontaan kuuluvia hokemia ja pantu tekemään kulttiin kuuluvaa rekvisiittaa kotiinkin tuotavaksi.

Koulussa järjestettävät saatananpalvontaan liittyvät kulttijuhlat ovat uskonnollisia juhlia. Lakia lähemmin tuntematta luulen, ettei lasten ei ole pakko olla mukana koulun järjestämissä uskonnollisissa juhlissa. Lukija muistanee, mitä eduskunnan propagandakone joulun aikana puhui.

Saatananpalvonta tai Jumalan palvonta eivät ole leikin aihe. Hitler rakennutti propagandakampanjoitaan varten Nürnbergiin jäljennöksen Pergamosta Berliiniin siirretystä Saatanan valtaistuimesta, ja seuraukset tunnetaan.

Huhtikuussa 2007 uutistoimistot kertoivat, että Kansallissosialistisen Saksan toimeenpaneva juutalaisten kansanmurha eli "holokausti" on tapahtunut, ja EU on tehnyt tämän faktan kieltämisen rangaistavaksi teoksi. Ranskan ja Saksan lainsäädännön mukaan se on ollut rangaistava teko jo aiemmin. Samat maat ovat olleet vaatimassa myös, että Turkki tunnustaisi armenialaisten keskuudessa vuonna 1915 suoritetun kansanmurhan.

Saksan järjestämässä holokaustissa tapettiin sillä kertaa noin 6 miljoonaa ihmistä, joten Ruotsin sosialidemokraattisen puoluepampun esittämä toive "ei koskaan enää" on ymmärrettävä. Mutta tältä toiveelta on pohja pois, koska EU:n kiellossa vain kansallissosialistien toimeenpanema kansanmurha on mainittu. Siitä, että sosialistit pelkästään Ukrainassa tappoivat noin 7 miljoonaa ihmistä keinotekoisen nälänhädän, holodomorin, avulla 1932-1933, ei EU:n tekstissä mainita mitään.

Baltian maat vaativat EU:n tekstiin korjausta, joka olisi tehnyt kaikki kansanmurhat samalla tavalla tuomittaviksi, mutta sitä ei hyväksytty. Puolueelliset lainlaatijat halusivat vain tuomita kilpailevan lahkonsa, kansallissosialistien kansanmurhat, peitellä omia kansanmurhiaan, ja mikä pahinta, jättää ovet selälleen tulevia ja lainsäädäntötyön osalta jo aloitettujakin kansanmurhia varten.

Valtiollisen median ohella valtiollinen koululaitos on alistettu kansanmurhien valmistelutyöhön. Lapsille ei kerrota juuri mitään sosialistien ja kirkonmiesten tekemistä kansanmurhista. Vai kerrottiinko sinulle siitä, että kirkko ja "Pyhä" Roomalainen keisarikunta tekivät viisi ristiretkeä hävittääkseen tshekkiläiset maan päältä? Tai kerrottiinko sinulle suomalaisessa valtiollisessa koululaitoksessa siitä, että paavi ja kuningas vaativat koko Alankomaitten kansan hävittämistä viimeiseen mieheen? Kerrottiinko sinulle peruskoulussa, että 1900-luvulla sosialistit tappoivat sata miljoonaa ihmistä?

On aika ikävä, jos lapsi tai lapsen vanhemmat joutuvat halveksimaan opettajiaan. Mutta ikävää se on sekin, että vasta yli kuusikymppisenä saa tietää tosiasiat tästä maailmasta. Ettei sinulle ja sinun lapsillesi kävisi niin, palauta koulukirjasi sinne, mistä olet ne saanutkin, ja hanki paremmat. Ja opeta niiden sisältö lapsillesi ainakin sitä varten, että lapsesi tietäisi valmistautua vieläkin pahempaan, kuin mitä menneiden vuosien kansanmurhat ovat olleet. On nimittäin tyhmää lentää savuna ilmaan, jollei edes sielu pääse taivaaseen.

Kristityt ovat yrittäneet perustaa kristillisiä kouluja, mutta kuulemani mukaan oikeuskansleri on tyrmännyt ajatuksen tasa-arvon nimissä. Siis jos naapuri hyväksyy valheen syöttämisen lapsilleen, on minunkin hyväksyttävä? Ja jos me hyväksyisimmekin, ei sillä olisi merkitystä, sillä Jumala itse on asettunut oikeudenmukaisuuden takuumieheksi. Hänen yli ei edes EU kävele.

Yksittäiselle opettajalle syntyy ongelma, jos hän pettää itsensä samalla tavoin, kuin mitä Yleisradion agitaattori yritti tehdä kuulijoilleen väittämällä, että opettajia mollataan, vaikka kansainvälisissä tutkimuksissa on todettu suomalaisen koululaitoksen olevan hyvä. Väite on yhtä harhaanjohtava, kuin se Lipposen väite, jonka mukaan Suomi saa kiittää hyvinvoinnistaan sosialismia. Jos se olisi totta, paratiisi olisi Petroskoissa.

Oppimistulokseen vaikuttavat monet muut tekijät, kuin pelkkä opettaja. Hyvää opettajaa huono opetusohjelma ja huonot opintosaavutukset kiusaavat aivan yhtä paljon kuin oppilastakin, ja kun näin on, ei hyvän opettajan kannattaisi ottaa koululaitosta kohtaan suunnattua arvostelua henkilökohtaisesti muuten kuin siinä mielessä, että tutkisi, voiko hän enää jatkaa valtiollisen koululaitoksen palkkalistoilla. Hyvä mieli tulee siitä, että tietää tekevänsä oikein ja siitä luvattu palkkakin on parempi kuin synnin palkka. op/2007-05-03

 

Renessanssi

Keskiajan lopulla Euroopassa käytiin sanoinkuvaamattoman kova vääntö kirkon kahlehtimien kansojen vapauttamiseksi. Koululaisille tätä aikakautta kaupitellaan nimellä "renessanssi", ja kerrotaan keskiaikaisista kuvanveistäjistä, arkkitehdeistä ja maalareista, ikään kuin ne olisivat vapauttaneet kansat Europen ja hänen päämiehensä orjuudesta.

Eivät tätä maanosaa taidemaalarit vapauttaneet, mutta "lahkolaiset" tshekit, hollantilaiset, saksalaiset, englantilaiset, ruotsalaiset ja suomalaiset loivat sille hyvän alun. Että edes vähän pääsisit jyvälle asiasta, lue vaikka John Lothrop Motleyn kirja Hollannin vapaustaistelusta "Rice of the Dutch Republic". Kirja kertoo yksityiskohtaisesti siitä, kuinka kirkko poltti roviolla ja kuristi kuoliaaksi 50.000 kristittyä, ennen kuin hollantilaiset aloittivat 80 vuoden pituiseksi venyneen vapautussotansa kirkon ja valtion saatanallista meininkiä vastaan.

Saatanan viisautta ei kannata ottaa kevyesti. Kun se ei pystynyt voittamaan "kerettiläisiä", se yrittää salata tekonsa ja ottaa kunnian vainoamiensa uskovien saavutuksista itselleen ja siten laskemaan perustusta lopullista harhautusoperaatiota varten luomalla mielikuvaa, jonka mukaan keskiajan "kerettiläisten" saavutukset olivat oikeastaan sen oman kulttuurin - Zeuksen ja muiden "jumaluuksien" uuden tulemisen aikakausi. Tosiasia kuitenkin on, että keskiajan taistoissa Saatana hävisi kaikki ne taistelut, joissa kristityt noudattivat oman päällikkönsä ohjeita, ja näin käy myös siinä taistossa, johon se nyt on joukkojaan kokoamassa. op/2007-04-23

 

Luokkaretki

Lapset arvioivat luokkaretken tylsäksi. Heureka oli vain vähän isomman kokoinen lastentarha, ja Ateneumissa parasta oli eräs tuhansia vuosia vanha kohde. Sitä nuorempi meille esitelty taide olikin jo sitten roskakulttuuria. Koko retken ainoaksi anniksi jäi Heurekassa nähty filmi syvänmeren elämästä, joka valaisi elämän syntyä suuren tähden hajoamisrippeiden "jälkilämmössä" vesien syvyyksissä. Filmi antoi uutta selvyyttä Raamatun ilmoitukselle, jonka mukaan aurinko luotiin neljäntenä päivänä, kun alkeellinen merieläimistö jo oli olemassa. Käy ihmeessä katsomassa! Minua filmi kiinnosti myös siksi, että Raumalla Neuvostoliiton tiedeakatemialle rakennettujen merentutkimusalusten kalustoon kuului samanlaista tekniikkaa, kuin mitä amerikkalaiset käyttävät tutkimuksissaan.

Filmistä "Volcanoes of the Deep Sea" löytynee jotkin myös netistä, jos panet täsmennykseksi syvänmerensukellusveneen nimen "Alvin".

Amerikkalaisten filmissä usein toistuvat sanat "miljoonia vuosia sitten" ovat samaa propagandaa, kuin kävijöille ilmaiseksi jaetussa lehdessä, jossa se Esko Aho taas on kristinuskon vastaisella asialla ilmeisen tietämättömänä tälläkään kertaa asioista, joista puhuu. Mutta älä anna ainakaan Ahon ja hänen kumppaneittensa haitata tutkivaa mieltäsi.

 

Miksi koulukirjat valehtelevat?

Ilmari Kosonen kirjoitti kuun alussa julkaistussa Karjalassa näin:

Kun Suomi itsenäistyi, tehtiin poliittisissa piireissä tiukka päätös, että kaikki historia pyritään selittämään joko Ruotsista tai Saksasta opittujen oppien mukaisesti. Kaikki venäläinen ja kaikki Saksan alistama on kiellettyä. (Ilmari Kosonen: Muinaispreussiheimot Suomen asuttajina keskiajalla. Karjala, maalisk. 2007, s. 13)

Korhosen tekstissä "Muinaispreussiheimot Suomen asuttajina keskiajalla" etsitään vastausta kysymykseen siitä, pakenivatko Preussiin ja Liivinmaalle tehtyjen ristiretkien uhrit Suomeen. (Taustatietoa: Suomalais-ugrilaisen maailman pääkaupungit)

Korhonen kertoo ajasta, jolloin saksalaiset, paavin lähettäminä, alkoivat systemaattisesti hävittää Itämeren itärannikon suomalais-ugrilaisia kansoja. Liiviläisten pääkaupunki Ykskylä hävitettiin ja Väinäjoen suulle vuonna 1201 perustettiin saksalainen piispankaupunki Riika. Preussilaiset hävitettiin tyystin ja liiviläisistä oli jäljellä muutama tuhat, kun 1410 käydyssä Tannenbergin/Grünewaldin (puol. Stebark) taistelussa Liettuan ja Puolan baltit ja slaavit tekivät lopun saksalaisten harjoittamasta kansanmurhasta ainakin sillä kertaa.

Tannenbergin/Grünewaldin taistelun jälkeen tshekkiläinen sotapäällikkö Jan Zizka z Trocnova (Jan Trocznowsky) palasi Puolasta kotimaahansa Tshekin kuningaskuntaan, jossa häntä odottivat uudet tehtävät. Paavi Martin V oli 01.03.1420 antamallaan bullalla määrännyt Tshekin kansan ja sen "vääräoppiset" hävittäväksi, mutta kansa aikoi panna hanttiin. Jan Zizkasta se sai arvoisensa sotapäällikön. Viisi kertaa tshekkien täytyi pistää yhdentyneen Euroopan sotajoukot verissä päin pakenemaan maasta, ennen kuin kirkonmiehet ja heidän orjansa edes ajattelivat neuvotteluratkaisua. Ja kun kirkko ja "Pyhä" saksalais-roomalainen imperiumi viimein siihen suostui, se teki sen vain koetellakseen, josko viekkaudella voitaisiin saavuttaa se, missä raaka voima oli osoittautunut tehottomaksi.

Tshekkiläisten hävittäminen aloitettiin polttamalla Prahan yliopiston rehtori Jan Hus roviolla 1415. Vastarinta murtui vasta Bela Horan (Valkean vuoren) taistelussa 1620, jonka jälkeen tshekkien väkiluku väheni nopeasti kolmesta miljoonasta kahdeksaansataan tuhanteen. Virallisesti taistelu päättyi Westfalenin rauhaan 1648, mutta senkin jälkeen jesuiitat jatkoivat hävitystyötä maan kulttuurin ja henkisen vastarinnan lopulliseksi nujertamiseksi, kansan orjuuttamiseksi ja kansanmurhan jälkien siivoamiseksi historian muistikirjoista.

Nykyajan suurimmat kansanmurhat on tehty sosialismin nimissä, mutta niistäkin oppikirjoissa vaietaan. Oikeuspsykologian emeritusprofessori Panu Hakola nimittää ilmiötä "punaiseksi tabuksi".

Valheellisilla oppikirjoilla luodaan valheellista maailmankuvaa. Emeritusprofessori kirjoittaa:

Psykiatrina olen pohtinut, minkälaiset seuraukset ovat tästä massiivisesta tosiasioiden kieltämisestä. Maailmankuva, joka sulkee silmänsä sadan miljoonan ihmisen tahalliselta tuhoamiselta, on hirvittävällä tavalla väärä ja epärealistinen. Yleensä maailmankuvan epärealistisuus johtaa ennemmin tai myöhemmin tuhoisiin seurauksiin. (Tatu Panulan nimellä netissä leviävästä artikkelista "Punainen tabu on vielä länsilukeneiston tuho").

Kovin ruusuisia ovat vielä nuo professorinkin unelmat. Jos kerran 1200-luvulla pystyttiin hävittämään kokonaisia kansakuntia jälkiä jättämättä, niin kyllä ne pystyvät nytkin hävittämään sekä lukeneiston että lukemattomat. Ellei nyt joukossa satu olemaan niitä, jotka eivät häviä tappamallakaan.

Olisi tietysti parempi kirjoittaa asiallisia oppikirjoja, kuin jäädä valehtelijoiden jalkoihin vääryyksiä valittelemaan. Minäkin olen kantamassa korteni kekoon kertomalla vähän tarkemmin siitä, mitä Eurooppa 1410-1648 teki Tshekeissä. (Väri vaihtuu, kun tekstin raakaversio on valmis). Mutta jo nyt voin kertoa, että tässä maailmassa käydään vain yhtä taistoa, taistelua sinun sielustasi.

Valheen isä on Perkele, ja hänet on jo voitettu. Mutta se maailma, joka edelleen häntä äänestää ja hänen palvelijoidensa laatimia oppikirjoja arvostaa, on suin päin syöksymässä maailmanhistorian suurimpaan holokaustiin, sillä vaihtoehtoja on vain kaksi: Loppusota tai Helluntai - holocaust tai pentecost. op/2007-03-20

 

Kavahtamisen taito

Opetusopin perusteisiin kuuluu, ettei oppilaalta kysytä sellaista, mitä hänelle ei ole opetettu. Tämä sanoma on kirjattu esimerkiksi Tammion tekstiin Comeniuksen "Suuren opetusopin" johdannossa näin:

Samalla kuin Comenius vaatii opetukselta havainnollisuutta ja käytännöllisyyttä, kuului myöskin asteettainen siirtyminen helpommasta vaikeampaan hänen opetusohjelmaansa, kuten jo edellä on mainittu. Ensin on harjoiteltava havaintoa, sen jälkeen siirryttävä muistin viljelemiseen ja vasta sitten siirryttävä arvostelukykyä teroittamaan. Kun on päästy tälle asteelle, s.o. on saatu oikea käsitys asiasta, voidaan myöskin vaatia, että osataan suullisesti asia oikein esittää ja käytäntöön sovittaa. Ei saa näet sallia kenenkään puhua asioista, joita hän ei ymmärrä, eikä liioin voi sanoa kenenkään ymmärtävän asiaa, jota hän ei kykene sanoin selittämään. (m.t. Werner Söderström osakeyhtiö, Porvoo 1931, toinen painos, s.30)

Joka kerta, kun itsestään selvistä asioista poiketaan, on kysyttävä miksi sellaista on menty tekemään, sillä se on signaali, jota on pelästyttävä kuin käärmettä tiellä.

Kun hevonen näkee käärmeen tiellä, se kavahtaa pystyyn. Comeniuksen opetusoppia on jopa arvosteltu siitä, että se puhuu niin itsestäänselviä asioita, että koko kirja on turha. Kysymys on kuitenkin siitä, että tässä maailmassa on käärmeitä enemmän kuin luuletkaan, joten on parasta oppia välttämään ja ainakin kavahtamaan niitä. Kavahtaminen muuten tarkoittaa sitä, että hevonen nousee niin nopeasti takajaloilleen, että ratsastaja putoaa selästä.

Tyttären uskonnon kirjassa esiteltiin mukamas Paavalin matkaa Lykaonian maakuntaan. Tehtävään kuului etsiä lisätietoa Zeuksesta ja Hermeksestä sekä vastata, minkä takia ihmiset uskovat Jumalaan.

Luin tietysti läpi oppikirjan tarjoaman tekstin, sillä maailmankirjoista tuskin löytyy selitystä siihen, minkä takia ihmiset uskovat. Erittäin mielenkiintoista siis, minkälaisen selityksen siitä WSOY:n oppikirjantekijät antavat! Mutta oppikirja tekeekin juuri sen, minkä pitäisi saada jokaisen vastuullisen kasvattajan kavahtamaan pystyyn: Oppikirja ei anna mitään selitystä asiasta, josta se vaatii lapsia esittämään oman selontekonsa. Koska näin on, on kysyttävä, miksi näin on? Ellen erehdy, selitys on seuraava: Kun oppilas ei pysty esitettyyn kysymykseen vastaamaan, vastaa opettaja suorittamalla sellaista asennemuokkausta, josta hän ja hänen koulukirjantekijänsä ei uskalla todistusaineistoa jättää.

Raskauttavaa kertomassani tapauksessa oli, että kun tyttäreni saaman ohjeen mukaan etsimme wikipediasta sitä lisätietoa Zeuksesta ja Hermeksestä, huomasin siellä tarjottujen tekstien olevan samalla tavalla harhaanjohtaviksi, kuin varsinainen oppikirjakin. Koulu totaalisen valheen palveluksessa, täytynee sanoa. Seuraa toki, kuinka suomenkielistä wikipediaa nyt mainostetaan YLEISRADIOSSA!

 

Mielipidetiedustelu Parkkuun kyläkoulussa

Koulu kyseli vanhempien mielipidettä kouluun liittyvistä asioista. Kysymykset oli valittu siten, että vastauksiin oli helppo antaa koulua kehuva vastaus. Kysymyksiä lukiessa näyttikin siltä, että kysyjä pyrkii paaviksi.

Mutta kuvitellaanpas nyt, että lapsen vanhemmat pääsisivät itse asettelemaan mielipidetiedustelun kysymykset. Me emme kyselisi sitä, mikä koulussa on hyvin, vaan kyselisimme sitä, mikä koulussa on huonosti. Mutta minkälaiset vihat me saisimmekaan päällemme, jos kysyisimme sellaista, jota meidän (heidän mielestään) ei pitäisi kysyä? Entisajan paavit polttivat kiusallisten kysymyksien esittäjiä roviolla ja järjestelivät ristiretkiä niitä maita, valtakuntia ja kansoja vastaan, jotka eivät omatoimisesti tuhonneet paavin arvostelijoita.

Meiltä on kyläkoulussa viisi lasta. Opetus, siis opettajien ammattitaito kyläkoulussa on kohtuullisen hyvä, mutta opetuksen laatu ei ole sama kuin opetuksen sisältö. Opetuksen sisältöä ei kuitenkaan kyselyssä kyselty, sillä siitä koulu ei olisi saanut ylistävää, eikä edes tyydyttävää arvosanaa. Oppimista varsinaisesti haittaavat tekijät löytyvätkin, ei opettajien ammattitaidossa, vaan opetuksen sisällöstä - opetussuunnitelmista, opetettavien aineiden valinnasta, oppikirjoista ja siitä didaktiikasta, jonka varaan ne on rakennettu. Kun sitten - opettajan hyvästä ammattitaidosta huolimatta - opintotulokset ovat huonoja, alkaakin syyllisten etsintä. Vierittääkseen syyn harteiltaan opettajat käyvät vanhempien kimppuun. Mutta jos näin on, että vanhempien pitää opettaa, niin mihin koulun opettajia silloin enää tarvitaankaan?

Parkkuun kyläkoulussa tehty mielipidetiedustelu on kouluesimerkki hokemasta "valhe-emävalhe-tilasto". Tiedossani ei ole, kuka Parkkuun kyläkoulussa lanseeratun mielipidetiedustelun tekstin on laatinut, mutta paperin yläkulmassa on koulunjohtaja Anne Vartiaisen nimi. Ikävä sanoa, että koulunjohtajan nimi siinä paperissa pahentaa pahasti kyläkoulun työskentelyilmapiiriä.

Maailmaa johtavien salaseurojen pyrkimyksenä on lasten sosialisointi. Tämä pyrkimys on selvästi ilmaistu Illuminatien salaseuran kuusikohtaisen ohjelman neljännessä pykälässä ja Karl Marxin teoksissa. Valtio pyrkii tähän päämäärään huonontamalla valtiollista koululaitosta ja estämällä hyvien koulujen perustamista.

Yhdysvalloissa koululaitoksen perusta vaihdettiin noin vuonna 1963. Tuloksena olivat katastrofi. Valtion kouluista alkoi saapua yliopistoihin niin heikkoa ainesta, että yliopistojen tutkintovaatimuksia oli rajusti alennettava. Siten saatiin asiat näyttämään, ikään kuin mitään ongelmaa ei olisi olemassakaan. Jenkeillekin se alkaa paljastua vasta nyt, kun maan arvovalta on luhistumassa maailmalla.

Paavit, vapaamuurarit, sosialistit ja diktaattorit eivät kerta kaikkiaan pysy pystyssä, jos heidän ympärillään on viisaita miehiä. Siksi he suosivat jalkapalloa ja huonoja kouluja, ja juuri se tekee koulun ongelmien ratkaisemisen vaikeaksi. Ensimmäiseksi koulu pitäisi kokonaan erottaa valtiosta. Yhdysvaltojen perustajat ymmärsivät tämän, mutta tämä hyvä periaate on sielläkin romutettu jo kauan sitten. Olemme tulleet aikaan, jolloin julkiselta koululaitokselta ei voi edes toivoa mitään hyvää.

Ja sitten se vastaus Kurun kunnan sivistyslautakunnalle niihin kysymyksiin, joita te pelkäsitte kysyä: Opetuksen sisältö ei kestä edes pintapuolista kritiikkiä. Kun tämä koululaitoksen tärkein kysymys on näin, niin ainakaan meitä ei paljon lohduta se, ettei opettajain ammattitaidossa ole silmiinpistäviä puutteita. op/2007-01-28

 

Uskonnolliset koulut

Porin kristillinen koulu tyrmättiin väitteellä, että koulutuksen tulee olla kaikille sama. Perustelu on sama, kuin sillä puolalaisella huopahattutehtaalla, joka tarinan mukaan tuotti vain yhtä hattumallia ja yhtä kokoa, sillä hatun piti olla sama kaikille, oli pään koko mikä tahansa.

Euroopassa on kokemusta siitä, mihin joudutaan, jos koulu on kaikille sama. Keskiajalle asti katolinen kirkko määräsi, mitä opetetaan ja kenelle. Kilpailevia koulumalleja tai opetussuunnitelmia ei suvaittu. Ja tulokset tiedetään. Samoin kävi sosialistien koululle - koko Neuvostoliitto romahti, vaikka sen koulujärjestelmää sen kannattajat yhä vieläkin ylistävät. Siellä, jos missä koulu oli kaikille sama, eikä kristillisiä kouluja suvaittu.

Nykyaikainen koulujärjestelmä syntyi siitä, että tshekkiläiset kristityt hylkäsivät katoliset koulut sekä niiden puuttumisen ja kouluttivat itse lapsensa. Tshekkiläisistä kouluista tuli maailmankuuluja, ja ne omaksuttiin myös Ruotsin, Englannin ja luterilaisen Saksan koulujen esikuviksi. (haku: Jan Amos Komenski eli "Comenius" (n.1680-1670), Samuel Hartlib (1600-1662), Wolfgang Ratke (1571-1635). Myös Neuvostoliiton koululaitos oli rakenteeltaan samankaltainen, kuin tshekkiläisen "kerettiläisen", Jan Amos Komenskin ideoima malli nykyaikaisesta koululaitoksesta, kuitenkin sillä erolla, että Neukkulan koulussa Ristin Uskon ihanteiden asemesta tavoitteena oli maanpäällinen paratiisi ilman Jumalaa.

Koululaitoksen tärkein arvostelukriteeri on sen asenne totuuteen nähden. Asenne selviää katsomalla, mitä koulukirjat ja opettajat sanovat Jeesuksesta ja Raamatusta. Jos ne kielletään, tai niistä esitetään valheellista tietoa, ovat tavoitteet turmiollisia, kuten katolisen koululaitoksen puuttuminen tai kommunistisen koululaitoksen katastrofi osoittaa. Katolinen kirkko taisteli totuutta vastaan eksytyksen asein, kommunistinen koululaitos kävi suoraan hyökkäykseen, mutta tulos oli molemmissa tapauksissa sama.

Suomalainen koululaitoksen asenteet ovat katolisen tietämättömyyden ja sosialistisen frontaalihyökkäyksen yhdistelmä. Katolinen tietämättömyys pitää sisällä erilaisten demonihenkien palvontaa, vaikka sitä kristinuskon nimellä tarjotaankin. Asiasta voi vakuuttua, katselemalla vaikka erilaisten peruskoulun uskonnon oppikirjojen kuvia. Kammottavat kirkkohirviöt, pyhimyksinä markkinoitujen kirkollisten terroristien kuvat puhuvat selvää kieltään siitä, että kirkko ei ole Jumalan vaan hänen vastustajansa, Anti-Kristuksen (Vicarius Filii Dei) asialla.

Vertailu on paljastavaa. Pöydälläni on Moskovassa 2003 julkaistu Raamatun maalaustaide lapsille (Bibleiskaja Zivopisj. Entsiklopedia zhivopisi dja detei). Vasnetsovskin, Aivasovskin, Petrov-Vodkinin, Prioskin, Ugrjumovin, Losenkon, Flavitskin, Ivanovin, Brunin, Zabolotskin, Zagorskin, Repinin, Geen, Brjullovin, Surikovin, Rjabushkinin, Basinin, Rublevin, Korzhevin, Borikovskin, Reiternin, Jegorovin, Shebujevin, Shamshinin, Polenovin, Vodkovin, Hudjakovin, Kramskoin, Tshernetshovin, Semiradskijn, Tsionglinskijn, Liphartin, Tshernovin, Shebujevin, Kotarbinskin, Kozlovin, Korzhevin, Jegorevin, Tshistjakovin, Mollerin, Dionisijn, Vasnetsovin, Vereshaginin, Korzhevin, Prazdnitskijn, Borovikovskijn, Venigin, Nesterovin, Makovskijn, Shebujevin, Lomtevin, Petrov-Vodkinin, Beidemanin, Vrubelin ja monien tuntemattomien taiteilijoiden kuvissa näkyy se sama mieltäylentävä ilmapiiri, joka aidon evankeliumin kirjallisellakin sanomalla on.

Kun joku Suomessa haluaa antaa lapsilleen kristillistä kasvatusta ja opetusta, se on merkki siitä, että peruskoulussa lapsi ei sitä saa. Kysymys ei ole rajattavissa pelkän uskonnon piiriin; kysymys on totuudesta - totuudesta historiassa, maantieteessä ja yleensä kaikessa, mitä opetetaan. Me aikuiset tiedämme aivan hyvin, että valtion propagandakone valehtelee niin paljon, kuin äänestäjät sietävät, mutta meidän lapsillamme ei ole vielä kaikkea sitä tietoa, kuin meillä itsellämme on. Kirkollisten ja sosialistien toiveena onkin puolustuskyvyttömien lasten höynäyttäminen. Viranomaisten röyhkeä ilmoitus siitä, että kaikkien tulee saada samanlainen opetus tasa-arvon nimissä, on selvä osoitus siitä, että valtio palvelee Saatanaa.

 

Aika matka Suomen historiaan

Tytär toi koulusta Werner Söderström Osakeyhtiön kirjan "Aikamatka Suomen historiaan". Ensimmäinen selailukerta paljasti, että tämähän kertoo oikeastaan enemmän viikingeistä, kuin suomalaisista. Oli siis tarkasteltava, mikä tämän kirjan sanoma oikein on. Ensimmäiseksi tutkitaan ne ilmaisut, jossa kirjantekijä paljastaa asenteensa. Sitä varten kirjasta oli löydettävä joku lause, jossa kirjantekijät ottavat kantaa Jeesukseen tai Raamattuun. Sellainen sivulta 126:

Tieteellinen tutkimus Turun akatemiassa ei ollut samanlaista kuin nykyisin: Oli tärkeää, että tiede oli sopusoinnussa Raamatun kanssa, ja tutkijoiden piti varoa harhaoppeja ja välttää uudenaikaisia näkemyksiä.

Sivulla 127 julistetaan:

Puolalainen munkki Kopernikus oli jo sata vuotta aikaisemmin osoittanut, että Maa kiertää aurinkoa, mutta Turussa häntä pidettiin harhaoppisena, koska hänen ajatuksensa olivat Raamatun vastaisia. Maa oli maailmankaikkeuden liikkumaton keskus. Sen yllä kaareutuivat taivaan kuvut, joihin planeetat, kiintotähdet, ilma ja sääilmiöt olivat sijoittuneet kaikki omille paikoilleen. Kiintotähtiä oli 1022, ja niiden joukossa …

Ei tarvitse olla mikään jehovalainen ymmärtääkseen, ettei Raamatussa ole mitään sellaista, mitä peruskoulun oppikirjassa siinä väitetään olevan. Se, mitä oppikirjantekijät sanovat, on pelkkää paskaa. Voit vakuuttua siitä itse, jos kerrankin luet läpi Raamatun. Mutta koska koulukirjoissa paskaa puhutaan ja sitä lapsille syötetään, on hyvä tietää myös se, miksi he niin tekevät. Ja mitä Turun Akatemian perustamiseen tulee, se oli alusta alkaen seurausta niistä "uusista ajatuksista", joiden avulla Jeesukseen uskovat voittivat katolisen pimeyden. Uskonpuhdistukseksikin sitä sanotaan.

Raamattu ei anna tukea maakeskeiselle maailmankuvalle. Kirkko sensijaan perustuu sille kokonaan, ja sillä on selityksensä: Kirkko on Rooman mitralaisen keisarin johdolla vuonna 325 perustettu laitos, joka perustuu Babylonialaiselle kultille. Babylonialaisen kultin keskeinen jumala on aurinko. Roomassa sitä palvottiin nimellä "Voittamaton aurinko", "Sol Invinctus". Kirkossa auringon päivä, Sunnuntai, julistettiin juhlapäiväksi ja valtio teki sunnuntain pyhittämättä jättämisen rangaistavaksi teoksi. Talvipäivän seisauksen jälkeistä päivää auringonpalvojat pitävät Auringon syntymäpäivänä eli jouluna. Jeesuksen syntymäpäivä se ei ole, vaikka kirkko sitä meille sellaisena kaupittelee.

Avainsana "Raamattu" paljastaa, että Kurun kunnan Parkkuun kyläkoulussa historian nimissä lapsille syötetään paskaa. Paketti on kaunis, mutta kirjan sisältö on kauttaaltaan valheellista maailmanselitystä, kuten avainsanalla suoritettu asenteen määritys paljastaa. Kirjan oppi viikingeistäkin on huuhaata, joka perustuu vuonna 1486 kuolleen Olai Ericus-nimisen ruotsalaisen teologin kirjassa Cronica Regni Gothorum esitettyihin arvioihin, joiden mukaan Ruotsi olisi goottien muinainen kotimaa. Tosiasiassa Gootit tulivat idästä, ja vallitsivat 400-luvulla nykyisen Ukrainan seutuja kuninkaansa Hermannarikin alaisuudessa, ja vasta hunnien sieltä pois ajamina syöksyivät Länsi-Eurooppaan.

Perusasenteensa vuoksi kirjantekijät ovat joutuneet jättämään kertomuksestaan pois sellaisetkin asiat, kuin nykyisen koululaitoksen synnyn. Sen selvittäminen kun olisi pakottanut kirjantekijät kertomaan, että nykyaikaisen koululaitoksen isänä tunnettu Jan Amos Komenski oli kirkon "kerettiläiseksi" julistama ja katolisen kirkon kotimaastaan Tshekeistä pois ajaman hussilaisen kansanliikkeen piispa, jonka oppikirjat saivat valtavan hyvän vastaanoton kaikissa katolisen kirkon hirmuvallasta vapautuneissa maissa - Hollannissa, Englannissa ja Ruotsissa. Hänen elämäntyöhönsä oli se avain, joka aukaisi ovet reformoidun ja luterilaisen maailman tieteellisen kehityksen, mutta ei suinkaan yksin. Hänet Ruotsiin kutsumassa oli paitsi Kustaa II Adolfin valtiosihteeri Axel Oxenstjärna, myös Ruotsin teollisuuden isäksi kutsuttu hollantilainen Louis de Geer. Nämä olivat herroja, joiden yhteisin ponnistuksin Pohjolan yhteiskunta rakennettiin Raamatun, ei kirkon pohjalle. Siksi heitä pimeät katoliset kirkonmiehet, pimeät opettajat ja pimeät poliitikot vastustivat, mutta he voittivat omat taistelunsa. Niin on meidän kaikkien tehtävä, ja onnellinen se, jonka perusta kestää.

En mitenkään haluaisi, että lapsilleni syötettäisiin paskaa. Mutta mitä minä voisin tehdä, kun Kurun kunnanisät hyväksyvät kouluihinsa sellaiset opettajat, jotka hiuskarvankaan värähtämättä sellaista tekevät? Jos minulla olisi enemmän aikaa, kirjoittaisin itse oppikirjan Suomen historiasta (Siis suomen, eikä viikinkien), mutta onhan meillä paljon muitakin niitä, jotka tuntevat tosiasiat. Kysymys onkin siitä, ettei pelkkä tosiasioiden tunteminen riitä. On oltava myös kanttia esittää ne vaikka itsensä perkeleen nenän edessä. op/2006-12-02

 

Ihmisen saastepäästöt

Ihminen on ainut eläin, joka saastuttaa luontoa. Raamatussa saastaa sanotaan synniksi, mutta siitähän ihminen ei halua luopua. Paholaisella on tähän ongelmaan oma ratkaisuehdotuksensa: hävitetään ihmiset, kts. Joh 10:10. Ihmisten olemassaolo rassaa muutenkin paholaista, sillä ihminen luotiin Jumalan kuvaksi. Jumala itse on kuitenkin päättänyt pelastaa ihmisen langenneen enkeliruhtinaan kynsistä. Ihminen puhdistetaan synnistä ja täytetään armolla ja totuudella niin, että ihmisestä tulee ei ainoastaan Jumalan kuva, vaan myös Jumalan kaltainen iankaikkisuusolento, "uusi ihminen" Kristuksessa. Ja kun se on tehty, maa puhdistetaan tulella.

 

FNS ja lukutaito

Juna pysähtyi hetkeksi Vainikkalan asemalla ja ensimmäistä luokkaa käyvä poikani alkoi päästellä omituisia äännähdyksiä. Viimein äkkäsin, että hän ääntelee koulumaailman viimeisten virtauksen mukaisesti viereisellä raiteella seisovan junan lastina olevan kontin kylkeen maalattuja kirjaimia FNS. Kirjainten lukeminen ei kerta kaikkiaan ollut mahdollista, niin omituisesti hänet oli opetettu kirjaimia lukemaan. Mutta kun minä luin kirjaimet omalla vanhalla tyylilläni, syntyi selvä, sointuva äänneyhdistelmä: eF-eN-eS.

Olen vakuuttunut siitä, ettei valtiollinen koululaitos enää vuosikymmeniin ole pyrkinyt lasten terveeseen opettamiseen, vaan opettajien, heidän ammattijärjestönsä ja sen taustavaikuttajan tahdon toteuttamiseen. Ja muutenkin olen sitä mieltä, ettei mikään Jumalasta luopuneen henkivallan orja kelpaa edes sikalan hoitajaksi, saatikka sitten ihmisen lapsia opettamaan. op/2006-11-03

 

Luominen ja evoluutio

Luominen sen enempää kuin evoluutiokaan ei ole tiedettä; tiedettä on vain näiden uskomusten rationaalinen tutkimus. Monet ihmiset eivät silti huomaa, mikä ero on tieteellä/tiedolla ja viisaudella. Nykyaikaisen koululaitoksen isä, Tshekkiläisten "kerettiläisten" piispa Jan Amos Komenski kutsui opetusohjelmaansa "pansofiaksi". Nimi tarkoittaa "kaikkea viisautta", mikä on suora lainaus Kolossalaiskirjeen jakeesta 1:28:

Ja häntä me julistamme, neuvoen jokaista ihmistä ja opettaen jokaista ihmistä kaikella viisaudella (en pasi sofia), asettaaksemme esiin jokaisen ihmisen täydellisenä Kristuksessa.

Viisaus on tärkeämpää kuin tieto. Jumalalla on viisauden monopoli:

Jumalan, ainoan viisaan, olkoon kunnia Jeesuksen Kristuksen kautta, aina ja iankaikkisesti. Amen. (Room 16:27)

Viisauden kanssa samassa ylhäisyydessä viihtyvät vain usko, toivo ja rakkaus:

… ja Kristuksen asua uskon kautta teidän sydämissänne, niin että te, rakkauteen juurtuneina ja perustuneina, voisitte kaikkien pyhien kanssa käsittää, mikä leveys ja pituus ja korkeus ja syvyys on, ja oppia tuntemaan Kristuksen rakkauden, joka on kaikkea tietoa ylempänä; että tulisitte täyteen Jumalan kaikkea täyteyttä. (Ef 3:17-19)

Juuri Venäjän matkamme edellä radiossa kehuttiin Otavan oppikirjoja ikäänkuin juuri niiden ansiosta suomalaisten tietotaito ja yhteiskunnalliset saavutukset olisivat maailman huipputasoa. Kysymys on aivan muusta. Ensinnäkin suomalaiset ja ruotsalaiset olivat ensimmäisinä maailmassa omaksumassa tshekkiläisen kerettiläispiispan kehittämiä opetusmenetelmiä ja koulutustavoitteita. Me, yhdessä hollantilaisten ja englantilaisten kanssa, saimme mahtavan etumatkan muihin kansoihin verrattuna jo 1600-luvulla. Ja sitä mukaa kun uutta tutkittavaa tuli, meillä oli suhteellisen terve uskonnonopetus, jonka turvin darwinismiin ja meshmeriläisyyteen tukeutuvat uususkonnot oli helppo torjua, jos vain halu siihen oli olemassa. Kyse on näköpiirin laajuudesta. Ihmismieli voi olla tavattoman avara: siihen mahtuu kaikki Jumalan kunniasta ja kirkkaudesta aina helvetin höyryihin saakka, tai sitä voidaan tietoisesti rajoittaa niin, että näköpiiri rajoittuu vain viiniin, lauluun ja naisiin kunnes käsitykset siitäkin vähästä saavat perverssin sisällön. Sen asian Kr-38 raamatun kääntäjä ilmaisee näin:

Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin Jumala hylkäsi heidät heidän kelvottoman mielensä valtaan, tekemään sopimattomia. (Room 1:28).

Vuoden 1923 käännöksessä tämä sanotaan selvemmin:

Ja niin kuin he eivät tahtoneet Jumalaa tuntea, niin Jumala hylkäsi heidät turmeltuneen mielensä valtaan tekemään sitä, mikä ei sovi. (Room 1:28 Biblia, 1923, mukaan)

Kreikkalaisessa lähdeteksti, yhdessä englantilaisen ja venäläisen käännöksen kanssa kertovat sen, mikä muutenkin on havaittavissa:

και καθως ουκ εδοκιμασαν τον θεον εχειν εν επιγνωσει παρεδωκεν αυτους ο θεος εις αδοκιμον νουν ποιειν τα μη καθηκοντα (Room 1:28)

And2532 even as2531 they did not3756 like1381 to retain2192 God2316 in1722 their knowledge,1922 God2316 gave them over3860, 846 to1519 a reprobate96 mind,3563 to do4160 those things which are not convenient;2520, 3361

И как они не заботились иметь Бога в разуме, то предал их Бог превратному уму--делать непотребства,

Kun Uuden maailmanjärjestyksen kannattajat ottavat käyttöön Otavan koulukirjat vaikka Japanissa, voit olla varma siitä, että japanilaisilla koululaisilla ei ole Raamatun tuntemisen antamaa tasapainottavaa vaikutusta eikä kriittistä suhtautumista evoluution ja luomistapahtuman välisistä asioista, eikä tietoa siitä, miten Jumala maailmaa hallitsee, jolloin tuloksena on ihmisarvoa alentava näköpiirien ahtaus kaikkine siitä johtuvine vaaroineen. Myös nuoremmille suomalaisille on melkoinen yllätys huomata, että evoluutioteoria on enemmän uskontoa, kuin Raamatun luomiskertomus.

Koska evoluutioteoria ei ole tieteellinen, sitä ei voi torjua tieteellisin keinoin. Amerikkalainen Tohtori Dinosauruksena eli Doctor Dinona tunnettu Kent Hovind pitääkin asiallisena vastata evoluutioteorian väittämiin samanlaisella propagandalla kuin evoluutioteorian puolustajatkin. Tulos on vakuuttava. Katselin Doctor Dinon DVD-tuotantoa usean päivän ajan. Kent Hovind kohtaa evoluutioteorian juuri sillä tasolla, jolla peruskoulun väittämät evoluutiostakin ovat, joten hänen opetuksensa kuuluu oikeastaan luonnontieteiden, eikä niinkään hengellisen elämän piiriin. Jumalanhan me opimme tuntemaan aivan toisin - Jeesuksen kautta siten, että synnin aita Jumalan ja ihmisen välillä poistuu. Näin minäkin olen oppinut tuntemaan Jumalan paremmin kuin vaimoni - huolimatta siitä, että meillä on kahdeksan yhteistä lasta.

Doctor Dinon eli Kent Hovindin osoite on www.drdino.com Kannattaa katsoa, ja mahdollisesti myös tilata tarjottuja DVD-materiaaleja. op/2006-11-03

 

Holocaust ja Holodomor

YyKoo on julistanut tammikuun 27 kansainväliseksi Holokaustin uhrien muistopäiväksi, ja vaatii järjestön jäsenmaita laatimaan koulutusohjelmia vastaavien tapahtumien estämiseksi tulevaisuudessa.

Holokaustiksi sanotaan Kansallis-sosialistisen Saksan yritystä "ratkaista juutalaiskysymys" hävittämällä juutalaiset maailmasta kokonaan. Saksalaisten toimeenpanemassa kansanmurhassa ehdittiin tappaa 5,8 miljoonaa juutalaista, ennen kuin ulkovallat saivat pantua Saksan "kuriin". Juutalaisia tuhottiin erityisissä tuhoamisleireissä, joista valloitettuun Puolaan perustettu Auschwitz oli suurin, mutta ei suinkaan ainoa. Kiovassa, Ukrainassa, saksalaiset ampuivat uhrinsa kaupungin laidalla olevaan Babyi Jarin rotkoon.

YyKoon jäsenvaltioiden yleiskokouksen päätös on aivan hyvä. Ongelma onkin siinä, että kansanmurhan jälkeen perustettu maailman valtioiden keskusjärjestö on tämän päivän Israelin pahin vihollinen, eikä vain Israelin, vaan kaiken, mikä vähänkin liittyy Aabrahamin, Iisakin ja Israelin eli Jaakobin Jumalan nimeen.

Kätkeäkseen patologisen vihansa Jumalaa, kristittyjä ja Israelia kohtaan YyKoon johtajat ovat suuriäänisesti julistaneet tammikuun 27 päivän Auschwitzin kuolemanleirin vapautuksen muistopäiväksi. Taitavasti tehty, sillä se oli päivä, jolloin kommunistit vapauttivat kuolemanleirin vangit kansallissosialistien käsistä. Taitavuus on siinä, että näin kommunistien omat kuolemanleirit jäävät vaille ansaitsemaansa huomiota. YyKoon johtajille Auschwitz ei ole muuta kuin ase terroristien kädessä. Hämärämiesten ilon kuitenkin pilasi yksi mies, joka YyKoon forumilla puhui totta ja asiaa. Ukrainan edustaja Valerij Kuchinski (haku: Valeriy Kuchinsky) pääsi muistuttamaan Kambodzhasta, Srebrenicasta, Ruandasta ja Darfurista - kaikki paikkoja, jossa nimenomaan YyKoo on toiminut täysin vastoin niitä periaatteita, joilla se itseään kansoille kaupittelee. Sosialistien järjestämästä kansanmurhasta Kuchinski (haku: Kuchinsky, UN, Holodomor) YK:n tiedottajan mukaan sanoi:

Neuvostojärjestelmän tahallisesti luoma suuri nälänhätä Ukrainassa 1931-1932 johti kymmenien miljoonien kuolemaan. Vieläkään tätä tragediaa ei kansainvälisesti laajasti tunnusteta holokaustiksi. Ensimmäistä kertaa kaksi vuotta sitten tämä tragedia tunnustettiin tapahtuneeksi. Ukraina jatkaa pyrkimyksiään tehdä tämän totuuden Holokaustista ja tästä nälänhädästä - Holodomorista - maailman tietoisuuteen.

Ukraina on todellakin yrittänyt tuoda Holodomorin kansakuntien tietoisuuteen. Elokuussa 2006 sitten asia oli esillä Moskovassa Neuvostoliiton perijämaiden ulkoministerineuvoston kokouksessa, mutta kukaan kuin Ukrainan ulkoministeri ei tunnustanut sosialistien suorittamaa kansanmurhaa kansanmurhaksi ja Venäjän ulkoministeri käski ukrainalaisia jättämään sen historioitsijoiden huoleksi. (haku: Lavrov, Tarasjuk, Holodomor)

Yhdistyneitten Kansakuntien, Venäjän, sosialistien ja kansainvälisen edistyksellisen median haluttomuus tosiasioiden tunnustamiseen on ymmärrettävää. Jos Ukrainan Holodomor tunnustettaisiin, heti sen jälkeen nousisi kysymys siitä, miksi sosialistit sitten vielä voivat osallistua valtiolliseen elämään ja poliittiseen asioidenhoitoon, kun kerran Holodomoria vastaavan kansanmurhan suorittaneita kansallissosialisteilta se kiellettiin ja heidän johtajansa hirtettiin.

En tiedä, millaista oppia Suomen Tasavalta asiaa tuntemattomille pikkulapsille opettaa, mutta Kolmannen sosialistisen internationaalin Ukrainassa suorittaman kansanmurhan salailu ei povaa hyvää, varsinkin, kun se ei jäänyt viimeiseksi. Kiinassa sosialistit tappoivat yksin Henanin maakunnassa kahdeksan miljoonaa ihmistä. Tätä kirjoittaessa Sudan - yksi YyKoon jäsenvaltioista - suorittaa kansanmurhaa Darfurissa, mutta sekään ei näytä liikuttavan ketään. Suuret murhaajat jatkavat työtään kaikkialla maailmassa, mutta syylliseksi YyKoon yhteistyökumppanit julistavat "ekstremisteiksi" kutsumiaan sukkaa kutovia mummoja ja yleensäkin kaikkia, jotka tupakokouksissa ylistävät Jeesusta.

PS/2006-09-26 Lainaus Valeriy Kuchinskyn puheesta on YK:n englanninkieliseltä nettisivulta. On mahdotonta uskoa Kuchinskyn sanoneen näin. Ensinnäkin Holodomor toteutettiin vuosina 1932-1933 ja toiseksi kaikki löytämäni ukrainalaiset lähteet, myös ne, jotka viittaavat Kuchinskiin, pitävät selvänä, että Holodomorissa tuhottujen ukrainalaisten määrä oli seitsemän ja kymmenen miljoonan välillä. Mutta kovasta kansainvälisestä vastustuksesta ja painostuksesta huolimatta Ukraina on esiintynyt päättäväisesti mm. tuomalla tekemällä julkiseksi Neuvostoliiton salaisen poliisin Holodomoria koskevan aineiston. Siitä, kuinka kansanmurhaa koskevan tiedon julkistamista maailmalla on vastustettu, voit lukea esimerkiksi Ukrainian Weekly nettiversion artikkelista vuodelta 2003. Silloin Kiovassa vietettiin Holodomorin seitsemänkymmenvuotismuistoa. Juhlallisuuksiin osallistui mm. Jushenko. Silloin teko osoittautui rohkeaksi, kuten myöhemmin kävi ilmi.

Se, että Ukraina pesee itse oman pyykkinsä lienee ainutlaatuista maailmanhistoriassa. Saksalaisten tekemät hirmutyöt tulivat julki sivullisten toimesta, ja turkkilaisilta tivataan yhä tunnustusta armenialaisten keskuudessa suoritetusta kansanmurhasta.

 

Neito juhlapuvussa

Pari kertaa vuodessa neito haluaa pukeutua juhlapukuun. Mutta sitähän se kaikkien sutenöörien päämies ei siedä lainkaan. Neidon kevät- ja joulujuhliin se haluaa tuoda omat miehensä esittelemään taitojaan ja sitä varten vaatii, että neidon on esiinnyttävä alasti.

Mutta neidon viisaus on sitä, että hän pukeutuu kunniaansa, sillä sitä eivät suuren sutenöörin silmät kestä katsella eivätkä hänen orjansa kuulla:

Kun minä katselen sinun taivastasi, sinun sormiesi tekoa, kuuta ja tähtiä, jotka sinä olet luonut, niin mikä on ihminen, että sinä häntä muistat, tai ihmislapsi, että pidät hänestä huolen?
Ja kuitenkin sinä teit hänestä lähes jumal'olennon, sinä seppelöitsit hänet kunnialla ja kirkkaudella; panit hänet hallitsemaan kättesi tekoja, asetit kaikki hänen jalkainsa alle: lampaat ja karjan, ne kaikki, niin myös metsän eläimet, taivaan linnut ja meren kalat ja kaiken, mikä meren polkuja kulkee.
Herra, meidän Herramme, kuinka korkea onkaan sinun nimesi kaikessa maassa! (Ps 8:4-10)

op/2006-06-03

 

Opettajia korvasyyhyyn

Paavalin ennustuksen mukaan "viimeisinä päivinä on tuleva vaikeita aikoja", kts. 2.Tim 3:1. Syyksi Paavali ilmoittaa, että " ihmiset ovat silloin itserakkaita, rahanahneita, kerskailijoita, ylpeitä, herjaajia, vanhemmilleen tottelemattomia, kiittämättömiä, epähurskaita, rakkaudettomia, epäsopuisia, panettelijoita, hillittömiä, raakoja, hyvän vihamiehiä, pettureita, väkivaltaisia, pöyhkeitä, hekumaa enemmän kuin Jumalaa rakastavia; heissä on jumalisuuden ulkokuori, mutta he kieltävät sen voiman", ja kehottaa sitten karttamaan senkaltaista väkeä; kts. 2.Tim 3:2-5.

Paavali ei ollut kehitysoptimisti. Hän oli itse kokenut ja kestänyt monen tyyppistä vainoa, ja sanoi kaikkien muidenkin Jumalan lasten joutuvan vainottaviksi. Sanoopa hän vielä:

Mutta pahat ihmiset ja petturit menevät yhä pitemmälle pahuudessa, eksyttäen ja eksyen. (2.Tim 3:13)

Ihmisen oma pahuus vaikuttaa heidän ajatteluunsa. Ajattelu kieroutuu, jos syntejä ei tunnusteta ja hyljätä. Se on johtanut valheellisten maailmankatsomusten syntyyn, niin, että tämäkin Paavalin lause on toteutunut.

Sillä aika tulee, jolloin he eivät kärsi tervettä oppia, vaan omien himojensa mukaan korvasyyhyynsä haalivat itselleen opettajia ja kääntävät korvansa pois totuudesta ja kääntyvät taruihin. (2.Tim 4:3-4)

Valheelliset maailmankatsomukset syntyvät siitä, että niiden avulla himojen orjat pyrkivät tekemään oikeutta perversseille puuhilleen.

Suomalaissa yhteiskunnassa pyrittiin 1900-luvun alkupuolella rehellisyyteen ja oikeudenmukaisuuteen. Toisessa maailmansodassa kärsityn tappion jälkeen voittajat ovat pakottaneet suomalaiset kumartamaan valheelle. Nekin, jotka siihen eivät olisi muuten suostuneet, pantiin lukemaan valheen ammattilaisten valmistamia oppikirjoja.

Viimeisistä päivistä tulee vaikeita, koska ihmiset ovat uskoneet valheen ymmärtämättä, että valheen hedelmät ovat kitkeriä. Lapset lukevat koulukirjoja vain saadakseen hyvät arvosanat, eli apinoiden tapaan toistavat niitä samoja ajatuskulkuja, joita valheen ammattilaiset heille syöttävät. Ja mistäpä he siinä iässä tietäisivätkään, mikä on totta ja mikä valhetta. Minultakin on mennyt vuosikymmeniä vain sen varmistamiseen, että minulle syötettiin koulussa järjestelmällistä Saatanan propagandaa.

Viisaat pääsevät vähemmällä: lyövät koulun läskiksi, ja hankkivat tiedot luotettavista lähteistä, joista ensimmäinen on Raamattu.

 

Murhaajat ja heidän veljensä

Middle East Times kirjoitti 19.03.2006 julkaistussa artikkelissa miehestä, joka oli kääntynyt muslimista kristityksi. Lehti kertoo:

Korkeimman Oikeuden tuomari Ansarullah Mawlavizada sanoi, että islamista kristinuskoon kääntynyt Abdul Rahman on tutkintovankeudessa ja saattaa saada kuolemantuomion, jos hän kieltäytyy kääntymästä takaisin muslimiksi.

Todistusaineistoon kuuluu Abdul Rahmanin raamattu. Reutersin valokuvassa tuomari Mawlavida pitää kirjaa kädessään. Syyttäjä, Abdul Wasi kertoi, että Abdul Rahman on luopio, ja niin kuin syöpä Afganistanin sisällä. Tuomion jälkeen maan presidentin Hamid Karzain on vielä vahvistettava kuolemantuomio.

Veli Abdul on 41 vuoden ikäinen. Hän tuli uskoon noin 15 vuotta sitten ollessaan töissä Saksassa. Islamilainen Sharia-laki vaatii, että henkilö, joka hylkää Muhammedin opit, tapetaan. Afganistanin perustuslain Ensimmäisen artiklan toisen luvun toisen pykälän mukaan maassa on rajoitettu uskonnonvapaus ja kolmannen pykälän mukaan "mikään laki ei voi olla vastoin islamin pyhän lain uskoa ja määräyksiä". Käytännössä tämä kaksimielisyys tarkoittaa sitä, että maassa noudatetaan islamilaista lakia, Shariaa. Sharian eli Islamilaisen lain mukaan islamista kristinuskoon kääntyminen on rangaistava kuolemalla, jollei henkilö käänny takaisin islamiin, kun häntä siihen kehoitetaan.

Afganistanin perustuslaki on vuodelta 2004 ja sitä mainostetaan "liberaalisempana" kuin amerikkalaisten vuonna 2001 syrjäyttämän taliban-liikkeen aikainen lainsäädäntö oli. No, missä se liberaalisuus nyt sitten on? Useat kristityt ovat jo ehtineet luopua tunnustuksestaan tämän liberaalin paholaisen vaatimuksesta, mutta eivät kaikki. Vuonna 2004 murhattiin Afganistanissa viisi kristityksi kääntynyttä entistä muslimia. Afganistan on myös YK:n jäsenvaltio, mutta koska se YK on kristittyjä tai juutalaisia suojellut omien joukkojensa terrorilta?

Ristin usko on vaativaa. Jeesus saneli sen ehdoista näin:

Sentähden, jokaisen, joka tunnustaa minut ihmisten edessä, minäkin tunnustan Isäni edessä, joka on taivaissa. Mutta joka kieltää minut ihmisten edessä, sen minäkin kiellän Isäni edessä, joka on taivaissa. Älkää luulko, että minä olen tullut tuomaan rauhaa maan päälle; en ole tullut tuomaan rauhaa, vaan miekan. Sillä minä olen tullut 'nostamaan pojan riitaan isäänsä vastaan ja tyttären äitiänsä vastaan ja miniän anoppiansa vastaan; ja ihmisen vihamiehiksi tulevat hänen omat perhekuntalaisensa'. Joka rakastaa isäänsä taikka äitiänsä enemmän kuin minua, se ei ole minulle sovelias; ja joka rakastaa poikaansa taikka tytärtänsä enemmän kuin minua, se ei ole minulle sovelias; ja joka ei ota ristiänsä ja seuraa minua, se ei ole minulle sovelias. Joka löytää elämänsä, kadottaa sen; ja joka kadottaa elämänsä minun tähteni, hän löytää sen. Joka ottaa tykönsä teidät, se ottaa tykönsä minut; ja joka ottaa minut tykönsä, ottaa tykönsä hänet, joka on minut lähettänyt. Joka profeetan ottaa tykönsä profeetan nimen tähden, saa profeetan palkan; ja joka vanhurskaan ottaa tykönsä vanhurskaan nimen tähden, saa vanhurskaan palkan. Ja kuka hyvänsä antaa yhdelle näistä pienistä maljallisen kylmää vettä, hänen juodaksensa, opetuslapsen nimen tähden, totisesti minä sanon teille: hän ei jää palkkaansa vaille." (Matt 10:32-42)

Muslimit eivät ole surmanneet paljoakaan kristittyjä afgaaneja viimeisen sadan vuoden aikana; sitä ennen kyllä. Kyse on siitä, että ne menneiden sukupolvien muslimit tekivät niin perusteellista työtä, ettei murhattavia jäänyt jäljelle. Joskus 1960-luvulla Afganistanissa oli suomalainen silmälääkäri, ja arvaattekos mitä hänelle tehtiin? Kaiken lisäksi hän oli siellä lähetystyössä. Tais olla liian helppo kysymys. Aivan eri asia onkin se Sudan. Etelä-Sudanissa on paljon kristittyjä; tai ainakin oli. Niinpä myös murhattujen luvut ovat aivan eri luokkaa kuin Afganistanissa.

Islam on suomalaisten vallanpitäjien suosiossa. Olen seurannut peruskoulun oppikirjoista, kuinka ihana uskonto islam heidän mielestään on. No, jos he pitävät murhaamista ihannoitavana, niin minkäs minä sille teen. Kysyin kerran Urumqissa, Kiinassa, että onko täällä kristittyjä? Ja mikä olikaan vastaus: "Ei ole, ja jos on, niin näin", ja mies teki kuvaavan liikkeen kädellään, siinä kurkun kohdalta. Juuri sillä lailla se Afganistanissa Jeesusta palvellut suomalainen sisarkin tapettiin.

 

Korkein arvosana

Lapsi oli sitä mieltä, että hän oli suoriutunut koulutehtävistään kiitettävästi, mutta opettaja valisti meitä kertomalla, että kiitettäviä arvosanoja annetaan nykyisin hyvin harvoin, ja siirsi ruksin arvostelupaperissa hieman sinne tyydyttävän suuntaan.

Sanallinen arvostelu on riskaabeli homma. Kun "korkeimmaksi" arvosanaksi annetaan "kiitettävä", on jo suljettu pois se mahdollisuus, jota NWO:n miehet pelkäävät jo lausua ääneen. Mutta koska minä en kuulu YyKoohon enkä ole OAJ:n jäsen, voin sen tässä kertoakin: Kiitettävän yläpuolella oleva arvosana on Täydellisyys.

Täydellisyys on yksin Jumalan ominaisuus. Jos jotakin arvostellaan, se on ainut kestävä arvosteluperusta. Ihmisten maailmassa sitä tosin on vaikea saavuttaa, mutta pyrkiä pitää. Suomen kieltäkään ei kukaan ole oppinut täydellisesti, mutta aika lähellä täydellisyyttä on silti päässyt sangen moni: Aleksis Kivi, Veikko Huovinen, ja Ovaskan mummo.

 

Pahat paimenet hyökkäävät

Yleisradio esiintyi opettajien nimissä ja toi esiin väittämiä, että oppilaiden vanhemmat kiusaavat opettajia? Olikohan tässä kaikki? Kiusaako valtiovalta opettajia ja kiusaavatko puolueet opettajia? Jos opettajia tai opettajien ammattiliittoa OAJ:tä valtio (lue: puolueet) eivät kiusaa, on yleisradion 2006-02-13 tekemä avaus mahdollisesti taas erään kampanjan alku siinä ohjelmassa, jonka neljännessä kohdassa vaaditaan lasten riistämistä vanhemmiltaan.

On erittäin hyvä, että vanhemmat puolustavat lapsiaan opettajia vastaan. Koska koulu on pakkolaitos, ei vanhempien tarvitse edes perustella opettajille sitä, miksi he puolustavat lapsiaan. Lapsi ei useinkaan itse uskalla asettua pahaa opettajaa vastaan, ja lisäksi lapsen puolustautumiselle eivät koulun säännöt useinkaan anna minkäänlaista laillista mahdollisuuttakaan. Kerron tästä yhden esimerkin. Tiedossani on toki monta muutakin tapausta, mutta kerron omista kokemuksistani, ettei kävisi niin, että kiusatun oppilaan vanhemmat myöhemmin haluaisivat salata lapseensa kohdistuneen kiusauksen opettajan ja opettajien taustavoimien kostolta välttyäkseen.

Nurmijärvellä oli järjestetty laturetki, "Kiven hiihto". Keli oli mitä kurjin, lumi juuttui puusuksiin kiinni, latu oli tukossa, ja taipaleen varrelle järjestetty huolto kelvotonta. Läksin matkaan Nukarilta kahdeksan aikoihin aamulla, ja vasta kello 12 aikoihin tulin Lepsämään, jossa oli kurjaa kauravelliä huutavaan nälkään. Vähän myöhemmin löysin taskustani muutaman karkin, ja sen vaikutuksesta tuntui että elämä palasi. Toinen nukarilainen, Eskelisen Taisto, sai minut matkalla kiinni. Kun myös sain kynttilää suksen pohjaan, saattoi matka jatkua. Kirkonkylässä vihdoin oli tarjolla hernekeittoa ja kuinka maukkaalta se maistuikaan! Muistona minulla tästä 75 kilometrin pituisesta retkestä on vieläkin "kunniakirja". En ehkä olisi säilyttänyt sitä, mutta sillekin on syynsä. Sillä seuraava päivä oli maanantai, koulupäivä.

Koulussa meillä oli jumppaa. Keijo Siltanen kokosi meidät riviin, ja alkoi puhua, kuinka hyödyllistä kuntourheilu on. Keijo kertoi, että hän oli ollut laturetkellä, ja hiihtänyt 30 kilometrin lenkin. Hän kertoi myös, että täyden seitsemänkymmentä viisi kilometriä oli hiihtänyt vain seitsemän miestä, "koska keli oli niin kurja". Ja sitten Keijo paasasi, että meille laiskoille ja veltoille oppilaille oli vähäisempikin riittänyt, kunhan vain olisimme osallistuneet. Olihan siellä ollut tarjolla 15 kilometrinkin lenkkejä. Kun Siltanen sitten mainitsi minut nimeltä esimerkkinä laiskasta ja veltosta oppilaasta, pukkasi Lehmusvaaran Pena, joka seisoi vieressä, minua kylkeen, ja käski minun sanoa sille jotakin. En sanonut, koska koulun säännöissä ei ollut ohjeita siitä, miten opettajan harjoittamaa oppilaiden sortoa piti vastustaa. Mutta nyt, kun en ole koulussa, Nurmijärven Yhteiskoulun säännöt eivät minua enää sido.

Keijo ei muuten ollut mitenkään erikoisen huono opettaja. Sain kerran urheilusta jopa kahdeksan. Se tapahtui siten, että menimme hyppyrimäelle, ja Keijo lupasi kahdeksikon jokaiselle, joka hyppää Nurmijärven mäestä. Ja silloin minä olin jo menossa. Silloin Keijo melkein polvillaan rukoili, etten hyppäisi, ja sai lopulta suostuteltua minut vaihtamaan tavalliset puusukset mäkisuksiin. Kahdeksikko tuli, mutta kohta sen jälkeen se laski tavanomaiseen kuutoseen.

Kaikista opettajista en voi antaa niin hyvää lausuntoa, kuin Keijosta. Pohjanoteerauksena minun kokemuspiirissäni on saman koulun englannin ja saksan opettaja, maisteri Hyvärinen. Olisi ollut hyvä, jos joku vanhemmista olisi sille soittanut. Ehkä soittikin, mutta ei kuitenkaan minun vanhempani. Kun huomasin, miten kehnoa opetus oli, en opiskellut saksaa ollenkaan. Vasta viimeisiin kokeisiin keväällä luin intensiivisesti iltaisin, noin kahden viikon ajan, ja kun kokeet tulivat, kirjoitin virheettömän paperin. Mutta tuliko kymppi? Eipä tietenkään. Kokeita palauttaessaan Hyvärinen sanoi, että täällä luokassa on niin huonoja oppilaita, jotka eivät edes tiedä kirjoitetaanko saksan liittoverbit yhteen vai erikseen. Olin kirjoittanut tekstaamalla, ja kolme liittoverbiä oli merkitty sanavirheeksi. Koepaperiin Hyvärinen kirjoitti arvosanaksi seiska miikka, ja todistukseen Hyvärinen merkitsi arvosanaksi nelosen. Koska hän oli myös luokanvalvoja, hän kevättodistuksia luovuttaessaan pääsi vielä letkauttamaan, että ne kaksi poikaa, joille hän on antanut nelosen, eivät koskaan tule puhumaan mitään vierasta kieltä.

Olen seurannut koulumaailmaa nyt yli viisikymmentä vuotta. Koulun ylläpitäjät eivät ole koskaan tuoneet esille sitä, miten heidän mielestään sellaiset tapaukset, kuin nämä tässä esille tuomani, olisi pitänyt hoitaa. Yhtä kaikki, minun mielestäni vanhempien pitäisi paremmin puolustaa lastaan valtiollista terrorismia vastaan. Keinoiksi suosittelisin ensin sitä, että ei ainakaan mene terroristeja äänestämään, ja sitten kertoa vihollisen hankkeista Jeesukselle ja pyytää häneltä apua ja ohjausta. Samaa suosittelen opettajille, mutta heille ehdotan lisäksi OAJ:sta eroamista. On mahdotonta palvella kahta herraa, oppilaita ja "edistyksellisiä voimia".

Olen nähnyt monenlaisia opettajia. Varsinaisia terroristeja heissä on aika vähän. Mutta kun sitten katsoo niitä kirjoja, mitä kouluissa käytetään, ei voi olla huomaamatta, että koulu kokonaisuudessaan on valheen asialla. Pahinta tuhoa opiskelulle tehdään opintosuunnitelmien kautta. Juuri äsken luin lasten koulusta tuomasta Hesarista jutun, jossa pikkutyttö kertoo lukevansa neljää kieltä, yhteensä 11 viikkotuntia viikossa. Jos kieliä halutaan todella oppia, on jokaista opiskeltavaa kieltä harjoitettava vähintään tunti päivässä, joten neljän kielen yhtaikainen tehokas ei ole mahdollista. Jos lapsi sellaiseen pakotetaan, on kyse terrorismiin verrattavasta teosta.

Saatanallisessa maailmassa vanhemmille on tietysti hankala valita oikea toimintatapa, jos opettajat tekevät lapsille henkistä väkivaltaa. Jos niille on vihainen, ne pudistelevat päätään, ja sanovat silmät kirkkaina, että näin meidät on määrätty tekemään. Vain hyvin harvat illuminatien rintamamiehet ovat niin rohkeita, että itse kieltäytyvät paholaista palvelemasta. Ongelmaan on kyllä olemassa lääke: koulu on erotettava valtiosta, siis aivan kokonaan. Tärkeintä näin ensi alkuun on, että kaikki valtion laatimat opetussuunnitelmat pannaan roskakoriin.

Kun kyläkouluun tuli uusi enkun ope, hän kävi esittäytymässä vanhempainillassa. Ope puhui täydet 45 minuuttia, vaikka hänellä ei ollut sanottavaa edes kahden minuutin edestä. Opettajan esiintyminen toi väkevästi mieleen vanhat kokemukset liki viidenkymmenen vuoden takaa. Vaikka Vanhanen väitti, että "maailma muuttuu", ei mikään näy muuttuneen. Lopuksi näytille tuotu opettaja sanoi, että eiväthän ne muutamassa vuodessa muuta mitään opi, mutta pääasia onkin se, että ne osaavat sitten kuudennella luokalla sanoa "please" ja käyttää muita kohteliaita sanontoja. Melkein tuli hiki pintaan, kun pidättelin itseäni, etten sanoisi mitä ajattelin. Tuli niin kovasti mieli sanoa sille, että eihän sinua sitten täällä tarvitakaan ja lisätä vielä hienosti: "Please, poistu".

 

Eritreassa ei ole puhdasta juomavettä

Lapset kertoivat, että heille esitettiin koulussa filmi, ja näytettiin, kuinka ihmiset juovat likaista vettä, kun puhdasta ei ole.

No, sellaista se on opetus maassa, jossa opetusministerinä on jumalattoman puolueen aktivistijäsen. Pätevä luokanopettaja olisi voinut tietysti korjata virheen, mutta kun kysyin lapsilta, minkä takia Eritreassa ei ollut puhdasta vettä, kävi ilmi, ettei edes luokanopettaja ollut pystynyt tarjoamaan tasapainoista esitystä Eritrean ongelmista ja niiden syistä.

Juutalaisilla on sananlasku: Jos on toora, on leipää, mutta jos ei ole tooraa ei ole leipääkään. Jos maailman asioita voitaisiin ratkaista matemaattisella todennäköisyyslaskennalla, olisi otettava huomioon vielä sellaiset vaihtoehdot, että "leipää on, mutta tooraa ei", sekä tapaus "toora on, mutta leipää ei". Oikeassa elämässä nämä kaksi vaihtoehtoja ovat kuitenkin mahdottomia.

Eritrea on valtio, jossa kristittyjen vaino on jokapäiväistä. Jumala ei anna leipää kansalle, joka vainoaa hänen kansaansa. Selostin lapsille sen, minkä jokainen tasapainoista opetusta antava ihminen tällaisessa tapauksessa tekee: Eritrealaiset ovat haastaneet Jumalan, ja ovat saaneet siitä maksun periaatteella "potut pottuina".

 

Henkinen prostituutio kouluissa

Lex Karpela asettaa koulut uuden tilanteen eteen. Jokainen sävelmä, jota lapsille opetetaan, on tekijänoikeuksien alainen, tai sitten ei. Lapsi ei sitä kuitenkaan huomaa, ja näin lasten mieliin voi jäädä tekijänoikeuksien alaista musiikkia. Vanhempien ensimmäinen tehtävä on nyt valvoa, ettei hänen lapsellensa opeteta mitään sellaista, jonka käyttö ei ole vapaata. Jos lapsen muistia käytetään tekijänoikeuksien alaisen musiikin varastointiin, on opettaja ja hänen taustavaikuttajansa raiskanneet lapsen henkisesti, tavallisesti vain palkkaa saadakseen, mutta emmehän me motiivia kysyneetkään, koska sen me tiedämme muutenkin.

Kristillisen koulun tehtävä on antaa sellaista opetusta, joka on hyödyllistä, ja jonka käyttö on vapaata. Jos kertomataulun käytöstä pitää maksaa tekijänoikeuksia, ei kyse ole enää kristillisestä koulusta. Vielä selvemmin tämä pätee lauluihin, sillä laulut aiheuttavat riippuvuutta, halua laulaa niitä yhä uudestaan, yksin ja seurassa. Jos näin aikaansaadusta riippuvuudesta pitää vielä maksaa, ollaan jo saatanan koukussa.

Saatananpalvojien kouluissa on jo pitkään opetettu valhetta ja ennakkoluuloja, mutta Lex Karpela vie meidät uuteen vaiheeseen. Nyt Saatana pyrkii jo rahastamaan sillä, mitä se on mieliimme syöttänyt. Opettaja Jeesus neuvoi meille keinon, miten tyhjentää mielensä maailmasta: Sille pitää kuolla. Tästä lisää tekstissä "Mielenmuutos". Sen jälkeen otat vastaan Pyhän Hengen. Kun Hengessä tunnet Jumalan, ylistät häntä. Sitä Saatana ei kestä, vaan pakenee. op/2005-10-21/

 

Kun koulukirjat kalpenevat

Koulun uskontokirjat ovat valheellisia, koska koulun uskonnonopetuksella pyritään antamaan oppilaille rokotus kristinuskoa vastaan. Jos kuitenkin haluat tietää jotakin kristinuskosta, sinun kannattaa lukea pakistanilaisen Begum Bilguis Sheikh elämäntarina kirjasta Uskalsin kutsua häntä isäksi. Meillä oli kerran kylässä eräs turkkilainen nuorimies. Hän huomasi sen hyllyssäni (Belkis Seyh: Tanri bana kizim dedi - Jumala sanoi minua tyttärekseen) ja luki sen. Hyvin oli hiljainen tämä nuorimies kirjan luettuaan, eikä ihme, sillä siinä hän ehkä ensi kerran näki sen, mitä islam on, ja ensi kerran myös sen, mitä kristinusko (ei siis mikään kirkko) on. Luemme lastemme kanssa joka ilta jonkinlaista iltakirjaa, ja Belkis Seyhin tarina oli ehdoton menestys myös meidän kuulijakuntamme keskuudessa.

Belkis Seyh oli pakistanilainen vallasnainen, jonka Jumala ohjasi yhteyteensä ja levittämään tuntemisensa tuoksua.

 

Kouluruokailu

Lapset kertoivat, että nyt saa kaksikymmentä minuuttia jälkkäriä, jos ei syö kaikkia koulun ruokia. Koska emme syö verta, kehotin lapsia istumaan jälkkärissä hyvin ja kiitollisin mielin, aina kun viranomaiset verellä herkuttelevat.

Apostolien teoissa kielletään veren syöminen. Tarjoamalla verta koululaisille, viranomaiset saavat selville, kenellä on "ahdasmieliset" vanhemmat. Kun vanhemmat on saatu leimatuksi "ahdasmielisen" leimalla, tai muuta sopivaa leimasinta käyttäen, on helpompi ottaa lapset pois vanhemmilta valtion indoktrinoitaviksi, koska se on illuminatien suunnitelmassa määrätty, katso kohta 4:

 1. Järjestäytynyt yhteiskunta ja kaikki sen laitokset on lakkautettava
 2. Yksityisomistukseen perustuva talousjärjestelmä on kaadettava ja perimisoikeus kumottava
 3. Nationalismi on tehtävä naurunalaiseksi ja kiellettävä
 4. Perhe-elämä on tuhottava ja naiset sosialisoitava. Lapset on otettava valtion indoktrinoitaviksi.
 5. Kaikki uskonnot on tuhottava
 6. Kaadettujen valtioiden tilalle on saatava maailmanhallitus

Viranomainen on erikoinen ihminen. Kun menee hänen kotiinsa päiväkahville, hän on hyvin kohtelias ja tarjoaa monenlaista hyvää. Mutta kun hän pääsee vähänkin määräilemään, hänestä tulee peto. Eräs keski-ikäinen nainen kertoi, miten hänen äitiään vanhainkodissa ruokittiin: Tuutti kurkkuun vain, halusit tai et. Oli vanha naisparka ruvennut vastustelemaan yhteiskunnan virkaansa asettamaa "hyväntekijää"! Ei ollut muka kelvannut, hyvä, ilmainen jäätelö!

 

Vesilasijupakka jatkuu Parkkuussa

Kurun kunnalle osoittamani vastine tyttärelleni osoitetusta "RANGASTUSKIRJASTA" näyttää pistäneen vihollisen kaluston liikekannalle. Eniten vaivaa vihollisen joukoille näyttää tuottavan vastineen nettiversio. Moni on vastinettani vastaan hyökätessään jo ehtinyt menettää kasvonsa. Mutta sitten tuli takapakkia: Erään laittomuuden uhrin omainen pelkäsi, että jos joku osaa tunnistaa laittomuuden uhrin kirjoituksen perusteella, saattavat vihollisen asiamiehet uudestaan käydä uhrin kimppuun. Koska oletus tuntuu loogiselta, poistin sivun http://kotisivu.dnainternet.fi/poeysti/rangastus.htm netistä, silläkin uhalla, että se helpottaa hämärämiesten työtä. Nähtäväksi jää, missä leirissä kunnanjohtajat seisovat. Kunnan johdolle osoittamani asiakirja on virallinen asiakirja.

Vesilasijupakka ei ole missään mielessä ohi. Vihollinen on mobilisoinut. Seuraa tilannetta! op/2005-05-25

PS/2005-09-20 Kunnan puolesta tuli keväällä vastauskirje, jossa ilmoitettiin heidän vakavasti paneutuneen asiaan. Se ei sano juuri mitään, joten opettajia ja heidän taustavoimiaan on edelleen tarkkailtava.

 

Aapiskukko ja Psalmi 119

Hebrealaisissa aakkosissa on 22 kirjainta. Psalmin 119 ensimmäiset kahdeksan jaetta alkavat kirjaimella Alef, seuraavat kahdeksan jaetta kirjaimella Beit, ja jakeet 17-24 kirjaimella Gimel, ja näin, kunnes kaikki 22 hebrean kirjainta on käyty läpi. Kaikkiaan psalmissa 119 on siis 22x8=176 jaetta.

Psalmi 119 esittää maailman vanhimman aakkosjärjestyksen. Sen kirjaimet ovat Alef, Beit, Gimel, Dalet, Hei, Vav, Zajin, CHet, Tet, Jod, CKaf, Lamed, Mem, Nun, Sameh, A'jin, Pei, TSadi, Kof, Resh, Shin, Tav. Aakkosjärjestys on silmiinpistävästi samankaltainen suomalaisen aakkosjärjestyksen kanssa, vaikka eroa Psalmin 119 ja tämän kotisivun naputtelun välillä onkin noin 3000 vuotta.

Hebrealainen kirjainkirjoitusjärjestelmä on vanhin maailmassa. Ensimmäiset viitteet sen olemassaolosta on saatu Egyptistä, Luxorin pohjoispuolella olevasta Wadi el-Hol rotkosta ajalta, jolloin Jaakobin huone oli Egyptin orjuudessa. Yalen ja Chicagon yliopiston työntekijät, professori John Darnel ja Deborah Darnell löysivät rotkon seinästä kirjainkirjoituksella kirjoitettuja seemiläisiä tekstejä, jotka on ajoitettu Keskivaltakunnan aikaa, noin 1800 eKr. Muita vastaavia tekstejä on löytynyt Siinain turkoosikivikaivoksilta Serabit el-Khademista. Valheen ammattilaiset kyllä väittävät, että juutalaiset "oppivat" kirjoitustaidon noin 800 eKr, mutta ne väitteet ovatkin peräisin sosialisteille pyhistä kirjoituksista.

Foinikialaiset merenkulkijat/kauppiaat/rosvot olivat nopeita omaksumaan toisten keksintöjä. He toivat hebrealaisen kirjainkirjoitusjärjestelmän Kreikkaan ja Roomaan noin 2500 vuotta sitten. Kreikkalaiset ja roomalaiset modifioivat kirjaimia kumpikin hieman eri tavalla, mutta aakkosten järjestys säilyi periaatteessa alkuperäisen mukaisena. Noin tuhat vuotta myöhemmin Bulgarian ja Moravian slaavit saivat oman versionsa Israelin kirjoitusjärjestelmästä. Sen kehittäjät, makedonialaiset Kyrillos ja Metodios käyttivät pohjana paitsi hebrealaisten kirjaimien kreikkalaisia muunnoksia, myös alkuperäisiä hebrealaisia kirjaimia, joihin Kyrillos oli tutustunut mooseksenuskoisten Hasaarien luona. Aakkosjärjestys säilyi siinäkin psalmi 119 mukaisena.

Suomalainen kirjoitusjärjestelmä on osa tätä Israelin henkistä perintöä. Tiesitkö sen? Ja jos et tiennyt, osaatko arvata miksi? Ehkäpä sinulle ei ole opetettu alkeita? Psalmilla 119 on sisältö. Alkeiden opiskelu voidaan aloittaa suoraan siitä. Jae yksi:

Autuaat ne, joiden tie on nuhteeton, jotka Herran laissa vaeltavat!

Herran laki (toora: opetus) on täydellinen. Sitä ei tarvitse joka vuosi muutella. op/2005-05-22; Wadi el-Hol löytöjä koskevat lisäykset 2005-06-29

 

Uskontoa ympäristötunnilla

Tyttäreni kirjoitteli tietokoneen ruutuun tekstin Otavan ympäristöopin kirjasta:

Koira polveutuu sudesta

Koira polveutuu sudesta, joka eli lämpöisillä alueilla. Tutkijat arvelevat, että ihminen otti yksin jääneitä sudenpentuja leiriinsä. Ne kuljeskelivat vapaina ihmisten joukossa ja alkoivat pitää ihmisjoukkoja laumanaan. Sudet kesyyntyivät ja saivat pentuja. Täysikasvuisina nämä toimivat vahteina ja alkoivat haukkua, kun joku lähestyi leiriä. Jotkin kesyistä susista seurasivat ihmisiä metsästysretkille. Niiden tarkoista aisteista oli ihmisille paljon hyötyä saaliin jäljittämisessä. Tästä alkoi koiran kehitys noin 12 000 vuotta sitten.

Teksti on ihan hyvä, mutta se ei ole tieteellinen. Koira ja susi ovat eri eläimiä, joka parhaiten näkyy siinä, etteivät ne voi saada lisääntymiskykyisiä jälkeläisiä. Joten teksti kuuluu uskonnon alaan. Ei kuitenkaan kristinuskon. Jos joku haluaa opettaa, että "Koira polveutuu sudesta", se voisi antaa sellaista opetusta niille, jonka uskontoon sellaiset väittämät kuuluvat.

 

Poliisi soitti

Neljä päivää sitten kerroin hyökkäyksestä, jonka Parkkuun kyläkoulu teki muutamia tyttöjä vastaan. Tänään 2005-05-19 soitti poliisi, joka kertoi olevansa johtavan opettajan asialla. Ja mistähän syystä? Esittääkseen opettajien anteeksipyynnön vai? Ei suinkaan. Opettaja ei katsonut aiheelliseksi pyytää anteeksi eikä oikaista koulun tyttärelleni antamaa "RANGASTUSKIRJAA". Lue siis uudestaan kirjoitus "Opettaja vai illuminatien keskushyökkääjä?" liitteineen. Ja seuraa, mitä ne vielä keksivät. op/2005-05-19.

 

Opettaja vai illuminatien keskushyökkääjä?

Kun opettaja menettää oikeustajunsa, kansakunta horjuu. Eikä esimerkkejä siitä puutu. Kertomani tapaus on yksi pienimmistä, mutta Halosen-Lipposen-Vanhasen Suomessa varmaankin yleinen. Olemme palaamassa takaisin tsaarin aikaan. Välillä oli hyviäkin vuosia, kuten kertomukseni Jumala johdattaa alussa olen Kerttu Vainikaisesta kertonut. Silloin oli Sortavalan opettajaseminaarissa ollut herätystä, ja sen tuloksena Suomi sai sellaisia kansankynttilöitä, jotka loistivat Jumalan valoa. op/2005-05-15

 

Koululainen, katso mitä sinulla pakkokoulussa luetetaan

Uuden maailmanjärjestyksen puuhamiehet vaativat, että maailman uskonnoista annettaan positiivinen kuva. Olen tarkastellut useita uskontokirjoja, ja huomannut, että NWO-miehille kelpaavat kaikki uskonnot, kirkko mukaan luettuna, mutta ei kuitenkaan Jeesus tai hänen oppinsa. Kirjoita hakusanaksi "persecution", ja katso, mitä maailmalla tapahtuu. Jeesuksen seuraajia tapetaan maailmalla kaiken päivää. Jos oppikirjantekijäsi olisivat totuuden asialla, he myös kertoisivat siitä. Mutta voithan selvittää sen itsekin.

 

Rabbi

Jeesuksen oppilaat (kr. "matheites") kutsuivat Mestaria opettajaksi. Hebreaksi opettaja on "rabbi". Nyt joku ammattijärjestö haluaa monopolisoida suomenkielisen sanan "opettaja". Radiouutisissa ei kerrottu kuka sitä monopolia tulee johtamaan, ja kuka siinä monopolissa tulee antamaan opettajien valtakirjat, mutta arvelen vahvasti, että hankkeen puuhamiehenä on taas kerran Saatana. Olen kyllä kuullut, että Robert Mullerilla on samansuuntaisia hankkeita. Jos haluat itse tutkia, mihin opettajien ammattiliittoa viedään, kirjoita hakusanaksi vaikka juuri tämä Robert Muller ja lisää hakuihin erilaisia lisiä: John Paul II, Gorbachev, Maurice Strong, Ted Turner etc, niin eiköhän se siitä. op/2005-04-05

Otava maailmanhistorian kimpussa

Uudemmat suomalaiset tietosanakirjat ovat toinen toistaan huonompia. Kun kirjastosta etsin Venäjän historian karttoja, ne antoivat minulle Otavan suuren maailmanhistorian kartasto-osan mallia 1983. Suomalaisen peruskoulun hovihankkijana tunnettu Otava esiintyy kartaston sivulla ihan omalla alallaan! Kovin lennokkaita Otavan valheet eivät kuitenkaan tällä kertaa olleet. Lue ja ihmettele!

 

Saatananpalvontaa kansainvälisyyskasvatuksen nimissä

Kolme alle kymmenvuotista tyttöäni toi koulusta kotiin sylillisen halloween-kulttiin kuuluvia tykötarpeita. Yksi alkoi toistella hokemaa "karkki vai kepponen". Kun huomasin, että tytöt oli indoktrinoitu, kirjoitin opettajalle. Vastauksessaan opettaja kertoi koulun askarrelleen Kurun seurakunnan työntekijän johdolla.

Halloween kulttiin kuuluvat kurpitsalyhty ja hokemat ovat lapsille tarkoitettuja muunnoksia Saatananpalvonnasta, jotka katolinen kirkko omaksui kelteiltä ja käytti sitä taistelussaan irlantilaista elävää kristikuntaa vastaan. Nyt sama kultti on osa Anton LaVeyn perustaman "Saatananpalvojien kirkon" kulttia. Myös sosialistinen internationaali on asettunut voimakkaasti Saatananpalvojien kultin taakse; Saatanan raamattua käytettiin muun muassa Neuvostoliitossa vangittujen uskovien kiduttamiseen. Kidutetut pantiin kuuntelemaan Saatanan raamatun pilkkaavia tekstejä toivossa, että nämä menettäisivät järkensä.

Kun kyläkoulun opettaja vastasi kirjeeseeni, hän sanoi, että onhan meidän tätä kansainvälisyyden kasvatustakin suoritettava. Jospa hän vielä olisi selostanut, että miksi juuri saatananpalvonta on kansainvälisyyskasvatusta? Onhan meillä jo maantietoa, yhteiskuntaoppia, historiaa, kieltenopetusta ja niin edelleen.

Saatananpalvonta on uskontoa. Olemme antaneet suostumuksemme siihen, että lapsillemme saa opettaa luterilaisten tunnustuskirjojen mukaista kristinuskoa, vaikka emme kirkkoon kuulukaan. Lutherilaisen kirkon vääristä opeista annamme lapsille tarpeellisen tiedon itse. Mutta emme ole antaneet suostumustamme siihen, että lapsemme opetettaisiin ihmissyöjiksi tai johdatettaisiin vainajienpalvontaan, paloittelumurhiin ja sen sellaisiin. Mikäli oikein ymmärrän, olisi uuden uskontolain mukaan koulun pitänyt ilmoittaa meille ennakolta siitä, että lapsillemme tullaan antamaan "kansainvälisyyskasvatusta", niin kuin ne saatananpalvontaa kauniisti kutsuvat.

Emme tietenkään hyväksy opettajaksi henkilöä, joka opettaa saatananpalvontaa. Emme silti tee rikosilmoitusta, koska jos koulu voi suosia saatananpalvojia, niin miksi siis ei myös "oikeus"laitoskin. Me turvaamme Jumalaan.

Lasten äiti kävi aikoinaan koulua kazakin kielellä Kazahstanissa ja venäjän kielellä Siperiassa. Uskovia koulussa ei ollut, mutta kun kylään muutti yksi uskova perhe, jossa oli lapsia, alkoi koulussa sairaalloinen hyörinä. Koulussa alkoi käydä niitä, joita nämä nyt kutsuvat kansainvälisyyden kasvattajaksi, koulun seinille ilmestyi kristinuskon vastaisia seinälehtiä ja uskovien lapsia yritettiin indoktrinoida väen väkisin. Tuloksena oli vain uskovien perheen lasten syrjintä. Venäjällä meitä sanottiin baptisteiksi. Suomessa Erkko on ottanut käyttöön sanan "kalvinisti". Ranskassa sanotaan vain yksinkertaisesti "lahkolainen".

Leima on saatananpalvelijoille välttämättömyys. Siitä toiset saatananpalvojat tietävät, että leimattu mies on tappolistalla. Hrustshev lupasi näyttää viimeisen papin televisiossa; Erkko ja sen hovi näyttää kuvan varmaan omalla TV-kanavallaan, tai ainakin Hesarissa.

Sosialistinen INTERNATIONAALI harjoittaa omaa kansainvälisyyskasvatustaan. Se on täysin vastakkainen Jeesuksen INTERNATIONAALILLE. Me kuulumme Jeesuksen kansainväliseen yhteisöön. op/2004-11-29.

Missä on parhaat koulut?

Keskisuomalainen kertoi tutkimuksesta, jonka mukaan suomalainen peruskoulu on maailman paras, kun arvostelu tehdään matemaattisten aineiden ja äidinkielen perusteella. En epäile, etteikö asia olisi näin. Vertailukohta väitteelle saatiin, kun 2004-11-25 luin lehtiä Kurun kirjastossa. Newsweekissä kerrottiin, että Yhdysvaltojen tiede on ulkomailta tulleiden tiedemiesten varassa.

Koulumaailman tuntijoille nämä asiat eivät ole uutisia. Yhdysvaltojen koululaitos perustuu John Deweyn oppeihin ja Skandinaavinen koululaitos Jan Amos Komenskin opeille. Dewey oli sosialisti, ja Komenski kotimaastaan karkoitetun tsekkiläisen Jednota Bratrska veljesseurakunnan eli "lahkon" piispa, jonka Axel Oxenstierna kutsui Ruotsiin koululaitosta järjestämään. Oxenstierna innostui asiasta niin, että Oxenstiernojen läänityksenä saamaan Kemiön suurpitäjäänkin saatiin 30.08.1648 allekirjoitetulla asiakirjalla alkeiskoulu, Tjudan pedagogio.

Vaikka Suomalainen koululaitos on useissa tutkimuksissa todettu erääksi maailman parhaaksi, on syytä muistaa, että se on enää paras vain, jos arvostelussa jätetään historia, uskonto, kieltenopetus ja muut henkiseen kehitykseen vaikuttavat taidot huomioimatta. Yhteiskunta pyrkii tekemään lapsista teknisiä guruja, jotka ihmisenä ovat huumatun gorillan luokkaa. Tämä pyrkimys on sama Suomessa ja Yhdysvalloissa - Yhdysvalloissa degeneroituminen on vain paljon pitemmällä kuin Suomessa. Siksi kannattaa tutustua siihen, miten USA tuhottiin. Suosittelen lukemiseksi Carlotte Iserbytin teosta The Deliberate Dumbing Down of America. Opettavaisia ovat myös ne opit, joilla maa ajettiin alas. Niiden levityksen Dewey aloitti vuonna 1899 kirjalla "School and Society", ja vasta 1955 kuultiin ensimmäiset kriittiset äänet Deweyn opeista. Silloin kysyttiin: "Miksei Johnny osaa lukea?" (Rudolf Flesch: Why Johnny Can't Read?). Mutta silloin opettajain ammattiliitto NEA oli jo niin vahvasti sosialistien käsissä, ettei paluuta enää ollut. Nyt koulu opettaa asenteita ja ennakkoluuloja, mutta asiatiedon opettamista se karttaa kuin ruttoa.

Yhdysvaltojen pelastuksena ovat tähän asti olleet yksityiset oppilaitokset, mutta jo puolen vuosisadan ajan niissäkin on yhä enenevässä laajuudessa noudatettu niitä samoja ohjeita, jotka John Dewey tovereineen liittovaltion kouluja varten laativat. Nyt Yhdysvallat hakevat vetoapua Intiasta, Kiinasta ja vaikka mistä. Yksi minunkin noin kolmestatoista lapsestani siellä Teksasissa opettaa kiinalaisia kännykänsuunnittelijoita.

 

Otava uskonnon kimpussa

Yhdeksänvuotisen tyttöni koulukirja kannatti lukea. Otavan tekemästä kolmannen ja neljännen luokan uskontokirja oli laadittu jesuiittojen malliin. Lisäksi siinä oli huomioitu Uuden maailmanjärjestyksen puuhamiesten toiveet uskontojen yhdistämisestä. Ilmestyskirjan tuntijalle kirja Askeleeni 3-4 oli selvää pässinlihaa: Purppuraan puettu väärä profeetta helakanpunaisen pedon selässä.

 

Koulukirjat Internettiin

Koulukirjat kustannetaan julkisista varoista, joten on luonnollista, että ne tulevat myös julkiseen jakeluun. Netissä olevat oppimateriaalit on helppo päivittää ja niissä olevat virheet korjata. Myös täydennysosien laatiminen käy järkevästi.

 

Poliitikot lasten kimpussa

Poliitikot pyrkivät kouluun. Illuminatit opettajat uskaltavat jo käydä ekaluokkalaistenkin kimppuun, koska heillä on YK:n tuki. Tässä kopio kirjeestä Kurun Kunnalle 2003-12-07. Kirjeeseen tuli -ikävä kyllä - aivan odotetun kaltainen vastaus, joka on käsitelty toisessa kirjeessä samasta aiheesta.

Tästä voit imuroida ja tulostaa suomen kielen tärkeimpien sanojen luettelon. Kieliä opiskellessasi voit testata sillä, tiedätkö vastineet näille sanoille opiskelemallasi kielellä. Kokeile esimerkiksi sitä, montako sanaa kymmenestä muistit oikein! Ja tästä luettelon niistä englannin sanoista, jotka hyvin osaamalla sinä pääset kielikynnyksen (kauhukynnyksen) yli …

Jeesus sai kasvatuksensa kotona, mutta jo Nimrodin päivistä lähtien valtio on pyrkinyt ihmisen omantunnon herraksi. Miten KOTI JA KOULU on kestänyt valtion hyökkäyksen?

Yhdysvaltojen koululaitos oli karmea yllätys Neuvostoliitosta tulleille pakolaisille. Monet pudistelivat murheellisena päätään ja palasivat takaisin. Mutta armenialainen Rousas Rushdoony (1916-2001) oli jo ottanut haasteen vastaan. Jotakin on jo alkanut tapahtua.

HORISONTTI - kommentteja peruskoulun yläasteen historian kirjasta Napoleonista nykyaikaan. Sairasta, mutta hyvin suunniteltua tekstiä.

Kirjapajan kustantama USKONTO 7 on Kekkosen-Paasikiven linjaa noudatteleva oppikirja. Osmo luki ja kommentoi kirjan alkupuolta, ja jos jaksaa, niin loputkin. Oppilaan simputusta, jonka ilmeinen tarkoitus on tehdä uskonto vastenmieliseksi. Siis normaalia kirkon touhua. Osmo joutui tekemään monta päivää töitä …

Värikäs Amerikka on WSOY:n maantiedon oppikirja. Aika hyvä omalla alallaan, mutta menee heti hakoteille, kun alkaa selittelemään kulttuurijuttuja. Mutta onko ne hävittäneet Aasian maailmankartalta? Kirjan lopussa on pari lukua Kiinasta Japanista ja Siperiasta. Onko Siperiakin Amerikassa? Jos se on kaikki, mitä Söderströmillä niistä tiedetään, niin kyllä on heti peruttava nuo kehut.

Tekstistä Miten kieliä opitaan löytyy ohjeita siitä, miten kieliä opitaan nopeasti, helposti ja varmasti.

Seurasin noin kymmenen vuoden ajan Neuvostoliiton uskonnonvastaista propagandaa lehdestä Nauka i Religija (Tiede ja uskonto). Kun nyt olen seurannut suomalaisissa kouluissa käytettäviä uskonnon oppikirjoja, olen huomannut, että ne ovat aivan yhtä sairaita. Syykin siihen on tiedossa: YK vaatii jäsenvaltioiltaan kristinuskonvastaisen propagandan harjoittamista. Jos haluat tietää, mitä kristinusko todella on, voit tutustua esimerkiksi kirjaani Miten Jumala tunnetaan.

Venäjän kurssi on vasta siirtymässä nettiin. Jos olet opiskelemassa venäjää, kannattaa kuitenkin seurata, miten homma edistyy.

Lyhyesti …

KUNNIALLISET OPETTAJAT TARVITSEVAT APUASI

Joku vuosi sitten tehtiin "vuosisadan koulu-uudistus", mutta siitä ei enää puhu kukaan. Tarkoituksena kun oli vain riepotella ressukoita opettajia. Kouhojen maailmassa tehdään uudistuksia uudistuksien perään kaaoksen aikaansaamiseksi, koska illuminatien ohjelmassa kaaoksen kautta paha enkeli katsoo pääsevänsä valtaan.

Vaikka vanhempien ensisijainen tehtävä on pitää huolta siitä, etteivät koulumaailmaa riepottelevat roistot pääse aiheuttamaan lapsille kohtuutonta haittaa, ovat myös kaaoksen valtoja vastaan taistelevat opettajat avun tarpeessa. Opetusta ohjailevien viranomaisten nettisivuja katsellessani huomasin, että ne ovat tuskin muuta kuin jonkun kouhon kokoelmia poliittisen alamaailman keksimistä iskusanoista tyyppiä "valoisa tulevaisuus" ja "kestävä kehitys".

Intensiivisen propagandan tarkoitus on uskotella opettajalle, että hän terveine ajatuksineen on yksin ja väärässä. Opettajan luhistumisen estämiseksi on opettajalle kerrottava, että hän ei ole yksin ajatuksineen, vaan että viranomaisten kouhotus - oppilaitten ja opettajien riepottelu - on tarkoitushakuista työtä, jonka tarkoitus on estää oppiminen, kasvatus ja henkinen kehitys niin tarkkaan, että koululaisista tulisi arvostelukyvyttömiä poliittisten "johtajien" myötäilijöitä, itsenäiseen ajatteluun kyvyttömiä ressukoita. Sano se sellaisellekin opettajalle, joka itsekin on sen huomannut ja tietää, että hänestä ollaan väen väkisin tekemässä saatanan agitaattoria.

Jos et tiedä, millainen lastesi opettaja on, keskustele hänen kanssaan. Jos opettaja ei pysty keskusteluun lasten vanhempien kanssa, hänellä lienee vakava ongelma, jota tuskin pystytään korjaamaan muutoin kuin evankeliumin sanan kautta. Mutta jos hän on avoin, sinun aloitettasi ehkä tarvitaan vain sen verran, että hän tietää, että sinäkin pystyt keskustelemaan. Keskustelulla voidaankin jo hoitaa monta asiaa.

 

OPPIMISEN ESTOTEKNIIKAT

Oppimisen estämiseksi on kehitetty useita tekniikoita. Simputus, hajautus ja pilkun (x)-nen ovat kaikille peruskoulun ja lukion oppilaille tuttuja. Varsinainen tiedon vääristely on vaikeampi havaita, sillä sen havaitsemiseksi oppilaan tulisi jo ennen oppituntia tuntea esillä oleva asia perinpohjaisesti, voidakseen kumota tai edes torjua hänelle tarjotut syötit. Tiedon vääristelyasioihin joudumme siis palaamaan aihekohtaisesti, mutta aloitetaan nyt näistä oppimisen estotekniikkojen peruslajeista, eli simputuksesta, hajautuksesta ja pilkun (x)-misesta.

Simputus

Annetaan hatarat ja harhaanjohtavat tiedot asiasta, jonka jälkeen tehdään oppilaalle johdattelevia kysymyksiä. Tarkoitushakuisesti vääristellyn materiaalin perusteella manipuloitu oppilas saadaan tekemään illuminatien haluamat vastaukset. Menetelmä on laajasti käytössä historian, uskonnon ja maantieteen opetuksessa.

Hajautus

Oppiaineita otetaan ensin niin paljon, että viikkotuntien määrä ainetta kohti jää mitättömäksi. Kun asiaa käsitellään esimerkiksi kaksi kertaa viikossa, ehtii se unohtua ennen seuraavaa oppituntia, jolloin asia on aloitettava alusta. Tekniikka on erityisen tehokas kielenopiskelussa, koska sillä totaalisesti estetään uuden kielen oppiminen. Kun oppimista ei tapahdu, oppilas on helppo saada uskomaan, että hän on tyhmä.

Pilkun (x)-nen

Oppimistapahtuma alkaa yleispiirteiden hahmottamisesta ja etenee yksityiskohtia kohti. Koulussa opetusjärjestys on muutettu päinvastaiseksi. Tempulla oppiminen estetään tehokkaasti. Opettamalla pilkkusääntöjä ja vuosilukuja asioista, joiden yleispiirteetkin ovat vielä hämärät, saadaan oppilas turhautumaan. Kun oppilas sitten ilmaisee turhautumisensa vaikkapa vain haukotuksen muodossa, tehdään heti merkintä oppilaan tietokantaan myöhempää käyttöä varten.

2002-12-27

 

SÄILYTÄ OPPIKIRJASI

Peruskoulun oppikirjat kannattaa säilyttää, sillä myöhemmin on mielenkiintoista katsoa, miten sinua koulussa manipuloitiin.

Monet koulut tekevät nykyisin niin, että oppikirjat annetaan vain lainaksi, ja kerätään pois keväällä. Lapsille selitetään, että koululla ei ole varaa luovuttaa kirjoja omaksi. Kysymys on kuitenkin aivan muusta: Koulun saarnastuolikseen muuttaneet (x) haluavat hävittää heitä vastaan olevan todistusaineiston mahdollisimman tarkkaan.

PALJONKO KIRJAT MAKSAVAT?

Kunnanisät väittävät, että kirjat ovat kalliita. Tottakai ne ovat kalliita, jos ostaja haluaa maksaa paljon. Kauppias kyllä siihen suostuu. Teetin itse pahvikantisen kirjan, jossa oli 234 sivua. Kappalehinnaksi tuli 5:35 markkaa, siis alle Euron kappale, kun painoserä oli 10.000. Siitä on nyt 13 vuotta, mutta tuskin ne hinnat niin kovin paljon ovat nousseet. Eräs puolueenomainen esitti vastaväitteen, että pitäähän niiden kirjoittajienkin elää. Mutta mitä sitten tekevät ne noin miljoona virkamiestä, joille valtio maksaa palkan? Eikö kukaan herroista professoreistakaan ole kirjoitustaitoinen?

YLEISESIKUNNAN PÄÄLLIKKÖ ERMEI KANNINEN

Ermei Kannisen (s. 1922) muistelmateos "Vuodet myrskyn varjossa" kuuluu Kustannusosakeyhtiö Otavan tuotantoon. Teoksen sivulla 241 on paljon kertova lause: "Siellä (Armeniassa) saatoin todeta, ettei minulle koulussa esitetty väite uskonnon kieltämisestä Neuvostoliitossa pitänyt paikkaansa".

Ermei Kanninen oli koulussa ennen toista maailmansotaa. Hän on todellakin saattanut kuulla koulussa väitteen siitä, että Neuvostoliitossa uskonto oli kielletty, sillä siihen aikaan opettajat puhuivat vielä totta. Nykyisin asiat ovat muuttuneet, valitettavasti. Kouluihinkin on tullut Ermei Kannisen tapaista sivistyneistöä, jotka osaavat vääntää historiallisen totuuden perverssiin.

Raamattu käskee: "Älä sano väärää todistusta lähimmäisestäsi" ja Raamatun viimeinen kirja painottaa erikoisesti sitä, että "kaikkien valhettelijain osa on oleva siinä järvessä, joka tulta ja tulikiveä palaa". (Kts. Ilm 21:8). Hävinneet soturit voivat katua, pyytää anteeksi ja tehdä parannusta siinä missä muutkin ihmiset, mutta tarjous päättyy pian.

 

ÄLÄ HYVÄKSY KOODISANOJA TODISTUKSEEN!

Yhteiskunnan eri instansseissa laadittavissa papereissa on yhä enemmän koodisanoja, joita vain asialle vihkiytyneet insaiderit pystyvät tunnistamaan, ilman, että uhri tai asialle vihkiytymätön virkamieskään tietää asiasta mitään. Koodisanoilla ihminen voidaan merkitä jo lapsena. Koulutodistuksen numeroarvosteluista luovuttiin, koska siten saatiin todistukseen tilaa koodisanoille, joilla alamaailman yhteiskuntasuunnittelijat luokittelevat uhrinsa. Älä ota vastaan todistusta, jossa on sanallinen arviointi koulumenestyksestäsi!

 

OPISKELE KIINAA

Jos nyt olet kouluiässä, niin sinun kannattaa opiskella myös sellaisia aineita, jotka tulevat merkittäviksi ehkä vasta parinkymmenen vuoden kuluttua. Kiinan kieli saattaa olla silloin melkoinen valttikortti yhä kovenevassa maailmassa.

 

KOULUTUSPASSI

Euroopan Unionin yhtenäisen koulutuspassin tulosta ilmoitettiin 2004-01-07. Koulutuspassi on taas yksi askel kohti totalitääristä yhteiskuntaa, jonka kautta saatana pyrkii hallitsemaan maailmaa. Erityisen tärkeää saatanalle on päästä hallitsemaan uskovia. Siksi Neuvostoliiton koulutusjärjestelmässä oppilaille järjestettiin ateistisen maailmankatsomuksen tenttejä, joissa reputtaneita ei kelpuutettu jatkokoulutukseen eikä vastuunalaisiin tehtäviin. Yhdysvaltojen koulutuksessa sama tendenssi on myös vallitseva: oppilaita kasvatetaan hegeliläisen konsensuksen hengessä. Ajattelevat yksilöt pystytään jo sulkemaan pois kaikista merkittävistä viroista Yhdysvalloissakin, vaikka virallisesti vielä USA on vapaa markkinatalousmaa.

 

Biologia, psykologia ja Ikuinen Elämä

Kreikkalaisessa Raamatussa käytetään elämästä kolmea sanaa: bios (bioV), psihi (yuch) ja zoi (zwh). Kukin näistä sanoista edustaa itselleen ominaista "elintasoa" jotka suurin piirtein vastaavat sitä, mitä koululaisten oletetaan opiskelevan biologian, psykologian ja uskonnon tunneilla.

Bioksen kotina on ruumis, psyyken elintilaa sanotaan sieluksi ja zoi pitää majaa ihmisen hengessä:

Mutta itse rauhan Jumala pyhittäköön teidät kokonansa, ja säilyköön koko teidän henkenne (pneuma-pneuma) ja sielunne (yuch-psihi) ja ruumiinne (swma-soma) nuhteettomana meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen tulemukseen. (1.Tess 5:23)

Uuden yksilön kehitys alkaa yhden ainoan biologisen solun hedelmöityksestä, ja pian rinnalle kehittyy myös psyyke, sielullinen elämä. Mutta tähän se kehitys sitten pysähtyykin, sillä se mikä lihasta on syntynyt, on liha. Koulumaailmassa on kyllä käytössä sanasta "zoi" johdettu sana zoologia, mutta sen puitteissa käsitellään vain eläinkuntaa.

Jumala on KAIKEN elämän lähde. Jumala itse on Elämä, "Olevainen". Siirtyäkseen eläinkunnasta elämän korkeimmalle tasolle katoavaisuuden lakien alainen ihminen tarvitsee vain pienen kipinän tätä Jumalallista substanssia. Mutta itse ei ihminen voi Jumalaa lähestyä. Ihminen tulee hengellisestä elämästä osalliseksi ottamalla vastaan Jumalan itsensä antaman elämän siemenen.

Hengellisen elämän siemen on Jumalan sana. Ensimmäisessä Mooseksen kirjassa kerrotaan, kuinka Jumalan sana tuli Abramin luo:

Ahar ha-devarim ha-elle haja davar-Jehovah el-Avram ba-mahazee lemor: "Al tiraa Abram, Anohi magen lah, sekareihaa harbe meod. (1.Moos 15:1)

Mikä suomeksi on:

Näiden tapausten jälkeen Jumalan Sana tuli Abramille näyssä ja sanoi: "Älä pelkää, Abram! Minä olen sinun kilpesi; sinun palkkasi on oleva sangen suuri." (1.Moos 15:1)

Kirkkoraamatun m-38 tekstiin on lisätty sana "tämä", jolloin koko tekstin merkitys muuttuu niin, ettei alkuperäistä sanomaa siitä enää voi tunnistaa:

Näiden tapausten jälkeen tuli Abramille näyssä tämä Herran sana: "Älä pelkää, Abram! Minä olen sinun kilpesi; sinun palkkasi on oleva sangen suuri." (1.Moos 15:1)

Sama laittomuus on tehty myös kirkkoraamatun m-92 tekstiin:

Näiden tapausten jälkeen tuli Abramille näyssä tämä Herran sana: "Älä pelkää, Abram! Minä olen sinun kilpesi, ja sinun palkkasi on oleva hyvin suuri" (1.Moos 15:1, kr-92 mukaan).

Mutta mitä sanookaan Englannin ja ulkomaan bibliaseuran raamattu vuodelta 1923? Nyt kannattaa herätellä harmaata aivosolua, sillä tämän jälkeen minä kysyn, mikseivät sen kääntäjät valehtele, vaan kirjoittavat:

Kun nämä olivat tapahtuneet, tuli Herran sana Abramin tykö näyssä, sanoen: "älä pelkää, Abram, minä olen sinun kilpesi; sinun palkkasi on oleva sangen suuri." (1.Moos 15:1, Biblia eli Pyhä Raamattu, Englannin ja Ulkomaan Bibliaseura, Helsinki 1923).

Kysymys on siitä, että Aabrahamille ilmestyi Jeesus. Toiset eivät vain halua sitä hyväksyä, ja siksi he ovat valmiit vaikka vääristelemään Jumalan sanaa. Kohta tullaan myös siihen, miksi he niin tekevät, mutta luetaan vielä, miten koko tämä tapaus KR-1938 käännöksessä selostetaan:

(15:1) Näiden tapausten jälkeen tuli Abramille näyssä tämä Herran sana: "Älä pelkää, Abram! Minä olen sinun kilpesi; sinun palkkasi on oleva sangen suuri." (15:2) Mutta Abram sanoi: "Oi Herra, Herra, mitä sinä minulle annat? Minä lähden täältä lapsetonna, ja omaisuuteni haltijaksi tulee damaskolainen mies, Elieser."
(15:3) Ja Abram sanoi vielä: "Sinä et ole antanut minulle jälkeläistä; katso, talossani syntynyt palvelija on minut perivä". (15:4) Mutta katso, hänelle tuli tämä Herran sana: "Hän ei ole sinua perivä, vaan joka lähtee sinun omasta ruumiistasi, hän on sinut perivä". (15:5) Ja hän vei hänet ulos ja sanoi: "Katso taivaalle ja lue tähdet, jos ne taidat lukea". Ja hän sanoi hänelle: "Niin paljon on sinulla oleva jälkeläisiä".
(15:6) Ja Abram uskoi Herraan, ja Herra luki sen hänelle vanhurskaudeksi. (1.Moos 15:1-6).

Myös jakeeseen 1.Moos 15:4 kääntäjät ovat lisänneet sanan "tämä", vaikka tässäkin kohdin Englannin ja Ulkomaan raamattuseuran raamatussa sanotaan: "Mutta katso, Herran sana tuli hänen tykönsä, sanoen: ei tämä sinua peri .." Ja että asia tulisi täysin selväksi, riittää, kun ajattelet seuraavaa lausetta: "Ja hän vei hänet ulos ja sanoi: 'Katso taivaalle ja …'" Ei yksi raamatunlause rupea sinun kanssasi haastelemaan ja viemään sinua pihalle tähtiä katselemaan, vaan sen tekee Jeesus, jos hän sinulle henkilökohtaisesti ilmestyy ja niin hyväksi katsoo.

Sana, joka tuli Aabramin luo näyssä, oli sama Sana, joka pari tuhatta vuotta myöhemmin tuli lihaksi, ja asui aikalaistensa keskellä Israelissa, kunnes hän nousi ylös haudasta ja nousi taivaisiin, tullakseen heti kohta sen jälkeen takaisin ja asettuakseen asumaan kaikkien niiden seuraajiensa sydämiin, jotka häntä tottelevat. Heti Johanneksen evankeliumin alussa tästä sanotaan:

Alussa oli Sana (o Logos), ja Sana (o Logos) oli Jumalan tykönä, ja Sana (o Logos) oli Jumala. Hän oli alussa Jumalan tykönä. Kaikki on saanut syntynsä hänen kauttaan, ja ilman häntä ei ole syntynyt mitään, mikä syntynyt on. Hänessä oli elämä (zoi), ja elämä (i zoi) oli ihmisten valkeus. Ja valkeus loistaa pimeydessä, ja pimeys ei sitä käsittänyt. (Joh 1:1-5)

Kirkolliset teologit puhuvat mielellään siitä, kuinka filosofi Platon valmisti tietä "kristinuskolle" keksimällä käsitteen "logos", sana. Sana "logos" on kuitenkin vain kreikankielinen vastine hebrean sanalle "dabar", sana, asia, esine. Kun siis Johannes kirjoitti, että "Alussa oli Sana (o Logos), ja Sana (o Logos) oli Jumalan tykönä, ja Sana (o Logos) oli Jumala", hän ei lainannut oppiaan filosofeilta, vaan hänen tietolähteenään olivat Israelin Jumalan Pyhät Kirjoitukset, jotka olivat syntyneet vähintään tuhat vuotta ennen Platonia ja hänen oppejaan, ja joista parhaat, kuten tässä näkyy, olivat nekin Israelin Jumalan aarrekammiosta kotoisin.

Hebrean sanalla davar on monta merkitystä; mikä käy ilmi jo edellä tarkastelemamme lauseen suomalaisesta käännöksestä. Ensin se on käännetty "tapauksiksi" ja toisessa kohdassa "sanaksi":

Ahar ha-devarim ha-elle haja davar-Jehovah el-Avram ba-mahazee lemor: "Al tiraa Abram, Anohi magen lah, sekareihaa harbe meod. (1.Moos 15:1)

Näiden tapausten jälkeen tuli Abramille näyssä (tämä) Herran sana: "Älä pelkää, Abram! Minä olen sinun kilpesi; sinun palkkasi on oleva sangen suuri." (1.Moos 15:1)

Onneksi Abramille ilmestyi Sana itse, eikä mikään filosofinen älynväläys, sillä siinä Sanassa, joka Abramille ilmestyi, oli voima toteuttaa se, mitä hän puhui. Ja jos joku epäilee, avatkoon radion - Jumalan vastustajat käyvät kovaäänistä sotaa Abramin jälkeläisiä vastaan joka päivä. Paholainen tuskin luulee koskaan voittavansa, mutta monia hän näyttää pystyvän höynäyttämään.


Meidän, siis meidän, jotka olemme Abramin jälkeläisiä uskon perusteella, tulee käyttää sanaa, sillä Pyhässä Hengessä lausutussa Sanassa on voima, joka toteuttaa itse itsensä. Se on sitä todellista alkuvoimaa, se Jumalan voima, se on enemmän kuin Big Bang! Mutta jos istut hiljaa, on turha ihmetellä, kuinka vastustaja elämöi. Hengen ylivalta aineen yli toteutuu ei suinkaan sinun mielesi tai hengellisen ylpeytesi kautta, vaan Sanan kautta. Jos puhut Sanan uskossa, Jumala toteuttaa sen, ilman että sinä olisit mitään, mutta jos puhut turhia sanoja, joudut niistä tilille.

Olemme tässä kirjoituksessa tarkastelleet Mooseksen kirjojen tekstejä. Mooses käyttää niissä Jumalasta hebrealaista nimeä Jehovah, vaikka tämä nimi ilmoitettiinkin Moosekselle vasta silloin, kun hän sai Jumalalta käskyn viedä Israel pois Egyptistä. Nimi Jehovah on johdannainen hebrean olla-verbistä, ja se tarkoittaa Olevaista. Jumala siis on. Sanassa Jeesus tämä sama sana esiintyy yhdyssanan osana lyhennetyssä muodossa "Je", kuten useissa muissakin Vanhan Testamentin nimissä. Tämän nimen sanoma on siinä, että Jumala on, oli ja tulee olemaan ja nimenomaan hän on Elämä. Tämä sama asia tulee myös hyvin esiin muutamissa Jeesuksen käyttämissä sanonnoissa, vaikka ne ovatkin käännöksiä hebreasta tai arameasta kreikkaan, joten niiden löytäminen Uudesta Testamentista edellyttää jonkin asteista kreikan kielen hallintaa. Tyypillinen tapaus on lastenkirjoissa usein esiintyvä kertomus siitä, kun Jeesus tyynnyttää myrskyn. Tässä, kuten muissakin vastaavissa kertomuksissa Jeesuksen käyttämä avainsana on "ego ime", minä olen:

Ja kohta hän vaati opetuslapsiansa astumaan venheeseen ja kulkemaan edeltä toiselle rannalle, sillä aikaa kuin hän laski kansan luotansa. Ja laskettuaan kansan hän nousi vuorelle yksinäisyyteen, rukoilemaan. Ja kun ilta tuli, oli hän siellä yksinänsä. Mutta venhe oli jo monen vakomitan päässä maasta, aaltojen ahdistamana, sillä tuuli oli vastainen. Ja neljännellä yövartiolla Jeesus tuli heidän tykönsä kävellen järven päällä. Kun opetuslapset näkivät hänen kävelevän järven päällä, peljästyivät he ja sanoivat: "Se on aave", ja huusivat pelosta. Mutta Jeesus puhutteli heitä kohta ja sanoi: "Olkaa turvallisella mielellä, minä se olen (kr. "ego ime" - minä olen); älkää peljätkö". (Matt 14:22-27)

Jumala on kansansa turvana pelkästään olemassaolollaan. Hänen valvontajärjestelmänsä ei koskaan petä. Mutta vihollisille pelkkä Jumalan olemassaolo on suuri vihan aihe, haaste ja lopulta tuomio. Katsotaanpas vaikka mitä juutalaisten uskonnolliset johtajat tekivät, kun Jeesus sanoi olevansa:

Niin juutalaiset sanoivat hänelle: "Et ole vielä viidenkymmenen vuoden vanha, ja olet nähnyt Aabrahamin!" Jeesus sanoi heille: "Totisesti, totisesti minä sanon teille: ennenkuin Aabraham syntyi, olen minä ollut (kr. "ego imi" - minä olen)". Silloin he poimivat kiviä heittääksensä häntä niillä; mutta Jeesus lymysi ja lähti pyhäköstä. (Joh 8:57-59).

Hollmingin telakalla Raumalla minulla oli venäläinen työtoveri, Sudoimportin tarkastaja Ivanov, joka kertoi miten ihmiset kuolevat, kun kuula osuu heihin. Ivanov kertoi, että ihminen on takapainoinen, ja heti kun kuolettava luoti tunkeutuu ihmiseen, ensimmäisenä pettää tasapainoaisti, ja ihminen kaatuu taaksepäin maahan. No nyt voimmekin jo lukea, miten kävi niille Jeesusta vangitsemaan tulleille juutalaisille silloin, kun Jeesus sanoi heille sen, mikä kreikkalaisessa käännöksessä on kerrottu sanoilla "ego imi" - minä olen - ja vieläpä kolmeen kertaan:

Niin Juudas otti sotilasjoukon sekä ylipappien ja fariseusten palvelijoita ja tuli sinne soihdut ja lamput ja aseet mukanaan. Silloin Jeesus, joka tiesi kaiken, mikä oli häntä kohtaava, astui esiin ja sanoi heille: "Ketä te etsitte?" He vastasivat hänelle: "Jeesusta, Nasaretilaista". Jeesus sanoi heille: "Minä se olen (Ego imi - Minä olen)". Ja Juudas, joka hänet kavalsi, seisoi myös heidän kanssaan. Kun hän siis sanoi heille: "Minä se olen (Ego imi - Minä olen )", peräytyivät he ja kaatuivat maahan. Niin hän taas kysyi heiltä: "Ketä te etsitte?" He sanoivat: "Jeesusta, Nasaretilaista". Jeesus vastasi: "Minähän sanoin teille, että minä se olen (kr. "ego imi" - minä olen). Jos te siis minua etsitte, niin antakaa näiden mennä"; että se sana kävisi toteen, jonka hän oli sanonut: "En minä ole kadottanut ketään niistä, jotka sinä olet minulle antanut". (Joh 18:3-9)

Mutta minunhan piti kirjoittaa kolmenlaisesta elämästä, niistä, joista kreikassa käytetään sanaa bios, psihi ja zoi. Oletko muuten huomannut, että sanaa zoi, elämä, käytetään myös naisen nimenä muodossa Zoja? Hieno nimi! Siitä, kun tämä Elämä Kristuksessa ilmestyi, ottaakseen pois maailman synnit ja myös synnyttämään uutta elämää, kirjoittaa Johannes näin:

Hän tuli omiensa tykö, ja hänen omansa eivät ottaneet häntä vastaan. Mutta kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat hänen nimeensä, jotka eivät ole syntyneet verestä eikä lihan tahdosta eikä miehen tahdosta, vaan Jumalasta. (Joh 1:11-13)

Raamatun kielikuvissa biologinen elämä rinnastetaan vereen ja veri sieluun eli psyykeen. Joskus kääntäjät eivät ole tätä tajunneet ja ovat kylmästi raakanneet pois sanan veri sieltä, missä se on heidän mielestään on ollut tarpeeton. Paavalin Areiopagin puhekin tulee paremmin yhteensopivaksi muiden saarnojen kanssa, kun siinä kaikki elämän tasot saavat esiintyä kukin oikeilla paikoillaan.

Jumala, joka on tehnyt maailman ja kaikki, mitä siinä on, hän, joka on taivaan ja maan Herra, ei asu käsillä tehdyissä temppeleissä, eikä häntä voida ihmisten käsillä palvella, ikäänkuin hän jotakin tarvitsisi, hän, joka itse antaa kaikille elämän (zoin) ja hengen (pnoin) ja kaiken. Ja hän on tehnyt koko ihmissuvun yhdestä ainoasta (eks enos haimatos - yhdestä verestä) asumaan kaikkea maanpiiriä ja on säätänyt heille määrätyt ajat ja heidän asumisensa rajat, että he etsisivät Jumalaa, jos ehkä voisivat hapuilemalla hänet löytää - hänet, joka kuitenkaan ei ole kaukana yhdestäkään meistä; sillä hänessä me elämme (zoomen) ja liikumme ja olemme, niinkuin myös muutamat teidän runoilijoistanne ovat sanoneet: 'Sillä me olemme myös hänen sukuansa'. (Apt 17:24-28)

Biologinen elämä on katoavaista ja psyykekin on turmeltunut, niin että se on "naulittava ristille", kts. Lk 9:23-24, sitä varten että se voitaisiin uudistaa:

Jos joku tahtoo minun perässäni kulkea, hän kieltäköön itsensä ja ottakoon joka päivä ristinsä ja seuratkoon minua. Sillä joka tahtoo pelastaa elämänsä (tin psihin autou), hän kadottaa sen, mutta joka kadottaa elämänsä (tin psihin autou) minun tähteni, hän pelastaa sen.

Hengellinen elämä on ikuista. Mutta tässäkin asiassa on omat ongelmansa. Oikeata hengellistä elämää tosin on vain Jumalan yhteydessä, koska vain Jumala yksin on itsenäinen Elämä, mutta henkiolentoja on myös sellaisia, joilla ei ikuista elämää ole, syystä että he ovat luopuneet Jumalasta ja Jumalasta luopuneina he ovat menettäneet myös muut Jumalallisen elämän ominaisuudet, Totuuden ja Rakkauden.

Jumalasta luopuneet henkivallat ovat Jumalan luomia, mutta Jumalasta luovuttuaan esiintyvät itsenäisinä Jumalan kilpailijoina, ja esittävät tavallisesti paljon paremmalta kuulostavia tarjouksia, kuin Jumala itse.

On hyvä tietää, että Jumala yksin on Rakkaus, Jumala yksin on Totuus ja Jumala yksin on Elämä, ja että hänen luokseen tullaan vain Jeesuksen Kristuksen kautta. Tästä on kuitenkin se etu, että mikä tahansa henkivalta, joka ei tunnusta Jeesusta lihaan tulleeksi Jumalan pojaksi, ja omaksi, henkilökohtaiseksi Herrakseen, voidaan ajaa pois hyvin yksinkertaisin keinoin: Vaatimalla häntä tunnustamaan Jeesuksen herruus, ja jollei hän sitä tee, käskemällä häntä poistumaan Jeesuksen nimessä.

Takaisin Osmon kotisivulle

 

Tavoitteista

Koulu on pakkolaitos. Opintovelvollisuus on asevelvollisuuttakin suurempi este ihmisen henkiselle kehitykselle. Suunnattomista resursseista valtaosa kuluu hukkaan väärien opintotavoitteiden, väärien opinto-ohjelmien ja väärien opintomenetelmien takia, vaikka tasapainoisemmat, terveemmät ja paremmat vaihtoehdot ovat olleet tunnettuja jo kauan.

Pakkolaitos ei voi tuottaa vapaita, itsenäisiä ja tasapainoisia yksilöitä. Kehittyäkseen ihmisen on hankittava elämän perusedellytykset muualta kuin koulusta. Mutta koulusta on hyötyä, kun siltä ei odota liikaa. Koulun puutteiden tajuaminen auttaa sinua varomaan tarkoitushakuista kouhotusta ja hakemaan täydennystä siinä, missä koulu on hakoteillä.

Kriittisen asenne koulussa tarjottuun opetukseen ei auta oppilasta, jollei oppilaan käytettävänä ole tietoja terveemmistä opintotavoitteista, paremmista opinto-ohjelmista ja tehokkaimmista opintomenetelmistä sekä parempia materiaaleja, kuin mitä koulu nyt tarjoaa. Osa näistä puutteista on kuitenkin korjattavissa sangen yksinkertaisin keinoin, ja siihen keskitymme kirjoitussarjassamme KOULU JA OPINNOT.