Teksti "Uskallatko olla tavis" on siirretty tähän sivulta Osmon SARKA.

 

Uskallatko olla tavis?

"Eduskunnan radion" ja lehdistön yhteistyönä luotu ihmiskuva "rohkeasta" miehestä ei ole mikään tavis. Frankfurtin koulukunnan oppien mukaan tavismies on jonkinasteinen kriminaali, "auktoritäärinen persoona". Jo yli kolmekymmentä vuotta sitten juopunut mies huuteli herjoja Forssan linja-autoasemalla noin 80-vuotiaalle sedälleni, kun sedällä oli hyvä ryhti, harmaa puku päällä eikä haissut viinalta. Vähän myöhemmin Rauman koululaiset uhkasivat tappaa poikani, jos hän vielä tulisi suorissa housuissa kouluun. Eikä se ollut leikkiä.

Pari tuntia sitten eräs pappi kertoi pojastaan, että poika on niin itsenäinen, ettei se pelkää pistää päälleen vaikka minkälaista vaatetta. Eihän siitä olekaan kysymys, on kysymys vain yhdestä, uskaltaako hänen poikansa olla tavallinen, vai onko pakko koko ajan osoittaa olevansa joku muu kuin tavis - vaatteillaan, puheillaan, "seksuaalisella orientoitumisellaan" ja niin edelleen?

Noin vuosi sitten Herra alkoi puhua hengelleni, että minun pitäisi ostaa tumma puku. Puolen vuoden vastustelun jälkeen ostin sen, ja pari pukua sain lahjaksi. Puvun ostolla alkoi ollakin kiire, sillä Parkanossa toiminut Matin asuste pani ovensa kiinni, ja suomalaiset pukutehtaatkin ovat jättäneet hukkuvan laivan. Samaan aikaan aloin ymmärtää, mitä varten ennen niin tavallinen pukeutumistapa on tehty pilkan ja vihan kohteeksi. Se on osa kulttuurivallankumousta, jonka tarkoituksena on tuhota "läntinen" maailma.

Heikot tavismiehet ovat sortuneet. Hekin laulavat jo papukaijakuoron lauluja, vaikka sydämessä saattaa olla aivan eri ajatukset. Uusi arkkipiispa haluaa yhtenäisyyttä, mutta tuskin mitään tavismiehen näköistä yhtenäisyyttä. Se tarkoittaa sitä, että suoralahkeisissa housuissa kouluun menevät pojat ja kyläreissulle linja-autossa lähtevät harmaapukuiset vanhat miehet saavat koko yhteiskunnan kimppuunsa. Frankfurtin koulukunnan poliittisesti korrektia papukaijakuoroa varten laadituissa ohjeissa hyvän käytöksen takia kunnioitettuja ihmisiä pidetään "auktoritäärisinä persoonina", joiden eliminoiminen on yksi käynnissä olevan kulttuurivallankumouksen tärkeimmistä tehtävistä.

Median osuus uudenlaisen "rohkean" miehenkuvan synnyssä on tunnustettu, mutta tiedätkö kuka johtaa mediaa? Tai kysytään jotakin helpompaa: Kuka perusti Saksan sosialidemokraattisen puolueen? Moses Hess tietysti, sama mies, joka pestasi Karl Marxin apulaisekseen. Ja tiedätkö, missä Moses Hessin luut nyt lepäävät? Saksassako? Ei suinkaan, vaan Gennesaretin järven eteläpäässä sijaitsevan Kinneretin kibbutsin hautausmaalla. Eurooppa on kohdellut juutalaisia saatanallisesti, mutta tosi pirullinen on juutalaisten kostokin. Koston nimi on sosialidemokratia.

 

Muita:

Koulukiusaamisen todelliset kasvot osoitteessa http://opsti.japo.fi/koulu/kiusaaja.htm

Huoruus ja epäjumalanpalvelus osoitteessa http://opsti.japo.fi/kosmos/regime.htm

Emansipoitunut morsian osoitteessa http://opsti.japo.fi/morsian/kr20.htm

Takaisin Osmon kotisivulle