NIMRODIN PALUU, NOUSU JA LOPPU
Maailmanhistorian ensimmäinen imperiumi syntyi, kun Nimrod (hebr.: "nimrodh", "kapinoikaamme") ryhtyi kapinoimaan patriarkaalista hallintojärjestelmää vastaan. Kapinan alusta Raamattu kertoo näin:
Ja Kuusille syntyi Nimrod. Hän oli ensimmäinen valtias maan päällä. Hän oli mahtava metsämies Herran edessä. Siitä on sananparsi: "Mahtava metsämies Herran edessä niinkuin Nimrod". Ja hänen valtakuntansa alkuna olivat Baabel, Erek, Akkad ja Kalne Sinearin maassa. Siitä maasta hän lähti Assuriin ja rakensi Niiniven, Rehobot-Iirin ja Kelahin, sekä Resenin Niiniven ja Kelahin välille; se on tuo suuri kaupunki.
(Kts. 1.Moos 10:8-12).
Nimrod halusi määrätä sen, mitä lapsille opetetaan. Nimrod ei kunnioittanut luonnollista, biologista hallintojärjestelmää, sillä perheet eivät halunneet rakentaa imperiumia, ja siksi Nimrod halusi sekoittaa lasten päät. Nimrodille kelpaavat vain sekopäät, jotka eivät eroita hyvää pahasta. Mutta koska Jumala on hyvä, Jumala oli saatava pois tieltä. Nimrodin maa sai nimekseen Sinear, Auringonpalvonnan maa - se sama, jota arkeologit vuodesta 1870 lähtien nimittävät Sumeriksi.
Auringonpalvonta on maailman vanhin uskonto. Totuus, Rakkaus ja Elämä kelpasivat Nimrodille yhtä huonosti kuin hänen nuoremmille hengenheimolaisilleenkin. Auringonpalvojat tosin väittivät, etteivät he Jumalaa kiellä, he vain palvovat aurinkoa Jumalan silmänä, konkreettisena kuvana, maanläheisenä ikonina. Rinnalleen aurinko sai kuun ja maan - ja kun nämä samaistettiin kuninkaisiin ja kuningattariin, oltiin jo teokratiassa. Babylonialaiseen kolminaisuuteen kuuluikin kuningasjumala aurinko, kuningatarjumala maa ja tämän avioton poika.
Nimrodin uskonto on kaikkien uskontojen äiti. Rietas kolminaisuus siitti uskomattoman määrän uusjumalia, joita palvottiin kaikkialla maailmassa ja palvotaan vieläkin. Saksalaisten ylpeydenaihe, arjalaiset, palvoivat kolminaisuutta, jolle he olivat antaneet määritelmän Eko Deva Tri Murti: Yksi jumala - Kolme muotoa.
Kirkko antoi Babylonialaiselle kolminaisuudelle kristillisperäiset nimet, mutta säilytti sisällön. Ja jos joku luulee, että maailma on Nimrodin päivistä muuttunut, niin katsokoon vaikka kalenteria: Sunday/sunnandag: auringon päivä; Monday/mondag, kuun päivä ja niin edelleen.
Konflikti valtion ja perheen välillä ei ole koskaan päättynyt. Raamattu tuntee vain neljä imperiumia. Viimeisen imperiumin ideologit Adam Weishaupt, Mooses Hess ja Karl Marx pyrkivät hävittämään koko perheen, koska se haittaa saatanallisen maailmanvallan perustamista. Tämä pyrkimys on muuttanut kodin ja koulun yhteistyön ehtoja ratkaisevasti. Kyse ei ole enää kodista ja koulusta. Kysymys onkin luonnollisen oikeuden ja koteja tuhoamaan pyrkivän vallan konfliktista - oikeuden ja vallan konfliktista.
Ranskan vallankumouksen aikana palvonnan kohteiksi nostettiin järki ja Korkein olento. Korkein olento kuuluu vapaamuurareiden maailmankatsomukseen, sillä juuri vapaamuurareiden järjestöihin soluttautumalla edistykselliset Illuminatit järjestivät Ranskan vallankumouksen. Järki oli silloin jo lähtenyt, mutta ajatus korkeimmasta olennosta oli kokenut komean come-backin. Babylonian kultti on taas voimissaan. Tulokset olivat kyllä karmeita, mikä pakotti tekemään kulttiin taas uusia kosmeettisia muutoksia. Nyt palvotaan maata, babylonialaisen kultin feminiinistä substanssia.
Raamatun ensimmäisessä kirjassa esiintyvä maininta "tuo suuri kaupunki" on koodisana, jonka me tapaamme myös Raamatun viimeisessä kirjassa, Ilmestyskirjassa, kts. Ilm 18:1-24.
… kauppiaat, ne, jotka rikastuivat tästä kaupungista, seisovat loitolla kauhistuen hänen vaivaansa, itkien ja surren, ja sanovat: "Voi, voi sitä suurta kaupunkia, joka oli puettu pellavaan ja purppuraan ja helakanpunaan ja koristettu kullalla ja jalokivillä ja helmillä, kun semmoinen rikkaus yhdessä hetkessä tuhoutui!" Ja kaikki laivurit ja kaikki rannikkopurjehtijat ja merimiehet ja kaikki merenkulkijat seisoivat loitolla ja huusivat nähdessään hänen palonsa savun ja sanoivat: "Mikä on tämän suuren kaupungin vertainen?" Ja he heittivät tomua päänsä päälle ja huusivat itkien ja surren ja sanoivat: "Voi, voi sitä suurta kaupunkia, jonka kalleuksista rikastuivat kaikki, joilla oli laivoja merellä, kun se yhdessä hetkessä tuhoutui!" Riemuitse hänestä, taivas, ja te pyhät ja apostolit ja profeetat; sillä Jumala on hänet tuominnut ja kostanut hänelle teidän tuomionne. Ja väkevä enkeli otti kiven, niinkuin suuren myllynkiven, ja heitti sen mereen sanoen: "Näin heitetään kiivaasti pois Babylon, se suuri kaupunki, eikä sitä enää löydetä". (Kts. Ilm 18:15-21).
2003-07-15
Copyright ©: Osmo Pöysti
Takaisin
Osmon kotisivulle