Osmon arvioita päivän tapahtumista

Päivä on päättymässä, ja päivän jälkeen tulee yö. Siksi jätänkin tämän sivun täydentämisen tähän. Uudempaa juttua löytyy sivulla Osmon arvioita yön ja päivän tapahtumista, joka löytynee osoitteesta http://opsti.japo.fi/nuit.htm.

Herramme tulee!

Kurussa 2006-08-07

Osmo Pöysti

 

Psalmi 83, YK ja Israel

Paikalliset työmiehet löysivät viime viikolla (20.07.2006) yli tuhat vuotta vanhan psalmien kirjan keskeltä Irlantia turvesuosta, jota he olivat muokkaamassa myyntikuntoon. Ilmeisesti kaivinkone oli avannut kirjan psalmin 83 kohdalta:

Laulu, Aasafin virsi.
Jumala, älä ole niin ääneti, älä ole vaiti, älä ole, Jumala, niin hiljaa. Sillä, katso, sinun vihollisesi pauhaavat, ja sinun vihaajasi nostavat päätänsä. Heillä on kavalat hankkeet sinun kansaasi vastaan, ja he pitävät neuvoa sinun suojattejasi vastaan. He sanovat: "Tulkaa, hävittäkäämme heidät olemasta kansa, niin ettei Israelin nimeä enää muisteta". Sillä he neuvottelevat keskenään yksimielisesti, he tekevät liiton sinua vastaan: Edomin teltat ja ismaelilaiset, Mooab ja hagrilaiset, Gebal, Ammon ja Amalek, Filistea ynnä Tyyron asukkaat. Myös Assur on liittynyt heihin, nämä ovat käsivartena Lootin lapsilla. Sela. Tee heille, niinkuin teit Midianille, niinkuin Siiseralle, niinkuin Jaabinille Kiison-joen rannalla. Heidät tuhottiin Eendorissa, he joutuivat lannaksi maahan. Anna heidän ylhäisillensä käydä, niinkuin kävi Oorebille ja Seebille, ja kaikille heidän ruhtinaillensa niinkuin Seballe ja Salmunnalle, koska he sanovat: "Anastakaamme itsellemme Jumalan asunnot". Jumalani, tee heidät lentäviksi lehdiksi, kuiviksi korsiksi tuulen viedä. Niinkuin kulovalkea metsää polttaa, niinkuin liekit kärventävät vuoria, niin aja sinä heitä rajuilmallasi ja kauhistuta heitä tuulispäälläsi. Täytä heidän kasvonsa häpeällä, että he etsisivät sinun nimeäsi, Herra. Joutukoot häpeään ja kauhistukoot ikuisesti, tulkoot häpeään ja hukkukoot. Ja tulkoot tuntemaan, että sinun ainoan nimi on Herra, että sinä olet Korkein kaikessa maassa. (Psalmi 83)

Tieto löydöstä löytyy AP:n, The New York Timesin ja monien muiden päivälehtien palstoilta. Uutishaku: Bernard Meehan, Pat Wallace, Psalms, Ireland. Niin, että hyvin on Jumala kolme tuhatta vuotta uutisoinut YK ja Israelin välisen "konfliktin", ja varmuuden vuoksi hyvissä ajoin etukäteen, ettei kukaan pysty väittämään Raamattua satukirjaksi. Hän, jos kukaan, on uutistoimittaja.

op/2006-07-27

Kansainvälinen yhteistyö

Kun Suomen Yleisradion uutisista joku viikko sitten kuulin, että Punaisten Khmeerien johtajia aletaan viedä oikeuteen syytettynä kansanmurhasta, höristin korviani. Ajatteles nyt itse: Jos paholaisen asiamies tuomitsee eräät paholaisen kaikkein ansiorikkaammat asiamiehet vaikkapa vain pieniin sakkoihin, niin on paholainen ryhtynyt taistelemaan itseään vastaan. Sehän tarkoittaa sitä, että silloin pelsepuupille olisi tullut loppu, eikö?

No, ei minun kauan tarvinnut tietämättömyyttä potea. CNN kertoi 21.07.2006, että Ta Mok on kuollut. Hän olikin viimeinen Kambodzhean kansanmurhan suurista johtajista. Pääpukari, Ranskassa koulutettu Pol Pot oli kuollut jo aiemmin. Eli kun Saatana on saanut kallot kasaan, se niittää vielä mainetta "oikeudenmukaisuudellaan". Uutishaku: Khmer Rouge Ta Mok

 

Allahin puolue

Juuri äsken kuuntelin Maanpuolustuslaitoksen korkeakoulun professorin selityksiä Lähi-Idän sodasta, tai pitäisiköhän tälle sodalle jo keksiä oma nimi. Herb Peters kyseli sivuillaan, että olisikohan tämä jo Danielin seitsemännenkymmenennen viikon sota. Joka tapauksessa sota ei ole enää lähi-idän sota, sen totesivat mainitsemani 2006-07-21 Päivä Tunnissa ohjelman tekijätkin. Hekin tunnustivat kyseessä olevan informaatiosodan, johon voidaan lisätä vielä, että tämä informaatiosota on yleismaailmallinen. Tätä yleismaailmallisessa sodassa Yleisradio - jota Vanhanen sanoi eduskunnan radioksi - on kaiken lisäksi omaksunut selvän kannan Pimeyden puolesta Valon lapsia vastaan. Niinpä myös Maanpuolustuslaitoksen korkeakoulun professorinkin puheenvuoro oli yhtä pimeä kuin odottaa saattaa. Kaikenlaisen höpötyksen keskellä herra professori osasi tarkkaan varoa sanomasta sitä, mistä tässä nyt oikein on kyse, vaikka se käy jo sodan aloittaneen terroristijärjestön nimestä.

Valheen ammattilaisten tuottamissa uutislähetyksissä on toisteltu väitettä, että Hizbollah (odota vähän, pian palaamme tähän nimeen) 12.07.2006 sieppasi kaksi Israelilaista sotilasta, joiden palauttamiseksi Israel aloitti suurisuuntaiset hyökkäystoimet Libanonia vastaan. Oliko asia näin, sitä en tiedä, mutta olen kyllä lukenut sellaisenkin version tästä tapahtumasta, että mainittuna päivänä klo 9 aamulla Hizbollah (odota vielä) avasi tykistötulen ja ampui raketteja Shelomi-nimiseen kylään Pohjois-Israelissa, haavoittaen viittä siviiliä, jonka jälkeen maahan tunkeutuneet Hizbollahin (odota, pian se selviää!) taistelijat tulittivat Israelin Libanonin vastaisella rajalla partioinutta panssaroitua maastoajoneuvoa panssarintorjunta-asein sillä seurauksella, että kolme sotilasta kuoli ja kaksi joutui hyökkääjän vangiksi. Hyökkääjiä jäljittämään lähtenyt Israelin tankki tuhoutui Libanonin puolella ja kaikki siinä olleet neljä Israelin sotilasta kuolivat. Myös kuolleita tovereitaan tankista noutamaan lähtenyt sotilas kuoli vihollisen tulituksessa.

Ja nyt sitten siitä asiasta, jonka Maanpuolustuslaitoksen korkeakoulun professori jätti kertomatta. Ja se kannattaakin kertoa, sillä jo terroristijärjestön arabiankielinen nimi Hizb Allah kertoo paljon. Vihollisen propagandanikkarit kyllä puhuvat Hizbollahista, koska he eivät halua ihmisten tietävän, että Hizb Allah tarkoittaa yksinkertaisesti "Allahin puolue". Mutta kun sinä nyt olet päässyt näin pitkälle, että tiedät terroristijärjestön nimen olevan "Allahin puolue", sinua varten vihollinen on suunnitellut toisen ansan: he väittävät, että Hizb Allah olisi muka "Jumalan puolue", ja sitähän se ei ollenkaan ole. Allah ei ole Jumala, vaan muhammettilaisten jumala, ja näillä asioilla on iso ero.

Maanpuolustuslaitoksen korkeakoulun professorilta jäi siis radiossa kertomatta, että kysymys on henkivaltojen sodasta, tai hieman yksinkertaistettuna uskonsodasta. En ole kovinkaan tarkkaan seurannut Hizb Allahin eli Allahin puolueen edustajien lausuntoja, mutta samaa muhammettilaisuuden suuntaa edustavan Iranin presidentin äänekkäät vaatimukset Israelin tuhoamiseksi eivät ole jääneet minultakaan huomaamatta. Tässä uskonsodassa ei kuitenkaan ole kysymys vain Israelin Jehovan/Jahven ja puolikuun miesten Allahin välisestä konfliktista. Mediasotakin kertoo sen, koko maailma on pelissä mukana.

Kun kysymys on hengellisistä asioista, ei jumalattomien selityksiä kannata kuunnella. Jeesus sanoo, että jos sokea sokeaa taluttaa, niin kuoppaan (kuopalla tarkoitetaneen tässä helvettiä) lankeavat molemmat. Kaiken lisäksi Maailmanhistorian loppusodassa ei enää puolusteta maita; niissä katsotaan vain, kumman puolella sinä seisot, Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalan vai jonkun muun, epämääräisen henkiolennon puolella.

Israelissa on muutama miljoona ihmistä, ja jos asia voitaisiin ratkaista strategian laitoksella, Allah olisi mitä todennäköisin voittaja. Mutta näinhän se ei ole. Vaikka Israelissa ei ole kuin muutama kymmenen tuhatta varauksettomasti Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalalle uskollista alamaista, ja vaikka Muhammetin kannattajia on noin 1013 miljoonaa, pelin lopputuloksen määrää se, joka näistä kahdesta, Jehovah vai Allah on voimakkaampi.

Vaikka Maanpuolustuslaitoksen korkeakoulun professorin suusta ei kuultukaan asiallista tietoa kirkkauden ja pimeyden henkivaltojen välisestä taistelusta, asiaa on silti tutkittu perusteellisesti ainakin eräiden minulle tuttujen maiden strategiasta vastaavilla laitoksilla. Myös Allahin kannattajat ovat jo kauan sitten väittäneet Amerikan Yhdysvaltojen olevan "Suuri Saatana". Asia nimittäin on niin, että Amerikan Yhdysvaltojen presidentit ovat ainakin oman ilmoituksensa perusteella olleet melkein kaikki lahkolaisia: heistä 12 on ollut episkopaalisen kirkon jäseniä, 8 presbyteriaanisen kirkon jäseniä, 4 baptisteja, 4 metodisteja, 4 unitaareja, 2 kveekareita, 2 heistä on ollut Hollannin reformoidun kirkon, 2 Kristuksen seuraajien kirkon ja yksi kongregationaalisen kirkon jäsen. Kennedy oli katolinen, muttei yksi pääsky kesää tee.

Myös Venäjän johto on huomioinut Amerikan lahkolaiset. Venäjän kirkon johtajan ja toveri Putinin yhdessä ideoimaan "maailman uskonnollisten johtajien" kokoukseen kutsuttiin ei "lahkolaisia" kutsuttu. Moskovan patriarkaatin selityksissä sanottiin, että eiväthän ne (kutsutut) kuitenkaan olisi minkään "jehovalaisten" kanssa samaan pöytään istuneet. Ja kun kokousvieraat oli valittu poliittisesti oikein, saatiin heiltä "poliittisesti korrekti" lausunto, jolla tuetaan Putinin sitkeää ja massiivista propagandakampanjaa kaikkien "lahkolaisten" leimaamiseksi ensin terroristin leimalla.

Putinia varmasti harmittaa se, että Neuvostoliiton "lahkolaisia" vastaan käymä taistelu päättyi Neuvostoliiton tuhoon. Jos hän olisi oppinut jotakin, hän ei yrittäisi enää uudestaan, mutta kun "kansainvälinen yhteisö" ja erityisesti Ranskan poliittinen johto ei ainoastaan jättänyt tuomitsematta entisiä KGB-upseereita ja kommunistipamppuja, vaan jopa rohkaisee jatkamaan taistelua "lahkolaisia" vastaan, on Putin ilmoittanut Venäjän olevan islamilaisen maailman "luotettavin ystävä".

Putinin ja Aleksei II kokoukseen osallistujen joukossa nähtiin toinen Israelin kahdesta ylirabbista. Miksi hän oli siellä? No, koska hän, Jona Metzger, kannattaa yhden maailmanuskonnon perustamista. Ja sehän on ollut sosialismien isien tavoite jo Adam Weishauptin ajoista lähtien. Ja kun uusi, yleismaailmallinen uskonto on saavutettu, esimerkiksi petoksen, (kts. Dan 9:27, alkuperäisteksti tai oikea käännös,) avulla voi Saatana jo julistaakin olevansa "jumala". Israel menee mukaan juoneen, koska Israel ei vielä silloin tunnusta Messiastaan, joka on Jeesus. Petos kuitenkin paljastuu, ja silloin jäljelle jäänyt "Jaakobin huone" "katsoo häneen, jonka he ovat lävistäneet".

Eurooppalaiselle kirkolle Amerikan "lahkolainen" kristikunta on ollut samanlainen haaste, kuin Israelin valtio muhammettilaisille. Siksi myös Saksan ja Suomen luterilaiset arkkipiispat osallistuivat uskonnollisten johtajien "sammittiin" Moskovassa 3-5 kesäkuuta 2006. Paavin kirkosta Putinin sammitissa oli arvovaltainen lähetystö, mutta ei itse paavia kokouksessa ei nähty.

Jeesus on liian kova vastustaja kansainväliselle yhteisölle. Mutta kokoamalla taakseen koko Baabelin voiman - auringonpalvojat, puolikuun miehet ja muut astrologit - se pystyy kyllä panemaan Israelille kampoihin - ei kuitenkaan siitä syystä, että Israelin Jumala olisi heikko, vaan siksi, että Israelilla ei ole itsellään välit kunnossa Jumalansa kanssa.

Olin kerran isosena Nurmijärven luterilaisen seurakunnan kesäkodilla Sääksissä. Pojat pelasivat sököä, enkä tiennyt, miten saada pojat nukkumaan. Viimein keksin: käskin jakaa kortit minullekin. Kun sitten olin voittanut melkein koko jengin, pojat kerääntyivät viimeisen yrittäjän taakse, mutta mikään ei auttanut. Kun olin koonnut kaikki poikien rahat, peli loppui.

 

Israel erosi Kansainvälisestä Journalistien liitosta

Israel on eronnut Kansainvälisestä journalistien liitosta "International Federation of Journalists ". Viimeisenä pisarana oli liiton johdon kanta Hizbollaa, tai oikeammin Hezb Allahia (Allahin puoluetta) tukevan televisiokanavan pommittamisesta.

On hyvä, että rajat tulevat selviksi. Erityisesti ilahduttaa se, että Israel on nyt selvästi asettunut kristittyjen puolelle valheen ammattilaisia vastaan.

 

Helläkätinen Israel

Kun Israelin viholliset vuonna 1973 julistivat syöksevänsä Israelin mereen, olin töissä Hollmingin telakalla Raumalla. Teimme paketoidun puutavaran kuljetusaluksia, joiden kotisatamaksi tuli Arkangel. Yhdessä erään laivan miehistön kanssa seurasimme tarkkaan sotatoimien kulkua - ja minä sitä, mitä venäläinen merimies ajattelee sodasta. Arkangelin pojat olivat haltioissaan siitä, että Israel pieksi vastustajansa, sillä merimiehinä heillä oli huonoja kokemuksia islamin piirissä kasvaneista arabeista. Se, mitä he kertoivat, on samaa, mitä myös suomalaiset merimiehet muslimiarabeista kertoivat.

Merimiesten oikeustaju vaati, että paha saa palkkansa. Mutta sitten tulivat nämä Amerikan poliitikot peliin, ja kielsivät Israelin etenemisen Damaskoon ja Kairoon. Nyt Israel joutuu katkerasti katumaan sitä, että se silloin kuunteli Amerikan kieltoja ja Israelin vihollisten, Neuvostoliiton ja muiden, uhkailuja. Poliitikkojen ja lehdistön yhteisen propagandan vaikutuksesta Israelissa ei enää tajuta, että venäläiset merimiehet eivät ajattele samoin, kun Venäjän poliittiset johtajat puhuvat. Nyt Israelia jopa halveksitaan, koska maailman kansat haluavat oikeudenmukaisuutta - ja juuri hyökkääjän tuhoaminen on sitä.

Israelin sotilasjohto on tehnyt parhaansa tuhotakseen vain vihollisen sotilaita ja heitäkin minimaalisen vähän, mutta Israelin vihollinen tekee juuri päinvastoin: se tappaa ensisijaisesti siviilejä ja mahdollisimman paljon. Jos Israel käyttäytyisi kuin sen viholliset, se muuttaisi taktiikkaansa ja maksaisi viholliselleen samalla mitalla, kun ne sille tekevät. Libanonin kansa tukijoineen on vastuussa Hizbollahin toiminnasta Israelia vastaan alueensa kautta, mutta onko se pyytänyt edes anteeksi Israelilta? Kaiken lisäksi Libanon ja sen naapurit ovat osoittaneet, että he eivät eivät joko halua, tai pysty hallitsemaan aluettaan. Libanon on tullut vapaaksi riistaksi ja Israel menettelee oikeudenmukaisesti, jos se ottaa terroristien tukialueet hallintaansa vihollisen propagandasta välittämättä.

Maailma yrittää tuhota Israelia osana paholaisen yleismaailmallista kampanjaa Jumalan tuntemusta vastaan. Mutta juuri siksi Israelin tuhoaminen ei koskaan onnistu. Omien syntiensä takia Israel tulee kyllä kokemaan kovia, mutta se pelastuu sinä päivänä, jona se katsoo häneen, jonka he ovat lävistäneet. Mutta toistaiseksi Israel on saman illuusion vallassa kuin sen vihollisetkin. Israelissa(kin) luullaan, että Jumalan vihalta voidaan pelastua ilman Jeesusta. Suuressa rakkaudessaan Jumala kuitenkin saattaa Israelin näkemään toivottoman tilansa ennen kuin Jaakobin ahdistukseksi kutsuttu suuri vaivan aika sen kokonaan hävittää. Muille kansoille tätä mahdollisuutta ei evankeliumin julistamisen jälkeen enää tule. Jeesukseen liittyneet kyllä pelastetaan Jumalan vihasta, mutta loput kerääntyvät ratkaisevaan taisteluun ja tuhotaan kaikki. Hullujen paratiisia ei koskaan tule.

 

Putin vie Gee Seiskaa uskontoon

Heinäkuun 15-17 teollistuneiden maiden ryhmän G7 johtajat kokoontuvat Pietarissa keskustelemaan (?) Venäjän presidentin valitsemista aiheista. Aiheiksi on ilmoitettu energiaturvallisuus, tekijänoikeudet ja joukkotuhoaseiden leviämisen estäminen. Nämä kysymykset näyttävät erilliskysymyksiltä mutta Putin sattui paljastamaan korttinsa jo ennen kokousta. Heinäkuun 03-05 Putin ja hänen esikuntansa järjestivät kokouksen, jonka piti olla maailman uskonnollisten johtajien huippukokous. Kokousväki oli valittu siten, että siltä saatiin sopiva lausunto, jolla G7-maiden johtajia ja kevytmielisten ihmisten mielipiteitä voidaan ohjailla haluttuun suuntaan. Mikä se suunta on, sen kertoi Putin moneen kertaan uskontojohtajien kokouksen edellä ja sen aikana.

Energiaturvallisuus ei ole vähäinen asia tämän päivän maailmassa. Se, jolla on energiaa, voi myydä sitä, mutta se voi käyttää sitä myös politiikan välineenä eli kiristykseen. Me muistamme, miten presidentti Kekkosesta tuli miltei yhdessä yössä Israelin vihollinen heti, kun Arabit alkoivat käyttää "öljyasetta" niitä valtioita vastaan, jotka tukivat Israelia. Nyt ei ole kysymys pelkästään siitä. Virallinen Venäjä on jo pitkään yrittänyt rinnastaa baptistiuskovat, helluntailaiset ja muut raamattukristityt terroristeihin.

Putinin valitsemat uskontojohtajat ovat kaikkea muuta paitsi kristittyjä. Maailman suurimpien kristillisten yhteisöjen jäseniä ei kokouksessa näkynyt. Kiinan kristikuntaa edusti Kommunistikiinan uskontoasian valtuutettu - henkilö, joka maassaan on ensisijaisessa vastuussa Kiinan noin 70 miljoonaa käsittävän kotiseurakuntaliikkeen vainoamisesta. Yhdysvalloista ei ollut ainoatakaan merkittävän kristillisen uskontokunnan edustajaa. Israelista oli ashkenazijuutalaisten päärabbi - sama, jota maan syyttäjäviranomaiset ovat kehottaneet luopumaan vapaaehtoisesti asemastaan uskonnollisena johtajana - Israelille kun ei olisi eduksi, jos päärabbi pantaisiin vankilaan sekaantumisesta poikalapsiin. Paavia ei ollut kutsuttukaan, mutta ehkä vain siksi, että paavi Ratzingerilla on diplomaattinen koskemattomuus - seikka, joka pelasti hänet jo kerran Yhdysvalloissa silloin, kun hänen nunciona eli suurlähettiläänä ollessaan syytettiin väärästä valasta erään pappien homojutun yhteydessä. Dalai Lama puuttui, koska hän ei kelpaa Kiinalle, eikä YyKoolle. Kaiken lisäksi hän näyttää olevan liian rehellinen mies siihen joukkoon.

Kovan diplomaattisen työn jälkeen Venäjän johtaja Putin sai aikaan haluamansa paperin. Siinä lukee:

Me valitamme vale-uskonnollisten ryhmien ja liikkeiden toimintaa ihmisten vapauden ja terveyden, sekä yhteiskunnissa vallitsevan ettisen ilmapiirin tuhoamiseksi.

Suomesta kokoukseen osallistuivat arkkipiispat Paarma ja Leo. Paarma on jo antanut selityksen siitä, mitä hän vale-uskonnollisilla ryhmillä ja liikkeillä tarkoittaa ajamalla sitä Koivistoa ulos kirkosta. Venäjällä takavarikoidaan tätä nykyä Uusia Testamentteja uskovilta, koska kirjan tekijästä ei kuulemma ole tietoa. Se selittää sen, mitä varten maailman suurimmat teollisuusmaat ovat niin innokkaita muuttamaan tekijänoikeuspykäliä.

Energiaturvallisuudella ja tavallisten riviuskovien julistamisella terroristeiksi on selvä yhteys. Nyt nähtäväksi jää, julistavatko Gee Seiskan johtajat riviuskovat terroristeiksi, saadakseen sitä energiaturvallisuutta Venäjältä. Vanhanenkin on menossa sinne, joten pitäkää silmällä. Vanhasen sanoi muistaakseni niin, että vaikka EU:n perustuslaki olisi ratifioimatta, ulkopolitiikan ratkaisut eivät voi odottaa. Eli kun kaaos ei muuten selviä, pannaan diktaattori asialle.

On mielenkiintoista seurata, miten Paholainen myy kristittyjen ja juutalaisten vainoa orjilleen. Yhdysvalloissa paholaisen uskolliset työmyyrät väittävät Israelin tukemisen olevan maalle epäedullista. Neuvostoliiton lehdet kirjoittivat aikoinaan, että "uuden (neuvosto-)ihmisen" luominen ei ole mahdollista, jos ihminen on kerrankin kuullut sanan Jeesus. Tämä vakaumus on helposti tunnistettavissa myös niistä kristinuskon vastaisista lausunnoista, jotka Putin ja hänen hallintokoneistonsa julkisuuteen tuottavat. Kun tällaisia kampanjoita kerran järjestetään, lienee yksinkertaisellekin selvinnyt, että jonkinlainen ratkaisuhan tähän täytyy tulla. Ja se tulee.

Jeesuksen sanojen mukaan "… siitä päivästä tai hetkestä ei tiedä kukaan, eivät enkelit taivaassa, eikä myöskään Poika, vaan ainoastaan Isä", kts. Mark 13:32, mutta toisaalta "aikakaudet ja määrähetket" ovat selviä meille, mutta eivät heille:

Kun he sanovat: "Nyt on rauha, ei hätää mitään (oik.: irini ke asfalia - rauha ja turvallisuus)", silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio, niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon, eivätkä he pääse pakoon.
Mutta te, veljet, ette ole pimeydessä, niin että se päivä voisi yllättää teidät niinkuin varas; sillä kaikki te olette valkeuden lapsia ja päivän lapsia; me emme ole yön emmekä pimeyden lapsia. (1.Tess 5:3-5)

Uusi nimi, vanhat metkut

YyKoon Ihmisoikeuskomissio on vaihtanut nimeään. Myös organisaatiota on muutettu. Uusi meikki tuli tarpeelliseksi, koska jokainen ajatteleva ihminen on jo pitkään pitänyt YyKoon touhuja Israelin hävittämiseksi paholaisen orjien hankkeina.

Järjestön entinen nimi oli Commission for Human Rights. Uuden järjestön nimi on Human Rights Council (HRC). Mutta sillä ei ole merkitystä. Uuden järjestön kaksi ensimmäistä päätöslauselmaa tuomitsevat Israelin toimet niiden syytä mainitsematta. Myös Suomi oli mukana tuomitsemassa Israelin yritystä vapauttaa terroristien sieppaama Gilad Shalit.

Uuden ihmisoikeusjärjestön avajaisistunnot järjestettiin 19-30 kesäkuuta. Käsiteltävänä oli islamilainen terrori Sudanissa ja islamilainen terrori Israelissa. Israel tuomittiin. Pyrkimykset siepatun israelilaisen vapauttamiseksi tuomittiin 06.07.2006.

 

Putin valjastaa uskontoa kristinuskon vastaiseen taisteluun

Venäjän johtajat ovat kutsuneet maailman uskonnollisia johtajia koolle Moskovassa 3-5 heinäkuuta 2006 pidettävään uskonnollisten johtajien "huippukokoukseen". Avauspuheessa Putin viittasi kommunistivallan aikana pidettyyn uskontojen edustajien rauhankokoukseen, joissa nähtiin mm. Billy Graham. Mutta nyt ei edes Grahamin tapaisia "lahkolaisia" kokouksessa näkynyt, ei edes Kiinan kotiseurakuntaliikettä, vaikka siihen kuuluu noin 70 miljoonaa uskovaa. Muiden, kuin vanhojen nikealaisten kirkkokuntien osallistuminen kokoukseen on todella heikko, ja kohta alkuun Putin tekikin selväksi, että kokouksen varsinainen tarkoitus on kirkkojen taistelu kristittyjä vastaan Babylonialaisen kirkon asein. Luterilaisia oli sentään saatu mukaan jokunen arkkipiispa. Suomesta kokoukseen osallistuvat Paarma ja Leo. Mutta onhan heillä siellä kavereinaan Metzger, toinen Israelin päärabbeista, ja muutamia islamilaisia johtajia.

Venäjän ortodoksit ovat hyvin tietoisia siitä, että maailman poliittiset johtajat pyrkivät yhteen suureen maailmanuskontoon. Kokouksen järjestäjät ovat joutuneet rauhoittelemaan venäläisiä ortodokseja, ettei kokous pyri ottamaan kantaa opillisiin kysymyksiin, vaan estämään islamilaisen ja kirkollisen maailman kahtiajako.

Kyse on siis siitä, että Eurooppa paaveineen liitetään lähi-itään ja Venäjään Yhdysvaltojen eristämiseksi, samalla kun Putinin kone tunti tunnin jälkeen syytää tekstiä varsinaisia kristittyjä vastaan. Printtasin sitä juuri kahdeksan sivua, mutta en ehdi nyt sitä referoida. Sensijaan kerron vähän siitä, miten Putin propagandaansa käytännössä toteuttaa: Slaavilaisen oikeusturvakeskuksen tiedotteen mukaan Ivanovin kaupungin oikeuslaitos on tavarikoinut uskovilta Uusia Testamentteja, koska kirjan tekijästä ei ole varmuutta. Sitä varten kai se Vanhanenkin on muuttamassa niitä tekijänoikeuslakeja. Pitäähän sen tietää, onko kuka on Uuden Testamentin tekijä, että voisi tilittää tekijänoikeusmaksut oikeaan osoitteeseen. op/2006-07-04

 

Urhea yritys

YK saa vihdoinkin viralliset syytteet Srebrenican joukkomurhasta, samoin Hollanti. Asialla on suurin hollantilainen riippumaton lakiasiaintoimisto Van Diepen Van der Kroef. Juristiryhmää vetää saksalainen Axel Hagedorn.

Kirjoitin Srebrenican joukkomurhasta muutama vuosi sitten pöytälaatikkooni jutut JOUKKOMURHAN SALAAMINEN EI ONNISTUNUT ja RANSKALAINEN STRATEGIA. Mutta YK on sen verran suuri toimija kansainvälisen terrorismin alalla, että sitä tuskin saadaan lakituvan keinoin aisoihin. Se tapahtuu vasta, kun Daavid voittaa Goljatin ja polkee Jumalan vihan viinikuurnan. Viinikuurna on hebreaksi Gath ja Daavid on suomeksi "Rakkaani".

PS: Goljat oli kotoisin Gatista.

 

Kuin hullut rotat ahtaassa häkissä

Olin joskus töissä HY Viikin laitoksilla. Ravintokemian laitoksen Isotooppiosaston johtaja Esko H. Koskinen kertoi rottakokeesta. Viisisataa hyvinsyötettyä rottaa saivat elää jonkin aikaa rauhassa. Kaikki olivat kilttejä, kohteliaita ja hyväkarvaisia. Muistuttaa nykyistä Suomea, eikö? Mutta sitten alettiin rottia alettiin härnätä - ensin ihan vähäsen, ja sitten tosi pahasti. Ei annettu ruokaa määräaikana, valittiin väärät ruokavaliot, vettä annettiin vain sen verran, että vain hyvin etujansa puolustaneet yksilöt saivat juodakseen, häkkien kokoa pienennettiin ja niin edelleen. Turkki lakkasi kiiltämästä. Ennen niin säyseät rotat muuttuivat agressiivisiksi, alkoivat sairastella ja lopulta menettivät hermonsa kokonaan. Kun normaaliin järjestykseen sitten palattiin, elossa oli vain muutamia rottia, mutta niistäkin oli tullut raakkeja.

Eilen katselin Kurun metsäkoululla demonstraatiota tervan valmistuksesta ja kysyin, etteikö EU olekaan tuota kieltänyt? Ei kuulemma ollut, mutta opettaja kertoi, että nyt ne aikovat kieltää puiden polttamisen pesässä. Muistui ihan mieleen venäläisten merimiesten into ostaa ongenkoukkuja vanhan Neukkulan aikoina. Ongenkoukut olivat Neukkulassa kiven alla, ja kalastusverkkojen käyttö yksityisiltä kokonaan kielletty. Yksityiset, alkeellismmatkin elinkeinot estämällä saatiin orjaparat kumartamaan petoa.

Kun vuonna 1998 jäin työttömäksi, en päässyt työttömän kirjoihin. Kun hain toimilupaa lääninhallitukselta yksityisen käännöstoimiston perustamista varten, jouduin odottamaan vastausta vuosia. Ja kun vaadin oikeuskanslerilta ja lukuisiltä muilta pienemmiltä kihoilta selitystä, kuka tässä maassa sitten on työtön, ei vastausta ole tullut vieläkään. Minä olen jo kokenut sen, mitä te tulette kokemaan EU:n jaloissa pyöriessänne. Opetukseni on tämä: Jos teissä ei ole Jumalan Henkeä, ette kestä sitä leikkiä. Ette te nälkäisinä, vainottuina ja petettyinä pysty menemään edes rysseliin vaatimaan oikeutta, ja jos pystyisittekin, kuka teitä siellä kuuntelisi? Kukaan ei tulisi edes nauramaan teille.

Oikeuskansleri ei selvittänyt, mistä syystä minuun ja perheeseeni kohdistuva vaino on pantu toimeen. Mutta joskus niille sattuu lipsahduksia. Tyttäreni kertoi, että osa kirjastani Uusi Katekismus, jonka olin printannut hänelle, oli otettu häneltä pois. Selitykseksi oli sanottu, että se ei "soveltunut hänen psyykelleen".

Olen aikaisemmin kirjoittanut, että "Onneksi on Jeesus". Mutta nyt täytyy sanoa, että vaikka Jeesuksen herruuden tunnustaminen on vapaaehtoista, ei samaa voi sanoa Jumalan rangaistuksista. Kukin saa tekojensa mukaan, ja kun tekijänä on yhteisö, kohtaa Jumalan viha koko yhteisöä. Ja kun lopulta Baabelin rakentaminen on saavuttanut globaalin asteen, se tuhotaan totaalisesti. Ei se yksi röyhkeä psykologi tätä kaikkea olisi yksin voinut tehdä.

 

Pimeyden maailma

Viime viikolla uutistoimistot kertoivat Jordanian kuninkaan Abdullah II järjestämästä tapaamisesta, jossa tapasivat, ja eräiden tietojen mukaan suutelivat toisiaan, israelilaisten Olmert ja filistealaisten päämies. Kokous järjestettiin Petrassa, Jordaniassa, aivan Israelin rajan tuntumassa. Paikalle oli kutsuttu reilut parikymmentä asetehtailija ja bensamagnaatti Nobelin tunnustuspalkinnon saaneita tieteiden ja politiikan mestareita. Joku väitti Solanankin olleen siellä. Olmert ehti jo kertomaan, että rauha on aivan lähellä. Viikko ei ehtinyt kulua loppuun, kun ne puheet taas unohdettiin. Nyt puhuvat taas pyssyt.

Olin eilen, 2006-06-26, tien päällä. Tuli juttua Lähi-Idän uutisista erään ystävällisen miehen kanssa ja miten ollakaan tämä ystävällinen mies oli sitä mieltä, että Lähi-Idän ongelmat pitäisi ratkaista atomipommilla. Miehen sanat kuultuani tulivat mieleen Karl Marksin ja hänen kumppaniensa opetukset siitä, että Israel on hävitettävä, koska sieltä aina tulee sitä uskontoa, ja uskonto, jos mikään, on kaiken pahan alku. Näyttää olevan niin, että Karl Marksin aika on pian käsillä.

Pidetään perusasiat mielessä: Jiang Qing, Kiinan kommunistipuolueen johtajan vaimo ja kulttuurivallankumouksen pääjohtaja ehti ilmoittaa, että Kiinassa ei ole kristinuskoa enää muualla kuin museoissa, Venäjän kommunistipuolueen pääsihteeri Nikita Hrutshev lupasi näyttää viimeisen papin televisiossa ja 12.06.2001 Ranskan sosialistinen presidentti allekirjoitti lain, jonka avulla Ranska toivoo pystyvänsä hävittämään kristikunnan ei ainoastaan Ranskasta, vaan koko maailmasta, sillä Ranskan valtion asiamiehet kulkevat sitä markkinoimassa ympäri maailmaa.

 

Barabbas on lehdistön suosikki

Ruotsalaisen Aftonbladetin videokuvaaja, lehtimies Martin Adler tapettiin Mogadishussa, kun hän oli filmaamassa muhammetilaisten kiihotuskampanjaa Etiopiaa vastaan.

Adlerin murhaamisessa ei ollut mitään uutta. Sellaista tapahtuu maailmalla joka päivä. Mutta pelottavaa tapauksessa oli se tyyli, miten ruotsalaiset ja muut uutistoimistot Adlerin murhasta uutisoivat. Koska murha tapahtui Mogadishussa keskellä ulkolaisiin ja erityisesti kristittyihin suunnattua kiihotustilaisuutta, on lehdistöstä vaikea, ja kenties mahdotonta löytää edes pientä paheksuntaa tapauksen johdosta.

Somalian sisällissota näyttää päättyneen islamilaisen miekkalähetyksen voittoon. Lehdistö suorastaan ylistää nyt sitä, että Islamilainen sharia on tullut voimaan maassa pitkän ja verisen valtataistelun päätteeksi.

Maailmassa on nyt noin 12 valtiota, Yhdistyneitten kansakuntien jäseniä, joissa voimassa on islamilainen laki, sharia. Sharian mukaan kuolemantuomio langetetaan kaikille, jotka ovat jättäneet Muhammedin opit ja alkaneet tunnustaa mitä tahansa uskoa, uskontoa tai ideologiaa. Yhdistyneet kansakunnat ovat tunnustaneet Sharian lain vastaavan "ihmisoikeuksien yleismaailmallista julistusta" hyväksymällä nämä maat jäseniksiin, huolimatta siitä, että se on täysin vastakkainen ainakin uskonnonvapaudesta annettujen julistusten kanssa. Näin YK on ottanut selvän kannan Saatanan puolesta Jumalaa vastaan.

 

Etiopiasta tulee seuraava

Etiopiassa kristinuskolla on vanhat perinteet, mutta Jumalan tuntemus nykyajan Etiopiassa on heikkoa. Nyt, kun Somalia on joutunut islamilaisen maailmanvallankumouksen käsiin, Mogadishussa poltetaan jo Etiopian lippuja. Etiopian toisella reunalla on Sudan. Siellä kristittyjen tappaminen on jo suoritettu melkein loppuun. Sama on tilanne Eritreassa.

 

Parempi tulevaisuus lapsille?

Vihollisen asiamiehet ovat nopeita keksimään aukkoja Bushin propagandassa. Ne huomasivat heti tilaisuutensa tulleen, kun Bush väitti Zarqawin kuoleman olevan askel tiellä turvallisempaa maailmaa lapsillemme, sillä ne, jos kukaan uskovat, ettei maailmalla ole tulevaisuutta eikä siis lapsiakaan.

 

Uusi ja vanha rysseli

Vanhasen kommentti Hautalan puheista oli asiallinen, mutta puutteellinen. Onhan se selvää, ettei Eduskunnan juhlissa pidä haukkua niitä, joilla menee huonosti. Mutta kun sellaista kuitenkin tehdään, ei selitykseksi riitä, että Suomen eduskunnassa on sellaista väkeä, jolla on huono maku ja ala-arvoinen käytös. Jos oikein arvaan, "vihreiden" äänillä ratsastava Hautala haukkui Venäjää vain siksi, etteivät äänestäjät huomaisi, että Vanha ja Uusi rysseli ovat yksi ja sama asia.

 

Ahdasta on, ahdasta on maailman kartalla…

Kun yykoosta tullut Jan Eliasson aloitti Ruotsin ulkoministerinä, kirjoitti Expressen: "Göran (Persson) ei ole ymmärtänyt, ettei Jan Eliasson anna ohjailla itseään." Eipä tietenkään. Eihän hän muuten olisi vasemmistolainen fundamentalisti.

YyKoo on tehtailemalla tehtaillut Israelin vastaisia päätöslauselmia. Tosiaankin, YyKoo on ollut Karl Marxin ohjelman johdonmukainen toteuttaja. Vuonna 1843 Karl Marx kirjoitti kirjan, joka nyt tunnetaan nimellä "Maailma ilman juutalaisia". Kirja on niin raakaa fasismia, että ensimmäisen kerran se julkaistiin vasta Neuvostoliitossa venäjän kielisenä. Nyt sitä julkaisevat muslimit internetissä, sillä juutalaisten vastaisuus on maailmassa edistyksen maineessa. Serveri on tietääkseni Ruotsissa. Se löytynee nimellä radioislam.com. Kannattaa lukea, sillä Marx selittää itse, miksi juutalaisten hävittäminen on sosialisteille niin tärkeää.

Sosialistit käyttävät muslimeja Israelin vastaisissa operaatioissaan ja palkitsevat sitten terroristinsa monin eri tavoin, muun muassa antamassa poliittisia turvapaikkoja hyvinpalvelleille terroristeille. Eräs tällainen kertoi olleensa kaatamassa Persian shaahia, mutta joutuneensa sitten pakenemaan Ruotsiin. Hän oli valmistanut pommeja kotonaan autotallissa, ja oli olemassa vaara, että Iranin uudet vallanpitäjät olisivat rangaisseet häntä siitä.

Eliasson ei ollut ollut monta päivää Ruotsin ulkoministerinä, kun Ruotsi jo kieltäytyi osallistumasta sotaharjoituksiin Italiassa, koska myös Israel oli tulossa samoihin kisoihin. Juttu tuli julki, kun Israel kutsui Ruotsin suurlähettilään kuultavaksi asian tiimoilta. Kohta sen jälkeen Eliasson istui suomalaisen toverinsa, toveri Tuomiojan seurassa ja joutui selittelemään asiaa lehdistölle. Israel oli tovereiden mielestä vain "ylireagoinut".

Kyse ei ollenkaan ole siitä, onko Israel ylireagoinut vai ei. Kysymys on siitä, että mitä me suomalaiset teemme, tai ruotsalaiset tekevät, kun Suomen Tasavalta ja Ruotsin kuningaskunta lähtee Israeliin toteuttamaan Karl Marxin oppia maailmasta, jossa ei ole "juutalaisia". Sanomalehtimiehet olivat kerrankin lukijan asialla kysymässä sitä kysymystä, joka lukijaa kiinnostaa.

YyKoon hyökkäys Israeliin on yhtä todennäköinen kuin toinen maailmansota vuonna 1939. Muistelen lukeneeni vanhaa Suomen Kuvalehden numeroa, jossa silloinen Englannin ulkoministeri vakuutti Saksassa käytyjen neuvottelujen jälkeen, että toinen maailmansota "ei tule ainakaan meidän aikanamme".

Hyökkääjän propagandaosaston työntekijät seuraavat silmä kovana sitä, miten heidän sotapropagandansa menee perille. Tänään (2006-05-04) yleisradion toimittajat kertoivat, että Yhdysvalloissa Harvardin propagandakeskus on hyökännyt maan Israelpolitiikkaa vastaan. Harvardissa halutaan, että maassa olisi sellainen presidentti ja sellainen kansa, joka hyväksyisi Laittomuuden ja toteuttaisi Marksin unelmat maailmasta ilman juutalaisia.

Ei saatanan asiamiesten sitä tarvitse pelätä, etteikö Laittomuuden Ihminen ajallansa ilmestyisi. Se suorastaan näkyy jo. Vain valta puuttuu, mutta sekin järjestyy. Kun Jumala siirtää "sen mikä pidättää", hetkeksi syrjään, pääsee Laittomuuden Ihminen toteuttamaan itseään kolmen ja puolen vuoden ajan. Sitten hänen armeijansa annetaan taivaan linnuille. Se on niin mielenkiintoinen kertomus, että se kannattaa itse lukea Raamatusta.

 

Likaista sotaa

Kiovan pormestariksi valittiin "lahkolainen" Leonid Tshernovitski (Chernovetsky/Cernovecki). Ei liene vaikea arvata, mitä sitten tapahtui. Se torvi törähtää, johon kalikka kalahtaa? Joo, venäläisen uutistoimiston asiantuntija haki tukea lausunnosta, jonka antajan hän paljasti edustavan FECRISin mielipiteitä. Pormestarinvaalin kuvioista lisää Osmon PALSTALLA jutussa "Kiova äänesti itse". Mutta mikä onkaan tämä FECRIS?

Tavallinen suomalainen tuskin on kuullutkaan kristinuskon vastaisesta taistelujärjestöstä nimeltä F.E.C.R.I.S, (Federation Europeenne des Centres de Recherche et d'Information sur le Sectarisme), mutta julkisoikeudellisissa asiakirjoissa sen suomalaiseksi jäsenjärjestöksi mainitusta Uskontojen Uhrien tuki Ry:stä kyllä. Samassa asiakirjassa Suomi mainitaan maana, jota FECRIS edustaa. Järjestely toimii siten, että kun Suomen eduskunta haluaa hyökätä kristittyjen kimppuun, voi "Eduskunnan radio" hakea lausunnon Uskontojen Uhrien tuki Ry nimiseltä järjestöltä likaamatta valheilla omaa imagoaan. Näin juuri tekivät ne, jotka hyökkäsivät Kiovan vastavalitun "lahkolaisen" pormestarin kimppuun, ja samalla tietysti myös äänestäjien tahtoa vastaan.

FECRIS on osa laajempaa, pääasiassa Ranskasta johdettu maailmanlaajuista kristinuskon vastaista sotakoneistoa. Osoitteesta http://fecris.tripod.com/index.htm pääsee sivuille, jossa kerrotaan lisää. Kun luet vaikka parisataa ensimmäistä sivua, niin eiköhän ala selvitä, mihin ne pyrkivät. Se tuli ilmi myös silloin, kun Ranskan presidentti vuonna 2001 hyväksyi Picardin laiksi sanotun "lahkojen" vastaisen lain. Myös Makedonian "lahkolaisen" presidentin kuolema liittyy tähän tapahtumaketjuun.

Ukraina on hengellinen suurvalta, joten ei ole mikään sattuma, että pääkaupungin pormestariksi valittiin karismaattisen seurakunnan jäsen. Ukrainan vaikutus tuntuu jo koko maailmassa: yksin Seattelessa, Washingtonin osavaltiossa USA:ssa on kymmenittäin venäjän- ja ukrainankielisiä helluntai- ja baptistiseurakuntia. Portlandiin perheensä nuorempien perässä siirtynyt helluntaipiispa Veniamin Perepetchaev sanoo kirjassaan Skvoz Dym i Tuman (Läpi savun ja sumun) suurten uskovien joukkojen Amerikkaan siirtymisen syynä olevan yksinkertaisesti Amerikan uusi evankelioiminen. Siihen on täydet perusteet, ja heillä on myös siihen tarvittavat eväät. Joku aika sitten vertailin amerikkalaista gospelia ja ukrainalaista hengellistä musiikkia, mutta vaikka ukrainalais-venäläinen hengellinen musiikki onkin ylivoimaista amerikkalaiseen gospeliin verrattuna, asian ydin on siinä, mistä lähteestä se tulee. Vain ne virrat, jotka tulevat suoraan Jumalan valtaistuimelta, tuovat Jumalan Valtakunnan tullessaan. Kaikki muu on feikkiä.

Yhteistyökumppanikseen Venäjällä FECRIS ilmoittaa yhteisön nimeltä "St Irinaeus of Lyon Information and Consultation Centers", ja sen johtajaksi Aleksander Dvorkinin. Herra Dvorkin on hankkinut sen verran pahaa mainetta maalleen - ja sen johtajalle, toveri Putinille, ettei hän sen enemmän esittelyä kaipaa. Kirjoituksessani VENÄJÄN TURVALLISUUS (11.11.2003) tulin minäkin maininneeni Dvorkinin nimen.

Suurinta vastakaikua FECRISin toiminta on saavuttanut Kiina kommunistien keskuudessa. Marraskuussa 2000 Beijingissä järjestettyyn lahkojen vastaiseen kiihotustilaisuuteen (International Symposium on Destructive Cults, Beijing 9-10.11.2000) matkustikin Ranskasta vaikuttava joukko. Jean-Pierre Bousquet sekä FECRISin että CCMM nimissä mukanaan Hayat El Mountacir ja Patricia Casano. Myös Ranskan valtiollisen lahkojenvastaisen taistelujärjestön (MILS) presidentti Alain Vivien oli mukana. Ja tulokset näkyvät: Kun Kiina nyt vainoaa kristittyjä ja muita ei-sosialisteja, se voi aina viitata siihen, että hehän tekevät vain sen, mitä ranskalaiset ovat heille opettaneet. Ja työtä on paljon: yksin kristittyjä on Kiinassa noin sata miljoonaa. Kiinalaisten uskovien tuottamaa DVD-dokumenttia Jeesus - Risti Kiinassa, oli pari viikkoa sitten taas saatavilla ainakin muutamissa kristillisissä kirjapisteissä. Dokumentista saa sen tiedon, joka panee Paholaisen orjat kiireesti keksimään keinoja, miten rajoittaa SANAN vapautta. Kiinan kommunistien erityisen vainon kohteena ovat kotiseurakunnat, joihin kuuluu noin 70.000.000 jäsentä. Filmin esittelyn löydät osoitteesta www.chinasoul.com. Heillä on myös tilauspalvelu, mutta tietääkseni sieltä voi tilata vain tuon 4-tuntisen dokumentin kiinan- ja englanninkielistä versiota. Vainotuista kiinalaisista saat käsityksen myös Avainmedian julkaisemasta kirjasta Veli taivaallinen.

FECRIS on järjestö, jonka pelkkä olemassaolo pilkkaa ihmisarvoa. Minulla ei ole kuitenkaan aikaa kirjoittaa siitä tämän enempää, sillä kirjani KRISTUKSEN MORSIAN on vielä kesken. Nyt, pääsiäisen lähestyessä, yritän vielä saada nettiin alustavan version kirjan sivusta 09, "Pääsiäinen". Enhän minä ole ehtinyt kertoa siitäkään, mitä ne ovat meille henkilökohtaisesti jo tehneet; katso tyhjää sivua http://kotisivu.dnainternet.fi/poeysti/notes.htm

Niille lukijoille, jotka eivät vielä ymmärrä taivaallista mekaniikkaa, kerron tässä vielä, että Jumalalla on sellainen periaate, että hän maksaa potut pottuina niille, jotka eivät ole saaneet häneltä armahdusta Kristuksen veren kautta. (Ilmaista anteeksiantoa ei ole olemassakaan). Siis, kun FECRIS tai joku sen työnantajista tekee konnuuden Jumalan lapselle, Jumala maksaa sille samalla mitalla. Lisäksi tulee muistaa, että rangaistusta ei jaeta maksajien lukumäärällä. Kaikille mitataan täysi mitta. Kiovan pormestarin vaali käy esimerkkinä tästäkin - positiivisessa mielessä: Leonid Tsernovitski oli yksi niistä kolmestakymmenestä kansanedustajasta, jotka vaativat Jumalan suurlähetystönä tunnetun seurakunnan perustajan Sunday Adelajan vainon lopettamista, ja nyt hän on Kiovan kaupungin äänestäjien valitsema pormestari. Mutta mitenkähän käy sen eduskunnan, joka käy likaista sotaansa kristittyjä vastaan ja kuitenkin herrat itse tv-kameroiden edessä puhuvat kaikkea kaunista? Sääli äänestäjiä, jotka tuomitaan heidän mukanaan. op/2006-04-11

 

Tekijänoikeuslakien reivaaminen NWO:n tarpeita varten

Vain harvoja suomalaisia oli kokoontunut osoittamaan mieltään, kun tekijänoikeuslakeja reivataan "Uuden maailmanjärjestyksen" vaatimaan kuntoon. En minäkään olisi mennyt, vaikka asuisin Helsingissä, sillä saatanallinen maailmanjärjestys tulee. Se on Raamattuun kirjoitettu. Ensin tulee "ahdistus" (kr. thlipsis, ahdistus, vaino) ja sitten tulee "viha" (kr. orgi). Kristittyjen tulee henkisesti valmistautua "ahdistukseen", mutta vihan aikaan jäävät vain ne, joilla ei ole Jumalan Henkeä sydämessään.

Paholainen haluaa estää tekojensa julki tulemista. Neuvostoliitossa sitä varten oli rautaesirippu, ja lukematon määrä ihmisten liikkumista ja tiedonkulkua estäviä kieltoja rautaesiripun sisäpuolella. Yksi niistä oli kopiokoneiden totaalinen valvonta, ettei vain kukaan pääsisi kertomaan siitä, mitä maassa todella tapahtuu.

Koetelkaa itseänne, oletteko uskossa; tutkikaa itseänne. Vai ettekö tunne itseänne, että Jeesus Kristus on teissä? Ellei, niin ette kestä koetusta. (2.Kor 13:5).

Neuvostoliitto oli lasten leikkiä Uuden Maailmanjärjestyksen rinnalla. Raamatussa sanotaan, että ellei niitä päiviä olisi lyhennetty, ei mikään liha pelastuisi. op/2006-04-03

 

Abdul Rahman Italiaan

Afganinistanin viranomaiset vaativat Abdul Rahmanille kuolemantuomiota siitä, että hän oli kääntynyt muslimista kristityksi. Vaatimus perustui Afganistanin vuonna 2004 hyväksyttyyn perustuslakiin, joka asettaa Islamilaisen lain, Sharian kaikkien muiden lakien yläpuolelle. Kansainvälisen painostuksen edessä Rahman kuitenkin leimattiin hulluksi, ja vietiin pois maasta. Jos Rahman olisi tapettu jalkakäytävälle, se olisi saattanut aiheuttaa vakavia levottomuuksia Yhdysvalloissa presidentti Bushia vastaan. Keskiviikkona 29.03.2006 Italian pääministeri Berlusconi ilmoitti, että Abdul Rahman on saapunut Italiaan.

Afganistanin islamilaiset "uskonoppineet" ovat raivoissaan Rahmanin vapautuksesta. Masrif-i-Sharifissa vaadittiin "Kuolemaa kristityille". Maan oikeusviranomaisetkin olivat sitä mieltä, että ei tämä tähän lopu. Jos heidän ei anneta rauhassa tappaa kristittyjä, revitään kristityt kadulla kappaleiksi. Kokemustahan heillä siitä kyllä on, ja haluja myös. Kristittyjä afgaaneja on vain niin vähän - rohkeimmatkin arviot liikkuvat siinä 10.000 paikkeilla.

Pari vuotta sitten Afganistanin naapurissa, Iranissa, vaadittiin Islamilaisen lain perusteella kuolemantuomiota Hamid Pourmandille - joka myös oli hyljännyt Muhammedin ja hänen uskonoppineidensa opit ja kääntynyt kristityksi. Kun Pourmandin tapaus tuli julki, hänet ensin piilotettiin, ja syyte islamista "luopumisesta" hylättiin. Sitten hänet tuomittiin vain 3 vuodeksi vankilaan sellaisten tekaistujen väitteiden perusteella, että hän asevelvollisuutta suorittaessaan oli muka salannut olevansa kristitty.

Abdul Rahman ja Hamid Pourmand eivät ole yksin. Kun Pourmand pidätettiin, hänen kanssaan pidätettiin 85 muuta iranilaista Jeesuksen seuraajaa, kaikki paikallistason seurakuntajohtajia. Myös Afganistanissa kristitittyjä on tuhansia; vaikka he ymmärrettävistä syistä pidäkään suurta melua itsestään.

Abdul Rahmanin tapaus osoitti, että jo yhden turvapaikan myöntäminen vainotulle kristitylle on Länsi-Eurooppaa ja Yhdysvaltoja hallitseville poliitikoille vastenmielistä. Sellaisilla kansoilla ei ole tulevaisuutta, mutta Jumala tekee mitä tahtoo. Ja hänellä on omat työmiehensä: Kiinan noin sadan miljoonan radikaalin kristityn valiojoukot ovat päättäneet evankelioida muslimimaat. Liikkeen nimenä on Takaisin Jerusalemiin. Löydät tästä lisätietoa kirjoittamalla hakumoottoriin backtojerusalem. op/2006-04-03

 

Suomalaiset "rauhanturvaajat" maailmalla

Yalen yliopisto rehtori Dimothy Dwight kysyi New Havenin asukkailta heinäkuussa 1798: "Tuleeko pojistamme Voltairen oppilaita ja Muratin rakuunoita ja tyttäristämme Illuminati huoria". Sama kysymys voidaan esittää nyt niille suomalaisille, joille vastaus ei ole vielä selvä. On nimittäin käynyt niin, että suomalaisia "rauhanturvaajia" on jo lähetetty Afganistaniin ja pian lähetettäneen myös Kongoon.

Afganistanin perutuslain mukaan maassa noudatetaan Islamilaista lakia, eli Shariaa. Sen mukaan henkilö, joka hylkää islamin on tapettava. Kun nyt siis Suomen tasavalta lähettää sotilaita turvaamaan Afganistanin perustuslaillista hallitusta, se itse asiassa on antanut suostumuksensa islamilaiselle orjuudelle ja Islamin orjien tekemille murhille. Tällä hetkellä Afganistanin oikeuslaitos vaatii Abdul Rahmanin kuolemaa siitä, että hän on noin 15 vuotta tullut uskoon. Voit kirjoittaa hakusanoksi Abdul Rahman Hamid Karzai, tai katsoa mitä http://www.afghantimes.com/index.htm sivuilla kerrotaan. Abdul Rahmanin haastattelu löytyy mm. http://www.masih.tv sivuilta.

Sana "Masih" tarkoittaa Messiasta; ja se löytyy myös Koraanista: "Ja enkelit sanoivat: "Oi Mariam! Katso, Allah ilahduttaa sinua sanomalla Omasta Sanastaan, jonka nimi on Messias Jeesus, Mariamin poika, kunniakas tässä ja tulevassa maailmassa ja seuraajissaan!". (Koraani 3:40). Abdul Rahman on tämän sanan kunniakas toteuttaja, tapetaan hänet tai ei.

Kun hallitus lähettää turvaamaan murhaajien työrauhaa ulkomaille, niin kannattaisi kysyä myös sitä, että kun suomalainen lähetetty sotilas saa ulkomailla tukea murhaajia, niin miten on sitten tällä kotimaassa? Mikä Suomen laki sallii murhaan avustamisen ulkomailla, jollei se samalla salli murhaamista kotimaassa? Minun käsittääkseni Vanhasen hallituksen pitäisi jo nyt olla valtionoikeudessa syytettyjen penkillä.

Hallitus on lähettämässä sotilaita myös Kongon demokraattiseen tasavaltaan. Maan nimi kertoo jo, että kyse on sosialismin tukemisesta. Onko Suomessa liikaa poikalapsia, vai mikä niillä on? Solana valmistelee kiireisesti joukkojen lähettämistä myös Israelin vastaiselle rajalle. Joten eiköhän tässä ollut tällä kertaa riittävästi tietoa siitä, mitä ne tekevät. Mutta Abdul Rahman on veljemme Kristuksessa. Seurataan hänen tapauksensa kehitystä. Jos Luoja suo, kirjoitan hänestä vielä uutissivulleni. Hänestä on tullut mittapuu koko maailmalle.

Abdul Rahmanin tapauksen käsittely antaa jo nyt vinkkejä siitä, kenen joukoissa kukin seisoo. BBC tukee islamia, Kanadan, Saksan ja Italian hallitukset ovat ottaneet yhteyttä Afghanistanin viranomaisiin, ja pyytäneet Rahmanin vapauttamista, USA:n Condoleezza Rice on jo joutunut soittamaan Karzaille, koska kunnialliset amerikkalaiset eivät islamilaista Shariaa hyväksy. Mutta Bush itse on ollut hiljaa.

Jumalattomat ovat siinä harhaluulossa, että yhden Jeesuksen Abdullahin kuolemalla ei ole merkitystä. Tosiasiat puhuvat aivan toista kieltä. Yksikään kansa ei tule menestymään niin kauan, kun se vainoaa kristittyjä. Muutamat länsimaat ovat jo puuttuneet Abdullahin tapaukseen, mutta ei suinkaan kristinuskon tähden, vaan siksi, että kotirintama pysyisi rauhallisena. Bushin sotakoneen rungon muodostavat Keski-Lännen raamattukristityt, ja kun he astuvat alas hävittäjiensä ohjaamoista, tulee ennen niin mahtavasta valtiosta uusi Etelä-Afrikan tasavalta.

Dimothy Dwight kysyi myös, tuleeko tyttäristämme Illuminati huoria? No, en minä kaikista tiedä, mutta meitä auttaa Jeesus. Ja olisi hän pystynyt auttamaan Yalen yliopistoakin, jos se olisi pysynyt Jeesuksen linjoilla. Mutta jo taliban-liikkeen aikana Yale suosi islamilaista shariaa.

 

Lennart Meri

Lennart Meren tärkein ominaisuus oli suoraselkäisyys. Monet tämän maailman politiikantekijät ovat sitä mieltä, ettei maailmassa pärjää, jollei harrasta poliittista kieroilua, mutta se on erhe. Lennart Meri osoitti, että suoraselkäisyydellä saavutetaan kestäviä tuloksia, ja hankitaan kunnioitus, joka kestää. op/2006-03-14

 

Odotettu jatko

Nyt on 2006-03-13, maanantain aamupäivä. Valtion propagandakone ehti jo kertoa, että Suomessa on 150.000 köyhää lasta, jotka propagandakoneen agitaattori halusi leimata, eli "kiteyttää" väittämällä, että lapset ovat hoitamatta, likaisia ja juovuksissa. Syyksi agitaattorit väittivät 1990-luvun lamavuosia.

Valtion propagandakoneen hyökkäys perheellisiä suomalaisia ja lapsia vastaan on loogista jatkoa Halosen linjapuheelle. Edistyksellisten eli "Illuminati" salaseuran perusohjelman neljännessä kohdassa vaaditaan lapsien ottamista valtiolle ja perheiden lakkauttamista. Ei siis ihme, että meidänkin seitsemän lasta leimattiin likaisiksi, hoitamattomiksi ja juopoiksi sillä perusteella, että he ovat "köyhiä".

Valtion johdon menettely muistuttaa selvästi sitä propagandaa, jota fasistinen Saksa harjoitti juutalaisia vastaan. Ensin puhuu valtionjohtaja, ja valtakunnanradio peesaa. Juutalaiset olivat vain huonommassa asemassa kuin me, joilla on Jeesus.

Jeesus auta lapsiasi! Aamen.

 

Liito-oravat ja köyhät lapset

Suomessa on nyt radion kertoman mukaan 150.000 liito-oravaa ja 150.000 köyhää lasta. Valtio on uhannut suojella niitä molempia. Huh-huh!

Olimme joskus Olavin kanssa Kiovan leirintäalueen saunassa. Puhuimme paikallisten saunaharrastajien kanssa niin kuin saunassa joskus puhutaan, eli reilusti. Kiovan pojat kertoivat sen, mitä he ajattelivat kommunistisesta järjestelmästä. Jutustelu jatkui vielä pukuhuoneessakin, kunnes siihen asti hiljaisena istunut mies heitti niskaansa asetakin, jonka kaulusmerkit hiljensivät keskustelun heti. Mutta mies ei häkeltynyt. Hän sanoi: "Olen minäkin ihmetellyt näitä saappaitani. Minne tahansa ne astuvat, siellä lakkaa ruoho kasvamasta".

Osaisitko sen paremmin sanoa? Jos valtio ryhtyy suojelemaan lapsia tai liito-oravia, niin heikosti käy. Jeesus osasi. Hän sanoi:

Varas ei tule muuta kuin varastamaan ja tappamaan ja tuhoamaan. Minä olen tullut, että heillä olisi elämä ja olisi yltäkylläisyys. Minä olen se hyvä paimen. Hyvä paimen antaa henkensä lammasten edestä. Mutta palkkalainen, joka ei ole paimen ja jonka omia lampaat eivät ole, kun hän näkee suden tulevan, niin hän jättää lampaat ja pakenee; ja susi ryöstää ja hajottaa ne. Hän pakenee, sillä hän on palkattu eikä välitä lampaista. (Joh 10:10-13)

Halosen linjapuhe

Halonen kertoi linjapuheessaan jotakin sellaista, että Suomessa on köyhiä, ja että naisten euro on 80 senttiä. En kuullut puhetta Haloselta itseltään, mutta suunnilleen tuossa muodossa minä sen kylällä kuulin. Propagandaa se ainakin oli, sen ymmärsin heti.

Jeesus velvoitti kansalaisensa alistamaan kaikki ajatukset kuuliaisiksi Jumalan Hengelle. Ja kun Halosen puhetta mietin, tuli ensin mieleen hammaslääkäri Simo Parvala Raumalta. Parvala porasi ikivanhalla myllyllään venäläisen merimiehen hammasta, ja merimiehen otsassa kihelmöivät suuret hikihelmet. Sitten tämä merimies Arkangelista pyysi minua sanomaan, että "sano sille, että poraaminen sattuu kovasti". Käänsin puheen suomeksi, johon Parvala: "Totta helvetisssä sattuu, kun minä hermoon poraan".

Suomen valtio on porannut minua hermoon vuodesta 1998 lähtien. Omin käsin rakentamani 163 neliön omakotitalo on myyty, että on saatu rahaa leipään. Käännöstoimiston perustamiseen varattu noin 100.000 markan summa häipyi olemattomiin työttömyysturvaa ja toimiston perustamislupaa odotellessa. Kun viranomaisten itsensä vaatima lupa jonkun vuoden kuluttua tuli, aloin ymmärtää, että turha on taistella tutkainta vastaan. Eikä jäljellä ollut aloitusrahaakaan.

Olen miettinyt, minkä takia Suomen valtion viranomaiset tekevät suomalaisista köyhiä. Kuvasin tapahtumat tarkkaan oikeuskanslerille nähdäkseni, mikä on se syy, joka panee valtion orjat meidän kimppuun, mutta oikeuskansleri ei tunnustanut minkäänlaista rikosta tapahtuneen. Joten minun on pitänyt itse arvailla, mikä se syy mahtaa olla. Eli minkälaisten ihmisten kimppuun ne hyökkäävät. Ehkä valtiovallan hyökkäys johtuu joistakin seuraavista syistä:

  1. Uskomme Jumalaan;
  2. Emme ole sosialisteja;
  3. Vaimolla on vinot silmät ja hän on kotoisin Kazahstanista;
  4. Lapsia on seitsemän;
  5. Eräs vanha roisto sanoi kerran järjestävänsä niin, etten koskaan saa Suomesta minkäänlaista työpaikkaa;
  6. Kirjoitan nettiin sellaista asioista, mitä tätä maailmaa hallitsevat roistot salassa tekevät;
  7. Osaan venäjää ja säälin heitä siksi, että heillä on samanlaiset johtajat kuin meilläkin.

Valitettavasti vain oikeuskanslerin lausunnosta asia ei selvinnyt, mistä nimenomaisesta syystä meitä jahdataan. Nykyisin yritän olla ajattelematta koko asiaa, mutta silti mieleeni tulee aina silloin tällöin uusiakin kysymyksiä: Onkohan minulle sittenkin myönnetty joku työttömyysturva tai sellainen, jonka joku pikkunäppärä viranomainen on ohjannut omalle tililleen? Tai: Onkohan kysymyksessä joku EU:n kampanja maaseudun kukistamiseksi, yksityisen yritteliäisyyden lannistamiseksi tai vaikkapa liito-oravien suojelemiseksi? Käännöstoimiston ohessa aioin pitää kielikursseja. Täällä Kurussa oli ennen kunnon majoitusmahdollisuuksiakin kesäkurssien osallistujille, tuo Hevossaari, mutta senkin ne ovat jo hukanneet pois. Ja sille EU-projektin "Yrittäjäksi Hämeen Huipulle" neuvojalle menin hölmöyksissäni vielä sanomaan, että aion tehdä ja julkaista muutaman kirjankin siinä samalla. Suomi susille? Kukapas niitä tietää. Mutta jos ne niitä muutamaa kirjaa pelkäsivät, niin pelätkööt viisaasti, eikä niin kuin ne nyt tekevät.

Ja siten tuo naisten euro. Halonen on kehunut sitä, että suomalaisella naisella voi olla sekä perhe, että työ. Oletetaan nyt, että miehen palkka on yksi euro. Jos naisen palkka palkkatyöstä on yksi euro, niin mikä on naisen palkka kotityöstä? Minun mielestäni kotityö on arvokkaampaa, kuin palkkatyö, mutta yksi euro käynee tässä esimerkissä hyvästä likiarvosta. Tämän laskelman mukaan naisen palkan pitäisi olla 1+1=2 euroa. Miehen palkka tässä palkkavertailussa on tasan 1 euro, sillä eihän hän lapsia kuitenkaan synnytä, vaikka vähän kapaloita vaihtaisikin.

 

Kaikkien maiden fasistit liittyvät yhteen, halusivat he sitä tai ei.

Tanskalaiset juustonvalmistajat boikotoivat Israelia muslimien painostuksesta, mutta armastelua ei kestänyt kauan. Vastaava tilanne on syntymässä jo Amerikan Yhdysvalloissakin. Dubain valtion omistama Dubai Ports World on saamassa määräysvallan kuudessa merkittävässä USA:n satamassa, New York mukaan luettuna. Yhtiön vaatimuksiin kuuluu, että tuotavan lastin alkuperämaa ei saa olla Israel. Sääntöä noudatetaan niin tarkkaan, ettei edes lastin osista saa löytyä mitään Israelissa valmistettua tuotetta.

Bill Clinton lupasi aikoinaan siirtää USA:n suurlähetystön Jerusalemiin, mutta Clinton ei pitänyt sanaansa. Hän pelkäsi arabien painostusta enemmän kuin Jumalaa. Ja mikä oli tulos? Muslimit hyökkäsivät New Yorkiin, ja Amerikan pylväät alkoivat kaatua. Bush nuorempi on joutunut samaan kokeeseen, mutta sillä erolla, että nyt myös Clintonin sosialistit ovat yhteisrintamassa muslimien kanssa.

Dimitru Duduman ennusti joskus, että Neuvostoliitto hyökkää Yhdysvaltoihin. En kuitenkaan naura Dudumanille ainakaan vielä. Solanan, muslimien ja kirkonmiesten viha Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalaa vastaan on niin syvällä, että en yhtään ihmettelisi, jos ne piankin kävisivät "viimeiseen taistoon". Gorbahan sanoi, että Eurooppalainen Liitto on uusi Neuvostoliitto.

 

Korvike-elämää

Olympialaiset tarjoavat elämän korviketta niille, jotka ovat sitä vaille.

 

Hämärämiesten kulta-aika

Olympialaiset ovat hämärämiesten kulta-aikaa. Sillä aikaa, kun äänestäjät istuvat nenä ruudussa elämyksiä etsimässä, heidän valtuutettunsa pääsevät toteuttamaan sellaisia suunnitelmia, jotka muuten aiheuttaisivat kummastusta muidenkin, kuin kristittyjen keskuudessa.

Solana on kierrellyt viikon ajan muslimimaita esittämässä surunvalitteluja tanskalaisten suoraselkäisyyden johdosta. Islamilaisen konferenssin turkkilaiselle johtajalle Ihsanoglulle Solana sanoi "varmistavansa, ettei ihmisten sydämiä ja mieliä enää loukata". Selvästi sanottu. Ainakin Hollannissa Solanan muslimeille antamia lupauksia on pidetty "shokeeraavina" ja Hollannin ulkoministri Bernard Bot on esittänyt toveri Solanalle protestin.

Jo 07.02.2006 jeesmiehenä tunnettu sosialisti Solana EeUusta, Ekmeleddin Ihsanoglu, jonka sukunimi tarkoittaa "laupeuden poikaa" Islamilaista Konferenssista (Organisation of the Islamic Conference, OIS), sekä YyKoon Kofi Annan antoivat yhteisen julkilausuman Jyllandspostenin julkaisemien pilapiirroksien johdosta. YyKoo, Islamilainen konferenssi, ja EU ovat yhdistämässä voimansa, sillä niillä on yhteinen päämäärä ja yhteinen taustavaikuttaja ja yhteinen vihollinen.

Ihsanoglun tapaamisen jälkeen Solana sanoi: "Me työstämme tiettyjä ajatuksia. En voi kertoa aivan tarkkaan, mutta …" No, jos ei voi kertoa, niin jospa me koettaisimme arvata…

Solanan "me" on hän itse, täydennettynä Islamilaisella maailmalla ja YyKoolla. Kuten Napoleonilla aikoinaan, päämääränä on Siionin vuoren valloitus, myös kuvannollisesti, sillä Siionin vuori tarkoittaa Kristuksen morsianta. Marraskuun 20 päivänä, siis vajaan kuukauden päästä, Iran avaa Teheranissa öljypörssin, jossa kauppaa käydään Euroilla. Tämä on sen luokan yhteistyöhanke, että sen jälkeen on vaikea kuvitella EU:n pysäyttävän Iranin ydinohjelmaa. Analyytikkojen mukaan öljykaupan siirtyminen euroihin, vie dollarin arvon jyrkkään alamäkeen. Dollarin syöksykierrettä tulee lisäämään US liittovaltion keskuspankin uuden johtajan "rahanpainopolitiikka", ja päätös lakata julkaisemasta tietoja siitä, kuinka paljon dollareita on maailmalla liikkeellä. Kun dollari on kaadettu, kaatuu maailmantalous dominoefektin vaikutuksesta …

Hyvän sään aikana ihmisillä ei ole ollut tapana varastaa toisiltaan leipäpalaa suoraan suusta. Mutta kun talous kaatuu, tulee ilmi ihmisten henkinen tila. Hyvän sään aikana se on jäänyt hoitamatta, mutta koettelemusten tullessa ihmisen pahuus paljastuu. Tulee kaaos, jonka paholainen tarjoutuu selvittämään, jos hän vain saa palkkioksi Johanneksen pään lautasella.

Kristityn tulee olla aina valmis kuin morsian häihin. Monet ovat kuitenkin yhtä vähän häihin valmiita, kuin vastasyntynyt beibi. En ollenkaan halveksi beibejä, onhan meille juuri tulossa uusi sellainen, ja me olemme henkisesti valmistautuneetkin hoitamaan sitä, että se vielä naimisiin mennessään olisi neitsyt - tai oikea poika - siis siinä kunnossa, kun se meille tulee.

Muistatko muuten sen vertauksen kymmenestä neitsyestä? Kymmenen on koodisana, joka tarkoittaa "kaikki". Kaikki neitsyet odottivat, että heidät kihlannut ylkä tulisi hakemaan heidät häihin. Uskoon tullessaan he olivat saaneet puhtaan omantunnon ja kasteessa he olivat tehneet liiton Jeesuksen kanssa. Heistä oli tullut Kristuksen neitsyitä hengellisessä uudestisyntymässä. Vuosia oli kulunut, mutta yhä he odottivat Kristusta, joka oli heidät verellään ostanut omakseen. Koska hän oli maksanut heistä niin kovan hinnan, hän aivan varmasti hakisi omansa pois. Ja kun hän sitten tuli, olivat häntä vastaanottamassa vain neitsyet. Monet muut, joskus kauan sitten liiton solmineista, olivat siihen mennessä jo menettäneet sekä uskon että neitseytensä ja liittoutuneet kuka minkäkin kanssa niin, etteivät he enää olleet juhlakunnossa, kun ylkä tuli. Mutta edes se ei ollut tarpeeksi. Viidellä neitsyellä kymmenestä oli ongelma: heiltä loppui valo juuri yön pimeimmällä hetkellä. Lamppu heillä oli, mutta öljyä puuttui.

Tim Lahayen filmeissä kristittyjen tempaaminen pois maailmasta tapahtuu juuri ennen maailman joutumista kaaokseen. Toivotaan, että LaHaye on oikeassa. Mutta yhä useammat tämän "premillerianistisen" käsityksen kannattajista ovat kääntymässä sille kannalle, että ylkä tulee vasta suuren ahdistuksen jälkeen, mutta juuri ennen Jumalan vihan aikaa. Ahdistuksen aika on se pimeä aika, jolloin me vielä kovasti tarvitsemme Raamatun tuntemista. Siis öljyä lamppuun ja varakanisteri mukaan!

 

Jumala iskee takaisin

Jumalattomat valittavat, että Tanskan juustonvienti kärsii, kun arabimaat eivät enää osta tanskalaista juustoa. Totta, mutta ovatko jumalattomat sittenkään oikeassa? Luodakseen "hyvät suhteet" muslimeihin, Arla suostui rajoittamaan tekemisensä Israelin kanssa minimiin. Huomatkaa nyt jumalattomat, että Tanska haastoi Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalan ja tarkatkaa, kuinka sen siinä leikissä käy.

Kuusikymmentä vuotta sitten tanskalaiset vielä suojelivat juutalaisia saksalaisten himokkailta pyrkimyksiltä, mutta eivät enää. Nyt ne myyvät juutalaisia juuston kylkiäisinä, ja mitä he siitä saavat: sen lisäksi että arabit niitä nyt vihaavat ja kristityt halveksivat, antaa Jumala niiden maistaa niiden omaa lääkettä.

 

Vanhasen anteeksipyyntö

Vanhanen kuuluu pyytäneen Torinossa anteeksi sitä, että joku suomalainen oli julkaissut viime syksynä tanskalaisessa päivälehdessä Jyllandsposten ilmestyneitä pilapiirroksia.

Poliittisen ja uskonnollisen maailman johtajilla näyttää olevan mitä kummallisimpia käsityksiä anteeksipyynnöstä. Kannattaisi ottaa esimerkkiä Jeesuksesta, joka ei koskaan pyydellyt tosiasioita anteeksi, mutta oli aina valmis antamaan anteeksi, jos joku oli tehnyt pahaa, ja tuli katuvana loukatun luo, tunnusti syyllisyytensä, ja pyysi anteeksi.

 

Ahon harharetket jatkuvat

Keskustapuolueen kummat kuviot ihmetyttivät suomalaisia jo silloin, kun Aho lähti Harvardiin, muka opiskelemaan. Nyt se niitten entinen presidenttiehdokas istuu Suomen itsenäisyyden juhlarahaston SITRAN johtajan pallilla ja myy Bill Gatesin ylijäämätuotteita Suomeen. Bill Gates on esiintynyt mm. Gorban foorumilla ja kuuluu globalistien leiriin.

Harvardin yliopistossa globalisaatiota opetti professori Luud Rubbers, kunnes Kofi Annan nosti hänet YyKoon virkaan. Eikä tohtori Rubbersin ansiot pääty tähän: Hän on eräs niistä, jotka kirjoittavat maailman vaikutusvaltaisimman kristinuskon vastaisen järjestön, Rooman klubin, ohjelmajulistuksia.

 

Lex Karpelan ranskalainen malli vastatuulessa

Vaikka ranskalaiset eivät ymmärräkään, miksi EU:n johto - nähtävästi Rooman klubin ajamana - on rakentamassa tiedonkulun esteitä, he vastustavat niitä. Lex Karpelan ranskalaisen mallin vastatuulesta kertoi Mikrobitti.

 

Solanan sotabudjetti

Solanan käyttöön on varattu 1.1.2007 alkavalla seitsenvuotiskaudella suunnattomasti rahaa. Myös Venäjän vararahastot ovat paisuneet. Jos tämä panee sinut kyselemään jotakin, lue, mitä Herbert Peters on saanut selville. Hänen kirjansa Recommendation 666

on tätä nykyä netissä. op/2006-02-08

 

Vanha vitsi

Istuin äskettäin Vilppulassa puolustusvoimien entisen polkupyöräkorjaamon vinnillä kahvikupin ääressä ja selailin Hesaria. Lehdessä väitettiin tanskalaisista pilakuvista syntynyttä kohua kommentoineen Vanhasen kertoneen, että kristinuskon syntilista on yhtä pitkä kuin islaminkin. Olikos se muka joku kristittyjen lehti, joka ne pilakuvat Muhammedista julkaisi?

Vanhasen ankka ei ole uusi. Kirkonmiehet ja heidän peesaajansa syyttävät kristinuskoa, kun he itse tekevät jotakin saatanallista, mutta kun oikeat kristityt ovat tehneet jotakin hyvää, he panevat sen kirkon ansioksi. Ja kun häveliäisyyden estot ovat täysin poistuneet, niin ne menevät vieläkin pitemmälle. Ajatelkaas nyt vähän, miten valmiina Suomen Tasavallan pääministerikin oli heti valmis sylkemään käärmeen myrkyn juuri kristittyjen silmille? Pääministeri Vanhasen kiihotusta kansanryhmää kohtaan?

Kun tulin kristityksi, menin muutaman vuoden harkinta-ajan jälkeen Rauman kirkkoherranvirastoon, ja ilmoitin eroavani kirkosta. Virkailija kysyi syytä, johon ilmoitin, että "minä olen tullut uskoon". Se riitti. Ne tietävät kyllä, miten asiat ovat, mutta eivät silti eroa kirkosta. Se on heidän tapansa häpäistä Kristuksen seurakuntaa.

 

Paarma kiemurtelee

Arkkipiispa Paarman mukaan islamilla ja kirkolla on yhteiset juuret. Mutta kun yleisradion mies tivasi Paarmalta, mitä muuta yhteistä on kirkolla ja islamilla, meni Paarmalta jauhot suuhun. Autetaan nyt vähän sitä Paarmaa, jollei se itse muista. Molemmat, siis kirkko ja islam ovat käyneet karmeita sotia hävittääkseen juutalaiset, hävittääkseen "kerettiläiset" ja levittääkseen sairasta hapatustaan.

Samankaltaiset piirteet, kuten miekkalähetys tai keskinäinen kiistely Abramin perinnöstä, eivät ole kirkkoa ja islamia yhdistäneet, vaan loitontaneet toisistaan. Ensin puolikuun miehet tekivät karmeita sotaretkiä Allah-nimisen henkiolennon nimissä pitkälle itään ja länteen (pohjoisessa mooseksenuskoiset hasaarit pysäyttivät heidät Kaukasus-vuorilla kohta alkuunsa) ja sitten kirkko teki yhtä karmeita ja verisiä vastaiskuja palauttaakseen valtansa alle ainakin Jerusalemin) Mistä siis Paarma puhuu? Vastauksen löydämme siitä, että sekä kirkko ja islam on luopunut Israelin Jumalasta. Todellisia yhteisiä tekijöitä kirkolla ja islamilla lienee lopulta vain yksi: viha Jumalaa ja hänen kansaansa vastaan.

Kirkon ja islamin ainut yhdistävä tekijä on siis jo perinteeksi muodostunut halu hävittää juutalaiset ja kristityt.

 

Ajan merkit ja niiden arviointi

Tietyt ihmiset joutuvat virkansa puolesta tekemään tilannearvioita siitä, missä nyt mennään. Israelissa kansa luotti fariseusten ja saddukeusten tilannekatsauksiin. Mutta fariseukset ja saddukeukset arvioivat tilanteen täysin väärin. Ja koska heillä oli valta, he eivät ainoastaan tehneet vääriä tilanneanalyysejä, vaan toimivat niiden pohjalta. Väärän tilannearvion murheelliset seuraukset paljastuivat aikanaan, mutta syyn, miksi nämä korkeastioppineet asiantuntijat eivät osanneet oikein arvioida aikain merkkejä, Jeesus ilmoitti heti. Se oli synti:

Ja fariseukset ja saddukeukset tulivat hänen luoksensa ja kiusasivat häntä pyytäen häntä näyttämään heille merkin taivaasta. Mutta hän vastasi ja sanoi heille: "Kun ilta tulee, sanotte te: 'Tulee selkeä ilma, sillä taivas ruskottaa', ja aamulla: 'Tänään tulee rajuilma, sillä taivas ruskottaa ja on synkkä'. Taivaan muodon te osaatte arvioida, mutta aikain merkkejä ette osaa. Tämä paha ja avionrikkoja sukupolvi tavoittelee merkkiä, mutta sille ei anneta muuta merkkiä kuin Joonaan merkki." Ja hän jätti heidät ja meni pois. (Matt 16:1-4)

Virhearvioinnin seuraukset näkyivät heti siinä, että Jeesus naulittiin ristille. Mutta muistatkos, miten fariseukset olivat perustelleet Jeesuksen ristiinnaulitsemista?

Niin ylipapit ja fariseukset kokosivat neuvoston ja sanoivat: "Mitä me teemme, sillä tuo mies tekee paljon tunnustekoja? Jos annamme hänen näin olla, niin kaikki uskovat häneen, ja roomalaiset tulevat ja ottavat meiltä sekä maan että kansan." Mutta eräs heistä, Kaifas, joka sinä vuonna oli ylimmäinen pappi, sanoi heille: "Te ette tiedä mitään ettekä ajattele, että teille on parempi, että yksi ihminen kuolee kansan edestä, kuin että koko kansa hukkuu". (Joh 11:47-50)

Roomalaiset todella tulivat ja ottivat ylipapeilta ja fariseukseuksilta sekä maan ja kansan, mutta ei suinkaan sentähden, ettei juoni onnistunut, vaan juuri siksi, että se onnistui. Temppeli hävitettiin, kansa ajettiin maanpakoon ja maan nimi muutettiin Palestiinaksi.

Roomalaiset sotilaat tekivät yhden mielenkiintoisen tempun. He heittivät arpaa siitä, kuka perii Jeesuksen manttelin. Kysymys on siitä, kuka on kunkku Jerusalemissa. Siinä on taas uuden virhearvioinnin paikka, sillä se mantteli kuuluu edelleen Jeesukselle. Jeesus on juutalaisten kuningas, totesi jo Pilatus aikoinaan. Mutta nyt palestiinassa asuu monenlaista kansaa, mutta palestiinalaisiksi kutsutaan vain ei-juutalaisia palestiinalaisia. ON TULLUT RATKAISTAVAKSI, KENELLE MANTTELI KUULUU. Roomalaisilla on vielä ote mantteliin, eivätkä he näytä hellittävän helpolla.

Paha ja avionrikkoja sukupolvi on tänään saman tilanteen edessä kuin juutalaiset vuonna 30, eikä meitä yhtään lohduta se, että Jumala myös tänään vääristä valinnoista kansoja rutkasti rankaisee. Ja nyt, yksi omantunnon kysymys teille, jotka väitätte olevanne kristittyjä. Kysymys on siitä, että missä tänä päivänä ovat ne Jumalan miehet, jotka osaavat arvioida tilanteen oikein. Saarnamiehiä maailmassa on miljoonia, mutta he eivät yleensä tee minkäänlaista tilannearvioita, se on kuulemma viisasta, sillä siinähän saattaisi vaikka erehtyä…

Jokin aika sitten kerroin eräästä peruskoulun oppilaille tarkoitetusta uskontokirjasta, jonka kantava ajatus oli kertoa kaunistelevia valheita kaikista Saatanan inspiroimista uskonnoista ja toisaalta häväistä Jumalaa rinnastamalla Hänet Saatanan feikkien kanssa. Vanhanenkin oli illalla radiossa aivan Kekkosen linjalla, varovasti, ettei ne suutu. Mutta jospa kysymys olisikin vain tästä! Kekkosen aikana meitä hyssyteltiin sitä varten, että lapsemme olisivat uskoneet sosialismin "hyvää sanomaa" "valoisasta tulevaisuudesta", vaikka tosiasiat puhuivat aivan muuta. Nyt peruskoulun uskontotunneilla hymistellään hyväksyvästi miehestä, jolla oli noin kymmenen vaimoa, ja jonka muka kuolinvuoteellaan antaman käskyn perusteella kaikki kristityt ja ja juutalaiset oli hävitettävä Arabian niemimaalta.

Arabien mobilisoiminen juutalaisia ja amerikkalaisia vastaan tapahtui eurooppalaisin voimin, Pohjois-Amerikan "edistyksellisten voimien" tukemana.

Minun ikäiseni suomalaiset muistavat, kuinka televiossa Kekkosen aikana paasattiin siitä, kuinka paha Iranin Shaahi Reza Pahlavi muka on. Kun shaahi sitten todella kaatui, alkoi Iranissa silmitön tappaminen, mutta kas kummaa, silloin eduskuntatalon edessä enää ollutkaan mielenosoittajia. Voitonjuhlillako lienevät silloin olleet? Muistan myös sen, kuinka katkeria "edistykselliset voimat" olivat silloin, kun Turkki pisti terroristit kuriin. Mutta Euroopan kansat eivät ole piitannee Jeesuksen opetuksesta, jonka mukaan sitä mitä ihminen kylvää, sitä hän myös niittää. Mobilisoimalla muslimit kristittyjä vastaan he saavat itsekin osansa sadosta, jonka ovat kylväneet - mistäpä ne muslimit tietäisivät, että eiväthän katoliset ja luterilaiset mitään kristittyjä ole, varsinkin kun nuo suuret kirkkokunnat itse väittävät olevansa kristillisiä, ja me oikeat kristityt vain joitakin "kerettiläisiä".

Euroopan sota juutalaisia vastaan alkoi 300-luvun lopussa katolisen kirkkolaulun isänä tunnetun Ambrosiuksen toimesta. Samaan aikaan kirkko aloitti myös toisen sodan - sodan "kerettiläisiä" vastaan. Mutta sitten löytyivät nuo Amerikat ja kerettiläiset muuttivat sinne, eikä inkvisition pitkä käsi vielä silloin ylettynyt rapakon taa. Jesuiitat eivät myöskään tehtävässä onnistuneet, joten paholaisen piti keksiä jotakin ovelampaa. Ja kyllähän se keksi. Ranskan vallankumouksen isät saivat vankan jalansijan Yhdysvalloissa jo maan kolmannen presidentin, toveri Jeffersonin aikana, mutta vasta Reaganin aikana maa solmi diplomaattisuhteet Vatikaaniin. Myyräntyön kristittyjen keskuudessa teki Billy Graham, ja mies, jota samat paholaisen tukijoukot nyt tarjoavat hänen seuraajakseen, on jo aloittanut sodan "raamattukristittyjä" vastaan.

Muslimien, sosialistien, katolisen kirkon ja Amerikan luopioiden saattaminen yhteisrintamaan ei ole ollut helppo tehtävä, mutta se on onnistunut. Paavikin joutui kumartumaan tavalla, jota lehtimiehet sanoivat ainutlaatuiseksi Paavin kirkon historiassa. Ei se niin silti niin ainutlaatuinen ollut: Paavi ei pyytänyt anteeksi kirkon kristittyjä kohtaan tekemiä rikoksia. Suuren luokan huijaus toteutettiin siten, että paavi pyyteli anteeksi ties mitä, paitsi kristittyjen vainoa, jonka jälkeen media, STT mukaanluettuna, uutisoi asian siten, ikään kuin paavi olisi pyytänyt kristittyjen - tai "kerettiläisten", mikäli se heitä lohduttaa - vainoa anteeksi.

Muslimien, sosialistien, katolisen kirkon ja babylonialaisen kultin muiden seuraajien sekä Amerikan luopioiden yhteinen nimittäjä on viha "kerettiläisiä" vastaan, jota vain voimistaa se tappiomieliala, jota muslimit kokevat Israelin ilmestyttyä takaisin maailmankartalle kahden tuhannen vuoden tauon jälkeen, arabien kristillisiä satelliittikanavia kohtaan osoittama suuri kiinnostus, Venäjän sosialistien kristittyjä vastaan käymän taistelun kääntyminen baptistien ja helluntailaisten voitoksi, kristinuskon leviäminen katoliseen Etelä-Amerikkaan, kristinuskon voittokulku Kiinassa ja Ranskan sosialisteille ja katolilaisille yhteinen pelko siitä, että heillekin saattaa käydä samoin.

Kun luuseri alkaa tajuta menettävänsä tilanteen hallinnan, hän hermostuu. Marin tasavalta Venäjällä on eräs pikku esimerkki mitä silloin saattaa tapahtua. Marit eivät ole vähääkään provosoineet venäläisiä, mutta silti venäläiset ovat ottaneet järeät keinot käyttöön kukistaakseen marien "kansalliskiihkon". Ja arvaappa mikä siihen on syynä. Minun arvaukseni mukaan koko konfliktin ydin on siinä, että Joshkar-Olan yliopiston käytävillä puhutaan maria, ja vain silloin, kun paikalle tulee joku maria taitamaton, käytetään venäjää.

Suvaitsevaisuuden naamio putoaa pois, kun luuseri tajuaa hävinneensä pelin, ja hän alkaa raivota, pieksettää sanomalehtimiehiä ja polttaa suurlähetystöjä. Mutta koska tämä ei ole mikään salaisuus, paholaisen operaattorit voivat käyttää sitä omien tarkoitusperiensä ajamiseksi.

Luusereitten yhteisrintaman rakentaminen on ennustettu juttu. Paholainen kokoaa kaikki voimansa, käydäkseen "viimeiseen taistoon" Jumalaa ja hänen voideltuansa vastaan. Mutta tänä päivänä se on paitsi ennustettu, myös paljain silmin nähtävissä. Jos siis haluat ymmärtää näkemäsi, tunnusta Jeesus Herraksi ja luovu synnistä, sillä vain siten voit tulkita ajan merkit oikein.

Ylkäänsä odottava morsian tarvitsee lampun ja varalle öljyä, jos ylkä viipyy. Kristityt, jotka elivät ennen vuotta 70, tarvitsivat valoa, ymmärtääkseen se ajan tilanteen. Mutta yhä vielä me tarvitsemme valoa ymmärtääksemme vuoden 2000 alkupuolen tilanteen, ja siihen tarvitaan uutta öljyä. Ja Jumalan kiitos, sitä on. Mutta koska me emme tiedä päivää, emmekä hetkeä, on kaikki omaisuus sijoitettava öljyyn. En suinkaan nyt sanonut mitään varomatonta? Olen lähdössä nukkumaan, (kello on 1:53 yöllä) enkä jaksa enää ajatella tarkasti, mutta tarkoitan tällä suurin piirtein sitä, että sijoita kaikki siihen Voideltuun, joka hebreaksi on ha-Mashiah.

 

Maaseudun naiset

Jos perhe-elämä on muuttunut kolhoosiksi, on vaikea lähteä äänestämään sellaista ehdokasta, joka mahdollisesti osoittaisi sormella pientä porsastelijaa. Siksipä parhaiten vaaleissa menestyneet ehdokkaat ovatkin avoimesti liputtaneet seksikolhoosien puolesta, kukin omalla tavallaan. Maaseudun kelpo naiset vastasivat kolmen suuren haasteeseen jäämällä kotiin. Kukapa nyt menisi ja viettelisi heidät toiselle kierrokselle?

Kun Bush tuli presidentiksi ensimmäisen kerran, hänen kannattajansa kertoivat, että voitto oli minimaalinen, koska maassa oli neljä miljoonaa sellaista uskovaa, jotka eivät periaatteellisista syistä äänestä ollenkaan. Sitten agitaattorit pantiin töihin. Seuraavan kerran Bushin enemmistö oli jo kolme ja puoli miljoonaa. Bush itse esiintyi uskovaisena, ja aika luotettavan tuntuisesti vielä. Vain puoli miljoonaa lienee Valloissa enää niitä, jotka kyselevät itsekseen, että miksi se sitten kuhertelee Vatikaanin kanssa ja vaatii Jerusalemin tekemistä kansainväliseksi kaupungiksi?

Vanhasella oli mahdollisuus käyttää Bushin taktiikkaa. Vaan ei käyttänyt. Lex Karpela paiskattiin kristittyjen kasvoille juuri ennen vaaleja. Oikeastaan se oli reilu teko, ja niin yksinkertainen, että Takkulakin ymmärsi. Nyt maaseudun naisetkin tietävät, mihin tämä maa on menossa. Kysymys ei ole enää siitä, voiko porttolassa käydä, vaan siitä, voiko porttolassa asua.

Vähän ennen joulua olimme venäläisten vieraittemme kanssa kylässä. Vieraat olivat sellaisia, joilla oli silmät päässä. Kuukaudessa noin 1500 ruplaa - n. 42 euroa ansaitsevalle sisarelle selvisi aika pian, että Suomi on tullut hengellisesti sokeaksi, köyhäksi kuin Raamatun kertomuksen "rikas mies". Kun sitten tulimme erääseen maaseudun pirttiin, vieraamme kysyä töksäytti talonväeltä: "Miten olette valmistautuneet vainoihin?" "Emme mitenkään", vastasi vapaakirkollinen isäntä.

Tsaarin aikaan suomalaiset olivat siitä hyvässä asemassa, ettei ulkomaiseen apuun voinut luottaa. Oli pyydettävä apua Jumalalta. Ja Jumala auttoi. Mutta nyt, kun ihmiset on opetettu rukoilemaan ihmisiä, niin apukin on sen mukaista. Seksillä voi ehkä päästä presidentiksi, mutta ei siitä leiväksi ole.

Osmo Pöysti

Noin 13 lapsen isä, jolla on ääni tallella.

2006-01-16

 

EU on puolensa valinnut

Israel myöntyi taas kerran kansainvälisen terroristisen liikkeen painostukseen ja luovutti Gazan terroristeille. Myös EU on siellä.

Omaisuusvero

Olikos se nyt niin, että valtio lakkaa perimästä omaisuusveroa? Rikkailta, eikö? Mutta eikö tämä ole se sama valtio joka perii kiinteistöveroa mummolta, joka asuu pienessä punaisessa mökissä metsän laidassa, vaikka mummolla ei olisi rahaa penniäkään eikä muuta paikkaa, mihin päänsä kallistaisi?

Jos ihmettelet, mikä niiden päässä oikein on, niin mietis tätä:

Mutta Jeesus ymmärsi heidän pahuutensa ja sanoi: "Miksi kiusaatte minua, te ulkokullatut? Näyttäkää minulle veroraha." Niin he toivat hänelle denarin. Hän sanoi heille: "Kenen kuva ja päällekirjoitus tämä on?" He vastasivat: "Keisarin". Silloin hän sanoi heille: "Antakaa siis keisarille, mikä keisarin on, ja Jumalalle, mikä Jumalan on". Kun he sen kuulivat, ihmettelivät he ja jättivät hänet ja menivät pois. (Matt 22:18-22)

Tästä olisi paljon sanottavaa. Sanomalla "kuva ja päällekirjoitus", Jeesus palauttaa meidät lähtöruutuun, joka oli siellä "Itään päin Eedenissä". Hehän sanoi (monikko+yksikkö), että "tehkäämme ihminen kuvaksemme ja kaltaiseksemme". Mutta kun Ihminen sitten luotiin, hänet luotiin Jumalan "kuvaksi", ja määrättiin tulemaan "kaltaiseksemme". Sitten sattui se juttu, jonka takia ihminen ei nyt kanna Jumalan kuvaakaan, ja on vähä vähältä tulemassa ainakin "keisarin", jollei peräti aivan Perkeleen kaltaiseksi.

Ilman Jeesusta me emme tietäisi ollenkaan, millainen Adam ennen lankeemustaan oli, saatikka sitten sitä, millainen on Jumalan kuva. Vain Jeesus on tosi mies. Hän ei ikinä veisi mummolta viimeistä ropoa vapauttaakseen upporikkaan omaisuusverosta kokonaan. Ja olen aivan varma siitä, että hän suorastaan inhoaa niitä, jotka propagandasyistä vastustavat rikkaiden omaisuusveron poistamista, mutta vaikenevat silloin, kun mummoja ryöstetään. op/2005-12-13

 

Maailmanvallankumouksen uusin nimi

Maailmanvallankumouksen nimi on nykyisin "World Governance". Uudesta nimestä ei heti huomaa, että kyse on samasta päämäärästä, jota ennen markkinoitiin sosialismin nimellä. Uusi nimi kuuluu Rooman klubin sanastoon. Sanokaas nyt kielimiehet, mitä World Governance on suomeksi! Tai antaa olla. Käytetään me sitä vanhaa nimeä "Paapeli", kts. 1.Moos 11:1-4; Jesajan luvut 13, 14, 21 ja 47, Jeremian luvut 50-51sekä Ilmestyskirjan luvut 17-18.

 

Saksa ja Turkki

Ensimmäisessä maailmansodassa Turkki ja Saksa olivat liittolaisia, jotka kävivät totaalista sotaa lähi-idän herruudesta sellaista liittokuntaa vastaan, joka oli päättänyt jakaa koko Lähi-Idän keskenään. Lähi-Idän uusjako vaati turkkilaisvallan kaatamista. Liittokuntaan kuului Englanti, Ranska ja Venäjä. Kukin niistä oli jo saanut lohkaistua Turkilta suuria osia itselleen. Kyseessä oli ristiretkeilyyn verrattava hyökkäystoiminta islamilaista maailmaa kohtaan. Alueen keskellä oli kuitenkin yksi saareke, jossa Muhammediin ei uskottu. Sitä asuttivat sekä armenialaiset, että syyrialaiset kristityt. Alue oli laaja, ja kristikunta sen keskellä maailman vanhinta. Kun kurdit ja turkkilaiset eivät voineet pysäyttää "kristityn" Venäjän, Ranskan ja Englannin hyökkäystä, he purkivat vihansa maan alkuperäiseen kristinuskoa tunnustavaan väestöön. Armenialaisia ja vanhaa aramean kieltä puhuvia syyrialaiskristittyjä kuoli ja pakeni kotimaastaan pari miljoonaa, sillä heidän "suojelijoikseen" ilmoittautuneet venäläiset, ranskalaiset tai englantilaiset eivät olleetkaan tulleet heidän turvakseen, vaan maata valtaamaan ja sitä keskenään jakamaan.

Kuten sodassa tavallisesti, voittajat julistavat hävinneet syylliseksi kaikkiin kauheuksiin. Armenialaisten kansanmurhassa on käynyt vähän toisin. Sosialistinen Eurooppaa suorastaan jumaloi kurdeja, kun taas Turkin silloinen liittolainen Saksa, jonka salaisen poliisin suostumuksella, ja mahdollisesti jopa sen aloitteesta, armenialaisten kansanmurha tehtiin, esiintyy ikään kuin se voisi olla yksi Turkin tuomareista. Mutta koska Lähi-Idän jako on vieläkin kesken, niin katsellaan, kunnes todellinen Voittaja tuomitsee syylliset.

 

Maailma sodassa - elokuvana

Kadotettu Maailma (Left Behind) on saanut jatkoa. Tim LaHayen käsitys Ilmestyskirjan sotanäyttämöstä on filmattu; tietoja siitä saattaa löytyä (Äsken ei löytynyt!!) osoitteesta www.leftbehind-worldatwar.com Olemme katselleet ensimmäisen osan, ja se on asiallinen. Termi "Left behind", tarkoittaa niitä, jotka jäävät jälkeen, kun Jeesus hakee omansa pois Ilmestyskirjan sotanäyttämöltä.

 

Fasisteilla on vauhti päällä

Euroopan neuvosto perusti kymmenen päivää sitten EUPOL COPPS- nimiset poliisivoimat, joiden on määrä siirtyä Israelin vastaiselle rintamalle 1.tammikuuta 2006. Suomen fasisteilla on nyt kiire poistaa niitä esteitä, jotka vielä pidättelevät suomalaisten lähettämistä Israeliin, ensin rajavalvonnan nimissä. Fasistit pelkäävät, että Suomeen saattaa tulla sellainen presidentti, joka ei tarvittavaa valtuutusta anna, ja siksi he ovat muuttamassa lakeja niin, ettei presidentin valtuutusta tarvita.

EUPOL COPPS- joukkojen johtoon on valittu Jonathan McIvor. Solana on hyväksynyt valinnan. Pelin henkeen kuuluu nyt myös sekin, että Saksan johtaja Angela Merkel on valinnut ulkopoliittisen avustajansa suoraan Solanan systeemistä. Nyt tarvitaan enää pari saksalaista "sankarivainajaa" loppujenkin saksalaisten mielipiteen muokkaamiseksi, niin Aatun hommat pääsevät toden teolla jatkumaan. Virallisesti EUPOL COPPSin joukot lähetetään "palestiinalaisten" tueksi, mutta ketä vastaan, sitä ei siinä yhteydessä ole kerrottu. op/2005-11-24

 

Lasten henkinen pahoinvointi

Uutistoimittaja väitti lyhentyneen lapsuuden, aikuistumisen paineiden ja heikentyneiden sosiaalisten kontaktien johtaneen lasten kasvavaan henkiseen pahoinvointiin. Valitettavasti Paholainen on todellakin tehnyt taas paljon pahaa. Vaan ei uutistoimittaja sanonut, että kyse on yksinkertaisesti synnin seurauksista. Synti on kaiken lisäksi sellainen sairaus, ettei sitä pillereillä tai rahalla korjata. On todellakin suurta Jumalan armoa, jos joku kaikesta huolimatta pelastuu Jeesuksen turviin. op/2005-11-20

 

Terveellinen pieksentä

Olimme juuri kävelyllä ja keskustelimme suomalaisesta, turkkilaisesta ja venäläisestä elämäntavasta, ja vähän muistakin. Hyvän pohjan vertailulle antavat ne ystäväperheet, joissa toinen on tataari ja toinen kazakki; toinen tshuvassi ja toinen venäläinen ja niin edelleen. Kun kävimme läpi koko ystäviemme kirjon, olikin jo aihe tähän kirjoitukseen löytynyt. Oikeastaan se kuitenkin alkoi siitä, kun kerroin niistä matkatavaroista, jotka meiltä kerran jäi Turkkiin.

Turkkilainen isäntämme vei meidät katsomaan Istanbulia, ja matkatavarat jäivät yöpaikkaan. Sitten hän vaati rahaa, jota emme antaneet, ja niin tiemme erosivat. Matkatavarat jäivät. Turkissa on kuitenkin hyvä sosiaalinen tapa hoitaa tällaisia asioita. Mennään isännän kotikylään, istutaan kahvihuoneelle, jossa kaikki kylän miehet illalla istuvat noppaa pelaamassa, teetä juomassa ja telkkaria katselemassa. Sitten kysytään, miten se ja se voi. Heti lähtee joku kaverin luo, ja sanoo: Sinulle tuli vieraita. Sitten kaverin on pakko tulla kahvihuoneelle, muutoin hän menettää kasvonsa. Ja sitten kysytään: Onkohan minun matkatavarani vielä tallella? Muuta ei tarvitse tehdä. Kaikki muistavat, kuinka lähdimme kahvihuoneelta Istanbuliin. Jos matkatavaroita ei pian tuoda, me poistumme paikalta, ja kylän miehet antavat kylän mainetta loukanneelle miehelle kunnon selkäsaunan. Mutta jos matkatavarat ovat tallella, ne tuodaan kahvihuoneelle, ja sitten mennään hänen kotiinsa ikään kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Turkkilainen traditio on hyvä. Jos Bill Clintonkin olisi saanut sakin hivutusta ajoissa, hänestäkin olisi saattanut tulla kunnon mies. Mutta turkkilainen traditio ei kaikille sovi. Jos kylän miehet ovat pahoja, kuin Sodoman homot, he tekevät kaikkensa, päästäkseen enkeleihin käsiksi. op/2005-11-18, mutta jättävät billit pieksemättä.

 

Ukrainalaiset osoittavat mieltään New York Timesin lehtitalon edessä tänään 18.11.2005

Kun Venäjän sosialistit tappoivat talvella 1932-1933 kuusi miljoonaa, tai toisten arvioiden mukaan kymmenen miljoonaa ukrainalaista pienviljelijää nälkään takavarikoimalla kaiken heidän tuottamansa viljan ja toimittamalla sen kaupunkeihin "edistyksellisten" ihmisten käyttöön, New York Times vaan jatkoi sosialismin ylistämistä. Lehden Moskovan kirjeenvaihtaja Walter Duranty sai valheistaan Pulitzer-palkinnon.

Ukrainalaiset eivät ole unohtaneet "holodomoria", nälkään tappamista. Olen kuullut itsekin siitä Ukrainan matkoillani monta juttua, mutta en koskaan lukenut siitä mistään suomalaisesta lehdestä. Siihen aikaan perheet olivat suuria. Kun lapset kärsivät kauan nälkää, menettivät monet järkensä, alkoivat käyttäytyä kuin eläimet. Armeliaat äidit joutuivat köyttämään lapsensa pöydänjalkoihin, etteivät he pääsisi puremaan toisiaan.

Tänään New Yorkin lähiseudun ukrainalaiset kerääntyvät New York Timesin lehtitalon eteen osoittamaan mieltään amerikkalaista edistyksellistä lehdistöä vastaan ja vaatimaan Pulitzer-palkinnon mitätöimistä.

 

YK:n hyökkäys Internettiä vastaan torjuttiin

YK järjesti 15. marraskuuta 2005 Tunisiassa kokouksen, (WSIS - World Summit on the Information Society - Maailman Huippukokous Tietoyhteiskunnasta) jossa vaadittiin Internettiä YK:n valvontaan. Nykyisellään Internetin valvonta kuuluu jokaiselle maalle, mutta domain-nimiä ja IP-osoitteita hallinnoi Yhdysvaltojen Kauppaministeriön löyhässä valvonnassa oleva ICANN, Internet Corporation for Assigned Names and Numbers.

Suomen valtio teki tässä joku aika sitten miljoonan dollarin valheen palkitsemalla erään englantilaisen Internetin isänä. Kyseinen mies oli kyllä www-sivujen kehittäjä, mutta ei isä. Internetissä on vieläkin käytössä aikaisempi, amerikkalaisten pankkiyhteyksiä varten kehittämä WAN-verkon protokolla TCP/IP, jonka avulla eri paikkoihin sijoitetut tietokoneet voivat seurustella keskenään. Suomen valtion teko lienee ollutkin vain yksi Rysselin hyökkäyksistä Amerikan "kerettiläisiä" vastaan.

EU tietysti tuki YK:n esitystä. Jos sellaiset valtiot, kuin Tunisia tai Kiina pääsisivät valvomaan Internet-liikennettä, niin silloinhan EU:n herrat pystyisivät teettämään kaikki likaiset työt niillä, ja voisivat esiintyä pulmusina omien äänestäjiensä edessä. Mutta "kansainvälisen yhteisön" hyökkäys ei vaan mennyt vieläkään läpi. Mutta tärkeintä tässä onkin tietää, mihin ne pyrkivät. Niitä varmasti sapettaa sekin, että me internetin käyttäjät paljastimme Srebrenican verilöylyn, mikä johti Hollannin hallituksen eroon. Mutta ei se ole pääasia. Vielä tärkeämpää on se, ettemme jää anelemaan paholaiselta mitään hyvää, vaan anomme sitä Jumalalta. Paholaiselta hyvän aneleminen on tyhmää, sillä paholaisen vaatima hinta on liian kova.

 

Bush puhui oikein

Kiina kuuluu ärähtäneen siitä, että Bush vaatii Kiinaa noudattamaan ihmisoikeuksia, joilla tässä yhteydessä tarkoitettaneen YK:n peruskirjan mukaista käytäntöä. Ongelma vain on siinä, että Kiina on jo sitoutunut noudattamaan YK:n peruskirjan velvoitteita, ja kuitenkin se ilmoittaa, että se ei siedä kritiikkiä, jota se pitää omiin sisäisiin asioihinsa puuttumisena.

Pallo on siis heitetty takaisin YK:n jäsenvaltioille. Meillä kristityillä se on niin, että jos sinä et hyväksy meidän Perustuslakia, niin sinä saat lähteä. Mutta mitä tekee YK? Vasta hiljakkoin YK:ssa oli aika jupakka, kun sinne tuotiin näytille kidutuksissa käytettävä sähköpamppu. Kiina kuuluu tehneen protestin siitä, että sellainen vaarallinen ase tuotiin näytille Yhdistyneisiin Kansakuntiin. Joten älä odota niiden tekevän mitään vanhurskasta nytkään, sehän olisi uskontoa. Mutta kidutus, sehän ei ole uskontoa, se on sosialismin arkipäivää.

Yhdysvallat on yksi YK:n perustajavaltioista. Jo Neuvostoliiton aikana kävi ilmi, ettei YK:n jäsenvaltiot noudata omia sopimuksiaan. Kiina pääsi YK:n jäseneksi Jimmy Carterin aikana, ja samalla Taiwan potkittiin pois. Asia nyt vain on niin, että Taiwaninilla ihmisoikeusasiat ovat kunnossa - ja aivan ilman YyKootakin. Mutta olivatko veli Carterin asiat kunnossa, se on jo toinen juttu. Ruma teko joka tapauksessa se Taiwanin potkiminen.

Bushin miehekäs esiintyminen varmasti kohottaa hänen profiiliaan kaikkien maiden kunniallisten ihmisten keskuudessa, enkä minä ole mikään poikkeus. Mutta me olemme jo tottuneet kauniisiin puheisiin. Bushinkin lausunnon arvo punnitaan siten, että joko Kiina tai Yhdysvallat lähtee YK:sta, tai Kiina muuttaa tapansa heti. Jollei mitään sellaista tapahdu, on Bushin puheen arvo kyseenalainen, ja sitä todennäköisesti tullaan vain käyttämään meitä kristittyjä vastaan, eli ne tulevat taas huutamaan, että me olemme Amerikan juoksukoiria. Jos Kiina ei muuta tapojaan, eikä Yhdysvallat siitä huolimatta eroa YK:sta, on Bushin puhe pelkkä lyönti kristittyjen vyön alle. Pelkään pahoin, että juuri sellaiseksi se oli tarkoitettukin.

Kiinalaiset vallanpitäjät ovat näyttäneet maailmalle, että he eivät kunnioita kansainvälisiä sopimuksia, eivätkä välitä ihmisten ja toisten sotilaspoliittisten valtioiden kannanotoista. Meille uskoville sitä ei ole tarvinnut edes näyttää, me tiedämme sen muutenkin. "Vahvan miehen" vangit vapahtaa vain sitä vahvempi. Me kutsumme häntä Vapahtajaksi. Kiinassa on jo noin 100 miljoonaan vapahdettua, ja lisää tulee koko ajan. Ja pikku neuvo vielä: Vapahtaja on armollinen myös entisiä "vahvan miehen" orjia kohtaan, jos he Hänen puoleensa nöyränä kääntyvät. op/2005-11-17

 

Auringon päivä

Mooseksen "Lain tauluja", on vaadittu poistettavaksi Yhdysvaltojen julkisista tiloista muka siksi että julkishallintoon ei uskonto kuulu. Minäkin olin jo uskomassa tähän selitykseen, mutta ei se taida niin yksinkertaista ollakaan. Vihollinen kyllä haluaa, että uskovat taistelisivat hänen valitsemallaan rintamalohkolla, mutta varsinainen taisto koskee sitä, vietetäänkö lepopäivää lauantaina, niin kuin Jumalan Mooseksen kautta antamassa laissa määrätään, vai sunnuntaina, kuten babylonialaisen auringonpalvonnan kultin noudattajat vaativat.

Babylonialaisen kultin toivat Eurooppaan Rooman mitralaiset keisarit 200-luvulla ja vuonna 325 syntynyt kirkko hyväksyi keisarin ehdot. Pakolliseksi mitralainen kultti tuli Laodikean kirkolliskokouksen jälkeen vuonna 365. Sen jälkeen kristittyjä, kuten myös Mooseksen lakia noudattavia juutalaisia Eurooppa on vainonnut yli kaiken. Kun Amerikat löytyivät, Euroopassa vainotut kristityt pakenivat massoittain sinne ja laativat aivan erilaiset lait, kuin mihin Euroopassa oli totuttu.

Katolisen kirkon vastustus Yhdysvalloissa on ollut lujaa. Vielä 1950-luvulla maata hallitsevat salaseurat yrittivät solmia viralliset suhteet Vatikaaniin, mutta joutuivat silloin perääntymään. Asialle pantiin edistyksellinen media, joka nosti Billy Grahamin muka raamattukristittyjen johtajaksi ja sitten herra Graham näyttävästi veljeili kaikkien niiden kanssa, jotka taistelivat Jumalaa ja hänen kansaansa vastaan. Hän oli entisen paavin "hyvä ystävä", hän sai Leninin rauhanpalkinnon jne. Kun amerikkalaisten selkäranka oli murrettu, solmi Liittovaltio diplomaattiset suhteet Vatikaaniin.

Vatikaanille sunnuntai on tärkeä, sillä sunnuntain pyhittäminen on suora hyökkäys Kymmentä käskyä vastaan ja kunnianosoitus babylonialaiselle kultille. Kun siis Yhdysvallat poistaa Dekalogista muistuttavia lain tauluja julkisista tiloista, se itse asiassa valmistautuu luovuttamaan maan uskonnollisen johdon Laittomuuden ihmiselle, jota "väärä profeetta", eli paavi Ilmestyskirjan mukaan kannattaa.

Paavit ovat puolestaan hyvin valmistautuneet tulevaan rooliinsa Petovaltion uskonnollisena johtajana. Yhteistyö sosialistien kanssa sujuu hyvin ja muslimeistakin on tulossa liittolaisia, vaikka muslimit joutuvatkin luopumaan perjantaista päästäkseen Petovaltion seuraan. Höynäytetyt juutalaisetkin menevät mukaan ja petetään. Lopputaistelusta tulee kova, mutta lyhyt. Siitä kerrotaan Ilmestyskirjan 17 ja 18 luvuissa, sekä Jesajan luvuissa 13 ja 14. Uuden Testamentin ainoat hallelujahuudot on kirjattu juuri näitten tapahtumien yhteyteen.

Asian etenemistä Yhdysvalloissa voit seurata www.sundaylaw.net sivuilla. Samoilta sivuilta aukeaa myös Benjamin George Wilkinsonin kirja Truth Triumphant. Erityisesti luku 5 Antiokialaisen ja Aleksandrialaisen koulukunnan välisestä taistelusta 200-luvulla on ajankohtainen nyt, kun näistä asioista on taas tullut maailmanpolitiikan kynnyskysymyksiä. Seuraa myös sitä, minkälaisia määräyksiä EU asettaa lepopäivän vietolle, niin näet, että kenen asialla sotilaspoliittiset valtiot ovat.

 

Moskovan slummit

Moskovan johtaja Juri Luzhkov on pitänyt suurta ääntä venäläisten asemasta Baltian maissa, ja kaiken lisäksi tavalla, joka ei vastaa tosiasioita. Siitä jo NTV:n parempien, nyt jo menneiden aikojen toimittajat pääsivätkin letkauttamaan, että huonoahan se on venäläisillä Baltiassa, mutta sentään paljon paremmin, kuin Venäjällä.

Venäjän maaseudulla ihmisillä ei juuri ole töitä, ja palkkaa vielä vähemmän. Suuri osa ajasta kuluu siihen, mistä ja miten saisi hankituksi pullon vodkaa. Mutta eiväthän kaikki ole juoppoja. Ja silloin lähdetään Moskovaan, jossa rakennustöitä kyllä löytyy. Onhan kaupunki 80 vuoden aikana pahasti rapistunut, ja uuttakin rakennetaan. Vaan kun Moskova ei hyväksy muuttoilmoituksia ilman suurta rahaa, tulee työläisistä lainsuojattomia omilla työpaikoillaan, mutta maaseudun epätoivon tähden on noin miljoona ihmistä siihen alistunut ja maksaa siitä tavallisesti kovan hinnan ja joskus vieläkin kovemman.

Olimme joskus kiinalaisten työläisten kanssa kiinalaisten kotiseurakuntien tapaan kokoontuvien uskovien kokouksessa Moskovassa. Yksi tytöistä sanoi silloin vinosilmäiselle vaimolleni, että hänen kaverikseen pääsee tiskaamaan.

Tänään Vanhanen saarnasi, että globalisaatioon on vain alistuttava. No, ainakin meillä tiedetään, mitä se on. On vähän harjoiteltukin. Jeesuskin alistui, joten miksi emme myös me? Onhan meillä ylösnousemus ja Elämä. op/2005-11-13

 

Ranskan slummit käryävät

Ranska on panostanut laittomuuteen, ja nyt se korjaa satoa omasta kylvöstään. Poliitikot ovat kuitenkin mielissään, sillä kun maa on saatu sekaisin, ovat poroporvarit valmiit antamaan lisää valtuuksia poliitikoille, muka "lain ja järjestyksen" palauttamiseksi. Kun valtuudet on saatu, on tie auki taas suurempien laittomuuksien tekoon - lain varjolla. Mutta älä sitä luule, että ne parhaita tukijoukkojaan aisoihin panisivat. Opritshinan terroristiarmeijallahan se Iivana Julmakin Venäjästä suurvallan teki.

 

Mikä ihmeen EDA?

Mielipidejohtajat pitävät jatkuvasti esillä NATO-peikkoa. Kaikessa hiljaisuudessa Suomen tasavalta on kuitenkin tullut EDA:n jäseneksi. Muut jäsenet ovat Portugali, Belgia, Italia, Ranska, Saksa, Kreikka, Puola, Espanja ja Ruotsi. Järjestöä johtaa kukas muu kuin EU:n vahva mies Javier Solana, ja arvoituksen nimi on European Defence Agency. Luulisi nyt tyhmemmänkin ymmärtävän, miksi ne aina puhuvat NATOSTA. Joku on kuitenkin huomannut mitä on tapahtumassa ja kertoo siitä muillekin: http://www.defenseworld.net/Defense-News.asp/var/7033-9

 

Presidentin valtaoikeudet

Ahtisaari haluaisi vähentää presidentin valtaoikeuksia. Tunnistitko sävelen? Sehän on se vanha tuttu kappale, jota sosialismin patriarkat soittelevat. Mitä vähemmän "kansallisilla hallituksilla" on valtaa, sitä suurempi on YK:n valta. Maailmanhallitus oli Illuminati salaseuran tähtäimessä jo silloin, kun Adam Weishaupt esitteli Strassbourgissa ohjelmansa siitä, miten siihen päästään:

1. Kuningasvallan ja kaiken laillisen hallituksen lakkauttaminen;

2. Yksityisen omistusoikeuden lakkauttaminen;

3. Perimysoikeuden lakkauttaminen;

4. Isänmaallisuuden lakkauttaminen;

5. Perheen lakkauttaminen avioliiton ja moraalin lakkauttamisen kautta sekä kasvattamalla ja kouluttamalla lapset valtion laitoksissa;

6. Kaiken uskonnon lakkauttaminen

On uskomatonta, ettei tämän maailmanajan suurimman uskonnon, sosialismin päämääriä vieläkään yleisesti tiedosteta, vaikka niitä julistetaan niinkin korkeilta paikoilta, kuin mitä Ahtisaari edustaa. Ja jos et sattunut olemaan sillä kertaa mukana Illuminatien salaseuran kokouksessa Strassbourgissa Ranskan vallankumousta suunnittelemassa, niin onhan sinulla Raamattu. Maailmanhallituksen tuleminen ja laatu on esillä jo 2500 vuotta sitten kirjoitetussa Danielin kirjassa.

Maailmanhallitus tulee. Globalisaatio on jo. Maailmanvallankumousta on harjoiteltu jo niin monta kertaa, että hyvin tiedetään, mitä siitä tulee. Tapahtumat kulkevat sitä samaa rataa, kuin Israelin lähtiessä Egyptistä. Lopuksi Jumalan kansa ja Egyptin valiojoukot menivät peräkanaa Punaiseen mereen, mutta ylös nousi Jaakobin huonekunta yksin. Nyt Jeesus pelastaa Filadelfian, veljesrakkauden seurakunnan tulevalta vihalta. op/2005-10-29

 

Pakolaiset, rasismi ja Mooses Hessin kannattajien kiihotustyö

Valheen ammattilaiset rinnastavat pakolaiskysymykset ja rasismin. Ovelalla tempulla hyökätään niitä vastaan, jotka kyllä puoltavat ulkomailla syyttömästi vainottujen maahantuloa, mutta eivät usko Suomen poliittisen johdon ottavan vastaan syyttömästi vainottuja, vaan puoluetovereitaan, terroristeja ja muita suojattejaan.

Kauan kestänyt aivopesukampanja on nostettu presidentinvaalien teemaksi. On mielenkiintoista nähdä, onko valtion harjoittama aivopesu onnistunut. Se antaa meille Jeesuksen opetuslapsille vinkin siitä, olemmeko me olleet suolana maailmassa, vai pilaantuuko liha.

Vastakkain on nyt kaksi aivan erilaista käsitystä pakolaispolitiikasta: Meidän Herramme ottaa suojiinsa ja auttaa kurjia, köyhiä ja syyttömästi vainottuja, ja he omia suosikkejaan. Asetelma löytyy Raamatusta, ja sen käänteinen versio sosialismin isien pyhistä kirjoista. Mutta jos nämä kirjat eivät ole tuttuja, onhan meillä ainakin kokemusta. Ovaskan mummokin sanoi, että "Kokenut kaikki tietää; vaivainen kaikki kokee"

Vinosilmäinen vaimoni sieltä keskeltä Aasiaa on otettu erittäin hyvin vastaan täällä Kurussa, ja jo silloin, kun asuimme seitsemän vuotta yhdessä Venäjällä suomalais-turkkilaisen työyhteisön jäseninä. Tämän kokemuksen perusteella voi huoletta sanoa, että ei se sosialistien ainainen vouhotus suomalaisesta rasismista ainakaan puhtaan veden lähteestä ole. Se, mitä ne itse tekevät, onkin jo sellaista, ettei siitä viitsi joka päivä kirjoittaa.

 

Homot jumalina

Me vapaat ihmiset olemme tottuneet arvostelemaan kaikkia oman harkintamme mukaan. Uuden maailmanjärjestelyn puuhamiehet ovat kuitenkin laatimassa lakeja, jotka nostavat joitakin asioita kaiken keskustelun ja arvostelun yläpuolelle, eli tekevät heidät Jumalaakin "suuremmiksi". Sosialistisessa Neuvostoliitossa läksit vankileirille kohta, kun olit arvostellut sosialismia. "Antikommunistinen toiminta", sanottiin silloin tuomioistuimen antamassa tuomiossa.

Sosialismin teoreetikot totesivat jo heti käännytystyönsä alkuvaiheessa, että todella "vallankumouksellisia" ovat vain rikolliset ainekset. Heistä nämä teoreetikot saivat helposti värvättyä riveihinsä ihmisiä, jotka he tarvitsivat päämääriensä toteuttamiseen siinä vaiheessa, kun järjestäytyneen yhteiskunnan rakenteet oli tuhottava. Venäjällä se toteutettiin 1917-1918.

Suomessa rikollisia aineksia vuonna 1917 maassa juuri päättymässä olleiden suurten hengellisten herätysten ansiosta oli varsin vähän, eikä koko maan tuhoaminen onnistunut. Kolmannen sosialistisen internationaalin johtavat kansat yrittivät sitä uudestaan 1939, mutta se ei onnistunut silloinkaan. Se palautti sosialismin saarnamiehet juurilleen. Vuoden 1946 aikana aloitettiin perusteellinen työ kansakunnan henkisen selkärangan murtamiseksi, ja se jatkuu. Tarja Halosen yritys homojen aktivoimiseksi on osa tätä kampanjaa.

op/2005-10-24

 

EU:n riidat heijastuvat Suomeen

Englantilaisten EU:ta vastaan tuntema inho on pakottanut Tony Blairin niiden joukkoon, jotka vaativat salamyhkäisen kähminnän lopettamista EU:n päätöksenteossa. Se taas ei ole miellyttänyt EU:n frankkilaissiipeä. Mutta mitä tapahtuikaan, kun Tuomioja asettui Blairin rinnalle? Suomen oikeiston edustaja asettui kähmijöiden taakse, ja osoitti itsekin olevansa samanlainen. Uhkakuva siitä, että Suomen EU-edustaja on Suomen vihollinen, on toteutunut.

 

Takkulan irtiotto ymmärrettävissä

Vanhanen väitti, että keskustan arvopohja on paikallaan. No niin näkyy olevan, jos sitä Kekkosen ajan touhuihin verrataan. Se on pielessä, niin kuin ennenkin. Lex Karpela oli siitä riittävä näyttö.

Babylonian kristikunta kukistettiin 300-luvulla kieltämällä tupakokoukset. Korvikkeeksi perustettiin piispanistuin ja epälukuinen määrä "virallisia" kirkkoja, joissa "viralliset" papit saarnasivat ja esittivät "virallista" liturgiaa. Osa vainoihin väsyneistä kristityistä näkivät tarjotun syötin houkuttelevaksi ja sortui, mutta hengellisesti ymmärtäväisiä tapettiin 16.000 heidän kieltäydyttyään liittymästä "viralliseen" kirkkoon.

Uuden Maailmanjärjestyksen (NWO) puuhamiehet ovat kuumeisesti etsimässä sellaisia konsteja, joilla Jeesuksen seuraajat voitaisiin "panna kuriin" siten, ettei se näyttäisi kansanmurhalta. Ruotsissa perustuslakiin tehtiin muutos, jolla homoille annettiin jumalallisen koskemattomuuden suoja. Lakia on jo käytetty niitä vastaan, jotka vielä uskaltavat arvostella perverssejä touhuja. Pyrkimyksenä on kuitenkin kieltää Raamattu, koska Raamatussa arvostellaan perverssejä touhuja ja niiden tekijöitä ja saattaa voimaan Karl Marxin päämiehen toiveet yhteiskunnasta, jossa vain perverssi käyttäytyminen sallitaan.

Vihollinen tahtoo vaientaa opposition, mutta meidän oma päämiehemme käskee meitä nostamaan päämme, kun Sodoman sisarkaupunkien hävitys alkaa:

Ja on oleva merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä, ja ahdistus kansoilla maan päällä ja epätoivo, kun meri ja aallot pauhaavat. Ja ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa; sillä taivaitten voimat järkkyvät. Ja silloin he näkevät Ihmisen Pojan tulevan pilvessä suurella voimalla ja kirkkaudella. Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä. (Lk 21:25-28).

Valtion radio ja TV ovat jo kauan olleet perverssien asialla. Lex Karpela onkin suunnattu niitä vastaan, jotka laulavat itse hengellisiä lauluja kodeissaan tai ystävien kesken. Menetelmä on tuttu paitsi 300-luvun Babyloniasta ja 1900-luvun Neuvostoliitosta, myös Kalajoen käräjiltä. Silloin kotikokouksia vastaan käytettiin konventikkeliplakaatiksi sanottua lakia, jolla kiellettiin sellaiset hengelliset kokoukset, joissa "virallinen" pappi ei ollut mukana. Takkulan siirtyminen Kalliksen taakse on näissä oloissa ymmärrettävää, ja sillä on tietty arvokin varoituksena siitä arvomaailmasta, jota Vanhasen hallitus edustaa. Mutta eikö Takkulankin olisi aika jo jättää se laitos kokonaan, ja siirtyä "ulkopuolelle leirin"?

 

Turkkilaiset pikku huijarit ja eurooppalaiset suuret roistot

Kesällä 1979 ostin Turkin pääkaupungissa Ankarassa katukauppiaalta kampoja. Kolme kampaa maksoi 8 TL per kappale ja kaksi kampaa 7 turkin liiraa per kappale. Kampojen yhteishinnaksi poika ilmoitti - olikohan se 65 liiraa - jonka maksoin silmää räpäyttämättä, koska Suomen markoissa se teki noin 3 ja puoli markkaa. Noin kuukausi myöhemmin näin suurin piirtein samanlaisia kampoja Moilasen tavaratalossa Ämmänsaaressa ja ostin yhden ikään kuin vertailun vuoksi. Se maksoi kahdeksan markkaa. Kysymys kuuluu: Kumpi kauppias huijasi enemmän?

Tänään, 2005-10-04, ns. "kadun mies", ostettu tai ei, sitä en tiedä, mutta kuitenkin Yleisradiosta se tuli, kertoi jostakin ihmisen pieksennästä Turkissa. Euroopassa ihmisen kohtelu on raaempaa, mutta se tehdään ikään kuin silkkihansikkaat kädessä, laillisen oloisesti. Tyttäreni meni sairaalaan, koska pelkäsi laihdutuskuurinsa kestäneen liian kauan, ja jäi sille tielleen, ja siitä on nyt kymmenen vuotta. Alaikäisen lapseni kohtalosta kukaan ei antanut minkäänlaista selvitystä. Kun osoitin kysymyksen presidentti Ahtisaarelle, presidentin kanslia vastasi, että "kaikki on tehty Suomen lain mukaisesti". Kysymys kuuluu: Kumpi on pahempi, pieksentä vai alaikäisen lapsen ryöstö?

Euroopan sosialistit pitävät suurta ääntä siitä, että heidän turkkilaisen veljespuolueensa terroristit eivät ole saaneet rauhassa toimia. Mutta päätellen siitä, miten viranomaiset ovat minun asioitani täällä Suomessa käsitelleet, olen päätellyt, että Suomessa terroristi saa toimia rauhassa, jos hyökkäyksen kohteena on henkilö, joka ei kumartele saatanaa. Mutta jos se, mitä suomalaiset viranomaiset ovat minulle ja perheelleni tehneet, olisi tehty jonkun ison ammattiliiton jäsenelle, en luule paljon erehtyväni jos sanon, että tämä maa olisi ollut yleislakossa niin kauan, että vähintään hallitus olisi vaihtunut. Mutta tästäkin asiasta eduskunnan oikeuskansleri teki, kuten eräs niitten metkuihin vihkiytynyt sanoi, "nahkapäätöksen". Kysymys kuuluu: Kumpi on pahempi, terroristin julkinen pieksentä vai seitsemän alle 11-vuotisen lapsen isän omatoimisen työllistymisen estäminen ja työttömyystukien evääminen?

 

Solana sai taas erävoiton

Solana sai odotetusti erävoiton, kun neuvottelut Turkin kanssa päätettiin aloittaa. Nyt puhutaan siitä, että neuvotteluista tulee pitkiä ja vaikeita. Mutta jospa vain tietäisit NWO-vetureiden toimintatapoja, et sanoisi noin. NWO-veturit odottavat sopivaa kansainvälistä tilannetta, tai jollei sellaista kuulu, tekevät sen itse, ja ajavat sen turvin Turkin EU:hun vaikka yhtenä joulupäivänä sillä aikaa, kun raaka rahvas röyhtäilee sika suussa. Vastaavaa menettelyä käytettiin Yhdysvalloissa YK:ta perustettaessa.

 

Turkki, Solana ja frankit

Frankit pelkäävät menettävänsä yliotteensa EU:sta, jos Turkki liittyy EU:hun. Solana kuitenkin haluaisi Turkin. Solana on luomassa Ilmestyskirjan petoa, johon Turkki muinaisen Rooman osana tulee kuulumaan.

Shaikovkan sotilaskylätyömaan toimistossa Venäjällä oli vajaa sata suomalaista ja suunnilleen saman verran turkkilaisia. Yhteishenki oli hyvä, ja turkkilaiset herrasmiehiä ja samalla päteviä rakentajia. Monet suomalaiset muuttivat silloin käsityksensä turkkilaisista.

Shaikovkan sotilaskylätyömaan toimistossa suomalaiset ja turkkilaiset toimivat samanarvoisina yhteistyökumppaneina, ja siksi tuloskin oli hyvä.Volvon autotehtaalla Göteborgissa tilanne oli toinen: Työntekijöiden valinta suoritettiin Turkissa siten, että Volvolle tuli sellaista porukkaa, joka kohta ilmaisen lentomatkan ja maahantuloetuudet saatuaan hävisi ties minne. Ruotsalaisten, joiden olisi pitänyt syytellä tapahtumasta omaa valintamenettelyään, syyttelivät turkkilaisia. Mutta minkäs paha itselleen voi.

 

Yököttävää hurskastelua

Selailin kirjastossa Suomen kuvalehteä. Silmiini osui jonkun Rusin kirjoitus, jossa Srebrenican verilöylyn nykyisiä arvostelijoita kehuttiin. Puhuttiin jopa "Euroopan omastatunnosta". Asia vain on niin, että Srebrenican verilöyly tapahtui jo 10 vuotta sitten, ja silloin siitä vaiettiin. Kun siitä puhutaan nyt, on kysymys pelkästä hurskastelusta, josta Jeesus sanoi näin:

Voi teitä, kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, kun te olette valkeiksi kalkittujen hautojen kaltaisia: ulkoa ne kyllä näyttävät kauniilta, mutta ovat sisältä täynnä kuolleitten luita ja kaikkea saastaa! Samoin tekin ulkoa kyllä näytätte ihmisten silmissä hurskailta, mutta sisältä te olette täynnä ulkokultaisuutta ja laittomuutta. Voi teitä, kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, kun te rakennatte profeettain hautoja ja kaunistatte vanhurskasten hautakammioita, ja sanotte: "Jos me olisimme eläneet isäimme päivinä, emme olisi olleet osallisia heidän kanssaan profeettain vereen"! Niin te siis todistatte itsestänne, että olette niiden lapsia, jotka tappoivat profeetat. Täyttäkää siis te isäinne mitta. Te käärmeet, te kyykäärmeitten sikiöt, kuinka te pääsisitte helvetin tuomiota pakoon? (Matt 23:27-33).

Paavi Saksassa

Hitler tuli Saksassa valtaan sen takia, että kukaan muu, kuin hän ei lähtenyt yhteistyöhön Eugenio Pacellin alias Pius XII (1939-1958) kanssa silloin, kun tämä vielä toimi Münchenissä ja Berliinissä paavin suurlähettinäänä eli nunciona. Jopa Saksan katolinen kirkko vastusti Hitleriä, mutta Rooma oli voimakkaampi, ja teki Hitleristä Saksan johtajan. Vastalahjaksi Hitler teki Rooman kanssa valtiosopimuksen, konkordaatin ja yritti "Lopullista ratkaisua" juutalaiskysymyksessä. Myös Hitlerin sota Neuvostoliittoa vastaan lienee syntynyt hyvässä yhteisymmärryksessä Paavin kirkon kanssa.

Kun jesuiittajohtaja Ratzinger oli vasta tulossa paaviksi, internetistä löytyi hänestä yhtä vähän tietoja, kuten jesuiitoista yleensä. Ainut hänen itsensä kirjoittama hengentuote oli laaja, mutta vähemmän vakuuttava hyökkäys moniarvoista yhteiskuntaa vastaan. Kirjoituksen varsinainen sanoma olikin siinä, että hyökkäämällä kaikkea "liberalismia" vastaan hän itse asiassa puolusti absolutismia. Eikä liene vaikea ymmärtää, kuka hänen mielestään pitäisi olla se yksinvaltias, jonka pitäisi päästä sanelemaan, mitä ihmiset ajattelevat, sanovat tai tekevät. No, nyt hän on paavi.

Ne nuoret, jotka itse ovat sisäisesti heikkoja, etsivät voimakasta johtajaa. Yhdysvalloissa jo Johannes Paavali II meni hyvin kaupaksi, ja nyt samaa on nähty johtaja Ratzingerin saksanmatkan yhteydessä. Nämä ovat asioita, joiden varassa myös Hitlerin, Leninin ja Stalinin nuorisojärjestöt toimivat.

Paavi kilpailee Jeesuksen kanssa ihmisten sieluista AntiKristuksen, latinaksi "Vicarius Filii Dei" laskuun, mutta Jeesus on Isän Jumalan asialla. Vastakkainasettelu on selvä. Jeesuksen yhteyteen tulevat ihmiset puetaan voimalla korkeudesta. He tulevat osallisiksi jumalallisesta luonnosta, joka kestää vaikka ruumis päältä tapettaisiin, mutta silti Jeesuksen laumassa kaikki ovat veljiä keskenään, ja pomot niin nöyriä, että heitä pidetään miltei näkymättöminä.

EU: tarjoaa hyvät puitteet paavin yksinvallan uudelle nousulle. Uhkakuva on entinen. Saksa, Ranska ja muut Länsi-Euroopan Unionin (WEU) maat ovat jo kanavoimassa siirtomaaherran asenteitaan EU:n laitamaiden suuntaan, ja systemaattisesti kaiken lisäksi. Katsotko muuten televisiota? Kukahan senkin tekniikan nykyisin omistaa? Mutta sattuu sitä joskus kokeneellekin. Otava on julkaissut Kari Suomalaisen sarjakuvia Zakharis Topeliuksen Välskärin kertomuksista. Topeliuksen kirjat ovat nykyisin "poliittisesti epäkorrekteja", mutta ajankohtaisia, niissä kun annetaan vähän asiatietoa niistä jesuiitoista. Kukapa muokkaisi Topeliuksen tekstit helpommin luettavaan kuntoon? op/2005-08-18

 

Mihin asti Israelin on vetäydyttävä?

Juutalaiset on tapettu Saudi-Arabista Muhammedin käskystä kokonaan, juutalaiset ovat vetäytyneet Irakista, Syyriasta, Jemenistä, Marokosta, Libyasta, Egyptistä, Persiasta/Iranista … Kaikki tämä olisi vielä ymmärrettävää, mutta kun he ovat jo vetäytyneet omastakin maastaan niin, että vain pieni maakaistale on jäljellä, niin kuinka pitkälle vetäytymistä on jatkettava? Mereen ehkä?

Juutalaisten pitäisi tietää, miten voitto saadaan, onhan Suuri Opettaja antanut siitä monet neuvot. Eräs parhaimmista sisältyy Toisen aikakirjan jaksoon 2.Aik 14:1-16:14. Aasa aloitti hyvin, menestyi hyvin, mutta sitten hän teki sen, mistä me kristityt sanoisimme, että "ei vienyt itseään ristille", ja kärsi musertavan tappion.

Luopumuksella on kova hinta. Juutalaisuus on tosipaikan edessä, mutta tosipaikan edessä, toda la El, ollaan tekemässä oikeitakin valintoja. Neljästoista Juutalaisuuden tutkimuksen maailmankonferenssi (14th World Congress of Jewish Studies) keskittyi tutkimaan niitä Raamatun kohtia, joitä joskus ennen kuuluivat synagoogien vakiolukemistoon, mutta jotka Jeesuksen kuoleman jälkeen on jätetty pois siitä syystä, että ne mitä selvimmin viittaavat Jeesukseen. Näitä poistettuja tekstejä ovat mm. Jes 7:14 (Katso, neitsyt tulee raskaaksi ja synnyttää pojan …); Jes 52:13-53:12 (Katso, minun palvelijani … Niin kuin monet kauhistuivat häntä - sillä niin runneltu, ei enää ihmisen kaltainen, oli hänen muotonsa…); samoin Jeremian ennustus Uudesta Liitosta, kts. Jer 31:31-34 ja niin edelleen. Kun nyt suuri israelilainen päivälehti Ha'aretz ottaa asian esille, on sitä pidettävä selvänä merkkinä siitä, että "viikunapuuhun" alkaa tulla lehtiä. Varhaishedelmiä on jo nähtykin.

Lukemisen arvoinen artikkeli näistä viikottain luettavista parasha-teksteistä "What happened to Jesus´ haftarah?" löytynee Ha'aretzin sivuilta kirjoittajan Hananel Mack nimellä.

Sudan ja globalisaatio

Tony Blair tuomitsi Lontoossa suoritetut pommi-iskut; hän sai myös tukea puheilleen paitsi kolleegoiltaan, myös tavalliselta rahvaaltakin ympäri maailmaa. Mutta kun Sudanista puhutaan, ei islamilaista terroria vaan ole saatu tuomituksi, eikä se edes ylitä edes uutiskynnystä, kuin harvoin, ja silloinkin uutisointi on - ei suinkaan asiallista, vaan "puolueetonta". Muutaman miljoonan ihmisen tappaminen haluttiin nähdä Sudanin sisäisenä asiana. Kun muutamat amerikkalaiset korottivat äänensä Sudanin kristittyjen puolesta, olivat helvetin voimat heti syyttämässä amerikkalaisia puuttumisesta Sudanin sisäisiin asioihin. Edes John Garstangin kuolemaa lentoturmassa ei haluttu nähdä terroritekona.

Englantilaisten kaksinaamaisuus on herättänyt voimakasta suuttumusta ainakin Turkissa. Turkkilainen lehdistö, Cumhuriet-lehteä lukuunottamatta, ei lakkaa muistuttamasta Englannin sosialistista johtajaa Tony Blairia siitä, että Englanti, sosialistinen internationaali ja edistyksellinen media kaikkialla maailmassa ei ainoastaan rohkaise veljespuolueensa PKK:n terroritekoja Turkissa, vaan jopa yrittää estää turkkilaisia hillitsemästä terrorismia omassa maassaan.

Globalisaation myyntitykit ovat huonoja globalisaation teoriassa. Sudanissa he kannattavat Saatanan valtaa, mutta Lontoossa he haluaisivat Saatanan palvelevan heitä. Globalisaatio on kuitenkin sitä, että samaa puuroa kaikille. Englantilaiset yrittävät nyt suojata itsensä globalisaation vaikutuksilta, mutta edistävät sitä yhä ulkomailla. Temppu ei onnistu. Vain kolmen ja puolen vuoden ajan Saatana saa hävittää kansoja rauhassa, sitten tulee sen tukialueenkin osaksi sama kohtalo.

Globalisaation myyntitykkien puheita kuuntelemalla sinä et koskaan pääse perille siitä, mitä he ovat tekemässä. Siksi suosittelen sinulle Michael Howardin kirjaa Pelasta Kansakunta. Tässä ja muissa suomeksi käännetyissä kirjoissaan Howard kertoo siitä, mitä maailmassa, ja erityisesti Sudanissa tapahtuu. Kaikki alkaa ihmissydämestä. Sudaniin Howard on perustanut raamattukoulun.

PS/op/2005-08-27 Tekstiä korjattu Michael Howardin osalta. Hän ei ole Toronton nauruherätyksen kasvatti, vaan tuli erehdyksessä samaistettua Toronton nauruherätyksen johtohahmoon on Rodney Howardiin.

 

Kansainvälinen yhteisö

Jeesuksen internationaalissa ei ole orjajäseniä. Kaikki sen jäsenet ovat liittyneet siihen uskon kautta Kristukseen. Jeesuksen internationaali on kansainvälinen yhteisö:

Ja tässä ei ole kreikkalaista eikä juutalaista, ei ympärileikkausta eikä ympärileikkaamattomuutta, ei barbaaria (oik.: vieraskielistä), ei skyyttalaista, ei orjaa, ei vapaata, vaan kaikki ja kaikissa on Kristus. (Kol 3:11).

Kun vihollisen agentit puhuvat kansainvälisestä yhteisöstä, ne eivät kuitenkaan tarkoita tätä aitoa, alkuperäistä ja Rakkauteen perustavaa kansainvälistä yhteisöä, vaan omia jäljitelmiään. Niitä on monenlaisia, mutta kaikilla niillä on yksi yhteinen piirre: Ne vastustavat Kristusta.

 

Mielenkiintoiset lakot

On mielenkiintoista seurata, onko ammattiliitto voimakkaampi kuin Suomen valtio. Jos rajoja eivät saa vartioida muut, kuin tietyn ammattiliiton jäsenet, niin kyllä kai se on niin ymmärrettävä, että ammattiliitto on valtiota vahvempi.

 

Kun suomalainen ei kelpaa

Yleisradion uutisiksi mainostetussa propagandalähetyksessä meitä valmistettiin siihen, että kun suuret ikäluokat vanhenevat, ei maassa riitä hoitoalan henkilökuntaa, ja kerrottiin, että ponnistelut venäläisen ja ukrainalaisen hoitoalan henkilökunnan saamiseksi maahan on aloitettu.

Velipoika kertoi, että hänen tyttärensä pyrki hoitoalan ammattikouluun Kuopioon, mutta ei päässyt. Samoin oli käynyt sadalle viidellekymmenelle (150) muullekin halukkaalle. Entäpä koko maassa, jos yksin Kuopiossa hoitoalan ammattilaisia ei haluta kouluttaa. Onko se nyt aivan varmaa, että Halosen-Lipposen-Vanhasen Suomessa suomalainen ei kelpaa enää mihinkään? Vai onko Solana ja UE:n taustavaikuttaja jo niin vahvoilla, ettei Halosella, Lipposella ja Vanhasella ole enää muuta neuvoa?

Suomea on rakennettu Jumalan armosta. Mutta jos Jumalan armo torjutaan, häviävät Jumalan lahjatkin sen siliän tien. Jos haluat tietää, missä sinä todennäköisesti tulet eläkepäiväsi viettämään, selvitä itsellesi, missä ovat lähimmät, uudet, vielä käyttämättömät keskitysleirit. Etene sitten niin, että tutustut Tukholman profetiaan ja Ilmestyskirjaan. Ja yhden asian haluan vielä sanoa sinulle: Meidät uskovat viedään ensimmäisenä keskitysleirille, mutta älä anna niiden pettää itseäsi ainakaan tässä kohdin: Uskovat viedään kyllä ensimmäisenä, mutta sitten tulee muitten vuoro. Marssijärjestys lienee sama, kuin Hitlerin Saksassa. Viimeinen Aatu ampuu itse itsensä.

Ja hetkinen vielä: Keskitysleiriltä johtaa ikuisuuteen kaksi porttia: Lammasten ovi taivaaseen, ja leveä ovi helvettiin. op/2005-06-18

 

Rysseli on kirosana Englannissa, Ranskassa, Hollannissa …

Yleisradion selittäjät uskottelivat meille, että äänestäjien ilmaisema vastustus EU:n "perustuslaille" johtuu kansallisvaltioaatteesta. Eiköhän se kuitenkin ole sitä, että ihmiset ovat jo nyt saaneet EU:n fasismista tarpeekseen. Siitä sanottiin jo kauan sitten, että kun antaa pahalle pikkusormen, se vie koko käden. Kukaan ei enää tiedä, saako enää edes pieraista ilman rysselin lupaa. Houkutellaan ihmisiä kauniilla puheilla, ja sitten yht'äkkiä niskassa onkin diktatuuri. Mihinkäs ne diktaattorit perustuslakia tarvitsisivatkaan? Onhan niillä WEU, Solana, "ydin" ja Punainen katekismus ja pian nopean toiminnan joukotkin. Ranskan entinen puolustusministeri Jean-Pierre Chevenement teki aivan oikeat johtopäätökset EU:n touhusta. Se on Neuvostoliitto, hullujen paratiisi.

EU:n perustuslakiluonnos on tehty tarkoituksella niin pikkutarkaksi, ettei kukaan pysty sitä toteuttamaan. Kun kaikki on syyllistetty, voidaan syyttömiä rangaista. Tuntuuko tutulta? Pitäisi tuntua, sillä niin tehtiin Ranskan vallankumouksen aikana Ranskassa ja Venäjällä kommunistiherrojen aikaan. Satojen sivujen paksuista opusta harva on lukenut, mutta sen perusjuoni on yksinkertainen: keskitysleirin järjestys ja moninkertainen valvonta. Saksalaisten päämiehet ovat sen jo hyväksyneetkin. op/2005-06-08

 

Puolustusvoimain lippujuhlan aattona

Suomella on asiallinen armeija. Mutta onko sillä enää mitään puolustettavaa? Eikös se valtio ole jo kaikki myynyt? Minunkin passini kansilehti on vaihtunut punaiseksi ja siinä on vihollisen merkitkin. Eduskunnan radiota kuunnellessani olen huomannut, että kirosanoina niillä on koti, uskonto ja isänmaa. Kotia, uskontoa ja isänmaata olisi vielä jotenkuten voinut puolustaakin, mutta Perkele on varma häviäjä. Se ei kestä Jeesuksen ylistystä.

 

EU haisee salaseuroilta

Euroopan kansoille alkaa paljastua, että poliittinen eliitti rakentaa omaa valtakuntaansa kansalta salaa. Vaan ei löydy kansalta keinoja salahankkeen pysäyttämiseksi. Avuttomat ihmiset joutuvat toteamaan, että ne tekevät, mitä tahtovat. Ainut valinnan mahdollisuus on tämä: Joko Jeesus, tai se kaikkien salaseurojen yhteinen taustapersoona.

 

Pyramidi ja sen rakentajat

Tshingiskaani pyysi kaikkien "neljän uskonnon" pappeja rukoilemaan puolestaan. Muistuttaa jotenkin vapaamuurarien touhuja. Kun lähdet tutkimaan näitten maailmanvalloittajien puuhia, älä unohda pyramidia. Vuonna 1930 Leninin mausoleumin rakennettiin uudestaan portaikkopyramidin muotoon. Yhdysvaltain dollariin tuli pyramidin kuva samoihin aikoihin. Rotshildien (suom. "punainen kilpi") rahoittaman ja Rotschildien suvun oman arkkitehdin suunnitteleman Israelin Korkeimman Oikeuden palatsin katolle on rakennettu lasinen pyramidi vai lieneekö oikein kristallia. Siitä löydät kuvitetun selostuksen Jerry Goldenin sivulla http://www.thegoldenreport.com/asp/jerrysnewsmanager/anmviewer.asp?a=817&print=yes

Jeesuksen sanojen mukaan on mahdotonta palvella Mammonaa ja Jumalaa. Jokainen ihminen valitsee, kumpaa palvelee. Mutta teethän itsellesi sen palveluksen, että selvität itsellesi mistä tässä on kysymys. Heti alkuun sinun on syytä huomata, että Lenin/Uljanov/Braun oli Mammonan asialla, jota myös hänen hautamonumenttinsa aivan kirkuen julistaa, samoin se joukko, joka 09.05.2005 kokoontui Putinin kutsumana Punaiselle torille juhlimaan fasismin voittoa.

Vuonna 1939 fasistit aloittivat Ribbentropin - Molotovin sopimuksella sodan, jonka seurauksena Pöystien suurperhe karkoitettiin sukutilaltaan Kotniemestä Vuoksenrannan Sintolan kylästä, jossa suku oli asunut kirkonkirjojen mukaan ainakin vuodesta 1683 alkaen, ja todennäköisesti jo kauan aikaisemminkin; siitä vain ei löytyne kirjallista todistusaineistoa, sillä Jääsken/Antrean/Vuoksenrannan kirkonkirjoja aikaisemmilta ajoilta ei ole löytynyt. Kuvassa Osmo istuu tuhotun kotitilan kivijalan päällä toukokuussa 2000.

Vaikka fasistit saivatkin karkoitettua puoli miljoonaa suomalaista kotiseudultaan, he eivät siitä hyötyneet. Jumala kosti heille heidän pahat tekonsa hyvin perusteellisesti. Ne riitaantuivat keskenään ja saivat maistaa omaa lääkettään kystä kyllä. Se, että ne nyt taas juhlivat fasismin voittoa, kertoo vain sen, että ne eivät ole oppineet historiasta mitään. Mutta meidän, jotka ymmärrämme Jumalan toimintatapoja, on syytä valmistautua siihen, että mahdollisesti myös Bush ja Putin riitautuvat.

Hävittääkseen jälkensä fasistit syyttävät nyt uhrejaan juutalaisvihasta. Tosiasia kuitenkin on, ettei Suomen Tasavallan kansalaisista tapettu ainoatakaan juutalaista kotimaassaan Suomessa, eikä ainuttakaan Suomen Tasavallan juutalaista kansalaista luovutettu muualle tuhottavaksi. Mutta koska fasistit ovat häikäilemättömiä roistoja, ne syyttävät nyt suomalaisia siitä, ettei Suomi pystynyt suojelemaan kahdeksaa juutalaispakolaista Saksasta tulleiden luovutuspyyntöjen edessä. Ne unohtavat, ja kaiken lisäksi tahallisesti, ettei Suomi pystynyt suojelemaan myöskään niitä noin 60.000 suomalaista, jotka Neuvostoliitosta sodan aikansa pakenivat Suomeen.

Joku viikko sitten meille kerrottiin, ettei Suomi tutki Suomesta Neuvostoliiton keskitysleireille luovutettujen suomalaisten kohtaloita. Nykyisin Arkadianmäellä istuu sellaista porukkaa, joita suomalaisten kohtalot eivät kiinnosta. Niitten kunkku meni jopa fasistien juhlille Moskovaan.

Pienenä yksityiskohtana voi tässä vielä kertoa, että Sintolan Kotniemen ikkunasta näkyi ennen Vanhasten talo. Etsimme sen kivijalkaa, mutta emme löytäneet. Tietäisiköhän Matti, mihin se on joutunut?

Lisätietoa fasistien maailmansuunnitelmasta löytyy mm. Leninin mausoleumin rakentaneen arkkitehdin Aleksei /Alexei Schusevin/Shchusevin nimellä. Muita asiaan liittyviä termejä ovat mason, illuminati, UN, New Age, Alice Bailey, Madame Blavatsky ja globalisaatio/globalization. Kirjoittaisin itsekin näistä pyramidinrakentajista enemmän, mutta aika ei riitä kaikkeen. Askartelen vielä tekstin "Kristuksen Morsian" parissa, mutta jos Jumala suo, niin sen jälkeen palataan asiaan. Onhan fasismin uhreja varoitettava.

 

Milloinka tulee rauha?

Toinen maailmansota ei ole päättynyt. Latvian ja Venäjän välinen rajasopimus on allekirjoittamatta, ja sama on tilanne toistaiseksi myös Viron ja Venäjän välillä. Sotakorvaukset on maksamatta, ryöstösaalista ei ole palautettu eikä syyllisiäkään ole tuomittu kuin Saksan osalta. Kaiken lisäksi vielä vallassa olevat fasistit ovat käymässä yhä vain härskimmiksi. Nyt ne jo syyttävät fasismin uhreja fasismista.

Kaksi suurta fasistivaltiota, Sosialististen Neuvostotasavaltojen Liitto ja kansallissosialistinen Saksa aloittivat toisen maailmansodan Molotovin-Rippentropin sopimuksella 1939. Nyt ne aikovat pitää voitonpäivää Moskovassa. Molemmat näistä saivat taloudellista ja ideologista tukea Yhdysvaltojen edistyksellisiltä pankkiirisuvuilta - Rotschildeilta ja Rockefellereilta. Jos oikein arvaan, niin toisen maailmansodan pääsyyllisten ideologiset perilliset nähdään televisiossa 09.05.2005 sellaisen rakennuksen päällä, joka on rakennettu Pergamossa sijainneen Saatanan valtaistuimen replikaksi rakennetun hautarakennelman päällä. Saatanallista menoa! Mennä nyt seisomaan hautamonumentin päälle!

Olen joskus käynyt sisällä Leninin-Braunin-Uljanovin mausoleumissa. Vaikka sinne esille pantu ruumis oli paholaisenpalvelijan ruumis, ei mielenikään tullut mennä seisomaan sen päälle. Mutta ne maailman poliittiset johtajat?

Toisen maailmansodan ensisijainen prioriteetti oli juutalaisten tuhoaminen. Kun saksalaiset riistivät Saksan juutalaisilta kansalaisoikeudet, asetettiin juutalaisille pakolaisille niin pienet kiintiöt - Yhdysvaltoihin ja muualle - että Göbbels pääsi pilkkaamaan näitä juutalaisten puolustajina esiintyneitä juutalaisten "ystäviä" siitä, että kukaan ei halunnut ottaa juutalaisia vastaan. Sitten alkoivat teurastukset. Saksa keräsi 6 miljoonaa juutalaista teurastettavaksi. Venäjän juutalaisia kuoli Neuvostoliiton armeijassa puoli miljoonaa, ja vuonna 1953 toveri Stalin tilasi rautatievaunut Moskovaan. Kävi kuitenkin niin, että Venäjän juutalaiset olivat läksynsä oppineet ja Stalin kuoli. Mutta olihan se perustanut Siperiaan "Hebrealaisen autonomisen alueen", jonne oli kaikessa hiljaisuudessa viety pakkasen tapettavaksi satoja tuhansia juutalaisia.

Toinen maailmansota on siis kesken myös juutalaisten tuhoamisen osalta. Yhdysvallat ja Venäjä ovat yhteisvoimin tekemässä Jerusalemista kansainvälistä kaupunkia, vaikka Jumala on luvannut kaupungin Israelille. Ehkäpä Bush ja Putin eivät ole huomanneet, kuinka Stalinin ja Hitlerin kävi?

Vaikka toinen maailmansota ei ole vielä päättynyt, juhlivat fasistit jo voittoa. Se on ennenaikaista. Jeesus voitti kyllä jo Saatanan, mutta nyt on sinun vuorosi. Voita sinäkin Saatana ja liity Jeesuksen voittosaattoon! Kun hän tulee, hän tuhoaa loput.

 

Vakava syytös

"Eduskunnan radion" 02.05.2005 lähettämässä "päivän peilissä" kerrottiin upseerien kapinasta.

Suomen lakien mukaan kapina on vakava rikos. Eduskunnan radion esittämä väite lienee kuitenkin perätön. Ainakaan minä en ole huomannut maassa mitään kapinaan viittaavaa, en ainakaan upseerikunnan keskuudessa. Asia on silti vakava, sillä Raamatun mukaan perättömän ilmiannon tekijää on rangaistava sillä rangaistuksella, joka syytetylle olisi voitu siitä määrätä. Eli: Eduskuntaa ja sen radiota on rangaistava sillä rangaistukselle, joka laissa kapinasta on määrätty. Demagogit tuskin rankaisevat itseään, mutta Jumala rankaisee varmasti.

 

Tapetaanko/tapettiinko Hamid Pourmand?

Hamid Pourmand tuli uskoon yli 20 vuotta sitten. Islamilaisen lain mukaan hänet voidaan kotimaassaan Iranissa tuomita kuolemaan pelkästään siitä syystä, että hän on hylännyt Muhammedin opit.

Islamilainen sharia ja edistyksellinen lehdistö ovat johdonmukaisesti hiljaa silloin, kun Jeesuksen seuraajia tapetaan. Edistyksellinen lehdistö, edistykselliset puolueet ja islamilainen terrori näyttävät olevan liittolaisia, mutta kysymys on hieman eri asiasta: niillä on sama taustavaikuttaja, yhteinen isäntä, jota me Jeesuksen seuraajat kutsumme nimellä Saatana.

Hamid Pourmandin tapaus tuli uskovien tietoon, eikä hänen lynkkauksensa kaikessa hiljaisuudessa onnistunut. Iranin viranomaiset ilmoittivat, että Hamid Pourmand siirretään Teheranista Bandar-i-Bushehriin "oikeudenkäyntiä" varten. Tällä tempulla he saivat hävitetyksi Hamid Pourmandin, sillä nyt uskovat eivät tiedä, mihin hänet on viety.

 

Malesian uskonnonvapaus

Joku päivä sitten pari amerikkalaista uskovaa jäi Malesiassa kiinni kristillisen lentolehtisen luovuttamisesta muslimille. Maan lakien mukaan siitä saattaa saada viiden vuoden vankilatuomion. Aikaisemmin tässä kuussa heidän malesialainen ministeri ilmoitti, että Raamattujen jakelu on laitonta. Perustuslain mukaan Malesiassa on kyllä uskonnonvapaus, mutta käytännössä ei. Varsinkaan muslimi ei saa vaihtaa uskontoa. Pari vuotta sitten Malesia kielsi eräällä heimokielellä painetut raamatut, mutta silloin maailman kristityt nostivat niin suuren haloon asiasta, että temppu ei onnistunut. op/2005-04-30

Tietoja Malesiasta voit hakea nimellä Wong Kim Kong. Hän on Malesian evankelisten yhteistyöelimen johtaja. Hakuun tarvittaneen joku sopiva lisäsana; Malay Bible ja Evangelical riittänevät.

 

Yleisradio ja väärä profeetta

"Eduskunnan radio" on käynyt niin hurskaanoloiseksi, että. Paavi esiintyy siellä nyt monta kertaa päivässä. Ne toistelevat paavin puheita kuin papukaija. Älä silti luule, että ne olisivat lähteneet Jumalan asialle. Ei suinkaan. Sitä samaa laittomuuden asiaa se on kuin ennenkin. Tänäänkin vaadittiin taas sitä "kristittyjen yhteyttä", ikään kuin paavi olisi joku kristitty. Sitäkö se EU sitten on, että meidän on liityttävä jonkun saatanan kätyrin joukkoihin? Kiinan kommaritkin ovat rehdimpiä, kuin se, joka pian 1700 vuotta on häväissyt Jumalaa tekemällä Saatanan tekoja Jumalan piikkiin.

Paavilla ei ole oikeutta puhua ollenkaan kristittyjen nimissä. Hänhän on Roomalaiskatolisen kirkon päämies. Kristityt ovat aina olleet yhtä ja ovat sitä tänä päivänä. Mutta Roomalaiskatolisen kirkon yli miljardin pakkokastetun joukossa en ole koskaan nähnyt yhtäkään kristittyä. op/2005-04-24

Ministeri, joka kävi palvo paavia kelpaa kouluesimerkiksi epäjumalanpalvonnasta. Me uskovat emme salli, että meidän eteemme joku kävisi polvilleen, sillä me emme ota vastaan yksin Jumalalle kuuluvaa kunniaa. Enkelitkin sellaisen torjuvat. op/2005-04-25

 

No nyt se Sudanin ja tsunamin ero selkis …

Kun ne niin kauheesti halus avustaa Sri Lankaa ja muita hyökyaallon kohteiksi joutuneita maita, mutta eivät Sudanin hallituksen vainoamia mustia, niin täytyihän niillä olla joku syy. Jospa ne olivat rasisteja, ja iloitsivat yhdessä Sudanin muslimien kanssa siitä, että saatiin ajettua mustat neekeriakat ja lapsineen hiekkaerämaalle kuolemaan? Se tietysti on selvää, että Paholainen halusi antaa palvelijoilleen työrauhan, kun Kristuksen veljiä ja siskoja tapettiin Etelä-Sudanissa. Mutta koskapa Darfurin seudun mustista vain harvat ovat kristittyjä, niin kaippa se on laitettava Tuomiojan, Vanhasen ja Eduskunnan ja niitä tukevan median rasismin piikkiin.

Mutta tämähän ei ratkaissut itse kysymystä. Vasta kun kuulin, että Sri Lankan buddhalainen puolue JHU tukijoineen on ajamassa läpi tosihurskaalta kuulostavaa lakiehdotusta "Uskonnollisen vapauden turvaamiseksi" (Act for the Protection of Religious Freedom). Sen avulla "epäesteettisestä yrityksestä käännyttää" kansalainen toiseen "outoon" uskontoon, maan viranomaiset pääsisivät Jeesuksen seuraajien kimppuun. Rangaistukseksi ehdotetaan 5 vuotta, tai enemmän vankeutta. Sri Lankalla buddhalaisia on noin 80 prosenttia väestössä ja kristittyjä noin 8%, ja niistäkin suuri osa katolisia. Buddhalaisten käännytystyötä laki ei haittaa, sillä Sri Lankalla buddhalaisuus ei ole outo ilmiö; myös katoliset saattaisivat jatkaa työtään. Laki on siis mitä selvimmin suunnattu maan pieniä evankelisia seurakuntia vastaan. Tämän valossa alkaakin jo vähän ymmärtää, miksi Sri Lanka on median ja Suomen hallituksen suosiossa.

(Hakuohjeiksi: Jathika Hela Urumaya Sri Lanka Religious Freedom)

 

Erkon painajainen

Erkolla näyttää nyt olevan ongelmia. Ennen lehtikeisarin oli niin helppo paimentaa Arkadian mäen lammaslaumaa, että hän rakensi jo oman palatsinsakin ihan siihen viereen.

Uhkaisiko Matti todellakin lehtikeisarin valtaa? Ja jos vielä käy niin, ettei median panokset riitäkään Matin kaatamiseen? Mitä panoksia se silloin käyttää? Meille tavallisille ihmisille tämä alkaa jo olla suorastaan imartelevaa. Meidän sieluistamme käydään nyt tosi kovaa vääntöä! Sen arvo on yli kosmoksen!

 

Näpit irti meidän lapsista!

Jeesuksen oppilaat (kr. "matheites") sanoivat Jeesusta rabbiksi. Sana rabbi tarkoittaa yksinkertaisesti opettajaa. Tänään, 2005 radiouutisissa kuulimme jonkun ammattiliiton pääsihteerin, lieneekö ollut aivan sen pahamaineisen OAJ:n pääsihteeri, haluavan monopolisoida opettajan ammattinimikkeen. Jos valtio suostuu, joutuu Jeesuskin hakemaan valtuutuksensa ties mistä. Mutta juuri siitähän tässä on kyse. Vieläkös se Robert Muller määrää globalisaation eli maailmanvallankumouksen opetusohjelmista ja muista järjestelyistä?

Minun opettajani on Jeesus. Muutkin käyvät, jos heillä on Jeesuksen hyväksyntä. Robert Mullerilla sitä ei ole, vaikka hän onkin kirjoittanut oman testamenttinsa "My Testament" (Minun testamenttini) ja toisenkin kirjan: New Genesis, eli Uusi Mooseksen ensimmäinen kirja. Robert Muller on esiintynyt näyttävästi myös toisen maailman ideologiseen herruuteen pyrkineen, nyt jo vainaan Karol ("Kuningas") Woitulan kanssa. Mutta koska "Kuningas" Woitula rikkoi pelin sääntöjä, ja omi Jeesukselle kuuluvan kunnian itselleen ja Maria-nimiselle kulttiolennolle, ei hänkään kelpaa opettajaksi, ei minulle eikä lapsilleni.

Jeesus on minun opettajani. Minä opetan lastani. Minäkin olen siis opettaja. Olen myös tietoinen siitä, että erilaiset vallantavoittelijat pyrkivät määräilemään lapseni kasvatuksesta ja opetuksesta ja jopa monopolisoimaan sanan opettaja ikään kuin opettaja olisi joku ammatti. Olen tietoinen myös siitä, että hyökkäykset ihmisten omantunnonvapautta vastaan ovat erityisesti YK:n, Katolisen kirkon ja muiden sosialistien piirissä ovat kehittyneet pitkälle siitä, mitä ne olivat vielä muutama vuosikymmen sitten. Virkanimikkeen monopolisoiminen on vain pieni osa Saatanan suurta hanketta, mutta paljastaa kyllä selvästi, kenen asialla k.o. ammattiliiton pääsihteeri on.

Jos opettaja haluaa tehdä yhteistyötä kodin kanssa, niin pazhaluista! Me hyväksymme opettajaksi myös ei-kristittyjä, kuitenkin yhdellä ehdolla: Te olette renkejäni. Jos alatte isottelemaan, ette kelpaa palvelijoiksi. Ponjatno?

 

Ryhmäkanteen paikka?

Valtio ja ammattiliitot ovat nostaneet palkat niin korkealle, (vähimmäispalkat), ettei meille vähäisimmälle suomalaisille enää löydy työtä. Ryhmäkanteen paikka? Raskauttavana asianhaarana pitäisin sitä, että valtion propagandakoneen kautta luetaan vähän väliä eri henkilöiden nimiin pantuja lausuntoja, joiden mukaan Suomen on jätettävä matalapalkka-alan työt muille maille vierahille. Olisitte vaan sanoneet reilusti, että tapetaan köyhät nälkään. Mitä te siinä ujostelette! Tulkaa esiin naamareittenne takaa! Teidät on nähty!

 

Unohtuiko jotakin?

Saimme tv-maksuhallinnon nimissä kirjoitetun kirjeen. Ennen ne kirjoittivat niitä minulle, mutta nyt kirje oli pantu vaimon nimiin. Kirjeessä ilmoitettiin, että "olemme aloittaneet tällä alueella tehostetut tv-maksutarkastukset. Mikäli teillä ei ole televisiota käytössänne, voitte hävittää tämän kirjeen. Valitamme tv-maksutarkastuksesta aiheutuvaa häiriötä."

Ajatellaanpas nyt kerran tätä asiaa vähän toiselta kantilta. Kirjeen mukaan "rahat käytetään Yleisradio Oy:n radio- ja televisio-ohjelmien tuotantoon". Yleisradio on "eduskunnan radio". Jos minä nyt kirjoittaisin eduskunnan puhemiehelle kirjeen, jossa kertoisin tulevani tarkastamaan vaikka hänen seksielämästään liikkuvien huhujen todenperäisyyttä, mutta sitten kertoisin, että jos kuitenkin sattuisit olemaan kunnian mies, niin älä välitä tästä?

Meillä ei ole televisiota siitä yksinkertaisesta syystä, että emme halua kustantaa Yleisradio Oy:n toimintaa. Tarvitsisimme kyllä television VHS videofilmien katseluun, mutta emme ole valitettavasti osanneet ratkaista teknistä ongelmaa, miten katsella VHS filmejä ilman televisiota. Tänään katselimme Kiinan kotiseurakuntien toiminnasta tehtyä DVD-tä tietokoneen avulla ja eilen piirrettyä nimeltä The Prince of Egypt, jossa oli suomenkielinen äänitys.

Kun kirjoitan siitä, miten sairas valtio on, en ole kuitenkaan samoilla linjoilla kuin ne tv-toimittajat, jotka tulivat työpaikalleni tekemään ohjelmaa "Mitä mätää ravintokemian laitoksella". Jumala voi panna kenet tahansa tekemään sellaista työtä, joka on hänen tavoitteidensa mukaista. Siksi myös eduskunnan puolesta voi rukoilla. Nyt siihen on todella syytä, koskapa niiltä näyttää puuttuva kaikki ymmärrys ja kaikki häpy. op/2005-04-04

 

Koivisto vetäisi Moskova-kortin esiin

Suomen presidenttipeli on täydessä käynnissä ja tyyli näkyy olevan entinen; tai paremminkin samankaltainen, kuin Ukrainassa hiljan. Koivistokin käytti jo ääntään väittämällä, että mielipidetiedustelut Karjalan palautuksesta ovat väärin muotoiltuja. Hän tuo esille mahdollisuuden, että toiveiden julkinen esittäminen saattaa johtaa sotaan.

Kun Moskova-korttia käytetään, on heti kysyttävä, onko Venäjä tai joku muu tahoa uhkaillut Suomea sodalla, vai onko Koiviston puheet kotimaista propagandaa Halosen tueksi Vanhasta vastaan. Ja mitä sotaan tulee, niin siinähän ei "suhteilla" ole mitään merkitystä. Nälkäinen peto hyökkää, jos saalis on suojaton, määkii se kuinka hellyttävästi hyvänsä. op/2005-03-24

 

Kuka pysäytti Max Jacobsonin?

Max Jacobsonia tarjottiin YK:n pääsihteeriksi vuonna 1971. Siihen aikaan fasismi esiintyi antisionismin nimellä ja erityisesti Neuvostoliitto ratsasti eurooppalaisen juutalaisvihan aallon harjalla. Koska Max Jacobson oli juutalainen, hänestä ei tullut YK:n pääsihteeriä. Pääsihteeriksi valittiin Kurt Waldheim, jonka katsottiin olevan vanha kunnon fasisti. Eivätkä hänen valitsijansa Waldheimin pettyneetkään.

Yleisradion uutisissa mainittiin hiljan, että Yhdysvalloista on tullut esiin asiakirjoja, joilla todistellaan myös Yhdysvaltojen olleen Jacobsonin valintaa vastaan. En epäile sitä yhtään, ovathan Yhdysvaltojen sosialistit Neuvostoliiton kummisetiä. Meille kyllä on markkinoitu oppia, jonka mukaan Yhdysvallat ja Neuvostoliitto olisivat arkkivihollisia, mutta se on pelkkää massoille tarkoitettua höynäytystä. Neuvostoliitto oli niin vahvasti Yhdysvaltojen edistyksellisten pankkiiriliikkeiden johdossa, että sillä ei ollut varaa itsenäiseen toimintaan. Miten tämä aseveliakseli toimi, on hyvin dokumentoitu. Voit alkajaisiksi lukea vaikka Anthony Suttonin kirjan Wall Street and the Bolshevik Revolution, jonka jälkeen voitkin jo vähän ihmetellä, miten Yleisradio yms. ovat pystyneet pitämään yllä myyttiä Idän ja Lännen vastakkainasettelusta näinkin kauan.

Max Jacobsonista ei tullut YK:n pääsihteeriä, sillä hän ei ollut YK:n päämäärien mukainen mies. YK:n takapirut tiesivät, että Jacobsson ei olisi ryhtynyt antisionistien/fasistien/illuminatien kätyriksi. Hänen valitsemisensa olisi myös räjäyttänyt rikki sen myytin, että kaikki juutalaiset ovat sosialisteja. op/2005-03-23

 

Darfurin tilanne

Sudanissa tappaminen jatkuu. YK hieroo käsiään.

 

Varuskuntien lakkauttaminen

Älkää olko huolissanne siellä Mikkelissä. Kyllä sinne joku tulee ja nostaa taas lipun salkoon. Saas nährä, minkä värisen. Vinkkinä voisi sanoa, että Venäläinen akateemikko Kljutshevskij kertoi suomalaisten ("finni") hävinneen Moskovan seudulta siksi, että he lähtivät heti karkuun, kun joku tuli. Siksi me nyt olemme täällä Napapiirin tienoilla. Piankohan se Gröönlanti sulaa?

 

Shengen viisumi ja Lipponen

Kun Lipponen myi Shengen viisumia suomalaisille, hän puolusti vapaata liikkumista, ja esitti retorisen kysymyksen: "Eikö se ole hyvä asia?". Lipponen puhui silloin ikään kuin suomalaiset eivät tietäisi, että Shengen-viisumi ei ole tarkoitettu helpottamaan suomalaisten vapaata liikkumista. Suomalaisten vapaata liikkumista Shengen-viisumi ei ole helpottanut tippaakaan. Kun noin 35 vuotta sitten ensimmäisen kerran ajoin autolla Suomesta Euroopan läpi Kreikan kautta Turkkiin, ei koko matkalla tarvittu ainuttakaan viisumia ja passiakin katsottiin ensi kerran vasta Jugoslavian rajalla. Nyt tilanne on huonompi. Kun viimeksi kuljin Unkarista Kreikkaan, oli hankittava Serbian viisumi ja siihen kului yksi päivä Budapestissa.

Uutisista kuultiin 2005-03-16, että nyt Suomeen tullaan Ruotsin myöntämillä viisumeilla, kun ollaan matkalla Kreikkaan tai orjiksi jonnekin. Niin että se siitä Shengen-viisumista ja Lipposesta.

 

Että ne kehtaa

Aborttia puolustetaan usein sanomalla, että nainen saa tehdä omalla ruumiillaan mitä haluaa.

Sikiö ei ole äidin ruumis, se on kokonaan toinen ihminen. Toisen ihmisen tappaminen on murha, ja itsensä tappaminen on itsemurha. Abortti on murha, katsoi sitä miltä kantilta tahansa.

 

Konsensuspeliä

Kokoomus on nyt olevinaan riidoissa hallituspuolueiden kanssa. Mutta muistatkos, mitä sanoi se entinen rahaministeri, se "saatanan kova kapitalisti", se, joka laajensi sitä veropohjaa fundamentalistisen vasemmiston tyyliin. Siis: jos ne näyttelevät, niin ne näyttelevät. Mutta älä sitä todesta ota. op/2005-02-15

 

Mahdoton tehtävä

Kaikki on mahdollista Jumalalle, ja kaikki on mahdollista sille, joka uskoo. Mutta uskoisitko sinä, että Israeliin syntyy rauha joillakin muilla ehdoin, kuin Jumalan sanelemilla ehdoilla? Rauhan ruhtinas poistui Jerusalemista vuoden 32 keväällä ja väitti, että minua ette näe, ennen kuin sanotte: "Siunattu olkoon hän, joka tulee Herran nimeen". Yksi mutta asiassa kuitenkin on: Ennustukset kertovat valerauhasta, joka tulee kestämään kolme ja puoli vuotta. Sen jälkeen valerauhan hankemies näyttää todelliset kasvonsa - ne samat, jotka me olemme jo niin monta kertaa nähneet jonkun pienemmän asian yhteydessä.

Nyt EU ja USA ovat taas käymässä tasajalkaa Israelin kimppuun. Ne haluavat lähteä takaamaan sitä, että palestiinalaisten ja Israelin aselepo pitää, eli tekemään intervention. Siinä hommassa ne repivät itsensä pahasti. Eikö ne ole mitään oppineet siitä, miten Aatun kävi? Arabivaltiot aloittivat sodan 1967. Israelilla on moraalinen velvoite päättää se EU:sta ja USA:sta riippumatta. Jos se antaa niitten määräillä, sekin joutuu taistelemaan Jumalan hallintoa vastaan. Eli sekin repii itsensä pahasti. Mutta Jumala ei koskaan jätä suunnitelmaansa toteuttamatta, sanoivat vastustajat mitä tahansa. op/2005-02-14

PS. Gondoleezza Rice kävi Euroopassa, ja todisteli EU hirviöiden edessä, että USA on mukana jakamassa Israelia sen vihollisille. Se miellytti hirviöitä. On hyvä tietää, että pelastus on lähellä, vaikka juuri tällä kerralla Israelia ei puolustaisikaan kukaan, ei edes sen oma hallitus. Jumala tykkää sellaisista tilanteista. Kun hän toimii yksin, ymmärtää yksinkertaisempikin kenelle kunnia kuuluu. op/2005-02-15

 

Voi poloisia

Ihmispoloset kannattivat puolueita, jotka tekivät aborttilain. Kaikkein puolustuskyvyttömimmän murhaaminen ei tuntunut pelottavalta. Mutta poloset unohtivat sen, että mitä ihminen kylvää, sitä hän niittää. Keskustelun avasi joku sanomalla, etteivät eläkeläiset äänioikeutta tarvitse. Gorban foorumilla jo 1995 julistettiin, että liikaa on ihmisiä maailmassa, harventaa pitäis ja rajusti. Silloin Sam Keen vaati läntisen maailman johtajien edessä 90% ihmiskunnasta tapettavaksi. (Gorbatshov on asetehtailijan Nobelin rauhanpalkinnon "laureaatti"). Työttömät ovat kai seuraavat likvidoitavien listalla. "Kokonaiset rodut tulevat häviämään", ohjasti Darwin opetuslapsiaan. Mutta he jättävät taas huomioimatta sen, että Jumala hävittää hävittäjän. Lopputuloksena on että "ihmiset käyvät harvinaisemmaksi kuin Oofirin kulta". Ja se käy nopeasti. Kolme ja puoli vuotta Apollonin kourissa on kuitenkin pitkä aika, sillä se ei ole mitään thaihierontaa se. op/2005-02-09

 

Marin tasavallan journalistit pelkäävät henkeään.

Moskova on liittämässä eräitä suomalais-ugrilaisia autonomisia alueita isompiin, jo venäläistettyihin alueisiin, jolloin kansalliset autonomiset alueet häviävät. Vahvemmilla suomalais-ugrilaisilla alueilla ei näin pitkälle ole päästy; niissä jatkuvat muut venäläistyttämistoimet tavalliseen venäläiseen tapaan.

Marin tasavallan, mariksi "Mari El", lehtimiehillä ei ole helppoa. On vaikea, tai jopa mahdotonta kirjoittaa omaatuntoaan loukkaamatta niin, ettei uudelleen Mari Elin presidentiksi valittu Markelov loukkaannu. Jompikumpi, henki tai omatunto on vaarassa aina, jos satut olemaan lehtialalla ja kirjoitat jotakin Mari Elin julkisista asioista.

Perjantaina 04.02.2005 Suomalais-ugrilaisen lehden ja verkkojulkaisun Kudo+Kodu (maria: Koti ja Liesi) päätoimittaja, Venäjän mareja edustavan liikkeen Mer Kanash puheenjohtaja ja suomalaisugrilaisten kansojen kansainvälisen kongressin konsultatiivisen komitean jäsen Vladimir Kozlov oli menossa työpaikalleen Mari Elin pääkaupungissa Joshkar Olassa. Sata metriä ennen lehden toimitusta hänet piestiin sairaalakuntoon. Tekniikka oli tavanomainen: Ensin rauta-aseella päähän, ja kun mies on maassa, kolme miestä alkaa potkia ohikulkijoista välittämättä. Kun temppu on tehty, urakoitsijat poistuvat paikalta ohikulkijoiden jäädessä ihmettelemään suu auki.

Vuoden 2004 syyskuussa ja joulukuussa Kozlov oli maanmiestensä toimeksiannosta kirjoittanut Vladimir Putinille avoimen kirjeen, jossa arvosteltiin Mari Elin presidentin, Leonid Markelovin toimia. Volgan alueen infokanavan www.vlasti.net mukaan Moskovan Kreml vastasi kirjeeseen palkitsemalla Markelovin Kansojen ystävyyden kunniamerkillä. Perjantaina 2005-02-04 Kozlov oli aikonut käydä Kuzhenerissa, jossa väki oli äänestänyt Markelovia vastaan ja arveli sen olevan syynä siihen, että sitä nyt vaalien jälkeen massoittain irtisanottiin töistä.

Vladimir Kozlovin hoito sairaalakuntoon ei ole mikään yksittäistapaus. 07.01.2005 Joshkar Olassa piestiin Radio Svobodan toimittaja Jelena Rogatsheva. Heinäkuussa 2004 piestiin Vitalij Igitov, 2002 piestiin opposition lehden Dobrye Sosedi (Hyvät naapurit) toimittaja Vladimir Maltsev ja marraskuussa 2001 tapettiin saman lehden toimittaja Aleksandr Babaikin. Rogatsheva arveli, että hänet piestiin siksi, että hän oli 28.12.2004 kirjoittanut viranomaisten harjoittamasta kidutuksesta.

Viron kansallisuusasiain ministeri Paul-Eerik Rummo antoi venäläisestä rasismista 13.01.2005 lausunnon, jossa kerrottiin:

Venäjän Federaation viranomaisten viimeaikaiset yritykset Suomalais-Ugrilaisten autonomioiden oikeuksien leikkaamiseksi, hyökkäykset journalisteja vastaan, johtavien venäläisten poliitikkojen imperialistiset ja revanshistiset lausunnot ja suuntaus kohti totalitarismia ovat yhä näkyvämmin muodostumassa toisiinsa keskenään yhteydessä olevien tapahtumien ketjuksi.

Tietoja Marin tasavallassa jatkuvasta valtiollisesta terrorista ovat julkaisseet mm. www.finugor.ru, www.suri.ee, www.mari.ee ja www.kommersant.ru/region/kazan Moskovassa elävä mari (tseremissi) diasporan edustajat ovat kääntyneet myös Euroopan Neuvoston ja Suomalais-Ugrilaisen maailman järjestöjen puoleen.

 

Setumaa

Setukansa on järjestänyt joukkokokouksia (27.01 ja 02.02.2005) Tallinnassa ja Tartossa, koska Venäjä ei ole luovuttanut setukaisten kotiseutuja takaisin Eestin hallintaan. Setumaalla elävät suomalais-ugrilaiset ovat yksi niistä kansoista, jotka olivat vuonna 862 mukana siinä hankkeessa, jolla moniaita satoja vuosia myöhemmin johti Venäjän syntyyn. Vuonna 1838 heidät tunnustettiin omaksi kansakseen. Silloin setuja oli aikakirjojen mukaan 16.000. Nyt setuja on jäljellä vielä muutama sata, ja he pelkäävät venäläistyvänsä, jos Setumaa jää Venäjän hallintaan. Setumaan pääkaupunki Irboska, ven. Izborsk on noin 300 kilometrin päässä Helsingistä ja noin 15 kilometrin päässä nykyisestä Viron ja Venäjän rajasta.

Virallinen Viro on ollut halukas allekirjoittamaan rajasopimuksen Venäjän kanssa siitä huolimatta, että se menettäisi Setukaisten maan itäosan eli Petshorin maan Venäjälle. Venäläisetkin olivat jo suostumassa siihen, mutta sitten tämä Bill Clinton sanoi, ettei kolmas maailmansota ala Baltian tähden, jolloin sopimus jäi allekirjoittamatta. Päästäkseen EU:n ja NATO jäseneksi Viro on kuitenkin hyväksynyt aluemenetykset, koska Venäjän etu näkyy aina menevän pienten EU- ja NATO-maiden edun edelle, ainakin silloin, kun ne saavat jostain päättää.

 

EU hyökkää

EU on hyökännyt Norjan kalankasvattajia vastaan tavalla, joka ei selittelyä kaipaa. EU on fasismia. op/2005-02-04

 

EU on hämärämiesten hommia

Suurin uutinen ei ole se, mitä valtion propagandakone kertoo, vaan se, mitä se pelkää kertoa. Hiljaisuudessa ne keskitysleiritkin rakennettiin. Englantilainen The Telegraph kuitenkin tiedusteli, mitä äänestäjät arvelevat EU:n perustuslaista. Kaksikymmentä neljä prosenttia (24%) kannattaa EU:n perustuslain hyväksymistä. Onhan se paljon enemmän kuin ne tuhat romanialaista, jotka toisen maailmansodan jälkeen kannattivat kommunistista järjestelmää, mutta se siitä vain tuli. Ne on niitä tilanteita, jolloin kansaäänestyksiä ei järjestellä.

 

Fariseukset työllisyyden kimpussa

Kuuntelen juuri (2005-02-02) fariseusten keskustelua työllisyydestä. Jos ne olisivat sanoneet totuuden, ne olisivat menettäneet ääniä. Fariseuksille tärkeintä on kansan suosio, ei suinkaan työllisyys, hyvinvointi, talous eikä varsinkaan Totuus. Ja koska Totuus kaiken lisäksi on uskonnollinen arvo, on aivan selvää, että fariseukset tulevat jatkossakin taistelemaan työllisyyttä vastaan.

Kun palkat riittävästi kasvavat, ei kukaan enää pysty palkkaamaan miestä työhön. Ja kun työnantajan vastuita yhä kasvatetaan, saadaan entisetkin työntekijät pihalle. Ja jollei silläkään vielä saada Suomea kaaokseen, pannaan uskovat kyykkyyn. Sen jälkeen Jumala hoitaakin loput. Tasa-arvo Venäjän ja Sudanin kanssa? Kiinnostaako?

Kun muutin Kuruun, halusin perustaa käännöstoimiston. Se oli minulle tuttua hommaa jo ennestään, vaikka sen jälkeen olinkin 7 vuotta (päivälleen) lähetettynä kielenkääntäjänä Venäjällä. Mutta nyt käännöstoimiston perustamiseen oli syntynyt esteitä. EU:n projektista "Yrittäjäksi Hämeen huipulle" minulle osoitettu asiantuntija laski, että hanke tulisi kannattavaksi ensimmäisen toimivuoden loppupuolella, mutta kertoi, että hankkeelle on saatava Lääninhallituksen lupa. Lääninhallitus ohjasi kyselyn TE-toimistolle, joka vastasi kirjeeseen noin 4 vuoden kuluttua. EU:n projektin asiantuntija kehotti vielä hakeutumaan työttömäksi, koska siten voisin päästä osalliseksi starttirahasta. Sekään ei onnistunut, koska Työvoimatoimisto ilmoitti, etten voi saada työttömän työnhakijan statusta, mikä olisi ollut edellytyksenä starttirahan saamiselle. Kaiken kukkuraksi EU:n projektin asiantuntija Antero Laakso sanoi, että älä vaan tee aloitusilmoitusta ennen hakemuksien tekoa. Siinä neljän vuoden kuluttua saadussa TE-keskuksen päätöksessä sitten todettiin, ettei käännöstoimiston perustamiselle ole esteitä. Mutta silloin minulla itselläni oli jo este. Hankkeen perustamiseen varattu 100.000 markkaa oli jo aikoja sitten syöty. Omakotitalokin syötiin. Jossakin vaiheessa kyllä alettiin saada lapsilisää ja kodinhoidon tukea. Niillä on eletty, sekä sillä näkkileivällä, jota EU ystävällisesti toimitti viime kesänä.

Jaa niin, se asumistuki: Siinä päätöksessähän ne väittivät, että saan, mitä se oli, 700 euroa kuukaudessa, koska en ole toisin todistanut. Se olikin aika veikee juttu. Mitä tehdä silloin, kun allekirjoituksella vahvistettu sana ei riitä? Menisinkö kuruntorille todistelemaan ihmisille, ettei minulla ole tuloja? Sisaren mieheltä kysyin, meneekö fiktiivisestä tulosta verojakin? Se siihen: "Kyllä menee. Fiktiivisestä tulosta menee fiktiivistä veroa".

Mutta ne vain puhuvat siitä työllisyydestä, kuin hyväntekijät ainakin. Mutta kertokaapas nyt, mitä ne ovat ne työttömyysturva, työvoimatuki, peruspäiväraha, perusturva ja sossun luukku? Onko ne joitakin hakemuksia, jotka hylätään, tai joihin vastataan neljän vuoden kuluttua? Tai antaa olla. Kyllä minä teidät jo tunnen. Mutta Vanhalan Tatun pojalle sanokaa, että lähtee siitä porukasta. Se porukan mukana saattaa joutua pahoille teille.

En ole ainoa työtön Suomessa, mutta monet meistä ovat vielä häpeissään ja pitävät suunsa kiinni. Ainakin minä katson olevani oikeutettu vahingonkorvauksiin lainlaatijan tekemistä laittomuuksista jo sillä perusteella että Suomessa ei vielä muutama vuosikymmen sitten kenenkään tarvinnut jäädä työtä ja ansiotuloa vaille. Arvelen myös, että nykyiset vallanpitäjät estävät työpaikkojen muodostumisen tahallaan. Hävetkööt ne, joilla on jotakin hävettävää. Ja lukekoot tämän kirjeen 300.000 kertaa.

Kiitoksia vain teille, te Kurun kirpputorin väki. On kiva, kun kunnassa on kunnon ihmisiä.

Osmo 60, akka 36 ja lapset 10, 8, 7, 5, 3, 2 ja 0 vuotta. Tavataan taas ensi lauantaina!

 

Virret verolle!

Nuorempana ihmettelin, miksi jollakin helsinkiläisellä musiikkiliikkeellä on tekijänoikeudet tiettyihin neekereiden hengellisiin lauluihin (Negro spirituals). Mitä ihmeen tekijänoikeuden puolustamista se on, jos Suomen valtio kerää kauan sitten kuolleilta uskovilta rahaa tekijänoikeudet varastaneille järjestöille? Haudanryöstäjiksikö ne ovat ryhtyneet? Siihen aikaan tein itse venäjän kielen kielikursseja, ja jouduin tyhjistä kaseteista maksamaan 2 markkaa kasettimaksua per kappale.

Nyt en enää ihmettele valtion toimia. Ne toimivat päämiehensä laskuun. Niitten päämies ei tykkää sananvapaudesta. Se rakentaa rautaesirippuja, perii kasettimaksuja, vaatii veroa tallentavista laitteista. Se haluaa panna Internetin verolle ja lapset pakkokouluun, etteivät ne vain pystyisi kurkkimaan aidan yli.

Minulla kävi 9-vuotiaana hyvä tuuri. Sairastuin tammi-helmikuun vaihteessa niin vakavasti, etten koko kevättalvella enää mennyt kertaakaan kouluun. Kesällä olin jo vähän paremmassa kunnossa, ja luin kevättalven oppimäärän yksikseni Luhangan pitäjän Sydänmaan kylän Kylmälän torpan pihamaalla resuisen viltin päällä. Kun sitten neljänneltä luokalta pyrittiin Joutsaan oppikouluun, saavutin parhaan pistemäärän 120 hakijan joukosta siitä yksinkertaisesta syystä, että olin saanut olla puoli vuotta opettajilta rauhassa. Jos puolen vuoden poissaolosta tai koulupinnauksesta on kerran näin suuri hyöty, kuinka suuri hyöty ja ihanuus olisikaan, jos koululaitos lakkautettaisiin kokonaan!

Harmi vain, että menin sinne oppikouluun. Kun Nurmijärven Yhteiskoulun opettajat muutama vuosi myöhemmin päättivät katkaista koulunkäyntini, antoi Saarnivaara, se suomen kielen lehtori, minulle nelosen, ja Hyvärinen, se saksan ja englannin ope, kaksi nelosta. Hyvärinen vielä ehdotti, että ne kaksi poikaa, joille hän on antanut nelosen, hakeutuisivat metsätöihin, koska "eivät tule koskaan oppimaan mitään vierasta kieltä". Niinpä minä sitten opin englantia ja venäjää Palkinkankaan savotalla Puolangalla ja viestirykmentissä Riihimäellä - hiljaisuustunnin aikana kelanauhuria kuunnellen. Mutta jos olisin jäänyt niiden opetettavaksi, en varmaan mitään olisi oppinutkaan.

Sosialistisen opetusministerin pyrkimys oppivelvollisuusiän ylärajan nostattamiseen on pelkkää sosialismia. Paholainen haluaa tehdä ihmiset orjaksi. Kasettimaksulla rajoitetaan sananvapautta ja pakkokoulussa valvotaan, ettei lapsi pääse jyvälle asioista. Mutta olethan sinä sen huomannut: Mitä huonompi hallitus, sitä enemmän se pelkää sananvapautta.

Yleisradio on taas levittänyt sellaista propagandaa, että Suomen valtiollinen koululaitos olisi muka hyvä. Noin kolmentoista lapsen isänä olen tehnyt omiakin arviota. Vanhin poikani on nyt noin neljäkymppinen, ja nuorin tyttäreni vajaat puoli vuotta. Oman kokemukseni perusteella tiedän sanoa, että äidinkieltä, kieliä ja matematiikkaa opetettiin ennen huonosti, mutta me opimme kuitenkin, koska vapaa-aikaa oli riittävästi ja elinympäristö terveempi, kuin nykyisin. Tarkastelemani 50 vuoden ajanjakson sisällä kielenopetus ei ole kouluissa parantunut, ja äidinkielen opetus on huonontunut. Ne lapsistani, jotka ovat osanneet lukea jo kouluun mennessään, koulu laskee omikseen. Mutta ne, jotka eivät ole osanneet lukea kouluun mennessään, on koulu ajanut nurkkaan. Lapsia opetetaan nyt lukemaan huomioimatta suomen kielen tavurakennetta. Olemme kohta samassa tilanteessa, kuin Yhdysvaltojen koululaiset 50 vuotta sitten. Vasta 1956 vanhemmat alkoivat kysellä "Miksei Johny osaa lukea?"

Ihmisen henkiseen kehitykseen vaikuttavien kouluaineiden opetus on Suomessa perverssiä. Ihmissyöjien käsitykset maailmanmenosta tuskin ovat sen enemmän perverssejä, kuin ne, mitä peruskoululaisten historian, uskonnon jne oppikirjoissa esitetään. Mitähän se Lipponen siellä opettajien koulutuspäivillä Jyväskylässä niiden päähän panikaan?

Saatana on aina pyrkinyt pukeutumaan valkeuden vaatteisiin. Opetusministerikin puolusteli ihmisen orjuuttamista hurskain sanakääntein: "Yhteiskunnan on otettava enemmän vastuuta" nuorista. Raamatun mukaan ihmisen orjuuttaminen on henkirikos, kuolemansynti. Jos yhteiskunta ottaisi jostakin VASTUUTA, se lopettaisi nykyisen opetusministeriön kokonaan ja antaisi ihmisten tehdä rauhassa työtä.

Valmistaudu luopumaan kaikesta muusta, paitsi toivostasi Jeesukseen. Telkkarin lupamaksujakin ne perivät jopa sellaisilta, jotka eivät katsele telkkarista mitään Suomen Yleisradion ohjelmia. Minulle sanottiin, että TV-lupa pitää olla, vaikka ei valtion televisiota katselisikaan.

Emmehän me kusta niskaamme liruta. Mutta niillä on varkaitten ja roistojen maailmankatsomus. Olisimme ostaneet divarista television ja videon katsellaksemme videokasetteja, jotka hankimme jo monta vuotta sitten. Saa tulla lupatarkastaja katsomaan ulko-ovelle asti, niin näytän. VHS kasetit ovat aitoja, jotkin vielä avaamattomina, tehdaspakkauksissaan. Viimeksi tänään keskustelin Tampereen Mediakulman myyjän kanssa puhelimitse siitä, miten saisi rakennettua laitteet, joilla katselu onnistuisi, niin ettei velvollisuutta Yleisradion saastan kustantamiseen syntyisi. Tietokonekauppaa ei kuitenkaan syntynyt. Ei se siitä viidestätoista eurosta kiinni ollut. Noin tuhat euroa siihen olisi mennyt. Kun 1998 jäin työttömäksi, ei minulle myönnetty työttömän statusta…

Tekijänoikeuksien varjolla tehdään suurta politiikkaa. Venäjän, Ukrainan ja Valkovenäjän hengelliset laulut ovat yksi esimerkki siitä, että maailman paras musiikki on syntynyt ilman rahastuksen tarkoitusta. Tuhannet laulut ovat olleet vuosikymmeniä vapaassa jakelussa, mutta juuri se horjuttaa paholaisen valtaa. Kun maailman paras musiikki on ilmaista, ja ikäänkuin isäntää vailla, pyrkii paholainen sen isännäksi - estämään sen levityksen. Virret verolle, sano Saatana!

Kasettimaksujen, kovalevymaksujen, vastikkeettomien TV-lupien ja vastaavien periminen täyttää kaikki varkauden merkit. Maksu peritään sellaisiltakin henkilöiltä, jotka eivät ole luvatta käyttäneet musiikkia tai katselleet elokuvaa, varastaneet "tekijänoikeuksia" tai käyttäneet palveluita. Se, että auton ja naisen luvaton käyttöönotto sallitaan, mutta virsilaulun kovalevylle tallentamisesta pitää maksaa, kertookin jo paljon "lainsäätäjien" ajatusmaailmasta.

Varastava valtiovalta vie äänestäjiltä Jumalan siunauksen. Raamatun mukaan väärää todistajaa rangaistaan samalla mitalla, joka syytetylle olisi voitu väärän todistuksen perusteella langettaa. Viidellätoista eurolla valtio ei rikastu. Se haluaa tehdä palveluksen päämiehelleen, ja siinä ohessa häpäistä suomalaisia äänestäjiä. op/2005-01-31

 

Ei mikä tahansa toimittaja

Kirjoitellessani eilistä juttuani Tasapuolisesta tuomiosta, korviini pisti radion maininta toimittajasta, joka ei ollut mikä tahansa toimittaja, vaan Pulitzer palkinnon saanut toimittaja. Asiassa olisi enemmänkin kertomista, mutta aika ei nyt siihen riitä. Kirjoittelen uutta tekstiä aiheesta Kristuksen morsian, mutta sitä ei huitaista muutamassa tunnissa. Mutta vähän kuitenkin siitä Pulitzerin palkinnosta. Pulitzer Prize on 1917 perustettu palkinto, joka myönnetään sosialismin asiaa hyvin palvelleille journalisteille. Kun Pulitzer-palkinnon saanut agitaattori julkaisee jutun, alkavat kaikki papukaijat ympäri maailmaa hokea samaa hokemaa, kunnes maailman yleinen mielipide tulee kuuroksi tosiasioille. Tyypillinen tapaus oli amerikkalaista sosialismia edustava New York Times, jonka Moskovan toimittaja Walter Duranty päästeli hulvattomia valheita Neuvostoliitosta, samaan aikaan kuin Ukrainassa kuoli 25.000 ihmistä päivässä nälkään. Papukaijakuoro piti sitten huolen siitä, että muitten lintujen ääni hukkui papukaijakonsertin sopuisiin säveliin. Näin maailma vielä tänä päivänä ei tunnusta sitä, mitä Duranty itsekin kertoi yksityisesti: Ukrainassa tapettiin silloin 10.000.000 ihmistä nälkään. Ukrainalaiset käyttävät omasta holocaustistaan nimeä "holodomor".

Rehellisiäkin toimittajia oli, mutta heidän oli vaikea saada juttujaan läpi, sillä Yhdysvaltojen edistykselliset pankkiiriliikkeet olivat ostaneet kaikki merkittävät sanomalehdet maasta. New York Times oli siirtynyt sosialistien omistukseen jo 1896 J.P.Morganin, Rothschildien sekä Kuhn et Loebin nimissä toimineen Jacob Schiffin taloudellisen tuen turvin.

Gareth Jones oli yksi niistä harvoista, joka puhui totta Neuvostoliitosta. Siihen aikaan, ja myöhemminkin tosiasioiden puhumista sosialismin paratiisista sanottiin Neuvostoliiton vastaiseksi propagandaksi. Kun Gareth Jones vuosina 1930-1933 vaelsi Neuvostoliitossa ja paljasti mm. Ukrainan kansanmurhan, nimitti vuoden 1932 Pulitzer-palkinnon saaja Walter Duranty Gareth Jonesia valhettelijaksi. Vuoden 1933 jälkeen Gareth Jones ei enää saanut viisumia Neuvostoliittoon. Walter Durantyn ja Gareth Jonesin eri puolilla maailmaa julkaistuja artikkeleita löytyy mm. osoitteessa www.colley.co.uk/garethjones/index.htm. Gareth Jones murhattiin Sisä-Mongoliassa 1935.

Pulitzerin palkinto on joutunut kovan arvostelun kohteeksi, mutta edes Walter Durantyn palkintoa ei ole peruttu. Kovaniskaista väkeä nuo valheen ammattilaiset. Väittävät, että Durantyn esittämät valheet ovat jo niin syvällä maailmankirjoissa, ettei niitä enää voi lähteä penkomaan. Katso esimerkiksi www.pulitzer.org kotisivun artikkelia Durantystä tai New York Timesin omia selityksiä asiasta. Löytynevät hakusanoilla Hagen Sulzberger Pulitzer. op/2005-01-20

 

Koululaisten Aasia keräys

Lapset kysyivät, pannaanko me rahaa Aasia-keräykseen. Ei panna. Afrikka-keräykseen olisi pantu.

 

Eestissäkin asiat nähdään selvemmin kuin Kekkoslovakiassa.

Edgar Savisaar arvosteli Ahtisaarta ja Holkeria Moskovan mielistelystä. Moskova on jo palkinnut Ahtisaaren ja Holkerin, ei tosin suoraan, vaan kattojärjestönsä YK:n kautta. Korkeissa viroissa niitä on nähty. Mitä sitä sanotaankaan Danielin kirjassa: "osoittaa …".

Valitettavasti Ahtisaaren ja Holkerin tapaisia Uuden Maailmanjärjestyksen palvelijoita on maan johdossa pilvin pimein. Jos meillä olisi edes jokunen ryhti mies, ei meidän tarvitsisi kuulla perustavaa laatua olevia totuuksia eestiläisten suusta, mutta kun ei niin ei. Olisi lisäksi toiveajattelua, että ne muuttaisivat tapansa. Ainut tapa käsitellä vihollista on voittaa se. Ensiksi poistetaan yksi niiden asettama miina. Niiden tekemässä raamatunkäännöksessä sanotaan, etteivät helvetin portit sitä (Jeesuksen herruuden tunnustukselle perustuvaa seurakuntaa) voita. Kreikkalaisessa lähdetekstin mukaan kyse on kuitenkin siitä, etteivät helvetin portit kestä tunnustavan seurakunnan edessä. Helvetin portteja vastaan on hyökättävä ja vapautettava Saatanan vangit.

Suomalaisten kristittyjen on muistettava, että NWO:n sortajat sortavat myös venäläisiä. Me emme voi säilyttää hyviä suhteita venäläisiin, jos mielistelemme heidän Moskovassa, Lontoossa, Jerusalemissa tai Bostonissa asuvia sortajiaan. Venäjällä käydään nyt sisäistä "kylmää sotaa". Venäläinen Internet on jakautunut kahden valtaryhmittymän, kansainvälisen sosialismin ja venäläisen nationalismin kannattajiin. Kristityilläkin on omat torvensa. Tämä tyydyttää meitä. Meidän tehtävänämme on julistaa Hyvä sanoma Jumalan valtakunnasta niille molemmille. Sen pitäisi olla jopa helppoa, sillä sosialismista ja venäläisestä kansalliskiihkoilusta niillä on kokemusta aivan kystä kyllän. op/2005-01-17

 

Erehtymisen pelko

Darfurin alueella kodistaan ajettuja ihmisiä on pari miljoonaa, jotka hiekkaerämaa on ottanut vastaan tylysti. YK on pyytänyt 182 miljoonaa dollaria karkotettujen avustamiseen, mutta rahaa ei ole tullut. Maailman omatunto ei kolkuta yhtään, vaikka kaikki 2 miljoonaa kuolisivat nälkään samoin kuin ne Etelä-Sudanin 2 miljoonaa mustaa kristittyjä ja animistia, jotka tapettiin islamilaisen fundamentalismin ja kiinalais-kanadalaisen kapitalismin tieltä. Maailman omatunto ei kolkuttanut silloinkaan, kun Saddam Hussein hautasi 300.000 oman valtionsa kansalaisia joukkohautoihin. Mutta auta armias, kun joku yrittää puuttua roistojen puuhiin. Silloin hän saa vastaansa tulta ja tulikiveä, ja selkäänsä kaikki viidakon kauhut.

Roistojen toimintaan puuttuminen on vaarallista. On helpompi vaieta, kuin saada median tikari selkäänsä, sillä varmasti taas joku sotilaista möhlisi sielläkin. Jopa Yhdysvallat näyttää pelkäävän median tikaria.

Suurin roisto saa medialta erityiskohtelun. YK:n suojassa suoritetuista hirmutöistä vaietaan kuin Srebrenicasta ikään. Lähestymme suuren ahdistuksen aikaa. Tästä ajasta Jeesus sanoo: Nostakaa päänne!

Kristityt ovat maailman suola. Kukaan muu, kuin me ei uskalla kertoa roistojen tekemisistä. Viholliset toimivat kuin neukkulan perinteinen tieliikennepoliisi. Se ei uskalla pysäyttää mafian autoja, rikkoivat ne mitä sääntöjä ja lakeja tahansa, mutta kun tietä ajelee vähän ruosteinen Lada, se pysäytetään, ja otetaan vähän palkanlisää esimerkiksi siitä, että "rekisterikilpi on likainen".

 

Liian korkea profiili

Valtio pyrkii määräämään ihmistä niinku se olis joku jumala. Jumalaksi pyrkimissä on kuitenkin omat riskinsä: On oltava täydellinen. Ja kun se ei onnistu, niin joudutaan selittelemään ja kaunistelemaan asioita, tai etsimään syyllisiä. Ahtisaaren tämänkertaisen komissio on pantu tutkimaan helppoa kohdetta. Jumaluuteen pyrkivä valtio ja vielä enemmän YK ei ole voinut mitään itse asialle, joten on helppo keskittyä jälkihoitoon. Vielä vähemmän maailman valtiot ja YK ovat olleet hyödyksi Sudanin vainotuille kansoille, vaikka juuri Sudanissa ollaan siinä tilanteessa, että pahuus aiheutuu itsestään ihmisestä. Vain ihmisen pahuus olisi saatava aisoihin. Kun siihen ei pystytä, otetaan joku helpompi kohde. Sinänsä vakavastakin aiheesta tulee silloin teatteria.

Itsepetoksessa elävät kansanjohtajat leikkivät jumalaa, mutta tosi paikan tullessa menevät ali sieltä, missä aita on matalin. Todellinen vaara onkin siinä, että ihmiset odottavat apua valhejumaliltaan, ja silloin Jumalan tarjoama apu jää käyttämättä. op/2005-01-12

 

Koulu on erotettava valtiosta

Amerikkalaiset ovat pärjänneet yksityiskoulujen turvin aina tähän asti, mutta nyt valtion ohjelmat ovat tuhonneet paitsi USA:n peruskoulun, myös yksityiset koulut. USA elää yhä enemmän aivotuonnin varassa. Vaatimukset koulutoimen irroittamiseksi kokonaan valtion valvonnasta on synnyttänyt järjestön, jonka tehtävänä on toimia valtiosta vapaan kasvatuksen puolestapuhujana. op/2004-12-17

 

Yksi asia selkeni

Joku viikko sitten kyselin sitä, miksi kulttuuriministeri on olemassa. (Katso alempana kohtaa "Halloween). Nyt se selveni. Ollakseen hovikelpoisia, globalisaation myötäilijät joutuvat osallistumaan okkultteihin kultteihin.

Kulttuurin piiriin kuuluu monenlaisia harrastuksia. Olisin tyytyväinen, jos valtio pitäisi näppinsä irti kaikesta kulttuurista. Nyt tilanne on se, että valtio tukee teatterin harrastajia, mutta verottaa niitä, jotka ostavat kirjoja. Jokainen maksakoon harrastuksensa itse.

 

Suomen tasavallan hyvät ja huonot suhteet

Kerta toisensa jälkeen Suomen tasavallan johto on kehunut hyviä suhteitaan kaikkiin merkittäviin maailman roistoihin. Huonot suhteet Suomen tasavallalla on vain sellaisten ihmisten, ihmisryhmien, kansojen ja valtioiden kanssa, joita roistot sortavat. op/2004-12-14

 

Tobinin vero

Laittomuuden ihmisen maailmanhallitus tarvitsee rahaa. Yhdistyneissä Kansakunnissa on jo pitkään mietitty, miten panna maailma verolle. Internetveroa on tarjottu yhdeksi vaihtoehdoksi, samoin tobin-veroa eli valuutanvaihtoveroa (CTT - Currency Transaction Tax). YK:n takataskussa ovat vielä suunnitelmat fossiilisten polttoaineiden kulutusverosta, lentorahti, lentomatkustaja, ja lentopolttoaineveroista.

Rahaa YK tarvitsisi mm. oman armeijan perustamiseen. Kansanmurhia tutkinut Hawaiin yliopiston professori Rudolph Rummel on jo pitkään varoittanut: "Keskitetty poliittinen valta on vaarallisin asia maan päällä". Vaikka YK onkin profiloitunut kristikunnan ja Israelin vastaisen saatanallisen liikkeen taistelujärjestöksi, on turha luulla, että se tyytyisi vain kristittyjen ja juutalaisten vereen. Saatana haluaa kaikki, sinutkin, mutta tiedätkö miksi? Saatanalla ei ole sellaista luomisvoimaa, kuin Jumalan sanalla. Siksi se tarvitsee välikappaleekseen jonkun, jolla pystyy käyttämään Jumalan resursseja omiin tarkoituksiinsa.

 

EU riisuu naamareitaan

Euroopan yhdentymistä on myyty kansoille suurin lupauksin kuin kommunismia ikään. Mutta kun nyt kuuntelee niitten turkkilaisvastaisia puheita, tulee mieleen kansallissosialistien puheet juutalaisista. Mitään niin rasistista ei Euroopassa ole kuultu sitten Aatun kuoleman vuonna 1945.

 

Bush omantunnonkysymyksen edessä

Bush julisti 11.09.2001 terroristihyökkäyksen jälkeen, että nyt katsotaan, kuka on meidän kanssamme ja kuka ei. Suurin osa maailmaa oli sitä mieltä, että tappakoot vain niitä amerikkalaisia, mutta välit Putinin kanssa lämpenivät, kun molemmat huomasivat taistelevansa islamilaisia "terroristeja" vastaan. Mutta minä pidin Djohar Dudajevia Mannerheimin mittaisena miehenä, ja pidän vieläkin. Jushenkon myrkytyksen jälkeen Bush on jo toisen kerran omantunnonkysymyksen edessä. Nyt katsotaan, kenen leirissä Bush itse seisoo.

 

Kansainvälisyyskasvatusta

Pikkupoikana luin vanhaa, joskus 1900-luvun alussa painettu maantiedon oppikirjaa äitini tädin luona Muuramen Muuratjärvellä. Se oli se Ylistöjen vanha talo, joka paloi. Kirjassa annettiin kansainvälisyyskasvatusta. Italiasta sanottiin, se on taskuvarkaitten ja posetiivarien maa. Satuinpa sitten kerran Lopella erään kyläsepän pajalle juuri sinä päivänä, kun palestiinalaiset terroristit olivat Akille Lauro nimisellä laivalla tappaneet jonkun mummon. Radio oli auki, ja uutisissa kerrottiin italialaisten antaneen terroristien jatkaa vapaasti matkaansa. Kyläseppä, nimeltänsä Helge, sanoi silloin maajussille, jonka traktoria hän oli laittamassa: "Tais mennä posetiivarilta paskat housuun", johon maajussi: "Posetiivarilla on aina paskat housussa". Jos ne eivät uskaltaneet tarttua murhaajia niskasta, niin ei ihme, että Berlusconikin sai mennä. Suurten mittojen taskuvaras! Italian johtaja oikein! Ja kerran jopa Euroopan Unionin johdossa! Niin justiinsa, siihen virkaan omiaan!

Nykyisin annettava kansainvälisyyskasvatus on paljastunut saatanan ja hänen joukkojensa kehumiseksi ja Jumalan pilkaksi. Nykyisin kouluissa ei arvostella edes sitä, että Saudi-Arabia ostaa Eritreasta ja Etiopiasta neitoja haaremeihinsa. Ennen sitä sanottiin sentään orjakaupaksi. Nyt ne harvat, jotka vielä puhuvat totta, tekevät sitä henkensä kaupalla.

 

Oikumenia - ekonomiaa vai ekumeniaa?

Psalmin kirjoittajan mukaan Jumala on rakentaja. Jollet usko, katso Psalmin 127 alusta, jossa sanotaan:

"Jos Herra ei huonetta rakenna, niin sen rakentajat turhaan vaivaa näkevät".

Kalvinistikeskustelun pyörteissä on taas hoettu, että kalvinistit loivat kapitalismin, koska olivat kovia raatamaan. Itseään ne pettävät. Maailmassa on kovia työmiehiä muitakin, kun kalvinistit. Mutta jos Jumalan siunaus puuttuu, ei mikään työ tee vauraaksi. Moskovalaisen sairaalan purkutöissä seinältä löytyi juliste: "Me ajamme kiinni Amerikan ja ajamme ohi". Sosialismin kannattajat tekivät uskomattoman paljon töitä ja heidän orjansa vielä enemmän, mutta kaikki turhaan. Viisaampaa olisi ollut lauleskella Salomon psalmeja, kuin ampua orjia sosialistisen rakennustyömaan liejuun. Jos luet tuon psalmin kokonaan, niin saat tietää, että omilleen Herra antaa heidän nukkuessaankin:

Matkalaulu; Salomon virsi. Jos Herra ei huonetta rakenna, niin sen rakentajat turhaan vaivaa näkevät. Jos Herra ei kaupunkia varjele, niin turhaan vartija valvoo. Turhaan te nousette varhain ja myöhään menette levolle ja syötte leipänne murheella: yhtä hyvin hän antaa ystävilleen heidän nukkuessansa. Katso, lapset ovat Herran lahja, ja kohdun hedelmä on anti.
Niinkuin nuolet sankarin kädessä, niin ovat nuoruudessa synnytetyt pojat. Onnellinen se mies, jonka viini on niitä täynnä! Eivät he joudu häpeään, kun portissa puhuttelevat vihamiehiänsä. (Ps 127)

Jumalan siunaus on se avu, jonka avulla saadaan talous pystyyn. Suomikin on rakennettu Jumalan siunauksen avulla. Mutta ne, jotka eivät sitä myönnä, vääntävät nyt oikumenian ekumeniaksi, yksinkertaisia globalisaation taakse värvätäkseen.

 

Romania, eipäs kuin Unkari

Ensimmäisen maailmansodan voittajat tekivät rikoksen Transilvanian unkarilaisia vastaan. Ne lahjoittivat Romanialle pari miljoonaa unkarilaista ja heidän maansa. Senjälkeen Romania on toiminut aivan, niin kuin ne toivoivatkin: sortanut unkarilaisia.

Hapsburgien suvulla on paljon kaunaa unkarilaisia kohtaan siitä, että unkarilaiset ovat valtaosin päässeet Hapsburgeista eroon. Tai ainakin luulivat pääsevänsä, sillä EU:ssa Hapsburgeja arvostetaan. EU:n frankkilainen siipi sulattaisi kyllä unkarilaisten sorron, mutta teki pienen kosmeettisen myönnytyksen Suomelle, koska itse asiaa se ei muuta miksikään.

 

EU vaatii Turkilta fasismin hyväksymistä

EU:n arvot ovat kuin SNTL ennen: Kauniit puheet ja rumat teot. Turkkia vaaditaan tunnustamaan Kypros, koska Kyproksen kreikkalaisvaltio on kreikkalaisen fasismin tuote.

 

Kalvinistikampanjasta opittua 2004-12-10:

Jos pelkäät rusoja, ne syyttävät sinua rusofobiasta. Jos viet rautaa rajalle, ne syyttävät sinua militarismista. Jos mielistelet niitä, ne halveksivat sinua. Pahinta, mitä niille voi tehdä, on puhua niille järkeä. Siitä ne sanovat, että se on rusojen vastaista propagandaa. Teet niin tai näin, niin aina ne syyttävät. Koska sinä ole leimattu kalvinistiksi, ne nokkivat. Ainut tapa auttaa niitä on julistaa niille Sanaa rististä, jota myös evankeliumiksi kutsutaan, sillä se on Jumalan voima. Jos ne sen ottavat vastaan, niin hyvä, mutta jos eivät, niin olethan ainakin yrittänyt.

 

Huomasitko termin "rusofobia"?

Tsetsenian kansanmurhaa häikäilemättömästi puolustanut Sergei Jastrzhemskij on nyt pantu hyökkäämään niitä EU-maita vastaan, jotka eivät ehdoitta sulata Ranskan ja Saksan ylivaltaa EU:ssa. Viesti on annettu ja mitä tekee nyt Yleisradio? Päivä tunnissa lähetyksen juontaja 2004-12-09 puhui jo rusofobiasta, ikään kuin se olisi fakta. Asian ydin on kuitenkin siinä, että OSCE:n sosialistit tekevät kovaa junttaustyötä luokitellakseen xenofobian rikokseksi. Jos homma menee läpi, suomalaiset voidaan luokitella "rusofobeiksi" tai vaikkapa turkofobeiksi, koska turkkilaiset eivät saa Suomeen viisumia sen helpommin, kuin venäläisetkään, ja sitten tuomita rikollisiksi ja rangaistavaksi lain varjolla. Aikovatkohan Saksa ja Ranska todella tehdä meille saman, kuin ne tekivät juutalaisille? Mitä arvelet?

 

Suden ja lampaan suhteet

Susi sanoi lampaalle: "Sinä et määi tarpeeksi kauniisti". Lammas yritti uudestaan: "Viisumivapaus on positiivinen asia". Se ei tyydyttänyt sutta, mutta leijona sanoi: "Koitas nyt olla. Minä aterioin ensin".

 

Kiina aseistautuu

Kiina haluaa ostaa aseita EU-maista. Se tarvitsee niitä Kansallisen Kiinan valloittamiseen, mutta myös Siperian valtaaminen saattaa olla jo suunnitteilla. Uralin takaisessa Venäjän Siperiassa on 35 miljoonaa asukasta, mutta rajan eteläpuolella 1350 miljoonaa. Kaiken lisäksi Siperia on parempaa viljelysmaata, kuin Kiinan länsiosat.

Kansallinen Kiina eli Taiwan on eräs maailman suurimpia talousmahteja. Neljätoista vuotta sitten luin Singaporen johtavasta päivälehdestä, että Taiwan siirsi 67 miljardia dollaria Amerikoista Kiinaan, koska Amerikkojen tulevaisuuteen ei enää uskottu Taiwanilla. Nyt taiwanilainen raha tuottaa tulosta Mannerkiinassa. Taiwan on myös eräs tärkeimmistä tietokonelaitteiden tuottajista. Jos Kiinan onnistuu vallata Taiwan, siitä tulee tietokonealan ykkönen maailmassa. Kermaakaan ei puutu. Tänään kerrottiin IBM PC-tietokonepisneksen myynnistä Kiinaan.

Kiina on myös hengellinen jättiläinen. Kiinan kristikunta on suuri ja kehittyy nopeimmin maailmassa. Uutisvälineet kertovat siitä vain harvoin, koska metsässä pidetty uskovien piknikretki ei ylitä uutiskynnystä. Kokouksen hajottaminen, tai uskovien vainotkin ovat jääneet vähälle huomioille. Niitä seurataan mm. http://chinaaid.org/English/news-english.htm sivuilla. Ranska ja Saksa ovat halukkaat myymään aseita Kiinaan. Niillä on Kiinan kanssa yhteiset intressit. Ne saattavat kyllä voittaa sodan Venäjää ja Amerikkaa vastaan, mutta vanhurskaat perivät maan.

 

Erkko saa tukea Putinilta

Lehtikeisari Aatos Erkon ristiretki Suomen Tasavaltaa vastaan sai virallisen Venäjän tuen. Suomen ulkopolitiikan arvostelu näyttää yhä selvemmin sosialistisen internationaalin yhteishankkeelta. Valitettavasti Aatos Erkon, Suomen Yleisradion, Venäjän Federaation ja Putinin haukan Sergei Jastrzhemskin ristiretki on sekä Venäjän, että Suomen kansan etujen vastaista. Venäläinen uutistoimisto www.lenta.ru kertoi pari päivää sitten, että kaksi kolmasosaa venäläisistä on sitä mieltä, että kansa on "sosiaalisen räjähdyksen" partaalla. Venäläiset sanovat: "Kalakin mätänee ensin päästään". op/2004-12-08

 

"Eduskunnan radion" etiikka

Yleisradion uutislähetyksessä hyökättiin Nordea-pankin kimppuun, jonka haltuun oli joutunut kalankasvatuslaitoksen osakkeita. Hyökkääjä pystyi vain vaivoin osoittamaan, että Nordean omistukseen ajautunut yhtiö on ehkä harjoittanut eettisesti kyseenalaista toimintaa Kanadassa tai jossakin sielläpäin.

Jospa "eduskunnan radion" herrat nyt kerrankin kuuntelisivat kansan ääntä. Eläkeläispariskunta myi talonsa maaseudulla ja muutti lastenlapsiensa perään Hämeenlinnaan. Rahat laitettiin Sampo-pankkiin odottamaan, että sopiva asunto löytyisi. Pankista alettiin ehdotella rahojen "sijoittamista". Kotiinkin soiteltiin. Pankin edustaja sanoi puhelimessa, että raha pitäisi sijoittaa, koska sitä on "näinkin paljon". Lopulta eläkeläispari suostui. Mummo kertoi makuuhuoneen sängynreunalla itkien, että velaksi piti tämä uusi asunto ostaa, kun 140.000 markkaa oli siinä sijoitustouhussa kadonnut, ennen kuin eläkeläiset tajusivat tulleensa vietellyiksi. He vaihtoivat pankkia. Jos nyt kysyisit heiltä, he varmaan suosittelisivat Nordeaa, eikä suinkaan Suomen tasavallan omistamaa pankkia.

Jo silloin, kun kuulin valtion omistaman Sampo-pankin touhuista, ajattelin niistä kansanedustajista, että yksiä perkeleitä ne on kaikki. Käyvät eläkeläisten, sairaiden ja muiden vähäväkisten kimppuun. Mutta kun nyt kuulin "eduskunnan radion" käyvän Nordean kimppuun, niin päätin pistää jutun kiertämään. Jos nyt repisitte niistä huippupalkoistanne ne vanhuksilta riistämänne rahat ensin. Katsottais sitten uudestaan sitä, pitäisikö teidän harjoittaa suomalaisten uudelleenkoulutusta vai ei.

Eettinen neuvonta on aivan paikallaan. Mutta kun sitä tehdään, ei aina kannata osoittaa sormella ja sanoa nimiä. Voi käydä, niin kuin teille kävi nyt. Hyvän esimerkin siitä, miten eettistä neuvontaa pitää tehdä, antoi Åke Green. Hän varoitti ruotsalaisia homoista. Hän ei osoitellut ketään yksittäistä homoa sormella. Yleisradiolla olisi Åke Greeniltä paljon opittavaa. Aivan alkeista olisi kyllä lähdettävä, mutta parempi myöhään, kuin ei milloinkaan. Ja työvoimatoimisto voisi ehkä auttaa toimittajia löytämään heille sopivia töitä.

Itsenäisyyspäivänä 2004-12-06

Osmo Pöysti

Kuru

 

Mikrosoftin aukot

Venäläiset tiedotusvälineet ovat jo pitkään naureskelleet Bill Gatesin kyvylle paikata ohjelmiin jätetyt tiedusteluikkunat heti samana päivänä, kun joku sivullinen ensin on ne löytänyt. Jos asia vieläkin ihmetyttää sinua, lue kirjoitukseni Gorbasta.

 

Sodoman kuninkaan lahja

Mannerheimin lastensuojeluliiton tädit tarjosivat joululahjaksi ostokorttia, jossa oli MLL, Keskon ja YLE:n käpälänjäljet. Sen me olisimme vielä sietäneet, että Keskon kauppojen edessä on aina ne Erkon mannekiinien kuvat, mutta YLE:n merkki oli meille liikaa. Kesko ei ole niin tärkeä, koska on olemassa Lidl, jonka ovilla huorankuvia ei ole näkynyt. YLE on eri asia jo siksikin, että meidän olisi maksettava TV-lupa jo siinäkin tapauksessa, että katselisimme vain turkkilaista kanavaa. Kaiken lisäksi ei projekti sellaisen tietokoneen hankkimiseksi, jolla voisi katsella videoita, mutta ei TV-kanavia, ole edistynyt. Eivät pääse lapset katselemaan edes videoita, joita meillä sentään olisi moneen lähtöön. Onneksi köyhyys ei ole synti. Sitä samaa en sano niistä rikkaista, jotka käärivät lahjansa paskaiseen paperiin.

Niin, ottiko Aabraham vastaan Sodoman kuninkaan lahjan? Vastaus löytyy 1. Mooseksen kirjan keskivaiheilta.

 

Ulkopoliittinen linja

Suomessa on nyt kaksi ulkopoliittista linjaa. Hallituksen-presidentin linja ja lehtikeisari Erkon linja. Erkon linjalla on vahva tuki Yleisradiossa. 2004-12-03 Yleisradio marssitti Erkon linjan tueksi Antolan. Onko Antolakin käynyt koulunsa Ranskassa? Ja mikä on se Jean Monne-keskus? Onko se joku EU:n taustavaikuttajan virallinen äänitorvi, salaseuran suunnittelukeskuksen bunkkeri? Vai pelkkä demagogian paise suomalaisessa yhteiskunnassa?

Vanhanen asettui toukokuussa tukemaan Esko Ahon lausuntoa, jossa Aho varoitti "fundamentaalisesta amerikkalaisvastaisuudesta". Kun nyt Bush tuli valituksi uudelleen, ja kaiken lisäksi Yhdysvaltojen liittohallinnon oikeuslaitoksen homokouhotukset saivat äänestäjiltä nolon tuomion, ovat illuminatit raivoissaan, kun ne eivät päässeetkään tappamaan Kerryn johdolla Yhdysvaltojen "kalvinisteja". Kaiken lisäksi Ranskan oikeiston johtoon on valittu unkarilainen Sarkosy, joka ei hänkään kannata sotaa Amerikkoja vastaan. Frankkien fasistisiipi voi sentään lukea voitokseen maan oikeuslaitoksen vetoavun Juppen asiassa.

Erkko ja Yleisradio pyrkivät kansan henkisen selkärangan murtamiseen ja sen kautta kansan orjuuttamiseen. Kalvinistit pyrkivät oikeudenmukaisuuden kautta taivaisiin. Jos et tiedä, mitä kalvinistit ovat, lue aluksi vaikka kirjoitukseni Rousas Rushdoonystä. Erkolla tai yleisradiolla ei ole ammuksia sen mittaluokan hengenmiehen kaatamiseen kunnian asein. Siksi ne käyttävät demagogian keinoja.

Selvennyksen vuoksi mainittakoon, että sen enempää hallituksen-presidentin linja, kuin Erkon-Antolan-Yleisradion linjakaan ei ole Jeesuksen vuorisaarnassa esittämän linjapuheen linja.

Kaksi kuvottavaa ulko- ja sisäpoliittista linjaa voitaisiin tietysti korvata kolmannella. Mutta olisiko kalvinismista vaihtoehdoksi? Amerikoissa ollaan nyt Bushin uudelleenvalinnan jälkeen lähempänä sitä kuin koskaan. Valitettavasti kalvinismi ei vastaa Jeesuksen edustamaan linjaa. Kalvinismi kaatuu siihen, että Jeesus ei hyväksy kansalaisikseen niitä, jotka eivät vapaaehtoisesti ja oman uskonsa perusteella valitse häntä Herrakseen.

Jeesus vaatii kansalaisiltaan vapaaehtoista, uskoon perustuvaa mielen- ja elämäntavan muutosta. Sata vuotta sitten Suomi oli herätysliikkeiden ansiosta tilanteessa, jossa Jeesus saattoi kunniaansa menettämättä esiintyä suomalaisten Jumalana. Halosen-Lipposen-Vanhasen Suomelle se ei näytä kelpaavan ja Erkon-Yleisradion imperiumissa Jeesus on kirosana ja sylkykuppi.

 

Kristillisdemokraattien valitettavat puheet

Kristillisdemokraattien kuultiin vastustavan Turkin EU jäsenyyttä. Niille olisi parasta muuttaa nimensä, etteivät häpäisisi meitä kristittyjä. En vastusta turkkilaisia. Jumala ei asettele kapuloita toisten pyöriin. Eri asia tykkänään on se, kannattaisiko Turkin liittyä Solanan ja hänen taustavoimiensa joukkoihin. Minun mielestäni ei kannata.

 

Sotarummut soivat

Erkon aloittama mediakampanja Vanhasta vastaan on täydessä käynnissä. Jos sinulla on nyt jotain hampaankolossa, niin tarjoa sitä niille. Ne näyttävät julkaisevan kaikki jutut, jossa arvostellaan "hallituksen ulkopolitiikkaa". Ahtisaaresta tehtiin poliittinen vainaa kahdessa viikossa. Mitenkähän Matin käy? op/2004-11-27

 

Karkki vai Kepponen?

Kelttiläiset uhripapit pitivät kansaa pelon vallassa vaatimalla joka taloudelta uhria, ja jollei sitä annettu, he uhkasivat Samhainin, kuoleman jumalan kirouksella. Jos Samhain ei itse pystynyt kirousta toimeenpanemaan, saattoivat uhripapit, druidit, avustaa. Kirkon suojassa "temppu tai …" (Treat or Trick) kultti on säilynyt tähän päivään asti, ja Anton LeVeyn 30.04.1966 perustaman Saatananpalvojien kirkon suojissa se on saamassa takaisin oman saatanallisen luonteensa.

Kun joku päivä sitten kirjoitin tästä aiheesta "Saatanan opettajat" (katso alla) ja "Halloween" (Osmon PALSTA), en osannut arvata, että Saatanallisen kultin opettajaksi paljastuisi Kurun evankelis-luterilaisen seurakunnan työmies. Lisäksi paljastui sekin, kuinka harkitusta kultin levityksestä on kysymys. Kuka mahtaakaan olla se henkilö, joka agitaattorin kyläkouluun oikein lähetti? Kirkkoherrana Kurussa toimii Uski, ja piispana Tampereella Pietilä. Olisikohan vielä muita ehdokkaita? Ja kuka siinä hierarkiassa istuu seuraavalla asteella? op/2004-11-26

Okkultismiin hurahtaminen on muotia, eikä ihme, sillä Jeesus kertoi, että kun paholainen palaa takaisin lakaistuun huoneeseen, se tuo mukanaan seitsemän pahaa henkeä, pahempaa kuin se itse. Mutta voi viettelijöitä!

Neuvostoliitossa Saatanan raamattu oli vangittujen uskovien kidutusväline. Aika metkaa, jos meidän on muutettava pois Suomesta sen takia, että samaa kulttia tarjotaan alle 10-vuotiaille lapsille peruskoulussa. Olisin jo aikaa sitten hakenut lapsilleni Suomen kansalaisuuden, mutta näissä oloissa sitä en kyllä uskalla tehdä.

 

Hienostuneet keskitysleirit tulevat

KELAN sanomat 4/2004 kertoi tutkimuksesta, jolla selvitettiin kansalaisten suhtautumista KELAAN. Kävi ilmi, että kansalaiset ovat kohtuullisen tyytyväisiä KELA:n toimintaan. Juuri tähän perustuukin Uuden Maailmanjärjestyksen markkinointi. Kun demokratiassa enemmistö on tyytyväistä, ei niitä ääniä, jotka kuuluvat metsän reunasta, tarvitse kuunnella. Väestö voidaan eliminoida kokonaan, kunhan se tehdään pienissä erissä. Tyytyväiset televisionkatselijat voivat jopa sanoa niitä terroristeiksi, joita siellä santakuopan reunalla ammutaan.

Koska Martin Niemüller on tämän asian jo julkisuudessa selvittänyt, ei tässä siitä sen enempää. Mutta kun asia edistyy, keskitysleirit muuttavat muotoaan. Neuvostoliitossa oli jopa ongenkoukut kiven alla, että ihmiset joutuisivat varmasti hakemaan ruokansa valtion kaupasta valtion rahalla, jota sai vain kumartamalla ideologisesti perverssiä valtiota. Kalaverkkojen käyttö oli yksityisiltä täysin kielletty. Lainsäädännöllä tehtiin Neuvostoliitosta yksi ja mahtava keskitysleiri, jossa kaikki vartioivat toisiaan, sillä aikaan kun "lain" varjolla tapettiin ihmisiä nälkään. Yksin Ukrainassa talvella 1932-1933 yli 6 miljoonaa pienviljelijää, koska nämä eivät halunneet liittyä kolhooseihin.

Uudet keskitysleirit ovat suorastaan hienoja. Hienostuneiden keskitysleirien suomalaisesta mallista minulla on henkilökohtaisiakin kokemuksia. Kurun terveyskeskuksen lääkäri kieltäytyi kirjoittamasta minulle todistusta sairaudesta KELAn kaavakkeelle. Perusteluksi hän ilmoitti, että mitä sinä sillä teet, "sinähän olet yrittäjä". Olin todella ollut yrittäjänä 1986-1991, mutta siitä oli silloin jo melkein kymmenen vuotta. Suomen Tasavallan Eduskunnan Oikeuskansleri ei kuitenkaan nähnyt siinäkään mitään moitteen sijaa.

Selostin oikeuskanslerille koko prosessin vuodesta 1998 lähtien. Paljon oli kerrottavaa. Oikeuskanslerin vastauksesta sitten päättelin, että roistot ovat kaapanneet Suomen valtion. Sen jälkeen olenkin vain odottanut, että Pyhä Jumalan Henki nuhtelisi roistoja. Kotisivullani on kyllä tyhjä sivu, nootteja varten. Mutta olisi hyvä, jos roistot ilmoittautuisivat itse. Jotkut voisivat tehdä parannuksen, mutta jotkut ehkä hirttäisivät itsensä.

 

Kyllä KELA osaa

Vuonna 1944 syntyneenä olisin jo siinä putkessa, joka saa työttömyyseläkettä, jollei pykälät olisi niin saatanallisen ovelasti suunniteltuja. KELAN lehdestä luin, että työttömyyseläkettä maksetaan niille, jotka ovat saaneet työttömyyspäivärahaa kahden vuoden ajan. Mutta kun minulle ei myönnetty työttömän statusta, en saanut päivärahaa enkä työllistämistukea ja kikkailu senkun jatkuu. Nyt päivärahan saamisen puuttuminen estää työttömyyseläkkeelle pääsyn. Kyllä Lusiferilla järkeä on, vaikka viisaus puuttuukin täysin. On oikein lysti seurata, kuinka Jumala tämänkin asian hoitaa. Vanhalan Tatulle kyllä kirjoitin, että hae se poikasi pois sieltä terroristien seurasta, mutta ei ole hakenut, vaikka ne jo hyökkäsivät Tatun itsensäkin kimppuun.

 

Erkko hermostui

Lehtikeisari Erkko on valtion propagandakoneen avulla hallinnut suomalaisten mielipiteitä yksinvaltaisen ylimielisesti jo vuosikymmenien ajan. Nyt Erkko on hermostunut. Henkien taistossa vastustaja tunnetaan jo puolesta sanasta. Vanhasen ei ole tarvinnut sanoa mitään saadakseen Erkon raivostumaan. Ja valtion propagandakone peesaa. op/2004-11-22

 

Valtio suosii suurteollisuutta

Raskas, kirjava, monimutkainen ja alati vaihtuva lainsäädäntö suosii suuryrityksiä ja pönkittää ammattiyhdistysliikkeiden valtaa. Suuryrityksistä on näille vallanpitäjille se hyöty, että suurissa yrityksissä ihminen on pikkuinen, ja joutuu miltei väkisin antautumaan ammattiliittojen valtaan. Autoliitto näyttää, että mitä se sielunsa myyneillä miehillä teetättää. Ero kamelikuskin ja autokuskin välillä on enää marginaalinen.

 

Sudan lähelläsi

YK pelaa teatteria Sudanissa suoritettavalla kansanmurhalla. Suomikin on mukana siinä YK turvallisuusneuvoston kokouksessa, joka kokoontui 18-19.11.2004 Nairobissa ilman, että kansanmurhaa olisi tälläkään kertaa tuomittu. Jos Suomi kerran hyväksyy kansanmurhan, se tulee kokemaan sen itse. Sudan ei ole enää kaukana. Ratsain liikkuvat miehet hävittävät maata maan hallituksen suostumuksella.

Huomasitko, että Sudanin ja Eteläsudanin johtajien allekirjoittama aiepöytäkirja taistelujen lopettamisesta ei edes koskenut Darfurin aluetta. op/2004-11-20

 

"Jokainen löytää sieltä osansa"

Yleisradion vastavalittu johtaja ehätti jo lausumaan linjauksensa Yleisradiosta. Niiden mukaan "jokainen löytää sieltä osansa". Se on vähän niinku ne Mikrosoftin aukot. Me olemme jo tottuneet siihen, että Jeesuksen seuraajien osa Yleisradion ohjelmatuotannossa on olla maalitauluna, silloin kun ne oikein äityvät paskaa heittämään. op/2004-11-17

 

Saatanan opettajat

Ensin pieni lainaus saatananpalvojien raamatusta:

Oman syntymäpäivän jälkeen kaksi suurinta saatanallista juhlapäivää ovat Valpurinyö (Vappuyö) ja Halloween.

Anton LaVey: The Satanic Bible, sivu 96

Alle kymmenvuotiset lapseni toivat koulusta kotiin kantamuksellisen saatananpalvojien kulttisymboleita, joita he olivat joutuneet piirtämään Parkkuun koulussa Kurussa.

Halloween on kelttiläinen noitien juhla, jonka uhritulilla (bonfire> bone/luu+fire/tuli) poltettiin ihmisiä kuolleiden jumalalle, Shamganille. Ennenkuin ryhdytte käännyttämään pikkulapsia kelttiläisten uskontoon, kokeilkaa sitä itseenne. Suostuisivatkohan Halonen, Lipponen ja Vanhanen koekaniineiksi? Jolleivät suostu, niin eiköhän se ole sitten sillä lailla, että tämä oli viimeinen kerta, kun Kurun kunta ryhtyy käännyttämään Pöystin lapsia Saatananpalvojiksi. Ja mitä varten se kulttuuriministerikin on olemassa? Opetusministerinhän minä tiedänkin. Se on sosialisti, ja sille kelpaa kaikki, joka on vastoin Jumalan tahtoa.

 

Kuka työasioistani päättää?

Ammattiliitot pyrkivät määräilemään asioistani ja vaativat, että heidän tekemänsä sopimukset olisivat yleispäteviä tai miten ne sitä sanovat, "yleissitovia". Valtio ei enää valvo sitä, ettei mikään sivullinen taho orjuuta Suomen kansalaista. Valtio lieneekin liitossa ammattiliittojen kanssa Suomen Tasavallan kansalaisia vastaan.

Minua yritettiin pakottaa 1960-luvulla ammattiliiton jäseneksi, mutta olin jo silloin Liitossa Jeesuksen kanssa. Nyt ne yrittävät ottaa niskavoiton Liitostani. En usko, että ne onnistuvat, vaikka olenkin ollut vailla palkkatyötä ja kokonaan ilman työttömyysturvaa jms. vuodesta 1998 alkaen. Oikeuskanslerin päätös asiasta edustanee Valtion kantaa. Oikeuskansleri ei nähnyt asiassa mitään kummallista.

Myös työnantajien työmarkkinajärjestöt ovat suostuneet ammattiliittojen tahtoon ilman, että valtio näkisi siinä mitään väärää. Kai ne ovat sitten onnellisia, vaikka ne näin vainotun suomalaisen kannalta katsottuna näyttävätkin kaikki pahemmalta kuin mafia. Olen vakuuttunut, että niillä on kaikilla samat pyrkimykset, ahneus toisten kustannuksella.

Raamatun ohjeiden mukaan Uuden Liiton kansalainen ei saa osallistua edes samaan ehtoollispöytään ahneitten kanssa. Pidetään rintamalinjat selvinä, niin nekin pitävät. op/2004-11-10

 

Miten Bushin käy?

Paavista tuli globalisti murhayrityksen jälkeen. Reaganista tuli globalisti murhayrityksen jälkeen. Kestääkö Bushin kantti?

Bush Juniorin sisäinen maailma on arvoitus. Hän on johdattanut USA:n takaisin YK:n hännän alle, mikä on selvä merkki kuulumisesta maailmanvallankumouksen puuhamiesten joukkoon, mutta toisaalta hän on esiintynyt aika vakuuttavasti myös kristityn roolissaan. "Kädet ovat Eesaun kädet, mutta ääni on Jaakobin ääni". Jaakobin äänellä puhunut Bush sai kuin saikin liikkeelle ne "neljä miljoonaa nukkuvaa evankeelista", joista jo edellisissä vaaleissa puhuttiin. Hereillä olevat evankeliset kyllä tekivät parhaansa varoittaakseen uskovia äänestämästä, mutta kaikkiin se ei tehonnut. Bushin voitto sosialistisesta kilpailijastaan oli 3,5 miljoonaa ääntä.

Olipa Bush kristitty tai ei, hän toi kristityt esiin Amerikan vaalikartalle. Jo se panee globalistien liipasinsormet syyhyämään.

 

Uskonnollisen lukutaidottomuuden kova hinta

Sosialismin ja kirkon keskinäinen taistelu on riivannut frankkeja jo kaksi vuosisataa. Suomen mahdollisuudet jäädä tämän taistelun ulkopuolelle menetettiin, kun poliittiset hämärämiehet johdattelivat uskonnollisesti lukutaidottoman kansan EU:n hännille.

 

EU:n ulkoparlamentaariset "arvot"

Toveri Tuomiojan suusta kuultiin 2004-10-28 selitystä jostakin italialaisesta, jolla oli "EU:n arvojen" kanssa ristiriitaisia näkemyksiä. Italialaisen puheita on kuultu parin lauseen verran. Mutta missä ovat ne EU:n lakitaulut, kun se perustuslakiluonnoskin on hyväksymättä? Jos niitä on pidettävä salassa, on ne varmaan niitä salaseurojen ja salaseurojen terroristijärjestöjen arvoja. Meillä Jumalan valtakunnassa asiat ovat toisin. Meidän arvot on olleet tunnettuja jo tuhansia vuosia, ja niitä kyllä kehtaa julkisestikin esittää.

Salaseurojen tavoite on maailmanhallitus, joka perustuu Saatanan ideologiselle herruudelle. Saatanan arvomaailma on perverssi, vastakkainen kaikelle sille, joka on Jumalasta. Varastamisen ja tappamisen kautta Saatana pyrkii rauhaan, joka on hautausmaan rauha. Tätä päämäärää Saatana piti salassa 1800-luvulle saakka, mutta sitten siitä tehtiin uskonto, joka nyt on jo niin haluttu, että kansat suorastaan vaativat Saatanaa hallitsijakseen. Raamatussa tätä prosessia nimitetään "laittomuuden salaisuudeksi", mutta Karl Marxin ajoista lähtien se ei enää ole mikään salaisuus.

EU:n "arvoista" puhuminen on otettava vakavasti. EU pyrkii uskontomarkkinoille. Ensin se tietysti joutuu hävittämään paavin kirkon. Sehän on ilmoitettu Ilmestyskirjassa. Mutta Ilmestyskirjan mukaan sitä ennen ne tekevät yhteistyötä tiimissä, jonka nimi on "peto ja väärä profeetta". Mutta kun peto on hävittänyt kirkon, se käy kristittyjen kimppuun. Venäjän tapauksessa kirkon hävittäminen vei 12 vuotta, jonka jälkeen käytiin uskovien kimppuun. Mutta sitten alkoi sota. Sodan jälkeen peto oli voimaton, ja lopulta vähäinen uskovien joukko voitti Venäjän uskontotaistelun.

En ole EU:n jäsen. Se, että passin kannessa on EU:n puumerkit, on loukkaus ihmisarvoa kohtaan. Siitä Jumala niitä rankaisee, niin kuin hyväksi katsoo. Katsokaa tekin!

 

Ilmaisjakelulehti poikkesi ruodusta ja arvosteli edistyksellistä lainsäädäntöä

Maaliskuun/2004 PIRKKA poikkesi median tavallisesta linjasta. Suomen olossa harvinainen poikkeus koski lainsäädäntöä, joka tekee ikäihmisen palkkaamisen yrittäjälle erityisen riskaabeliksi. Kirjoituksessa lainsäädännön aiheuttamaa tulosta sanottiin ikärasismiksi.

 

Rooma hourii taas

Pannaan nyt tässä merkille, että kirkonmiehet haluaisivat EU:n johtajilta suopeita lausuntoja. Me kristityt emme odota niiltä suopeita lausuntoja. Jos Rooma tai rysseli kehuisivat meitä, olisi parasta heti tutkia, mikä siihen on syynä. Joko meissä on jotakin pahasti pielessä, tai ne suorittavat sitä yks-taakse-kaks-eteen taktista tanssia yksinkertaisten pettämiseksi. op/2004-10-24.

 

Väärä liitto

On aika tyhmää odottaa, että murhaajien maailmanliitto kieltäisi kansanmurhan Sudanissa. Liitto on väärä. Oikeampaa olisi liittyä vaikka Siinain Liittoon. Ei tarvitsisi kuukausitolkulla neuvotella päätöslauselmasta. Se on valmis ja se kuuluu näin: Älä tapa. Ja jos haluat olla täydellinen, liity Uuteen Liittoon. Sen käsky on vieläkin parempi: Rakasta lähimmäistäsi, ei pelkästään niinkuin itseäsi, vaan kuten Liiton päämieskin teki. Täydellisesti. op/2004-10-20

 

Kymmenen käskyä

Yhdysvalloissa on menossa suuri ajojahti Jumalan käskyjä vastaan. Valtion omistamista tai sen kanssa yhteistyötä tekevien järjestöjen tiloista poistetaan yhä kiihtyvällä vauhdilla kaikkea, mikä vähänkin muistuttaa Jumalasta. Erikoisesti Mooseksen käskyt eivät tunnu sopivan Edistyksellisen Amerikan imagoon.

Mooseksen käskyt ovat terveen ajattelun tärkein perusta. Mutta käskyjen periaate - rikkomuksen kanssa samanarvoinen rangaistus - ei miellytä roistoja ja heidän työnantajiaan. Jo nyt amerikkalaisten suhteellisuuden taju heittää pahasti. Erikoisesti tämä koskee amerikkalaisia lainlaatijoita, ja Liittovaltion oikeuslaitosta. Dallasissa asuva miniäni kertoi, että naapurin vaimo lähti käymään kaupassa. Lapset jäivät kotiin. Silloin naapuriaan ikkunasta seurannut toinen naapuri soitti poliisin ja vei kaupasta palanneen äidin mennessään. Rikos: Lasten heitteillejättö amerikkalaisen tulkinnan mukaan.

Vaikka amerikkalaisten vallanpitäjien hyökkäys perheitä vastaan on erilainen, kuin heidän eurooppalaisten pikkuvaltioiden virkaveljiensä, on hyökkäyksen kohde sama: perhe.

Saatananpalvojat naamioivat tekonsa hyvin. Amerikkalainenkin lainlaatija on mukamas "lapsiperheiden" asialla myös silloin, kun se vie lapsilta äidin käsiraudoissa mennessään. Naapuri, joka poliisit kutsui, olisi voinut tarjoutua auttamaan naapuriaan, mutta eihän hän sitä halunnut. Hän halusi vain tuhota, tehdä yhteistyötä muiden saatananpalvelijoiden kanssa.

Katselin joku viikko sitten tv-ohjelmaa Bush Juniorin uskonnollisuudesta. Kovin oli hurskaan tuntuista. Mutta jos jätetään leikit sikseen, on todettava, että uskova mies tuskin ryhtyisi sellaisen maan johtajaksi, jossa äiti pannaan vankilaan siitä, että hän käy hakemassa maitoa lapsilleen.

Bushin puheet ovat melkein yhtä hurskaat kuin Martin Lutherin. Luther syytti juutalaista ylipappia siitä, että Kaiafas oli valmis luovuttamaan yhden tapettavaksi "koko kansan edestä". Mutta mitä Luther tekikään lainsäädännön alalla: Hän myi jokaisen pikku Jeesuksen valtion tapettavaksi. Ero oli vain siinä, että Kaiafas naamioi tekonsa roomalaisten pelkoon ja Luther "ruhtinaan" pelkoon. Lutherin iskulause oli "kenen maa, sen uskonto". Bushin opissa Jumalan yläpuolella on Kaiafaan nykyaikainen muunnos - Yhdysvaltain korkein "oikeus", YK yhteistyöelimineen ja se niiden taustavaikuttaja.

Bushin ja Kerryn poliittisella profiililla tuskin on eroa. Vain retoriikka on erilainen. Monilta se on jäänyt huomaamatta, mutta eiväthän monet ole huomanneet sitäkään, että Luther ja Kaiafas olivat niin samanlaisia kuin kaksi marjaa samasta puusta.

 

Kuoleman kauppiaat

Vanhasen mukaan Valtion omistama radio on eduskunnan radio. No, ainakaan minun radioni se ei ole. Rangaistiinko kansanedustajia esimerkiksi siitä vapaan kasvatuksen kampanjasta, josta kirjoitin huomioitani luvussa Vapaa kasvatus vai? kirjassani Jumala Johdattaa. Riihimäen kaupunginlääkäri oli silloin eräs kampanjan näkyvimmistä hahmoista. Työtoverini kertoi, että kaupunginlääkärin omat lapset saivat vapaasti mellastaa miten halusivat. Kolmesta pojasta yhdestä tuli juoppo, yksi hirtti itsensä ja yhdestä tuli rampa poikien keskinäisen kivisodan seurauksena. Kuoleman kauppiaana toiminut kaupunginlääkäri sai maistaa omaa lääkettään, sillä Jumalaa ei noin vain häväistä.

Vapaan kasvatuksen kampanjan avulla lakiin saatiin pykälä, jolla piiskan antaminen lapselle kiellettiin. Hyvin orkestroidussa kampanjassa samantyyppiset lait saatiin aikaan paitsi Suomessa, myös muutamiin muihin pieniin muodollisesti kristittyihin, mutta tosiasiallisesti sosialistisiin naapurimaihin (Ruotsi, Suomi, Tanska, Norja, Itävalta, Kroatia ja Latvia). Pikkuiset terroristin alut kehittyivät niin, että opettajat pelkäsivät mennä töihin. Nyt vanhemmat Suomessa eivät enää uskalla kasvattaa lapsiaan - eikä aina synnyttääkään niitä. Mitä sitä suotta, jos Perkele ne kuitenkin nielee jo ennen puberteetti-ikää.

Kuoleman kauppiaat jatkavat kampanjoita myös koulukirjojen sivuilla. Ovat olleet niin ovelia, että kunnanisät on pantu vastaamaan kouluista. Ennen oli helppo osoittaa sormella valtiollista johtoa, sillä kirjat olivat kouluhallituksen hyväksymiä. Nyt vastuuseen joutuisivat kunnanisät, jos laki olisi laki ja tuomioistuimet tuomioistuimia. Vastuun jako median, kuntien, hallituksen ja eduskunnan välillä on kuitenkin hämäystä, sillä Jumalan edessä vastuuta kantavat kaikki kuoleman kauppiaat, olipa heidän paikkana Saatanan orkesterissa mikä tahansa. Maailman oma koneisto ei syntejään edes tunnusta. Edes Riihimäen kaupunginlääkäriä ei tuomittu - ja vielä vähemmän valtion radion ohjelmista vastuussa olevia henkilöitä, vaikka heidän toiminnallaan on selvä kansanmurhan luonne.

Ja sitten tämä Jenni Leinosen väitöskirja. Sen saama suuri julkisuus näyttää olevan kampanjan luonteista. Väitöskirjassahan poliittisten roistojen saavutukset yritetään panna laman piikkiin - ettei vain kukaan huomaisi todellisia syyllisiä ja heidän taustavaikuttajaansa. Kun Yleisradio kävi Ahtisaaren kimppuun, hän ehdotti yleisradion yksityistämistä. Hyvä ajatus. Varmasti istuisi sen firman johtaja käräjätuvassa aamusta iltaan, ja joka päivä, jos vain löytyisi vielä jostain sellainen ei-poliittinen käräjätupa. op/2004-10-12

 

Salamasota Suomen maaperällä?

Kahdensadan miehen sotajoukko ei ole paljon, mutta provokaation suorittamiseen se on aivan riittävä. Ei siihen enää Ruotsia ja Norjaa tarvita, paitsi jos tarkoituksena on antaa naapurille hyvä syy edetä heti Atlantille saakka. Pienemmilläkin panoksilla on maailmansota aloitettu. op/2004-10-05

 

Valtion radion johtaja vaihtuu

Valtio muuttuu koko ajan yhä totalitäärisemmäksi. Vanhalan Tatun poika varmaan panee yleisradion johtoon nyt jonkun marksilaisen "fundamentalistin", samanlaisen kun sen ulkoministerikin on. op/2004-09-26. PS. Erään marksilaisen "fundamentalistin" henkilökuvaus löytyy sivullani "Vallankumouksellisen katekismus"

 

Santarmit tulevat!

2004-09-13 Brüsselissä alkoi OSCE:n nimissä mediatapahtuma, jossa Belgian pääministeri Guy Verhofstadt valitteli, etteivät belgialaisten asenteet muutu riittävän nopeasti sosialistien vaatimalla tavalla. Aivopesun edistymistä valvova pääministeri oli huomannut jopa pakoa sosialistisesta ajattelusta, siis kehitystä täysin vastakkaiseen suuntaan. Kokouksen puheenjohtaja, Bulgarian pääministeri Salomon Pasi vaatikin kokousta päättäväisesti vastustamaan kaikkea "suvaitsemattomuutta, rasismia ja syrjintää".

Kokouksen retoriikkaa on täysin samaa, kuin toveri Stalinin retoriikka 1930-luvulla. Oikein sanoi Michael Gorbatsjov jo vuonna 1990 Lontoossa, että "Euroopan Yhteisö on uusi Neuvostoliitto". Gorba tiesi nämä asiat tietenkin sisäpiirien kautta. Me saamme tietää niistä vasta nyt, kun EU:n frankkilainen siipi on jo perustamassa omia sisäisen turvallisuuden joukkoja. Niiden nimenä on Gendermerie. Santarmit tulevat!

Onnistuneen terrorihallinnon varmistamiseksi frankkilaisten santarmit tarvitsevat yleisen mielipiteen tuen. Sen takia niitä kampanjoita juuri käydään. OSCE:n propagandakampanjalla pyritään leimaamaan kaikki kunnialliset ihmiset "suvaitsemattomiksi, rasisteiksi ja syrjijiksi". Tavallaan he ovat jopa oikeassa. Minä en käy samaan ehtoollispöytään sosialistin tai muun fasistin kanssa.

 

Hallitus vai vallankumousneuvosto?

Giljotiinin keksimisen aikaan kaikki tekivät ilmiantoja. Giljotiinille vietiin ne, joiden lynkkaaminen oli poliittisesti tarkoituksenmukaista. op/2004-09-08

 

Itä-Turkin kristityt

EUn johto on kovasti huolissaan Turkin kurdeista. Tottakai, koska Turkin kurdien poliittiset johtajat ovat sosialisteja, ja käyvät sisällissotaa Turkkia vastaan. Ainahan sosialistit ovat terroristeja tukeneet. Kun venäläiset näkivät nälkää, sosialistit kertoivat heille, että meidän on kiristettävä vyötä, voidaksemme auttaa sorrettuja kansoja. Etiopiaan lähetettiin lentokoneita, Moskovassa koulutettiin afgaaneja ja Karjala vapautettiin, ainakin jos Mikael Hidenin puheisiin on luottamista. Mikael kysyi Inturistin oppaalta, että mistäs ne "vapautetun Karjalan" uudet asukkaat ovat tulleet, kun suomalaiset sieltä lähtivät? Inturistin opas ei edes huomannut piikkiä, vaan rupesi kertomaan tietojaan Karjalan kannaksen "vapautuksen" jälkeisestä asutuksesta.

Sosialistit yrittivät kaataa Turkin tasavallan, mutta Turkin sotilaat estivät sen. EU:n sosialistit panostavat nyt kurdeihin. On kuitenkin pidettävä mielessä se, mikä on sosialismin päämäärä. Saksan osuus Itä-Turkin aramealaiskristittyjen kansanmurhaan oli merkittävä jo vuonna 1915. Yrittääkö EU nyt jatkaa samaa kampanjaa kurdien avulla? op/2004-09-07

 

KELA lakaisee jälkiä ja sumuttaa

KELAN ilmaisjakelulehti 3/2004 kertoi, että "Lama koetteli myös lasten mielenterveyttä". Väitteen tueksi KELA kertoo Jenni Leinosen väitöskirjasta, jossa on tutkittu "lasten mielenterveyttä ja perheiden hyvinvointia lama-ajan Suomessa 1990-luvulla".

Vai laman piikkiin ne nyt yrittävät panna Kekkosen ja Koiviston aikana Suomen valtion kouluissa, televisiossa ja muussa yhteiskunnallisessa elämässä harjoitetun henkisen terrorin tulokset! Sehän tarkoittaa sitä, että ne eivät vieläkään ole katuneet pahoja tekojaan!

On selvää, ettei Jumala jätä rankaisematta konnien konnuuksia. Olennaista ei kuitenkaan ole se, selitetäänkö Kekkosen-Koiviston ajan henkinen terrori oikein tai väärin, vaan se, miten tästä edetään. Ja valinta on helppo, koska vain Jumalalta tulee apu. Siis: Katse Kristukseen päin! Mutta nöyränä, pojat, sillä Jumala on ylpeitä vastaan.

 

Vieläkö ne siitä?

Tampereella käydessäni 2004-09-02 pääsin lukemaan sanomalehteä ilmaiseksi. Kirjoittivat siitä, että Hitlerin kanssa samassa lentokoneessa istunut kenraali Talvela ihannoi Aatua vuonna 1942. Eikö niille vieläkään siellä Tampereella ole selvinnyt sen enempää?

Yhdysvaltain kansallisen kirkkoneuvoston FCC (Federal Council of Churches) johtaja Dulles oli yksi suurimmista sosialismin ja fasismin ihailijoista. Yhdysvaltojen kansallisen kirkkoneuvoston mieltymys fasismiin ja sosialismiin oli niin tajuttoman räikeää, että koko kirkkoneuvosto kaatui, kun saksalainen ja venäläinen fasismi joutuivat sisällissotaan keskenään. Uudeksi kirkkoneuvostoksi perustettiin NCC - National Council of Churches. Se siivosi suunsa saksalaisen fasismin suhteen ja ryhtyi ajamaan yksinomaan sosialismin asiaa. Samat jehut olivat perustamassa WCC-tä eli Kirkkojen maailmanneuvostoa. Ja arvatkaapa, tuomittiinko FCC:n pääsihteeri John Foster Dulles Nürnbergissä? No ei tietenkään. Hänestä tuli Yhdysvaltojen ulkoministeri Eisenhowerin hallitukseen. Eisenhower oli se mies, jonka johdolla Eurooppa jaettiin.

Eisenhowerin ja Stalinin suorittama Euroopan jako oli sopupeli, mutta kansoille esitettiin kylmäksi sodaksi nimitettyä varjonyrkkeilyä. Ja varjonyrkkeily jatkuu, vaikka Gorba jo 1990 sanoi Lontoossa, että EU on uusi Neuvostoliitto. Tämän päivän talvelat kehuvat jo eukkulan johtajia, mutta me Jeesusta.

 

Kiinalaisia vieraita

Kotimaa kertoi Ye Xiaowenin käyneen Suomessa. Kotimaan mukaan Kiinan valtiollisen uskontopoliisin johtaja ei tiedä mitään siitä, että maassa on rekisteröimättömiä kristittyjä. Ja miten ollakaan, samaa juttua Ye Xiaowen on levittänyt ennenkin. Mitähän ne Ye Xiaowenin suomalaiset isännät mahtoivat hänelle siihen sanoa? Jos ne kysyivät, mitäs sitten ovat ne "vaaralliset lahkot", jotka Kiina julisti laittomaksi vuonna 1999, he saattoivat kuulla hyvin mielenkiintoisen esityksen Kiinan rekisteröimättömistä seurakunnista, "lahkojohtajille" julistetuista kuolemantuomioista, kidutuksista ja muista inkvisitiolle ja sosialisteille yhteisistä maailmanparannusmenetelmistä.

Ye Xiaowen ei tietenkään tunnusta valehtelevansa, kun hän kertoo, ettei rekisteröimättömiä kristillisiä seurakuntia Kiinassa ole. Menetelmä, jolla hän yrittää pettää meitä, on sanakikkailua. Kirkonmiehet ovat käyttäneet samaa menetelmää jo 1700 vuotta. Myös kirkonmiehet nimittävät kristittyjä lahkolaisiksi. Mutta jos haluat tietää tosiasiat, pane hakusanaksi vaikka South China Church, Fang-Cheng Church tai "evil cult". Uskovien arkistoissa on yli 20.000 Kiinan Valtion Jumalan Valtakunnan kansalaisia vastaan suorittamaa terroritekoa, mutta siinä on tietysti vain osa. Täydellinen arkisto on Taivaissa. Aina silloin tällöin käy myös niin, kuin niille 130 kiinalaiselle kristitylle, jotka pidätettiin samalla, kun heidän ulkolaiset vieraansa Henry Chu, Dande Lin ja Patrica Lan. Jo on kumma, jos Ye Xiaowen ei siitäkään tiedä, sillä siitä hän joutui tekemään tiliä Yhdysvaltojen johtajien edessä.

Kiinalaisten kieltämiä "pahoja lahkoja" on ainakin 14. Ja tällä tarkoitan vain sellaisia, jotka minä tunnustan veljesseurakunnikseni. Se, että kiinalaiset lainlaatijat ovat leimanneet myös muita, kuin kristillisiä seurakuntia samalla leimalla, on heidän häpeänsä. Ne, jotka minun veljiäni murhaavat, ovat murhaajia. Eivät kai he itse tule Suomeen kertomaan murhistaan? Tai ehkä olen väärässä. Kerskuivathan paavinkin historioitsijat albigenssiristiretkien jälkeen tappaneensa puoli miljoonaa "kerettiläistä".

Kiinalaisten mustat listat ovat aivan saman kaavan mukaan tehtyjä, kuin mitä Ranska teki muutama vuosi aikaisemmin. Belgialaisten mustalla listalla on jopa NNKY, Nuorten naisten kristillinen yhdistys. Venäjän mustat listat ovat myöhempää tekoa, ja mitä ilmeisemmin ranskalaisten agitaattoreiden painostuksesta syntyneitä. Voi voi sitä sosialistista internationaalia. On se vaan niin huono jäljitelmä Jeesuksen seuraajien kansainvälisestä ja veljellisestä rakkaudesta!

 

Kansanäänestys EU:n perustuslaista?

Keskustapuolueen leiristä tuli ilmoitus, ettei kansanäänestystä EU:n perustuslain hyväksymiseksi tarvita. Entä tarvitaanko edes maan korkeimman oikeusistuimen kantaakaan? Eikö nekään enää saa päättää muusta, kuin Vuotoksen altaasta, jos siitäkään? 2004-08-20

 

Ristiretkiajan terroristit sosialistien ihanteina

Yhdeksänvuotias tyttäreni toi kotiin uskonnon oppikirjan Askeleeni 3-4. Kirja ei ollutkaan kristinuskon, vaan katolisen kirkon asialla. Kirjassa useita katolisen kirkon terroristeja väitetään pyhimyksiksi. Sen perusteella väitän, että kirjaa pikkulapsille tarjoavat henkilöt ovat roistoja ja heidän järjestönsä terroristijärjestöjä ja joutuvat helvettiin, jolleivät ajoissa muuta mieltään ja päämiestään. Vihollinen itse ei toki työmiehiään tuomitse. Joutuukohan opetusministeri edes valtionoikeuteen? op/2004-08-15/2004-11-02

 

Kiihotus kansanryhmää kohtaan

Adventistien piirissä oli joku seksiskandaali. Yleisradio piti hyvin esillä sitä, että henkilö, jota epäillään, oli adventistien piiristä ja että rikolliseksi luokiteltu toiminta on tapahtunut adventistien piirissä.

Jos mediatapahtuma nyt on ohi, voidaan sitä tarkastella kokonaisuutena. Kampanjalla yleisradio hyökkäsi adventisteja kohtaan, mutta se henkilö, jota rikoksesta epäiltiin, pysyi salassa. Kysymys oli siis kiihotus adventisteja vastaan.

Juudas kavalsi Jeesuksen, eikä Raamattu sitä salaile yhtään. Mutta annas kun Saatanan lakituvassa käydään sotaa Jeesusta ja hänen pyhiänsä kohtaan, epäillyn nimi pidetään salassa ja Jeesus lahkoineen tuomitaan.

 

Islamilaisen rasismin palvelijat

Mustan Sudanin alueella on öljyä. Sen tuotanto on kanadalaisen ja kiinalaisen öljy-yhtiön käsissä. Öljystä saaduilla tuloilla valkoinen, islamilainen Sudan on pystynyt hankkimaan hävittäjiä ensin Kiinasta, ja nyt myös Venäjältä.

Sudania ja sen islamilaisen rasismin palvelijoita yhdistää yhteinen asia: Mustan, kristityn Afrikan orjuuttaminen ja hävittäminen. Median ylläpitämä myytti maailman jaosta itään ja länteen on valhetta. Maailma on kyllä kaksijakoinen, mutta jakoperusta on toinen. Ihmiset palvelevat joko Jumalaa tai Saatanaa. Maailma on Saatanan hallussa, mutta Jumalan Valtakunta on "entos imon". Lukijasta riippuu, miten asiat hänen kohdallaan ovat. Jumalan Valtakunta voi olla "teidän keskellänne" tai "sisäisesti teissä".

 

Sudanin islamilaisen rasismi tehostuu

Sudan osti 400 miljoonalla dollarilla MIG-29 hävittäjiä Venäjältä. Onhan Sudanilla rahaa, koska etelän mustien alueella on öljyä. Jos oikein arvaan, hävittäjillä voidaan estää leivän ja muun avustuskuljetusten tuominen etelän "juutalais-kristitylle klubille". Mitä muuten Suomi Sudanissa puuhaa? Mitä avustusrahoilla hankittiin? Maalitauluja Migeille tai panoksia ehkä? Lentopensaahan siellä mustan Sudanin puolella piisaa.

 

Vihollinen käy yhä röyhkeämmäksi

Olin eilen 2004-07-18 kolmen tyttäreni ja poikani kanssa uimarannalla, kun paikalle tuli kaksi miestä. Toinen miehistä esiintyi alasti aivan lasten ja heidän koulutoveriensa, noin 10-vuotiaiden tyttöjen edessä. Halosen, Lipposen ja Vanhasen Suomen Elina Lappalaisen tappajaa kohtaan osoittama "ymmärtämys" vaikuttaa roistoissa juuri niin, kuin ne ovat sen suunnitelleetkin. Muistan aivan hyvin sen Vanhasenkin propagandapuheet lasten hyvinvoinnin puolesta. Nyt se tiedetään, mitä se on. Myös Yleisradio on asiassa mukana. Tänään 2004-07-19 uutisissa jo seliteltiin, että raiskaustapausten kasvu muka johtuu alkoholin hinnan alenemisesta, naisten juopottelusta ja alkoholin helposta saatavuudesta. Alasti esiintynyt mies ei haissut alkoholille. Lapsetko tässä muka on juoppoja?

 

Tasa-arvo kateissa

Ranskan presidentin Jacques Chiracin rehelliseksi ylistämä Alain Juppe, Chiracin luottomies ja Ranskan entinen pääministeri oli "lainlaatija", kaupunginjohtaja ja kaiken lisäksi RPR-puolueen johtaja aina viime päiviin saakka. Nyt Juppe on tuomittu rikollisesta toiminnasta, joka tapahtui joskus parikymmentä vuotta sitten. Ei siis ihme, että Ranskassa laaditaan perverssejä lakeja. Jos Ranskan lait olisivat tasapuolisia, RPR-puolue lakkautettaisiin välittömästi ja sen henkiinherätysyrityksistäkin langetettaisiin kovat tuomiot.

Mutta Ranskan laki kohtelee poliittisia ja uskonnollisia utopioita eri tavalla. Jos uskonnollisen järjestön johtaja olisi jaellut julkisia rahoja oman utopiansa vahtikoirille, järjestö olisi lakkautettu Picardin lain turvin. op/2004-07-17

 

Frankit uhkailevat ydinaseilla

Ranskan valtion saarnaajat kiertävät maailmaa levittämässä kristinuskon vastaista hysteriaa ja patologista vihaa Amerikkoja vastaan. Nyt Ranskan puolustusministeri Michele Alliot-Marie uhkailee jo ydinaseilla, ja lupaa puolustaa Saksaakin "eurooppalaisen solidaarisuuden" nimissä. Vaikka frankkien ministeriruhtinas puhuukin iskusta roistovaltioita vastaan, eiköhän se asia ole niin, että kyse on pyrkimyksestä maailman herraksi. op/2004-07-06 Vai olisikohan se sittenkin tarkoitettu uhkaukseksi niille EU:n jäsenvaltioille, jotka eivät alistu mukisematta frankkien orjuuteen? op/2004-07-19

 

Ihmishengen hinta

Sekä Jumala, että hänen vastustajansa tietävät ihmishengen hinnan. Jeesuksen sanojen mukaan yhden ihmishengen arvo on korkeampi kuin maailmankaikkeuden hinta. Jeesus ilmaisi sen näin:

Mitä se hyödyttää ihmistä, vaikka hän voittaisi omaksensa koko maailman (kr. "kosmos"), mutta saisi vahingon sielullensa..?, kts. Mrk 8:36.

Siitä huolimatta että myös saatanan palvelijat tietävät ihmishengen hinnan, he pitävät yllä myyttiä siitä, ettei ihmishenki ole juuri minkään arvoinen. Äänestäjien valtaosa on jo hyväksynyt abortin, ja sama suuntaus näyttää jatkuvan. Elina Lappalaisen taposta langetettu tuomio on uskontunnustus Saatanan opeille.

Kun silmät kiiluen rahan perässä juoksevat ihmiset eivät ymmärrä ihmisarvon henkeä, niin yritetään muuntaa se rahaksi - ymmärtämisen helpottamista varten. Maailmankaikkeuden rahallinen arvo verrattuna vuoden palkkaan? Viimeisen puolen vuoden ajalta ovat tuloni olleet 1333,34 euroa, joista veroa meni parisataa euroa tai vähän päälle. Ei työttömyysturvaa tai muuta sossua. Kuuden vuoden tulojen keskiarvo on alle sata euroa kuukaudessa. Ymmärsitkö? Vankilassa saa paremman materiaalisen elintason, kuin vapaana. Joten laske siitä, mikä on ihmisen hengen arvo Halosen, Lipposen ja Vanhasen Suomessa.

Ettei tarkasteluni jäisi yksipuoliseksi, otetaan toinen näkökohta, joka tulee Ruotsista. Ruotsalainen oikeuslaitos on tuominnut helluntaisaarnaajan kuukaudeksi vankilaan, koska saarnaaja on kertonut asiatietoa homoista. Asiatieto homoilusta horjuttaa Saatanan valtaa, joten tuomio on ymmärrettävä siten, että Ruotsissa oikeuslaitos on annettu Saatanan sotakoneen käyttöön.

Saatanan päämäärä on tuhota, tappaa ja varastaa. Se käy helpommin, jos kansalta ensin murretaan henkinen selkäranka, ettei se välitä mistään mitään. Välinpitämättömyyden turvin Saatana sitten hakee ensin jehovalaisia, mutta välinpitämättömät sanovat: Eihän me olla jehovalaisia. Sitten ne hakevat helluntailaisia, mutta välinpitämättömät sanovat: Eihän me olla helluntailaisia. Sama toistuu kansanryhmä kansanryhmän jälkeen, sitten alkavat puhdistukset hallitsevan puolueen omissa riveissä, ja puoluepamput kuuntelevat, kun naapurioveen koputetaan yöllä …

Saksan esimerkki on valaiseva; saman kaavan mukaan toimittiin myös Neuvostoliitossa. Milloin sinun vuorosi tulee? Meitä uskovia viedään jo, joten ala valmistautua sinäkin.

 

Nato hyökkää

Juuri kun ehdin kertoa siitä, ettei EU:n perustuslaista tehty kirkkoa suosivaa, kertoi NATO:n vastavalittu pääsihteeri "Jaap" de Hoop Scheffer BBC:n haastattelussa, että "meidän ei tule hyväksyä fundamentalismia minkään uskonnollisen lipun alla". ("We should not accept fundamentalism under any religious banner"; kuuntele se www.bbc.co.uk/worldservice/the_interview.shtml (Huomaa alaviiva sanojen "the" ja "interview" välissä!)

Fundamentalismilla tarkoitetaan kristinuskoa. Käsite syntyi Pohjois-Amerikan Yhdysvalloissa 1900 luvun alussa siitä, että sosialistien onnistui vallata USA:n kaikki merkittävät kirkkokunnat. Niitä pieniä ryhmiä, jotka jäivät sosialististen kirkkojen ulkopuolelle ryhdyttiin nimittämään fundamentalisteiksi syystä, että ne eivät luopuneet kristinuskon perusasioista (Sola fide jne). Nimi fundamentalistit syntyi pienen kirjasarjan nimestä, joissa muutamat uskovat ilmaisivat ne kristinuskon periaatteet, joista ei voi neuvotella. Ne ovat suurin piirtein samat kuin Lutherilaisen uskontunnustuksen periaatteet. On huomattava, että fundamentalistit, nykyamerikan slangina "fundies", ovat samoja, kuin raamattukristityt.

Naton pääsihteeri on katolisen kirkon asialla. Trenton kirkolliskokouksesta lähtien paavi on käynyt sotaa raamattukristittyjä vastaan. Muun muassa kolmikymmenvuotinen sota 1618-1648 oli osa tätä kampanjaa. Vuonna 1963 alkaneessa Vatikaanin toisessa kirkolliskokouksessa Trenton kokouksen päätökset vahvistettiin. Samansuuntaiset ovat myös Paavi Johannes Paavali II kirkkonsa kaanoniin kirjaamat uudet pykälät.

Venäjän presidentti teki Putin Suomen vierailunsa edellä samanlaisen julistuksen, kuin mitä NATON pääsihteeri de Hoop Scheffer nyt englantia puhuvan maailman edessä. Kirjoituksessani PUTIN NÄYTTÄÄ VÄRIÄ kirjoitin silloin pöytälaatikkooni asiasta. Tässä kannattaa vain todeta, että nyt raamattukristittyjen vastaisessa rintamassa on Paavi, NATO ja Venäjä. Otetaan tähän väliin tuttu lause Ilmestyskirjasta, ja jatketaan sitten vielä vähän.

He sotivat Karitsaa vastaan, mutta Karitsa on voittava heidät, sillä hän on herrain Herra ja kuningasten Kuningas; ja kutsutut ja valitut ja uskolliset voittavat hänen kanssansa. (Ilm 17:14).

Amerikan Yhdysvaltojen sosialistit olivat varmoja, että he voittavat taistelun kristinuskoa vastaan. Dollariin tulivat paholaisen palvonnan merkit jo 1930-luvulla ja koululaitoksesta tehtiin Uuden maailmanjärjestyksen saarnahuone. Muutamat maalaismummot eivät mahtavaa menoa haitanneet. Mutta 1980-luvulla amerikkalaiset huomasivat tulleensa petetyksi, ja kiinnostuivat sukkaa kutovien mummojen ja halveksittujen helluntailaisten maailmankuvasta. Ja huomasivat olevansa keskellä Ilmestyskirjan näyttämöä. Ronald Reagan otti huomioon kansan mielipiteet ja pääsi presidentiksi.

Amerikan 1900-luvun tapahtumat kulkivat samaa raataa kuin vastaavat prosessit Euroopassa. Ranskan vallankumouksen ja Venäjän vallankumouksen tekijät lupasivat hävittää kristinuskon, mutta siitä ei tullut mitään. Nyt ne ovat löytäneet kumppanikseen paavin, jonka kanssa NATO rinta rinnan Venäjän sosialistien kanssa hyökkää raamattukristittyjä vastaan. Ehkä ne luulevat taas voittavansa.

Lehdistöä ei toki saa unohtaa. Yhdysvaltojen edistykselliset pankkiiriliikkeet ostivat 1900-luvun alussa 25 maan johtavaa sanomalehteä, joiden arveltiin riittävän kansan mielipiteen ohjailuun. Myöhemmin Saatanan hallitsema lehdistö ryhtyi käyttämään nimitystä "fundamentalistit" islamilaisista terroristeista. Saatana on ovela ja ilmiömäinen sanomalehtimies, se täytyy myöntää. Valitettavasti hän on valhettelija. Raamattukristityt eivät ole terroristeja. Monet Neuvostoliiton sotilaat ovat kertoneet, että he näkivät kyllä suomalaisia naisia konekiväärin kanssa ampuvan heitä puihin kiivenneinä, keskellä yötä pakkasen paukkuessa rintamalla, mutta he ovat varmaan nähneet enkeleistä, sillä enkeleitä ne sukkaa kutovat ja alituisesti rukoilevat mummot ovat.

NATOn pääsihteeri, vuonna 1948 syntynyt de Hoop Scheffer valittiin Alankomaiden Kristillis-Demokraattisen Allianssin kansanedustajaksi 1986 ja 1997-2001 hän oli puolueensa eduskuntaryhmän johtaja. Nimestään huolimatta Alankomaiden Kristillis-Demokraattinen Allianssi ei ole kristillinen, vaan katolinen. Se selittää kyllä sotaisan lausunnon, sillä kukaan muu kuin paavi tuskin käskisi NATON hyökkäämään sukkaa kutovien mummojen kimppuun. Mutta kaippa niiden solidaarisuuspykälät vaativat niitä kaikkia olemaan yhteisessä rintamassa, kun Jeesusta taas käydään naulitsemaan ristille.

 

Jotain hyvääkin

Brüsselistä kuuluu hyvää. EU:n porttien päälle ei tule kristinuskon symboleja.

 

Illuusioitten aika

Niin kauan, kuin meitä kosittiin, yrittivät kaikki kosiomiehet olla meille mieliksi. Suomalaisena oli helppo elää, ja naapuritkin näyttivät niin hyviltä, että saatana ja paavikin saivat kiitosta. Mutta kun neito on saatu vieteltyä EU:n syliin, alkaa raaka totuus hiljalleen paljastua. Mutta se totuus on niin raaka, että sinäkin joudut miettimään, sammutatko mieluummin itse sinussa elävän inhimillisyyden, kuin annat niitten tehdä sinulle sen tekosensa, jonka takia Suomi Euroopan Unioniin liitettiin. /2004-06-19

 

Neljän hengen perheen epätoivoinen teko

Valtiovalta on pyrkinyt esiintymään lasten ja kotien puolesta taistelevana jalona ritarina ja kummisetänä. Mutta mitä enemmän valtiovalta puuttuu asioihin, sitä kamalampaa jälkeä syntyy. Pahinta on totalitäärinen hallitus. Totalitäärisen hallituksen jäljiltä Venäjän vankiloissa on 800.000 vankia, joista 107.000 on tuomittu murhasta/murhista. Liikennekulttuuri on sellainen, että onnettomuuksissa kuolee reilusti yli 50.000 ihmistä vuodessa, toiset 50-70.000 kuolee huumausaineiden yliannostukseen. AIDS-positiivisia on noin 1,5 miljoonaa; lisänä on alkoholisoituminen ja niin edelleen. Ja nyt EU on keksimässä sosialismia uudestaan!

Minulta valtio sieppasi alaikäisen, lukiossa opiskelevan tytön juuri, kun olin hänen pyynnöstään tullut hakemaan häntä Moskovaan, asumaan kanssamme. Kun yritin selvittää lapsenryöstöön kuuluvia asioita, sain lopulta presidentti Ahtisaaren kansliasta kirjeen, jossa sanottiin, että "kaikki on tehty Suomen lakien mukaan". Muuta selvitystä Suomen Tasavalta ei alaikäisen lapseni sieppauksesta suostunut antamaan. Nyt minusta näyttää siltä, että lapsestani tehdään marttyyriä, tai mikä pahempaa - niin pahaa, etten saata sitä tähän kirjoittaa. Kun viime syksynä kävin nyt jo aikuiseksi kasvanutta tytärtäni katsomassa, oli siellä yksi juuri hirttäytynyt. Ja jos ihmettelet, miksi käyn niin harvoin katsomassa tytärtäni, lue myös seuraavat rivit:

Kun 1998 työkomennukseni Moskovassa päättyi, palasin Suomeen, maahan, joka mainostaa itseään oikeusvaltiona, hyvinvointiyhteiskuntana, pettää suomalaisia kertomalla propagandakoneensa kautta työttömyysturvasta ja niin edelleen. Minulle ei kuitenkaan myönnetty työttömän työnhakijan statusta ja oman käännöstoimiston perustamisen ilmoitettiin olevan luvanvaraista. Nyt naapurit olivat selostaneet vaimolleni, etten voi saada työttömyysturvaa tai työmarkkinatukea, koska olin liian kauan ulkomailla. Ne pettävät itse itseään. Asiasta on olemassa oikeuskanslerin päätös, jossa minua ja alaikäisiä lapsiani kohtaan suunnatut terroriteot hyväksytään.

Ihmiset pettävät toisiaan, mutteivät koskaan Jumalaa. Se, mitä he tekevät muille, sen he löytävät itse edestään. Se, joka tänään perii työttömyysturvamaksuja, mutta maksaa työttömyysturvaa vain "poliittisesti korrekteille" työnhakijoille, estää työnhakijan omatoimisen työllistymisen tai hyväksyy aborttilain, on mitä varmimmin mukana siinä listassa, jonka hänen kaltaisensa ihmiset "armomurhan" tai muun vastaavan "lain" perusteella "likvidoidaan". Jumala maksaa potut pottuina. Mieti sitä, mitä sinun valtuuksiesi nojalla on tehty, niin saat tietää, miten sinun käy. Mutta jos haluat pelastua, muuta mielesi kokonaan, tunnusta Jeesuksen Herruus ja tottele häntä, niin löydät armollisen Jumalan, johon voit turvata myös hädän aikana.

Niille ihmisille, joita vastaan tänään hyökätään, sanoisin vielä että älkää luovuttako. Eläkää kuin lapset, päivä kerrallaan. Aloittakaa päivä kiitoksella ja rukouksella. Luovuttakaa itsenne ja kaikki murheenne Herran Jeesuksen käsiin. Jos teistä näyttää siltä, ettette elä iltaan asti, niin pitäkää mielessä tämä kertomus, jonka kuulin Porissa, Outokummun tehtaitten suunnitteluosastolla noin vuonna 1969:

Siellä Vihannin kaivoksessa on kallioon hakattu siilo, jota täytetään ylhäältä päin. Malmi puretaan siilon alta, mutta joskus kiviaines jumittuu. Silloin siiloon on vietävä räjähdyspanos ja laukaistava suma. Tehtävään ei ketään voida määrätä, mutta siellä on yksi, uskova mies, joka ei pelkää. Ennen tehtävän suoritusta mies rukoilee. Työtoverit kyllä sanovat, että ei siinä paljon rukoukset auta, jos sata metriä kivimurskaa putoaa niskaan. Siihen mies oli vastannut, että "onpahan kauniimpi lähtö".

Ja jos kuitenkin, kaikesta huolimatta, elätte iltaan asti, kiittäkää Herraa.

 

Reaganin jälkimaine

Presidentti-Koiviston nyt antaman arvion mukaan Ronald Reagan oli suurmies. Miksi valtion radio nyt esittää Reaganista positiivisia lausuntoja, vaikka Koiviston aikana valtion propagandakone - yleisradio, koululaitos jne - käytti kaikkia taiteen keinoja halventaakseen Reagania? Ne, jotka silloin antoivat vääriä arvioita, ovat tunnustuksen ja anteeksipyynnön velkaa. Mutta edes koulukirjoja ei ole vaihdettu. Ne ovat vielä tänäänkin täynnä sitä patologista vihaa, joka Koiviston aikana niin runsaasti viljeltiin.

Amerikka ei suinkaan ole taivas. Lahden takaa löytyy sekä hyvää, että pahaa. Mutta Euroopan valtaapitävät paljastavat itsensä pahan palvelijoiksi pyrkimällä matkimaan kaikkea sitä pahaa, mitä Amerikassa tuotetaan, mutta vastustamalla kaikkea sitä hyvää, jota Amerikoista löytyy. Vai oletteko kuulleet illuminatien median kertovan, että Amerikan luetuin kirjailija on Tim LaHaye?

Reagan edusti hyvin keskivertoa amerikkalaista. Hän ei kaatanut Venäjää, vaan pelasti Venäjän kommunistit Venäjän kansojen vihalta. Venäläisiä Reagan ei pelastanut. Amerikkalaisille Reagan teki karhunpalveluksen veljeilemällä Gorbatshevin kanssa. Mutta tietoista pyrkimystä pahan palvelemiseen Reaganista en ole löytänyt. Elikkä juuri niin, kuin entinen esimieheni Wallac Oy:ssä sanoi: "Kukin meistä tekee, mitä osaa".

Reagan on vihdoinkin siirtynyt oikeudenmukaisen tuomarin eteen. Saakoon hän ratsastaa rauhassa ihmisten pahuudelta.

Osmo Pöysti /2004-06-19

 

Jumala vai Saatana EU:n johtoon?

NATOn entisen pääsihteerin Henri Spaakin määritelmän mukaan Euroopan tuleva führeri tulee olemaan joko Jumala tai Saatana. Tänään Esko Antola tiesi jo kertoa tästä ikäänkuin vielä hakusessa olevasta mahtiherrasta, että "hänen asemansa tulee olemaan erittäin vahva". Ennen asia ratkaistiin siten, että Saatana esiintyi Jumalan nimissä. 2004-06-19

 

Politrukit tulevat

Suomen Tasavallan ministerit saavat omat politrukkinsa valvomaan, etteivät ministerit vain poikkea EU:n kaidalta tieltä. Suomessa politrukkeja sanotaan poliittisiksi sihteereiksi. Valitaankohan nekin lordi Actonin huvilalla?

 

Välimeren Herruus

Taistelu Välimeren herruudesta Yhdysvaltojen ja EU:n välillä kovenee. Sotaisat hankkeet ovat pakottaneet eukkulan johdon kiirehtimään Turkin liittämistä eukkulaan. Ilmestyskirjan tapahtumat etenevät niin vinhaa vauhtia, ettei oikein mukana tahdo pysyä. 2004-06-17

 

Mahdoton tehtävä

Bjarne Kalliksen yritykset tehdä Kristillisestä Liitosta suuri oikeistopuolue ei saanut suomalaisten kannatusta. Saksan malli ei meille sopinut, koska Saksan Kristillisdemarit saavat tukensa katolisilta, eikä katolisella touhulla ole Suomen kristittyjen tukea. Kallis oli kyllä perillä asiasta, ja siksi Kristillisen Liiton nimi muutettiin, samalla kun muut kouhot ovat pyrkineet kaikin tavoin edistämään paavin asiaa Suomessa. Onneksi Kalliksen juoni ei onnistunut. Pahempaa saattaa kyllä olla tulossa, jos EU:n yrittää pakkokäännyttää meitä katoliseen meininkiin.

Kallikselle itselleen juonittelun epäonnistuminen on katastrofi, jonka hän olisi voinut välttää noudattamalla Jeesuksen ohjeita. Nyt hänelle kävi kuin suolalle, joka on käynyt mauttomaksi. Ihmiset kävelivät yli. 2004-06-17

 

Äänestäjät ovat luusereita

Matti Vanhanen väitti, että valtaa käyttää se, joka äänestää. No joo. Muisteleppas kuitenkin sitä, mikä pani Sintolan kylän asukkaat lähtemään kodeistaan. Äänestäjä vai? Tai ehkä Venäjän äänestäjä? Siis äänestäjä vastaan äänestäjä. Kuule, kyllä se on sillä lailla että Kaikki valta kuuluu Jumalalle ja on annettu hänen pojalleen Jeesukselle. Ja kun Jeesuksen profeetta Mikko Reponen ilmoitti vuotta ennen talvisodan alkua Jumalan ehdot, niin ei siinä äänestykset auttaneet. Kaksi kertaa raja pantiin siihen paikkaan, johon Jumalan mies oli sen ilmoittanut ja siinä se on tänäkin päivänä eli 2004-06-14. Ne, jotka eivät ymmärtäneet Jumalan valtaa, tekivät silloin vakavan virheen. Niin tekivät nekin, jotka luovuttivat päätäntävaltansa EU:lle äänestämällä tai muuten. Vaihtoehdot ovat nämä: Sinä olet joko itsenäinen tai äänesi luovuttanut luuseri.

 

Toimiala laajenee/2004-06-13

Saksan ja naapurimaiden kansallissosialistien tavoitteena oli hävittää juutalaiset maailmasta. EU:n päämäärät näyttävät olevan sitäkin mahtavammat. Ei tämä mikään "juutalais-kristillinen klubi ole" julisti se ranskalainen ministerikin. Viimeinen taisto? Tottakai, sillä Ilmestyskirjassa sanotaan:

He sotivat Karitsaa vastaan, mutta Karitsa on voittava heidät, sillä hän on herrain Herra ja kuningasten Kuningas; ja kutsutut ja valitut ja uskolliset voittavat hänen kanssansa. (Ilm 17:14).

Sudan

Richardt Wurmbrand (1909-2001) perusti kristillisen tiedotuskanavan "Marttyyrien ääni", joka on kertonut uskovien vainoista Sudanissa jo kymmenien vuosien ajan. Mutta Saatanan hallitsemat tiedotusvälineet olivat niistä hiljaa.

Sudanin tapaus kannattaa pitää mielessä. Pikkuriikkinen "marttyyrien ääni" oli luotettavampi kuin ne SUURET JA MAHTAVAT saatanan agentuurit, jotka yrittivät estää Wurmbrandin toiminnan, pitääkseen päämiehensä teot salassa.

Saatanan agentuurien joukkoon on laskettava myös peruskoulu, joka kehuu islamia, mutta hyökkää Jeesusta ja Jumalan valtakuntaa vastaan. /2004-06-06

 

Fasistiset kansakunnat

Fasististen valtioiden liitossa on 186 jäsentä. Niistä 185 on kelvollisia istumaan liiton turvallisuusneuvostossa. TULI PALAUTETTA: SE KUULUU OLEVAN "ihmisoikeuskomissio". Fasistisen liiton säännöt on laadittu siten, että yksi jäsenvaltio ei niitä täytä. Ja arvaapas mikä se yksi valtio on! Arvasit oikein. Se on Israel. Mutta omapaha on syynsä. Tulisivat nyt vihdoin järkiinsä siellä Israelissa, tunnustaisivat Jeesuksen Herruuden ja eroaisivat fasistien liitosta. Eivätkö ne jo tajua, että muuten ne joutuvat samaan helvettiin fasistien kanssa?

 

Edistyksellisiä puuntaimia

Suurella ja mahtavalla on suuret ja mahtavat hankkeet. Suomen metsiin tarvitaan nyt niin paljon taimia, että hanke on ilmoitettu EU:n laajuiseksi. Mutta mitenkähän italialaisen kuusen taimet menestyvät Hankasalmella? Ranskan vallankumouksen aiemmilta savotoilta saatu kokemus saattaa sisältää valmiin vastauksen. Neuvosto-Karjalaan vietiin 100.000 ihmistä kylvämään Siperian setrin siemeniä. Viisikymmentä vuotta myöhemmin puut laskettiin. Elossa oli 19 puuta. 2004-06-01

 

Ranskalainen profetia

Le Monde kertoi Ranskan ulkoministerin Michel Barnierin sanoneen, ettei EU ole mikään juutalais-kristillinen klubi. Olen aivan samaa mieltä. Kaikki viittaa siihen, että helvetti siitä tulee.

Kunhan vain eivät laittaisi helvetin porttien päälle mitään kristinuskoon viittaavaa.

Michel Barnierin profetia muistuttaa sekä sävyltään että sisällöltään Vanhan Aatun puhteita. Muistattehan, mitä Hitler sanoi Münchenissä vuonna 1936? Hän väitti, että kymmenen vuoden kuluttua Saksa on muuttunut niin, etteivät kuulijat tunne sitä entisekseen. Hitler oli oikeassa. 2004-05-31

 

Kanadan vai Jumalan valtakunnan kansalainen?

Kanadan senaatti hyväksyi 28.04.2004 äänin 59-11 lakiehdotuksen C-250, joka tekee perverssin seksuaalisen meiningin arvostelun rikolliseksi Kanadan lain mukaan.

Jumalan laki kieltää perverssin seksuaalisuuden. Jumalan lakia vastaan tehtyjä rikoksia sanotaan synniksi. Israel hyväksyi Jumalan lain 3500 vuotta sitten ja kansa on vielä hengissä. Sen lain ovat hyväksyneet myös kaikki, jotka tunnustavat Jeesuksen Herrakseen.

Jumalan laki on annettu ohjeeksi Jumalan kansalle, mutta se pätee muihinkin. Sukupuolisesti perverssin miehen keski-ikä kuuluu olevan noin 42 vuotta. Jumala nähtävästi rankaisee perversseistä hommista ankaralla kädellä.

Amerikan Yhdysvalloissa oleva Massachusettsin osavaltio on rinnastanut perverssin suhteen luonnolliseen seksiliittoon. Se on Amerikan menoa se. Mutta ei hätää. Jumalan Valtakunta on jo perustettu, ja se on ikuinen. Selvistä vaihtoehdoista on helppo valita.

"Kultaisen keskitien" aika on ohi. Nyt on muutosta ilmassa! Hallelu Ja!

 

Suomi tuomitsi Israelin

Suomen Tasavalta on nyt YK:n turvallisuusneuvoston jäsen ja pääsi kohta tuoreeltaan tuomitsemaan Israelia, joka on yrittänyt vastata maailman haasteeseen ja estää kansaansa kohtaan suunnatut terroriteot. Amerikan Yhdysvallat äänesti tyhjää, muut olivat fasistien puolella. Oikeuden puolella ei ollut ketään, sillä Jumalan Valtakunta ei ole YK:n jäsenvaltio. Älä anna tämän kuitenkaan pettää sinua. Älä luule, että Jumala jää sivustakatsojaksi. Ei sinne päinkään. Hän tuo yhdistyneet kansakunnat Josafatin laaksoon ja tuhoaa ne siellä. Jumalan kunnia-asiana on ylläpitää oikeutta. /2004-05-20

 

Kaatuneitten muistopäivänä 2004

Paransimme maailmaa naapurin kanssa eilen, kaatuneitten muistopäivänä 2004. Naapuri toisteli yleisradion hokemaa ja todisteli minulle, kuinka paljon parempi maailma olisi ilman uskontoja. Lopuksi naapuri kertoi olevansa ateisti.

Minun henkilökohtaiset kokemukseni Jumalan kieltäjistä alkavat 04.06.1944. Olin silloin syntymässä Viipurin kaupungista. Yhdeksäntoista ateistien pommikonetta ehti äiti laskea sairaalan ikkunasta synnytyksen aikana. Olisiko maailma parempi, jos ateistit olisivat saaneet äitini tai minut hengiltä, on tulkintakysymys. Mutta yhdestä olen varma: Jumalan kieltäjien tarkoitus oli tappaa.

Sana ateisti on yhdyssana, jossa etuliite "a" tarkoittaa kieltoa. Jälkimmäinen osa on johdannainen, väännös kreikan sanasta Theos, Jumala. Ihminen, joka ilmoittautuu ateistiksi, kieltää Jumalan, mutta ei Saatanaa. Ponjatno? Ei siis ihme, jos ateistin teotkin ovat Saatanan tekoja. Ja oikein Perkeleeksi kun se heittäytyy, se syyttää niistä Jumalaa, Jeesusta ja hänen seuraajiaan.

 

Hyvin menee, vai meneekö?

Uutisissa kerrottiin, että eurooppalaisella lentokoneteollisuudella menee hyvin. No jaa. Eurooppalaisen sotakoneen tarpeisiin tilattiin 180 kappaletta joukkojenkuljetuskoneita mallia Airbus A400. Kaksikymmentätuhatta miestä voidaan lähettää kerralla kauas EU:n rajojen ulkopuolelle esimerkiksi "rauhanturvatehtäviin". Ollessaan vielä NATOn pääsihteeri Javier Solana keksi "rauhankumppanuuden". Muistathan, mitä Hesekiel kirjoitti: "Kun he sanovat "rauha, rauha ..." Ennen sellaisia 60.000 miehen sotaretkiä sanottiin ristiretkiksi. op/2004-05-11

 

Paremmat postipalvelut

Kurussa oli ennen virkamiesposti. Sillä oli suuret ja mahtavat toimitilat ja paljon työntekijöitä. Oli raivostuttavaa kuunnella jonon hännillä, kun tiskillä ei tapahtunut mitään. Onhan tietysti hyvä, että ihmisillä on keskustelupaikkoja, mutta jos jonottajan aika olisi laskettu vaikka 60 markan arvoiseksi, olisi saatu kirjeen postittamisen todellinen hinta - yli kympin se olisi mennyt harvase kerta. Nyt Kurun kioskipostissa ei ole jonoja. Palvelu hoituu, vaikka työntekijöitä ei ainakaan näkyvissä ole juuri yhtä enempää. Myös työasento on toinen. Entisessä postissa ne istuivat, nyt niillä on jalat, joilla seistä ja liikkua.

Mutta kun Radio Suomi 2004-05-06 esittää poliittisesti korrektin version postipalveluiden yksityistämisestä, siellä äänessä ovat ne, jotka kehuvat sitä virkamiespostia.

 

YK onnistui taas

Arabit ampuivat sunnuntaina 2004-05-02 israelilaisen äidin ja hänen neljä tytärtään äidin ohjaamaan autoon. Myös vielä syntymätön, kahdeksannella kuukaudellaan oleva pieni ihmisalku menehtyi.

YK:n perustajavaltiot halusivat juutalaiset pois Euroopasta, sinne Israeliin muslimien tapettavaksi. Kiero juoni toimii hyvin; nyt ne syyttävät Israelia itsepuolustuksesta ja taputtavat käsiään, kun naisia ja lapsia tapetaan.

Luulevatko ne tosissaan kävelevänsä yli sen, mitä kirjoitettu on? Jumala nauraa. Uskoville asiasta on tiedotettu jo tuhansia vuosia sitten ja jos asia on unohtunut, kannattaa lukea vaikka Sakarjan kirja. Tässä yksi jae näytteeksi:

Ja sinä päivänä minä teen Jerusalemin väkikiveksi kaikille kansoille: kaikki, jotka sitä nostavat, repivät pahoin itsensä; ja kaikki maan kansakunnat kokoontuvat sitä vastaan. (Sak 12:3).

Siinä sitä on General Assemblyä niin, että. Mutta lue tarkkaan. Kyse on "maan" kansakunnista. Meidän yhdyskuntamme on taivaissa.

Hyökkäys sananvapautta vastaan torjuttiin USAssa

Yhdysvaltojen senaatti hylkäsi äänin 93-3 lakiehdotuksen, jossa vaadittiin paikallisille viranomaisille oikeutta verottaa internet-verkon käytöstä. Laki on valitettavasti vain väliaikainen, joten sananvapauden vastustajilla on tämäkin keino vielä käytettävissään. /2004-05-03

 

Sotaretket suurenevat

Valtion harjoittamat pitkät propagandakampanjat ovat henkistä väkivaltaa, joilla kansan mielipiteitä muokataan. Lääkäreistä tehtiin sikiönlähdettäjiä, sanomalehtimiehistä sopuleita ja kansalaisista papukaijoja. Kun Suomi oli saatu virran vietäväksi, ("ajopuu"), se uitettiin Euroopan sosialistiseen unioniin. Sen mukana Suomi on sodassa Yhdysvaltoja vastaan. Kampanjat suurenevat.

Karl Marxin profetioissa viimeisenä valloitetaan Amerikan Yhdysvallat. Se on syy, miksi sosialistisen unionin ja Amerikan Yhdysvaltojen välit ovat vihamieliset. Tarja Halosen osuus Karl Marxin päämiehen inspiroimassa "viimeisessä taistossa" on painostaa - ei suinkaan Amerikan Yhdysvaltoja valtiona, vaan vaikuttaa sen presidentinvaaleihin, niin että presidentiksi saataisiin Thomas Jeffersonin, Babrak Karmalin ja Mihail Gorbatshevin kaltainen oikeaoppinen "demokraatti". op/2004-04-27

 

Velan perinnöllisyys

Jeesus on Vapauttaja, mutta Jeesuksen vastustaja on orjuuttaja. Viidakkorumpu kertoi, että nyt viidakon ruhtinas aikoo tehdä veloista perinnöllisiä, siis perheeseen sidottuja. Laki on taas uusi hyökkäys perhettä vastaan. Ensi vaiheessa köyhille tulee erittäin vaaralliseksi perustaa perhettä, ja sitä mukaa, kun Saatanan suunnitelma edistyy, voidaan lakia käyttää muitakin perheellisiä vastaan esimerkiksi määräämällä kohtuuttomia sakkoja mielivaltaisesti rikollisiksi leimatuista asioista. Valtaosa itsenäisistä maanviljelijöistä on jo pantu velkanarun jatkoksi.

Perheiden hävittämistä on pohjustettu liikakansoitusmyyttiä levittämällä. Maapallolla on kuulemma niin paljon ihmisiä, että ... Eräskin maalaisliiton kansanedustaja teki jo 1930-luvulla lakiehdotuksen naimaluvan kieltämiseksi köyhiltä. Nykyinen pääministeri Vanhanen on kyllä keskustalainen, mutta Keskusta on vain uusi nimi Maalaisliitolle. Sama kaiku on askelten ...

Maailma saattaa näyttää liikakansoitetulta, jos ei ole ikinä käynyt muualla kuin Lontoon Cityssä ja Kalkutan slummeissa. Mutta kun astut Helsingissä junaan ja ajelet kahdeksan vuorokauden verran siitä itään, näet suunnattomia peltoja, rikkaita metsiä ja vuolaita jokia, mutta tuskin ainuttakaan ihmistä muualla, kuin junan muutamissa harvoissa pysähdyspaikoissa. Ja kaiken lisäksi nuo suunnattomat pellot on melkein kaikki viljelemättä. Yötä päivää eteenpäin kolkuttavan junan ikkunasta maailma näyttää autiolta. Kesän helteessä viheriöivien rannattomien peltojen keskellä muistuvat mieleen asiasta tehdyt "poliittisesti epäkorrektit" tieteelliset tutkimuksetkin.

On kyseenalaista, haluavatko kaikki suomalaiset kansanedustajiensa hävittävän perheet maasta, mutta se, että kansanedustajat toteuttavat Weishauptin, Moses Hessin ja Karl Marxin suunnitelmaa, on selvää. Ohjelman pääkohdat ovat:

1. Kuningasvallan ja kaiken laillisen hallituksen lakkauttaminen;

2. Yksityisen omistusoikeuden lakkauttaminen;

3. Perimysoikeuden lakkauttaminen;

4. Isänmaallisuuden lakkauttaminen;

5. Perheen lakkauttaminen avioliiton ja moraalin lakkauttamisen kautta sekä kasvattamalla ja kouluttamalla lapset valtion laitoksissa;

6. Kaiken uskonnon lakkauttaminen

Ensi silmäyksellä näyttää, että velan tekeminen perinnölliseksi olisi vastoin ohjelmaa, mutta perimisoikeuden perverssi käyttö on vain temppu asian halventamiseksi. Oikeuden halventaminen on vanha temppu, jota laittomuuden ja kaaoksen arkkitehdit käyttävät päämääränsä, Uuden, saatanallisen maailmanjärjestyksen tiellä vielä olevien esteiden raivaamiseen.

Halosen ja Ahon välinen vaalitaistelu oli linjavaali, jossa katsottiin, onko suomalainen yhteiskunta valmis hävittämään perheet. Aho hävisi niukasti, mutta tuskin hänkään olisi ryhtynyt salaseurojen päämiehen hankkeita estelemään. Ainut, johon voi luottaa, on Jumala. op/2004-04-22

PS: Jossain Porvoon puolessa velkaantunut perhe lopetti itse itsensä. Äiti ei varmaan halunnut, että sama velkaorjuus jatkuisi hänen lapsissaan, sillä hän tiesi mitä se on. Kun vielä muistat, että Raamatun mukaan velat on annettava anteeksi aina seitsemän vuoden välein toistuvana sapattivuotena, ymmärrät että suomalaisen lainsäädäntö on Saatanasta, vaikka ne herrat joskus näön vuoksi kirkossa käyvätkin. op/2004-06-21

 

Ulkomaiset investoinnit Suomessa

Vanhasen Matti ja toimittaja olivat yhtä mieltä siitä, että ulkomaisten sijoittajien investoinnit ovat Suomessa vähäisiä huolimatta siitä, että kansainvälisissä vertailuissa Suomen yritysilmastoa pidetään hyvänä, jollei peräti maailman parhaana. Tätäkö meille todellakin uskotellaan? Ja vielä Vanhasen Matin suulla? Voi sensuuri sentään! Eihän Suomeen kannata perustaa uusia yrityksiä, kun lähes kaikki on valmista ja kaupan. Jos nyt alkaisitte puhua totta, niin kertoisitte ensin, kuinka paljon jo on myyty ja onko enää mitään myymättä. Valtio on ollut ensimmäisten joukossa myymässä maata ja kaikkea, mitä papat ovat pojilleen jättäneet. Terveisiä sinne Banaanitasavallan pääkaupunkiin täältä Kurusta lähetti Osmo 2004-04-18.

 

Suomen valtion tyhmä palkinto

Jos valtio luuli tekevänsä Suomea tunnetuksi miljoonan euron teknologiapalkinnolla, niin ainakaan Venäjällä se ei onnistunut. Venäjän tärkeimmän www-uutiskanavan www.lenta.ru välittämässä uutisessa URL: http://lenta.ru/internet/2004/04/15/inventor/ ei Suomesta puhuttu mitään. Palkinnon filosofiakin on väärä. Pelkkä raha ei riitä. Oikean palkinnon voi myöntää vain se, joka on jollakin tavoin palkinnon saajan yläpuolella, meinaan henkisesti. Oikea lahja on se, jonka lahjan antaja itse kustantaa. Verorahoilla voi kustantaa juominkeja, mutta lahjaksi ei niistä ole. 2004-04-16

 

Isojen ja Pienten Terroristien ase

YK:n alainen WHO, Maailman terveysjärjestö julisti isorokon kauan sitten taudiksi, jota maailmalla ei enää ole. Siitä huolimatta isorokkorokotuksia jatketaan. Saksalaiset rokottivat 1970-luvulla 100.000 kansalaista, Venäjällä työskennellessäni minullakin oli mahdollisuus saada isorokkorokotus, mutta pelkäsin niitten neuloja. Israel ryhtyi rokottamaan lääketieteellistä henkilökuntaa joku aika sitten ja Amerikan Yhdysvalloilla on 200 miljoonaa melkein uutta rokotusannosta varastoissaan. Mutta miten on meillä Suomessa?

Isorokko saattaa levitä räjähdysmäisesti. Se tappaa noin 30 prosenttia sairastuneista ja lopuille aiheuttaa suurempaa tai pienempää pysyväistä vahinkoa. Isoarokkoa pidetään ihanteellisena sota-aseena. Se heikentää hyökkäyksen kohteen, tappaa asukkaat ja jättää saaliin käyttökuntoon. Isorokon levittämistä varten eräskin suurehko roistovaltio suunnitteli "rottalaivojen" rakentamista.

Rokote voi aiheuttaa sivuvaikutuksia, etenkin vanhemmilla ihmisillä joskus sydänlihaksen tulehtumisia ja harvemmin aivokalvon tulehduksen. Rokotteita on kahta lajia. Uudemman MVA-rokotteen (turkkilaisen "Modified Virus Ankara") viruksen uskotaan olevan vaarattomampi. Isorokkorokotteiden vaarat eivät ole kuitenkaan mitenkään verrannollisia niihin varoihin, mitä itse tauti valloilleen päässeenä tai terroristien tahallaan levittämänä aiheuttaa. Hallitus, joka estää ihmisiä puolustautumasta terroristeja vastaan, on terroristien asialla.

2004-04-16

 

YK:n ihmisoikeuskomissio hyväksyi kansanmurhan

Torstaina 15.04.2004 Yhdistyneitten kansakuntain ihmisoikeuskomissio (UN Commission on Human Rights) hyväksyi kansanmurhan Tshetsheniassa. Koska kansanmurhan hyväksyminen tapahtui äänestämällä, voidaan koko touhu katsoa Saatanan touhuksi. Murhaa tai kansanmurhaa ei voida hyväksyä äänestämällä. Uskovien on syytä tehdä koko YK:n ja heidän kätyreittensä toimista omat johtopäätöksensä, myös silloin, kun "omat" suomalaiset poliitikot ovat vaatimassa YK:lle lisää vaikutusvaltaa.

2004-04-16

Osmo Pöysti

 

Hyvän ja pahan tiedon puut puntarissa

Suomen valtion propagandakone kertoi Israelin hyökänneen Al Aksa-moskeijaan. Samana päivänä venäläinen uutistoimisto kertoi, että noin 300 muslimia oli hyökännyt itkumuurilla rukoilevia juutalaisia vastaan kivet aseenaan. Kun järjestyksenvalvojat puuttuivat asiaan, pakenivat hyökkääjät Al Aqsa moskeijaan.

Kumpaa uskot? Venäläistä uutistoimistoa (kts. www.lenta.ru) vai Suomen valtion omistamaa Radio Suomea? Tänään 2004-04-06 sitten katselin Suomen Kuvalehteä. Siinä kerrottiin, että Itä-Viro on AIDSin pahimmin saastuttamaa seutua Euroopassa. No, miten ollakaan, venäläisten mukaan pahinta AIDS-seutua on Kaliningradin alue. Olisikohan Suomen kuvalehtikin muuttunut Suomen pilalehdeksi?

Raamatun kielenkäytössä puut ovat kansoja, pedot valtioita. Jumalan puutarhassa on "kaikkinaisia puita" ja niiden lisäksi kaksi nimeltä mainittua: 1) Hyvän ja pahan tiedon puu; ja 2) Elämän puu. Tiedonvälitys on ollut ongelmallista heti alusta alkaen, ja juuri tietoja vääristelemällä Saatana sai ihmisen koukkuunsa.

Elämän puu jäi sinne Jumalan puutarhaan, mutta sinne vie paluutie, "kaita polku". Sen tien kulkijoille Jumala antaa Totuuden Hengen, joka johdattaa "kaikkeen totuuteen". Totuuden Henki on se valkeus, joka näyttää tietä kaidan tien kulkijalle. Jos tämän maailman uutistoimisto joskus puhuukin totta, on Pyhä Henki silloinkin tarpeen, sillä ilman Häntä on mahdotonta tietää, mikä on valhetta ja mikä totta.

 

Islamilainen miekkalähetys

Islamilainen Sudan leviää miekkalähetyksen voimin kristillisen etelän suuntaan. Etelä-Sudanin kristityt ovat olleet vainottuja jo kymmenien vuosien ajan. Kysymys on kansanmurhasta, jota Jeesusta vastaan taisteleva maailma ei ole kallistanut korviaan koko sinä aikana, jota minä olen asiaa seurannut. Mutta kun YK nyt vihdoin ottaa asian esille, ne käyttävät "poliittisesti korrekteja" ilmaisuja. Ne puhuvat "etnisestä puhdistuksesta", sillä eiväthän saatanan agentit kerro, että he ovat saatanan asialla Jeesusta vastaan.

Sudan on jopa ollut jäsenenä YK:n ihmisoikeuksia valvovassa komissiossa. Se on sitä Perkeleen touhua. /2004-04-03

 

Demokratian miekkalähetys

Amerikkalaiset ovat kuulemma tuomassa demokratiaa Irakiin. Yritys jää torsoksi, jos amerikkalaiset luulevat "demokratian" olevan onnen avain. Amerikka on menestynyt uskovien kansalaistensa Jumalalta saaman siunauksen turvin, eikä suinkaan "demokratian" ansiosta. Jumala ei anna kunniaansa "demokraateille", eikä myöskään YK:lle tai EU:lle. Niin kauan, kuin ihmismieliä Irakissa hallitsevat islam, kirkko tai sosialismi, on turha elätellä haaveita ihmisarvoisesta elämästä. Demokratia ilman Jumalaa merkitsee sisällissotaa. Antaisivat niiden nyt tapella vähän aikaa keskenään, niin saisivat edes naapurit olla rauhassa.

 

Uskollisuusvala valtion kouluissa Yhdysvalloissa

Yhdysvaltojen julkinen koululaitos on totalitäärinen ja kehno. Pojanpoikani menee kouluun kello kahdeksalta ja pääsee koulusta kello 15. Välitunnit ovat neljän (4) minuutin pituisia, ja sinä aikana on ehdittävä viedä kamat kaappiin ja otettava uudet. Ulos koululaisia ei päästetä. Ja jos neljä minuuttia ei riitä, esimerkiksi siksi, että vessan edessä on jono, joutuvat vanhemmat puhutteluun. Alkaa prosessi, josta vankilareissukaan ei ole kaukana.

Uutistoimistot kertoivat, että Yhdysvaltojen ateistit vaativat joka päivä koululaisilta vaadittavan uskollisuusvalan sanamuotoa muutettavan siten, että uskollisuus Jumalaa kohtaan poistuisi, mutta valan se osa, jossa vannotaan uskollisuutta valtiolle jäisi.

Jeesuksen käskyn mukaan ihmisen ei pidä vannoa mitään. Lapsen vannottaminen on jo sinänsä synti. Mutta kaikkein karmeimmillaan lapsen vannottaminen on silloin, kun häneltä vaaditaan sitoumusta valtioon kuin Jumalaan ikään. Se ei ole ateismia, vaan saatananpalvontaa, vaikka filosofit sanovatkin sitä Hegelin valtio-opiksi. /2004-03-25

Parasta, mitä koululaisen valassa "pledge of allegiance" on, ovat sanat, joissa todetaan kansan olevan Jumalan "alla": One nation under God. Jos tämä lause poistetaan, annetaan tukea hegeliläiselle luulolle, että valtio jotenkin omistaisi ihmiset. Ja juuri siihen totalitäärisissä valtioissa pyritään ja on pyritty jo ennen Hegeliä, Nimrodin ajoista asti.

 

Nelostie

Nelostie Jyväskylän pohjoispuolella on mutkainen, ruuhkainen ja tänä aamuna se oli myös liukas. Ja sillä oli hintansa. Rahaa ei tien tekoon ole riittänyt, kun virkamiesten miljoona-armeija vie kaiken päältä. 2004-03-19

 

Koirat haukkuu väärää puuta

Viime vuosisadan aikana valtiot teurastivat 120 miljoonaa ihmistä - niitä, joita ne nimittävät omiksi kansalaisikseen. Aina, kun valtioiden suorittamia teurastuksia arvostellaan, juttu kilpistyy siihen, että "se on meidän sisäinen asiamme". Mutta mitä tekevät nämä valtioiden johtajat? Ne kokoontuvat etsimään keinoja terrorismin pysäyttämiseksi, ja yrittävät näytellä hurskasta ja viatonta.

Yksityistäkin terrorismia on olemassa, ja se olisi helposti estettävissä, jos niin haluttaisiin. Mutta siinä suuntaus on roistoja suosiva. Sivullisia rangaistaan, sivullisia valvotaan, sivullisia rahastetaan, mutta roistot palkitaan. Eräille ne ovat hyviä asiakkaita, toisille hyviä työmiehiä. Keskustakin piti viimeiseen asti Husseinin puolta.

Jeesuksen mukaan "laittomuus pääsee valtaan", kts. Matt 24:12, mutta se on lopun merkki. Samassa puheessa Jeesus ilmoittaa, että ne päivät on lyhennetty, koska muuten ei jäisi ketään eloon.

 

Kylmä suihku

Matikais-Kallströmin ilmoitus aikomuksestaan ryhtyä tavoittelemaan oikeistopuolueen puheenjohtajan virkaa on kylmä suihku puolueen vallanneille konsensusmiehille. Jos hiihtokuningatar vielä voittaa, joutuvat hiihtoliiton paperit taas uudelleen tarkastettavaksi. En edes uskalla ajatella, mitä tapahtuu sitten, jos Matikainen-Kallströmiä ei saada kaadettua dopingsyytteillä. Toivottavasti Marjolla on niin korkea suojelija, etteivät siihen viidakon kauhut pysty/2004-03-16

 

Putinin valta

Putin voitti vaalit ja jatkaa presidenttinä. Mutta Putin ei ole yksin vallan huipulla. Mafian valta Venäjällä on aivan yhtä merkittävä, kuin poliittinenkin valta. Laki, lehdistö, kansa ja oikeuslaitos ovat käytännössä merkityksettömiä Venäjän valtapelissä, kuten myös raha. Armeija on arvoitus, mutta ei sekään ilman rahaa marssi. Moskovan ympäristön puolustusta rahoittaa Moskovan pormestari Juri Luzhkov, joka on tehnyt Moskovasta valtion valtion sisälle. Stalinistiset otteet Venäjän oloissa ovat ymmärrettäviä, ja niitä voidaan perustellakin niissä tapauksissa, joissa myös vastapuoli käyttää kovia ja laittomia otteita. Mutta juuri tässä asiassa Putin on tehnyt pahimmat ylilyöntinsä. Hänen saappaansa on astunut viattomille varpaille aivan liian usein.

 

Euroterrorismin agenda/2004-03-15

Gorba kertoi Crystal Cathedralin pääpastori Robert Schullerille kaskun. Gorbanhan te kaikki tunnette; Crystal Cathedralin johtaja kuuluu myös olevan vähän lepsu veikko. Mutta puhe olikin siitä, mikä on maailman vanhin ammatti. Lääkäri väitti tehneensä Aatamin kylkiluusta naisen ja siihen tapaan. Insinööri väitti ammattiaan vanhemmaksi ja kertoi tehneensä kaaoksesta maailman, mutta silloin poliitikko kysyi: "Ja kenen te sitten luulette tehneen sen kaaoksen?"

EU on tukenut näyttävästi arabiterrorismia, piittaamatta siitä, että Jumalan sanan mukaan "ihminen kylvää sitä, mitä hän niittää". Madridissa viikatemies on ollut liikkeellä. Mutta mitä aikovatkaan EU:n johtajat? Lopettaa tukensa arabiterroristeille? Ei sinne päinkään! Terrorismi on tuotu Eurooppaan sitä varten, että saataisiin aikaan kaaos. Kun kaaoksen merkit ovat nähtävissä, uskonnollisesti lukutaidoton kansa antaa EU-johtajille lisää "valtuuksia", muka terrorismin kitkemiseksi maasta. Ja keitä te sitten luulette niiden nimittävän terroristeiksi? Kannattajiaanko?

Luulo, että EU käyttäisi kaaoksen kautta hankittuja valtuuksiaan terrorismin kitkemiseen, voi käydä kalliiksi. EU hakee valtuuksia terroritoiminnan harjoitukselle omalla alueellaan omia kansalaisiaan vastaan. On kaksi seikkaa, joista tyhmemmänkin pitäisi jo huomata, mitä on tekeillä: Ranskan lahkolaislaki ja EU:n tuki arabiterroristeille. Jos EU taistelisi terrorismia vastaan, olisivat ne 15 atomiaseasiantuntijaa, joista Suomen Kuvalehti tällä viikolla kertoi, jo kiven sisässä.

 

Vainojen päivä 2004-01-27

 

Boris Trajkovski

Kun kuulin Makedonian uskovan presidentin Boris Traikovskin koneen tuhosta Bosnian vuorilla, tuli ensimmäiseksi mieleeni ranskalaisen Caterine Picardin haastattelu, jossa Ranskan "lahkojen" vastaisen lain laatija fasisteille niin tyypilliseen tapaan ilmaisi, että palvokoot siellä keittiössään vaikka appelsiineja, kunhan eivät häiritse yhteiskuntarauhaa. Boris Trajkovski häiritsi pahasti pimeyden henkivaltojen hankkeita.

Boris Trajkovski (25.06.1956-26.02.2004), Strumican metodistiseurakunnan nuorisotyöntekijä oli tyypillinen kristitty: pienen uskovain joukon jäsen, josta tuli pienen maan konstailematon ja sovitteleva presidentti. Siis juuri sellainen, joita ennen sanottiin kerettiläiseksi ja nyt lahkolaisiksi. Juuri sellainen, jollaisilla ranskalainen koululaitos pelottelee pikkulapsia ja joita vastaan edistyksellinen media taistelee.

Boris tuli presidentiksi, koska hän ei tukenut suurta ja mahtavaa ortodoksista kirkkoa eikä suurta ja mahtavaa sosialistista leiriä. Hän ei myöskään asettunut albaanien rinnalle makedonialaisia vastaan eikä makedonialaisten rinnalle albaania vastaan. Hän tarjosi sovintoa. Ymmärtäväisille ihmisille Boris Trajkovski oli ainoa vaihtoehto koko vaaleissa. Hän sai marraskuussa 1999 pidetyissä presidentinvaaleissa 52 prosenttia äänistä, koska kansa oli saanut tarpeekseen sosialismista ja kirkon hapatuksesta. Sosialistit yrittivät ensiksi boikotoida demokraattisesti valittua presidenttiä, mutta vaalien tulosta he eivät pystyneet tekemään tyhjäksi. Makedonian vaaralliselta näyttänyt tilanne rauhoittui. Sisällissotaa ei tullut. Mutta se ei ollut sellaista yhteiskuntarauhaa, jota paholaisen agentit haluavat.

Oliko Boris Trajkovskia ja hänen seuruettaan kuljettanut lentokoneen tuho Bosniassa torstaina onnettomuus vai terroriteko, paljastuu varmasti aikanaan. Mutta niinkauan kuin maailmassa on Caterine Picardin tai Lionel Jospinin kaltaisia ihmisiä, on jokaisen uskovan varauduttava siihen, että vihollinen tekee hänelle sen saman tempun, kuin Herralle, sille "nasarealaisen lahkon" päämiehelle.

Boris on päässyt pois taisteluiden maailmasta. Hän ei kätkenyt leivisköitään hiekkaan. Vielä presidenttinä ollessaankin hän jatkoi työtään uskovien nuorten keskuudessa. Nyt työ on päättynyt. Työn jälkeen Herran omat tulevat hallitsemaan kuka kymmentä, kuka viittä ja kuka kolmea kaupunkia yhteisymmärryksessä Herransa kanssa.

Borikselta jäi tänne taisteluiden maailmaan vaimo Vilma, kaksi lasta - tytär Sara ja poika Stefan - sekä miljoonia veljiä ja sisaria Kristuksessa.

Osmo Pöysti

2004-02-29

 

Kuolan niemimaan saamenkieliset radiolähetykset

EU, Norja ja kymmenet muut kouhottajat saivat kokoon noin miljoona dollaria, joilla piti aloittaa Kuolan saamelaisille suunnatut radiolähetykset vuonna 2003. Joulukuussa kansainväliset lahjoittajat ja media saapuivat radiolähetyksien virallisiin avajaisiin Kuolan Lovozerolle. Ja sitten lehdistö paasasi: Saamenkieliset radiolähetykset Venäjällä ovat alkaneet. Hyvä, eikö vain?

Olisihan se hyvä, jos se olisi totta. Todellisuudessa kutsuvieraat kuulivat lähetyksen, mutta saamelaiset ei. Radioasemaa ei ollut. Lovozeron ja kahden lähikylän taloissa on kyllä kovaäänislaitteet, joihin ohjelmaa voidaan syöttää lankoja pitkin, mutta ne eivät toimineet. Jos ne olisivat toimineet, olisivat seudun noin 900 saamelaista saaneet ehkä kuulla sitä ohjelmaa, josta lahjoittajat olivat maksaneet. Ja Venäjällä vain syntyi närää siitä, että kaikki raha ei tullut Venäjälle; sitä oli kuulemma käytetty ulkomailla ohjelmien tekoon.

On murheellista, jollei tässä maailmassa vieläkään tiedetä, ettei mitään hyvää tehdä ilman Jeesusta.

2004-01-17

 

PÄIVÄN PEILI 28.06.2003

Lauantaina 2003-06-28 radion päivän peilissä kerrottiin Presidentti-Halosen Arkangelin matkasta, presidentin nauttimasta kansansuosiosta ja lisäksi tarjottiin sitä tavallista kristinuskon vastaista demagogiaa. Ja olikohan siinä vähän höysteeksi vielä urheilua?

Presidentti-Halonen on useaan kertaan puhunut suvaitsevaisuuden puolesta, mutta valtion radio noudattaa YK:n globaalia politiikkaa. Siitä puuttuu suvaitsevaisuus kaikkea kaunista ja hyvää kohtaan. Kun kuulin niitten nyt hyökkäävän Jehovan todistajia vastaan, halusin tarjota olkapäätä ristin kantamisessa - varsinkin kun koko Suomen Tasavallan propagandakoneen demagogia oli suunnattu enemmän kristinuskoa kuin jehovalaisia vastaan.

Minä olen 59 vuotias mies, eikä minulla ole tähän päivään mennessä ole ollut pahaa sanottavaa jehovalaisista. Itse en ole jehovalainen, koska he, perusteellisista yrityksistään huolimatta eivät ole pystyneet esittämään tiettyjä väitteitään tosiksi. Se ei kuitenkaan anna aihetta väittää, että tapaamani jehovalaiset olisivat tehneet jonkun konnuuden. Myös työelämässä olen tavannut monenlaista viilaria, myös jehovalaisia, mutta en koskaan jehovalaista konnaa. Luterilaisista tai ateisteista en voi valitettavasti voi antaa näin hyvää lausuntoa.

Yleisradion demagogit olivat ottaneet jehovalaisten rinnalle myös scientologian. Menettelytapa on sama, kuin Jeesusta ristille naulittaessa: pantiin pari murhamiestä, "toinen hänen oikealle, ja toinen vasemmalle puolelle". Hyvin ovat lukeneet kirjansa, ne journalistit. Ja jos tutustut Ranskan valtion kristinuskon vastaiseen taisteluun, huomaat kyllä, kuinka tarkkaan Suomen yleisradion ohjelmat noudattelevat ranskalaisten mallia huolimatta siitä, että Euroopan Neuvosto on jo ehtinyt tuomita sen ranskalaisten kristinuskon vastaisen lain, jonka maan presidentti 12.06.2001 allekirjoitti.

Yleisradion journalistien venäläiset kollegat juuri hiljakkoin syyttivät sikäläisen valtion hallintaan siirtyneen NTV-televisioyhtiön ohjelmassa uskovia lasten rituaalimurhista. Murhaajiksi mainitut olivat jostakin psykiatrisesta sairaalasta, eikä näyttöä heidän kuulumisestaan mihinkään kristilliseen yhteisöön ole pystytty esittämään. Se, että Venäjän vankiloissa viruu 800.000 "lahkoihin" kuulumatonta, ei perverssin propagandantekijän päätä vaivaa, yhtä vähän kuin ne puolitoistamiljoonaa aids-positiivista, jotka ovat seurausta maassa pitkään harjoitetusta sodasta Jumalan tuntemusta vastaan. Lujasti ne uskovat NTV:n nykyjohdon journalistit siihen, että katsojat ovat uskonnollisesti lukutaidottomia.

Kristillisissä kokouksissa käy monenlaista kulkijaa. Eräskin Nokian pääjohtaja kävi Daniel Nylundin pitämissä hengellisissä kokouksissa, ja tappoi sitten itsensä. Jos toimittajan logiikka on suhteellisuutta ja kunniallisuutta vailla, hän voi väittää, että Nokian pääjohtajan kuoleman aiheutti kristinusko. Mutta ei edes Kristus paranna, jollei ihminen itse tahdo parantua hänen ehdoillaan. Daniel vastaa vain siitä Herran edessä, että esittää nämä ehdot oikein.

Yleisradion demagogit käyttivät 28.06.2003 lähetetyssä ohjelmassa hyväkseen henkilöä, joka oli erotettu jonkun yhteisön jäsenyydestä. Henkilö oli menettänyt entiset kaverinsa. Näin siinä käy, kun erotetaan. Jumalan valtakunnassa ei ole sellaista ohjelmaa, jolla voitaisiin tehdä myös ne autuaaksi, jotka tieten tahtoen valitsevat toisen tien. Utopioissa, varsinkin valtiollisissa utopioissa, luvataan onnea kaikille kannattajille. Vaalitaistelun utopioissa kaikki näyttää helpommalta kuin kristinuskossa.

Todellinen kristinusko (ei kirkko) ja utopiat ovat kauan sitten todettu keskenään ristiriitaisiksi maailmankatsomuksiksi. UNESCON ensimmäinen pääsihteeri halusi päästä eroon kristinuskosta, koska se ei luvannut paratiisia juopoille, huorille, perversseille, varkaille yms muuten kuin parannuksen kautta. Kristinusko oli heille liian rationaalinen. Utopioissa hyvinvointia ja tunnetta luvataan kaikille utopiamestarin valtaan antautuneille, pääsihteerin veljen utopiassa Uusi Uljas Maailma annetaan sivuvaikutuksetonta huumettakin.

Kristinuskolla todella on rajoituksensa. Eräs niistä on määräys: Ehtoollisyhteyteen ei tule antautua sellaisten henkilöiden kanssa, jotka eivät hyväksy Jumalan valtakunnan normistoa. Eli kun Clinton käy ensin metodistikirkossa virkaanastumisjuhlallisuuksien yhteydessä, hän ikään kuin osoittaa kuuluvansa pöytäseuraan. Mutta kun hän huoraa, ja sitten vannoo, ettei ole huorannut, mutta jää kuitenkin kiinni ja vasta sitten esittää jonkunlaisen surunvalittelun, on ehtoollisyhteyden palauttaminenkin kyseenalaista. Ja kun Clinton sitten vastaa julistamalla poliittisen ohjelman, jossa perverssit hommat nostetaan yhteiskunnalliseksi tavoitteeksi, ei toveri Clintonin kanssa kristitty enää mene samaan ehtoollispöytään. (Haku: Clinton; Gay Pride).

Luopioista hyvin usein tulee katkeria kristittyjen vainoajia. Niin on käynyt myös toveri Clintonille. Mutta sekin on vapaan valinnan tulosta. Jumalalla kyllä on vara maksaa jokaiselle hänen tekojensa mukaan. Sääli vain niitä utopioiden ja muun helvetillisen propagandan uhreja. Clintonin puolesta minä en niin väliä pidä ja Jumalalta minä rukoilen, että hän pelastaisi meidät sekä hänen, että Hillaryn ohjelmilta.

Yleisradion ja vastaavien kristinuskon vastaiset kampanjat ympäri maailman ovat järjestelmällistä toimintaa, johon valtiollinen Suomi on sitoutunut liittyessään järjestöön nimellä YK. Sen turvissa yleisradion ja vastaavien työntekijät tuntevat olonsa turvatuksi, samalla tavalla kuin prokonsuli Pilatus antaessaan luvan Jeesuksen surmaamiseen.

Kun valtio lähtee sotaan ja kiihottaa jumalattomat ihmiset jonkun kansanryhmän kimppuun, on se merkki siitä, että valtion asiat ovat todella huonosti. Suvaitsevaisuutta ne osoittavat vain omilleen, mutta mitään pyhää ja kaunista ne eivät siedä.

Osmo Pöysti

 

2003-07-05

Moskovassa räjäytettiin pommi, ja 18 kuoli. Yleisradion toimittaja kertoi kello 10 uutisissa illalla, että räjäytyksen suorittivat terroristit. Mitä muutakaan siitä olisi voinut sanoa. Mutta kun Yleisradio käy Israelin kimppuun, niin silloinpa juutalaisia tappavat terroristit eivät olekaan enää terroristeja vaan "sissejä".

Yleisradion kielenkäyttö kavaltaa heistä kaksi asiaa: Toimittajat ovat fasisteja ja valtio, joka niitä tukee, on fasistivaltio.

Olisi väärin odottaa fasisteilta mitään hyvää, mutta kun pääministerinä sattuu olemaan Vuoksenrannan Sintolan kylästä sukujuurensa juontava Vanhasen Matti, niin on ikävä kuulla, että naapurin väkikin olisi siellä vaatimassa EU:n politiikan voimistamista. Sehän tarkoittaa EU:n lisätukea arabien terrorille.

Jäätteenmäki lähti jo. Etkö sinä ymmärrä? Lähde sinäkin Matti.

Osmo Pöysti.

Pakolainen Sintolan Kotniemestä.

Takaisin Osmon kotisivulle