Putin jatkaa selkeästi illuminatien taistelua Jeesusta vastaan, etulinjassa suorastaan. Lokakuun lopulla 2003 järjestettiin Moskovassa tilaisuus, josta seuraavassa lyhyt selostus. Pääasiallisena lähteenä on käytetty blagovest-info:n, radiotserkov.ru:n ja CNSNews.com uutismateriaalia.

VENÄJÄN TURVALLISUUS

©: Osmo Pöysti

2003-11-11

Venäjän kehitysstrategiasta ja turvallisuudesta vastaavat viranomaiset pitivät moskovalaisessa Journalistin Talossa "Dom Journalista" 28.10.2003 kiihotustilaisuuden kristittyjä vastaan. Massojen kiihottamiseksi järjestetyn tilaisuuden nimi oli tällä kertaa TOTALITÄÄRISET LAHKOT - MASSATUHOASE.

Kiihotustilaisuuteen osallistuivat mm. Kehitysstrategioiden ja kansallisen turvallisuuden tutkimuskeskuksen (Issledovatelskij Tsentr Strategij Razvitija i Natsionalnoi Bezopasnosti) pääjohtaja Igor Oleinik, Terveysministeriön Psykiatrian Tieteellisen Tutkimusinstituutin kliinisen osaston johtaja Jurij Politshuk, Irenaeaus Lyonilaisen Uskontotieteellisten Tutkimusten Keskuksen (Tsentr Religiovedtsheskih issledovanij vo imja Irineja Lionskogo) presidentti, Pyhän Tihonovilaisen ortodoksisen teologisen instituutin professori Aleksandr Dvorkin, kansalaisjärjestön "Komitea nuorison suojelemiseksi destruktiivisilta kulteilta" paikallinen puheenjohtaja Marina Tshaschina sekä Psykologisen väkivallan ongelmien erikoisasiantuntija Rostislav Prokopishin Venäjän Tiedeakatemian Psykologian Instituutista.

Huomaa, kuinka tarkkaan tilaisuudet noudattavat YK:n järjestämissä, vastaavissa tilaisuuksissa käytettyä kaavaa. On koko illuminatien kerma aina illuminatien omia kansalaisjärjestöjä myöten. Hrustheffin ja Bresneffin ajoista tässä porukassa uutta on oikeastaan vain se, että kirkko on näyttävästi esillä uskovia jahtaamassa. Ovat varmaan illuminati huomanneet, kuin tehokas kristinuskon vastainen työkalu kirkko on! Tulevatkohan nyt inkvisiittoritkin Venäjälle?

Kiihotustilaisuuden järjestäjien mukaan MASSATUHOASEIKSI nimettyjen TOTALITÄÄRISTEN LAHKOJEN jäseniä on noin miljoona, joiden "aseista riisumiseksi" Venäjän tulee laatia yhtenäinen valtiollinen ohjelma. (Uskovien ase on Raamattu. Suomessa Raamattu vietiin kansalta pois siten, että tehtiin alkutekstistä radikaalisti poikkeava käännös).

Kiihotustilaisuuden kärki oli suunnattu karismaattisia kristittyjä ja "uus-helluntailaisia" vastaan. Uus-helluntailaisien rinnalla lueteltiin suuri joukko vähemmän tunnettuja ja pienempiä filosofisia ja uskonnollisia liikkeitä, mutta vain siksi, että karismaatikkoja on melko paha mennä väittämään MASSATUHOASEIKSI. Tarvittiin siis aasin silta eli vanha taktiikka: Naulitaan Jeesus kahden ryövärin väliin, että saataisiin Jeesus lasketuksi "ryöväreitten joukkoon". Ja on näistä muistakin MASSATUHOASEIKSI nimitetyistä ryhmistäkin sen verran tietoa, etteivät ne ainakaan sen pahempia ole kuin Venäläinen valtionjohto. Yksikään niistä ei ole hävittänyt edes Grosnyin kaupunkia; suuremmista tihutöistä puhumattakaan. Aika pellejä ne ovat ollakseen aikuisia miehiä, kun viitsivät väittää Jehovan todistajiakin MASSATUHOASEIKSI.

Putin ei itse osallistunut kiihotustilaisuuteen, mutta kannattaa muistaa, mitä hän sanoi Suomen vierailunsa edellä. Silloinhan hän nimesi "raamattukristityt" Venäjän tärkeimmäksi viholliseksi. Jatkuva kampanjointi raamattukristittyjä vastaan ei ole jättänyt auki ainuttakaan kysymystä Putinin, hänen esikuntansa ja hänen päämiehensä päämääristä.

Kiihotustilaisuutta johtanut Igor Oleinik väitti "totalitäärisillä lahkoilla" olevan yhteyksiä terroristeihin. Hän väitti myös, että "totalitääriset lahkot" toimittavat henkilökuntaa terroritekoihin, mutta kun paikalle kokoontuneet toimittajat kysyivät, mihin ryhmään kuuluivat ne itsemurhaterroristit, jotka ottivat panttivangikseen Dubrovkan teatterin katsojat, ei Oleinik pystynytkään vastaamaan, sillä ne, jotka terroritekoja todella tekevät, eivät olleet mukana koko siinä Saatanan luettelossa, jonka Venäjän turvallisuusstrategian tutkimuskeskuksen johtaja oli esittänyt. Eihän toki paholainenkaan omaa silmäänsä noki.

Psykologian nimissä esiintynyt Jurij Politshuk väitti, että useimpien "lahkolaisten" järjestöjen alkuperä on Yhdysvalloissa. Siinä Jurij kyllä pisti valheen puolelle. Jo Raamatussa uskovia syytetään lahkolaisiksi, tarkemmin sanoen "nasarealaisten lahkoon" kuuluviksi. Mutta sen jälkeen lahkolaisina onkin vainottu kaikkia Jeesuksen opetuslapsia jo pari tuhatta vuotta. "Lahkolainen" Amerikka on syntynyt kirkkojen Euroopassa vainoamien uskovien jälkeläisistä. Niidenkin uskovien jälkeläisiä, joita Venäjä on vuosisatojen ajan vainonnut Venäjällä, on tietysti pyrkimässä takaisin kotimaahansa, kun siihen sanotaan olevan mahdollisuus. Yksin helluntailaisia ja baptisteja muutti Yhdysvaltoihin kymmeniä tuhansia. Totta kai he rahoittavat seurakuntiensa rukoushuone- ja muita hankkeita, koska heidän juurensa ovat Venäjällä ja he tietävät kuinka monta rukoushuonetta illuminatien Venäjä on tuhonnut ja takavarikoinut ja kuinka surkean kurjiin oloihin veljet ja sisaret Venäjällä ovat "edistyksellisten voimien" takia joutuneet. Politshukin väite on vain sitä eurooppalaista verenhimoa, sitä samaa, joka yhä vain uudestaan synnyttää milloin giljotiineja, milloin keskitysleirejä ja milloin uskovien polttorovioita, tai jotakin vielä karmeempaa, niin kuin kirkko, rasismi, imperialismi tai sosialismi.

Venäläiset demagogit ovat jo kauan väittäneet kristinuskon olevan Yhdysvaltojen rahoittamaa Venäjän vastaista toimintaa. Kun sama väite tuli esiin myös Moskovassa 29.10.2003 järjestetyssä kiihotustilaisuudessa, asia pantiin merkille myös Yhdysvalloissa. Viralliselta taholta Yhdysvallat tuskin tulee demagogiaan puuttumaan, siksi usein ovat Bush nuorempi ja Bush vanhempi viime aikoina tapailleet Putinin kanssa kuin parhaat perheystävät ainakin. Ja Gorba kans. Samaan joukkoon kuuluu paavi; myös Israelin Sharon on kehunut Putinia mitä makeimmin sanoin. Siihenkin on syynsä: Venäjän mustille listoille ovat joutuneet erityisesti ne kristilliset ryhmät, jotka Venäjällä harjoittavat lähetystyötä juutalaisten keskuudessa. Ja omalla tahollaanhan Israel yrittää estää juutalaisten kääntymistä kristityiksi kovin ottein.

Putinin Venäjällä valmistellaan suurimittaisia kristittyjen vainoja. Miten vainoissa tällä kertaa käy, riippuu kristityistä. Mutta ainakin se on selvää, ettei kristittyjen vainoilla Venäjän ongelmia ratkaista.

Hawaiin yliopiston professorin Rudolph Rummelin mukaan hallitukset tappoivat viime vuosisadalla noin 170 miljoonaa kansalaista "rauhan" vallitessa. Rummelin mukaan "Keskitetty poliittinen valta on vaarallisin asia maan päällä". Venäjän tapahtumat tekivät entisestä sosialistista liberaalin, mutta liberalismista ei ole Venäjän ongelmien ratkaisuun. Pelastus on Jeesuksessa.

(Haku: Igor Oleinik, Yuri Polischuk, Alexander Dvorkin)

Takaisin Osmon kotisivulle