28


Jumala on Oikeus. Kun valta lähtee taistelemaan oikeutta vastaan, Oikeus voittaa ja valta häviää.

op/2021-10-20
Osmon NOOTIT

Päivitetty: 2021-10-20Eduskunta ennen ja nyt ja tämän jälkeen


Äiti kertoi, että ennen sotia joku maalaisliiton kansanedustaja oli tehnyt sellaisen lakialoitteen, että kiellettäisiin köyhiä menemästä naimisiin, niin ei syntyisi köyhiä lapsia ja Suomi rikastuisi. Lakialoite oli kuitenkin vielä silloin liian edistyksellinen, ja maalaisliiton kansanedustaja häädettiin takaisin Karjalaan.


No, nyt meillä on edistyksellinen eduskunta. Sain tänään Tampereen käräjäoikeuden päätöksen, jossa avioero vahvistettiin hakijan esittämän perustelun "Lasten isä on iäkäs (73 v) ei pysty huolehtimaan lasten hyvinvoinnista" mukaisena, eikä päätöksessä ole edes huomioitu siitä, että vuosille 1998-2009 sijoittunut köyhyys syntyi valtion rikkomuksesta perustuslaissa tapahtuvaa ammatinharjoituksen vapautta vastaan. Mutta koska meillä on tuo ennakkotapaus, jonka mukaan köyhyys ei ole riittävä peruste perheen hajottamiselle, on rikolliseen toimintaan syyllisiä fyysisiä ja juridisia henkilöitä estettävä jatkossa osallistumaan mihinkään yhteiskunnalliseen päätöksentekoon. Erityisen raskauttavaa suomalaisen yhteiskuntajärjestelmän rikos on siksi, että köyhyys on kohdistunut alaikäisiin lapsiin niin kuin tällä sivulla on melkein päiväkirjan tarkkuudella esitetty.


Käräjäoikeuden päätöksessä kohdassa "Muut vaatimukset" kuitenkin sanotaan:


Asiaan osallisen vaatimus ei perustu lakiin, eikä Suomessa ole sellaista tahoa, joka voitaisiin asiaan osallisen esittämällä tavalla määrätä vastaamaan toisen osapuolen puolesta.


Sotia ennen eduskunnan tekemä päätös yhden kansanedustajan ylilyönnistä oli asian vakavuuden takia oikea. Nykyisen yhteiskuntajärjestelmän pyrkimys täysin vastakkaisiin tuloksiin on noteerattu, ei ainoastaan Ikaalisissa, vaan myös Taivaallisella komentopaikalla. op/2017-12-11Pöystiltä Pöystille


Meillä on hyvä sukunimi. Älä ota vastaan sitä oikeuskanslerin paikkaa.Valtio vastatkoon teoistaan


Tampereen käräjäoikeus esitti vaimoni avioerohakemuksen, jossa perusteluna esitetään että "Lasten isä on iäkäs (73 v) ei pysty huolehtimaan lasten hyvinvoinnista". Sanottiinko siinä mitään valtiosta? Ei sanottu. Niin ovelia ne siis ovat. Valtio, joka esti "lasten isän" ammatinharjoituksen vuodesta 1998 lähtien, on pystynyt salaamaan toimensa niin, että syytös kohdistuu sen uhriin, mutta välillisesti myös vaimoon itseensä, ja mitä raaimmalla tavalla niihin lapsiin, joiden hyvinvoinnista valtio ei piitannut vähääkään, odotellessaan kuin korppi puun oksalla perheen kuolemaa. Lue tästä vastineeni 2017-07-27 Pirkanmaan käräjäoikeudelle. op/2017-07-27Erään hammashoidon historiaa

op/2016-02-08


Kun poliittisesti korrekti media kriittisen teorian mukaisesti on löytänyt jotakin arvosteltavaa, tarjotaan lääkkeeksi yhteiskunnallisen valvonnan lisäämistä. Viime vuoden puolella löytyi kritiikin sijaa sairaanhoidon ja hammashoidon piiristä. Mutta onko viranomaisvalvonnan alla toimiva sairaanhoito tai hammashoito sitten sen parempaa, kuin sen ulkopuolella oleva. Mieti tätä samalla, kun luet kertomustani poskihampaan paikkauksesta.


Ensimmäinen käynti: Plis Terveys Oy / Vo 1221

Olen käynyt monen vuoden ajan hampaiden vuositarkastuksessa Alavudella, ja vuoden 2014 lopulla tarkastukseen mennessäni sanoin, että tietyn poskihampaan rakoon… (Lue koko teksti sivulta http://opsti.japo.fi/notes/hammas.htm)Kirje Suomen Tasavallasta


Sain tänään kirjeen Suomen Tasavallasta, katso sivu1, sivu2, sivu3 ja sivu4. Tällä kertaa ulosottomiehen kirjeessä mielenkiintoista on sivun 1 keskivälin alapuolella oleva lause "Suojaosuudessanne huomioitujen perheenjäsenten lukumäärä on 0".. Maistraatin kirjoissa alaikäisten lasteni lukumäärä on kuitenkin 8. Eli sama saatanallinen peli jatkuu yhä.


Kirjeen sivuilla 2 ja 3 esitellään valitusehtoja. Kokemus on kuitenkin osoittanut, että ei Saatanalle kannata valittaa siitä, mitä Saatana tekee. Siksipä rukoilen Jumalaa:


Rakas Isä. Hoida sinä tämä asia. Herran Jeesuksen nimeen. Aamen.


op/2015-06-12


PS: Tämä päätös raukesi vuoden 2016 helmikuussa ulosottomiehen tunnustettua maistraatin vahvistamat faktat. Asia ei jäänyt kaivelemaan, sillä olen kyllä etsinyt keinoja velan maksamiseksi vähittäin, huolimatta siitä, että velka on syntynyt Valtion rikottua perustuslakia ammatinharjoituksen vapaudesta, ja ettei se myöskään ole löytänyt perusteita sille, miksi työttömyystuet evättiin vuodesta 1998 lähtien aina eläkeikään asti. Omituisia piirteitä toiminnassa silti on. Kun aikoinani pyysin saada maksaa velkaa takaisin osittain, ei sellaiseen suostuttu. op/2016-02-08Ministeri Vapaavuori valehteli


Heräsin vasta äsken, mutta piristyin heti, kun kuulin elinkeinoministeri Vapaavuoren sanovan radiossa, että Suomi on oikeusvaltio. Ministeri Vapaavuori valehteli. Suomen tasavalta ei ole pystynyt esittämään määritelmää, miten työtön määritellään. Olen hakenut määritelmää kuusitoista vuotta, eikä edes oikeuskansleri ole pystynyt sitä esittämään. Määritelmän puuttuminen on antanut viranomaisille täydet mahdollisuudet rikkoa perustuslakia, estää omatoimista työllistymistä ja saattaa työttömät eriarvoiseen asemaan lain edessä. Olen tällä palstalla selostanut tarkkaan sen, mitä valtion harjoittama laittomuus on minun ja perheeni kohdalla aiheuttanut.


Kuulin elinkeinoministeri Vapaavuoren sanat 2014 radiosta noin kello 10:30.

Osmo PöystiPersona non grata


Babylonialaisen järjestelmän valtioiden diplomaattikielessä tunnetaan termi "persona non grata", arvoton henkilö. Termiä käytetään mm. karkoitettaessa ei-toivottu diplomaatti kotimaahansa, esimerkiksi diplomaatille sopimattoman käytöksen takia. Näin teki myös Jumala, kun hän karkoitti ihmisen paratiisista. Jumala ei kuitenkaan hylännyt ihmistä, vaan osoitti hänelle laupeutta antamalla aurinkonsa paistaa ja kukkien kasvaa karkoituspaikassaan kituvan ihmisen iloksi, kunnes tarjoutuisi tilaisuus osoittaa arvottomaksi osoitetulle karkoitetulle sitäkin suurempaa armoa.


Babylonialaisen järjestelmän valtiot käyvät myös sotia, paitsi keskenään, myös Jumalan valtakuntaa vastaan, sillä babylonialaisen järjestelmä on jo perustusvaiheessaan omaksunut vihamielisen asenteen Jumalan valtakuntaa vastaan. Jumala on ollut sitä kohtaan kärsivällinen, mutta loputonta Jumalan kunnian loukkaamista Jumala ei salli, sillä Jumalan kunnia on oikeudenmukaisuutta, josta Jumala ei voi luopua.


Jumalan kärsivällisyydellä on syynsä. Hän haluaa pelastaa täysin arvottoman ihmisen. Ehtona on kuitenkin, että ihminen tunnustaa olevansa täysin arvoton ja täysin kyvytön auttamaan itseään. Häntä voi auttaa vain Jumala itse. Vain Jumalan poika Jeesus Kristus pystyi täyttämään Jumalan oikeudenmukaisuuden vaatimukset. Hän joi sen Jumalan vihan maljan, jonka me olisimme joutuneet juomaan, ellei hän olisi tehnyt meidän puolestamme. Ei Jeesus roomalaisten piikkiruoskia pelännyt. Häntä inhotti ottaa päälleen koko ihmiskunnan suunnaton synti, sillä se oli ikitaivaista asti kaikkein kauheinta, mitä Jumalan Pyhää voisi kohdata.


Itseriittoista ihmistä ei pelasta edes Jeesus Kristus. Jos hän on päättänyt juoda maljansa itse, ei Jumala sitä estä. Tuomion maljaksihan sitä kutsutaankin.Mikä Suomen Tasavallan tilalle


Saimme "Ylöjärven Perusturvan" nimissä lähetetyn, 22.03.2012 päivätyn ja 31.5.2012 tulostetun, allekirjoitusta vailla olevan kirjeen, jossa poikani, vaimoni ja minut kutsuttiin "lastensuojelun asiakastapaamiseen". Kirjeen leipäteksti oli kahden rivin pituinen ja kuului näin:


"Olemme saaneet lastensuojeluilmoituksen 20.03.2012 lapsestanne (nimi poistettu nettiversiosta). Ilmoituksen mukaan (nimi poistettu nettiversiosta) on juonut koulun juhlissa alkoholia, ja paikalle on hälytetty ambulanssi".


Saavuin tapaamiseen pojan kanssa 03.07.2012 klo 14.00. Kutsujan puolelta paikalla oli paikalla kaksi henkilöä. Tapaamisen aikana toinen heistä, Jaana Salo, kertoi, että heidän saamansa lastensuojeluilmoituksen mukaan


"ambulanssin henkilökunta oli toimittanut lapsen kotiin".


Meille toimitettu asiakirja on valheellinen ja myös tarina pojan kotiin toimittamisesta ambulanssihenkilökunnan toimesta on perätön. Poika tuli kotiin itse kävellen kylältä. Poikamme ei ole juonut koulun juhlissa alkoholia. Soitimme itse hätäkeskukseen, koska hänelle oli tarjottu alkoholia, ja halusimme paikalle poliisin ottamaan tuoreeltaan kiinni sen/ne henkilöt, jotka Kurussa juottavat lapsia humalaan. Halusimme myös kuulla neuvoja, olisiko meidän syytä viedä poika terveyskeskukseen tai muuhun vastaavaan paikkaan, koska emme tienneet, oliko itse tekemämme arvio pojan kunnosta oikea. Ambulanssi saapui pojan ollessa kotona, eikä heidän mielestään mitään sen kummempaa hoitoa tarvittu.


Mainitussa "asiakastapaamisessa" läsnäolleet henkilöt käyttäytyivät normaalin ihmisen tavoin. Koko "keissi" oli rakennettu kirjalliseen muotoon laadittuun valheellisen tekstin varaan. "Asiakastapaamisesta" ei tehty edes pöytäkirjaa, vaikka sellaista ehdotin. Kun pöytäkirjaa ei tehty, tallensin käydyn keskustelun itse sanelukoneelle sitä varten, että kun "ystävällinen tapaaminen" on unohtunut ja valheet nostetaan taas esiin ikäänkuin faktoina, olisivat myös tosiasiat tallessa muuallakin kuin taivaan arkistoissa.


Vaadin luonnollisesti valheellisen asiakirjan virallista oikaisua. Mutta kokemuksesta tiedän, että valtio ei tunnusta tekemiään rikoksia ja siksi kaikki oikeudenhoito jää Jumalan käsiin. Edempänä tällä sivulla kerron Suomen Tasavallan harjoittamasta terrorismista muita tapauksia. Lukijalle tärkeintä onkin huomata, että Jumalan rankaisukoneisto toimii varmasti ja tehokkaasti. Ne äänestäjät, jotka kannattivat laittomuutta harjoittanutta terrorihallintoa, ovat nyt itse siinä samassa liemessä, jota me heidän mandaatillaan toimineen hallinnon taholta olemme saaneet kokea vuodesta 1998 alkaen, kuitenkin sillä erotuksella, että heille ei ole näkyvissä mitään hyvää.


Suomi on eräs johtavista maissa niissä tilastoissa, joissa lasketaan valtion hajottamien perheiden määrää. Ylöjärven keissi lienee koko systeemille tyypillinen. Kun joku rikkoo lakia myymällä, luovuttamalla tai juottamalla alaikäiselle alkoholia, ei poliisi kiinnostu asiasta ollenkaan, mutta samasta tapauksesta joku perkeleen asiamies laatii valheellisen asiakirjan perheen hajottamiseksi "lapsen edun nimissä". On kuitenkin olemassa yksi asia, jota minä lapsen edun nimessä vaadin tehtäväksi: Jos ja koska valtiollinen järjestelmä ei estä alkoholin joutumista lasten käyttöön, on alkoholin valmistus, maahantuonti ja myynti maassa kokonaan kiellettävä


Kun kahden rivin pituiseen viralliseen dokumenttiin mahtuu monta valhetta, on jotakin pahasti vialla. Itse pidän Suomen Tasavaltaa terrorihallintona, mutta tiedän myös mistä tasavallan ajautuminen ekstremistien käsiin johtuu: Kun Frankfurtin koulukunnan sosialistit halusivat kaataa länsimaisen sivistyksen hävittääkseen Jeesuksen nimen historiankirjoista ja ihmissydämistä, he päättivät korruptoida sen niin, "että se haisee". Kuluneen 90 vuoden aikana projekti on edennyt niin pitkälle, että nyt rehellinen ihminen on jo valmis hylkäämään "haisevan" länsimaisen kulttuurin ja valtiojärjestelmän, vaikka me hyvin tiedämme, että kansallisvaltioiden hävittämistä toteutetaan vain globaalisen, okkulttisen maailmanvallan tarpeita varten.


Eräs katolisen kirkon pääideologeista, Malachi Martin, väitti, että globaalin maailmanvallan johtoon on pyrkimässä kolme kilpailijaa. Väitehän on täysin väärä. Antikristilliselle, okkulttiselle maailmanvallalle on vain yksi vaihtoehto: Jumalan valtakunta. Keskustelimme tästä päivällä Vjatkan kaupungin rekisteröimättömän helluntaiseurakunnan saarnaajan kanssa. Minä ihmettelin, miksi paholainen yli päätään yrittää taistella Jumalaa vastaan, koska hänellä ja hänen esikunnallaan ei ole mitään mahdollisuuksia voittoon. Mitä sinä olisit vastannut? Veli oli sitä mieltä, että ei paholainen oikeastaan taistelekaan Jumalaa vastaan. Se tietää olevansa luuseri, ja ainut, mitä se voi vielä tehdä, oli pilata kaiken mahdollisen, "niin että se haisee."


Suomen tasavalta on tosiasiallisesti jo mennyttä kalua. Globalisoinnin edetessä näyttää yhä enemmän siltä, että Antikristus saavuttaa tavoitteensa eli hävittää kaiken, mitä Jumala sallii sen hävittää. Ja mitäs me siihen muuta, kuin että hyvä on. Hävitettävä hävitetään, mutta kaikki hyvä pelastetaan, koska se on Jumalan suojeluksessa. Onhan ihmiselle on annettu kaksi tapaa kuolla: joko synneissänsä tai Jeesuksen ristin kautta synnille. Niille, jotka siihen suostuvat, Jumala antaa elämän ja kansalaisoikeudet Jumalan valtakunnassa. op/2012-07-05


PS/2012-07-25. Oikaisua meille lähetetystä valheellisesta asiakirjasta ei ole vieläkään saapunut. Pojalla on Venäjän Federaation kansalaisuus. Mitähän ne suomalaisen viranomaisen touhuilusta mahtavat sanoa? Hyväksyvätköhän nekin alaikäisen lapsen maineen mustaamisen ja valheellisen panettelun? Pojan huoltajana joudun ainakin saattamaan asian heidän tietoonsa.Venäjän ja EU:n viisumisopimus


Vaimoni on nähnyt Omskissa asuvan sisarensa ja Pohjois-Kazahstanissa asuvan äitinsä viimeksi vuonna 1994. Nyt sitten ostimme liput ja aloimme anoa viisumia puolivuotiaalle tyttärellemme, sillä muilla matkalle lähtijöillä on Venäjän passi. Liput on ostettu Omskiin, josta myös paluumatka Kazahstanissa käynnin jälkeen on määrä alkaa. Venäjälle tarvittiin näin ollen kaksikertainen viisumi. Aikaa viisumin hakemiseen oli puolitoista kuukautta. Arvelimme, että Kazahstanin viisumin pikkuiselle saa Omskissa olevalta Kazahstanin konsulaatista viidessä päivässä, konsulaatin nettisivuilta saamamme tiedon mukaisesti.


Venäjän viisumin saamiseksi pikkuiselle käännyimme ensiksi Kymenmatkat Oy nimisen matkatoimiston puoleen, mutta siellä katsottiin kaksikertaviisumin saamisen näin lyhyessä ajassa olevan hyvin epävarmaa. Vaimo väitti kuitenkin muistavansa, että minä olin saanut vuosi sitten vuosiviisumin kymmenessä päivässä, mikä tieto kyllä oli väärä, mutta naisväen mieliksi, mutta enemmänkin siksi, että Jumala voi ohjata ihmistä väärienkin tietojen perusteella oikeisiin ratkaisuihin aloin etsiä keinoa viisumin saamiseksi vähän nopeammin. Ja sitten tulin Suomi-Venäjä seuran nettisivuille. Siellä oli tarjolla meille sopiva vaihtoehto. Luvattiin kolmen kuukauden kaksikertaviisumi, eli viisumi, jolla äidin mukana matkustava lapsikin pääsisi näkemään isoäitinsä. Hakemus tehtiin Suomi-Venäjä seuran toimistossa, jonne myös muut vaaditut selvitykset ja dokumentit jätettiin. Sitten aloimme odottaa viisumia, joka seuran nettisivujen mukaan olisi valmis 7 tai 8 arkipäivän kuluessa.


Sitten Suomi-Venäjä seurasta soitettiin. Konsulaatti oli ilmoittanut heille, että lapselle haettu viisumi voidaan myöntää vain, jos isä hakee vuosiviisumia samanaikaisesti lapsen kanssa. Kolmen kuukauden kaksikertaviisumista ei tässä vaiheessa puhuttu enää mitään. Kaksi vuosiviisumia olisi maksanut 2x180, eli 360 euroa. Ja kaikki tämä vaikka minulla jo on vuosiviisumi.


Venäjän juutalaismiehityksen aikana kävin usein katsomassa Lvovissa ja Tshernovtsyssä (Lviv ja Chernivci) asuvia ystäviä. Kerran ystävät Lvivissa yrittivät sanoa, että on se hyvä, kun sinä käyt aina täällä, koska me emme pääse täältä mihinkään, mutta minä pysäytin heidät kesken lausetta ja sanoin: Jumalalle on kaikki mahdollista. Nyt he asuvat Yhdysvalloissa ja Suomessa. Jos olisin sallinut heidän sanoa lauseensa loppuun, heille olisi tapahtunut uskonsa mukaan. En sano, että jääminen Ukrainaan olisi ollut huono vaihtoehto, mutta se on huono, jos on niin orjana, ettei pääse edes kylässä käymään. Ja siihenhän se paholainen kaikella hössötyksellään pyrkii.


Tässä maailmassa pärjää vain, jos uskoo Jumalaan. Joka ainoa kerta, kun haluat tehdä jotain hyvää, on voitettava koko paholaisen järjestelmä - ja sehän on mahdollista vain uskon kautta Jeesukseen. Siksi me rukoilemmekin "hallitusten ja valtojen" puolesta, että he tekisivät Jumalan tahdon mukaisia ratkaisuja. Kaikki Jumalan tahdon mukaisetkaan ratkaisut eivät heti alkuun aina miellytä meitä, mutta lopulta kaikki kääntyy Jumalan kunniaksi, sillä hän on jo nyt voittanut myös kulissien takana käytävän taistelun. Jos tässä taistelussa joku häviää, hän häviää vain sen takia, että hän on asettunut poikkiteloin Jumalan kansaa ja sen vapauksia vastaan.


Venäjän viisumikiemuroita miettiessäni silmiini osui Venäjän ja EU:n tekemä viisumisopimus. Siinä nämä kaksi Babylonialaisen maailmanvallan perijävaltiota muka sopivat viisumien saannin helpottamiseksi tehdyistä keinoista. Sopimusta lukiessani tuli uudestaan mieleen tuo Lvivissa käymäni keskustelu. Ystävät kysyivät silloin, että kuka sinut muuten päästää joka vuosi matkustelemaan? Vastasin, ettei minua kukaan päästä, mutta jos joku yrittää estellä minun vapaata liikkumistani, minä rukoilen Jumalaa, että hän poistaisi esteet. On sitten Jumalan asia, minkälaisia keinoja hän käyttää esteiden poistamiseen.


Ymmärrän kyllä, miksi Babylonian perijävaltiot yrittävät "helpottaa" viisumin saamista. EU ja Venäjä ratsastavat pikkulapsilla. Tekemällä ensin kuusikuukautisen pikkulapsen matkan mummolaan mahdollisimman vaikeaksi, ne alkavat sitten neuvotella "tasa-arvon" perusteella siitä, miten saisivat omille vasikoilleen paremmat laitumet naapurin kaurapellossa. Tässä pelissä äidistään kovin riippuvainen vauva on vain pelinappula poliitikoiksi sanottujen mafiapomojen pelissä. Minä rukoilen Jumalaa ja pyydän muitakin ymmärtäväisiä rukoilemaan, ettei pieniä vauvoja enää rinnastettaisi kovan linjan rikollisiin. Niitä varten viisumirajoitukset ovat mielestäni aivan paikallaan ja jos Mammonan orjat ne poistavat, puuttuu Jumala asiaan, sillä hänen sääntöjänsä ei kukaan rankaisematta riko.Peruskoulun opetusohjelma


Tein Ylöjärven kaupungin peruskoululaisille järjestämistä maksullisista retkistä propagandatilaisuuksiin 23.02.2010 päivätyn kyselyn, johon kaupunki vastasi 01.03.2010. Kaupungin puolesta puhunut sivistystoimenjohtaja Matti Hursti kirjoitti vastineessaan muun muassa näin: "Lisäksi totean, että luokka- ja opintoretkien opetussisältöjen tulee olla voimassaolevan opetussuunnitelman mukaista. Kirjeestänne saamani käsityksen mukaan koulu on noudattanut opetussuunnitelmaa".


Kirjeeni nimenomaisena tarkoituksena oli selvittää, minkä kannan koulu markkinoimaansa terrorismiin ottaa. Ylöjärven "sivistystoimen" johtajan kirjeestä saa sen käsityksen, että terrorismin edistäminen kuuluu Ylöjärven kaupungin opetussuunnitelmaan. Tunnen sen verran huonosti Suomen lakeja, että en tiedä, onko terrorismin edistäminen Ylöjärven oma hanke, vai tehdäänkö sitä Suomen tasavallan, EU:n tai YK:n mandaatilla ja onko se pakollista.


Haluaisin päästä tutustumaan siihen "opetussuunnitelmaan", jonka puitteissa terrorismia lapsille markkinoidaan, nähdäkseni jättääkö opetussuunnitelma, mikäli sillä nyt ylipäätään on valtiovallan antama mandaatti, mahdollisuutta omatoimiseen opiskelun järjestämiseen. Suuria toiveita tämänkään vaihtoehdon toteutumiselle en ole uskaltanut asettaa, mutta katsotaan nyt vielä, miten ne tähän pyyntöön vastaavat.Miten jouduin Eteran asiakkaaksi


Olen maksanut eläkevakuutusmaksuni Ilmariselle, ja eläkehakemukseni jätin KELAAN. Eläkepäätös tuli Eterasta. Kertoisiko nyt joku, miten tämä systeemi oikein pelaa, eli onko mitään laillisuutta missään, mihin valtio on häränsorkkansa pistänyt?Laittomuuden etiikka


Olen kertonut, ettei ulosottomies hyväksy velan osittaista takaisinmaksua. Mutta kun nyt tuli veronpalautusta 59 euroa, lähetti ulosottomies kaksi kirjettä, joissa kummassakin ilmoitetaan veronpalautuksen ulosmittauksesta. Omaisuuden ulosmittaus olisi myös kelvannut, vaan mistäpä otat, kun sellaista ei ole kuin se auto, jonka hinnan, 2200 euroa vaimo usean vuoden ajan lapsilisistä syrjään panemalla vuosi sitten osti. Ensin ihmettelin, miksei ne ulosmittaa lapsilisiä suoraan, kunnes muistin sosialismin perustusohjelman, jonka mukaan valtio ulosmittaakin lapset ja vaimot ja hajottaa perheet.


Hesari kirjoitti 11.11.2009 pääkirjoituspalstalla otsikolla "Huonosti ajateltu lainmuutos" sosiaali- ja terveysministeriön valmistelemasta lainmuutoshankkeesta, jolla sallittaisiin alaikäisten lasten osallistuminen lääkekokeisiin ilman huoltajien lupaa ja jopa huoltajien tietämättä. Hesari kirjoittaa, että ministeriön into poistaa ikärajat lääketutkimuksesta tuntuu perin oudolta. Niinpä kai, oudoltahan se tuntuu, jollei kirjoittaja tiedä, mihin Vanhasen verenkarvainen sosialistihallitus pyrkii. Meille, jotka tiedämme, Vanhasen hallituksen pyrkimyksissä ei ole mitään epäselvää.


Kun viime vuonna - vuoden pimityksen jälkeen - aloin saada eläkettä, syntyi meillä tilanne, jossa olisimme voineet vähitellen maksaa pois alkujaan noin 30.000 euron ulosottoon joutuneesta lainasta. Ulosottomies Tuija Rautiainen 0103623756 ehdotti silloin soittamista Optumin perintäpalvelut OY:n Eija Auviselle 0102522129, joka yhdisti esimiehelleen, jollekin, jonka nimi kai oli Helinä Ilmarinen. Ilmarinen lupasi lähettää täytettäviksi paperit velkajärjestelystä, mutta mitään ei ole kuulunut. Nyt epäilen jo sitä, mahtaako Suomen valtiollisen, kunnallisen tai pankkimaailman piiristä enää löytyä ketään, joka tekisi muuta kuin destruktiivista työtä.


Kerrottakoon vielä sekin, että mainittu velka syntyi siten, ettei minulle myönnetty ammatinharjoittamislupaa, vaikka Suomen perustuslaissa nimenomaan työn teon oikeus on aivan keskeinen kansalaisoikeus. Sen lisäksi, että perustuslakia rikottiin - todennäköisesti sen takia, että minulla on toinenkin turva, turva Jeesuksessa - valtiollinen koneisto eväsi minulta työttömyysturvan kymmeneksi vuodeksi, eikä vieläkään kukaan ole vastannut kysymykseeni, mikä sitten on työttömyyttä, jos työllistetyksi katsotaan henkilö, jolla on voimassa oleva rakennuslupa.


Kun velan vähittäistä takaisinmaksua ei ole hyväksytty, kasvaa velka hallitsemattomasti. Nyt se on jo yli 36 tuhatta euroa. Nyt kerrotaan jo, että ensi kuussa tulee EU:n järjestys, mikä merkitsee suurin samaa, kuin NEUVOSTOLIITTO, kuitenkin sillä erolla, kuin mitä kenraaliharjoituksella on viimeiseen näytäntöön nähden. op/2009-11-13Kansalaisopisto luopui kristillisestä etiikasta


Ylöjärven kansalaisopisto on luopunut kristillisestä etiikasta. Jumalattomat ovat nyt varmasti haltioissaan, kun pianonsoiton ryhmän ilmoittautumislomakkeessa kurssille ilmoittautuja joutuu hyväksymään kurssin lakkauttamisen, mikäli kurssin osallistujamäärä vähenee tai ryhmä ei ole täysilukuinen riittävän usein, ilman kurssimaksujen hyvitystä.

Meiltä käy pianonsoiton ryhmässä kolme lasta. Jos me muutamme toiselle paikkakunnalle, ryhmään jää vain kolme oppilasta, jolloin ryhmä lakkautetaan ilman, että heiltäkin perittävää kurssimaksua - 3x100 euroa - palautettaisiin, jonka lisäksi meistä tulee syyllisiä siihen, että muutkin kärsivät. Opistolle kurssin lakkautus on tehty suorastaan herkulliseksi: opisto vie rahat, eikä opetusta tarvitse enää antaa. Sama tietysti tapahtuu silloinkin, jos oppilaat vaikka sairastelevat niin, ettei vaadittu osallistujamäärä riittävän usein täyty.


Ilmoituslomakkeeseen tekemäni varauksen takia kansalaisopiston virkailija soitti aamulla. Yritin selostaa hänelle heidän käyttämänsä lausekkeen eettistä sisältöä olettamukseen, että me ostaisimme Finnairilta liput Helsingistä Istanbuliin, menisimme sitten Helsinkiin, jossa meille kerrottaisiin, että lento on peruutettu syystä, ettei se ei tullut täyteen. Lipun hintaakaan ei palautettaisi, koska lipun kääntöpuolelta löytyisi tuo ei-valtiollisen bisneksenkin vielä toistaiseksi halveksima Ylöjärven lauseke.


Muutaman tunnin kuluttua kansalaisopiston virkailija soitti uudestaan, ja tarjosi kompromissia: Ilmoittautumiset pannaan koskemaan vain syyslukukautta, jolloin kurssimaksu alenee puoleen. Itse periaatteesta luopumiseen hänen valtuutensa ei kuulema riitä. On siis syytä olettaa, että kohta "yhteiskunnalliset" yhtiöt, Finnair mukaan luettuna ryhtyy soveltamaan Ylöjärven lauseketta. Edistyksellistä, eikö totta? op/2009-10-09Iso Etera pienen ihmisen kimpussa


Kolmostien varrella Ylöjärvellä on Eteran mainos. Että kehtaavatkin. Kun hain eläkettä, panin hakemukseen eläkkeen alkamispäiväksi nuorimman lapseni syntymäpäivän, mutta kuinkas ollakaan eläkepäätöksessä alkamispäiväksi oli pantu saman kuun ensimmäinen päivä. Ja mikä oli tulos? Yrittäjäeläkkeen ohjeiden mukaan kaksi nuorinta lasta ovat oikeutetut pieneen lisäkorvaukseen, ja mutta tämä jäi nyt nuoremman osalta saamatta, koska Eläkepäätöksen tekijä oli oma-aloitteisesti varhentanut aloituspäivää kahdeksalla vuorokaudella, jolloin toisen lapsen nimi jäi pois ja hänelle kuuluvat maksut maksamatta. Huomaa sekin, että kun kaavakkeessa kysytään kahden nuorimman nimi, jää kolmanneksi nuorimman nimi automaattisesti pois. Näyttää siltä, että Vanhasen-Halosen Suomessa tehdään kaikki ainakin sen verran härskisti, ettei kukaan pääse heitä syyttämään oikeudenmukaisuudesta, tai mahdollisesti pitäytymisestä "uskonnollisiin käsityksiin oikeasta ja väärästä". op/2009-09-19Saunalahden laskuoppi


Riistetyn miehen puhelin on Saunalahti prepaid. Hiljakkoin ne mainostivat 30 prosentin tarjousta sille, joka lataa vähintään 20 euroa puhelinnumeron saldotilille. No, ostin Rautakirjasta 30 euron kupongin, latasin sen, ja sain kohta viestin: "Olet aktivoinut 30,00 EUR setelin. Uusi liittymäsaldo on 32,42 EUR ja voimassaoloaika päättyy 01.09.2010. Jos latasit vähintään 20 euroa kerralla - sait 30% ylimääräistä puheaikaa puhelusaldoosi (Elisa-mobiiliverkossa). Terveisin Saunalahti".


Kävin divarissa kyselemässä sitä E.F.R. Elon laskuoppia, mutta sitä ei enää löytynyt. Olisikohan se joutunut NWO:n kiellettyjen kirjojen listalle.Osuuspankkien perintäpalvelut.


Soitin alkukesästä Optumin perintäpalveluihin. Virkailija ohjasi puhelun esimiehelleen, joka alaisensa lailla kertoi, ettei velkaa voi lyhentää. Olimme vaimon kanssa arvelleet, että pystyisimme ehkä maksamaan velan korkoja sen verran, ettei velkasumma pääsisi kasvamaan kohtuuttoman suureksi. Optum OY:n ylempi virkailija lupasi kuitenkin lähettää kaavakkeet täytettäväksi ja puheli lohduttavia sanoja muutenkin. Nyt on kuitenkin jo syyskuu yli puolenvälin, eikä Optum OY:n lupaamaa postia ole vieläkään kuulunut. Näyttää siltä, että Vanhasen-Halosen Suomessa tehdään kaikki ainakin sen verran härskisti, ettei kukaan pääse syyttämään viranomaisrintaman kanssa yhteistyössä olevia osapuolia rehellisyydestä, oikeudenmukaisuudesta, tai muusta sellaisesta, ja jopa mahdollisesti pitäytymisestä "uskonnollisiin käsityksiin oikeasta ja väärästä". op/2009-09-19Ulosottomies ei huoli maksuja


Kysyin ulosottomieheltä tilinumeroa ulosottoon tuomitun velan vähentämiseksi, ettei korko kasvattaisi summaa kohtuuttomasti. Tilinumeroa en saanut. Virkailija selitti vain, etteivät he voi periä mitään meiltä, koska meillä on yhdeksän alaikäistä lasta, omaisuutta ei juuri nimeksikään, ja veronalaisina tuloina pieni työeläke ja kodinhoidon tuki. Sitten ulosottonainen käski soittamaan Optumin perintäpalveluihin. Hekään eivät antaneet tilinumeroa, vaikka juuri heiltä olen saanut maksukehotuksen. Koko summan kertamaksu olisi ehkä hyväksytty.


Tänään sitten soitin Optum OY:n perintään. Perintäpalvelijat ehdottivat sopimusta siitä, miten velka tultaisiin maksamaan takaisin, mutta kieltäytyivät tiukasti antamasta tilinumeroa velan vähittäistä maksamista varten. Sopimuksen tekemisessä on taas omat vaikeutensa. Pitäisi ensinnäkin pystyä määrittelemään joku oikeudenmukainen kolmas osapuoli, johon osapuolet voisivat vedota, mikäli sopimuksen toteutuksessa syntyy ongelmia. Toiseksi sopimuksien teko muuttuvissa olosuhteissa vaatii niin suuria ennustajan lahjoja, että ilman Jumalan nimenomaista kehoitusta sellaiseen ei pidä ryhtyä. op/2009-05-25Laman ja rahan pelurit


Kansallisvaltioiden hävittäminen kuuluu Illuminati perusohjelmaan. Leninin mukaan paras keino vallankumouksen tekemisessä on maan valuutan hävittäminen, mutta sitä ei voida tehdä ilman muun valtiokoneiston myötävaikutusta. Nyt tämäkin puoli on jo niin pitkällä, että asioista kertovat kirjat painetaan ulkomailla. Kädessäni oleva kirja Laman ja rahan pelurit on painettu Tallinnassa. Kansilehdellä on Risto Rytin tekstiä vuodelta 1944:


Kansani pelastumiseen ja onnelliseen tulevaisuuteen en hetkeksikään ole menettänyt uskoani. Pahimmat vihollisemme ovat omassa keskuudessamme ne, jotka itsekkäistä syistä ovat valmiit uhraamaan kansakunnan elinedut ja ne, jotka jatkuvasti ja toistuvasti julistavat totuutena sitä, minkä tietävät valheeksi".


Risto Ryti oli johti Suomen puolustustaistelua maailmanvallankumousta vastaan. Hänet pantiin vankilaan maailmanvallankumouksen tekijävaltioiden mieliksi. Jos en väärin muista oli oikeusmurhan tekohetkellä oikeusministerinä Kekkonen. (Tarkasta väite jostakin, sillä siihen aikaan minä olin vielä pärekori-iässä). Paremmin muistankin sen, kun rakennettiin rautatieylikäytävän siltaa Hikiällä. Olin kuormanlaskijana työmaalla, kun vanhemmat miehet lukivat takavarikkoon julistettua "miestenlehteä". Siinäkin kerrottiin Kekkosesta.Väestösiirrot ja pakolaiset


Antikristillinen valtio pitää suurta ääntä siitä, että Suomeen on saatava lisää siirtolaisia tekemään työt nyt, kun väestö vanhenee, eivätkä naiset synnytä entiseen malliin ja kun miestenkään (keskinäisistä) muhinoista ei näytä syntyvän työkykyistä väestöä. (Mistä poliitikot tulevat, on toinen kysymys). Pakolaisiakin otetaan, mutta kulttuurierot näyttävät tasoittuvat vain huonompaan päin. Kun tänä päivänä kiltti lapsi menee ekaluokalle, kotiin tulee lapsi, joka alkaa haistatella äidille ja isälle.


Tehän tiesitte tämän itsekin. Mutta nyt tulee Jumalan sana, jota ette ehkä ole ennen tienneet. Se kuuluu näin:


Mutta jos sinä et kuule Herran, sinun Jumalasi, ääntä etkä tarkoin pidä kaikkia hänen käskyjänsä ja säädöksiänsä, jotka minä tänä päivänä sinulle annan, niinSinun poikasi ja tyttäresi joutuvat vieraan kansan valtaan, ja sinun silmäsi näkevät sen ja raukeavat heitä alinomaa ikävöidessäsi, mutta sinä et voi sille mitään.
Sinun maasi hedelmän ja kaiken sinun vaivannäkösi kuluttaa kansa, jota sinä et tunne; kaiken elinaikasi sinä olet oleva sorrettu ja runneltu.
Ja sinä tulet hulluksi siitä, mitä sinun silmäsi näkevät. (Kts 5.Ms 28:15..32-34)

Suomenkielinen käännös on vähän siloteltu. Venäjänkielisessä sanotaan: "Jos et kuule Herran ääntä… sinun poikasi ja tyttäresi annetaan toiselle kansalle".


Venäjän sosiologien mukaan syntyvyys Venäjällä on niin alhaista, että väestöennuste vuodeksi 2080 on 38 miljoonaa - sadan miljoonan lasku nykyiseen verrattuna. Kuule Suomen poika: Sinua tarvitaan Venäjällä. Venäjä on iso maa, eikä edes 140 miljoonaa ole riittävä määrä sen ottamiseksi viljelykselle. Varaudu kuitenkin siihen, että työolot saattavat olla huonot. Syytä on varautua myös mahdollisuuteen, että tilipäivänä paikalle tulee mafia, ja ne vie pienetkin tulot, sillä monista armeijan kaltaisista "silovyh struktur" huolimatta rikollisuutta ei ole saatu kuriin.KUVATEKSTI: Venäjän pellot ovat kesannolla.


Maailman johtavat poliitikot hokevat nyt, että "kriisi on tilaisuus". Opportunistit ovat haltioissaan nyt, kun keinotekoinen maailmantalouden alasajo on edennyt odotetusti. Mutta maailman uusjako tulee kohtamaan suuria haasteita. Kiina haluaa varmasti Siperian yhä kasvavalle väestölleen, eikä Venäjä siitä hevin luovu. Suomen poika: Varustaudu lähtemään Uuden Rysselin käskystä Venäjän rajoja puolustamaan Siperiaan. Varaudu kuitenkin siihen, että Siperiassa on kylmä, ja tuskin kiinalaisetkaan sinulle mitään vip-kohtelua järjestävät.


Suomen poika: Koska sinä olet lähdössä Siperiaan, minä yritän auttaa sinua. Minulla on kauan tekeillä ollut venäjän kurssi, ja yritän saada sen pian jakeluun. Voit katsoa projektin edistymistä täältä. op/2009-04-21Varo valtiota


Suomen Tasavalta väittää lähettäneensä rauhanturvaajia Afganistaniin. Väite ei ole totta. Suomalaiset ovat Afganistanissa turvaamassa islamilaisen sharian mukaista oikeuskäytäntöä, mikä ei ole rauhan turvaamista, vaan kristittyjen terrorisoimista.


Afganistanissa on perustuslaki, joka antaa islamilaiselle sharialle määräävän aseman maan oikeuslaitoksessa. Joku vuosi sitten Afganistanin oikeuslaitos vaati Abdul Rahmanin henkeä, koska Abdul Rahman oli kääntynyt muhamettilaisuudesta kristityksi. Vasta kovan kansainvälisen painostuksen edessä Afganistanin lakia kierrettiin selittämällä Abdul Rahman mielipuoleksi, jonka jälkeen hänet äkkiä lähetettiin Italiaan. Mutta sharia jäi edelleen voimaan.


Joku aika sitten islamilaisen Hamas-järjestön perustajan poika Mosab Hassan Yousef kääntyi kristityksi. Hänelle julistettiin sharian mukainen kuolemantuomio, mutta hän oli jo ehtinyt paeta Israelin maalta Yhdysvaltoihin. Nuorukaisen tarina löytyy Youtubesta nimellä "Escape from Hamas" (Pako Hamasilta). Ensimmäisen osan osoite on http://www.youtube.com/watch?v=1W5wZ1J1OZM


Sosialistit käyttävät hyväkseen islamilaisten vihaa pyrkiessään tuhoamaan Israelin Jumalan nimen maailmankirjoista ja samalla tietysti myös hänen kansansa. Suomen perustuslaki tuskin sallii suomalaisten sotilaiden käyttämistä Abdul Rahmanin tai Mosab Hassan Yousefin tapaisten nuorukaisten vastaiseen sotaan, mutta kun maassa on sellaiset johtajat kuin on, niin taitaa olla turha tehdä edes rikosilmoitusta suomalaisten sotilaiden lähettämisestä Afganistaniin. op/2009-03-12Etera kerää pisteitä


Aloin maksaa työeläkemaksuja heinäkuun ensimmäisenä päivänä 1962. Kun 2008 aloin saada eläkettä, tuli kohta Eteralta kirje, jossa pyydettiin täyttämään kyselykaavake siitä, miten tyytyväinen nyt Eteraan olin. Ensinnäkin pitää sanoa se, että pääsin hakemaan työeläkettä varsin myöhään, koska ensin Kelassa väitettiin, että eläkeikä alkaa 65 vuodesta, ja sitten Kela käski hakea ennakkopäätöstä eläkevakuutusyhtiöstä. Ennakkopäätöskin tuli vasta noin puolen vuoden kuluttua hakemuksesta, ja koska eläkettä ei voinut hakea takautuvasti kuin puolelta vuodelta, oli Etera tai joku muu välistävetäjä jo ehtinyt netota yli kymmenen tuhatta euroa kustannuksellani.


Ymmärrän kyllä, miksi Etera kerää pisteitä. Valtiollisten laitoksien tapana on tehdä kammottavia tekoja joitakin kansalaisia kohtaan, ja kun juttu tulee ilmi, ne väittävät että "aika harvoinhan tällaista tapahtuu" ja "enemmistö on tyytyväisiä meihin".


PS. Esitteissä sanottiin, että yrittäjäeläkkeessä (toimin itsenäisenä ammatinharjoittajana noin 6 vuotta) huomioidaan myös kaksi alaikäistä lasta. Eläkehakemukseni panin alkavaksi nuorimman poikani syntymäpäivänä, mutta eläkepäätökseen päivämäärää oli aikaistettu kahdeksalla päivällä niin, ettei nuorin poikani saanut hänelle kuuluvaa osuutta.No jopas löytyi ILMARISEN tietokoneesta tehoja


Minulla oli 28.04.2008 "työnhaun uusiminen", mutta unohdin sen. Menin työvoimatoimistoon vasta seuraavana päivänä ja virkailija kertoi, että automaatti on jo kirjoittanut kirjeen asiakassuhteen päättymisestä. Mutta virkailija ei nähtävästi ollut sitä pahinta laatua, sillä kun kyselin voisiko hän auttaa siinä eläkeasian ennakkopäätöksen saamisessa, hän valitsi Ilmarisen numeron, ja hetken tarinoituaan antoi minun jatkaa. Ja miten ollakaan, heti seuraavana postipäivänä ennakkoarvio eläkkeeni mahdollisesta määrästä oli postilaatikossani.


Tänään 2008-05-06 kävin sitten tekemässä työeläkehakemuksen. Ohjeissa kerrotaan, että eläke muodostuu sen suuruiseksi, kuin maksukertymä edellyttää:


Vanhuuseläke 63-68 vuotiaana


Työntekijä ja yrittäjä voivat siirtyä vanhuuseläkkeelle 63 vuoden iän täyttämistä seuraavan kuukauden alusta alkaen oman valinnan mukaan. Vanhuuseläkkeenä maksetaan eläkkeelle siirtymiseen mennessä kertynyt eläke. (Ilmarinen. Vanhuuseläkkeet 2008)


Aika veitikoita, eikö? Täytin 63 vuotta viime vuoden kesäkuussa. Eläkekertymäni on vuoden 1998 jälkeen noussut vain 5 euroa 62 senttiä, eikä vuoden 2004 jälkeen senttiäkään, joten eläkkeellesiirtymisen ajankohta ei eläkkeen suuruuteen vaikuta mitään. Mutta jos eläkettä olisi maksettu tekstissä kerrotun säännön mukaan viime vuoden heinäkuun alusta lähtien, olisi sitä tullut jo reilusti yli kymmenen tuhatta euroa. Alkaa selvitä, miksi ILMARISELLA on hitaat tietokoneet käytössä silloin, kun ne kokevat uhrinsa olevan puolustuskyvyttömän, ja nopeat silloin, kun valtion viranomainen niille soittaa.


Ylöjärven Kelassa, jossa eläkehakupaperini kävin täyttämässä, minulle kerrottiin, että voin hakea eläkettä takautuvasti kuuden kuukauden ajalta. Mutta olen jo niin tottunut jumalattomien ihmisten röyhkeyteen ja valtion laitosten ja sen yhteistyökumppaneiden kieroon peliin, että jo oikeudenmukaisuudesta muistuttaminen tuntui arveluttavalta. Hain eläkettä 08.02.2008 alkavaksi.


Ovelia ne ovat nuo työvoimatoimistonkin tietokoneet. Se kirje, jolla asiakassuhde katkaistiin, tuli jo. Mutta silloin vuonna 1998, kun työvoimatoimisto oli katkaissut työnhakuni minulle ilmoittamatta kohta muutama päivä työnhaun alkamisen jälkeen, sain tiedon asiasta vasta vuosia myöhemmin ja silloinkin oikeuskanslerin kautta kun rupesin vaatimaan selitystä sille, miksi ei minulle, Suomen syntyperäiselle kansalaiselle ole annettu työlupaa eikä työttömyysturvaa.


On suurta Jumalan armoa, ettei paha ole vielä saanut palkkaansa. On kuitenkin tyhmää odottaa sitä. Parempiakin vaihtoehtoja on. Uskovaisena on sittenkin parempi elää kuin vihollisen orjana. op/2008-05-06Hämmästyttävä väite


Aamulla soitti eräs minulle ennestään tuntematon rouva, joka kertoi etsineensä verohallituksen nettisivuilta tulostettavaa lomaketta, mutta olikin saanut näyttöön minun veroviranomaiselle kirjoittaman kirjeen, jossa oli diaarinumerokin näkyvissä. Puhelinnumeroni hän oli saanut numerotiedustelusta.Hidas tietokone vai?


Viime vuonna Ilmarisen puhelimeen vastannut nainen lupasi lähettää ennakkopäätöksen eläkeasiastani minulle postitse. Onkohan posti tai Ilmarisen tietokone hidas, kun luvattua postia ei vaan ole tullut? Olen kyllä sitä mieltä, ettei vika ole postin, eikä tietokoneen, vaan Saatanan, joka taas on saanut ne ihmispoloset valtaansa ja pannut tahtoaan toteuttamaan. Ja tiedättehän te sen, mihin saatana pyrkii, joten ei siitä sitten tämän enempää tällä kertaa. op/2008-03-25Onko Suomella salaisia lakeja?


Vielä vuosi sitten näytti selvältä, että eläkkeelle voi päästä 63 vuoden iässä. Vuodet täytettyäni menin Kelaan selvittämään, voisinko nyt päästä eläkkeelle. Mutta silloin minulle kerrottiinkin, että eläkeikä on 65 vuotta. No, nyt kävin taas työvoimatoimistossa, jossa tällä kertaa oli pätkätyöläinen. Hän, Mari Hietakangas, jollen nyt väärin muista, oli jo aiemmin ryhtynyt selvittämään asiaa, ja lupasi jatkaa asian selvittämistä. Pätkätyöläinen oli muuten sama, joka oli printannut minulle työvoimatoimiston tietokoneelta nimiini laaditun valheellisen pöytäkirjan, josta viime kerralla (katso alla) kerroin.


Sitten Hietakangas soitti kotiin, ja kertoi mahdollisuudesta tavata KELAn väkeä uudestaan. Pyynnöstäni hän järjesti tapaamisen Ylöjärvelle, koska Oikeuskanslerin toimistosta Mikko Sarjan minulle lähettämästä paperista olin saanut selville, että Ruoveden toimisto oli valehdellut asiastani Oikeuskanslerille.


Kelan Ylöjärven toimistossa minut otti vastaan Tuula Sylve torstaina 22.11.2007 kello 10. Hän osoitti papereistaan, että mahdollisuus päästä eläkkeelle 63 vuoden iässä on olemassa, ja selosti, miten eläkkeellemenoikä vaikuttaa eläkkeen määrään. Koneestaan hän ennusti, että kansaneläkettä minä en tulisi saamaan, koska työeläkkeen määrä tulisi olemaan riittävän suuri. Sitten Sylve kertoi, että voin tehdä eläkehakemuksen. Siihen, voisinko todellakin saada eläkettä, vastausta ei kuitenkaan tullut. Se ratkeaisi vasta siinä vaiheessa, kun anomus käsiteltäisiin. Oliko Sylveen tiedossa joku salainen laki, jonka takia eläke ehkä evättäisiin?


Kotiin tultuani otin yhteyttä eläkevakuutusyhtiöön, johon työnantajani ovat eläkemaksuni maksaneet, ja jonne olen itse maksanut ammatinharjoittajan työeläkemaksut. Sieltä luvattiin heti lähettää ennakkopäätös.


Sylveelle olin kertonut siitä, että Suomessa on perustuslain mukaan ammatinharjoittamisen vapaus, ja siitä, ettei perustuslaki ole voimassa, koska toimilupahakemukseni käsittely kesti vuosia, vaikkei kyseessä ollut sen kummempi asia kuin käännöstoimisto, jonka toimialaan kuului myös julkaisutoimintaa. Kerroin myös siitä, miten työvoimatoimisto oli määritellyt minut ulos "työvoimasta", jotten vain saisi työttömyystukea.


Olen kirjoittanut valtion virastoille niin monta paperia, etten mielelläni kirjoittaisi niille enää yhtään uutta, ennen kuin ne ovat maksaneet velkansa, rangaisseet syyllisiä ja hajottaneet koko sen koplan, joka yhdeksän vuoden ajan on käynyt systemaattista sotaa yhtä miestä ja hänen kahdeksaa alaikäistä lastaan kohtaan. Aikaisemmat tapaukset osoittavat selvästi, että ne pyrkivät tekemään minusta aasin, jolta ne ensin varastavat heinätukun, ja kun ne sitten lupaavat antaa sen, ne vetäisevät sen takaisin heti kun otan pari askelta saadakseni varastetun heinätukon takaisin.


Oikeuskanslerin kautta yritin selvittää syytä, miksi perhettäni vainotaan. Oikeuskanslerin ja presidentti Ahtisaaren kanslian mukaan toimenpiteet ovat kuitenkin olleet Suomen lain mukaisia. Onko Suomella mahdollisesti salaisia lakeja, joiden nojalla vainoa voidaan harjoittaa? Tämä kysymys ei ole leikkiä. Kerron tästä kohta yhden tapauksen, että ainakin silloin, kun Saksan valtio vainoaa juutalaisia, se voi uhkailla eläkeoikeuden menetyksellä henkilöltä, joka ei vainoihin suostu. Tapaus on vuodelta 1972.


Vuonna 1972 joukko lapsellisen hyväuskoisia juutalaisia oli mennyt Müncheniin osallistuakseen siellä Olympialaisiin. Saksalaiset olivat järjestäneet heidän asuntolansa niin, että kansainväliset terroristit pääsivät heihin helposti käsiksi ja tappoivat heistä 11, eli kaikki, jotka eivät omalla toiminnallaan pystyneet pakenemaan heidän käsistään. Saksalaisten poliisit olivat kyllä koko tämän "panttivankidraaman" (ne pitivät sitä teatterina) ajan touhussa mukana, mutta heistä ei ollut Israelin joukkueelle mitään apua. Poliisioperaatiota johtamassa oli kaksi poliitikkoa ja Münchenin poliisipäällikkö poliitikkojen unelmia toteuttamassa. Kun poliiseilta ja operaation toteutukseen osallistuneilta rajavartioilta myöhemmin pyydettiin haastatteluja, heitä uhkailtiin eläkeoikeuksien menetyksellä, jos he puhuisivat.


Tarkemmin Münchenin olympialaisista ja olympialaisista yleensä täältä.Mustaa valkoisella


Vanhanaikaisilla rikollisjärjestöillä ei ole tapana jättää kirjallisia todisteita teoistaan. Työvoimatoimistossa käydessäni olen monta kertaa huomauttanut, että eiköhän olisi syytä tehdä jokin paperi, josta näkyisi, mitä olemme tehneet tai sopineet, tai osapuolet ovat toisilleen ilmoittaneet. Paperi on myös tehtävä vähintään kahtena kappaleena, ja kunkin osapuolen on saatava oma kappaleensa allekirjoitettuna hallintaansa. Vaatimukseni on säännöllisesti torjuttu väittämällä, että kyllä se jää tänne meidän tietokoneellemme, ja sieltä se sitten tarvittaessa näkyy. Maanantaina 2007-05-28 viranomainen suostui kuitenkin printtaamaan sen, mitä virkailija oli sinne edellisen käyntikertani tiimoilta kirjoittanut. Tietokoneelta löytynyt asiakirja koskee kokousta 02.11.2006, jonka kulun olen selostanut tällä sivulla kohdassa "Valtiollisen valheen mahtava jyrä ja sen kunniattomat työntekijät".


Työvoimahallinnon tietokoneen sivulta 28.05.2007 löytyneen asiakirjan nimi on "Suunnitelma". Ensimmäiseksi suunnitelmassa annetaan minun nimeni, osoitteeni, puhelinnumeroni. Ensimmäisen otsikon nimi on "Ammatillinen koulutus", jonka jälkeen seuraa luettelo aikaisemmista työsuhteista, joiden määrä on rajoitettu kymmeneen viimeiseen työsuhteeseen. Seuraavan otsikon nimi on kielitaito, jonka jälkeen seuraa "Työnhakusuunnitelma", jossa kohdassa Aktivointihaastattelu/JATKO todetaan, ettei "asiakas" halua osallistua kuntouttavaan työtoimintaan eikä terveydentilan selvittelyyn.


Tässä vaiheessa on syytä muistella, kuka muistion teki, ja ketkä kokouksessa olivat läsnä. Paperin toiselta sivulta löytyvät nimet Pöysti Osmo J ja Salminen Minna, sekä Salmisen puhelinnumero 010 194 056. Yksi rivi on varattu Sosiaalipalvelutoimiston/Kunnan allekirjoitukselle. Nimilistassa on ensinnäkin merkittävää se, etteivät allekirjoitukset, jos niitä joskus on tehty, siinä näy. Näin asiapaperin tärkein juridinen ominaisuus, eli allekirjoitukset jäävät olettamuksien varaan. Minun allekirjoitukseni siitä ainakin puuttuu. Siinä tapauksessa, että kokouksen muut jäsenet olisivat asiakirjan allekirjoittaneet, olisi tietokoneversioonkin pitänyt kirjoittaa vähintään sana "(allekirjoitettu)". Vanhanaikaisen rikollisjärjestön toimintatapa näkyy tässä Valtion laitoksen netissä siis selvänä.


Mainittakoon vielä, että kyseissä kokouksessa 02.11.2007 Minna Salmisen lisäksi kokouksessa olivat läsnä Marjatta Harju, jonka allekirjoitus kyseiseen kaavakkeeseen on, mikäli paperi hänelle on ylipäätään näytetty ja hän on sen allekirjoittanut, kunnan sosiaalipalvelutoimistolle varatussa kohdassa, ja Tarmo Suominen, "kuntouttavan työtoimintaan" liittyvänä henkilönä. Mainittakoon, että Suominen ei koko kokouksen aikana maininnut sanaakaan, eikä minullakaan ollut kiinnostusta kaarnaveneiden vuoleskeluun tai muuhun senkaltaiseen "terapiaan".


Mutta palataanpa nyt siihen tekstiin, minkä ne ovat paperiinsa kirjoittaneet. Me luimme siitä, että "Asiakas ei halua osallistua kuntouttavaan työtoimintaan eikä terveydentilan selvittelyyn" Minulle todellakin kerrottiin tai ainakin annettiin ymmärtää, että jonkinlaista kurssitusta tai askartelua on tarjolla, jolloin kysyin, että "Mitä te sitten minulle opettaisitte?" Kysymykseeni ei kukaan niistä kolmesta vastannut mitään, katselivat vaan toisiaan.


Kerta toisensa jälkeen minua on ihmetyttänyt se, että mistä valtion virkoihin löytyy sellaisia henkilöitä, jotka jonkun konnuuden tehtyään heti syyttävät rikoksen kohdetta itse tekemästään rikoksesta. Minun työkokemukseni, joka 1998 oli noin 36 vuoden mittainen, on valtaosin teollisuuden puolelta, eikä sillä sektorilla kertaakaan tavannut sellaista muistionpitäjää, joka olisi kääntänyt asiat niin päälaelleen, kuin mitä Työvoimaministeriön alainen virkamies 02.11.2006 asiaani koskevassa muistiossa teki.


Ja otetaan siitä paperista sitten seuraava lause tarkasteltavaksi. Se kuuluu: "Tarkistettu Ruoveden kelasta, että asiakkaalle ei ole maksettu työttömyysturvaa, koska jättänyt hakemuksen tyhjänä kelaan." Kokouksen aikana Salminen todellakin soitti tai oli soittavinaan jonnekin, jonka jälkeen hän todellakin sanoi, että olin jättänyt hakemuksen tyhjänä kelaan, mutta minä riitautin heti asian väittämällä, että Salminen valehtelee kertoessaan näin tapahtuneen. Kerroin myös, miten asia todella oli, joten se, mitä hän olisi voinut valehtelematta sanoa tai minulle allekirjoitettavaksi mahdollisesti tarkoitettuun asiakirjaan kirjoittaa ilman syytteen saamisen pelkoa, on enintään väite, että näin se Ruoveden kela puhelimessa väitti, jolloin valheen alkuperäselvittely olisi jäänyt hänen ja Ruoveden kelan väliseksi. Hän nähtävästi tunsi kuitenkin selustansa turvatuksi, mahdollisesti sillä, että Suomen Tasavallan Eduskunnan oikeuskansleri on tutkinut samaa asiaa, eikä ole nähnyt siinä mitään moitittavaa.


Ilmeisesti myös Oikeuskansleri tuntee selustansa turvatuksi. Mutta merkillisen täytyy sen "oikeuden" olla, jonka nojalla sellainen luulo saattaa syntyä. Muistutan tässä siitä vastauksesta, jossa Kelan Ruoveden toimiston johtaja kertoi Oikeuskanslerille samoin kuin mitä Salminen kertoi Ruoveden Kelan hänelle vastanneen. Oikeuskanslerin avustaja Mikko Sarja lähetti kyseisen vastauksen kommentoitavakseni, jolloin kerroin koko väitteen olevan valhetta. Käsittääkseni juuri siksi oikeuskansleri päätöksessään sanookin, etten ole tyydyttävästi vastannut Kelan kyselyyn siitä, mitä olen tehnyt niinä päivinä, joita kysely koski. Nyt oikeuskansleri joutuu siis palaamaan lausuntoonsa, eli "päätökseen", sillä siltä on pohja pois siltäkin osin.


Toukokuun 28 päivänä 2007 Kurun työvoimatoimistossa virkailijana istui Mari Hietakangas. Ilmoitin vaatimuksenani, että valtio maksaa toimistaan vahingonkorvausta 4000 euroa kuukaudessa vuodesta 1998 lähtien, jonka vaatimuksen hän kirjasi sille tietokoneelle, josta hän sen minun nimelleni laaditun paperinkin löysi. Laittomuuksien tekijöiden rangaistuksiin minä en puutu, mutta harras toivomukseni silti on, että rikolliset, olivatpahan sitten miten korkeassa virka-asemassa tahansa, lähtevät kiven sisään. Hietakankaan toimista minulla ei ainakaan toistaiseksi ole valittamista, mutta eihän sitä koskaan tiedä, kun se kerran sellaisessa laitoksessa on työssä. Nyt hän lupasi kuitenkin ystävällisesti selvitellä sitä, mitkä ne eläke-ehdot siinä sekasotkujen järjestelmässä lopultakin ovat. op/2007-05-31Johdonmukaista Valtion oppia


Saatana lupasi Jeesukselle koko järjestelmänsä hallinnon, jos Jeesus edes kerran osoittaisi sille alamaisuutta. Mutta Jeesus oli niin täynnä armoa ja totuutta, ettei tilaa Saatanalle hänen sydämessään ollut tippaakaan.


Kun ihminen maksaa eläke- ja työttömyysturvamaksujaan, hän saattaa olla siinä luulossa, että joskus tulevaisuudessa hän voi saada eläkettä ja työttömyysturvaa. Mutta aivan näin yksinkertainen asia ei ole. Valtio tai muu organisaatio, joka rahat on kerännyt, saattaa menetellä petollisesti tai kaatua kokonaan.


Tänään luin KELAN sanomista 2/2007 sivulta 23 seuraavaa:


Pitkäaikaistyöttömille eläketukea


Vuosina 1941-1947 syntyneillä, pitkään työttöminä olleilla henkilöillä on oikeus saada työmarkkinatuen sijasta eläketukea. Edellytyksenä eläketuen myöntämiselle on, että henkilö oli

Oikeus eläketukeen on sen kuukauden loppuun, jolloin henkilö on täyttää 62 vuotta. 62 vuotta täyttäneelle myönnetään suoraan vanhuuseläke, jolloin ei tehdä varhennusvähennystä. Vanhuuseläke myönnetään sekä työeläke- että kansaneläkejärjestelmästä. Sitä on kuitenkin haettava ja Kela lähettää hakemuslomakkeen noin 3 kk ennen 62 vuoden iän täyttymistä.


Ensimmäinen ajatus Kelan propagandatekstin luettuani oli, että eipä vaan kuulunut hakemuslomaketta viime vuoden kevättalvella. Kysymys on kuitenkin vakavammasta asiasta, kuin pelkästä yhden kirjeen saamatta jäämisestä. Kun luet tarkemmin tuon KELAN tekstin, huomaat, että etuisuus maksetaan vain sille, jolle on jo ennenkin maksettu.


Kun huomasin Valtion käyvän päälle ärhäkkäästi kuin Saatana, kirjoitin oikeuskanslerille antaakseni valtiolle mahdollisuuden puolustautua. Samalla oikeuskanslerille jäi mahdollisuus selvittää, mistä nimenomaisesta syystä Suomen tasavalta on ottanut nöyrän alamaisen hyökkäyksensä kohteeksi. Itse pidin selvänä, että valtion hyökkäys johtuu siitä, että valtio on, niin kuin Saatana Jeesukselle väitti, hänen valtaansa annettu. Tottahan toki Saatana Jeesuksen vähäisiä seuraajia kiusaa, koska Jeesuskin ristille naulittiin. Muita mahdollisia syitä saattoivat olla seuraavat:


Emme ole sosialisteja;

Vaimolla on vinot silmät ja hän on kotoisin Kazahstanista;

Lapsia on kahdeksan, joista vanhin on nyt 12 vuoden ikäinen;

Eräs vanha roisto sanoi kerran järjestävänsä niin, etten koskaan saa Suomesta minkäänlaista työpaikkaa;

Kirjoitan nettiin sellaista asioista, mitä tätä maailmaa hallitsevat roistot salassa tekevät;

Osaan venäjää ja säälin venäläisiä siksi, että heillä on samanlaiset johtajat kuin meilläkin;

Asumme maailmaa hallitsevien "edistyksellisten voimien" susille ja sotilasoperaatioille varaamalla alueella, ja olemme kenties siksi hävityslistalla.


Kun vuonna 1998 jäin työttömäksi, ei minulla ollut minkäänlaista hajua siitä, kuinka vahvasti Valtion eri instanssit tulisivat vastustamaan Suomen perustuslaissa "taattuja" vapauksia leivän hankkimiseksi. Mutta kuinka hienosti se hankkeensa salaa! Siinä se vasta mestari on! Juuri tänäänkin "eduskunnan" radion uutisissa kerrottiin, että yritykset tarvitsisivat Venäjän tulliasioita tuntevaa henkilökuntaa, vaan kun ei löydy tarpeeksi. Jaa-a. Ne taitaa siellä työvoimatoimistossa uskotella itselleen, ettei kotka osaa lentää ja KELASSA, että niille, jotka koko ikänsä (minä heinäkuun ensimmäisestä päivästä 1962) ovat eläkemaksuja maksaneet (minä 06.07.1998 saakka) tartte muuta kuin valehdella päin silmiä. Ovat kai ottaneet politikoilta mallia.


Vanhanen sanoi, että äänestäjät määräävät. No, jos se niin on, että tämä on äänestäjien tahto, niin olkoon, mutta minä aioin tehdä Jumalan tahdon. Koska Se on oikein. op/2007-05-15Ihmeellinen eläkeikä


Radion uutislähetyksistä ja KELAN ilmaisjakelulehdestä olen saanut sellaisen käsityksen, että Suomessa on joustava eläkeikä. Työvoimatoimiston kanssa 02.11.2006 käydyissä keskusteluissa oli esillä, että minun olisi on mahdollista päästä eläkkeelle 63 vuotiaana, eli tänä kesänä, joten erikoisia ponnisteluja työllistämisekseni ei enää kannattaisi tehdä. No, tänään 2007-04-19 kysyin sitten KELA:n Ruoveden toimistosta tarkempia ohjeita asian hoitamiseksi, mutta ihmeekseni kuulin, että eläkeikä alkaakin 65 vuodesta. Huomauttaessani virkailijaa kuulemastani alemmasta, 63 vuoden eläkeiästä, virkailija rohkeni asettaa koko työhistoriani kyseenalaiseksi. Takaportiksi itselleen virkailija kertoi, että voisin ensi viikolla tulla kuuntelemaan, kun paikalle tulee eläkeasioiden asiantuntija.


Jotakin tämän tapaista olin osannut odottaakin. Mutta olen odottanut myös sitä, milloin Jumala puuttuu asiaan. Kurun metsäkoulu on jo lehdistössä. Mutta parhain vaihtoehto mielestäni olisi, jos joku vääryyteen sotkeutunut viranomainen tulisi uskoon, ja tunnustaisi syntinsä ihan kirjallisesti ja julkisesti, sillä olisihan se parempi, kuin että koko remmi joutuisi helvettiin ja veisi vielä äänestäjätkin mukanaan.


Osmo Pöysti

19.04.2007Vattenfall Oy liittyi terroristien seuraan


Suomen valtio on harjoittanut terroritoimintaa minua ja perhettäni kohtaan yli 7 vuotta. Minusta jo kyllästyttää kertoa siitä, mitä kaikkea ne ovat keksineet harjoittaakseen terroritoimintaa niin, että kasvot eivät menisi. Uutta sensijaan on, että nyt mukaan on tullut toimija, jolla on samat menettelytavat kuin valtiolla.


Kesällä 2006 valtio ilmoitti ulosmitanneensa nimissäni olleen sähköliittymän, jonka jälkeen valtio toisella kirjeellä ilmoitti myyneensä kiinteistön kokonaan. Myikö valtio sähköliittymän yhteen tai kahteen kertaan, jäi minulle arvoitukseksi. Sähkölaskut tulivat kuitenkin yhä minun nimelleni, ja lopulta ilmoitin asiasta Vattenfallin palvelunumeroon. Siellä naisääni otti mittarilukemat ylös, ja sovimme, että hän panee sähköliittymän poikki minun osaltani päiväyksellä 31.07.2006. Hän otti myös ylös tilinumeroni voidakseen palauttaa arviolaskuilla liikaa laskutetut summat tililleni, sillä sähkön kulutus viimeisten vuosien ajan pysähdyksissä olleella rakennustyömaalla on ollut äärimmäisen vähäistä.


Vaan mikä olikaan tulos? Joku päivä sitten sain 28.11.2006 päivätyn maksumuistutuksen, jossa Vattenfall Oy ilmoittaa, etten ole maksanut laskua numero 360132515, jonka summa on 58,34 euroa 28.11.2006 mennessä. Laskun selostusosassa kerrotaan, että "Laskun maksamatta jättäminen voi aiheuttaa laskun siirtymisen perintätoimiston tehtäväksi". Minkähänlaista perintätoimistoa ne käyttävät, kun jo "palvelunumerossakin" asioiminen on noin vaarallista?


Vattenfall Oy ei jätä kertomatta sitäkään, että maksumuistutuksesta peritään hinnaston mukainen viivästysmaksu. Ilmoituksen mukaan viivästyskorko on sentään korkolain mukainen.


Minua viisaammat miehet ovat sanoneet, että "tehkää tilalle Jumalan vihalle". Opettavia esimerkkejä on myös paljon. VS-yhtiön konkurssiin ajettu omistaja kävi oikeustaistelua 10 vuotta, ja sai lopuksi pelastettua jonkun sata miljoonaa markkaa. Oikeustaistelu kävi miehelle kuitenkin niin raskaaksi, että hän sen voitettuaan kuoli. Minun tapaukseni on niin yksinkertainen, että sitä ei tarvitse edes tutkia oikeudessa. Vuonna 1998 en voinut hakea työttömyysturvaa, koska minut luokiteltiin työssäkäyväksi työnhakijaksi sillä perusteella, että minulla oli voimassa oleva rakennuslupa. Reilut pari vuotta myöhemmin, minulle myönnettiin työttömyysturva, mutta vain sillä ehdolla, että olisin ilmoittanut olevani työtön. Se taas oli mahdotonta, koska viranomaiset olivat ITSE jo 1998 päättäneet, että voimassa olevan rakennusluvan hakija ei ole työtön työnhakija. Tietääkseni mikään asiaan vaikuttava laki tai määritelmä ei ollut tämän ajanjakson kuluessa muuttunut, eikä mistään viranomaisinstanssista löytynyt paperia siitä, miten sana työtön lain mukaan määritellään. Se, mitä siinä tilanteessa voin tehdä, oli antaa kirjallinen selitys toimistani oletetulla työttömyysrahakaudella. Sen tein, jopa kahteen kertaan, sillä ensimmäistä, postissa lähetettyä selvitystä KELA ei ilmoituksensa mukaan ollut saanut. Toisen toimitin itse henkilökohtaiseksi KELAN Ruoveden toimiston johtajalle.


Se, että oikeuskansleri ei katsonut viranomaisten menettelyä laittomaksi, teki selväksi, että valtiollista terrorismia vastaan ei kannata oikeuslaitoksen apua edes ajatella. Onhan se selvää, että terroristit ovat terroristeja ilman oikeuden päätöstäkin. Samaa rataa ne näyttävät kulkevan Vattenfallinkin palvelunumerossa hoidetut asiat. op/2006-12-02Soitellen sotaan


Suomen tasavalta on jo ilmoittanut miesten osallistumisesta erilaisiin YK:n ja EU:n operaatioihin, miesten lähettämisestä Libanoniin ja nyt Suomelle tarjotaan isompaa palaa Afganistanin miehityksestäkin.


Suomella on tosiaan kokemusta ulkomailla harjoitetuista sotaretkistä, niistä kerrotaan esimerkiksi Olavi Antilan ja Juha E. Tetrin kirjassa "Hakkapeliittain jäljessä". Valitettavasti kirjan tekijät eivät pysty kertomaan sitä, miten tilanne olisi pitänyt hoitaa, jottei koko sotaa olisi syntynyt, sillä nyt sitä tietoa tarvitaan taas.


Ensinnäkin, Jumalan valtakunnan puolesta ei voi taistella lihan asein, mutta paholaisen palvelukseen ne kyllä kelpaavat. Kolmikymmenvuotisessa sodassa kysymys ei ollut edes itsepuolustuksesta, sillä vieraille maille mentiin vieraan valtakunnan sotajoukkojen mukana. Toiseksi sodan tarkoitus oli määritelty jo ennen kuin se alkoikaan. Eurooppa oli toistuvasti kieltänyt Jumalan kansalta elämisen oikeuden ja sen piti nyt ehdottomasti saada itse maistaa edes hiukkasen omaa lääkettään. Sodan osapuolet kyllä esiintyivät kristinuskon nimissä, mutta toiminnoillaan he kaiken maailman edessä osoittivat, etteivät he varsinkaan ristin uskosta mitään tienneet.


Kolmekymmentä vuotta kestäneessä sodassa Suomi menetti noin 10 prosenttia väestöstään, mitään hyvää saamatta. Suomalaisille kyllä uskoteltiin, että he olivat puolustamassa kristinuskon periaatteita, mutta väite on väärä. Sota syttyi, koska sekä protestanttinen, että katolinen Eurooppa olivat yhdessä ryhtyneet hävittämään kristinuskoa Euroopasta. Sota alkoi tshekkiläisestä Böömistä siellä jo 200 vuoden ajan harjoitetun uskonnonvapauden lakkauttamiseksi. Vuonna 1529 oli baptistitkin julistettu lainsuojattomiksi.


Kolmikymmenvuotinen sota oli esimakua siitä, miten Jumala kostaa Raiskatun Euroopan Paholaiselle tekemät palvelut. Raiskatun Euroopan palvelukset paholaiselle ovat hyvin tunnettuja: katolinen kirkko, miekkalähetys, ristiretket, inkvisitio, uskonsodat, kolonialismi, orjakauppa, sosialismi, kommunismi, kansallissosialismi, juutalaisvainot, kerettiläisvainot, maailmansodat, kansanmurhat jne. Vähemmän tunnettua on se, mitä EU liittolaisineen on nyt tekemässä, mutta siitäkin saa selvän esimerkiksi tutkimalla sitä, minkälaisia lainmuutoksia EU:n alaisissa maissa on tehty, ja miettimällä sitten, mihin niillä pyritään.


Raiskattu Eurooppa tarvitsee itse apua. Sen on päästävä irti raiskaajastaan, jota kreikkalaisessa mytologiassa sanotaan Zeukseksi, mutta jota me sanomme yksinkertaisesti saatanaksi, välittämättä siitä, minkälaisessa valepuvussa se milloinkin esiintyy.


Apu tulee ylhäältä, kun sitä Jeesuksen nimellä huudat.Valtiollisen valheen mahtava jyrä ja sen kunniattomat työntekijät


Joku aika kerroin, kuinka valtion laitos uhkasi vähentää työttömyysturvaani, ellen 02.11.2006 saavu heidän haastateltavakseen. No, me tulimme marraskuun ensimmäisenä päivänä Venäjältä, ja menin kuulemaan, mitä heillä on mielessä. Kurun kunnan työvoimatoimistossa paikalla oli kolme henkilöä, jotka käsittääkseni olivat työvoimatoimiston virkailija, kunnan sosiaalijohtaja ja jonkin työvoimavuokraustoimiston johtaja. Mutta koska kukaan ei antanut käyntikorttia, eikä pöytäkirjaa kokouksesta minulle annettu, en tästä asiasta ole aivan varma. Mutta muuten peli olikin jo sitten tuttua.


Kerroin saapuville oleville ihmetykseni siitä, miksi heidän pitää uhkailla minua työttömyysturvan vähentämisellä, koska en ole koskaan sellaista saanut. Sama koskee myös toimeentulotukea. Vaikka meillä olisi aivan helvetillinen valtio, niin eikö sen yksittäisillä virkailijoillakaan ole mitään häpyä? Heidän, jos kenen täytyi tietää, että sellaista ei ole minulle eikä perheelleni koskaan maksettu. Ei penniäkään, eikä senttiäkään. Ei koskaan.


Minulla on nyt ikää 62 vuotta. Kahdeksantoistavuotiaana, eli 04.06.1962 aloitin työni nuorempana koneasentajana Rakennus Oy Laineen asfalttikoneasemalla Lopella ja heinäkuun alusta samana vuonna aloin maksaa työeläkemaksuja; sillä juuri sinä päivänä Suomessa alettiin sellaisia maksuja kerätä. Myöhemmin alettiin periä myös työttömyysvakuutusmaksuja. Niitä maksoin heinäkuun vuoden 1998 heinäkuun kuudenteen asti säännöllisesti, mutta sitten jäin palkkatyötä vaille. Toimeentuloturvamaksuja en ole tietääkseni joutunut maksamaan, mutta en sellaista ole hakenutkaan. Vai olisiko sellaista maksettu henkilölle, jolta jopa työttömän status on evätty viitaten siihen, että minulla 1998 oli voimassa oleva rakennuslupa?


Työvoimatoimistossa paljastuneet asiat näyttivät olevan paikalle kutsutuille sivullisille uusia ja outoja. Virkailija joutuikin vähän selittelemään heille, että minulle lähetetty kirje oli vain sisältänyt saman tekstin, kuin muutkin vastaavan kirjeen saaneet. Se, että kirje minun kohdaltani ei pitänyt paikkaansa, ei häntä vähääkään hämmentänyt. Ja kun tultiin siihen, että vuonna 2000 KELA oli myöntänyt minulle työttömyystukea, kuitenkaan sitä maksamatta, soitti virkailija oman ilmoituksensa mukaan KELAAN, ja kertoi sieltä vastatun, että maksamatta jättäminen oli tapahtunut siksi, että oli palauttanut sinne täyttämättömän - vai sanoiko hän epätäydellisesti täytetyn - paperin. Ja sehän ei pidä ollenkaan paikkaansa.


Toimitin silloin paperit postissa, mutta kun KELA väitti, ettei paperi ollut tullut perille, toimitin paperit uudestaan - ja suoraan toimistoon. Silloin asiaa hoitanut virkailija sanoi, että paikalla on itse päällikkö ja ohjasi minut sinne. Ojensin paperit henkilökohtaisesti johtajan kouraan. Muistan hyvin, miten herra johtajan silmät leiskahtelivat vihreätä vihaa, kun ojensin kolmesivuisen selvityksen siitä, miten olen käyttänyt ne päivät, joista työttömyysturvaa piti maksaa. Herrajohtaja kysyi vielä, että eikös se olisi ollut helpompaa kirjoittaa sarakkeeseen "työtön", kuin kirjoitella tällaisia pitkiä kirjeitä? Pitkän kirjeen kirjoittaminen oli kuitenkin ainut oikea vaihtoehto, sillä se rakennuslupa, jonka olemassaolo oli aiemmin estänyt työttömän statuksen saamisen, oli yhä voimassa. Koska rakennuslupa oli vuonna 1998 ollut laillinen peruste hylätä minulta työttömän status, kuinka ihmeessä minä olisin vuonna 2000 voinut väittää olevani työtön, varsinkin kun kaavakkeen alareunassa oli pienellä präntillä kovat uhkaukset siltä varalta, että mahdollisesti erehtyisin statuksen määrityksissäni? Ja kaiken lisäksi mikään Suomen tasavallan instanssi aina oikeuskanslerista alkaen ei ole vielä tähän päivään mennessä - lukuisista pyynnöistäni huolimatta - pystynyt antamaan kirjallista selvitystä siitä, miten työttömyys määritellään. Meidän perhe on kokenut sen valtiollisena terrorismina.


Soitettuaan KELAAN Kurun työvoimatoimiston virkailija 02.11.2006 voitonriemuisesti julisti paikalle kutsutuille kahdelle todistajalle, että vuonna 2000 olin mukamas jättänyt KELAAN täyttämättömän - vai oliko se nyt vajaasti täytetyn - paperin, ja sillä perusteella oli työttömyysturvahakemus hylätty. Pelkään kuitenkin pahoin, että voitonriemu oli ennenaikaista, sillä raamatunopettajat sanovat: "Tehkää tilaa Jumalan vihalle". Enkä minä enää oikein viitsisikään tätä asiaa sen enempää jauhaa, että rangaiskoon vain Jumala syyllisiä.Verottajan selvityspyyntö


Verottaja esitti 11.10.2006 päivätyssä kirjeessään selvityspyynnön koskien kiinteistön mahdollisesta luovutusvoitosta/tappiosta vuoden 2006 verotusta 26.10.2006 mennessä. Ajoitus on tiukka ja mielenkiintoinen, koska olemme hankkineet Venäjän viisumit ajalle 13.10.2006-12.10.2006. Maksoimme niistä 268 euroa, eikä sitä lasten syyslomaakaan kovin helppo siirtää ole. Asiaa mutkistaa vielä se, että mitään kiinteistöä en ole myynyt enkä luovuttanut, vaan sen menetys johtuu Suomen tasavallan monitahoisesta terroritoiminnasta perhettämme ja Suomen tasavallan perustuslaissa sanallisen ilmaisunsa saanutta laillista yhteiskuntajärjestystä kohtaan. Mutta mikäs auttaa, kun valtio taas uhkailee. Katsoppas tästä, mitä sain aikaan. op/2006-10-13Joko taas


Jumalattomat eivät ehkä tiedä, että heidät tunnistetaan heidän puheistaan - tavallisesti jo ennen ensimmäisen lauseen loppua. Tänään tullut kirje "Ennakkoilmoitus tv-maksutarkastuksista" on yksi esimerkki tästä. Kirjeen lähettäjä tietää aivan hyvin, että meillä ei ole tv-lupaa, koska sitä ei ole maksettu. Turha sitä on tulla tarkastamaan.


Teillä taitaa olla siellä eduskunnassa joku ongelma, kun ette puhua suoraan. Halusitteko ehkä tunkeutua koteihin tarkastamaan, onko meillä telkkari tai ei? Ehkä ongelmanne johtuu siitä, että te kuuluttu johonkin puolueeseen? Raamatun mukaan puolueellisuus on synti.


Olemme myös hyvin tietoisia siitä, että paholaisen pyrkimys on saada oma äänitorvensa meidän kotiemme seinien sisälle, vaikka kiristämällä. Tämä on ilmaistu tv-lupahallinnon kirjeessä nro 016282/11.10.2006 sanoin "Tv-maksu on maksettava siitä riippumatta, kuinka paljon ja mitä kanavia televisiosta seurataan". Meillä on todellista television tarvetta, koska sen avulla voisimme seurata tapahtumia sellaisissa maissa, joiden kieliä meillä puhutaan, ja joihin meillä on vahvat siteet muutenkin. Kielenkääntäjälle kysymys on myös ammatista.


Olin joskus mukana Teknisten liiton tutustumismatkalla Pasilassa, Yleisradion studioilla. Yleisradion oma opas kertoi, että he tekevät perillemenotutkimuksia, joilla selvitetään kuinka suuri prosentti kansasta on uskonut heille tarjotun valheen, ja jos prosenttiluku on suuri, voidaan valheen osuutta kasvattaa. Taitavia nuo valheen ammattilaiset, eikö!


Vannoutuneet paholaisenpalvojat myötäilijöineen ihmettelevät, miksi amish-kansa tai muut "lahkolaiset" eivät huoli kotiinsa televisioita. Mutta ajatteleppas tätä asiaa rehellisen ihmisen kannalta. Missä sinä käyt virvoittelemassa lauantai-iltana - pienessä, siistissä saunassa vai ison maatilan virtsa-altaassa?


Ilkeintä televisiossa ei kuitenkaan ole lupamaksu tai ohjelmat, vaan se, millaiseksi sen vakituiset katselijat muuttuvat. Keskustelusta ei tietty tule mitään. Virtsa-altaasta jää sellainen haju, että tarvitaan melko suuri Jumalan rakkaus, ennen kuin sellaisen luo viitsii mennä edes evankeliumia julistamaan.Hämäyksen vastapainoksi


Radio nosti suuren mekkalan Anna Politkovskajan murhasta. Hänet noteerattiin, koska hän kuului Gorban leiriin. Pakistanissa tapettujen kahden tytön, Shalom, 15, Sharon, 14, murhaa media ei noteerannut, sillä he kuuluivat Jeesuksen leiriin. Monet suomalaiset röyhistävät rintaansa ja sanovat: eihän me mitään ryssiä eikä muhammettilaisia olla. Mutta minäpä kerron teille jotakin. Katso sivulle http://opsti.japo.fi/notes/061012.htm ja ihmettele, miten hienosti se meillä hoituu. Paholaisella on kuitenkin sellainen vaarallinen tapa, että kun se on aikansa harjoitellut sortamalla uskovia, se käy muidenkin kimppuun. Muista, mitä Niemüller sanoi! op/2006-10-12Opposition välikysymys on hämäystä hallituksen puolesta


Oppositioksi sanotut hallituspuolueet ovat tehneet välikysymyksen "lapsiperheiden kurjistumisesta". Radion väittämän mukaan "oppositiossa" olevat puolueet väittävät hallituksen unohtaneen lapsiperheet. Näinhän asia ei ollenkaan ole. Hallitus on tieten tahtoen ja systemaattisesti halunnut tehdä perheellisen elämän sietämättömäksi, sekä "laillisin", että naamioimattomasti rikollisin keinoin. Vanhasen hallitus kyllä tietää mitä se tekee, samoin presidentti, joka toisen kautensa aluksi hyökkäsi perheellisiä suomalaisia vastaan leimaamalla köyhät lapset likaisiksi ja juopoiksi valtiolliselle propagandalle tyypillisin keinoin. Reagoin heti Halosen linjapuheeseen päiväkirjani kirjoituksissa "Halosen linjapuhe", "Liito-oravat ja köyhät lapset" ja "Odotettu jatko" vanhan päiväkirjani sivuilla.


Väittämällä hallituksen "unohtaneen" "lapsiperheiden" kurjistumisen, oppositio yrittää kaunistella hallituksen politiikkaa. Leimaamalla terrorismin "unohtamiseksi" oppositio itse asiassa on hankkimassa hallitukselle synninpäästöä äänestäjien silmissä. Mistään unohtamisesta kuitenkaan ei ole kyse. Kun pääministerin isä ilmoitti minut Vuoksenrannan pitäjäseuran matkalle, en voinut lähteä, vaikka minut oli ilmoitettu tulkiksi. Perheen ainut tulolähde oli lapsilisä ja kodinhoidon tuki. Työttömyysturva oli minulta evätty viitaten siihen, että minulla oli voimassa oleva rakennuslupa. ja rahaa oli sillä hetkellä perheen ylläpitoon noin 150 euroa. Se olisi juuri ja juuri riittänyt kahden päivän retken maksuun, mutta en katsonut voivani ottaa leipää lasten suusta, vaan kirjoitin Tatulle, että hakisi poikansa pois sieltä huonosta seurasta.


Ranskan vallankumous oli ensimmäinen suuri yritys perheyhteisöjen hävittämiseksi. Presidentti Halonen, Vanhasen hallitus, Eduskunta ja Eduskunnan oikeusasiamies ja "eduskunnan radio" ovat kukin osaltaan olleet toteuttamassa sitä samaa ohjelmaa, jonka toteuttamiseksi Ranskan vallankumous pantiin toimeen. Väittämällä hallituksen "unohtaneen" "lapsiperheet", oppositio ei pelkästään petä äänestäjiä, vaan on aktiivisesti tukemassa perheiden hävitystä. Lukijani eivät ehkä kaikki tunne näiden "edistyksellisten" ihmisten ohjelmaa, mutta ainakin Johanneksen evankeliumin kymmenennen luvun jae 10 pitäisi tuntea.


Seuraavissa vaaleissa on enää kaksi vaihtoehtoa: äänestäminen ja äänestämättä jättäminen. Vaaleissa äänestäminen merkitsee tukea Saatanalle. Mutta on mahdollista antaa ääni Jeesukselle. Tunnusta Jeesuksen herruus ihmisten edessä! Tee se jo nyt, sillä vain siten pelastut Jumalan vihalta."Aika harvoin tällaista kuitenkin sattuu…"


Hankimme tyttärellemme passia. Kun passi tuli, siinä oli nimi väärin. Paikallinen viranomaisen palvelutoimisto oli huomannut asian, ja soitti siitä meille. Hän kertoi, että virhe ei oikeastaan haittaa, koska virhe on toisessa etunimessä. Jonkun aikaa asiaa mietittyämme, veimme passin takaisin, ja saimme uuden passin, jossa tyttären molemmat nimet ovat oikein.


Virheellistä passia palauttaessamme virkailija totesi, että "aika harvoin tällaista kuitenkin sattuu". Saattaa olla. Meidän perheemme osalle näitä sattumia on kuitenkin kerääntynyt niin paljon, että emme usko kyseessä olevan staattiseen hajontaan kuuluva ilmiö. Siksi myös olimme tarkkana, miten ne palauttamaamme passia käsittelevät. Aina ennen vanhan, mitätöidyn passin kulmasta on leikattu kulma pois meidän nähtemme. Nyt sellaista ei tehty, vaan passi jäi viranomaiselle käyttökunnossa. Tämä havainto yhdistettynä suomalaisesta hallintokulttuurista tehtyihin muihin havaintoihin antaa aihetta olettaa, että kyseessä ei ollut mikään sattuma, vaan harkittu teko. Nyt vain odotamme, missä yhteydessä valtion tyttärellemme luoma melkein-kaksoisolento tulee vastaan.


Suomalaisten viranomaisten ei kannattaisi paljon puhua "harvoista sattumista". Olin kerran Kreikan ja Jugoslavian rajalla seuraamassa aika erikoista näytelmää. Tulli oli huomannut jotakin epäilyttävää erään herran asioissa. Miehellä oli suomalainen passi, mutta ei hän ei osannut sanaakaan suomea. Vuonna 1988 oli töissä Venäjän Kaukoidässä, ja silloin venäläinen isäntämme hukkasi passimme moneksi kuukaudeksi. Olisi mielenkiintoista tietää sekin, missä passimme silloin liikkuivat.


Ruovedellä toimivan virkailija tuskin on mukana juonessa, sillä hän näytti meille alkuperäistä hakemuspaperia tai sen kopiota, jossa nimet olivat oikein. op/2006-09-27


PS 2021-10-20/op: Nyt tämän melkein-kaksoisolennon nimet on nettisivulta poistettu; oikeaa nimeähän ei sivuilla ennenkään ollut. Kaivelemaan vielä jäi se, että miksi se viranomainen yllytti meitä käyttämään sitä itse väärentämäänsä passia. Eikö meissä todellakaan löydy mitään syytä, mistä saisi senverran asiaa, että voisi käydä ikäänkuin oikeudenmukaisesti tarttua kraivelista kiinni?Vakavan rikoksen ilmoittamatta jättäminen


Radio kertoi joku päivä sitten tapauksesta, jossa henkilöä syytettiin vakavan rikoksen ilmoittamatta jättämisestä. Täytyy tunnustaa, etten minäkään ole vielä kertonut lukijoilleni niistä kahdesta lausunnosta, minkä Eduskunnan oikeuskansleri teki hyväksyessään minua kohtaan tehdyt Suomen tasavallan perustuslain vastaiset toimet. Tapauksessani on se hankaluus, että kun rikoksen tekijänä on Oikeuskansleri ja hänen suojeluksessaan olevat roistot, en oikein enää tiedä, kenelle rikoksesta voisi enää ilmoittaa.


Minusta ei ole hauska yrittää pistää roistoa seinää vasten, sillä tiedän aivan hyvin, mitä roistot sellaisessa tapauksessa tavallisesti tekevät. Mutta kun roistot tekevät sellaisia lakeja, että heidän itse tekemänsä vakavat rikokset on ilmoitettava, niin minkäs teet. Pitänee siis ryhdistäytyä, ja tehdä koko juttu julkiseksi, kun kerran sellaista ihan radiossa vaaditaan. Odota siis vielä hetkinen, että saan ne nettiin. Juttu on varmasti mielenkiintoinen, sillä laittomuuden tekijä on itse lainvalvoja.


Ilmoitettava rikos on seuraava: Tein Eduskunnan oikeuskanslerille kantelun, mutta oikeuskansleri asettui puolustamaan rikollisia. Kysymys on siis "Järjestäytyneen yhteiskunnan" tekemistä rikoksista yksityishenkilöä ja hänen perhettään vastaan. Valtiollisten elinten rikollisen toiminnan takia olemme menettäneet käteistä rahaa noin 100.000 euroa ja jääneet työttömyysturvan ja siihen liittyvien tukimuotojen ulkopuolelle. Lisäksi lainvalvojat estivät käännöstoimiston perustamisen venyttämällä toimiluvan selvittelyn monivuotiseksi. Hallussamme olleen rakennustyömaan arvoa yliarvostamalla myös toimeentulotuen hakeminen tehtiin mahdottomaksi. Tapahtumain kulku on lyhykäisyydessään seuraava:


Tein oikeuskanslerille selvityspyynnön 11.01.2000. Kirjelmäni koski asiointiani viranomaisten kanssa sen jälkeen, kun 07.07.1998 olin jäänyt palkkatyötä vaille ja menin sellaista työvoimatoimistosta etsimään. Keväällä Eduskunnan oikeusasiamiehen toimistossa asiaa hoitanut Mikko Sarja ilmoitti, että vastausta voi joutua odottamaan vielä joitakin kuukausia, koska minun asiaani ennen hoidettavana on 14 kantelua. Asiaa oli kuitenkin hoidettu, sillä sain nähtäväkseni ja kommentoitavakseni Oikeuskanslerin työvoimatoimistolle, Kelaan, lääninhallitukselle ja TE-keskukselle esittämät kysymykset ja mainittujen toimistojen vastaukset niihin. Vastaukset oli lähetetty minulle kommentoitavaksi. 09.05.2001 päivättyyn vastinepyyntöön vastasin 16.05.2001 ja ryhdyin odottamaan, kuinka nopeasti neljäntoista asian nippu viranomaisen työpöydällä käsitellään. Kun aikaa näytti kuluvan, pidin viranomaisen ajan tasalla lähettämällä kaksi täydennysosaa selvityspyyntööni.


Oikeuskanslerin toimistossa asiaa hoitanut Mikko Sarja oli jossain vaiheessa poistunut kuvioista, ja asiani oli siirtynyt Judströmin hoitoon. Judström tuntui olevan vaikeasti tavoitettava henkilö, mutta sain kuulla hänen äänensä puhelimessa muistaakseni vähän ennen vuoden 2001 loppua. Kevättalvella 2002 aloin kuitenkin epäillä, että koko juttu Judströmistä on satua. Ehkäpä vain joku pelle oli esiintynyt Judströmin nimellä ja pitänyt hauskaa siellä Oikeuskanslerin toimistossa kustannuksellani? Vihdoin pyysin saada keskustella hänen esimiehensä kanssa, mutta esimieskin oli tavoittamattomissa. Lopulta langan päähän saatiin joku esimiehen varamies, jolle kerroin epäilyni siitä, että Judström on haamuolento, jota itse asiassa ei ole olemassakaan. Se auttoi. Sain kirjeen oikeuskanslerin virastolta 2002-06-27, jossa asiaani luvattiin vastaus kohtuuajassa.


Apulaisoikeuskansleri Jaakko Jonkan ja esittelijä Marja-Liisa Judströmin allekirjoittama "vastaus", Dnro 48/1/01 on päivätty 17.06.2002. Siinä todetaan mm. että vastinepyyntöön lähettämä vastineeni on ollut apulaisoikeuskanslerin käytössä. Vastauksensa Apulaisoikeuskansleri ilmoitti jakavansa kahteen osaan siten, että lääninhallitukselle esittämäni tiedustelu ammatinharjoituksen luvanvaraisuudesta tullaan ilmoittamaan erikseen. Vastaus esitettiin nimellä "päätös" ja se oli päivätty 22.04.2003 diaarinumerolla Dnro 678/1/02. Sen allekirjoittajina esiintyvät Nils Wirtanen ja Marja-Liisa Judström.


Nyt elämme vuotta 2006. Asiat ovat edenneet niin pitkälle, että pian on mahdollista kirjoittaa yhteenveto siitä, minkälaisen henkilökohtaisen "köyhyyspaketin" herrat Lipponen, Vanhanen ja heidän esikuntansa ovat meille rakentaneet.


Perheessämme on 8 lasta, joista vanhin on 11 vuoden ikäinen. Jos nyt sattuisi käymään niin, että Jumala taivaasta antaisi järjen valon hetkeksi tavoittaa maamme pimeimmät sielut, he varmaan menisivät ikiajoiksi häpeämään. Todennäköisempää kuitenkin on, että Jumala rankaisee ei ainoastaan Lipposta, Vanhasta ja heidän esikuntaansa, vaan koko kansaa antamalla myös äänestäjien maistaa omaa lääkettään. op/2006-08-30Tekstiviesti toveri Heinäluomalle


Arvoisa toveri Heinäluoma. Olette vaatineet Israelilta takuita rauhanturvaajien turvallisuudesta ehtona rauhanturvaajin lähettämiselle Libanoniin.


Ajatellaanpas nyt niin, että naapurini hyökkää päälleni kirves kädessä ja tappaa muutamia pojistani, ja vie pari poikaa menneessään. Sen jälkeen minä yritän vapauttaa poikani, mutta siinä vaiheessa poliisilta tulee ilmoitus, että hän tulee paikalle ja lupaa ottaa naapurilta kirveen pois. Minä hyväksyn ehdotuksen, ja luovun takaa-ajosta. Mutta sitten poliisi ilmoittaa, että hän ei otakaan naapurilta kirvestä pois, eikä ylipäätään tule edes paikalle, jos minä en takaa hänen turvallisuuttaan.


Toveri Heinäluoma. Kukaan ei voi suojella niitä, jotka lähtevät sotimaan Jumalaa vastaan. Ja te olette jo lähteneet siihen sotaan. Me kristityt koemme sen ensimmäisenä. Minun ja perheeni osalle teidän sotaretkenne on jo aiheuttanut - tulonmenetyksiä lukkuunottamatta - noin 100.000 euron menetykset, mutta meillä on vielä henki tallella, kiitos Jumalan. Mutta teidät Jumala vie sinne Israelin vuorille, eikä teitä kukaan auta, sillä teidät viedään sinne vain yhtä tarkoitusta varten: rangaistavaksi.Tekstiviesti Matti Vanhaselle


Libanon on ollut sodassa Israelin kanssa vuodesta 1948 lähtien. Nyt minä olen kuullut, että 12.07.2007 klo 9.05 aamulla Libanonista erään maan virallisen puolueen, Hizb Allahin joukot alkoivat tulittaa naapurimaan, Israelin siviilikohteita raskaalla tykistöllä ja ampumalla raketteja. Muutamia siviilejä haavoittui. Sitten Hizb Allahin eli Allahin puolueen joukot tunkeutuivat maahan ja tuhosivat Israelin rajaa vartioineen panssaroidun ajoneuvon, jolloin muutama sotilas kuoli ja kaksi eloonjäänyttä otettiin sotavangeiksi. Sieppaajien takaa-ajoon ryhtynyt israelilainen tankki tuhoutui Libanonin puolella, ja sen miehistö kuoli. Myös ruumiita noutamaan mennyt Israelin sotilas kuoli. Nyt kuitenkin olen Yleisradion uutisista moneen kertaan kuullut, että Israelin aloittamat vastatoimet johtuisivat kahden israelilaissotilaan sieppauksesta.


Sodan alun tarkka selvittäminen on tärkeä siksi, että sen perusteella selvitetään olivatko vastatoimet "kohtuuttoman rajuja" vai ei. Olen vakuuttunut, että et pysty puolustamaan "eduskunnan radion" versiota tapahtumien kulusta.


Koska teillä, kuten muillakin hallituksenne ministereillä ei näytä olevan kykyä arvioida kansainvälistä tilannetta, yritän kertoa uudestaan sen, mitä me siitä vasti'ikään täällä Kurussa haastelimme. Uimarannalla tapaamani keskustelukumppani oli muuten itse työssä siinä teidän eduskuntanne radiossa, ja oli ilmeisen kiinnostunut tietämään, oliko heidän firmansa propaganda mennyt läpi.


Kuvitteles nyt Matti, että keskustapuolueella olisi noin viisi tuhatta ohjusta ja sinulla olisi tapana ampua parikymmentä kappaletta niistä joka päivä vaikka Pietariin. Sitten Venäjältä tulisi nootti, että sen pelin pitää loppua, mutta sinä et vaan lopettaisi. Silloin Tarja menisi Vladimirin luo, ja sanoisi, että älä hikeenny, toveri hyvä. Se on tuo meidän keskustapuolue vain vähän sellainen "jumalan puolue", tiedäthän sinä, sellainen "kalvinisti". Ja sitten, ensin nauraa hihiteltyäsi Tarjan kanssa, sinä päättäisit panna jonkun pikkukylän raunioiksi siellä Pietarin liepeillä ja tappaa muutamia kaalimaan vartijoita, ilman, että Vladimir vieläkään suuttuisi. Mutta kun se sitten lopulta suuttuu, sinä hyppisit ilosta tasajalkaa, ja huutaisit koko maailman kuullen: SE SUUTTUI, SE SUUTTUI, NÄKEEKÖ NYT KAIKKI, SE SUUTTUI! SE on … Ja sitten paikalle kutsuttaisiin yykoonmiehet todistajaksi..


Uskotko sinä Matti todella, että Putin kuvaamassani tapauksessa pysyisi täysin toimettomana? Minä en nyt puhu poliittisesta juonittelutaidosta. Kun heität Lordi-naamarit pois, ymmärrätkö? No, miksi siis Israelin pitäisi antaa terroristien syöstä israelilaiset mereen?


Osmo Pöysti

Pakolainen Sintolan Kotniemestä

Kurussa 2006-07-23
VÄÄRYYDEN PALKKA


Stalin ja hänen taustavaikuttajansa eivät ottaneet huomioon realiteetteja. Jumala valvoo kaikkia toimia. Jumala pitää yllä vanhurskautta. Jumala pitää huolen siitä, että kaikki saavat ansioittensa mukaan, paitsi ne, jotka ovat saaneet armahduksen ja armahtavat muita. Niitä, jotka hänen nimeään loukkaavat, Jumala ei jätä rankaisematta. Ja olisi melkoinen virhe luulla, että Jumala jättäisi rankaisut johonkin epämääräiseen, haudantakaiseen tulevaisuuteen. Stalin ja hänen maansa saivat ansioittensa mukaan ja saavat vieläkin. Ja tulevat saamaan aina siihen asti, kunnes Leninin, Marksin ja Engelsin ja muiden vastaavien patsaat on poistettu ja Jumalalta pyydetty armoa ihan tosissaan. Turha siinä on taloustieteilijöiden lupailla talousihmettä viidessäsadassa päivässä.


Työmaan tullimies kysyi, mitä hänen kannattaisi tehdä anopin ruplille. Anoppi oli kerännyt elämänsä aikana 6000 sellaista ruplaa, jossa oli Leninin kuva. Niitä samoja, joita joskus ennen vaihdettiin markkoihin kurssiin rupla seitsemästä markasta. Eli siis yli euron kappale. Siihen aikaan Volgan hinta Venäjällä oli 6000 ruplan luokkaa ja insinöörin kuukausipalkka 132 ruplaa. Aika hyvä saavutus mummolta. Mutta sitten vääryydelle rakennettu utopia sortui. Neuvostoliitto oli sotinut Jumalaa vastaan ja hävinnyt. Reaalimaailmassa propagandalla ei ole merkitystä. Leninin kuvalla varustettu raha menetti kaiken arvonsa. Kehoitin tullimiestä ostamaan tapettiliisteriä ja tapetoimaan mummon huoneen kuvilla, joita hän oli niin säästellyt.


Muutama vuosi myöhemmin asuimme lähellä Moskovan keskustaa talossa, joka oli rakennettu puoluetta hyvinpalvelleille neuvostoihmisille. Muutamia viikkoja olimme kuunnelleet ihmetellen rappukäytävästä kuuluvaa valitusta. Arvelimme, että se voisi olla sairas kissa tai joku sellainen. Ääni oli sama, kuin koiralla, jonka yli auto on ajanut. Joskus ääni kuului vastapäisestä asunnosta. Mutta sitten tapasimme käytävässä vanhahkon, uikuttavan naisen. Hänen vatsansa oli kovasti kipeä. Nainen kertoi, että hän on soittanut lääkärille monta kertaa, mutta ambulanssia ei ole vain tullut. Lupasin soittaa, ja ambulanssi tuli kohta. Kun mummon asia näytti hoidetulta, saimme uutta kummastelemista. Mummon asuntoon tuli uusia asukkaita, jotka vaihtoivat ovet teräsoviin ja kantoivat mummon pesän pihalle. Mummo ei koskaan palannut asuntoonsa.


Jumala pitää huolen kunniastaan: Oikeudenmukaisuudesta. Kaikesta, mitä sossut toveri Stalinin johdolla tekivät, Jumala on vaatinut tekijät ja heidän äänestäjänsä tilille. Mitään ei ole unohdettu, vaikka minkäänlainen kansainvälinen "oikeus" tai muu sellainen ei ole tovereiden tekoihin puuttunut. Kaikki ovat saaneet maksaa siitä, että yhteisö uskoi utopiaan ja uskonsa takia salli kaikki ne kauheudet, jotka sosialismin nimissä tehtiin.ILLUMINATI SUOMEN KIMPUSSA


Stalinin hymyilevien propagandakuvien takana oli toinen maailma. Puoluesihteerillä, kuten kaikilla oli taustavaikuttaja, jonka edustajaa sanottiin politrukiksi (polititsheskij rukovoditelj - poliittinen johtaja/ohjaaja/sihteeri). Stalinin taustavaikuttajan edustaja, toveri Lazar Kaganovitsh piti huolen siitä, ettei toveri Stalin poikennut sosialismin kaidalta tieltä.


Stalin oli nuorukaisena opiskelemassa papiksi, kun hän sai käteensä nykyaikaisen rasismin isän, Charles Darwinin kirjan "Lajien synty luonnollisen valinnan kautta; eli suosittujen rotujen säilyminen elämän taistelussa". Kirja käännytti Stalinin. Pappiskandidaatista tuli humanisti, tieteellisen maailmankatsomuksen kritiikitön kannattaja. Stalin, jonka oikea, georgialainen nimi vielä silloin oli Dzhugashvili, omaksui Darwinin rasismin kaikessa sen karmeudessaan. Helppoahan se oli, sillä myös Darwin oli entinen pappiskoulun oppilas, Cambridgen yliopistosta. Ja kun paholaiselle antaa pikkusormen, se vie koko miestä, ellei mies ole niin viisas, että noudattaa Jeesuksen neuvoa: "Jos sinun oikea kätesi viettelee sinua, hakkaa se poikki ja heitä luotasi; sillä parempi on sinulle, että yksi jäsenistäsi joutuu hukkaan, kuin että koko ruumiisi menee helvettiin".


Poliittinen media pitää yllä myyttiä siitä, että Stalin yksin kantoi vastuun sosialismin nimissä tehdyistä hirmutöistä. Tosiasiallisesti Stalin oli paholaisen koukussa ja noudatti prikulleen kansainvälisen edistyksellisen liikkeen ohjelmaa, jonka tarkoituksena on paholaisenvallan perustaminen maan päälle. Sosialistit sanovat sitä maailmanvallankumoukseksi. Nyt ohjelmaan nimenä on globalisaatio. Siihen pyritään kuuden kohdan ohjelmalla, joka tuli käyttöön vähän ennen Ranskan vallankumousta. Ranskassa illuminatien järjestämä terrori kesti vajaan vuoden, Venäjällä vuosikymmeniä.


Suomessa Stalinin temput tunnettiin, eikä niitä kunnioitettu. Siihen kolmannen sosialistisen internationaalin johtajat vastasivat sodalla, jonka jälkeen kehitys on kulkenut edistyksellisten humanistien poliittisen ohjelman mukaisesti aivan juuri niin, kuin mitä Raamatun Ilmestyskirjassa on kerrottu.


Jumalan kansan ei ole koskaan tarvinnut vaeltaa pimeydessä. Mutta suomalaiset ovat käyttäneet tämän mahdollisuuden huonosti hyväkseen. Juuri nyt tarvitaan uskonnollista lukutaitoa, ja enemmänkin, sillä illuminatien vanhoilla ohjelmilla rakennetaan nyt Euroopan Unionia, Yhdistyneitten kansakuntien maailmanvaltaa ja Uutta Maailmanjärjestystä. Salaseurojen johtaman "kansainvälisen yhteisön" järjestelmä on niin kattava ja totaalinen, että ainut keino oikean ja väärän havaitsemiseen on turvautua Pyhän Jumalan Hengen apuun.


Paholaisen agentit vaativat, että "uskonto pitää erottaa politiikasta". Kun kenraali Hägglund sanoo, että pienen kansan on uskottava itseensä, hän puhuu tarkoin harkittua propagandaa illuminatien pussiin.


Suomi voitti talvisodan torjuntataistelut, koska Jumala oli niin päättänyt ja vuosi ennen sodan alkua Viipurin tuomiokirkossa Mikko Reposen suulla ilmoittanut. Kun Sosialististen Neuvostotasavaltojen Liiton 20.000 miestä työntyi pitkin Raatteen tietä kohti Suomussalmea, puolen tusinaa miestä ja Jumalan lähettämä pakkanen pysäytti heidät. Kun viikkoa myöhemmin avuksi saatiin sata miestä, heidän tehtäväkseen jäi vain 20.000 tuhannen miehen hyökkääjän tuhoaminen. Yksi suomalainenkin taisi kuolla. Kun nälkiintyneelle joukolle, joka seitsemän vuorokautta oli taistellut pakkasessa taukoamatta siirtyen paikasta toiseen pysäytetyn vihollisen ympärillä, tuotiin hernekeittoa, mies söi liikaa. Hänet vietiin pois, eikä kertoja (Matti Moilanen Suomussalmen kirkonkylän Isoltavaaralta) tiennyt, mitä miehelle sitten tapahtui.


Jumala voi pysäyttää 20.000 miestä seitsemän miehen seuralaisena, mutta strategian laitoksella sellaiseen tuskin uskotaan, oli näyttö miten vahva tahansa.


Talvisodan taistelijat uskoivat Jumalaan, eivätkä niinkään Suomeen. Silloin osattiin olla terveesti kriittisiä. Mutta nyt sellaisilla puheilla ei pääsisi kenraaliksi. Ja jos joku vielä sanookin, että pienen kansan - tai ison - ainoa turva on Jumalassa, se katsotaan uskonnoksi. Sitten ruvetaan tutkimaan, mitä uskonnonvapauslaki sanoo lauselmasta. Olisiko aihetta syyteharkintaan? Onko asiaankuuluvat luvat kunnossa ja valvontailmoitukset tehty? Onko lausunto annettu paikassa, joka saa valtionavustusta? Olisiko valtionavustus poistettava? Onko lausunnon esittänyt henkilö henkisesti tasapainoinen? Pitäisikö hänet laittaa pakkohoitoon?


Paholaisen taktiikkana on ensin höynäyttää, sitten painostaa, ja viime vaiheessa tappaa. Raamattu kehottaa varautumaan kaiken varalle:


Koetelkaa itseänne, oletteko uskossa; tutkikaa itseänne. Vai ettekö tunne itseänne, että Jeesus Kristus on teissä? Ellei, niin ette kestä koetusta. (2.Kor 13:5).


Jumala lupaa vanhurskasten ylösnousemuksen vain voittajille.


Osmo Pöysti


Takaisin Osmon kotisivulle