JALKAVÄKIMIINAT SOSIALISTISEN INTERNATIONAALIN TIELLÄ

Kuru, Finland

2004

Copyright ©: Osmo Pöysti

Yleisradio vaati tänään 2004-07-21 puolustusministeriötä tilille siitä, miksi Kääriäinen vastustaa ulkoministeriön jalkaväkimiinoihin ottamaa kantaa. Ponjatno? Hyvä. Jatketaan. Mutta ensin kerron keskustelusta, jonka kävin Lopen kirkonkylässä tätini miehen, Toivo Karppisen kanssa, yöpyessäni heillä erään Venäjän matkani alussa.

 

Rajajoen miinakentät ja niiden polkijat

Sodan aikana Toivo oli Rajajoella vartioimassa, etteivät Kolmannen Sosialistisen Internationaalin joukot päässeet Suomen puolelle. Rajajoen penkereet ovat mäntymetsää kasvavaa kuivaa hiekkaa. Joen Suomen puoleisen rannan hiekkaan oli kätketty valtava määrä maamiinoja, joiden takana sotilaat odottivat juoksuhaudoissaan ja korsuissaan valmiina torjumaan hyökkääjän toimia, olivatpa ne sitten millaisia tahansa.

Suomenlahteen laskeva Rajajoki sijaitsee noin 40 kilometrin päässä Pietarin keskustasta. Sodan aikana saksalaiset yrittivät valloittaa Pietarin, jota silloin kutsuttiin Leningradiksi. Saksalaisten onnistuikin päästä 20 kilometrin päähän kaupungista, nykyisen Pulkovon lentokentän takana kohoaville harjuille, josta heidän tykkinsä ylittivät kaupungin keskustaan asti. Suomen suunnasta rajan yli ei tykeillä ammuttu, eivätkä suomalaiset osallistuneet muutenkaan saksalaisten hankkeeseen kaupungin valtaamiseksi. Suomalaisten pyrkimyksenä oli estää venäläisten tulo Suomeen.

Kun venäläiset aloittivat suurhyökkäyksensä Rajajoen yli Karjalan kannakselle, he joutuivat kulkemaan miinakenttien yli. Miinanpolkijoiksi venäläiset olivat valinneet lapsia, etteivät suuren neuvostoarmeijan sotilaat kuolisi suomalaisten miinoihin ja konekiväärituleen.

Toivo ei hyväksynyt sitä, että olin lähdössä Venäjälle, koska ihmiset siellä ovat pahoja. Vastasin, että tiedän kyllä; mutta sitä suuremmalla syyllä minä käyn mielelläni katsomassa niitä Jumalan pyhiä, jotka ovat säilyttäneet jumalallisen ihmisarvonsa sellaisten ihmisten keskuudessa. Silti ymmärsin Toivoakin; hän ei vain tuntenut niitä venäläisiä, joita maailmanvallankumouksen sokaisemat ihmiset vainosivat samalla tavalla kuin kohtelivat omia lapsiaankin.

Rajajoki on minullekin tuttua seutua. Vuonna 1967 olin Suomi-Neuvostoliitto-seuran järjestämillä, kalliilla kielikurssilla Dyynien lomahotellissa Rajajoen rannassa. Hotellin lentopallokenttä oli niin lähellä jokea, että pallon saattoi helposti lyödä jokeen. Vastarannalle ja metsikköihin meno oli kielletty miinavaaran vuoksi. Joku paikallinen pikkupoika oli kuitenkin astunut metsässä miinaan ja menettänyt jalkansa. Miinojen pois raivaamista venäläiset eivät harrastaneet. Lapsien henki oli venäläisille vuonna 1967 edelleen yhtä halpa, kuin mitä se oli ollut 23 vuotta aikaisemmin.

 

Merkillinen haastattelu

Puolustusministerin haastattelu 2004-07-21 oli merkillinen. Yleisen syyttäjän tavoin puhunut haastattelija, mutta myös ministeri Kääriäinen varoivat tarkoin kertomasta, mistä oikein on kyse. Vai oliko haastattelu vielä leikattukin sen lisäksi, että yleisradion kuulustelija kävi vain keskustalaisen ministerin kimppuun, mutta ei sosialistisen ulkoministerin, tai hänen vaatimuksiensa kimppuun? Olen kuitenkin aivan varma, että sekä haastattelija, että Kääriäinen tiesivät myös ne todelliset syyt, miksi koko asia on jatkuvasti esillä samaan tapaan, kuin Sosialistisen Internationaalin muutkin kestokampanjat.

Sosialisti Tuomioja saa luonnollisesti tukea Sosialisti Haloselta. Mutta kun puhutaan siitä, että Suomi jää yksin Euroopan Unionissa, jollei se luovu jalkaväkimiinoista, niin silloin alkaa jo uhittelu Solanalla. Äärivasemmistolainen Solana on hyvä panna merkille, sillä se on konkreettinen nimi. Jos Solana vaatii, onko ei-sosialistien polvistuttava?

Kekkosen aikana meitä peloteltiin Moskovan vihalla, nyt suomalaisia pelotellaan kansainvälisen maineen menetyksellä. Millainen on Suomen maine? Kääriäinen ei tunnustanut kuulleensa edes vihjailuja kansainvälisen maineen menetyksen suuntaan. Mutta Tuomioja ja Halonen olivat - vai miten se oli, herra haastattelija? Jos Tuomioja ja Halonen ovat kerran kuulleet haistatteluja, niin miksei meille ole kerrottu kuka haistattelee? Jospa asia onkin niin, että haistattelija onkin se sama alamaailman pöpö, joka johti Sosialistista Internationaalia silloin kesällä 1944? Ahtisaarikin puhui jostakin kansainvälisestä yhteisöstä, mutta jätti täsmentämättä, onko kyse Sosialistisesta Internationaalista vai mistä. Jolleivät maineen menetyksellä pelottelijat pysty nimeämään edes kritiikin esittäjän nimeä ja asemaa, on pelottelu katsottava pelkäksi demagogiaksi, jolla suomalaiset sosialistit ajavat itse oman uskontonsa päämiehen asiaa.

 

Jalkaväkimiinat - demagogian ase

Neuvostoliiton kaaduttua kilpailu sosialismin johtavan valtion tittelistä on ollut kovaa. Clinton yritti sitä, ja ranskalaiset ovat omineet itselleen johtavan roolin kristinuskon vastaisessa taistelussa. Mutta useimmat salaseurojen hankkeista ovat tulleet julkisuuteen Kanadan sosialistisen hallituksen kautta ja sieltä yleiseen jakeluun YK:n toimesta.

Kun kello on jo puoli kaksi yöllä, en edes yritä tehdä tarkempaa selontekoa Kanadan hankkeista, mutta käytettävissäsi on artikkeli vuodelta 1999. Vaikka Carl Teichribin artikkeli

http://www.crossroad.to/text/articles/carl_teichrib-6-99.html on niinkin vanha, hänen kirjoituksestaan löytyvät jo monet niistä iskusanoista, joita suomalaisetkin demagogit nyt ahkerasti tolkuttavat. Artikkelissa tulevat hyvin esiin myös Maurice Strongin osuus maailmanvallankumouksen eli globalisaation puuhamiehenä, sekä monet niistä kampanjoista, joilla sitä tehdään. Nimeltä mainittuja ovat mm. "kestävä kehitys", se "maakirja", joka nyt on annettu Gorbachevin bisnekseksi ja niin edelleen. Maamiinoja ei artikkelissa mainita, mutta sehän on vain pieni osa suurta suunnitelmaa.

 

Ennustettu juttu

Ennen kuin menen nukkumaan, mainitsen vain, että globalisaatiolla on suuri tulevaisuus. Raamatun ennustuksia miltei kaikki asiantuntijat tulkitsevat niin, että Saatanan valtakausi maailmanhallituksen johdossa kestää 7 vuotta, joista ensimmäiset kolme ja puoli vuotta näyttää menevän kohtalaisen hyvin, ainakin niiden mielestä, jotka Saatanaa kannattavat. Mutta sitten alkaa se toinen vaihe, joka päättyy siihen, kun Herra tuhoaa vastustajansa "suunsa henkäyksellä".

Hyviä lukuhetkiä,

Osmo Pöysti 2004-07-22 klo 1:43

PS:

Valtion propagandakoneen kampanja näkyy jatkuvan. Ennen puolta päivää 2004-07-22 Jaakonsaari jo ehti lisätä, että luopumalla jalkaväkimiinoista Suomi painostaisi Amerikan Yhdysvaltoja luopumaan jalkaväkimiinoista. Kuulitteko! Ja että asiasta varmasti syntyisi harhaanjohtavia käsityksiä, Jaakonsaari/Yleisradio jätti lisäksi mainitsematta, että Venäjän Federaatio tai Kiina eivät ole nekään luopumassa jalkaväkimiinoista eikä Venäjän Federaatio ei ole edes suoriutunut sitoumuksistaan kemiallisten aseiden hävittämiseksi.

Jos Ribbentropin sopimusta vastaava sopimus on jo laadittu kolmannen maailmansodan aloittamista varten, olisi illuminatien helpompi jakaa maailma, jos kaikki pikkumaat olisi jo ennakolta riisuttu aseista. Ja koska maailmansotaa ei käydä turhan vuoksi, voitaisiin kiihdyttää niiden rotujen hävitystä, joista nykyaikaisen rasismin isä Charles Darwin jo pian 150 vuotta sitten ennusti, että ne tulevat kuitenkin häviämään. Ja samalla Ranskan illuminatit pääsisivät toteuttamaan rakkainta unelmaansa, Jeesuksen nimen hävittämistä maailmankirjoista.

Enver Hoca kävi koulunsa Ranskassa ja Belgiassa. Pol Pot kävi koulunsa Ranskassa. Mutta kuka on tämä Jaakonsaari, josta Yleisradio puhui aamulla? Kävikö hänkin koulunsa Ranskassa?

op/2004-07-22 klo 11:36

Takaisin Osmon kotisivulle