Auringonpalvonta on vanhin uskonto. Sen muunnokset ovat levinneet yli koko maanpiirin ja vaikka kristinusko on ajanut sen ahtaalle, on se tekemässä komeaa come-backia Yhdistyneitten kansakuntien ja erityisesti UNESCON suojeluksessa.

Osmo Pöysti: KUMPUJEN YÖSTÄ

Copyright ©: Osmo Pöysti

2003-2007

Kuru, Finland

Päivitetty: 2007-07-29

 

Keskustelimme eilen kolmen marilaisen tytön kanssa siitä, voiko suuri kansa kuolla. Yksi heistä kuului Joshkar-Olassa toimivaan seurakuntaan "Jumalan suurlähetystö", ja kaksi marilaiseen kotiseurakuntaliikkeeseen. Meille vastaus oli selvä. Jos kansa noudattaa Jumalan tahtoa, se ei koskaan kuole, mutta kansaa, joka hylkää Jumalan tahdon, ei mikään voima maailmassa pysty pitämään elossa. Esimerkiksi tästä kelpaa Rooma. Vaikka sitä kuinka yritetään henkiin herättää, niin tosiasia on, että Rooma on kuollut. Ei ole sellaista kansaa, jossa näin aamusella kahvipöydän ääressä puhuttaisiin latinaa. Rooman uudelleenherättäminen on pelkkää luurankojen kalistelua ja kuolevien örinää.

Noin kymmenen vuotta sitten tarinoimme marilaisten menneisyydestä miesten kanssa metsän laidassa. Miehet, maan kulttuurielämän huipulta, taisivat olla animisteja, mutta uhrimenoissa käytettiin kyllä sitä slaavilaistakin hengentuotetta, vodkaa. Miehet ihmettelivät, kuinka ennen viiden miljoonan ihmisen kansa on kutistunut puoleen miljoonaan. Sorronko takia, vai olisiko siihen sittenkin joku toinen syy?

Marin asia on vielä korjattavaksi, jos vain maria puhuville tytöille löytyy kolme maria puhuvaa uskovaa miestä. Rooman laita on toinen. Se hylkäsi Raamatun, eikä se enää herää. Se, mitä paavi, Habsburgit ja "perustuslaki" ehkä saavat aikaan, ei ole Rooma, vaan viimeinen yritys tuhota ne, jotka vielä Jumalan tahtoa tottelevat ja elävät.

Niilo Ylivainio sanoi 01.10.1977 näin:

Ne on mustat pilvet, jotka vyöryy kohti Eurooppaa. Ja näiden pilvien alla jäljelläoleva kansa itkee ja vaikeroi, valittaa ja valittaa, näkee nälkää ja puutetta, työttömyyttä ja kurjuutta, väkivaltaa ja kirousta. Sitä mitä ihmiset eivät haluaisi. Mut se tulee, se tulee.

Kansat, jotka ovat vaihtaneet Jumalan kunnian uskonnolliseen höpöön, eivät tulevasta myrskystä selviydy. Myös frankkien jälkeläisten pitäisi ymmärtää tämä, ennen kuin on myöhäistä. op/2007-07-29

 

Nollatoleranssi

Ei-kristitytkin puhuvat nyt suvaitsevaisuudesta? Kuka hullu niille on mennyt siitä puhumaan? Pitäisi ymmärtää, että ne kuitenkin vääristävät koko asian perverssiin. Ne sanovat jo: "Nollatoleranssi suvaitsemattomuudelle!"

 

Tähän on tulossa tekstejä

Palvelivatko sumerit apinoita?

Nimrodin paluu, nousu ja loppu

Takaisin Osmon kotisivulle