Vai muka kysymys ilman vastausta

op/2012-05-10

Helsingin Sanomissa oli 10.05.2012 sivulla D7 juttu nimeltä Anders Breivik on kysymys ilman vastausta. No kun ei sinne päinkään. Tapaus Breivik on päivänselvä. Breivik on Norjan TV2 julkaisemien tietojen mukaan vapaamuurari, ja hänen manifestonsa, kts. http://hotfile.com/dl/124843184/2315d8e/2083-AEuropeanDeclarationofIndependence.docx.html on täysin yhteneväinen jesuiittojen, vapaamuurarien ja muiden okkulttisten saatananpalvojien ideologioitten kanssa.

Katsoin illalla videon, jossa norjalaiset poliisit ja psykologit väittivät Breivikin maailmankuvan olevan niin paljon tavallisen ihmisen maailmankuvasta poikkeava, että häntä on pidettävä hulluna. No, palataan tähän hulluuden määritelmään joskus toiste. Mutta jos nämä samaiset poliisit ja psykologit olisivat tutkineet jesuiittojen ja EU:n johtajien maailmankuvaa, he olisivat joutuneet julistamaan myös heidät hulluiksi, sillä heillä ja Breivikillä on samanlainen maailmankuva.

Olin talvella menossa Hartolan Vuorenkylästä Luhangan Sydänmaalle, ja jouduin kysymään tietä parilta kylän mieheltä. Matkaa paikkakuntien välillä oli ehkä kuusi kilometriä. Miehet kertoivatkin, että tietä oli tehty sekä Sydänmaalta päin, että Vuorenkylästä päin, mutta välille oli jätetty muutama sata metriä tietä tekemättä. Neuvoivat kiertämään Tammijärven kautta. Mutta tientekijäin hulluudesta kerrottuaan, miehet antoivat kokonaisarvion koko EU:n ja Orjasuomen touhuista. Kylän miesten arvio EU:n ja Orjasuomen johtajien touhuista oli täysin sama, kuin norjalaisten poliisien ja psykologien arvio Breivikistä: Hulluja ne ovat.

Millainen Breivikin ja muitten vapaamuurarien maailmankuvan sitten on? Joudun vielä kerran suosittelemaan Walter J. Veithin luentosarjaa, jossa hän käy perusteellisesti koko lusiferinpalvojien ideologian. Luentosarja on pitkä, 36 noin puolentoista tunnin videota, mutta pitkä se on Breivikin manifestokin. Pitkistä aineistosta on kuitenkin hyötyä, sillä ne eivät jätä mitään arvailujen varaan. Dokumentit täsmäävät. Veith selosti jo kymmenen vuotta sitten kristallinkirkkaasti sen, mitä Hesari vielä tänäänkin väittää kysymykseksi, johon ei ole vastausta. Kyseinen luentosarja löytyy osoitteessa http://amazingdiscoveries.tv/c/2/Total%20Onslaught%20-%20English/ Samasta linkistä aukeavat myös käännökset muihin kieliin.

Ikävä kyllä, Breivik tai EU:n johtajat eivät ole hulluja. Tuskin heidän aivotoiminnoissaan mitään vikaa on. Ongelma on heidän palvomassaan jumalassa. Heillä ja Breivikillä on sama ajatusmaailma ja sama jumala, joka paljastetaan vasta vapaamuurarien ylemmän asteen johtajille jaettavassa ohjekirjassa Morals and Dogma (Moraalit ja Opit). Vapaamuurarien jumala on Lucifer ja heidän pahin vastustajansa on Jeesus Kristus, mikä tuo mukaan myös ne juutalaiset, jotka tunnustavat Uuden vasemmiston oppeja. Näillä Lusiferin palvelijoilla on yksi yhteinen päämäärä: hallita maailmaa, jonka Luoja ja Omistaja on Jumala.

Lusiferin palvelijoiden keskeinen ongelma on kristikunta. Valtaosa kristikunnasta - kirkko ja sen tyttäret - on lusiferinpalvelijoiden hanskassa. Ongelmana ovat vain yksittäiset kristityt, jotka uskovat Jeesukseen. Vapaamuurari Breivikin osuus tässä taistelussa oli tehdä provokaatio kristittyjä vastaan. BBC, CNN, CBS, Suomen (valtiollinen) yleisradio, Norjan Poliisi ja Israelin erikoisesti Skandinavian maiden kristikunnan vastaista vihakampanjaa johtava Manfred Gerstenfeld olivat ensimmäisinä syyttämässä "fundamentalistisia" kristittyjä vapaamuurari Breivikin murhatöistä. Sama nähtiin Davosin kokouksen yhteyteen järjestetyssä seminaarissa Faith and Modernization. Seminaaria johti Tony Blair, mutta järisyttävin paljastus kuultiin Amerikan juutalaiskomitean puheenjohtajan David A. Harisin suusta, kts. http://www.youtube.com/watch?v=rGytW4yh0C8. Kuinka valheellista ja ohjelmoitua näiden suurten propagandalaitosten työ on, käy ilmi siitä, ettei tietääkseni kukaan niistä ole vaatinut vapaamuurarilaitosta lakkautettavaksi.

Hesarin torstaina 10.05.2012 julkaisema puffitarina TV1:n (Suomen valtion televisio) illalla kello 22 lähetettävälle BBC:n videolle "Mies joka murhasi Norjan" on lähes puolen sivun pituinen. Hesari ottaa vakavasti tehtävänsä Uuden maailmanjärjestyksen agitaattorina. Suuressa kuvatekstissä Hesari kirjoittaa: "Breivik kuuluu samaan joukkoon uskonnollisten fanaatikkojen kanssa". Ihme ja kumma, kun kukaan ei vaan ole nähnyt Breivikiä meidän eli "uskonnollisten fanaatikkojen" seurassa. Osaisikohan tuo edes sukkaa kutoa?

Leikki leikkinä. Faktat puhukoot. Maailmassa on kaksi terroristijärjestöä ylitse muiden. Historiallisesti merkittävin on katolinen kirkko, mutta vuodesta 1700-luvun lopulta ensimmäiseksi nousivat sosialistit. Kun juutalaiset sosialistit vuonna 1917 pääsivät valtaan Venäjällä, alkoi sellainen terrorismin kausi, joka vei hautaan yli 50 miljoonaa onnetonta, jotka sattuivat jäämään heidän haaviinsa. Tärkeintä sosialisteille on kuitenkin aina ollut kristittyjen hävittäminen, ja kun sitä jossain tehdään, on Hesari hiljaa kuin kusi sukassa. Mutta Hesari ei ainoastaan vaikene kristittyjen vainoista. Se yrittää edistää niitä systemaattisesti. Yritys panna heidän oman vasikkansa teot kristittyjen piikkiin on vain yksi saatanallinen sotatoimi monien joukossa.

Kun Hesarin nettisivulle 25.07.2011 kello 1:02 yöllä ilmestyi tarina Breivikistä, käytti Hesari asiantuntijanaan norjalaista terroristia nimeltä Lars Gule. En tiedä, onko Petri Immonen koskaan istunut vankilassa terrorismista tuomittuna, mutta jutun sävy on sama kuin Lars Gulen toiminnassa. Hesarilla, Breivikillä ja Gulella on tosiaan paljon hengenheimolaisia, niin että meitä maalaispoikia ihan ihmetyttää.

op/2012-05-10

PS. Jos et ehtinyt katsella YLE:n propagandaa tänään, tulee sitä uusintana 12.5.2012 klo 16:25, eikä varmaan pääty siihenkään ennen kuin Jeesus viheltää pelin poikki.

 

Paluu Osmon kotisivulle