Tähän piti tulla teksti MIELENMUUTOS … mutta se tulikin TÄNNE

Johannes Kastaja, Jeesus ja apostolit aloittivat julkisen toimintansa kehoittamalla ihmisiä mielenmuutokseen. Muutosvaatimus sisältyy myös lähetyskäskyyn. Mutta Jeesus ei ole ainut, joka vaatii muutosta. Minkälaista mielenmuutosta Jeesus ja hänen väkensä siis tarjoavat? Ja minkälaisia muita muutosohjelmia on tarjolla?

 

"Metanoia" ja MUUT MUUTOSOHJELMAT

Osmo Pöysti

Ylöjärven Kuru, Finland

2003-2013

Päivitetty 2013-01-23

 

Tietyt laulelmat säilyttävät arvonsa niin kauan, että niitä sanotaan ikivihreiksi. Mitä parempi laulelma, sitä kauemmin se säilyy ja toisaalta: Mitä huonompi loru, sitä nopeammin tulee UUTUUS… Uusi hallitus, uusi pääministeri, uusi opetussuunnitelma, uudet pelisäännöt, uusi "rakas" ja niin edelleen.

Uutuuksien keksijöiden ammattikunta on perin suuri ja suhteellisen hyvinvoiva, sillä kerran höynäytettyjä ihmisiä on helppo höynäyttää uudestaan. Uskonnollisesti lukutaidottoman henkilön höynäyttämiseen tarvitaan vain kaksi sanaa: "vanha" ja "uusi". Muhammed kuittasi vanhat ilmoittamalla, että hän on uudempi kuin Mooses ja Jeesus; kommunistit höynäyttivät venäläisiä lupaamalla uutta yhteiskuntaa. Ja nyt YK:n työpajat suunnittelevat sille jatkoa: Uutta Maailmanjärjestystä, NWO, New Word Order.

Uutuuksien elinikä on lyhenemässä, mutta samalla uutuuksien markkinointi on tehostunut. Vain sellainen henkilö, jonka virustorjunta on vireä, huomaa "uutuudet". Yleinen mielipide voidaan kääntää muutamassa viikossa, ilman, että ihmiset edes huomaisivat manipulointia.

Myös uutuuksien raakuus on kasvanut sitä mukaa, kun yleisen mielipiteen manipulointi on edistynyt. YK:n piirissä ei ole enää harvinaista, että maailman väestön rajua harventamista vaaditaan julkisesti "luonnon tasapainon" tai muun opin nimissä. YK:n mielenmuutosohjelman päämäärät alkavat kirkastua kaikille aikaansa seuraaville ihmisille. Yleisradiota kuunnellessa olen jo alkanut tarkkailla, milloin ne alkavat hokea "ihmisliha on hyvää…"

Mielipidejohtajien ongelmana ovat uskovat, jotka pitäytyvät kristillisiin arvoihin: Totuuteen, Rakkauteen ja Elämään. Nämä arvot ovat tiettävästi kovin vanhoja arvoja. Jopa luonnonlait perustuvat niihin. Niitä on tosi vaikea mennä muuttamaan, mutta ne voidaan unohtaa, jos seurauksista ei piitata. Maailman johtajat pyrkivätkin korvaamaan uskovien kunnioittamat "absoluuttiset" arvot "poliittisesti korrekteilla" tai "edistyksellisillä" arvoilla.

Mielenmuutoksen aikaansaamiseksi käydään sotia, laaditaan opetussuunnitelmia, käydään kampanjoita ja järjestetään Jeesuksen opetuslapsien raakaa vainoa. Neuvostojohtaja Hrutshev lupasi näyttää viimeisen papin televisiossa, mutta hänen systeeminsä ei siihen pystynyt. Nyt Hrutsheffin kampanjointia jatkavat Yhdistyneet Kansakunnat.

 

YK:n ohjelma

Kun Yhdistyneet Kansakunnat 1940-luvulla virallisesti perustettiin, sillä oli kahdet kasvot. Yleisölle sitä markkinoitiin rauhantekijänä ja filosofeille sitä tarjoiltiin sosialismin lähetysjärjestönä. Asiantuntijoille YK on aina ollut illuminatien salaseurojen julkisjärjestö.

Sosialististen Neuvostotasavaltojen Liiton luhistumisen jälkeen Yhdistyneet Kansakunnat on suurin ja näkyvin kristinuskon vastainen poliittinen järjestö. Uudessa tilanteessa se on terävöittänyt kuvaansa sitä mukaa, kun sen valta on kasvanut. Vuonna 1995 YK:n propagandakoneen, UNESCO:n nimissä julkaistu Luova erilaisuutemme (Our Creative Diversity) on nimestään lähtien illuminatien asialla.

Kirjan "Luova Erilaisuutemme" (Our Creative Diversity) nimi kertoo, että YK perustuu hegeliläiselle filosofialle. Hegeliläisen filosofian mukaan erilaisuuksien kohdatessa syntyy synteesi, joka vie historiallista kehitystä eteenpäin. Siis jos teesin 1 mukaan Pekka varasti 0 euroa, ja teesi 2:n mukaan Pekka varasti 100 euroa, on oikea vastaus näiden kahden teesin synteesi, konsensus, jonka mukaan Pekka varasti 50 euroa. Hegeliläisessä konsensuksessa pidetään lisäksi absoluuttisten totuuksien olevan mahdottomia. Siis, jos joku uskaltaa väittää, että Pekka ei ollenkaan varastanut, on absolutisti, jonka kanssa ei voi edes keskustella. Moraalisesti heikoille tarjotaankin verbaalista itsesensuuria: Älä sano, että Pekka ei varastanut mitään. Sano, että "Pekka varasti nolla euroa". YK, sen alaiset järjestöt ja sen kanssa yhteistyötä tekevät kansalaisjärjestöt ovat tehneet selväksi, että Uudessa Maailmanjärjestyksessä ei absolutisteilla ole elintilaa.

YK:n jäsenvaltiot ovat kovaa vauhtia tekemässä perustuslakeihinsa muutoksia, joissa omantunnonvapaus kielletään. Perustuslakiin kirjattu konsensuspakko on väline, jolla taistellaan Rakkautta, Totuutta ja Elämää vastaan. Näiden jumalallisten ja ehdottomien arvojen tilalle YK on ajamassa omaa, illuminatien maailmankäsitystä. Illuminatien maailmankäsitys ei ole uusi, mutta UNESCO markkinoi sitä uutena. Ihmiskunta haastetaan omaksumaan:

"uusia ajattelutapoja, uusia toimintatapoja, uusia tapoja organisoitua yhteiskunnallisesti eli lyhyesti: omaksumaan uudet elämäntavat".

Our Creative Diversity, UNESCO, 1995, s.11.

Jeesuksen ohjelma

Johannes Kastaja sekä kohta hänen jälkeensä Jeesus aloittivat julkisen toimintansa vaatimalla mielenmuutosta (kts. Matt 3:1-2 ja Matt 4:19). Kun Jeesus lähetti opetuslapsensa Israelin kaupunkeihin, piti opetuslasten kehottaa kansaa mielenmuutokseen. Vielä viimeisinä sanoinaan Jeesus ennen poistumistaan taivaisiin (kreikkalaisen tekstin mukaan "kosmoksesta" eli maasta "eis ton ouranon" eli taivaisiin, kehotti seuraajiaan julistamaan mielenmuutosta, "metanoia" kaikille kansoille, kielille ja kansanheimoille.

Kun sekä Jeesus, että Jeesuksen katkera vastustaja YK vaativat mielenmuutosta, on meidän selvitettävä, mitä eroa ja mitä yhteistä näillä ohjelmilla mahdollisesti on, eli kysyttävä, että mikäs tässä nyt sitten oikein pännii? Oikeastaan se tuli jo sanottuakin, mutta katsotaan asiaa vielä uudestaan Jumalan Valtakunnan vinkkelistä.

Vuorisaarnassa Jeesus sanoo:

Olkaa täydelliset, niin kuin teidän Taivaallinen Isänne täydellinen on.

(Kts. Matt 5:47-48).

Jumalan täydellisyys on eheyttä, uskollisuutta itselleen. Jumala on rakkaus, ilman vähäisintäkään huoruutta tai muuta saastaa; Jumala on Totuus, ilman vähäisintäkään vääryyttä ja epämääräisiä riippuvuuksia. Hänellä yksin on Elämä, ilman kuolemaa tai vaihteen häivää. Jumala on ehyt, ristiriidaton. Jumala on valkeus.

Ihmisen täydellisyys ei ole opillista, teologista täydellisyyttä, vaan oikeiden ratkaisujen tekemistä oikealla hetkellä. Sinun täydellisyytesi on vain sitä, että teet tällä kertaa esillä olevan asian Jumalan tahdon mukaisesti. Ja näin edelleen, askel askeleelta. …

Jatkunee …

Takaisin Osmon kotisivulle