Ensimmäinen miete: Olis kiva, jos joka päivä tulis mieleen joku ajatus … Ärsytyksiä on sitäkin enemmän, ne kun turruttaa meitä ihan tosissaan. Enää tuskin jaksaa muuta panna merkille, kuin sen, mistä suunnasta milloinkin haisee.

Tällä sivulla: Kumpi miellyttää enemmän; Mitä suurempi mainos; Onko sekin mennyt pilalle; Viihde on vankila; Pöyristyttävää tekopyhyyttä; Pahinta koulukiusaamista; Ei rauhaa, vaan orjuus; Usko vs Luulo; Suuri illuusio; Hulluuden puolustus; Komparatiivi; Luuletko pääseväsi taivaaseen; Täydellinen todistusaineisto; Oletko keisarin ystävä; Etsivä löytää; Kädet ylös; Saarnaaja vai omatunto; Ne ja me; Talviaamu; Äänestämisen illuusio; Synnin valta; Sokeat pimeässä; Voidaanko vitsit kieltää; Xenofobia; Ohjelmat; Maailmanlopun nimet; Mihin julkkiksia käytetään; Fallos-kultti; Ja lasten joulupuu; Xiao Min; Luvaton käyttöönotto; Kasvot; Pitkäaikaisvangit; Kasvatuksesta puolustukseen; Kaksinnaineet pappishenkilöt; Karjalan palautus; Tasavalta vai demokratia? Seimen lapsi ja punainen pukki; Kristofobia ja xenofobia; Rangaistaanko Georgiaa?; Kaikki on syntiä kouhoille; Ruotsi näyttää tietä; Kohtuus kaikessa; Uusia sotakorvauksia; Ihmettelen amerikkalaisia kristittyjä; Perustuslaki; Kohuelokuva Jeesuksesta; Vaiettu Jeesus-filmi; Narkomaanit Venäjällä; Euroopan vihatuimmat ihmiset; SUUREMPI VOIMA; Mustien autojen yö; Terroristien koulutuskeskus; Kysäiskääpä sitä Tampereelta; Ranskalainen agitaattori; Roskapostiaktivistien poliittiset päämäärät; Hyeenoita vai sopuleita?; Jäätteenmäen vaatimukset; Jäätteenmäen ministerinvalinnat; Lapsiin kohdistuva riisto; Valtio ottaa velkaa ja privatisoi; Ja taas siitä äänestämisestä; Jees, toveri Lipponen, mutta …, NE SUMUTTAA TAAS, Ruskie neitsyt, valkie neitsyt, NATO vai JUMALA, Mooseksen laki, Venäläisen äidin huoli, Porilaisen pultsarin kertomaa, Mitä arvostat ystävässäsi? Siperia opettaa, Nokian herätys, Isorokkorokotus, Uskontunnustus, Klassinen rasismi ja eläkeuudistus, Halosen uudenvuodenpuhe, Euro on rasismia, Kunnioitetut herrat, Kyproksen kysymys, Srebrenican joukkomurha ja YK, Ylivaltiollinen tuomioistuin tulee, Alamaailmassa kuohuu, YK tuomitsee taas Israelin, YK hyväksyy kansanmurhan, Sotakorvaukset, Terroristien kotimaa, Saako puhelimessa puhua?

MIETE

Osmo Pöysti,

Kuru & Ylöjärvi & Ikaalinen, Finland

2001-2020

Ilmaisjakelut sallitaan.

Lisäyksiä 2020-12-23

 

Kumpi miellyttää enemmän?

Kuula tai mikrosiru ihon alle vietynä on vihollisen voitto sinusta. Siruttaminen saattaa tuntua miellyttävämmältä, mikäli et tiedä, mikä on paholaisen lopullinen tavoite. Ja onhan siruttaminen paholaisen orjaservereillekin miellyttävämpi tehtävä, kuin pahaa-aavistamattoman kylän muijan tappaminen.

 

Mitä suurempi mainos

Mitä suurempi mainos, sitä huonompi tavara. Ja muutenkin, ei Jumalan siunausta millään voi korvata.

 

Onko sekin mennyt pilalle

Vanhan väittämän mukaan aina siitä puhutaan, aina sitä haukutaan, mutta lopulta kaikki kelpaa. Mutta jos sekin on mennyt niin huonoksi, että sitä on pakko mainostaa, niin kyllä se on sitten kovin huonoksi mennyt.

 

Viihde on vankila

Turhuus - ja viihde - on vankila, johon synti vie ihmisen, sillä synnin raskauttama ihminen ei jaksa ajatella.

 

Pöyristyttävää tekopyhyyttä

Euroopan rosvogalleria lähtee selvittämään, onko Puola oikeusvaltio. Hyvä. Ottakoot rosvot opikseen, jos vaikka siellä Puolassa olisi vielä säilynyt jotakin kunniallista. op/2016-01-19.

 

Pahinta koulukiusaamista

Homopropaganda on pahinta koulukiusaamista.

 

Ei rauhaa, vaan orjuus

Suomi sai itsenäisyyden lahjana Jumalalta, mutta joutui orjuuteen ja alkoi maksaa orjuuttajilleen pakkoveroa. Sitä ennen se oli jo menettänyt 10 prosenttia pinta-alastaan, ja joutui huolehtimaan vajaan puolen miljoonan pakolaisen uudelleensijoittamisesta. Kun suureen köyhyyteen saatettu kansa oli maksanut hyökkääjän sotakulutkin, paholaisen internationaali kävi kansan henkisen pääoman kimppuun tarkoituksella tehdä kansasta paholaisen orjia. Lehdistö ja koululaitos miehitettiin ja televisio oli heti syntyessään yksivärinen. Ja sekin onnistui, sillä kansa rakasti paholaista. Presidenttinä oli Kekkonen ja taas Kekkonen, mutta sitten tuli se vielä pahempi Koivisto, joka ajoi selkärankansa kadottaneen kansakunnan pankkiirien orjuuteen. Käypä omaisuus siirrettiin "yksityisille investoreille" ja taloudellisen perustansa sekä oman valuuttansa menettänyt konkurssikypsä valtio liitettiin Papylonian valtakuntaan. Kun omaisuutta ei enää ollut, ja syntyvyyskin oli lopahtanut, alettiin maata täyttää miehitysjoukoilla. Miehitysjoukkojen kulut maksaa tietysti Suomen miehityshallitus. Mutta niinhän se on ollut jo vuodesta 1944 alkaen. Vanhenevalle alkuperäiskansalle alettiin jo kauan sitten antaa sen verran rahaa, että se saa keskikaljaa, että kuolisi äkkiä pois eikä ymmärtäisi, mitä sille on tehty.

 

Usko vs Luulo

Uskolla on perustus, luulolla ei. Siksi sanotaankin: "ettei teidän uskonne perustuisi ihmisten viisauteen, vaan Jumalan voimaan".

Suuri illuusio

Elämä ilman Jumalan sisäistä tuntemista on suuri illuusio.

 

Hulluuden puolustus

Hulluutta puolustellaan usein Aleksis Kiven lauseella "Maailma muuttuu Eskoseni". Ei hulluus muutu, se vain vaihtaa muotoaan, sillä hulluus on muoti-ilmiö. Siitä on liikkeellä mitä erilaisimpia mutaatioita, mutta rajojaan hulluus ei koskaan ylitä. Hulluudessa ei ole koskaan hitustakaan mitään, mikä ei olisi maailmasta. Hulluuden ymmärtämiseksi maailmaa onkin verrattava ikuisuuteen. Ikuisuus ei muutu, mutta juuri sen takia Jumalan valtakunta on toimiva järjestelmä, jopa ainut sellainen, sillä sen ohjaimissa istuu sen perustaja ja Luoja.

 

Komparatiivi

Mitä enemmän kirkonmiehet tietävät Jumalasta, sitä enemmän he häntä vihaavat. Onneksi ne eivät tiedä paljon.

 

Luuletko pääseväsi taivaaseen

Sinä et tule koskaan tekemään mitään sen arvoista, että pääsisit taivaaseen. Älä silti masennu. Tässä maailmassa ei ole ketään muutakaan, joka tekisi jotakin niin arvokasta, että pääsisi taivaaseen. Älä silti masennu. Jeesus on kuollut, ja kun sinä kuolet hänen kauttaan tälle maailmalle, otat ristisi ja seuraat häntä, sinä pääset taivaaseen. Hänen mukanaan, kun hän pian tulee hakemaan omiansa pois tästä maailmasta.

 

Täydellinen todistusaineisto

Filosofit pohtivat, onko Jumala olemassa, ja se se vasta kummallista onkin. Absoluuttisesti kaikki todistusaineisto pienimmästä suurimpaan yksityiskohtaan asti koko maailmankaikkeudessa on todistusaineistona, ja absoluuttisesti kaikki tämä todistusaineisto osoittaa, että Jumala on. Minkä ihmeen takia niiltä menee vuosituhansia sellaisen jutun ratkaisemiseen, jossa haastajana on Valheen Herra, ilman minkäänlaista näyttöä väitteittensä tukemiseksi. Jo sen ensi sanat paljastavat sen. Se joutuu yhä vieläkin vain kysymään, onko Jumala todella sanonut..?

 

Oletko keisarin ystävä

Juudean maaherra Pilatus ei löytänyt Jeesuksesta mitään syytä, ja yritti vapauttaa hänet. Mutta juutalaiset huusivat:

Jos päästät hänet, et ole keisarin ystävä; jokainen, joka tekee itsensä kuninkaaksi, asettuu keisaria vastaan. (Kts. Joh 19:12)

Juutalaiset olivat poliittisesti korrektia väkeä. Tänä päivänä koko ihmiskunta on niin poliittisesti korrektia joukkoa, ettei kukaan enää uskalla olla itsenäinen. Jos papukaijakuoro laulaa imelänvetelällä äänellä mitä vain, koko maailmansali aplodeeraa hurmiossa kämmenet verille, eikä kukaan uskalla lopettaa, sillä se, joka vielä yrittää olla itsenäinen, on "auktoritäärinen persoona".

Juutalaisten agenda on lyhyt ja ytimekäs: "Meillä on laki, ja lain mukaan hänen pitää kuoleman, koska hän on tehnyt itsensä Jumalan Pojaksi", kts. Joh 19:7. Amerikan juutalaiskomitean puheenjohtaja David A. Haris kertoi Davosin talousforumin keskustelutilaisuudessa "Usko ja modernisaatio" tammikuussa 2008, että he julkaisivat ne kirjat, joissa tämä vanha agenda on puettu seuraavaan sanamuotoon:

Kristus, lihaksi tullut henki, on jumaloitu noita. Ihmisen oma kuva absoluuttiseen heijastuneena, Jumalan ihmiseksituleminen Kristuksessa on "proton pseudos". Prosessi, joka menee juutalaisuutta pitemmälle, liittyy olettamukseen, että Jeesus on tullut Jumalaksi. Kristinuskon mietiskelevä puoli, noituuden intellektualistaminen, on pahuuden juuri.

Teksti on Max Horkheimerin ja Theodore Wiesengrund-Adornon tekstiä, eli asialla ovat ne samat tekijät, jotka kehittivät opin poliittisesti korrektista maailmanpidosta. Maailma nyt valmistautuu "pahuuden juuren" poistamiseen samalla agendalla, jolla Jeesuksen oikeusmurha tehtiin.

 

Max Horkheimerista ja Theodore Wiesengrund-Adornosta enemmän sivulla Bileamin oppi. Samassa tekstissä esitellään myös ne muut kirjat, joihin David A. Harisin viittaa paneelikeskustelussa, joka Davosissa vuonna 2008 käytiin. Löytänet videon youtubesta hakusanoilla Davos 2008 Faith Modernization tai linkistä http://www.youtube.com/watch?v=rGytW4yh0C8 Kannattaa tallentaa, sillä dokumentti on lähes yhtä tärkeä kuin Johanneksen kirjaama juutalaisten ja maaherra Pilatuksen keskustelu. Jeesus ja hänen morsiamensa tapetaan samalla agendalla. Jos asiassa jotain muutosta on tapahtunutkin, se tulee Jumalan puolelta. Jeesus kärsi ihmisten synnit nöyränä, valittamatta, mutta morsiameensa kajoamisen hän kostaa hirvittävällä tavalla. op/2013-12-21

 

Etsivä löytää

Kirkkoraamatussa malli -38 sanotaan:

Mutta Nooa sai armon Herran silmien edessä. (1.Ms 6:8, KR-38 mukaan)

Mutta Raamatussa sanotaan:

Ve-Noah matsa (löysi) hen (armon) be-einei (silmissä) Jehovah (Elävän Jumalan/Jehovan/Olevaisen). (1.Ms 6:8)

Armoa on etsittävä, koska elämme paholaisen hallitsemassa maailmassa, jonka supermarketeissa armoa ei ole tarjolla. Nooan aikana kaikkien ihmisten kaikki ajatuksen sanat ja teot olivat kaiken aikaa ainoastaan pahat, ja Nooa ymmärsi, että ei hän itsekään mikään synnitön ollut. Ainut ratkaisu oli siis mennä ja ilmoittautua Tuomarille, ja anoa armoa.

 

Kädet ylös!

Ihmiskunnan ongelmat ovat niin suuria, ettei niitä ihminen koskaan ratkaise. Ylpeät yritykset korjata tilanne johtaa vain yhä pahenevaan paniikkiin. Kaikki jää Jumalan armon varaan. Mutta sitähän riittää, ei tarvitse muuta kuin ojentaa kätensä ylöspäin ja ottaa vastaan se, minkä hän on jo ennen aikojen alkua ihmiselle varannut: Ikuisen elämän. Antaudu, kun siihen vielä on mahdollisuus.

 

Saarnaaja vai omatunto

Uskonnolliset ihmiset käyvät kerran viikossa kuulemassa saarnaajaa, joka kertoo mitä pitää tehdä ja mitä ei. Joskus saarnaaja saa kuulijat ihan villiksi, mutta useimmiten saarnaajan puheet unohdetaan ja kuulijat jatkavat ikäänkuin kuin saarnaa ei olisi ollutkaan.

Uskoville ihmisille uskonnollisten ihmisten kulttuuri on vierasta. Uskoon tultuamme me otimme kasteen Herran Jeesuksen nimeen ja syntien anteeksiannon seurauksena saimme hyvän omantunnon. Hyvä omatunto ohjaa meitä eteenpäin tiellä, joka johtaa kirkkauteen.

Hyvässä omassatunnossa on itsesuojelumekanismi, joka pyrkii säilyttämään omantunnon puhtaana. Omatunto hälyttää heti, kun olemme poistumassa Kristuksesta.

 

Ne ja me

Ne haluavat jakaa rahansa tasan rikkaitten kanssa. Me niitten köyhien, joita ne riistävät ja vainoavat.

 

Talviaamu

Katselimme hiljaisen talviaamun kirkkaudessa hohtelevia hankia ja totesin: Kauniita ne ovat Luojan työt . Jospa ihmisetkin olisivat yhtä kauniita, mihin tyttö: "Siinäpä se ongelma onkin."

 

Äänestämisen illuusio

Jos synnin valta olisi voitu murtaa äänestämällä, ei Jeesuskaan olisi mennyt ristille. Mutta äänestäminen on vain illuusio. Paavali kirjoittaa Timoteukselle:

Muista Jeesusta Kristusta, joka on kuolleista herätetty ja on Daavidin siementä minun evankeliumini mukaan, jonka julistamisessa minä kärsin vaivaa, kahleisiin asti, niinkuin pahantekijä; mutta Jumalan sana ei ole kahlehdittu. Siitä syystä minä kärsin kaikki valittujen tähden, että hekin saavuttaisivat pelastuksen, joka on Kristuksessa Jeesuksessa, ynnä iankaikkisen kirkkauden.

Ne, jotka menevät läpi seitsemännen päivän iloon, ovat niitä, jotka kuolevat tälle maailmalle ristin kautta:

Varma on tämä sana; sillä; jos olemme kuolleet yhdessä hänen kanssaan, saamme myös hänen kanssaan elää; jos kärsimme yhdessä, saamme hänen kanssaan myös hallita; jos kiellämme hänet, on hänkin kieltävä meidät; jos me olemme uskottomat, pysyy kuitenkin hän uskollisena; sillä itseänsä kieltää hän ei saata. (2.Tim 2:11-13)

Synnin valta

Poliitikot ja rahamaailman ruhtinaat ovat joutuneet kovaan ryöpytykseen nyt, kun sokea Erkkikin alkaa nähdä, että maailma on menossa päin helvettiä. Poliitikkojen ja rahamaailman ruhtinaiden osuutta tapahtumien ikävään kulkuun yhtään vähättelemättä muistutan yksilön omasta vastuusta tapahtumien kulkuun, sillä viettelykset pahaan ovat aina olemassa:

Voi maailmaa viettelysten tähden! Viettelysten täytyy kyllä tulla; mutta voi sitä ihmistä, jonka kautta viettelys tulee! (Mt 18:7)

Kaksi ranskalaista saa aikaan keskimäärin 1,1 lasta. Kansakunnan säilymisen kannalta vähin luku olisi 2,2. Euroopan ja Pohjois-Amerikan todellinen ongelma on haluttomuus synnyttää lapsia, ja monet muutkin syyt liittyvät tähän samaan asiaan.

Ihminen tekee valintoja, mutta hänen on vastattava niistä Jumalalle. Tulonkertymä ei kasva, vaikka palkat nousisivat joka vuosi kymmenen prosenttia, mutta eihän kukaan viitsi hankkia lapsia sellaisen miehen tai naisen kanssa, johon ei voi luottaa. Ja kukapa syntiseen luottaisi. Sama on velkaa otettaessa. Onko pankki vastuussa siitä, jos otat liikaa velkaa? Ongelma vain on, että synnin vallan aiheuttamista ongelmista ei uskalleta puhua, vaan haukutaan niistä vierasta puuta.

Yhdysvallat on menossa pankrottiin. Nyt siellä suunnitellaan sadan vuoden velkakirjoja - pantaisiin lastenlapset maksajiksi. Siinä olisi nyt lastensuojeluvirastolla näytön paikka.

 

Sokeat pimeässä

Sokeat istuivat kirkkaassa päivänpaisteessa ja keskustelivat siitä, onko valoa olemassa. Pitkän keskustelun jälkeen sokeat päättivät, ettei valoa ole. Lopuksi säädettiin laki, että kaikki puheetkin valosta pitää kieltää, koska sokeillakin oli korvat. Lainvalvojan huolimattomuutta tai ei, mutta joku kuuli sen sanan, joka tekee sokeasta näkevän.

Herran laki on täydellinen; se virvoittaa sielun. Herran todistus on vahva, se tekee tyhmästä viisaan. Herran asetukset ovat oikeat, ne ilahuttavat sydämen. Herran käskyt ovat selkeät, ne valaisevat silmät. (Ps 19:8-9)

Voidaanko vitsit kieltää

Vitsit ovat olleet se viimeinen keino, jolla hirmuhallituksien orjuuttamat kansat ovat voineet mieltään huojentaa. Neuvostoliiton lopun edellä teimme Raumalla rahtilaivoja, ja kerran taas oltiin konehuoneen valvomossa laiturikokeita valvomassa. Juttelimme niitä näitä, jolloin toinen sähkömestari, kansallisuudeltaan armenialainen, kysyi, mikä Armeniassa on parasta. "Hienot maisemat ja puhdas vuoristoilma" arveli eräs. "Armenia on maailman kaunein maa, mutta ei se vielä parasta Armeniassa ole", vastasi kysyjä. "Hyvät viinit" ehdotti toinen. "Viinit ovat maailman parhaita ja konjakit myös", totesi armenialainen, mutta ei se vielä parasta Armeniassa ole. "Kauniit naiset", arveli joku. "No, armenialaiset naiset ovat kyllä maailman kauneimpia, muttei se vielä parasta Armeniassa ole. "No, Armeniassa eletään pitkään", muisteli joku lukeneensa lehdistä. "Kyllä, Armeniasta löytyy maailman pitkäikäisimmät ihmiset, mutta ei se vielä kaikkein parasta Armeniassa ole", valisti sähkömestari meitä. "Onhan Armenia vanha sivistysmaa. Korkean kulttuurin täytynee siis olla parasta, mitä Armeniassa on", mietti vielä joku. Kun vielä käytiin läpi Armenialaisten uskonto, kieli, talous ja muut saavutukset, armahti armenialainen meitä tietämättömiä, ja kertoi lopulta itse, mikä Armeniassa on parasta: "Armeniassa ei ole kommunismia, eikä koskaan tulekaan"

Mitä pahempi hallitus maassa on, sitä tarkempaa on kansalaisten mielipiteiden valvonta ja sitä tunkeilevampaa sen propagandakoneen esiintyminen. Kun asenteet Jeesusta kohtaan olivat fariseusten kiihotustyön tuloksena koventuneet Juudeassa, Jeesus alkoi puhua kansalle vertauksin. Katsotaanpa, miten varovaisesti Jeesus asiansa esitti:

Mies istutti viinitarhan ja teki aidan sen ympärille ja kaivoi viinikuurnan ja rakensi tornin; ja hän vuokrasi sen viinitarhureille ja matkusti muille maille. Ja kun aika tuli, lähetti hän palvelijan viinitarhurien luo perimään tarhureilta viinitarhan hedelmiä. Mutta he ottivat hänet kiinni, pieksivät ja lähettivät tyhjin käsin pois. Ja vielä hän lähetti heidän luoksensa toisen palvelijan. Ja häntä he löivät päähän ja häpäisivät. Ja hän lähetti vielä toisen, ja sen he tappoivat; ja samoin useita muita: toisia he pieksivät, toisia tappoivat. Vielä hänellä oli ainoa rakas poikansa. Hänet hän lähetti viimeiseksi heidän luoksensa sanoen: "Kavahtavat kaiketi minun poikaani". Mutta viinitarhurit sanoivat toisilleen: "Tämä on perillinen; tulkaa, tappakaamme hänet, niin perintö jää meille". Ja he ottivat hänet kiinni, tappoivat ja heittivät hänet ulos viinitarhasta. Mitä nyt viinitarhan herra on tekevä? Hän tulee ja tuhoaa viinitarhurit ja antaa viinitarhan muille. Ettekö ole lukeneet tätä kirjoitusta: "Se kivi, jonka rakentajat hylkäsivät, on tullut kulmakiveksi; Herralta tämä on tullut ja on ihmeellinen meidän silmissämme"? (Kts. Mark 12:1-11)

Vaikka Jeesus esitti kritiikkinsä hyvin peitellysti, sanoma noteerattiin täydestä:

Silloin he olisivat tahtoneet ottaa hänet kiinni, mutta pelkäsivät kansaa; sillä he ymmärsivät, että hän oli puhunut tämän vertauksen heistä. Ja he jättivät hänet ja menivät pois. (Kts. Mark 12:12)

Ei ensimmäinen tappio fariseuksia lannistanut. Seuraavaksi he turvautuivat puoluetovereiden apuun:


Ja he lähettivät hänen luoksensa muutamia fariseuksia ja herodilaisia kietomaan häntä sanoilla. Nämä tulivat ja sanoivat hänelle: "Opettaja, me tiedämme, että sinä olet totinen etkä välitä kenestäkään, sillä sinä et katso henkilöön, vaan opetat Jumalan tietä totuudessa. Onko luvallista antaa keisarille veroa vai ei? Tuleeko meidän antaa vai ei?" (Mk 12:13-14)

Jos Juudean poliitikot olivat luulleet pystyvänsä pussittamaan Jeesuksen, he erehtyivät surkeasti:

Mutta hän tiesi heidän ulkokultaisuutensa ja sanoi heille: "Miksi kiusaatte minua? Tuokaa denari minun nähdäkseni." Niin he toivat. Ja hän sanoi heille: "Kenen kuva ja päällekirjoitus tämä on?" He vastasivat hänelle: "Keisarin". Jeesus sanoi heille: "Antakaa keisarille, mikä keisarin on, ja Jumalalle, mikä Jumalan on". Ja he ihmettelivät häntä suuresti. (Mk 12:15-17)

Jeesus osoitti, että kysymys on omantunnon vapaudesta. Keisarilla ei ole mitään oikeutta ihmiseen, koska ihmisessä on Jumala kuva. Noin kaksikymppisenä minäkin lupasin puolustaa "laillista esivaltaa" "omantuntoni mukaan". Omatunto valvoo minun ja Jumalan yhteiselämän kitkattomuutta. Jos siis minua vaaditaan esimerkiksi Afganistaniin puolustamaan islamilaista Sharia-lakia tukevaa hallitusta, pidän sitä saatanallisena hyökkäyksenä omantuntoni alueelle. Olen sotilasvalassani sitoutunut toimimaan omantuntoni mukaan. Jumalan sana suorastaan vaatii ihmistä vaihtamaan uskontoaan, mutta Sharia-laki kieltää sen ja vieläpä kuolemantuomion uhalla.

Hannu Salaman oikeudenkäynnin avulla suomalaiset vallanpitäjät ja media opettivat kansalle, että Jumalaa saa halveerata niin härskisti, kuin joku vain ilkiää. Mutta annas olla, kun joku pieni ihminen piirtää Allahista pilakuvan, hän saa koko saatanan sotakaluston liikkeelle. Valtio on valmis riisumaan viimeisetkin kunniallisuuden kulissinsa, hyökätäkseen sitä vastaan, joka vielä uskaltaa sanoa pahaa pahaksi ja hyvää hyväksi.

Ennen maassa oli kyllä jonkinlainen jumalanpilkkalaki, mutta kun sitä sovellettiin Hannu Salamaan, kansa pantiin nauramaan uskovien "ahdasmielisyydelle", ja Kekkonen "armahti" jumalanpilkkaajan. Katsotaanpas nyt, "armahtaako" Halonen Allahin ja hänen suojelijoittensa pilkasta tuomitun Hannu Lehdon. Tasavallan nimi on nyt puntarissa.

Jumala saattaa oikeasti armahtaa, myös pilkkaajaa, mutta on yksi tapaus, jossa hän ei sitä tee:

Totisesti minä sanon teille: kaikki synnit annetaan ihmisten lapsille anteeksi, pilkkaamisetkin, kuinka paljon pilkannevatkin; mutta joka pilkkaa Pyhää Henkeä, se ei saa ikinä anteeksi, vaan on vikapää iankaikkiseen syntiin. Sillä he sanoivat: "Hänessä on saastainen henki". (Mk 3:28-30)

Jeesuksen kommentti syntyi siitä, että hyökkääjät olivat väittäneet Jeesuksen tehneen hyvät työt Pahan Hengen voimalla:

Ja kirjanoppineet, jotka olivat tulleet Jerusalemista, sanoivat: "Hänessä on Beelsebul", ja: "Riivaajien päämiehen voimalla hän ajaa ulos riivaajia". (Mk 3:22)

Vallanpitäjät ovat yrittäneet pussittaa Jeesusta jo 2000 vuotta, mutta kun se ei ole onnistunut, ovat vallanpitäjät aina ajautuneet terroriin ja murhiin, kuten heidän juutalais-roomalaiset kollegansa Israelin maassa pari tuhatta vuotta sitten. Kuinka lähellä "lopullista ratkaisua" me taas olemme, siitä kertoo Tampereen käräjäoikeuden päätös tuomita kansantaiteilija Lehto vankilaan siitä, että hän oli turvautunut pienen ihmisen viimeiseen keinoon vastustaakseen sosialistien ja islamistien yhä kovenevaa painostusta, jonka tarkoituksena on lopultakin vain Pyhän Hengen pilkka: panna hyvät teot saatanan piikkiin. op/2009-09-22

 

Xenofobia

Durban II päätösasiakirjassa Suomen tasavalta sitoutui hävittämään ne, jotka pelkäävät vieraita. Päätösasiakirjan teksti löytyy osoitteesta http://www.un.org/durbanreview2009/pdf/Durban_Review_outcome_document_En.pdf. Teksti on suorasukaista ja selvää:

1. Reaffirms the Durban Declaration and Programme of Action (DDPA), as it was adopted at the World Conference against Racism, Racial Discrimination, Xenophobia and Related Intolerance in 2001;

2. Reaffirms the commitment to prevent, combat and eradicate racism, racial discrimination, xenophobia and related intolerance ...

Eli suomeksi:

1. Uudelleen vahvistaa Durban-Deklaraation (Durban Declaration) sekä Toimintasuunnitelman (DDPA - Programme of Action) sellaisena kuin se hyväksyttiin vuonna 2001 Rasismin, rodullisen syrjinnän, vieraiden pelon ja sellaiseen liittyvän suvaitsemattomuuden vastaisessa Maailmankonferenssissa.

2. Uudelleen vahvistaa sitoumuksen estää, torjua ja hävittää rasismin, rotusyrjinnän, vieraiden pelon ja sellaiseen liittyvän suvaitsemattomuuden...

YK:n taustavoima on viimeinkin löytänyt sellaisen asian, jota vääntelemällä se pääsee sukkaakutoviin mummoihin käsiksi heidät lain varjolla hävittääkseen.

Vieraiden pelko, xenofobia, on itsesäilytysvietin perustava ilmenemismuoto. Heti kun pikkulapsi tulee muutaman kuukauden ikään, hän alkaa vierastaa, eli pelätä henkilöitä, joita hän ei tunne. Pikkulapsi ilmaisee pelkonsa itkemällä, joten itkeminen on nyt sitten sekä rikollista että vaarallista.

Jeesus vaati itseään viisaiksi luulevia ihmisiä tulemaan lasten kaltaiseksi. Näitä itseään viisaina pitäviä ihmisiä on ollut ennenkin, mutta Jeesuksen kritiikkiä heidän viisautensa ei kestänyt. Keskustellessaan aikansa uskontopoliisien kanssa Jeesus sanoi:

Ja muutamat fariseukset, jotka olivat siinä häntä lähellä, kuulivat tämän ja sanoivat hänelle: "Olemmeko mekin sokeat?" Jeesus sanoi heille: "Jos te olisitte sokeat, ei teillä olisi syntiä; mutta nyt te sanotte: 'Me näemme'; sentähden teidän syntinne pysyy". (Joh 9:40-41)

Paitsi lapset, myös lampaat varovat vieraita. Lampaat ovat hyvin rauhallisia eläimiä, joita vain paatuneimmat saatananpalvojat saattaisivat pitää petoina. Durban I ja Durban II päätösasiakirjojen laatijat ja ne hyväksyneet valtiot äänestäjineen ovat kuitenkin onnistuneet leimaamaan lampaatkin rikollisiksi, ja mainittujen asiakirjojen turvin voivat maailman valtiot YK:n mandaatilla nyt laatia lait, joilla lampaiden varovaisuus voidaan luokitella rikokseksi nimeltä xenofobia, sillä Johanneksen evankeliumin kymmenennessä luvussa jae viisi sanotaan:

Mutta vierasta ne eivät seuraa, vaan pakenevat häntä, koska eivät tunne vierasten ääntä. (Joh 10:5)

Ennen YK:n viisauksiin tutustumista en tiennytkään, kuinka suvaitsemattomia lampaat ovat. Olin kyllä lukenut Jednotan veljistä, mennoniitoista, anabaptisteista ja muista ihmisistä, jotka eivät käyttäneet lihan käsivartta ja maailman aseita edes itsepuolustukseen, mutta että lampaatkin... No, nyt ristiretkelle vaan, ritarit urhokkaat, lampaita YK:n mandaatilla tappamaan, eiväthän lampaat teitä kuitenkaan johtajikseen hyväksy. Lampailla on oma paimen, joka sanoi:

"Totisesti, totisesti minä sanon teille: joka ei mene ovesta lammastarhaan, vaan nousee sinne muualta, se on varas ja ryöväri. Mutta joka menee ovesta sisälle, se on lammasten paimen. Hänelle ovenvartija avaa, ja lampaat kuulevat hänen ääntänsä; ja hän kutsuu omat lampaansa nimeltä ja vie heidät ulos. Ja laskettuaan kaikki omansa ulos hän kulkee niiden edellä, ja lampaat seuraavat häntä, sillä ne tuntevat hänen äänensä. Mutta vierasta ne eivät seuraa, vaan pakenevat häntä, koska eivät tunne vierasten ääntä."

Tämän kuvauksen Jeesus puhui heille; mutta he eivät ymmärtäneet, mitä hänen puheensa tarkoitti. (Joh 10:1-6)

op/2009-06-06

 

Ohjelmat

Niitten ohjelma: "Kaikki joukolla jäätä särkemään".

Meidän ohjelma: Jää sulaa lämmöllä.

 

Maailmanloppu, Viimeinen taisto holokausteineen ja Lopullinen ratkaisu

(Nykyisen aikakauden lopun nimet)

Loppu on lähellä, mutta samasta asiasta käytetään eri nimiä. Raamatun kansalle se on Tämän maailmanajan loppu, sosialisteille Viimeinen taisto ja kansallissosialisteille Lopullinen ratkaisu. Iranin islamistijohtajat ja jehovalaiset puhuvat Harmageddonista. Kaikille on yhteistä myös se, kaikki uskovat lopun jälkeen koittavaan ihanuuteen, joka humanisteilla on kestävä kehitys, salaseurojen kauppiailla Uusi maailmanjärjestys ja kristityillä Tuhatvuotinen valtakunta. Kirkon tuhatvuotinen valtakunta on kuitenkin jo mennyt, sillä kirkonmiehet pitivät omaa valtakauttaan tuhatvuotisena valtakuntana, eikä Hitlerinkään tuhatvuotista valtakuntaa koskaan tullut. Myös Venäjän sosialistien "valoisa tulevaisuus" jäi tulematta.

Jeesuksen seuraajat ja Hänen vastustajansa ovat samaa mieltä siitä, että nykyisen maailmanjärjestyksen aika on käymässä vähiin. "Uusi maailmanjärjestys!" ("New World Order) julisti Yhdysvaltain presidentti Bush senior ja lähetti sotakoneet matkaan. Vasta äsken Bush nuoremman paikalle valittu Barak Muhammad Obama lupaa myös panna melkein kaiken uusiksi.

Propagandan tekijöitä on paljon ja valitettavasti monet eivät jaksa odottaa unelmiensa täyttymistä rauhassa. Seitsemänkymmentä vuotta sitten Hitler siirtyi sanoista tekoihin. Hän aloitti juutalaisista. Kristalliyönä 9/10.11.1938 sytytettiin virallisten saksalaistietojen mukaan 191 synagogaa palamaan, tuhottiin 7000 juutalaisen ammatinharjoittajan liikehuoneistot ja kohta juhlan jälkeen vietiin 30.000 juutalaista kolmelle keskitysleirille, jotka - kas kummaa - olivat jo valmiina heitä odottamassa.

Minä vähän säälin sitä Obamaa. Se näyttää niin innokkaalta ja haluaisi tehdä paljon hyvää. Kovat faktat estävät Obaman toiveiden toteutumista, ja silloin hän joutuu etsimään syyllisiä. Ja ketäpä ei-kristitty mies syyttäisi, jollei kristittyjä. Obama näyttää myös säälittävältä, koska hän ei näytä huomanneen, että Yhdysvallat on tullut tiensä päähän juuri siitä syystä, että pankkimaailma on sitä jo sata vuotta tahallaan kaatanut.

Pahimpia kristittyjen ja juutalaisten vainoajia ovat nimikristityt. Ennen Martin Lutherin synttäreiden kunniaksi järjestettyä synagogien polttamista parisataa tuhatta juutalaista oli jo ymmärtänyt, mihin kansallissosialistien propagandalla pyritään ja lähtenyt maasta. Muutkin olisivat lähteneet, mutta ongelmaksi tuli se, että kukaan ei halunnut ottaa heitä vastaan. Heillä ei ollut paikkaa, minne mennä.

Me kristityt olemme nyt samassa tilanteessa kuin juutalaiset vuonna 1938. Ei ole paikkaa, mihin mennä. Samaa kokivat myös Neuvostoliiton kristityt: Rautaesirippu ympäröi maata, ja vain harvojen uskovien onnistui paeta.

Kaikki maailman valtiot ovat nyt saman katto-organisaation alla. Kun kristalliyö tulee, se on globaali. Propagandaa on harjoitettu jo aivan tarpeeksi. Monet uskovat ovat tuudittautuneet siihen uskoon, että Jeesus hakee omansa pois ennen tämän aikakauden lopun tapahtumille varatun ajanjakson alkua. Mutta tämä käsitys saattaa olla väärä. Asiasta on useita tulkintoja, joista ainakin kahdelle löytyy varsin vahvat perustelut.

Maailmanlopun tapahtumat ovat saaneet jo nyt monta nimeä siitä, mitä pienemmässä mittakaavassa on tapahtunut. On kansanmurhaa (genocide) ja holokaustia jos jonkin laista. Olen juuri lukemassa Neuvostoliiton helluntailiikkeen historiasta kertovaa kaksiosaista teosta "Vybor Puti" (Tien valinta). Se on opettavaa, "educational, very educational", sanoisivat jenkit, jos osaisivat venäjää.

Olisihan se hienoa, jos Jeesus hakisi meidät kaikki pois, ennen kuin maailmanhistorian pahin vainoaalto alkaa. Mutta jos oletamme, että maailmalopun tapahtumiksi lasketaan vain se, mitä tapahtuu Laittomuuden ihmisen seitsemänvuotisen hallituskauden kuluessa, on mahdollista, että me olemme jo nyt tämän ajanjakson sisällä.

Laittomuuden ihmisen hallituskausi jakaantuu kahteen kolmen ja puolen vuoden jaksoon. Näistä ensimmäinen puoliaika kuluu vastarinnan hävittämiseen, ja vasta sen jälkeen Laittomuuden eli Synnin ihminen pääsee näyttämään todelliset kasvonsa. Kysymys on, löytyykö laittomuudelle enää mitään vastarintaa sen jälkeen, kun uskovat ovat poissa?

Marssijärjestys on seuraava: Ensin tulee Saatanan viha Jeesuksen nimeä ja kansaa vastaan ja sitten tämä:

Mutta kun Herra on päättänyt kaiken työnsä Siionin vuorella ja Jerusalemissa, niin minä kostan Assurin kuninkaalle hänen sydämensä ylpeyden hedelmän ja hänen kopeitten silmiensä korskan. Sillä hän sanoo: "Oman käteni voimalla minä sen tein ja viisaudellani, sillä minä olen ymmärtäväinen. Minä siirsin kansojen rajat ja ryöstin heidän aarteensa ja puskin kumoon kuin härkä valtaistuimella-istujat. Minun käteni tavoitti kansojen rikkaudet niinkuin linnun pesän; ja niinkuin hyljätyt munat kootaan, niin minä olen koonnut kaikki maat, eikä ketään ollut, joka olisi siipeä räpyttänyt tai nokkaa avannut ja piipittänyt."

Jumala ei tarvitse tiedustelujoukkoja tietääkseen, mitä maailmassa tapahtuu. Hän vastaa haasteeseen:

Korskeileeko kirves hakkaajaansa vastaan, tai suurenteleeko saha heiluttajaansa vastaan? Ikäänkuin vitsa heiluttaisi kohottajaansa ja sauva saisi koholle sen, joka ei ole puuta! Sentähden Herra, Herra Sebaot, lähettää hänen lihavuuteensa näivetystaudin, ja hänen kunniansa alle syttyy tuli niinkuin tulipalo. Israelin valkeus on tuleva tuleksi ja hänen Pyhänsä liekiksi, joka polttaa ja kuluttaa hänen ohdakkeensa ja orjantappuransa yhtenä päivänä ja hänen metsänsä ja puutarhansa ihanuuden, hamaan luihin ja ytimiin, ja hän tulee riutuvan sairaan kaltaiseksi. (Kts. Jes 10:12-18)

op/2008-11-23

 

Mihin julkkiksia käytetään

Puolueet käyttävät julkkiksia hyväkseen, ääniharavoina, se on totta, mutta vielä enemmän suojaamassa puolueen imagoa. Työnjako on yksinkertainen: vaalikarjan ihaillessa julkkiksiensa menestystä, heitä hyväksikäyttävät poliitikot saavat rauhassa tehdä tekosensa vaalikarjan edes kiinnostumatta koko asiasta. Ja kun teot ovat oikein pahoja, niin silloin julkkikset saattavat olla poliitikolle ihanniinku pelastava enkeli kehnossa lännenfilmissä.

 

Fallos-kultti

Otavan "Sivistyssanakirja" vuodelta 1960 kertoo, että "Fallos (kreik.), on miehen siitinelin, joka useilla kansoilla on ollut luomisvoiman tunnuskuvana". Weiling&Göösin tietosanakirjassa vuodelta 1989 hakusanaa Fallos ei enää löydy lainkaan. Kysymys on kuitenkin vain uutispimennyksestä, sillä juuri sillä tulee olemaan keskeinen asema Uuden maailmanjärjestyksen valtakunnanuskonnossa.

Vaikka fallos-kultti onkin uutispimennossa, sen markkinointi on täydessä käynnissä. Tavalliseen suomalaiseen sekatavarakauppaan on jo vaikea päästä sisään kohtaamatta homokultin mainoksia tai kertomuksia siitä, kuinka Vanhanen pyytelee anteeksi sellaisten puolesta, jotka nauravat vanhaa pukkia, jolla oli paha fallos-kultin aiheuttama henkinen sairaus ja reilusti yli kymmenen vaimoa sitä hoitamassa.

Otavan vanha sivistyssanakirja kertoi, että fallos oli "luomisvoiman tunnuskuva". Kyse todellakin on siitä, onko maailma luotu miehen siitinnesteestä, vai onko Jumala luonut maailman. Intialaisessa Linga Puranassa sanotaan: "Hänen, joka tavoittelee sielun täydellisyyttä, tulee palvoa lingamia".

Ai että mikä on lingam? Sanksriitin sana lingam tarkoittaa "merkkiä", josta tunnistetaan muuten eteerinen ja näkymätön miehinen jumal'olento Shiva. Saura Purana kertoo, että kun Shiva päästi täydellisen siemenensä "lingastaan", se oli jasmiinin tai sinisen lootuksen väristä. Agni otti sitä käteensä, joi sitä, ja sanoi: Eliksiiriä!

Hinduismin, katolisen ym. kirkkojen, islamin ja reformijuutalaisuuden yhdistämistä ajava "kansainvälinen yhteisö" (vapaamuurarit ja heidän taustavoimansa) on löytänyt falloksesta kaikille näille uskonnoille yhteisen tekijän ja markkinoi sitä häikäilemättömästi koko maailmaa yhdistävänä luomisvoimana. Vapaamuurarit, jos ketkä tietävät, että fallos, joka suomeksi tarkoittaa miehen sukuelintä eli "kyrpää", on puhdasta babylonialaista kulttia, josta kaikki nämä suuret maailmanuskonnot ovat lähtöisin. Pyrkimyksenä on siis saattaa loppuun Babylonin tornin rakentaminen. Ja hyvinhän se näyttää menevät. Vatikaanin aukiollakin seisoo fallos-kulttiin kuuluva obeliski, samoin Israelin korkeimman oikeuden päärakennuksen katolla, Yhdysvalloissa se oli, niin olikos se nyt Valkoisen talon edessä vai missä?

Maailman uskontojen yhdistäminen on pitkällä. Intian ekumeenisilta katolisilta papeilta vaaditaan jo Shivan Falloksen liittämistä alttarimessuun merkkinä roomalaisen kirkon ja hinduismin yhteistyöstä. Ikävä puoli asiassa on, että fallos-kultin kannattajat useimmiten ovat perverssejä siinä määrin, että heidän vaimojensa osa ei ole kadehdittava.

Vapaamuurarien, tai oikeastaan heidän ylipappiensa oveluus on siinä, että he ovat pystyneet keräämään kaikki falloskultin eripuraiset kannattajat yhteen. Mutta onhan heillä jotakin yhteistäkin - Yhteinen vihollinen: Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumala, Jeesus Kristus.

PS/2009-01-16. Hain eilen Mäntän poliisilaitokselta passeihin oleskelulupia ja osoitin virkailijalle lupatarran alareunaan piirrettyä kuvaa, jossa härkä polkee tähtiä jalkojensa alle. Babylonialaisessa mytologiassa härkä on suuri siittäjä, hedelmällisyyskultin ylijumala. Babylonialaisen kultin kreikkalaisessa muunnoksessa härkä esittää Zeusta, sitä samaa, jonka alttaria Ilmestyskirjassa kuvataan Saatanan valtaistuimeksi. (Lisätietoa haulla "Euroopan raiskaus" tai "the Rape of Europe"). Tarinan mukaan Europe oli foinikialaisen kuninkaan tytär "Europe", jonka Zeus raiskasi tekeydyttyään ensin häräksi.

 

Ja lasten joulupuu …

Vanhanen piti Karjalaisten kesäjuhlilla viime kesänä Lahdessa puheen, jonka arvosanaksi annoin miinus 2 arvoasteikolla, jonka alin noteeraus on miinus kymppi ja paras plus kymmenen. Lopputulos jäi negatiiviseksi, koska positiivinen sanoma puuttui. Se, että arvosana siitä huolimatta jäi suhteellisen hyväksi, kun sitä muiden politiikanpuhujien puheisiin verrataan, johtuu siitä, ettei puheen negatiivinenkaan osa ollut vakuuttava.

Täyden kympin arvoiseksi olen arvioinut Jeesuksen vuorisaarnan. Siinä Jumalan poika julisti mitä kurjimmalle rupusakille Taivasten valtakuntaa, ja esitti seitsemänkohtaisen ohjelman, miten se toteutuu. Alapään korkeimman arvosanan on saanut toistaiseksi vain Savoyn herttua Vittorio Amadeo II puheesta, jonka hänen kuuluttajansa julistivat herttuakunnan kansalaisille tammikuun 31 päivänä 1686. Puheessaan Vittorio Amadeo II erinomaisen hurskain sanakääntein esittää täysin helvetillistä sanomaa Jumalan valtakunnan kansalaisia vastaan.

Saunan jälkeen 2005-12-20 sitten kuuntelin - aluksi vähän toisella korvalla vain - "eduskunnan radion" esitystä koulujen joulujuhlista. Se sai arvosanan -5 (miinus viisi). Valtion propagandakoneen agitaattorin ajatuskulut olivat seuraavan tapaisia:

Koulujen joulujuhla kuuluu suomalaiseen perinteeseen, mutta se ei saa sisältää henkilökohtaista uskonnollista sanomaa. Joku virsikin kuulemma sallitaan. Erikoista huomiota agitaattori kiinnitti muslimeihin, ja lopuksi ehdotti, että muslimit tulisivat mukaan koulun juhlaan omine sanomineen.

No niin. Mies puhui, kuin vapaamuurarit ainakin. Kun ihminen ei pysty eikä halua tunnustaa Jeesuksen herruutta, mutta haluaa kuitenkin soluttautua mukaan kristittyjen toimintaan, hän verhoaa vihamielisyytensä "hienotunteisuuden" kaapuun. Vapaamuurarit selittävät sen siten, että he uskovat kyllä Jumalaan, vaan eivät sano Jeesusta herraksi, etteivät vain loukkaisi "toisin ajattelevia". Lopullisesti Agitaattorin henkilöllisyys paljastuu siinä, että muslimeilta hän ei vastaavaa "hienotunteisuutta" vaadi.

Iranin shiialainen presidentti Mahmoud Ahmadinejad on sanonut sen selvemminkin. Hän on useaan eri otteeseen vaatinut Israelin tuhoamista. Kyse on sellaisesta uskonnosta, jonka oppien mukaan maailmaan on tuleva kahdestoista imaami, "Mahdi" eli "Mehdi", joka valloittaa maailman niin että "kaikki on Allahin uskontoa". Iran havittelee ydinaseita, ja Saudi-Arabian lipussa on miekan kuva sitä varten, että jokainen ihminen joka lipun näkee, varmasti tietäisi, mistä on kyse. Arabian niemimaalla oli aikoinaan kukoistava kristikunta ja kukoistavia juutalaisyhteisöjä, mutta ne hävitettiin "profeetta" Muhammedin kuolinvuoteellaan antaman käskyn mukaisesti juuri sillä välineellä, mikä Saudi-Arabian lipussa nyt on.

Saatana, esiintyipä sen minkälaisen ideologian savuverhon takana tahansa, on aina tunnistettavissa sekä teoistaan, että puheistaan. Jeesuksen toisen tulemuksen edellä on ennustuksienkin mukaan tulossa monta väärää messiasta ja shiialainen Mahdi atomipommeineen on niistä vain yksi. Mutta saatana ja sen agitaattorit eivät olisi perkeleitä, elleivät ne pyrkisi raiskaamaan pikkulasten pikku iloja. Meidän perheestä koulussa on neljä lasta, ja muutkin kävivät katsomassa näytelmät ja muut leikit. Ja niinkauan, kuin me tiedetään, että koulun joulunäytelmässä on pieni Jeesus-vauva, ja paha kuningas Herodes, me myös tiedämme, että se kuva vastaa tämän maailman todellisuutta - valitettavasti.

"Eduskunnan radion" agitaattori näytti olevan peräti huolissaan siitä, ettei joulujuhlassa vain tuotaisi esiin sellaista sanomaa, joka voitaisiin tulkita uskonnon harjoittamiseksi tai sellaista, jonka kuulija kokisi henkilökohtaiseksi käännyttämiseksi. Toisin sanoen koulun pitäisi huolehtia siitä, että kristinuskon sanoma on varmasti sen verran vääristelty, etteivät ahneet, murhaajat, huorat, varkaat, juopot ja sellaiset kokisi omantunnon kivistyksiä siitä, että vahingossa joutuvat liian lähelle Jumalan pyhyyttä. Mutta onko sellaista vaaraa edes olemassa? Eihän sellainen opettaja, joka ei itsekään ole uskossa Jeesukseen, voi edes teoriassa välittää mitään pyhää ja kaunista kuulijoilleen. Vain viattomat lapset viattomissa leikeissään saattavat herättää omantunnontuskia sellaisilta, jotka elämänsä ovat synnin takia turmelleet. Mutta paraneeko se sillä, että käy raiskaamassa jonkun kyläkoulun lasten pikku ilot? Näin ne näyttävät kuitenkin ajattelevan.

Joulu ei ole kristityille tärkeä - paremminkin se on kirkon meidän niskaamme sälyttämä taakka. Raamatussa joulua ei käsketä viettämään ja jos joku viitsii vähänkään tutkia asioita, hän huomaa heti, että joulu kuuluu babylonialaiseen kulttiin, jossa keskeisenä palvonnan kohteena on aurinko. Me kristityt olisimme siis ensimmäisinä luopumasta joulusta. Mutta nytpä käy ilmi, että joulu onkin tärkeä juuri saatanalle itselleen. Siksi myöskin valtion propagandakoneen agitaattori huomautti, että kampanja joulua vastaan saattaa olla piankin ohi. Mutta tiedätkö miksi?

Luterilaista kirkkoa on ajettu paavin helmaan kuin käärmettä pulloon. Kun siirtymävaihe on ohi, niin sitten EU:lla on jo oma suosikkiperkele, tai antikristus, kuten Luther paavia nimitteli, ja hirvittävä pakkovalta päällä. Silloin paholaisen suunnitelmassa palataan siihen vanhaan järjestelmään, jossa jumalattomat käyvät kuuliaisesti kirkossa, ja torilla katsomassa, kun meitä "kerettiläisiä" poltetaan roviolla. Teet kuitenkin viisaasti, jos katsot Kirjasta, miten siinä käy, kun ne säädetyt kolme ja puoli vuotta ovat ohi.

 

Xiao Min

Xiao Min ei osaa kirjoittaa nuotteja. Kansakoulukin jäi häneltä kesken. Mutta hän on silti eräs maailman tunnetuimmista runoilijoista ja säveltäjistä. Melkein kaikki Kiinan 70-miljoonaisen kristikunnan "Kanaanin hymnit", lukumäärältään noin tuhat, ovat hänen ja hänen herransa Jeesuksen yhteistuotantoa. Niitä lauletaan tavallisesti yhteislauluina, eikä soittimia käytetä, mutta yhtä hyviltä ne kuulostavat ison sinfoniaorkesterinkin soittamina.

 

Kiinalaisesta kristikunnasta tehty dokumenttifilmi Shizijia - Yesu zai Zhongguo, Risti - Jeesus Kiinassa, on vaikuttava. Sen neljäs, tunnin pituinen osa on kokonaan kertomusta Xiao Ministä ja hänen lauluistaan. Niin monta kun sitä meillä on katsonut, ovat tunteneet sen valtavan Jumalan hengen voiman, joka niistä välittyy, vaikka eivät ole edes ymmärtäneet laulujen sanoja. Monet ovat itkeneet filmiä katsellessaan, ja tippa se on tullut minunkin silmääni.

Xiao Min ei ole rekisteröinyt hengentuotteitaan jumalattomien ihmisten edessä. Näljän tunnin mittaisessa dokumenttifilmissä Shizijia - Yesu zai Zhongguo, Risti - Jeesus Kiinassa, neljäs osa kerrotaan hänen tarinansa. Suomessa sitä oli myynnissä kaksi kiekkoa sisältävänä DVD-versiona, jossa äänitys on englanniksi ja tekstitys valittavissa useista eri vaihtoehdoista. Nyt se on jo häipynyt kaupoista, mutta englannin ja kiinankielisiä versioita ja myös suomeksi tekstitettyä versiota voi edelleen tilata kyseisen nettisivun palvelupisteestä, kts. www.chinasoul.org.

Saas nähdä, pystyvätkö Vanhanen ja Karpela pysäyttämään maailman parhaitten laulujen pääsyn Suomeen. Mutta varma on, että kyllä nyt vihollisen housut tutajaa! Ei Lex Karpelaa muuten olisi niin hätäisesti tehty.

PS. Tekstiä muutettu 2006-02-26, koska DVD-dokumenttifilmi on poistunut kristillisistä kirjakaupoista Suomessa. PS2/2013-04-15. Tekstiin lisätty merkintä, että suomeksi tekstitettyä versiota voi vielä saada tuottajan osoitteesta.

 

Luvaton käyttöönotto

Auton ja naisen luvaton käyttöönotto sallitaan, mutta tallentimille määrätään erilaisia maksuja muka tekijänoikeuksien suojelemiseksi.

Minulla on monta pientä lasta, joilla on muisti. Koulussa muistiin syötetään tekijänoikeuksien alaisia lauluja. Mutta vaikka Karpela ja Vanhanen saisivatkin eduskunnan ja presidentin hyväksynnän lasten muistin käyttöönotolle, heillä ei ole siihen Jumalan valtuutusta eikä minun lupaani.

Maailman tärkein kysymys on se, kenelle ihminen kuuluu. Juutalaiset fariseukset kysyivät Jeesukselta, oliko lupa maksaa keisarille veroa vai ei. Jeesus otti denarin, jossa oli keisarin kuva, ja sanoi: "Antakaa keisarille, mikä keisarin on, ja Jumalalle, mikä Jumalan on". Sillä kertaa fariseukset joutuivat perääntymään, mutta nyt lastemme kimpussa on Karpela ja Vanhanen uusin kujein. He ymmärtävät Jeesuksen sanan siitä, että ihminen kuuluu Jumalalle. Siksi he ottavat lupaani kysymättä käyttöönsä lapsien muistit ja laativat sitten lakeja, joilla muistitiedon käyttäminen tehdään maksulliseksi. Aaa-iiika ovelaa! Kun ihmisen sisään on ensin päästy, saatana vain ilmoittamaan että "No niin, Jumalan kuva, nyt sinä kuulut minulle! Sinun sisälläsi on musiikkia, joka on minun".

Perkele on taas osoittanut olevansa entisellään. Emmehän me voi olla kuulematta ja näkemättä sitä, mitä maailmassa tapahtuu. Ainut keino on kuolla tälle maailmalle ristin kautta ja rukoilla Jumalaa, että hän tekisi tyhjäksi Karpelan, Vanhasen ja heidän päämiehensä teot.

 

Kasvot

Lueskelimme lasten kanssa iltaisin Vladimir Arsenjevin kirjaa Dersu Uzala. "Sivistymättömään" goldien tunguusiheimoon kuuluvan Dersun arvo on siinä, että hänellä on omatunto. Muualta tunkeutuneilta maanvaltaajilla sitä ei aina ollutkaan. Kun goldit eivät nähneet maahantulijoissa mitään kunnioitettavaa, he eivät kunnioittaneet heitä. Arsenjev kertoo:

Mitä lähemmäs rautatietä tulimme, sitä huonommin alkuasukkaat meitä kohtelivat. (Vladimir Arsenjev: Dersu Uzala, Kustannusosakeyhtiö Tammi, Helsinki, 1976. sivulta 163).

Arsenjev ja Dersu Uzala olivat palaamassa erämaahan tekemältään tutkimusmatkalta. Rautatien lähestyessä he tapasivat ystävällisen oloisen hevosmiehen kuormineen. Mies näki Arsenjevin piirtävän karttaa ilman käsineitä pakkasessa, ja tarjosi hänelle varalla pitämiään kintaita. Pari kilometriä miehen ajopelin rinnalla kuljettuaan Arsenjev palautti kintaat, ja silloin mies huutamaan: "Kuinka? Ettekö aio maksaa minulle mitään"? Jolloin Arsenjev kysymään: "Mistä?" "Käsineistä", vastasi ajomies.

Tapaus suututti kaikkia ja varsinkin Dersua, joka ei ollut tottunut maanvaltaajien kaksinaismoraaliin. Hän totesi:

Vahingollinen ihminen. Minä en tahdo nähdä häntä milloinkaan. Hänellä ei ole lainkaan kasvoja.

Johon Arsenjev lisää: "Goldi tarkoitti nähtävästi omaatuntoa". Hyvä, että Arsenjev tajusi tämän. Eihän Arsenjevin maailmankuulua kirjaa muuten olisi syntynytkään. Arsenjev kiintyi Dersuun, kuten ne sadat tuhannet muutkin, jotka Dersuun ovat Arsenjevin kirjan kautta tutustuneet.

Kerran Dersu ja Arsenjev olivat ajaneet takaa lumitiikeriä, "ambaa". Ussuri-joen erämaassa lumitiikeri oli 1900-luvun alussa vielä yleinen ja pelätty peto. Se kävi harvinaiseksi vasta kun neuvostohallitus oli myynyt alueen puuston japanilaisille. Dersukin pelkäsi petoa, mutta omilla ehdoillaan. Hän ei kunnioittanut varastelevaa petoa:

Kun oli päätetty palata takaisin, Dersu kääntyi siihen suuntaan, jonne tiikeri oli mennyt, ja huusi: "Amba! Sinulla ei ole omaatuntoa. Sinä varastit koiran. Minä en sinua pelkää. Varo! Toisen kerran ammutaan. (m.t. sivulta 242).

Dersun käsitys omastatunnosta, eli "kasvoista" oli paljon vankemmalla pohjalla, kuin maahan tunkeutuneiden kiinalaisten ja venäläisten mukanaan tuomat opit. Arsenjevkin koki olevansa oppipoika Dersun rinnalla.

Luonnonkansojen elämä on vaativaa. Ihmisten väliset pelisäännöt ovat hiottuja. Ne perustuvat luonnonoikeudelle, joka on kuultu paitsi Dersun, myös Jeesuksen suusta: "Mitä te tahdotte, että ihmiset tekisivät teille, se tehkää te heille". Luonnonkansojen keskuudessa ei ole tapana kunnioittaa varastelevia petoja, olivat ne kuinka hyvin aseistautuneita tahansa.

Rautatiekö se liene, joka on tuonut aivan toiset pelisäännöt paitsi Ussuri-joen taigametsään, myös maailman muihin kolkkiin. Luonnonkansoilla ei ole enää elintilaa. Valta on siirtynyt darwinisteille, joille sivistys on sama, kuin röyhkeyden valta. Tästä sanotaan: "Laittomuus pääsee valtaan, ja useimpien rakkaus kylmenee". Itsepetokseen perustuvaa keskitietä ei enää ole. Sinullakin on joko kasvot, tai sitten ei. Dersunkin ne lopuksi tappoivat - ampuivat nukkuvaa miestä päähän.

 

Pitkäaikaisvangit

Jeesuksen nimen tähden vangittu kiinalainen sisar kertoi, että pitkäaikaisvangit pieksevät uusia vankeja. Samaa tapahtuu eri maiden armeijoissa; eikä vain armeijoissa. Uskovia vangitaan, koska Saatanan koukkuun joutuneet ihmiset joutuvat palvelemaan päämiestään. Kristittyjen tehtävänä tässä maailmassa onkin kertoa, että pitkäaikaisvangeilla on toivoa päästä irti Saatanan koukusta. Eroa kirkosta ja puolueista! Luovuta tiesi Herran haltuun, niin hän sen tekee!

 

Kasvatuksesta puolustukseen

Illalla luin Daavidista, joka nuoruudessaan kaitsi lampaita ja soitteli harppua. Olosuhteiden pakosta hän joutui myös tappamaan petoeläimiä, jotka hyökkäsivät lampaiden kimppuun. Aamuun mennessä sana Daavidista olikin tullut kypsäksi: Paimenella on muutakin tehtävää kuin vain kasvattaa. Ennen kaikkea lampaita on suojeltava pedoilta.

Vanhempien tehtävä ei ole työntää lasten suuhun valmiiksi märehdittyä ruohoa, vaan johdattaa heitä vihreille niityille. Se on tämän asian taloudellinen puoli. Lapset on myös kasvatettava, mutta sekään ei ole pääasia. Matkimallakin lapset oppivat aika paljon. Tärkeintä on puolustaa lapsia viidakon pedoilta.

Koulumaailma on käymistilassa. Poliittiset pedot riepottelevat opettajia miten tahtovat. Jos opettajalla ei ole Jumalan Pyhää Henkeä, vihollinen panee hänet toteuttamaan omia suunnitelmiaan. Valtion media on paholaisen saarnahuone. On siinä lasten vanhemmille melkoinen työmaa, kun kasvattaa lasta ja samalla torjuu Viidakon kunkun aikeita minkä kerkiää.

Daavid ei ollut aseeton, kun viidakon kunkku kävi hänen laumansa kimppuun. Daavid lähti leijonaa vastaan Jumalan nimessä ja voitti. Jumalan nimi on ainut keino voittaa viidakon ruhtinaat, mutta Jumalan kiitos, Herran nimessä se käy vaikka paljain käsin. Ensin on kuitenkin avattava silmät, tai olisikohan sanottava "voideltava" ne.

 

Kaksinnaineet pappishenkilöt

Helluntailiikkeen alkuaikoina Norjasta tuli Suomeen muuan Olsen, jolla oli kaksi vaimoa. Olsen tuomittiin kaksinnaimisesta vankilaan ja vietti Kakolassa pari vuotta, jonka jälkeen hänet passitettiin Norjaan. Nyt siellä Turun puolessa kuuluu olevan joku Olsenin lajitoveri. Ajat ovat muuttuneet, mutta kirkko on entisensä: se sekoilee taas. Pappismiehet sotkeutuvat itsekin omiin pykäliinsä.

Jos Jumalan tahdon mukaan eläminen ei onnistu edes asiantuntijalta, niin silloinhan me saadaan kaikki elää niin kuin siat ruispellossa? Tai pyrkisiköhän kirkko juuri sekoilemalla osoittamaan, että Jumalan ohjeet ovatkin hempuleita? Vai olisiko sittenkin niin, että kirkon ja Jumalan suhteissa on jotakin mätää?

Ettei meille kävisi, kuin kirkonmiehille, on meidän tunnettava Jumalan tahto. Raamattujen mukaan seurakunnan kaitsijan tulee olla yhden vaimon mies, mutta samassa Paavalin kirjeessä on myös selvästi osoitettu, että muukin käy, jos ei koko seurakunnasta muunlaista miestä löydy. Jos siellä Turun puolessa ei muita olekaan, kuin kaksinnaineita, niin kyllä silloin kahden vaimon mies käy Raamatunkin mukaan piispaksi.

Kaksinnaineen piispan tapauksessa on vielä muistettava Raamatun ohje, jonka mukaan Herra vihaa hylkäämistä. Miehen on pidettävä ne vaimot, jotka hän on ottanut. Tästä säännöstä tunnetaan vain yksi poikkeus ja se on vaimon huorinteko. Se peli, että kristityn kirjoissa oleva mies, "piispa" tai joku muu, ottaa toisen vaimon, ja sitten eroaa entisestä, ei vetele. Vain vaimolla on tässä tapauksessa lupa hylätä miehensä. On myös tiedettävä, mikä on tämän uuden vaimon status. Jos hän on naitu nainen, elävän miehen vaimo, olisi kysymys huorinteosta. Siinä tapauksessa tilanne olisi erilainen, kuin tytön tai lesken ollessa kysymyksessä.

Kun kirkko sekoilee ja valtiokin vielä tunkee mukaan, on sentään hyvä, kun Jumalan säännöt ovat muuttumattomat ja hyvät. Noudata niitä, niin pääset voitolle tämän maailman rikkaruohoista.

 

Karjalan palautus

Olin ulkoiluttamassa lapsia Butyrskaja-kadun kerrostalojen sisäpihalla. Venäläiset olivat samalla pihalla ulkoiluttamassa koiriaan. Muutamia puitakin pihalla kasvoi. Koko piha, paitsi asfaltoitu alue oli koiranpaskan ja mullan mehevää sekoitusta. Sinne ei ollut lasten kanssa menemistä. Mutta yksinkertainen kuin olin, sanoin tämän ajatuksen ääneen eräälle paikalla seisoneista naisista. Ja silloin repesi. Ensin hän kävi lasten kimppuun. Lapset pysykööt poissa koirien puistosta, oli hänen sanomansa. Sitten oli venäläisen rasismin vuoro. Nainen halusi pitää Moskovan puhtaana ei-venäläisistä ihmisistä. Koirien puistossa ei ollut tilaa lapsille, eikä myöskään suomalaiselle tai hänen vinosilmäiselle vaimollekaan. Kaikki ne tulevat tänne elämään meidän kustannuksella, puuskutti nainen.

Kun katselin koiraansa ulkoiluttavaa naista, nousi mieleeni eräs ehdotus. En kuitenkaan esittänyt sitä, sillä ei pahasta puusta kannata vaatia hyviä hedelmiä. Ehdotus jäi tekemättä. Mutta nyt, kun Moskovan herrat ovat esittäneet virallisen paheksuntansa siitä, että Suomessa keskustellaan Karjalan palautuksesta, asia on toinen. Kun he kerran ovat avanneet suunsa, kuulkoot vastauksen: Moskova karkottaa Moskovasta kaikki ei-venäläiset, ja vie kaikki venäläiset pois Viipurista. Lopulliseksi ratkaisuksi sekään ei kelpaa, mutta olisihan se jo jotakin.

Tässä yhteydessä minulla on kysymys myös suomalaisille. Mitä varten te ette antautuneet venäläisten valtaan, ettekä mielellänne luopuneet Karjalastakaan, vaikka jo kohta sen jälkeen annoitte koko maan frankeille ja antauduitte itse niitten orjuuteen? Ja lapsennekin kasvatitte siinä samassa rysselin hapatuksessa?

En ole utopisti. Uskon Jumalaan. Hän tuomitsee hävittäjän, varkaan ja kansojen murhaajan. Hän palauttaa Karjalan, Suomen ja Moskovan oman valtansa alle ja antaa kaiken maan omalle kansallensa, Jeesuksen pyhille. Jeesuksen pyhien kanssa voi asua yhdessä, vaikka kansallisuus olisi mikä. Neljä päivää Jeesusta pidettiin salassa, kaksi päivää hän valmistaa meitä osaamme ja kolmantena päivänä on häät.

 

Tasavalta vai demokratia?

Suomen valtion nimenä on tasavalta. Se on perua siltä ajalta, jolloin vähemmistökin sai elää suurin piirtein rauhassa. Nyt enemmistödiktatuuri sanelee jo melkein kaiken. Jos suomalaiset eivät itse pane kansaa pykälään, tulee direktiivi rysselistä. On aika vaihtaa valtion nimi. Edes selittelyjä ei enää tarvita, sillä kaikki lienevät jo nähneet mitä enemmistön diktatuuri on. Eri asia on, ovatko kaikki ymmärtäneet näkemänsä. Jos valtion uudeksi nimeksi tulisi esimerkiksi Globaalin Uuden huomenen Suomen edistyksellisen eliitin kansandemokratia, niin jo luulisi yksinkertaisemmankin ymmärtävän, mistä on kyse.

Julkisen vallan yritykset salailla asioita ovat ymmärrettäviä silloin, kuin julkinen valta tekee jotakin niin saatanallista, ettei se usko kansan sitä hyväksyvän edes huolellisen propagandavalmistelun jälkeenkään. Silloin saattaa käydä, niin kuin sille Insinööriuutisten päätoimittajalle, joka 05.01.1973 kirjoitti pääkirjoituksen "Tasapuolinen tuomio". Pääkirjoitus ei koskaan ilmestynyt, vaikka lehti oli jo painettu yöllä kohta Hesarin painamisen jälkeen. Koneet pantiin uudestaan käyntiin, ja painettiin uusi lehti, jossa Heikki Ranssin kirjoittama pääkirjoitus oli vaihdettu Jaakko Lieteen kirjoittamaan pääkirjoitukseen. Ranssi, joka kannatti tasa-arvoa, sai lähteä. Valtio oli osoittanut, ettei tasa-arvoa ole.

 

Evoluution merkillisyyksiä

Oltiin koulun joulujuhlassa. Ensin näytettiin seimen lapsi ja enkelikuoro. Lapsuusiässä hän näytti esiintyvän tonttuna. Ja kun tunti oli kulunut, sinne tuli punainen pukki.

 

Kristofobia ja xenofobia

Uuden maailmanjärjestyksen puuhamiehet pelkäävät Kristusta. Itse asiassa koko NWO - New World Order on tarkoitettu korvikkeeksi Jeesuksen maailmanjärjestykselle. Suojatakseen hankkeensa Jumalan mahdollista väliintuloa vastaan NWO arkkitehdit laativatkin kuumeisesti lakeja ja asetuksia, joilla Jeesuksen pelätty väliintulo voitaisiin estää ja hänen nimensä eliminoida historian kirjoista.

Uuden maailmanjärjestyksen puuhamiesten kristofobia ilmenee myös kristittyjen vainoina eri puolella maailmaa. Suurempia vainoja on valmisteilla. Ranskan, Kiinan, Venäjän ja muiden laatimat mustat listat ovat vain yksi osa tätä varustautumista, mutta koska ne on ovat olleet näkyviä aivan samalla tavalla kuin Adolf Hitlerin johtaman kansallissosialistisen puolueen kampanjat juutalaisia vastaan, niitä ei voi selittää enää näkymättömiin.

Brüsselissä 13.09.2004 alkanut OSCE:n nimissä järjestetty mediatapahtuma oli osa tätä Uuden maailmanjärjestyksen propagandakampanjaa.

 

Rangaistaanko Georgiaa?

Georgian kirkko erosi Kirkkojen maailmanneuvostosta (KMN eli WCC). Ne eivät siellä Kaukasian vuoristossa pidä homoja jumalina, vaan arvostelevat niitä. Venäjän kirkkokin uhkaili eroavansa, mutta se palautettiin nopeasti Uuden Maailmanjärjestyksen ruotuun.

Kaukasuksella uhkailut eivät tehonneet. Homot eivät ole saaneet Kaukasian kansojen keskuudessa sitä jumalallisen koskemattomuuden statusta, jotka uuden maailmanjärjestyksen työmaapäälliköt Clinton, Karlsson ja kumppanit ovat niille säätäneet. Kannattaa seurata, miten Uuden Maailmanjärjestyksen ruhtinaat rankaisevat niitä vastaan hangoittelevia vuoristolaisia. Gruusiasta/Georgiasta tehdään varmaan esimerkkitapaus.

 

Kaikki on syntiä kouhoille

Valtion radio saarnasi tänään 2004-08-20 klo 10 nationalismista. Heti alkajaisiksi nationalismi suomennettiin kansalliskiihkoksi ja sitten jatkettiin syytöksillä ja vihjailuilla aivan tavalliseen tapaan. Niillä on käytössä aivan sama meininki, kuin luterilaisessa kirkossa: syytetään kaikkia. Syyttely saattaa näyttää kovin hurskaalta, koska Raamatunkin mukaan kaikki, mikä ei ole uskosta, on syntiä (kts. Rm 14:23).

Syyttäminen ei ole vaativaa ja sillä on vahvat suojelijat. Antonio Gramscin ohjeiden mukaan vanha maailmanjärjestys on hävitettävä. Mao Ze Dong toteutti ohjelman, mutta syyttäjä ei ole tyytyväinen vieläkään. Yleisradion kelpuuttamat asiamiehet syyttävät Kiinaakin nationalismista.

Syyttely nationalismista on Adam Weishauptin, Moses Hessin ja Karl Marxin ohjelman mukaista. Yleisradion saarnaajat ovat hakeneet aiheensa suoraan Weishauptin ohjelmasta. Globalistien saarnakirja ei ole pitkä. Ohjelman pääkohdat ovat:

 

  1. Järjestäytynyt yhteiskunta ja kaikki sen laitokset on tuhottava
  2. Yksityisomistukseen perustuva talousjärjestelmä on kaadettava ja perimisoikeus kumottava
  3. Nationalismi on tehtävä naurunalaiseksi ja kiellettävä
  4. Perhe-elämä on tuhottava ja naiset sosialisoitava. Lapset on otettava valtion indoktrinoitaviksi.
  5. Kaikki uskonnot on tuhottava
  6. Kaadettujen valtioiden tilalle on saatava maailmanhallitus

Syyttäjä yrittää tietysti nähdä pahaa kaikessa. Työpaikan agitaattori sanoi, että työtä ei pidä tehdä hyvin, koska hyvin tehty työ palvelee kapitalistin etua. Juoruakka piti pojan ja tytön välistä ystävällistä keskustelua jo melkein rock and rollina. Tavallinen suomalainen pelkää syytöksien syntymistä niin, ettei uskalla päivää sanoa. Kaiken lisäksi omatuntokin vähän muistuttelee entisistä pahoista teoista. Mutta oman tunnon osoite on toinen, kuin yleisen syyttäjän. Omatunto pitää huolta omasta mielenterveydestä, mutta yleinen syyttäjä ei näe itsessään mitään vikaa, mutta naapurissa hyveetkin ovat paheita.

Yleisradion omistajapolitiikasta vastaavat herrat ovat valinnan edessä: Jatkaa entiseen malliin, tai löytää Jumala. Jumalan löytäminen on suositeltavaa, sillä se on ainut tapa välttää Jumalan viha, ja vaeltaa sitten Jumalan yhteydessä ja hänen voimassaan. Kaikki, mikä ei ole uskosta, on syntiä.

 

Ruotsi näyttää tietä

Suomen sosiaalidemokraattien edelläkäypä, edistyksellinen Ruotsi on edennyt Suomea pitemmälle raamattukristittyjen vainoissa. Åke Green on saanut vankilatuomion puheesta, jossa hän varoittaa homoista. Minäkin varoitan homoista, mutta myös murhaajista, huorista, juopoista ja poliitikoista. Muutakin pahaa maailmasta löytyy, mutta nämä nyt tuli mieleeni.

Suomi, jolla on niin paha Ruotsi-kompleksi, voisi pistää tässä paremmaksi: tehtäisiin vaikka laki, jolla murhan negatiivin arvostelu tehtäisiin perustuslainvastaiseksi, sitten päästettäisiin kaikki valjakkalat vapaaksi, ja odotettaisiin, koska joku saarnamies alkaa valittaa. Sen jälkeen asia olisikin jo selvää pässinlihaa: Murhaajien Keskusliitto tekisi ilmiannon ja Yleisradion säestyksellä tuomittaisiin Raamattu ja raamattukristitty vankilaan. Kirkkojen Maailmanneuvosto WCC varmaan tarjoaisi vetoapua ja tuomitsisi murhan arvostelijat Helvettiin "kiihotuksesta kansanryhmää kohtaan". Sitten Suomi antaisi poliittisen turvapaikan kaikille Venäjän vankiloihin suljetuille 107.000 murhaajalle, ettei niiden poloisten ihmisarvoa vaan loukattaisi siellä, kun siellä on niin likaiset vankilatkin, ja jopa torakoitakin vielä.

Seuraavan mutkan takana Ruotsin tiellä jo häämöttää jo "avioliitot" ihmisten ja muiden elukoiden välillä. Se olisi taas uusi hyvä temppu päästä raamattukristittyjen kimppuun "lain" varjolla, sillä Jumala kieltää eläimeen sekoilemisen. Sitten vain joku maksettu julkkis esiintymään iltapäivälehdessä, ja kun vielä viikkolehti vihjaisisi, että käy se isokenkäinenkin sellaisessa yökerhossa, niin eiköhän se taas edistyksestä kävisi.

Ruotsi näyttää tietä helvettiin. Lahden takana häämöttää jo. Mutta pitäähän kansalla olla ihanteitakin. Niitä luotiin sillä, että Michael Gorbatsheville myönnettiin asetehtailija Nobelin "rauhan" palkinto. Asetehtailijan rauha on kuitenkin aivan muuta, kuin mitä me Jeesuksen seuraajat rauhaksi kutsumme. Tässä kuva kaverista, joka kertoi olleensa mukana kun sisäministeriön joukot tuhosivat erään varuskunnan pohjoisella tundra-alueella. Joukot ympäröivät varuskunnan, ja tuhosivat sen. Viiden päivän tulituksen jälkeen raunioista haettiin vainaat, yli 5000 miestä. Kun Ingvar Karlsson seuraavan kerran esiintyy Gorban forumilla, viekää tämä kuva sille.

 

Kohtuus kaikessa

Kurun Sanoma levitti 22.07.2004 kertomusta kyläkaupasta, joka oli myynyt vanhentuneita tuotteita henkilöille, jotka lehdessä esiintyivät nimimerkillä "Luvat pois". Normaalitapauksessa asia olisi hoidettu siten, että olisit palauttanut tavaran, ja saanut rahat takaisin, kenties korkoineen. Ainakin minä sain homehtuneen leivän sijaan monta tuoretta. Mutta kun kerran läksit uhoamaan, niin lue tämä.

Mooseksen lain mukaan vahingon korvaus suoritetaan periaatteella yks yhteen. Vaatimuksesi lupien perumisesta ei ole missään suhteessa tapahtuneeseen häiriöön. Et ehkä ymmärrä tätä, mutta ajattelepas asia niin päin, että vahingon aiheuttaja olet sinä itse. Teet pienen virheen, ja saat potkut työstäsi ja sinun ammatinharjoituksesi estetään. Nirri pois? Kiinnostaako?

Esiinnyt myös "lapsiperheiden" puolustajana. Meidät perheelliset saisit jättää kokonaan rauhaan. Kaiken lisäksi käyttämäsi sana "lapsiperhe" on demagogien käyttämä termi, jolla normaalia perhettä häväistään, ikään kuin tässä oltaisiin lapsia. Ethän sinä lapsettomiakaan perheitä erittele "pilleriperheiksi", "aborttiperheiksi", "mahoperheiksi" ja niin edelleen. Suomen kielessä on sana perhe, mutta "lapsiperhe" on "newspeak", uudissana poliittisten demagogien sanakirjasta. Huomaa nyt demagogi, että sinut tunnistettiin käyttämäsi sanan perusteella.

Täällä kylillä tarvitaan kyläkauppoja. Valitettavasti demagogit yrittävät sulkea niitä. Nyt ajan noin kerran päivässä polkupyörällä 20 kilometriä ostamaan maitoa Kurun keskustasta. Mutta pidä sinä siitä näppisi erossa. Sinunlaisistasi on jo ollut tarpeeksi harmia. Pykäläviidakko on jo nyt pahempi, kuin juutalaisten perinnäissäännöt ja islamin Sharia yhteensä. Mene vaikka sinne, missä ei tehdä ollenkaan virheitä. En haluaisi nähdä ainakaan täällä Kurussa ihmisiä, joilta puuttuu suhteellisuuden taju. Ne on aina riitaa haastamassa, niin kuin se entinenkin urho, joka ilmoitti miekan keksittyään, että hän tappaa miehen mustelmastaan.

Osmo Pöysti (Esiinnyn omalla nimelläni juuri siksi, että se demagogi esiintyi nimimerkillä)

Uusia sotakorvauksia vaaditaan

Venäjän Federaatiossa toimiva Komiinform kertoi, että Suomen Tasavallan ylläpitämillä keskitysleireillä olleista noin 25000 eloon jääneet 8000 ovat esittäneet presidentti Haloselle korvausvaatimuksen. Mitä tällaisesta asiasta on Suomessa kuultu? Olisi mielenkiintoista kuulla, missä ne keskitysleirit olivat ja aikooko Halonen maksaa sotakorvaukset uudelleen? Meille ei tule lehtiä, emmekä omista televisiota, joten anteeksi vaan nyt tämä tämmöinen tietämättömyys.

 

Ihmettelen amerikkalaisia kristittyjä

Saatana on keskittänyt voimiaan Amerikan vastaiseen hyökkäykseen jo pitkään, ja tulokset alkavat näkyä. Uutisvälineet kertovat, kuinka laillisen yhteiskuntajärjestelmän perusteet hävitetään pala palalta, mutta samat reportterit eivät kerro koko totuutta. Kun rakennusta puretaan, ei joka palkin ja kiven poistaminen ole kiinnostavaa, vaan se, mitä ollaan purkamassa. Ja nyt ollaan purkamassa Amerikan Yhdysvaltoja Uuden Maailmanjärjestyksen tieltä.

Amerikan kristityt ovat valinneet väärän taktiikan. Amerikan perustuslaki takaa heille oikeuden tasapuoliseen kohteluun. Jos lakituvan seinästä poistetaan Mooseksen lain teksti, on okkulttiset symbolit poistettava dollarin setelistä, Lusiferin patsas New Yorkin sataman suulta, Lucis Trustin tukeminen lopetettava ja niin edelleen. Tasapuolisuuden pitäisi sopia kaikille, sillä periaate "silmä silmästä" on myös Ranskan vallankumouksen perillisten hyväksymä. Vain nimi, "equalite", on toinen.

Amerikan perustuslaki on tasapuolinen. Se on sallinut moniarvoisen yhteiskunnan. Mutta tasa-arvo on asia, joka kelpaa myös sotatilan aikana. Venäläiset käyttivät sitä sosialismia vastaan, ja käyttävät edelleen. Joskus 1980-luvun lopulla ajelimme Novgorodin itä-osan metsä- ja järviseudulla paikallisen metsäjohtajan kanssa, ja keskustelimme asioista. "Miksette rakenna tänne lomakyliä? Niitä voisi vuokrata vaikka suomalaisille ja ansaita ainakin tuhat markkaa viikolta?" Metsäherra vastasi, että "katsos, kun kansan ei anneta tehdä sitä itselleen, ei se salli sitä muillekaan. Ne polttavat kaikki mökit, jotka ulkopaikkakuntalaiset tänne rakentavat".

Jos Amerikan moniarvoinen yhteiskunta muuttuu yksioikoiseksi saatananpalvonnaksi, se muuttaa taistelun luonnetta. Orjat kapinoivat aina, mutta eivät saa kapinoillaan aikaan muuta kuin "tasa-arvoa", kaiken hävitystä. Ja vaikka Lusiferin kannattajat kuinka paljon orjiaan tappaisivat, he ovat kuitenkin riippuvaisia orjistaan. Sillä tiellä ei ole toivoa, mutta Kristuksessa on. Venäjälläkin kristityt voittivat taistelunsa Jeesuksen antamien yksinkertaisten aseiden turvin. Kun hallelujakuoro muutaman kerran kulki maan ympäri keskitysleiriltä toiselle, kaatuivat Suuren ja Mahtavan Neuvostoliiton rautamuurit ja softaesirippu repesi.

 

KOHUELOKUVA JEESUKSESTA

Meil Gibsonin kohuelokuvan arvostelijoilta näyttää menneen vanhat ja uudet vellit sekaisin. Juutalaiset kantavat tietysti päävastuun Jeesuksesta. Jeesushan oli juutalaisten kuningas, jonka he luovuttivat roomalaisille tapettavaksi. Ne juutalaiset, jotka eivät olleet teon kannalla, eivät pystyneet vaikuttamaan asiaan.

Pakanain aika alkoi vasta, kun Pyhä Henki teki kaikista Jeesuksen seuraajista uusia, pieniä Jeesuksia. Näissä pienissä Jeesuksissa koetellaan se, ovatko nämä muutkin kansat jeesuksentappajia, vai mahdollisesti jotenkin erilaisia kuin juutalaiset. Nyt kahden tuhannen vuoden koeajan jälkeen voidaan sanoa, että eivät ole. Jeesuksen seuraajien vainot ovat jatkuneet pakanain keskuudessa tähän päivään asti.

On aika tyhmää arvostella pelkästään sitä, mitä Jerusalemissa tehtiin vuonna 30, kun Pariisissa allekirjoitettiin 12.06.2001 laki, jonka turvin pyritään lopulliseen ratkaisuun koko kristikunnan suhteen. Moses Hessin Punainen katekismus on uskonnon oppikirja. Sitä uskontoa kutsutaan sosialismiksi ja sen päämäärä on kaikkien Jeesuksen seuraajien hävittäminen, ainakin jos ranskalaisia lainlaatijoita, Venäjällä suoritetun kokeilun oppikirjoja, Mooses Hessiä ja muita hänen työmiehiään on uskominen.

Jeesuksen tappaminen päättyi juutalaisille onnettomasti. Viimeinen taisto päättyy pakanoille vieläkin pahemmin. Sitä tullaan vielä kauan pohdiskelemaan siellä helvetissä.

 

VAIETTU JEESUSELOKUVA

Alle kouluikäiset lapseni katselivat mielellään John Heymanin elokuvaa Jeesuksesta. Heymanin elokuva on tehty niin tarkoin Luukkaan evankeliumin mukaan kuin mahdollista ja siksi kriittiset kristityt katsovat sitä. Lehdistön otsikoihin Heymanin filmi ei ole noussut, mutta lasten suustahan se totuus on ennenkin kuultu.

John Heymanin filmi oli meillä videona monella kielellä. Lapsille kelpasivat kaikki, paitsi suomenkieliset versiot. Suomenkielinen versio oli luonnoton: sen äänitys oli heikko ja sekava: vuoroin englantia, vuoroin suomea, ja joskus pieniä epäselviä kirjaimia ruudun alalaidassa. Eiväthän lapset osanneet lukea. Muut versiot olivat kokonaan puhuttuja mikä lapsille sopi hyvin. Kyllähän hyvän ohjaajan tuotteen sanoma käy kuvistakin selville.

John Heymanin Jeesus-filmi on käännetty kenties sadoille kielille. Me katselimme kazakin, turkin, tataarin, venäjän, hebrean ja kreikan kielisiä laitoksia; muitakin hankimme lahjaksi tuttavillemme. Mutta Suomeen tultuamme emme ole katselleet filmiä millään kielellä. Emme omista televisiota, ja emmekä toistaiseksi videotakaan. Olemme kuitenkin jo hankkineet tietokonetta varten kortin, jolla pystyy näyttämään videosignaalia. Jos vielä saamme sellaisen videolaitteen, joka ei sisällä viritintä, pääsevät nuoremmatkin lapsemme katsomaan filmit, ja tuleepahan samalla kertausta kielenopinnoillekin. Niin, jos Luoja suo.

John Heymanin filmi antaa hyvän yleiskuvan siitä, mikä mies Jeesus oli. Tulin kerran Alma-Atasta lentäen Kiinaan filmin kiinankielinen versio mukanani. Urumqin tulli otti sen tarkastettavakseen, ja lupasi se palauttaa sen muutaman päivän kuluttua, jolle filmi ei sisällä Kiinan vastaista propagandaa. Ei sisältänyt. Ystäväni Urumqissa kävivät hakemassa filmin pois minulle annettua kuittia vastaan.

Venäjällä ortodoksikirkko ja vanhat sossut ovat tehneet kaiken voitavansa estääkseen Jeesus-filmin näytön julkisesti seurakuntien ulkopuolella. En ole seurannut sitä, montako oikeusjuttua asian tiimoilta on käyty, mutta ne tuttavistani, jotka ovat seurakuntiensa ulkopuolella filmiä näyttäneet, ovat voittaneet juttunsa. Filmiä on voitu esittää, mutta vasta kovan taistelun jälkeen. Mutta sitten, kun filmit on saatu pyörimään, katsojia on riittänyt.

PS: Voit katsella filmiä itse, ja jopa valita kielen noin 80 vaihtoehdosta: www.jesusfilm.org/index.html ; kielen valinta: www.jesusfilm.org/languages

PS2: Filmin kielivaihtoehtoja oli jo 2004 huhtikuun alussa 852, mutta kaikkia ei nettiversioina löydy. Tilasin juuri 8-kielisiä DVD-versioita osoitteesta www.campus-d.de

 

NARKOMAANIT VENÄJÄLLÄ

Huumausaineiden yliannostukseen kuolee Venäjällä noin 70.000 henkilöä vuodessa. Positiivisia tuloksia tuottaa oikeastaan vain Jeesuksen nimessä suoritettu hoito. Uskovat, jota paholaisen agentit syyttävät uskonnosta ("opiumista massoille") pitävät yllä narkomaanien hoitolaitosta Malojaroslavesissa pimeyden piruksi ("mrakobes") syytetyn helluntaipiispa Ivan Fedotovin johdolla. Jumala on pannut paholaisen höynäyttämät ihmiset nielemään omat myrkkynsä ja hakemaan sitten apua niiltä, joita he ovat eniten pilkanneet ja vainonneet.

 

EUROOPAN VIHATUIMMAT IHMISET

Radio laittoi taas viestin kiertämään. Sen mukaan Israel on paha, ja Yhdysvallat ovat pahoja. Lisäksi israelilaisten suuhun oli pantu, että mielipidemittauksen tuloksena esitetty väittämä olisi vääristyneen uutisoinnin tulosta. Siis jopa jäljet lakaistiin, ettei vain kukaan huomaisi, että kyse on Euroopan henkisestä perinnöstä.

Juutalaisvastaisuus Euroopassa on katolisen kirkon tuote. Varmistaakseen asemansa kirkko avasi 300-luvulla kaksi rintamaa: toisen juutalaisia vastaan ja toisen kristittyjä vastaan. Juutalaiskylien polttamiset aloitettiin Milanon piispan Ambrosiuksen johdolla ja kristittyjen vainot kirkkoisänä tunnetun Augustinuksen johdolla. Juutalaisia syytettiin Kristuksen murhasta ja kristittyjä syytettiin väärästä opista.

Kirkon kiihotustyö on jatkunut 1700 vuotta. Hengellisesti lukutaidottomat ihmiset ovat sen hyväksyneet, koskapa kiihotustyö kahta kansaa vastaan on saanut näinkin kauan jatkua. Jo toisen maailmansodan perusteella olisi pitänyt olla täysin selvää, ettei kukaan kunniallinen ihminen voi kuulua sen enempää kirkkoon kuin mihinkään sosialistiseen puolueeseenkaan.

Media on alalla uusi tulokas. Media vain jatkaa kirkon kiihotustyötä. Tuekseen se on saanut sosialistit, jotka myös janoavat kristittyjen verta. Loistokkainta aikaansa eurooppalaisen maailmankatsomuksen läpitunkema media eli Adolf Hitlerin hallitsemassa Euroopassa. Nyt Ranska on omaksunut Aatun perinnön. Ei taida olla paljon eroa näillä länsi-frankeilla ja itä-frankeilla.

Amerikka on ollut kirkon hampaissa jo 1500-luvulta alkaen, sillä ne "kerettiläiset", jotka kirkko hävitti Euroopasta sukupuuttoon, pääsivät inkvisiittoreilta karkuun ja elävät lahden takana vieläkin. Muistutetaan nyt tässä, että kirkon ja "Pyhän Saksalais-Roomalaisen imperiumin" valtiopäivillä 1529 määrättiin kaikki kastajat tapettaviksi ilman inkvisition suorittamaa esitutkintaa.

Keskiajalta lähtien uskovat ovat paenneet Euroopan pyöveleitä Amerikkoihin. Miljoonat uskovat "kerettiläiset", heidän joukossaan Sosialististen Neuvostotasavaltojen Liitosta Amerikan Yhdysvaltoihin paenneet kymmenet tuhannet baptistit ja helluntailaiset ovat olleet eurooppalaisille paholaisenpalvojille äärimmäinen haaste.

Suomen yleisradion viesti lienee tarkoitettu sondiksi, jolla mitataan, joko Eurooppa olisi valmis uuteen maailmansotaan. Nyt EU käy rajoitettua sotaa arabien selän takana Yhdysvaltojen tukemaa Israelia vastaan. Mutta kiihotus sodan laajentamiseksi yleismaailmalliseksi jatkuu. YK on jo moneen kertaan saanut taakseen kaikki maailman valtiot Yhdysvaltoja ja Israelia vastaan. On vain ajan kysymys, milloin EU joukkoineen tulee esiin arabien selän takaa ja tekee suoran hyökkäyksen. Italialaisen Berlusconin puheet Moskovassa kuluneella viikolla muistuttivat taas selvästi siitä, "minkälaiseen Euroopan Unioniin Suomi on liittynyt".

Venäjän johto osallistuu halukkaasti EU:n kristinuskon vastaiseen toimintaan. Venäjän viranomaiset järjestävät tätä nykyä kiihotustilaisuuksia, joissa Amerikkaa syytetään "destruktiivisten kulttien" käyttämistä Venäjän hajottamiseen. Hyökkäyksen pääasialliseksi kohteeksi on määritelty "uudet karismaatikot", siis ne samat uskovat, jota kommunistit raaimmin vainosivat.

Toisen maailmansodan ja Neuvostoliiton uhosta saaduista opetuksista ei ole ollut hyötyä niille, jotka eivät rakasta Jeesusta. Toisen tessalonikalaiskirjeen ja Ilmestyskirjan mukaan he saavat tekojensa mukaan.

2003-11-08

 

SUUREMPI VOIMA

Maailma on pahan vallassa. Jos aiot tehdä jotain hyvää, sinulla pitääkin olla joku MAAILMAA SUUREMPI VOIMA, FORCE MAJEUR, toteuttaaksesi hyvät aikomuksesi.

Maailmaa suurempia voimia on vain yksi: Jumala. Tosin tämän maailman ruhtinas on myös henkivalta, mutta menetti tämän rajoitetunkin valtansa Kristukselle. Saatanan päivät ovat luetut.

Jos aiot tehdä jotakin hyvää, tottele Jumalaa. Hänellä on varattuna sinuakin varten tulevan maailmanajan voimia ja niiden mukaisia tehtäviä. Mutta ensin hoida asiasi kuntoon hänen kanssaan, sillä hän ei tee yhteistyötä vihollisen palvelijoiden kanssa.

2003-10-27

 

MUSTIEN AUTOJEN YÖ

Venäjän sosialistit suorittivat 1990-luvulla ihmiskunnan historian suurimman varkauden. Privatisaation nimissä sosialistit siirsivät pinta-alaltaan maailman suurimman valtion omaisuudet omiin taskuihinsa ja naamioituivat kapitalisteiksi. Sitten Venäjän illuminatit tekivät suuria osakekauppoja New Yorkin ja Lontoon Cityn illuminatien kanssa.

Venäläiset ovat nyt kymmenen vuotta kummastelleet mustissa, 600-sarjan Mersuissa kuljetettavien illuminatien menoa, mutta jo 1993 eräs ammattiupseeri Venäjältä kertoi, että se on vain yhden yön juttu, kun mustien mersujen valta päättyy. Mutta toistaiseksi tavallinen Ivan joutuu vielä tyytymään alle sadan euron kuukausipalkkaan.

Amerikan poliittinen johto huolestui, kun Hodorkovski pidätettiin. Sijoitukset ovat vaarassa. Mutta kuka käski osallistua privatisaation avulla saavutetun ryöstösaaliin jakoon! Amerikan poliittisen johdon tehtävänä lieneekin vain rauhoitella kansaa, ettei Amerikan kansa puuttuisi Amerikan illuminatien ja Venäjän illuminatien yhteiseen peliin. Ja siinä pelissä raha on vain väline, jolla tuhotaan ihmisiä.

2003-10-27

 

TERRORISTIEN KOULUTUSKESKUS

Venäläiset ovat huolestuneita Tsetshenian sodasta. Tsetsheniasta on tullut maailman suurin terroristien koulutuskeskus. Sodassa venäläiset oppivat ryöstämään, raiskaamaan ja tappamaan. Kun nuoret venäläiset palaavat Ichkeriasta, he eivät enää halua tai osaa tehdä muuta, kuin mitä ovat sodassa oppineet. He jatkavat terrorismia ympäri Venäjää, toistaiseksi, mutta ovat varmasti halukkaita laajentamaan operaatioitaan vauraampien maiden suuntaan. Ja siinä illuminateilla onkin oma lehmä ojassa. Viisumimääräyksiä säätelemällä he pystyvät suuntaamaan terroristit minne haluavat. Suomen sosialistinen "oikeus"ministeri kuuluu jo harkitsevan bordellien "laillistamista", mutta on niillä tietysti isompiakin suunnitelmia.

2003-10-27

 

Ruotsalaiset poliisit: KYSÄISKÄÄPÄ SITÄ TAMPEREELTA

Ruotsalaisilla näyttää olevan vaikeuksia saada Lindhin murhaaja kiinni. Se onkin kumma, kun Tamperelainen Aamulehti tiesi jo 19.09.2003 antaa hyvin tarkkoja tietoja murhaajasta. Luetellaan niitä nyt vähän tässäkin: "helvetin uusnatsi", "ruotsalainen", "kahtiajakautunut persoona", "natsimielinen", "väkivaltainen, mutta tarvittaessa hurmaavaan pystyvä", "tuttavien lehtikuvausten perusteella ilmeisesti psykopaattinen luonne, joka kuvittelee olevansa toisia ylempi ja etevämpi ja selviytyvänsä valehtelemalla mistä tahansa". Aamulehti kirjoittaa myös: "Mies uskoi olevansa niin hirvittävän taitava ja kaikkivoipa. Hän jopa puhui puukotuksen jälkeen ihmisille. Kaikesta huolimatta hän pääsi pakoon, minkä on täytynyt vain kasvattaa hänen ylivertaisuuskuvitelmiaan" ja "Kaikki viittaa siihen, että tämä mies uskoo vankasti huijaavansa kaikkia myös kuulusteluissa ja oikeussalissa".

Aamulehdessä näyttää olevan niin vankkaa tietoa murhaajasta, että on täysin käsittämätöntä, että Lindhin murhaajasta ei ole vielä selvyyttä. Menkää nyt ruotsalaiset Tampereelle selvittämään, miten on mahdollista, että ne tietävät niin paljon. Ei ole minun asiani arvioida, ovatko tamperelaiset itse mukana hankkeessa, vai onko heillä vain epätavallisen hyvät tiedot poliittisen alamaailman touhuista. Huomioon on tosin otettava kaksi seikkaa: Aamulehti on poliittista demagogiaa harrastava roskalehti, joten mahdollista on, että raivoisalla hyökkäyksellään se vain yrittää salata todellista murhaajaa, joka mahdollisesti löytyy sosialistien omista leireistä. Jos näin on, Lindh tapettiin turhaan. Sympatioita Euron puolesta ei syntynyt.

2003-10-27

 

RANSKALAINEN AGITAATTORI

Yleisradio kertoi Aleksis Kiven muistopäivänä 10.10.2003 ranskalaisesta agitaattorista, joka kävi valmistelemassa suomalaisia keskitysleirien tuloon.

Samoihin aikoihin kerrottiin uuden televisioyhtiön perustamisesta, mutta eikös sekin asia ollut jo vanha uutinen, sillä eikös se yleisradion lähetysverkosto ole ollut ranskalaisomistuksessa jo kauan?

Muuten, Chiang Kai Chekin vaimo kuoli juuri 105 vuoden iässä. Elääkö Göbbels vielä?

2003-10-27

 

ROSKAPOSTIAKTIVISTIEN POLIITTISET PÄÄMÄÄRÄT

Gorbatshovin forumilla esiintyneet poliittiset johtajat ovat vaatineet Internettiä YK:n poliittiseen valvontaan. Herrojen mukaan kansa on liian tyhmää erottaakseen hyvän pahasta ja oikean väärästä. He haluavat itse päättää, mitä kansa saa kuulla ja mitä ei. Gorbatshovin, Ted Turnerin (CNN:n johtaja), YK:n ja USA:n ja muiden vasemmistojohtajien mielipiteet ovat olleet tässä asiassa harvinaisen yksioikoisesti "glasnostia" eli vapaata tiedonvälitystä vastaan.

Internetin olemassaolo on horjuttanut vakavasti lehdistön ja television valtaa. Suurien pääomien ja poliittisten puolueiden avulla lehdistöä ja televisiota - ja sitä kautta kansojen käyttäytymistä - on ollut helppo ohjailla. Mutta Srebrenican verilöyly paljasti Internetin voiman. Kymmenet tuhannet kirjoitukset YK:n valvonnassa suoritetusta kansanmurhasta kaatoivat Hollannin hallituksen, ja horjuttavat edelleen YK:n pyrkimyksiä sielujen valtiaaksi. Maailman johtajien pelkona on nyt, ettei muitakaan valheita ja kauheuksia enää pystytä salaamaan.

YK:n piirissä on kaavailtu eräänlaista internetveroa. Veroilla, luvilla, rekisteröinneillä ja sakoilla olisi sitten helppo "panna kuriin" sellaisia suita, jotka puhuvat epämieluisia totuuksia konnien tempuista tai horjuttavat muuten konnien valtaa maailmassa. Erityisesti kannattaa panna merkille, että myös Bill Gates on mukana Gorban joukoissa.

Tiedonvälitykseen kohdistuvia rajoituksia on ollut vaikea myydä kansalle. Niinpä valveutuneet aktivistit ovat ryhtyneet lähettämään roskaposteja, roskaposteja niin paljon, että postilaatikot ja kohta myös laatikonhoitajan mitta alkaa olla täysi. Ja juuri silloin paikalle saapuukin paha enkeli, joka lupaa pitää postilaatikot siistinä, jos vain laatikon isäntä antaa postin kanto- ja sensurointioikeudet hänelle. Siis vanha weishauptilainen kaava: luodaan kaaos, jonka kautta päästään valtaan.

2003-10-27 Osmo Pöysti

 

SOPULEITA VAI HYEENOITA?

Presidentti-Koivisto se nimitteli sanomalehtimiehiä sopuleiksi, koska ne niin sopuisasti seuraavat sitä toimeksiantajaansa. Oikeat sopulit ovat harmittomia pikku eläimiä, mutta ovatko kaksijalkaiset sopulit harmittomia? Mielestäni Koivisto oli väärässä. Sanoisin niitä mieluummin niitä hyeenoiksi, sillä ne käyvät laumana kaiken elävän kimppuun kohta, kun asianmukainen vinkki annetaan.

Hyeenat ovat raadonsyöjiä. Ne hyökkäävät vasta, kun jellona tai muu kunkku on tappanut uhrinsa ja lopettanut aterioimisensa. Mutta jos hyeenoita on paljon, ne alkavat käydä kunkuiksi. Ne alkavat itse hyökkäillä vähäväkisten kimppuun omaan laskuunsa. Presidentti-Koiviston kimppuun hyeenat eivät hyökkäilleet, mutta Ahtisaaresta ne tekivät poliittisen vainaan kahdessa viikossa. Mies parka joutui lähtemään takaisin sinne, mistä oli tullutkin - YK:n turviin.

Jäätteenmäki oli kauan raadonsyöjien suosikki. Jopa keskustapuolueen omat lehdet hehkuttivat äärivasemmiston politiikkaa ajaneen Jäätteenmäen saamiseksi ensin "keskustan" puoluesihteeriksi ja sitten pääsihteeriksi. Mutta heti kun keskustalle oli saatu vahinko aikaan, Jäätteenmäki heitettiin jätteenmäelle. Pääministeriksi tuli Vanhasen Matti, mutta siitä minä arvelen, että hyeenoille on saattanut tulla työtapaturma.

2003-07-16

 

JÄÄTTEENMÄEN VAATIMUKSET

Ennen vaaleja Keskustan puheenjohtaja vaati, että vaalikampanjan tulee olla siivo. Hallituksen radiossa esitetyssä vaatimuksessa esitettiin, ettei vaalikampanjaa käyvistä ehdokkaista - vai oliko se nyt puolueista - puhuttaisi pahaa. Selkokielelle tulkittuna Keskustan trotskilainen puheenjohtaja vaati, ettei vaalikampanjaa käytäisi päivänvalossa, vaan salassa, aitojen salaseurojen tapaan, lamput sammutettuna.

Vaalikampanjan tarkoitus on saada tietoa ehdokkaista. Tieto tarvitaan siksi, että äänestäjä pystyisi arvioimaan, miten ehdokas menettelee tulevissa tehtävissään. Koska tulevat tehtävät saattavat olla arvaamattomia, on käyttäytyminen pääteltävä siitä, miten ehdokas on menetellyt ennen vaaleja luottaen siihen, että ehdokas on johdonmukainen ja jatkaa jo valitsemallaan linjallaan. Vaaleissa äänestäjä siis ottaa joka tapauksessa vaarallisen riskin.

Vaali on luottamuskysymys. Ehdokas, joka on vähässä uskollinen, on todennäköisesti suuremmissakin asioissa uskollinen. Se kansanedustajaehdokas, joka ravintolasta lähtiessään varastaa polkupyörän, on todennäköisesti valmis myymään äänestäjänsä vaikka orjaksi Lontoon Cityn rahamaailmalle. Ehdokkaan polkupyörävarkaus on siis vakavasti otettava asia hänen pätevyyttään arvosteltaessa. Siitä kertominen ei likaa ehdokasta - polkupyörävarkaus sen teki, eli ehdokas itse.

Kun Jäätteenmäki pyysi, ettei vaalikampanjasta tehtäisi likaista, hän halusi vain tehdä tietä perversseille poliitikoille. Hän onnistui pyrkimyksessään hyvin.

 

JÄÄTTEENMÄEN MINISTERIVALINNAT

Keskusta sai kuulemma ne ministerinpaikat, jotka keskustalle ovat tärkeitä. Oikeus, ulkopolitiikka ja koulutus eivät olleet "Keskustalle" tärkeitä ja niin me saamme oikeuden sijaan sosialismia, ulkopolitiikan sijaan sosialismia ja kouluissa sosialistista asennekasvatusta, eli valheita ja ennakkoluuloja, niin kuin tähänkin asti. Ministerilistan pari ensimmäistä nimeä jo kertoivat, mistä on kyse.

 

VALTIO LASTEN KIMPUSSA

Vaalien edellä konsensuksen kuorolaulajat mainostivat haluaan "lapsiperheiden" aseman parantamiseksi. Vaalien jälkeen heti ilmoitettiinkin, että lapsiperheiden kimppuun lähetetään lisää psykologeja. Ja sitten kohta kerrottiin, että ne elähtäneet keski-ikäiset ovat ottaneet lisää valtionvelkaa. Ne siirtävät ahneutensa lapsien maksettavaksi. Tuskin sentään omien lapsiensa, vaan muiden.

Suomen kielessä sana "lapsiperhe" tarkoittaa perhettä, jossa ei ole aikuisia, mutta roistot käyttävät sanaa "lapsiperhe" normaalista perheestä sitä halventaakseen. Normaalissa perheessä on sekä lapsia, että aikuisia. Jos lapsia ei synny, saattaa kyseessä ollakin pilleriperhe, aborttiperhe, homopari tai muu perverssi meininki. Näihin normaali lääketiede tuskin tietää parannuskeinoa, mutta yksinkertaisempia asioita kyllä pystytään aika pitkälle hoitamaan. Siittä vaan pilleriperheiden kimppuun, vastavärvätyt psykologit!

Normaalin perheen alatyylinen nimittely on osa Illuminatien kampanjaa. Perheen ja kaiken kunniallisen elämänmuodon tuhoamiseksi (Abolition of…) suunniteltujen ohjelmien osa, alatyylinen nimittely tunnetaan englantilaisella nimellä "newspeak". Pistäpä tästä hakusanaksi vaikkapa nämä kaksi sanaa "abolition" ja "newspeak", niin pääset jyvälle siitä, miten äänestäjää manipuloidaan.

 

VALTIO OTTAA VELKAA JA PRIVATISOI

Pieni kirjoitus Apu-lehdessä vuonna 1995 jäi monelta huomaamatta. Siinä kerrottiin niiden konsulttitoimistojen nimiä, joita käytettiin myytäessä valtion suuryhtiöitä "yksityisille" sijoittajille. Kirjoituksessa mainittiin mm. Outokumpu Oy, ja muistaakseni kolme Lontoon Cityn rahamaailmaa lähellä olevaa konsulttitoimistoa.

Lontoon Cityn rahamaailman käyttö omaisuuksien "yksityistämisessä" kielii siitä, että valtio on joko tullut rahamaailman holhoukseen, tai valtion johto on itse toimillaan halunnut saattaa suomalaiset Lontoon Cityn rahamaailman holhoukseen. Kansainvälisen rahamaailman eräs pääideologeista sanoi jo kauan sitten, että mitä väliä ole sillä, kuka maata hallitsee, vaan sillä, kuka omistaa rahat.

Yksityistämisen nimissä suoritettiin ihmiskunnan suurin varkaus. Liikkeen keulakuvana esiintyi ensin Margaret Thatcher, ja senjälkeen ilmiö levisi koko tuhottavaksi suunniteltuun maailmaan. Valtionomaisuudet eri maissa siirtyivät Lontoon ja New Yorkin suurten pankkiiriliikkeiden haltuun suuren valhepropagandan saattelemana. Tyypillinen yksityistäminen tehtiin Venäjällä. Yksityistämisen, venäläisittäin "privatisaation" isä Anatoli Tsubais kertoi kansalle, että yksityistämisvoutserilla, joita jaettiin jokaiselle aikuiselle venäläiselle ilmaiseksi, jokainen saa osuutensa valtion omaisuudesta - aluksi paria Volga-henkilöautoa vastaavan omaisuuden voutserillaan. Mutta kuinkas kävi: Kansalaiset joutuivat myymään voutserinsa parin vodkapullon hinnasta ja valtionomaisuus kerääntyi harvojen käsiin. Nämä harvat saivat käteistä rahaa myymällä öljyteollisuuden osakkeita niille samoille suuromistajille Lontooseen ja New Yorkiin, jotka Suomenkin "yksityistämistä" hoitivat.

Jäätteenmäen hallitus on tekemässä suomalaisista orjia. Hänen kaltaisensa kai luulevat, että väliäkös sillä on, että lapset joutuvat maksamaan, kunhan vain hänellä itsellään on millä rällätä. Mutta Jumalan sana vakuuttaa, että sitä, mitä ihminen kylvää, sitä hän myös niittää.

Privatisaatio on osa globaalista vallankeskittämiskampanjaa, vaikka sanalla "yksityistäminen" luodaankin päinvastaista mielikuvaa jumalattoman ihmisen sekä valvomattoman kristityn päähän. Hankkeella edistetään Weishauptilaisen Uuden Maailmanjärjestyksen syntyä. Hanketta viedään eteenpäin vapaamuurareiden tai pankkimaailman toimesta, mutta lopputulos Johanneksen Ilmestyskirjan mukainen.

2003-06-13

 

Ja taas siitä äänestämisestä

Presidentti Halonen vaati kansalaisia äänestämään väittäen samalla, että äänestämättä jättäneet ovat vastuussa vaalien tuloksesta. Väitös toi mieleeni Lundgrenin Leksan väitteen, jonka mukaan se, joka ei tupakoi, ei ole mies ollenkaan. Molemmat väitteet ovat pelkkää demagogiaa.

Vähän aikaisemmin pääministeri Lipponen ilmoitti, että vaaleissa valitaan sosialistisen tai porvarillisen meiningin välillä. Minua ei kiinnosta kumpikaan, ja jo siitä syystä äänestäminen on siis tarpeetonta. Valitkaa vain sosialistisen tai porvarillisen meiningin välillä, ei se siitä parane.

Minä kannatan oikeudenmukaista meininkiä, ja koska sitä ei ole edes tarjottu, niin miten ihmeessä se presidentti saa meidät syylliseksi sosialistiseen tai porvarilliseen meininkiin, jos jätämme äänestämättä? Tulee väkisinkin mieleen Ranskan vallankumous, jonka aikana säädettiin sellaiset lait, että kaikki saatiin näyttämään syyllisiltä, vaikka kyse oli vain valtion laittomuudesta.

2003-01-14

Jees, toveri Lipponen, mutta …

Patistit kansaa valitsemaan sosialistisen tai porvarillisen politiikan välillä. Mutta mitä valitsemista siinä on, kun kaikki puolueet ovat jo nyt edistyksellisiä? Keskustapuolueella, kokoomuksella, vasemmistoliitolla ja kristillisdemokraateilla ei ole mitään oleellista eroa ja lienevät valmiita kumartamaan rakas toveri Lipposta maahan asti jonkin armopalan saadakseen? Ja jo nyt lähes kaikki puolueet ovat Lipposen toverihallituksessa ja sen sosialistisen politiikan takana. Mikä voi muuttua vaaleissa, jos maassa on yhden puolueen ihanteiden elähdyttämä konsensusjärjestelmä?

Edistyksellisen vaihtoehdon voi korvata vain kunniallinen vaihtoehto. Ja koska se ei tule tarjottuja ehdokkaita äänestämällä, en äänestä vaaleissa.

2002-11-21

NE SUMUTTAA TAAS

Poliittinen alamaailma vaatii Kelan propagandalehdessä Korvamerkki 2'02 valtaa poliitikoille. Ralf Friberg olisi nyt ottamassa valtaa vaikka mammonalta. Ennen kuin poliittinen alamaailma aivan vauhkoontuu, käytän tässä ääntäni, jota en ole poliitikoille luovuttanut. En toki usko, että poliittinen alamaailma kirjoituksestani hätkähtää, mutta puhunkin varoittaakseni muita. Siispä asiaan.

Meillä vapailla suomalaisilla on sellainen käsitys, että ihminen päättää itse asioistaan. Vapaudella on Suomessa pitkä perinne, emme ole koskaan olleet orjia sillä tapaa kuin Keski-Euroopan ihmiset. Toiseksi, Jeesuksen opetuksen mukaan ihmisen on vastattava teoistaan. Näihin kuvioihin ei sovi, että vapaa ihminen luovuttaisi päätäntävaltansa poliitikoille. Enkä poliitikkojen joukosta muutenkaan tiedä ketään, jolle voisi uskoa vastuunalaisia tehtäviä.

Ihmisen on pidettävä valta käsissään, ettei Fribergin kaltaiset vallanjakajat sitä vie. Hänen kaltaisensa eivät vallanjaossa edes inahda siitä, että ihmisellä on - ei pelkästään valta - vaan velvollisuus hoitaa asiansa, mikä tässä laittomuuden maailmassa tarkoittaa ikävän usein rahastajien ja puoluepomojen karkoittamista pesältä.

KELAN propagandalehdessä puhutaan arvoista, ja mainitaan nimeltä muutamia puolueita ja ideologioita, mutta unohdetaan kertoa, että 1900-luvulla mainitut edistykselliset ja humanistiset liikkeet jättivät taakseen reilut 100.000.000 (sata miljoonaa) ruumista. En tiedä mitään muuta niin röyhkeää tässä maailmassa, kuin edistykselliset puolueet. Jos KELAN vastaava toimittaja tai Ralf Friberg tajuaisivat, mitä he kirjoituksellaan puolustelevat, he hirttäisivät itsensä Hakaniemen torin lyhtypylvääseen.

Poliittisen alamaailman tapoihin kuuluu myös, ettei poliittisen ja rahavallan salaseurojen yhteisistä kytkennöistä ja hankkeista hiiskuta. KELA pelaa niillä molemmilla areenoilla - kansan kustannuksella. Sitten ne valittaa propagandalehdessä, että valta on siirtynyt jonnekin kai tarkoituksella sanoa, että ei me poliitikot olla syyllisiä. Alibiahan se siinä Friberg puolueille rakentaa. Siellä tiedetään yhtä hyvin kuin täälläkin, mikä on paholaisenpalveluksen tulos. Järkevät suomalaiset tiesivät jo 1920 mikä on Venäjän kohtalo, ja 2000 sen, mikä on EU:n kohtalo. Kela meuhaa vain niin kauan, kuin isien perinnöstä on jotakin syömättä.

Fribergin kirjoitus on kuin kouluesimerkki demagogiasta - saatanan lähetystyöstä. Ensin väitetään, että kilpailija on loukannut vallantavoittelijan oikeuksia, ja yritetään sitten saada ihmisiä puolustamaan mukamas-sorrettua, joka Fribergin kertoman mukaan on poliitikko. Tarkoitus on vallansiirto, mutta ei suinkaan rahamaailmalta poliitikoille, vaan sinulta poliitikoille ja rahamaailmalle ja lopultakin vain poliitikkojen ja rahamaailman taustavaikuttajalle, jota Raamattu nimittää mammonaksi ja saatanaksi.

Suomi on rakennettu Jumalaan uskovan kansan ja Jumalan yhteistyöllä. Friberg tai KELA eivät sitä mainitse, sillä poliitikon korvissa Jeesuksen ohjeet "älä varasta", "kunnioita isääsi ja äitiäsi" ja niin edelleen eivät kuulosta hyvältä. Jeesuksen ohjeet ovat kuitenkin ainoat keinot hyvinvoinnin rakentamiseksi. Jos ne hylätään, tulee Aids, Sonera ja paskainen loppu.

Copyright ©: Osmo Pöysti

2002-12-17

Muuttamaton jakelu sallitaan elektronisessa ja painetussa muodossa.

 

RUSKIE NEITSYT, VALKIE NEITSYT …

Lehdissä pyöri hiljakkoin uutinen saksalaisista tiedemiehistä, jotka olivat laskeneet, milloin viimeinen blondi häviää maapallolta. Laskelmien mukaan viimeinen blondi kuolee Suomessa, muistaakseni reilun sadan vuoden kuluttua.

Saksalaiset ovat aina taistelleet rasismia vastaan omin keinoin. Kun Jumala ei asu sydämessä, tulee hyvästä asiastakin paha: Rasismin pelko tekee ihmisistä rasisteja. Miten sairaita ne ovatkaan, jolleivät ne salli ihmisen pitää omaa hiuksenväriäänkään?

Venäläiset ovat asian jo ratkaisseet. Ne on kaikki ruskie…

Ja entäpä me kaljut, vanhemmat miehet? Kielletäänkö kaljupäisyys vai tehdäänkö kaikista kaljuja? Vai leikataanko kaljuilta pää pois, ja tasa-arvon vuoksi sitten muiltakin? Kyllä on vaikeeta, jos ei saa olla oma itsensä.

2002-12-05

 

NATO vai JUMALA

Paasikiven ajan poliittiset johtajat uskoivat, että Jumala antoi Suomelle itsenäisyyden. Paasikivi itse kulki maailmalla kaksi kirjaa mukanaan. Nämä kirjat olivat Raamattu ja Seitsemän veljestä.

Raamatun mukaan Jumala antaa vapauden, mikäli häneen luotetaan. Opetusvälineenä Jumala käyttää Israelia. Kun Israel solmi sotilasliittoutumia Egyptin tai muun supervallan kanssa, Jumala veti oman turvansa pois, kansa sai kokea sodan kauhut ja joutui orjuuteen.

Suomessa läksy opittiin niin hyvin, ettei Suomi itsenäisyytensä alkuvuosina liittynyt sotilasliittoihin. Ja Jumala vastasi hyvin omista sitoumuksistaan. Toiseen maailmansotaan joutuneista maista vain kolme - Suomi, Englanti ja Yhdysvallat säilyivät miehittämättöminä koko sodan ajan.

Totuudelle on aina rajaton määrä epätosia vaihtoehtoja. Nyt Ahtisaari tarjoaa NATOA Suomen puolustuksen takuumieheksi. Mutta VAIN JUMALAAN VOI LUOTTAA. Sääli niitä baltteja, jotka ottivat Bushin vastaan kuin kansallissankarin. Bush lupasi Amerikan tukea, mutta ei maininnut Clintonin sanoja, jonka mukaan Kolmas maailmansota ei ala Baltian tähden. Kun Venäjällä kuultiin Clintonin sanat, jäi Viron ja Venäjän allekirjoitusta vailla oleva rajasopimus allekirjoittamatta ja auki se on.

2002-11-27, täydennetty 2002-12-16

 

Mooseksen laki

Mooseksen laki "silmä silmästä, hammas hampaasta" on oikeudenmukaisuuden perusta. Sitä sovelletaan esimerkeiksi pankeissa - saat yhtä monta ruplaa, kuin olet sinne vienytkin. Poikkeuksia toki on, mutta poikkeuksia sanotaan synniksi, mikäli asiakas saa vähemmän, kun on sovittu, ja lahjaksi, jos asiakas saa enemmän, kuin mitä yks-yhteen periaate edellyttää. Jos venäläiset hävittävät tsetseenien pääkaupungin, on tsetseeneillä oikeus hävittää venäläisten pääkaupunki. Nyt Mooseksen vaaka näyttää, että venäläiset ovat terroristeja, ja että tsetseenit ovat lyöntivuorossa.

Mooseksen laki ei ole Jumalan viimeinen sana. Jumala on armollinen, ja hän haluaa auttaa niitä, jotka tunnustavat syntinsä, pyytävät anteeksi, muuttavat mielensä, korvaavat korvattavissa olevat vahingot ja alistuvat Presidentti Jeesuksen johtoon ja noudattavat hänen lakiaan. Hän vaatii enemmän, kuin pelkkää oikeudenmukaisuutta. "Rakastakaa vihollisianne" käskee presidentti Jeesus omiaan, mutta muille hän antaa ansioitten mukaan, eli hävittää hävittäjän. Se on se viimeinen sana kaikille, jotka eivät hänen valtaansa suostu.

 

Venäläisen äidin huoli

Venäläinen äiti kirjoitti keskusteluryhmässä, että hänen tyttärensä joutui lahkolaisten käsiin ja muuttui kovasti. Heti kun näin kertomuksen, sanoin mielessäni "Halleluja!" On aina hienoa, kun syntinen pelastuu. Kristinusko on olemassa juuri sitä varten, että ihminen muuttuisi, hänestä tulisi Jumalan luomus, ehjä, uusi ihminen.

Synnin orjilla on kauhea pelko siitä, että he muuttuvat, jos tulevat uskoon. Eräs nuorimies kertoi, että hän ei ole uskaltanut käydä Syktyvkarin baptistikirkossa Komin Tasavallassa siksi, että pelkää jäävänsä baptistien koukkuun. Baptistit kun tunnetaan siitä, ettei ne juo, ei varasta, ei huoraa, ei tapa eikä puhu ruokottomuuksia. Synnin koukussa oleva pelkää vapautuvansa synneistään!

Kaikkein pahimmillaan ihmisen pahuus ilmenee siten, että hän yrittää estää myös muita ihmisiä muuttumasta. Mahtoiko äiti yhtään miettiä sitä, mikä hänen tyttäressään oli muuttunut? Oliko kysymys vain siitä, että äiti itse piti tiukasti kiinni siitä elämänmuodosta, jonka hänen tyttärensä oli hyljännyt? Ja mitä estoja äidillä oli? Mikä esti häntä muuttumasta, olihan hänen tyttärensäkin muuttunut?

 

Porilaisen pultsarin kertomaa

Kävelimme porilaisen pultsarin kanssa satamavaraston ohi. Pultsari oli päässyt karkuun satamavaraston alla asustelevasta toveriseurasta siten, että oli sanonut käyvänsä nurkan takana tarpeella.

Pultsari kertoi, että varastorakennuksen alla on noin puolentoistametrin korkuinen vapaa tila, jossa piti majaa kymmenkunta miestä ja pari naista. Kun joku porukasta sai rahaa, lähti koko porukka kuittaamaan tulon, joka senjälkeen juotiin yhdessä. Porukan säännöt olivat kovat: kaikki oli jaettava tasan ja juotava yhdessä. Jokainen porukan jäsen oli muille lypsylehmä sosiaalihuollon pellossa.

Jatkoimme pultsarin kanssa kävelyä aina siihen asti, että hän arveli sisuksiensa kestävän yhden voileivän ja mehulasin. Kun olimme jatkaneet hitaanpuoleista kävelyä, teimme kokeen. Pieni pala kiinteätä ruokaa pysyi sisällä. Kaveri lähti viettämään uuden elämänsä alkua jonkin talon ullakolle.

Jaa, ettäkö miksi tämä vanha kertomus tuli mieleeni nyt? No, se johtuu siitä, että kun edistyksellinen valtiojohto survoo kaikkia samaan lestiin, niin se toimii aivan samoilla säännöillä, kuin se kahdentoista hengen pultsariporukka siellä varastorakennuksen alla - ilman Jumalaa ja ilman vapautta.

 

MITÄ ARVOSTAT YSTÄVÄSSÄSI?

Ennen kuin jatkat, pysähdy hetkeksi miettimään. Ajattele ystävääsi, tai useita ystäviäsi, mitä ajattelet heistä. Ajattele positiivisesti ja kerro sitten itsellesi, mitä ominaisuutta ystävissäsi arvostat eniten.

Sillä aikaa kun sinä ajattelet, minä kerron siitä, mikä sai minut miettimään tätä asiaa. Se oli yleisurheilukilpailujen selostaja, joka tänään, 2002-06-22, selosti radiossa naisten juoksua. Kilpailun voitti "hyväraaminen" ranskatar. Siis sillä ranskattarella oli jotakin, mitä selostaja arvosti, hyvissä kehyksissä.

Niin, mitäs arvostat ystävissäsi. Kun olet listannut ominaisuudet, jaa ne seuraaviin luokkiin:

1. Hyväksikäyttöominaisuudet;

2. Muut ominaisuudet.

Tämän jälkeen tarkastele vain ryhmää kaksi, sillä ensimmäisen ryhmän ominaisuudet ovat niitä, joita sinä kyllä arvostat, mutta piittaamatta lainkaan siitä, mitä ystäväsi itse asiassa on.

Jäikö ystäväsi ominaisuuksista mitään ryhmään kaksi? Jos jäi, niin sinulla on varmaan hyvä ystävä. Näin päättelen ainakin niiden tulosten perusteella, jotka sain omia ystäviäni ajatellessa. Kalleinta, mitä ystävistäni olen löytänyt, on Kristus, joka Henkensä kautta asuu ihmissydämessä.

 

SIPERIA OPETTAA

On se sitten niin kumma, että Aho meni Amerikkaan opintomatkalle, vaikka SIPERIA OPETTAA - siellä on nähtävissä Platonin ja Marxin saavutusten näyttely. Siperiassa voi jo nyt käydä katsomassa, miltä EU 70 vuoden kuluttua näyttää, jos vallankeskitys jatkuu.

Minä ymmärrän kyllä, että Platon, Marx ja poliitikko halveksii kansaa, ja uskoo, ettemme me mitään osata tehdä, jollei rysselistä tule käskytystä jatkuvana virtana. Mutta silti on vaikea uskoa siihen, että poliitikko on niin tyhmä, että uskoo Platoniin ja Marxiin, kun näyttö on niinkin selvä, kun mitä Siperia opettaa.

 

NOKIAN HERÄTYS

Kesällä 2000 oli Kurun sanomissa Tampereen piispan kirjoitus Nokian herätystä vastaan. Kevättalvella 2001 pääsin itse käymään kokouksessa, jota piispa kahden sivun artikkelissa niin kovasti vastusti.

Kokouksessa kiitettiin Jumalaa. Juuri muuta vaikutelmaa ei kokous minuun jättänyt, mutta vaikutelma oli hyvä. Henkeni yhtyi täysin kiitokseen. Jos illan sanomassa olisi ollut jotakin Pyhän Jumalan Hengen vastaista, olisin sen kyllä tuntenut. Mutta sitä ei ollut. Kuullun ja nähdyn perusteella minun on nyt pakko pitää Tampereen piispan puheita pelkkänä demagogiana.

Ilmeisesti papit eivät pidä siitä, että Jumalaa kiitetään. Kiitoksen puute ja pappien kaunaiset puheet tekevät kirkoista tylsiä. Kesällä 1998 kävin kirkossa kerran, ja se riitti.

 

ISOROKKOROKOTUS

Isorokkorokotukset lopetettiin Suomessa, kun Yhdistyneitten Kansakuntien terveysjärjestö WHO ilmoitti, ettei isorokkoa enää ole maailmassa. Kun kuulin päätöksestä, arvelin että WHO:n päätös on tuki terroristien yrityksille hankkia ja levittää isorokkoa.

Nyt isorokkorokotukset ovat olleet Suomessa ja muutamissa maissa pysähdyksissä niin kauan, että isorokon levitys tulee aiheuttamaan hirvittävän kaaoksen maailmassa. Ne maat, joissa isorokkorokotuksia on jatkuvasti annettu, ovat tulevassa tilanteessa aivan eri asemassa, kuin esimerkiksi Suomi. Ilmeisesti Suomen hallitus haluaa suomalaisten kuolevan isoonrokkoon.

 

JOKAINEN TEKO ON USKONTUNNUSTUS

Ensimmäinen kirkollinen uskontunnustus syntyi vuonna 325 Nikeassa. Sitä ennen ei uskontunnustuksia tarvittu, koska oli järkeä. Jos on järkeä, niin on helppo huomata, että jokainen teko on uskontunnustus. Vapaa ihminen tekee sitä, mihin uskoo, minkä ajattelee olevan viisainta. Ei siinä mitään loitsuja tarvita. Jokainen teko myös paljastaa sen, mihin uskot, paremmin kuin mitkään loitsut.

Ei ole sattuma, ettei Raamattu sisällä mitään uskontunnustusta. Raamattu antaa kyllä ohjeita elämää varten, mutta ne on ajateltava ja ymmärrettävä ennen kuin niistä syntyy tekoja. Teot sitten näyttävät, kenen ohjeita olet pitänyt parhaimpina. Siinä asiassa Raamattu onkin aivan selvä: Jeesus on Herra, Jumalan poika. Kuulkaa häntä!

 

KLASSINEN RASISMI JA ELÄKEUUDISTUS

Klassisen rasismin isä Aristoteles, se suurmurhaaja Aleksanteri Makedonialaisen kotiopettaja, opetti, että toiset ihmiset ovat luonnostaan orjia ja toiset luonnostaan hallitsijoita.

Meidän omat rasistimme ovat kuulemma todenneet ihmisten vanhenevan eri lailla. Pitäisi siis jotkut panna varhain eläkkeelle ja ne työhön pystyvät pitää työssä entistä kauemman.

Nykyisellään noin 10 prosenttia väestöstä menee eläkkeelle täydessä eläkeiässä. Tämän 10 prosentin verta hallitus siis janoaa. Se joku, joka istuu kylmällä katukivellä kaksikymmenvuotiaana ja saa peräpukamat tarvitsee tietysti rahaa peräpukamiensa hoitoon, joten kukas muu maksajaksi, kuin se, joka on luonnostaan orja.

 

HALOSEN UUDENVUODENPUHE 2001

Jos oikein ymmärsin, on Halosen mielestä rasismia se, että Korson suomalainen jengi ja somalijengi tappelevat. Suomalaiset presidentti jakoi hyviin ja pahoihin. En viitsinyt kirjoittaa presidentin kansliaan kysyäkseni ketkä ne pahat suomalaiset ovat. Olisikohan hän tarkoittanut Ahon kannattajia?

Kohta tulee taas uudenvuodenpuheiden aika. Pitäkää korvat auki! (04.12.2001)

 

EURO ON RASISMIA

Radio tiesi loppiaispäivänä 2002 kertoa, että eurolla on suuri psykologinen merkitys. Radiossa sanottiin sen psykologin nimikin, mutta minä en vaan sitä muista. Luulen, että se psykologi oli Göbbels, tai joku uudestisyntynyt sellainen.

Euron tarkoitus on kuulemma muistuttaa meille joka päivä, että olemme eurooppalaisia. Ainut syy, jonka vuoksi meidän pitäisi joka päivä muistaa olevamme eurooppalaisia, on rasismi.

Eurooppalaisella kulttuurilla on hirvittävä menneisyys. Eurooppalaisuuden ylikorostuksella pyritään vain jatkamaan entistä linjaa, juuri nyt kun pitäisi päästä irti eurooppalaisesta perinnöstä: kirkosta, inkvisitiosta, ristiretkistä, pakkokastamisista, kansanmurhista, juutalaisvainoista, kolonialismista, sosialismista, fasismista, kommunismista, kreikkalaisesta rasismista, venäläisestä rasismista, juutalaisesta rasismista, saksalaisesta rasismista ja niin edelleen.

Minä olen Jeesuksen internationaali, ensisijaisesti. Kansallisuudeltani olen suomalainen. Suomalaiset esi-isäni asuivat Suomessa jo silloin, kun Göbbelsin arjalaiset esi-isät piirtelivät hakaristejään Aasiassa. Niillä, jotka nyt ovat saaneet siniset silmät ja muutamia eurooppalaisia geenejä, ei ole mitään syytä kukkoilla eurooppalaisuudella.

 

KYPROKSEN KYSYMYS

EU käy neuvotteluja Kyproksen liittymisestä Euroopan Unioniin, Mutta vain Kyprosten kreikkalaisten kanssa. Siten Eu osoittaa olevansa siten Kreikan sotilasjuntan henkinen perillinen.

Kreikassa vuonna 1974 vallassa oli fasistiseksi kutsuttu sotilasjuntta, joka liitti Kyproksen tasavallan itseensä. Kyproksen turkkilaiset eivät liitosta hyväksyneet ja jäivät itsenäiseksi. Kun Kreikan sotilasjuntta kaatui, eivät Kyproksen kreikkalaiset kuitenkaan liittyneet Kyproksen tasavaltaan, vaan perustivat oman valtionsa.

KUNNIOITETUT HERRAT

Kolmekymmenluvulla maamiesseuran puheenjohtaja aloitti pikkujoulupuheensa sanoen: "Hyvät ystävät ja kylän miehet". Selvähän se on, ettei kaikki ole ystäviä.

Mutta mitäs teet, jos on kirjoitettava kirje? Kuinkas sitä sanotaankaan: Hyvät naiset ja herrat? Jos ne herrat eivät olekaan hyviä herroja? Kunnioitettu herra on silloin varmempi ratkaisu. Onhan toki aina niitäkin, jotka herroja kunnioittavat.

Herroja ovat ne, jotka päättävät toisten ihmisten asioista. Herra voi siis olla mies tai nainen. Siinä touhussa ystävyydellä ja hyvyydellä ei ole sijaa, paitsi silloin, kun on todellisesta, taivaallisesta Herrasta. Siksi on oikein ja hyvää suomea kirjoittaa "kunnioitetut herrat" kaikille virkamiehille, sukupuoleen katsomatta sekä kunnioittaa taivaan Jumalaa puhuttelemalla häntä Herraksi. Maamiesseuran puheenjohtajan puheessaan käyttämä sanonta "Hyvät ystävät ja kylän miehet" sopii edelleen käytettäväksi yleisissä puheenvuoroissa.

 

SREBRENICAN JOUKKOMURHA JA YK

Hollantilaiset nostivat kissan pöydälle ilmoittamalla "Yhdistyneitten Kansakuntien" osuudesta muslimien joukkomurhaan Bosniassa. Srebrenican "turvavyöhykkeeltä" lastattiin vuoden 1995 heinäkuun 11 ja 15 päivän välisenä aikana linja-autoihin 7000 nuorukaista ja miestä "Yhdistyneitten kansakuntien" hollantilaisten "rauhanturvaajien" silmien alla, vietiin pois ja ammuttiin.

"Yhdistyneitten kansakuntien" johtajat ovat vastuussa Srebrenican joukkomurhasta. Clintonin, Jeltsinin, Hollannin sosialistisen pääministerin Wim Kokin, Belgian kruununprinssi Willem Alexanderin, Belgian puolustusministeri Joris Voorhoevenin, Ranskan presidentin Jack Chiracin, Jugoslavian presidentin, YK pääsihteerin, YK rauhanturvaoperaatioiden johtajan, YK entisen Jugoslavian asioiden erikoislähettilään, UNPROFOR-joukkojen komentajan, kenraali Bernard Janvierin ja muiden sellaisten paikka olisi Haagin sotarikostuomioistuimessa, mikäli Haagin sotarikostuomioistuin olisi oikeuden asialla. Mutta mediakin käsitteli asiaa ikään kuin ne hollantilaista 110 "rauhanturvaajaa" olisivat vastuussa Srebrenican (Hopeakukkaro) joukkomurhasta, vaikka ne ressukat vain tekivät sitä, mitä isot edellä. Serbit tappoivat muslimit vasta sitten, kun he olivat saaneet hankkeelleen vahvan kansainvälisen tuen. Sitten hollantilaiset ressukat vietiin Hotelli Fontanaan, ettei heidän olisi tarvinnut nähdä kaikkea sodan julmuutta …

Yhdistyneet Kansakunnat eivät ole kansojen välinen liitto vaan valtioiden välinen järjestö. Minä tai suomalaiset eivät onneksi ole Yhdistyneiden kansakuntien jäseniä. Vain äänestäjät ovat ryvettyneet YK-touhuissa, emme me vapaat kansalaiset. Äänestäjät edustavat vain osaa suomalaisista, äänestäjien lahkoa.

YK:n toimet ovat sitä hallitsevan liikkeen päämäärien mukaiset. Lähettämällä silmänlumeeksi pienen hollantilaisjoukon YK itse asiassa oli turvaamassa ortodoksikirkkoon kuuluvien serbien terroria. Yhdistyneissä kansakunnissa terrorismille annettu taustatuki on jo perinteistä. Siinailla Egyptiläiset valmistelivat sotaa YK:n "rauhanturvaajien" selän takana. Kun egyptiläiset olivat valmiit, he käskivät YK:n poistumaan Siinailta 24 tunnin kuluessa. YK oli juonessa mukana, ja suostui tietysti Israelin tuhoamiseen. Israel kuitenkin voitti Egyptin ja Syyrian armeijat 1967, mutta YK ei luopunut. Nyt se on taas eturintamassa, kun Israeliin vastaan hyökätään.

On ymmärrettävä kaksi asiaa: YK ei turvaa rauhaa, vaan se on tavoittelemassa vääryyden voittoa. Toiseksi, Jumala huolehtii oikeudenmukaisuudesta. Koskaan ei Jumalan kunnian loukkaus jää Jumalan tuomiota vaille.

 

YLIVALTIOLLINEN TUOMIOISTUIN TULEE

Tänään, 11.02.2002 kerrottiin meille, että Adam Weishauptin, Mooses Hessin, Karl Marxin ym. ohjelman toteutuksessa on taas otettu aimo askel eteenpäin. Ohjelman lopullisen päämäärän, Antikristuksen yleismaailmallisen hallituksen perustamiselle tärkeästä "oikeus"- laitoksesta tämän maailman ruhtinaan palvelijat ovat päässeet sopimukseen.

On turha odottaa, että kansainvälinen tuomioistuin toisi tuomiolle esimerkiksi Srebrenican verilöylyn tilanneet poliitikot, tai ne, jotka niitä ovat äänestäneet.

Pelleily loppuu vasta, kun Tuomari viheltää pelin poikki ja kokoaa kansat eteensä. Siitä voi lukea Matteuksen evankeliumin luvusta 25. (Evankeliumiin, Hyvään sanomaan, kuuluu myös roistojen passittaminen helvettiin).

 

ALAMAAILMASSA KUOHUU

Median kampanja Paavoa vastaan alkoi heti, kun Paavo ilmoitti pyrkivänsä Keskustan puheenjohtajaksi. Ilmeisesti Paavo ei kuulu mihinkään trotskilaiseen salaliittoon, ja saa nyt siitä hyvästä koko alamaailman vastaansa. Jos Paavolla olisi mahdollisuus tulla pääministeriksi, silloin kampanjaa käytäisiin toisin keinoin. Silloin Paavon henki olisi vaarassa. Mutta niinkauan, kuin Paavon mahdollisuuksiin ei uskota, Paavoa vastaan nostetaan vain mielipidettä.

Seuratkaa Median kampanjaa Paavoa vastaan! Se paljastaa, mitkä lehdet ja muut kanavat ovat trotskilaisessa omistuksessa. Se paljastaa myös sen, että Tv-luvan ja tilausmaksujen maksajat "juovat vääryyttä kuin vettä".

 

YK tuomitsee taas Israelia

Yhdistyneiden kansakuntien ilmoitettiin 15.04.2002 taas tuominneen Israelin. Vuorossa oli tällä kertaa ihmisoikeuskomission antama lausunto. Ja mikähän mahtaa olla päätöslauselman numero? Joka tapauksessa kova on kiire pakanoilla Joosafatin laaksoon! (Jo safat - Jumala tuomitsee).

 

YK HYVÄKSYY KANSANMURHAN

Yhdistyneitten kansakuntien ihmisoikeuksien komissio kokoontui 16-26.04.2002 Geneveen tarkastelemaan, miten maailmassa menee. Ja hyvin näyttää menevän. Ranskan tuella Israel tuomittiin kansanmurhasta. Yhdysvallat äänestettiin ulos ihmisoikeuskomissiosta. Venäjän aikaansaannokset Ichkeriassa hyväksyttiin. Saatanan maailmalla menee todella lujaa.

Toista on meillä, maan hiljaisilla. Veisataan vaan virsiä ja kudotaan sukkaa, ja odotellaan, milloin YK lähettää noutajan. Katsellaan vähän televisiosta, mitä on jäljellä Ichkerian 450.000 asukkaan pääkaupungista senjälkeen, kun "kansainvälinen yhteisö" (lue: neljäs internationaali) on seitsemän vuotta harjoitellut kansanmurhaa. Onhan se hyvä tietää asioita etukäteen, niin ettei sitten tule yllätyksenä, kun "euroopan yhteisö" lähtee kukistamaan "kontria", niitä, jotka eivät käyneet hurraamaassa, kun euro tuli ja paholainen sai vallan.

 

SOTAKORVAUKSET

Kasvoton EU vaatii jo sotakorvauksia Israelilta, vaikka Euroopan Unionin sota Israelia vastaan ei ole vielä päättynytkään. Media käyttää kasvottomia henkilöitä mielipiteen muokkaukseen, ja kun massat on ohjelmoitu, voivat EU:n viralliset edustajat esittää vaatimuksensa.

Sotakorvausvaatimuksilla on myös toinen puoli - niillä EU tunnustaa olevansa tosiasiallinen hyökkääjä, vaikka se likaisen työhön teettää arabeilla.

Sotakorvaukset ovat vanha perinne, jota muun muassa fasistinen Neuvostoliitto käytti Suomea vastaan käymänsä sodan kulujen peittämiseen. Korvauksia maksettiin vielä pitkään toisen maailmansodan jälkeisenä aikana. EU näyttää siis tässäkin olevan toisen maailmansodan aloittajamaiden - Saksan ja Venäjän ideologinen perillinen.

 

TERRORISTIEN KOTIMAA

Jeesuksen "syntymäkirkkoon" linnoittautuneet terroristit ovat 2002-05-10 antautumaisillaan, kun EU on luvannut ottaa työmiehensä kotiin. Työmiehisten sijoitusmaiksi on suunniteltu Italiaa, Espanjaa, Luxemburgia, Kreikkaa, Irlantia ja Itävaltaa. Arabit eivät terroristeja huolineet, sillä se olisi huonontanut kunniallisten arabien mainetta.

 

Saako puhelimessa puhua?

Vielä jokin aika sitten yks puhelinfirma mainosti itseään sanoilla "että suomalaiset voisivat puhua enemmän". Mutta ajat ovat muuttumassa. Olen kirjoitellut yhtä sun toista kotisivuilleni, ja nyt pitäisi saada kuvatkin mahtumaan matkakertomuksiin. Ja muutakin on pöytälaatikossa, jos vain viiden megan kotisivulle mahtuisi, vaan ei mahdu. Ja se onkin metka juttu se.

Pohjois-Hämeen Puhelin Oy:n vuosikatsauksen mukaan vuoden 2001 lopussa verkostosta lähtevistä puheluminuuteista suuntautui Internet-palveluihin 55 prosenttia. Mutta se on vain puoli totuutta. Suurin osa näistä palveluista on vastaanottoa. Mutta saako myös sanoa, saako? Vai onko yksityishenkilön jo pantava suu suppuun?

Olen nyt soitellut monta kertaan Pohjois-Hämeen Puhelin osakeyhtiöön, ja tiedustellut, saako kotisivulleni lisätilaa. Olisi nimittäin sanottavaa: Katekismusta, matkakirjaa matkoista Suomalais-Ugrilaisten kansojen pääkaupunkeihin, elämäkertaa, historiaa, raamatuntutkistelua ja muun muassa 12-osainen venäjän kielen oppikirja, kaikkien venäjän kielikurssien äiti, suomeksi suomalaisille laadittu ja maailman paras alallaan. Ja matkakirjaan olisi kuvia, jotka pitäisi nekin mahtumaan mukaan. Viimeksi tänään kävin Ruovedellä kysymässä, että onko se nyt aivan varma, ettei puhelimessa enää saa sanoa, jos on viis megaa täys?

Vaikka minulle phpointin gurut miehissä vakuuttelivat, ettei saa sanoa, on minun vaikea silti sitä uskoa. Viisi megatavua ei ole niinkään paljon. Ja kun olen vielä asiakasomistajakin, on osakekirja ja puhelinliittymä. Olen niin vanha, että minut on kasvatettu uskomaan, että puhelinosuuskunnan omistajilla on puheoikeus puhelimessaan. En minä aina jaksa kuunnella muitten hölpötyksiä, kun omaakin sanottavaa on. Ja on mitä vastata kolmentoistatuhannen jäsenen journalistiliiton väitteisiin.

Niin, se palvelualttius? Eikö sitäkään enää ole? Minä tosin olen aivan rahaton, mutta vaimoni on uskollisesti maksanut kotisivustani määrätyt maksut. Jos asiakas olisi ostamassa vaikka neljäkymmentä megaa kotisivua, niin miksi myyjä sanoo eioota? Miettikääs nyt vähän. SurfEU tarjoaa ilmaista kotisivutilaa 20 megaa, SUN ja monet muut 15 megaa. Ja oma puhelinlaitos kieltäytyy palvelemasta, vaikka rahaa heilutetaan nenän edessä. Mikä niihin on mennyt? Onko yhtiökokouksessakin valta siirtynyt rysseliin?

Vaadin edelleen Pohjois-Hämeen Puhelin Oy:tä suorittamaan niitä tehtäviä, joita sille yhtiösäännön mukaan kuuluu. Ilmaiseksi mainostettuja palveluita en halua. Ostan mieluummin palvelut rahalla, sillä en usko surfEU ilmaispalveluihin. Ilmaista rahaa ei ole, aina sen joku maksaa. Ja vaikka EU kuinka innokkaasti jakaisi pois ryöstösaalista, en halua tahrata kotisivuni mainetta EU:n nimellä sen enempää kuin nimellä SUN, sillä aurinko on maailman ensimmäinen ja levinnein epäjumalanpalveluksen kohde. Onhan yksi kirjoituksistani nimeltään Katekismus. SUNin logo Katekismukseni etusivulla olisi ideologinen itsemurha …

Pohjois-Hämeen Puhelimella oli joitakin epämääräisiä viittauksia dna-kotisivuista, joihin mahdollisesti saisi lisätilaa. Mutta väite ei kestänyt lähempää tarkastelua. DNA-kotisivusta ei löytynyt edes esitettä. Sitten Pohjois-Hämeen Puhelimen edustajat tarjosivat kallista yritysmaailman kotisivua. Myös domain name olisi pitänyt ostaa. Mutta kun minulla ei ole yritystä, eikä tuloja, ei päivärahaa, ei työttömyysturvaa, eikä sossua, ja nyt vielä tämä. Olen silti ihminen, en yritys.

Olen kyllä tietoinen Internettiin kohdistuvista paineista. Rysselissä tehdään juuri direktiiviä, joilla joukkokirjeiden vapaa lähettäminen estettäisiin (Roistot eivät halua kritiikkiä). Kovalevyvero on toinen konsti rasittaa surfailijoita. Ja kun Yhdysvallat pani suojatulleja teräksille, rankaisi EU rahastamalla OMIA Internetin käyttäjiä. Olen kyllä huomannut, että ei ihminen tässä etujärjestöjen ja puolueiden maailmassa pääse puhumaan, mutta että vielä oma puhelinyhtiöni... "Sinäkin Brutukseni"

Kurussa 10.06.2002

PS2: Puhelinyhtiö on suorittanut uudelleenjärjestelyjä, http://personal.phpoint.net/poeysti muuttuu osoitteeseen http://kotisivu.dnainternet.fi/poeysti kesällä 2003.

PS1: Vastine PH Pointin vastineeseen Kurun sanomissa

Arvoisat päättäjät siellä Pohjois-Hämeen puhelimessa. Olen lukenut vastineenne, jonka mukaan minulla onkin mini-tyyppinen kotisivu. Ette kuitenkaan ilmoittaneet sitä minulle kotisivua hankkiessani. Mainoksissa tarjottiin selvästi kotisivua, eikä mitään minikotisivua. On aika hankala jatkaa keskustelua asiasta, kun te vielä kukkoilette sillä, että saitte varomattoman telefooninkäyttäjän hankkimaan sopimattoman pienen kotisivutilan. Kaiken lisäksi isompaa mallia teiltä ei löytynytkään. Ettei vain se teidän tietokone olisi sellainen miniaivo?

2002-10-29/op

PS3: Nyt on käynyt selville, että se paljon mainostettu dnainternet-kotisivu on myös sitä mini-mallia.

PS4: Dnainternetin kotisivun koko on kasvanut 15 megaan. Alan heti sijoittaa kuvaliitteitä kirjan JUMALA JOHDATTAA sivuille./2004-06-21

PS5: Kun mitta täyttyi, siirsin nettisivuni pois Pohjois-Hämeen Puhelimelta. Ne Löytyvät nyt osoitteesta http://opsti.japo.fi, kunhan..

 

painat nappia Osmon kotisivulle