Auringonpalvonta on vanhin uskonto. Sen muunnokset ovat levinneet yli koko maanpiirin ja vaikka kristinusko on ajanut sen ahtaalle, on se tekemässä komeaa come-backia Yhdistyneitten kansakuntien ja erityisesti UNESCON suojeluksessa.

KUMPUJEN YÖSTÄ

Osmo Pöysti

Kuru & Ylöjärvi, Finland

2003-2011

Lisäyksiä: 2011-04-28

 

Tähän on tulossa tekstejä …

Palvelivatko sumerit apinoita?

Nimrodin paluu, nousu ja loppu

Epäjumalanpalvelus

 

Kuka johtaa Yhdysvaltoja

Yhdysvaltojen joutuminen juutalaisten pankkiirien valtaan ei ole enää mikään salaisuus, mutta salaisuutena sitä vain yritetään vielä pitää. Ja sensuuri toimii. Kun Nathanael Kapnerin saitti http://www.thebrothernathanaelfoundation.org näyttää olevan vaikeuksissa, syy siihen saattaa olla sama, kuin Persian Shaahin erottamisella vuonna 1979. Syyt siihen, miksi Yhdysvallat erotti Persian Shaahin, on dokumentoitu shaahin 1970-luvulla tehdyssä haastattelussa "Shah of Iran discussing the zionist power over American media and government", osoitteessa http://www.youtube.com/watch?v=jXeK69NEwco&feature=related Siinä shaahi kertoo Yhdysvaltojen sanomalehtien, median, pankkien ja talouden olevan juutalaisten hallinnassa, mutta ei suostu kertomaan kaikkea.

Jos Kapnerin saitti ei aukea, kokeile tätä: http://www.realjewnews.com Kapner on itse juutalainen ja tietää heimoveljiensä hankkeet paremmin, kuin moni muu.

 

Luurankojen kalinaa Portugalissa

Yhdysvaltojen varjohallitus, jonka johtaja FOX Newsin ajankohtaisohjelmien mukaan nyt on George Soros, lähetti heti toisen maailmansodan jälkeen joukkonsa johtamaan Euroopan sosialisoimista. Neuvostovastaisen naamion alla suoritettu operaatio on edennyt hyvin. Vasta silloin, kun NATON pääministeriksi 1995 nimitettiin sosialisti, jolta sitä ennen oli evätty Amerikan viisumi, alkoivat ihmiset ihmetellä outoa menoa.

Kun Euroopan muuttaminen sosialistiseksi pakkovallaksi oli jo saavuttanut pisteen, josta kääntyminen takaisin on ihmiselle mahdotonta, antoivat hämäläisetkin jonkinlaista elonmerkkiä ja äänestivät kuin tyhjästä noussutta puoluetta, jota ei pidetty vastuullisena kokoomuksen, keskustapuolueen, ruotsalaisen kansanpuolueen tai muiden sosialistien hankkeisiin. Mutta siitähän äläkkä nousi. Portugalin entinen pääministerikin herkistyi muistelemaan Kalevi Sorsan uskollisuutta juutalaisten sosialistien suunnittelemalle maailman orjuuttamishankkeelle.

Sosialisteilla on selvä organisaatio. Suomalaisten kiroilua ei johda Portugali, vaan Gerstenfeld. Sosialistien harjoittama suomalaisten kiroilu on myös ymmärrettävää. Monet suomalaiset noudattavat vielä sosialistien vihaamaa kristillistä etiikkaa, jonka mukaan lainanottajan tulee hankkia takuut lainalleen ennen lainan ottoa, ja myös lainanantajan on kannettava riskinsä, ottaahan se korkoakin lainasta.

Portugalin sosialistit vihaavat kristittyjen etiikkaa. Eikä sillä hyvä, että he jättävät lainansa maksamatta, vaan he huutavat tuhansien kilometrien päässä asuvalle kansalle kirosanoja siitä, että me emme halua maksaa heidän vanhoja velkojaan. Ja pankkiyhteisö, joka lainaa fiktiivistä rahaa, olisi viisasta lakkauttaa heti, eikä vasta sitten, kun sen kupla puhkeaa.

Yksi asia täällä Suomessa olisi ehkä tehtävä. On selvitettävä, mitä toverit Sorsa, Aho, Holkeri, Koivisto, Salolainen ja kumppanit ovat mahdollisesti luvanneet. Jos he ovat luvanneet maksaa aateveljiensä velat omistaan, niin maksakoot vaan. Mutta jos he ovat ylittäneet valtuutensa, suotakoon heille ja heidän äänestäjilleen se, minkä he ovat ansainneet.

Sata kertaa laastaroitu paise puhkeaa varmasti. Jos se puhkeaa sisäänpäin, tulee verenmyrkytys, ja jos ulospäin, niin kovasti roiskuu, niin paha se on ja vielä pahemmaksi se tulee, jollei se pian puhkea. On toki lohdullista olla alaikäinen tai muuten vaan äänestämättä jättänyt, mutta siitäkin on vähän iloa, jollemme ole sinä päivänä Jeesuksen turvissa, sillä se on Herran päivä. op/2011-04-24

 

Vain yksi usko

Bush junior kävi suutelemassa Koraania ja kehui Jerusalemia kolmen suuren uskonnon pyhäksi kaupungiksi. Mitähän se sillä mahtoi tarkoittaa? Oliko se pyyntö muslimeille, etteivät ne hävittäisi Jerusalemia? Tai kirkolle, että se jättäisi vihdoinkin juutalaiset rauhaan? Tai juutalaisille, että he antaisivat pääkaupunkinsa vihollisilleen lahjaksi, kun ne eivät ole sitä muuten saaneet?

Aabraham todellakin uskoi Jumalaan, mutta oliko muita? Rooman valtio pakotti koko roomalaisen kansainyhteisön itse keksimäänsä kirkkoon, Muhammedin ja hänen beibivaimonsa isän sotajoukot pakottivat arabit alistumaan Muhammedin tahtoon eivätkä juutalaiset nyt hyväksy paluumuuttajiksi niitä juutalaisia, jotka tunnustavat Jeesuksen Messiaaksi. Mikään näistä kolmesta uskonnosta ei siis perustu uskoon, vaan pelkoon, petokseen ja pakkovaltaan.

Ja palataan sitten asiaan, ja kerrotaan se ilman kysymysmerkkejä. On vain yksi usko, usko Jumalaan, jonka me tulimme tuntemaan Jeesuksen Kristuksen eli Messiaan, Jumalan sanan kautta, ja jonka lapsiksi me tulimme uskon kautta Häneen ja saimme tämän uskon perusteella osuuden Jumalallisesta luonnosta tullen hänen lapsikseen.

Uskonnot eivät meitä kiinnosta ja Bushin humanismille me nauramme. Humanismi on uskoa ihmiseen, mutta vain teoriassa. Kiristyksellä ne sitä levittävät ja Tomahawkeilla ne sitä kaupittelevat. Obama ajoi Mubarakin tiehensä, ja nyt Egyptin uusi johto on jo "normalisoinut" suhteet Iraniin ja Hamasiin.

 

Suuren kansan kuolema

Keskustelimme eilen kolmen marilaisen tytön kanssa siitä, voiko suuri kansa kuolla. Yksi heistä kuului Joshkar-Olassa toimivaan seurakuntaan "Jumalan suurlähetystö", ja kaksi marilaiseen kotiseurakuntaliikkeeseen. Meille vastaus oli selvä. Jos kansa noudattaa Jumalan tahtoa, se ei koskaan kuole, mutta kansaa, joka hylkää Jumalan tahdon, ei mikään voima maailmassa pysty pitämään elossa. Esimerkiksi tästä kelpaa Rooma. Vaikka sitä kuinka yritetään henkiin herättää, niin tosiasia on, että Rooma on kuollut. Ei ole sellaista kansaa, jossa näin aamusella kahvipöydän ääressä puhuttaisiin latinaa. Rooman uudelleenherättäminen on pelkkää luurankojen kalistelua ja kuolevien örinää.

Noin kymmenen vuotta sitten tarinoimme marilaisten menneisyydestä miesten kanssa metsän laidassa. Miehet, maan kulttuurielämän huipulta, taisivat olla animisteja, mutta uhrimenoissa käytettiin kyllä sitä slaavilaistakin hengentuotetta, vodkaa. Miehet ihmettelivät, kuinka ennen viiden miljoonan ihmisen kansa on kutistunut puoleen miljoonaan. Sorronko takia, vai olisiko siihen sittenkin joku toinen syy?

Marin asia on vielä korjattavaksi, jos vain maria puhuville tytöille löytyy kolme maria puhuvaa uskovaa miestä. Rooman laita on toinen. Se hylkäsi Raamatun, eikä se enää herää. Se, mitä paavi, Habsburgit ja "perustuslaki" ehkä saavat aikaan, ei ole Rooma, vaan viimeinen yritys tuhota ne, jotka vielä Jumalan tahtoa tottelevat ja elävät.

Niilo Ylivainio sanoi 01.10.1977 näin:

Ne on mustat pilvet, jotka vyöryy kohti Eurooppaa. Ja näiden pilvien alla jäljelläoleva kansa itkee ja vaikeroi, valittaa ja valittaa, näkee nälkää ja puutetta, työttömyyttä ja kurjuutta, väkivaltaa ja kirousta. Sitä mitä ihmiset eivät haluaisi. Mut se tulee, se tulee.

Kansat, jotka ovat vaihtaneet Jumalan kunnian uskonnolliseen höpöön, eivät tulevasta myrskystä selviydy. Myös frankkien jälkeläisten pitäisi ymmärtää tämä, ennen kuin on myöhäistä. op/2007-07-29

 

Nollatoleranssi

Ei-kristitytkin puhuvat nyt suvaitsevaisuudesta? Kuka xxxxx niille on mennyt siitä puhumaan? Pitäisi ymmärtää, että ne kuitenkin vääristävät koko asian perverssiin. Ne sanovat jo: "Nollatoleranssi suvaitsemattomuudelle!"

 

Pieter Bruegel

Pieter Bruegel vanhempi, (1525-1569) oli flaamilainen taidemaalari, joka eli siihen aikaan, kun Jeesuksen seuraajien vainot Alankomaissa olivat pahimmillaan. Uskovien miesten polttorovioista nouseva palaneen lihan käry, naisten hautaaminen elävältä ja orpolasten kohtalo musersi taiteilijan, sillä ristiriita kirkon ja valtion johtajien ja elävän todellisuuden välillä oli liian suuri kestettäväksi miehelle, jonka ammattinsa puolesta oli kuitenkin säilytettävä hyvät välit tilaajiinsa - rikkaisiin pappeihin, rikkaisiin ruhtinaisiin ja rikkaisiin kauppiaihin. Bruegelistä tuli perkeleiden kuvaaja. Hänen poikansa Pieter Bruegel nuorempi (1564-1638) meni vieläkin pitemmälle ja sai liikanimen "Helvetin Bruegel".

Pieter Bruegel vanhempi tuli uudestaan kuuluisaksi, kun Euroopan Neuvosto otti Bruegelin Baabelin tornista maalaaman taulun julistepohjaksi ja teki siitä EU:n mainoksen. Mainoksen alareunaan sijoitettiin sanat "Monta kieltä, mutta yksi ääni" ja Baabelin tornin päälle sijoitettiin 12 viisisakaraista tähteä ylösalaisin niin, että kaksi ylintä sarvea näyttävät pirunsarvilta.

Raamatun kertomuksessa Baabelin tornista kerrotaan, että Jumalan hajotti kansat ja sekoitti heidän kielensä. Euroopan Neuvoston julisteen sanoma on päinvastainen. EU siis yrittää tehdä tyhjäksi Jumalan työn, koota kansat ja tehdä siitä yksiääninen, yhden suuren diktaattorin, Saatanan johdolla.

Vuoden 2000 joulukuussa valmistunut Euroopan Parlamentin talo Strasbourgissa on tyylitelmä samaisesta Bruegelin taulun mukaisesta Baabelin tornista. Sen ylimmät kerrokset on tahallaan jätetty ikään kuin puolivalmiiksi muistuttamaan siitä, että Baabelin tornia ei koskaan rakennettu loppuun. Symboliikka on selvä: kun Saatana alistaa kaikki maailman kansat yhden valtikan alle, voidaan ylimmätkin kerrokset rakentaa valmiiksi ja Saatana voi julistaa voittaneensa Jumalan.

Edellisen kerran vastaavaa yritettiin Moskovan johdolla. Stalin hävitti Moskova-joen rannalla sijaitsevan Kristus-pelastajan pyhäkön (Hram Hrista Spasitelja), ja alkoi rakentaa paikalle Neuvostopalatsia, josta piti tulla maailman korkein rakennus. Kun kaksi kerrosta oli rakennettu, havaittiin, että perustukset eivät kestä ja maahan alettiin juntata valtavia teräspaaluja. Sitten alkoi toinen maailmansota, ja teräs kaivettiin pois maasta aseteollisuuden tarpeiksi. Paikalle jäi ammottava kuoppa, joka myöhemmin muutettiin lämpimän veden avouimalaksi, kunnes Neuvostoliiton kaatumisen jälkeen paikalle rakennettiin uusi "Hram Hrista Spasitelja".

Miten Baabelin tornin rakentamisessa lopulta käy, siitä kerrotaan Ilmestyskirjan luvuissa 17 ja 18.

 

Takaisin Osmon kotisivulle