Saksalaiset muistelevat kaiholla Vanhaa Eurooppaa. Vanhan Euroopan aikana Saksa hallitsi Roomaa ja Hitlerin aikana Venäjääkin Volgalle saakka. Ei sitten olekaan mikään ihme, että kun Yhdysvaltain puolustusministeri Rumsfeld muistutti Euroopan henkisestä perinnöstä saksalaisia, nosti VANHA AATU ylpeänä päänsä pystyyn. Sanonnasta Das Alte Europa, Vanha Eurooppa, tuli vuoden 2003 aikana saksalaisen fasismin uusi tunnuslause. Tai oikeastaan asia on sitäkin laajempi: Kyse on Euroopan henkisestä perinnöstä, jota nyt ollaan viemässä "Euroopan" perustuslakiin.

Osmo Pöysti: NELJÄNNEN IMPERIUMIN KARMEE PERUSTUS

Copyright ©: Osmo Pöysti

Kuru, Finland

2004

Jpm 2004-05-29

Danielin kirjan toisessa luvussa on ennustus savijaloilla seisovasta jättiläisestä. Ennustus on avain seuraaviin ennustuksiin, joissa kerrotaan maailmanhistoriaan vaikuttavien imperiumien suuret suuntaviivat aina loppuun saakka. Ennustus etenee siten, että Babylonian imperiumin, jota ennustuksessa edustaa kultainen pää, jälkeen seuraa vielä kolme muuta imperiumia. Viimeistä imperiumia kuvaavat teräksestä ja savesta (teräsbetonista, ovat jotkut arvailleet) osat, joita aivan viime vaiheessa edustavat 10 varvasta.

Historia on vahvistanut Danielin näyn - tai ainakin sen tulkinnat - siten, että Babylonian jälkeen tulleet imperiumit - Persia, Kreikka ja Rooma rakensivat kukin Babylonialaiselle perustukselle. Ne omaksuivat Babylonialaisen kultin kukin vuorollaan. Näin teki myös kirkko, vaikka se antoikin babylonialaisille kulttisymboleille ja uskonnollisille juhlille kristinuskosta lainatut nimet.

Rooman imperiumi jäi 400-luvulla kansainvaelluksen jalkoihin, mutta katolisen kirkon kannattajiksi kääntyneiden frankkien avulla se on pysyi pystyssä aina vuoteen 1806 asti, jolloin länsi-frankit ajattelivat jo pystyvänsä seisomaan omilla jaloillaan. Yritys ei ollut onnekas, ja nyt Rooman imperiumin raunioille on pystytetty EU.

Koko antiikin Rooma ei vielä mahdu EU:n rajojen sisälle, mutta EU pyrkii koko Välimeren alueen herraksi Barcelonan prosessin avulla. Myös Itä-Eurooppa pyritään liittämään EU:n alaisuuteen, ensi vaiheessa erilaisten assosiaatiosopimusten avulla.

Raamatun lukijat ovat ihmetelleet, miksi Amerikan Yhdysvallat eivät ole saaneet merkittävämpää osaa Ilmestyskirjan ennustuksissa. Mutta siihenkin näyttää löytyneen ratkaisu. Nykyisin kun näyttää siltä, että Amerikan Yhdysvallat lähentyvät Eurooppaa niin paljon, että ne joutuvat saman valtikan alle Euroopan kanssa. Jos Amerikka saadaan tanssimaan Rooman pillinsoittajan tahdissa, ei erillistä mainintaa Amerikoista tarvita. Jättiläisen jalat ovat silloin Atlantin molemmilla rannoilla. Komea otus varmaan!

EU:n rakentajilla on kumma kiire. Olisivatkohan Delfoin oraakkelit pelotelleet niitä maailman lopulla, vai mikä niiden on? Taitaa olla kuitenkin niin, että EU:n rakentajia ajaa eteenpäin pelko siitä, että jolleivät he nyt heti saa kaikkea valtaa hyppysiinsä, kansa ehtii tajuta, mistä on kyse ja alkaa panna hanttiin.

 

EU:n perustuslakiluonnos

Euroopan Unionin perustuslakiluonnoksesta on olemassa kolmenlaista ilmaa:

  1. Sitovaa perustuslakia ei pitäisi tehdä
  2. EU:n perustuslakiin pitäisi kirjata, että Unioni perustuu Rooman valtion, antiikin filosofian ja valistusajan filosofian periaatteille
  3. EU:n perustuslakiin pitäisi kirjata, että Unioni perustuu kristillisille periaatteille

Koko ajatus Euroopan Unionista kauhistuttaa niitä, jotka ymmärtävät, että "keskitetty poliittinen valta on vaarallisin asia maailmassa" (Rudolph Rummel). Perustuslaki on vain savuverho, jonka suojissa toteutetaan suunnitelmaa, josta Henri-Paus Spaak (1888-1972), Belgian sosialistinen pääministeri ja NATO:n pääsihteeri sanoi näin:

Me emme halua uutta komiteaa. Meillä on niitä jo ennestään liikaa. Me haluamme sellaisen miehen, jonka mitat riittävät pitämään kansan alamaisena ja nostamaan meidät siitä taloudellisesta suosta, johon me olemme vajoamassa. Lähetä meille sellainen mies, niin me otamme hänet vastaan, oli hän sitten Jumala tai paholainen.

Spaak halusi Euroopalle Führerin. Onko Javier Solana nämä Spaakin mitat täyttävä mies, on vielä epäselvää, mutta hänelle annetut valtuudet ovat ilman perustuslakiakin vaarallisen laajat. Jos perustuslaki syntyy, sillä annetaan führerin toimille vain laillisuuden leima.

Euroopalla on kammottava menneisyys. Ne kaksi asiaa, jotka ovat tehneet Euroopasta kammottavan, ovat kirkko ja sosialismi. Kun nyt taas Euroopan perustuslakiin tarjotaan näitä, tosin kirkkoa kristinuskon nimellä, ja sosialismia valistusajan filosofian nimellä, on tulos selvä: Euroopan tulevaisuudesta tulee kammottava. Euroopalle on toki tarjottu parempia eväitä, mutta ne on kerta kerran jälkeen torjuttu, ja kaiken lisäksi niiden esittäjät on vakiintuneen tavan mukaan tapettu. Aina kun Euroopalle on tarjottu kristinuskoa, on kirkko voittanut ja kristinusko julistettu lainsuojattomaksi, lahkolaisten ja kerettiläisten uskonnoksi.

 

Euroopan historia (Lyhyt oppimäärä)

Euroopan historia on karmee.

 

Euroopan tulevaisuus

Euroopan tulevaisuuden ennustaminen on helppoa. Ennustamisen helppous perustuu siihen, että Jumala antaa jokaiselle hänen tekojensa mukaan. Jos tiedät menneisyyden, tiedät myös tulevaisuuden. Euroopan menneisyys on niin kammottava, että siitä valtaosin vaietaan, koska sitä ei voi muuttaa. On tosin yksi keino päästä irti menneisyyden haamusta, Jumalan armo. Sitä voi hakea tunnustamalla menneisyyden synnit ja Jeesuksen herruus. Jos Jumala hyväksyy hakemuksen, hän antaa armon.

Jumalaa ei voi pettää tosiasioita salailemalla. Koulukirjoihin on tultava tiedot Euroopan menneisyydestä ja Jumalan Valtakunnan lähettiläiden vainojen tulee olla niissä selvästi esille.

Sen, joka aikoo hakea armoa Jumalalta on tunnustettava paitsi omat syntinsä, myös niiden organisaatioiden synnit, joissa hän on tavalla tai toisella ollut osallisena.

Ne, jotka etsivät inspiraatiota valistusajan filosofioista, joutuvat tunnustamaan Ranskan vallankumouksen aikana teurastettujen yli puolen miljoonan ihmisen murhat, Ranskassa koulutuksensa saaneiden kambodzhalaisten poliitikkojen johdolla suoritettujen yli miljoonan, tai mahdollisesti jopa neljän miljoonan ihmisen murhat, Ranskan vallankumouksen henkisten perillisten suorittamat yli sadan miljoonan ihmisen murhat ja niin edelleen. Eikä pelkkä tunnustus riitä. Jumalan armoa etsivän on erottava jokaisesta puolueesta ja järjestöstä, joka on ollut tai on toteuttamassa valistusajan filosofien inspiroimaa saatananpalvontaa tai ollut sitä levittämässä tai muuten hyväksymässä.

Kirkkojen jäsenien tulee erota kirkoistaan. Jumala tuo jokaisen kirkon jäsenen tilille siitä, mitä Euroopassa on tehty kataareille, montanolaisille, patareeneille, paulikiaaneille, hussilaisille, hutterilaisille, bogomileille, strigolnikeille, valdolaisille, kastajille, jenseniläisille, baptisteille, albigensseille, lollardeille, seekereille, hugenoteille, mennoniitoille, presbyteriaaneille, hlysteille, burs´iliseille, molokaaneille, duhobooreille, ja kaikille muille Euroopasta murhaamalla hävitetyille Jumalan lapsille.

 

Ranskalaisten poliitikkojen röyhkeät puheet

Kun Italia, Liettua, Malta, Puola, Portugali, Tshekin tasavalta ja Slovakia vaativat Euroopan perustuslain johdantoon mainintaa kristinuskosta, Ranskan ulkoministeri Michel Barnier vastasi: "Tämä ei ole mikään juutalais-kristillinen klubi…"

Spaak sanoi ennustuksessaan, että Eurooppa ottaa vastaan vahvan johtajan, oli hän sitten Jumala tai Saatana. Ranskan, ja heitä myötäilevien muiden frankkilaisten rintamaiden poliittisten puheiden perusteella vain Saatana saattaisi olla kiinnostunut EU:n johtajuudesta. Kristus kyllä tulee, mutta ei johtamaan EU:ta vaan tuomitsemaan sen. Kuitenkin röyhkeällä EU:lla on oma historiallinen tehtävänsä. Ranskan johdolla se on keräämässä yhteen kaikki Jumalan vastustajat. Liittykää yhteen …!

 

Pelastus

On kammottavaa, että Euroopan perustuslaille on ollaan hakemassa pontta perinteestä ja menneisyydestä, nyt kun Euroopan pitäisi viimeinkin muuttua, eikä suinkaan huonompaan suuntaan, vaan parempaan, kuten Johannes Kastaja julisti:

Tehkää parannus (metanoiete - muuttukaa mieleltänne), sillä Taivasten Valtakunta on tullut lähelle. Sillä hän on se...", (Matt 3:1-3).

Kun Jeesus alkoi julistustoimintansa, hänellä oli aivan sama sanoma:

"Tehkää parannus (metanoiete - muuttukaa mieleltänne), sillä Taivasten Valtakunta on tullut lähelle", (Matt 4:17).

Ja kun Jeesus lähetti 12 opetuslastaan Israelin kyliin, sanoi hän heille: "Ja missä kuljette, saarnatkaa ja sanokaa: "Taivasten Valtakunta on tullut lähelle. Parantakaa sairaita...", (Matt 10:7-42). Saman tehtävän saivat myös Jeesuksen myöhemmin valitsemat 70 opetuslasta, kts. Luuk 10:1-10.

Vielä viimeisinä sanoinaan Jeesus esitti saman muutosvaatimuksen ja jätti julistustehtävän kaikille seuraajilleen:

Niin on kirjoitettu, että Kristus oli kärsivä ja kolmantena päivänä nouseva kuolleista, ja että parannusta (metanoia, mielenmuutos) syntien anteeksisaamiseksi on saarnattava hänen nimessänsä kaikille kansoille, alkaen Jerusalemista. Te olette tämän todistajat. Ja katso, minä lähetän teille sen, jonka minun Isäni on luvannut; mutta te pysykää tässä kaupungissa, kunnes teidän päällenne puetaan voima korkeudesta. (Kts. Luuk 24:46-49).

Jeesuksen lupaus korkeammasta voimasta on täyttynyt. Ja Aabrahamille annettu lupaus täyttyy pian: Vanhurskaat perivät maailman.

 

Takaisin Osmon kotisivulle