Tulevaisuuden ennustaminen on helpompaa, kuin menneisyyden tutkiminen, sillä historia noudattaa Jumalan lakia: siemenet tuottavat lajinsa mukaista satoa. Pian alkavan suuren sadonkorjuun tapahtumista on olemassa myös paljon profeetallista tietoa, joten henkilö, joka tuntee historian, nykyhetken merkittävät asiat ja profeetallisen ilmoituksen, pitäisi pystyä tekemään oikeat johtopäätökset lähitulevaisuuden tapahtumista, mutta yhdellä ehdolla: hänellä tulee olla yhteys Jumalaan, sillä ilman sitä profeetallinen ilmoitus ei aukene.

 

Osmo Pöysti

PROFEETALLINEN ILMOITUS

Koontisivu

2007

Kuru, Finland

 

Mooseksen ensimmäisen kirjan ensimmäisessä luvussa kerrotaan, että Jumala loi maailman kuudessa päivässä ja sitten hän lepäsi. Mutta kun tämä kertomus projisoidaan ihmiskunnan historiaan, huomataan, että meidän luomisemme on kesken, eikä Isäkään ole vielä päässyt sille virkistyslomalle, josta seitsemäs luomispäivä kertoo. Mutta lähellä sitä jo ollaan. Kuudennen luomispäivän loppu on lähellä.

Maailma alkaa olla kypsä viimeiseen näytökseen. Se, mitä nyt luemme päivälehdistä, löytyy myös pari vuosituhatta vanhoista Raamatun teksteistä. Aikojen merkit näkyvät selvästi, vaikka tämän maailman ruhtinas palvelijoineen osaakin aika hyvin naamioida hankkeensa niin, että vaikka profeetallista sanaa tuntemattomat ihmiset ne hyvin näkevät, he eivät niitä ymmärrä.

Maailma elää uskomattomassa pimeydessä. Juuri äsken tein pienen tekstin siitä, miten näkyvästi ja rohkeasti suomalaisen peruskoulun oppikirjassa Saatanan maailmansuunnitelma esitetään ja kuinka rohkeasti kirjantekijät vääristelevät historiallisia tosiasioita tehdäkseen Saatanan maailmansuunnitelman halutuksi.

Ihmisen ei ole pakko antaa höynäyttää itseään. Voit huutaa avuksi Herran nimeä ja tehdä hänen kanssaan liiton, ja pelastaa sinut tulevasta vihasta kun kuljet tietä, joka sinulle Hengen ilmoituksen kautta Sanasta ilmoitetaan.

 

Takaisin Osmon kotisivulle