LAKEUDEKSI SINÄ, YLPEYDEN VUORI

op/2011-07-30

Jeesus oli juuri opettamassa juutalaisia konfliktinratkaisuun ja ajan merkkeihin kuuluvia asioita kun hänelle kerrottiin Galilean terroristeista:

Samaan aikaan oli saapuvilla muutamia, jotka kertoivat hänelle niistä galilealaisista, joiden veren Pilatus oli sekoittanut heidän uhriensa vereen.
Niin Jeesus vastasi ja sanoi heille: "Luuletteko, että nämä galilealaiset olivat syntisemmät kuin kaikki muut galilealaiset, koska he saivat kärsiä tämän? Eivät olleet, sanon minä teille, mutta ellette tee parannusta, niin samoin te kaikki hukutte. Taikka ne kahdeksantoista, jotka saivat surmansa, kun torni Siloassa kaatui heidän päällensä, luuletteko, että he olivat syyllisemmät kuin kaikki muut ihmiset, jotka Jerusalemissa asuvat? Eivät olleet, sanon minä teille, mutta ellette tee parannusta (muuta mieltänne), niin samoin te kaikki hukutte." (Luuk 13:1-5)

Jeesus nosti keskustelun heti periaatteelliselle tasolle. Se, joka oli tehnyt yhden synnin, on sama, kuin se, joka on tehnyt jonkun muun synnin. Näin Jeesus sekoitti koko hauskan pelin. Hänen silmissään kukaan ei ollut syytön, eikä edes vähemmän syyllinen kuin nuo Pilatuksen tappamat terroristit. Eikä Jeesus jättänyt asiaa edes siihen: Hän sanoo: "Jos ette muuta mieltänne, te tuhoudutte samalla tavalla kaikki", ("αλλ εαν μη μετανοητε παντες ωσαυτως απολεισθε"). On ihan samantekevδä, oletko murhaaja, huora, varas tai ryöstösaalista jakava "hyväntekijä":

Ja hän sanoi: "Mikä ihmisestä lähtee ulos, se saastuttaa ihmisen. Sillä sisästä, ihmisten sydämestä, lähtevät pahat ajatukset, haureudet, varkaudet, murhat, aviorikokset, ahneus, häijyys, petollisuus, irstaus, pahansuonti, jumalanpilkka, ylpeys, mielettömyys. Kaikki tämä paha lähtee sisästä ulos ja saastuttaa ihmisen." (Jeesus Mark 7:20-23 mukaan)

Ja jos suunnittelet toisten neuvomista lue myös tämä:

Älkää tuomitko, ettei teitä tuomittaisi; sillä millä tuomiolla te tuomitsette, sillä teidät tuomitaan; ja millä mitalla te mittaatte, sillä teille mitataan. Kuinka näet rikan, joka on veljesi silmässä, mutta et huomaa malkaa omassa silmässäsi? Taikka kuinka saatat sanoa veljellesi: 'Annas, minä otan rikan silmästäsi', ja katso, malka on omassa silmässäsi? Sinä ulkokullattu, ota ensin malka omasta silmästäsi, ja sitten sinä näet ottaa rikan veljesi silmästä. (Matt 7:1-5)

Norjan terroristeista on nyt puhuttu niin paljon, että kaiketi kaikki asianomaiset ovat ehtineet esitellä surunvalittelujaan ja puolustella Norjan terroristeja sekä tuomita sivulliset paholaisen palvelijoille tyypilliseen tapaan.

Uutiskynnys ylittyi torstaina 21.07.2011, kun Norjan ulkoministeri tuli Utøyan saarelle, jossa puolueen nuoriso-osastolla AUF (Arbeidernes ungdomsfylking) on nuorisoleiri. Uutiskynnys ylittyi siksi, että ulkoministeri Jonas Gahr Støre yritti puristaa alaikäisiltä leiriläisiltä julkilausumaa, jossa vaadittaisiin Israelin boikotoimista ja Israelin poliittisen johdon tuomista heidän aatetovereittensa tuomioistuimen tuomittavaksi. Siitä olisi sitten helppo siirtyä Israelin totaaliseen hävittämiseen, sen jälkeen kun maailmanpoliisiksi pyrkivä Norja olisi ensin saanut läpi vaatimuksensa "Kahden valtion" ratkaisusta. Seuraavana päivänä näyttämölle astui tuntematon mies, joka räjäytti Norjan pääkaupungin hallintokorttelissa ison pommin ja siirtyi sitten ampumaan lapsia puolueen nuorisoleirille, niitä samoja, joita ulkoministeri oli edellisenä päivänä käynyt valjastamassa Israelin vastaiseen taisteluun. Kahdessa terrori-iskussa kuolleita oli lähes sata.

Olen nyt kuunnellut ja katsellut erilaisia arvioita Norjan terroristien tekemisistä ja niiden syistä. Ensimmäiseksi kuulin Suomen yleisradion kertovan, että "uskonkiihkoilija" oli tappanut leiriläisiä. Sitten pistin päälle BBC:n nettiuutiset, jossa noin kerran minuutissa kiertävässä tekstissä usean tunnin ajan kerrottiin Norjan poliisin ilmoittaneen, että joukkomurhasta epäilty oli "käyttänyt fundamentalistikristittyjen nettisivuja". Näistä väitteistä ymmärsin heti, että kysymys oli provokaatio ja mielenkiintoni kasvoi.

Norjan poliisin väite oli ensimmäinen, jossa syy norjalaisten sosialistien ampumisesta pantiin raamattukristittyjen niskoille. Tämäkin oli ilmeisesti poliittisesti korrekti teko, sillä Norjan oikeusministeri on jo ylistänyt Norjan poliisin työtä "fanfastiseksi". Poliisin hidas tulo tapahtumapaikalle lienee siis sekin ollut poliittisesti korrekti teko. Pääministeri Stoltenberg oli puheissaan varovaisempi, hän ei antanut tuomioita tyypilliseen kommunistitroikan malliin, vaan vaati asiallisen tutkinnan suorittamista. Siinä vaiheessa se oli kuitenkin jo mahdotonta, koska poliisi oli jo puhunut läpiä päähänsä, eikä pääministeri edes pyytänyt niitä anteeksi.

Norjalaisten vihapuheet raamattukristittyjä ja Israelia vastaan eivät ole maailmassa mitään uutta. Ne ovat niin tunnettu käsite, että niillä on oma nimikin: "Lopullinen ratkaisu". Kun 8000 Saksan luterilaista pappia kieltäytyi vannomasta uskollisuuden valaa Hitlerille, panetti Saksan kansallissosialistien hallitus 800 pappia keskitysleirille ja ryhtyi polttamaan synagogia. Jatko tiedetään nyt, mutta vielä 1936 kansa hurrasi Hitlerille Münchenissä, kun Hitler sanoi, että kymmenen vuoden päästä Saksa olisi muuttunut niin, että sitä tuskin tuntisi entiseksi. Ennustus oli oikea - sillä vuonna 1946 Saksa oli raunioina. Eihän Hitler ollut kertonut, mihin suuntaan kehitys kulkisi.

Israelin ja "raamattukristittyjen" vastaiset vihakampanjat ovat tyypillistä sosialismia. Se, joka tietää Norjan sosialistipuolueen agendan ja sen, minkälaista vihannostatusleiriä Utøyan saarella pidettiin, ei voi pitää Norjan sosialistipuoluetta muuta kuin fasistisena puolueena. Mutta suuri osa ihmisistä ei tiedä näitä kahta asiaa, koska he saavat tietonsa "poliittisesti korrektien" uutistoimistojen kautta. Nämä jo petetyt ihmiset eivät alkuunkaan ymmärrä, miksi sellaisetkin henkilöt kuin Glenn Beck vertaavat Norjan työväenpuolueen nuorisoleiriä Hitler-nuoriin.

Sen lisäksi, että "poliittisesti korrektit" uutiskanavat jättävät kertomatta Uudelle vasemmistolle ja heidän työnantajalleen epäedulliset asiat, ne panevat kaiken pahan Jeesuksen piikkiin. Se on myös se syy, miksi Yle, BBC ja CNN syyttävät "fundamentaalikristittyjä" Norjan terroristien tekemisistä. Samasta syystä paholaisen palvelijat käyvät suurta sotaa sellaista tiedotusvälitystä vastaan, jossa Uuden vasemmiston päämääristä ja toiminnasta asiallisesti kerrotaan ja politiikantekijöiden hankkeet paljastetaan.

Uuden vasemmiston päämääränä on länsimaisen kulttuurin hävittäminen demonisin keinoin. Muutamat juutalaisten pankkiirien tukemat sosialistit totesivat 1900-luvun alussa, ettei länsimaista kulttuuria voida hävittää samalla tavalla kuin Venäjää, josta syystä he perustivat Frankfurtin koulukunnan nimellä tunnetun työryhmän kristikunnan tuhoamiseksi. Länsimaisen kulttuurin tuhoaminen oli vain yksi tämän päämäärän keinoista, mutta ei-kristityissä juuri se herättää eniten vastenmielisyyttä. Muita keinoja ovat mm. maan valuutan romahduttaminen Leninin kirjassa "K derevenskoi bednote" vuonna 1914 antaman ohjeen mukaisesti. Tätä ohjetta käytti menestyksekkäästi mm. presidentti Koivisto ja nyt kaatumassa ovat euro ja dollari. Rahatalouden kaatumisesta seuraa kaaos, jonka turvin Baabelin tornin rakentajat asettavat valtaan oman suosikkinsa, sen, jota Raamatussa kutsutaan Laittomuuden pojaksi (käännöksessä "laittomuuden ihminen"), kadotuksen pojaksi ("kadotuksen lapsi") ja Antikristukseksi.

Ei-kristityt näkevät kaikensorttisille sosialisteille yhteiset pyrkimykset ikään kuin kysymyksessä olisi vain "vallankumous". Näin tekee myös Norjan sosialistileirillä riehunut teurastaja. Aikani ei riittänyt hänen koko "manifestinsa" lukemiseen, mutta jo lyhyt selailu paljasti, että tapot tunnustanut Breivik on ollut hyvin perillä Uuden vasemmiston maailmansuunnitelmasta. Ikävä kyllä hän ei ole kristitty, eikä siis ole voinut suhtautua siihen oikein. Raamattu varoittaa Uuden vasemmiston ohjelmasta näin:

Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi, tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan, niin että hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala. Ettekö muista, että minä, kun vielä olin teidän tykönänne, sanoin tämän teille? Ja nyt te tiedätte, mikä pidättää, niin että hän vasta ajallansa ilmestyy. Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää, niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä, tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua. Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen, että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen. (2.Tess 2:3-12)

Breivik näyttää ymmärtävän sen, että länsi on tullut tiensä päähän, mutta ei ymmärrä sitä, että länttä nyt jäytävät ongelmat - tai ehkä olisi parasta sanoa sen kuolemantauti - on Jumalan lähettämä rangaistus siitä, että se on syönyt sille tarjotun myrkyn ja siihen rakastunut. Tästä seuraa, ettei länttä pidä yrittää pelastaa ja kaikkein vähiten on näissä harrastelijamaisissa pelastusyrityksissä käytettävä paholaisen keinoja. Miksi te menisitte heidän mukanansa helvettiin? Muistakaa paremmin niitä Venäjän vallankumouksen vainoamia kristittyjä, joiden hallelujakuoro seitsemässäkymmenessä vuodessa voitti koko papukaijakuoron.

Breivik halusi tuoda esiin ne asiat, joita Uuden vasemmiston agendalla toimiva "poliittisesti korrekti" tiedonvälitys tehokkaasti salaa. Mutta sekin pyrkimys on turha, sillä ihminen, jonka teot ovat paha, vihaa valkeutta:

Mutta tämä on tuomio, että valkeus on tullut maailmaan, ja ihmiset rakastivat pimeyttä enemmän kuin valkeutta; sillä heidän tekonsa olivat pahat. Sillä jokainen, joka pahaa tekee, vihaa valkeutta eikä tule valkeuteen, ettei hänen tekojansa nuhdeltaisi. Mutta joka totuuden tekee, se tulee valkeuteen, että hänen tekonsa tulisivat julki, sillä ne ovat Jumalassa tehdyt. (Joh 3:19-21)

Jotkut idealistit voisivat kyllä sanoa, että maailman johtavien mediatalojen harjoittama poliittisesti korrekti uutissensuuri on pakottanut Breivikin tekemään epätoivoisen teon saadakseen äänensä kuuluviin. Jumalan edessä tällaisilla puolusteluilla ei ole mitään arvoa. Kyllä me "fundamentaalikristitytkin" ymmärrämme, että pimeää tästä tulee, kun internetit suljetaan ja maailmasta otetaan pois se, mikä "vielä pidättää", mutta meillä tulee silloinkin olemaan "elämän valkeus". Se, jolla on Pyhä Henki, näkee sen verran eteensä, että tietää ottaa seuraavan askeleen erehtymättä. Mitä Norjassa silloin tapahtuu, sekin meille kerrotaan, jos se on meille tarpeen. Periaate on kuitenkin, ettemme sekaantuisi ihmisten synteihin.

Lopuksi haluan lausua rohkaisun ja myötätunnon sanat kaikille "fundamentaalikristityille" jotka vastaan Paholaisen palvelijat nyt koko maailmassa raivoavat. Pysykää lujana Herrassa, joka pian on alistava Saatanan teidän jalkojenne alle. Amen.

Ylöjärven Kurussa 2011-07-30

Osmo Pöysti

Takaisin Osmon kotisivulle