TIETEEN PILALEHTI

Yhdistyneiden Kansakuntien lukuisat äänestykset ovat osoittaneet, että maailma on jakautunut kahteen leiriin. Israelia tukevat Amerikan Yhdysvallat, muun maailman seisoessa muslimiarabien selän takana Israelia vastaan. Amerikan Yhdysvallat tukee Israelia, muu maailma käyttää sodassaan Israelia vastaan arabeja. Sota on tosiasia, eikä sitä käydä pelkästään tavanomaisin asein. Lehdistö on mukana täysin palkein. Median urut tukevat terrorismia.

Selailin eilen Kurun kirjastossa Tieteen Kuvalehden numeroa 2/2004. Sotapropagandan tarkoituksiin kirjoitetussa artikkelissa Koraanikin oli muuttunut jollei nyt aivan jumalalliseksi ilmoitukseksi, niin ainakin tieteiden kehitykselle suotuisaksi keksinnöksi.

Koska lukuisissa kirjoituksessani olen kuvannut islamilaisen maailman kulttuurihistoriaa paljon tarkemmin, kuin mitä Tieteen Kuvalehti 2/2004 tekee, en ryhdy tässä kirjoittamaan asiasta uutta artikkelia. Ja vähempi ei riittäisi, niin valheellinen lehden artikkeli on. Mutta hiemankin arvostelukykyisen lukijan luulisi heti huomaavan, että islamilaisen maailman kukoistusajan johtavat henkiset voimat - juutalaisuus ja syyrialais-persialainen kristikunta yliopistoineen, korkeakouluineen ja muine laitoksineen ovat kirjoituksessa mainintaa vailla. Ja juuri nämä kaksi kulttuuria -rabbinistinen juutalaisuus ja syyrialais-persialainen kristikunta - olivat avainasemassa, kun antiikin kirjalliset teokset käännettiin ensin kreikasta syyriaksi ja Syyrian arameasta arabiaksi. Poissa ovat maininnat Gundespurin lääketieteellisistä laitoksista, Nisibinin yliopistosta, Pumbeditan juutalaisesta keskuksesta ja persialaisten onnistuneesta politiikasta syrjäyttää arabian niemimaalta tulleet "uskonsankarit" valtakunnan hallinnosta.

"Islamilainen" maailma kukoisti vain niin kauan, kun niiden kristilliset ja juutalaiset yhteisöt olivat hävittämättä. Kun ne kuolivat, kuoli myös "islamilainen kulttuuri" ja sen tieteenharjoitus. Islamilaiseen teologiaan ne kyllä toivat niin arvokkaan lisän, että koko islamilainen teologia on vieläkin tämän juutalais-kristillisen hapatuksen varassa. Ja mitä niihin Espanjan juutalaisiin tulee, jotka islamin sotaherrat olivat tuoneet mukanaan Espanjaan virkamiehiksi, niin nehän jäivät sinne, kun islamilainen valta Espanjassa kaatui. Espanja kukoisti juutalaisten virkamiehiensä turvin niin kauan, kunnes kirkon inkvisitio heidät 1400-luvun lopulla tuhosi. Senjälkeen Espanjan kulissit pysyivät pystyssä vielä parisataa vuotta, mutta vain inkoilta varastetun kullan varassa.

On selvää, ettei sotapropagandassa arvostella omia sotilaita. Tieteen nimissä esiintyvä kuvalehtikin katsoo sormien välistä muslimien rasismia, mainitsematta sitäkään, että Muhammedin kuolinvuoteellaan lausumaksi väitetty määräys "Arabiassa ei voi olla kahta uskontoa" on se perusta, jonka takia Saudi-Arabiasta kristikunta ja juutalaiset tuhottiin 1000-luvulle mennessä ja että jopa suomalaiset merimiehet saattoivat vielä 1930-luvulla saada tikarin selkäänsä Turkissa, siitä syystä, että heidän laivansa perässä liehui ristilippu.

Tieteen nimissä esiintyvä kuvalehti erota edes kirkkoa kristinuskosta. Kirkkohan on vanhan babylonialaisen kultin ja kreikkalaisen filosofian sekasikiö. Kirkko on vainonnut kristittyjä 300-luvulta asti, juutalaisia samoin. Juutalaisten vainot kirkko aloitti Ambrosiuksen johdolla. Hänen vaatimuksestaan poltettiin jo kokonaisia juutalaiskyliä. Nämä kaksi tekijää ovat olleet vanhan Euroopan, Das Alte Europe, johtavat pyrkimykset nyt 1700-vuoden ajan eikä Tieteen Kuvalehden sotapropaganda niistä poikkea. Vanha Eurooppa on kyllä valmis hyväksymään sotapäällikkö Muhammedin teot ja hänen nimiinsä pannut kirjoitukset, mutta ei mitään kaunista ja pyhää.

Karl Marxin profetioiden mukaan viimeisenä kaatuvat Amerikan Yhdysvallat. Euroopasta uskovat on hävitetty jo kauan sitten, Venäjän työ on lähes päätöksessä ja nyt Paholaisen tärkein työkohde on Amerikka. Kun Amerikka saadaan mukaan, voidaan sielläkin panna toimeen ne vainot, jotka Pyhässä Saksalais-Roomalaisessa keisarikunnassa määrättiin pakolliseksi Speierin valtiopäivillä 1529. Silloin Paholainen saisi maailman hallintaansa Johanneksen Ilmestyksessä kerrotulla tavalla.

Toistaiseksi Amerikan Yhdysvallat ei ole liittynyt Eurooppalaiseen rintamaan julkisesti, mutta tilanne on ollut kiikkerä jo kauan. Yhdysvalloissa on kaksi puoluetta, ja jo Clintonien toiminta osoitti, että Amerikan kaatuminen saattaa olla lähellä. Se selventäisi tilannetta: Toisella puolella Jeesus ja toisella Saatana, ehkä valepukuisena nimellä Vicarus Filii Dei.

©: Osmo Pöysti

2004-01-22

Takaisin Osmon kotisivulle