VAALIT JA SODOMA

 

Presidentti-Halonen vaati kansalaisia äänestämään väittäen samalla, että äänestämättä jättäneet ovat vastuussa vaalien tuloksesta. Väite on perverssi, mutta ei ainoa lajissaan. Minun mielestäni rikolliset ja heidän kumppaninsa ovat syyllisiä, eivät suinkaan sivulliset.

Näin vaalien alla kaikenlaiset äänenkalastelijat ovat liikkeellä. Ovat nuo poliitikot vaan tehneet niin paljon pahaa, että minä en uskalla niille valtakirjaa antaa. Eivätpähän sitten tee tekosiaan minun nimissäni. Mutta että vielä se kristillinen puoluekin on siinä mukana, se panee minut kirjoittamaan hieman siitä, mikä on ristinuskoa ja mikä ei.

Muistanette sen Aabrahamin ja veljenpoikansa Lootin. Loot halusi makeaa elämää ja ajautui Sodomaan. Aabraham meni lampaineen vuoristoon, jossa elintasokilpailu ei ollut niin kovaa. Mutta Sodomassa oli perverssi meininki, ja Jumala lähetti enkelinsä sinne hakemaan Lootia turvaan, sillä hän oli päättänyt hävittää Sodoman. Sodoman miehet olisivat käyneet homoilemaan enkelien kanssa, mutta hanke ei onnistunut. Loot oli kyllä valmis tarjoamaan neitsyet tyttärensäkin Sodoman homoille, mutta enkelit sokaisivat homot, ja niiltä jäi hommat tekemättä.

Aabraham tiesi Jumalan suunnitelmista hävittää Sodoma. Hän rukoili, että Jumala pelastaisi Sodoman, vähän samalla tavalla, kuin me uskovat rukoilemme, että Jumala pelastaisi Suomen. Katsotaanpas nyt, miten Aabraham tinki Jumalan kanssa Sodoman kohtalosta:

Niin Herra sanoi: "Valitushuuto Sodoman ja Gomorran tähden on suuri, ja heidän syntinsä ovat ylen raskaat. Sentähden minä menen alas katsomaan, ovatko he todella tehneet kaiken sen, josta huuto on minun eteeni tullut, vai eivätkö; minä tahdon sen tietää." Ja miehet kääntyivät sieltä ja kulkivat Sodomaan päin, mutta Aabraham jäi vielä seisomaan Herran eteen. Ja Aabraham lähestyi häntä ja sanoi: "Aiotko siis hukuttaa vanhurskaan yhdessä jumalattoman kanssa? Entä jos kaupungissa on viisikymmentä vanhurskasta; aiotko hukuttaa heidät etkä säästä paikkaa siellä olevain viidenkymmenen vanhurskaan tähden? Pois se, että sinä näin tekisit: surmaisit vanhurskaan yhdessä jumalattoman kanssa, niin että vanhurskaan kävisi samoin kuin jumalattoman! Pois se sinusta! Eikö kaiken maan tuomari tekisi oikeutta?" Ja Herra sanoi: "Jos löydän Sodoman kaupungista viisikymmentä vanhurskasta, niin minä heidän tähtensä säästän koko paikan". Aabraham vastasi ja sanoi: "Katso, olen rohjennut puhua Herralleni, vaikka olen tomu ja tuhka. Entä jos viidestäkymmenestä vanhurskaasta puuttuu viisi; hävitätkö viiden tähden koko kaupungin?" Hän sanoi: "En hävitä, jos löydän sieltä neljäkymmentä viisi". Ja hän puhui vielä hänelle sanoen: "Entä jos siellä on neljäkymmentä?" Hän vastasi: "Niiden neljänkymmenen tähden jätän sen tekemättä". Aabraham sanoi: "Älköön Herrani vihastuko, että vielä puhun. Entä jos siellä on kolmekymmentä?" Hän vastasi: "En tee sitä, jos löydän sieltä kolmekymmentä". Mutta hän sanoi: "Katso, minä olen rohjennut puhua Herralleni. Entä jos siellä on kaksikymmentä?" Hän vastasi: "Niiden kahdenkymmenen tähden jätän hävittämättä". Ja hän sanoi: "Älköön Herrani vihastuko, että puhun vielä tämän ainoan kerran. Entä jos siellä on kymmenen?" Hän vastasi: "Niiden kymmenen tähden jätän hävittämättä". Ja Herra lähti pois, senjälkeen kuin hän oli lakannut puhumasta Aabrahamin kanssa, ja Aabraham palasi kotiinsa. (1.Moos 18:20-33)

Kymmenen vanhurskasta olisi riittänyt. Jumala ei vaatinut enemmistöä, sillä Jumala ei ole demokraatti. Mutta kun kymmentäkään vanhurskasta kaupungista ei löytynyt, Jumala vei omansa pois ja hävitti kaupungin.

Makedoniassa on kolme poliittista ryhmittymää: sosialistit, yksinkertaiset ja albaanit. Uskovia maassa on noin 10.000, siis mitättömän vähän, jos heidän painoarvonsa lasketaan äänimäärien perusteella. Kuitenkin Makedoniassa on uskova presidentti Boris Traikovski, eikä hänen takanaan ole edes pientäkään kristillisdemokraattista puoluetta. Kun Traikovski tuli presidentiksi, sossut yrittivät ensin boikotoida koko miestä. Heille ei uskova, demokraattisesti valittu presidentti kelvannut.

Boris Traikovskin on Strumitsan metodistiseurakunnan nuorisotyöntekijä. Viikonloppuisin hän saarnailee metodistikirkoissa, ja työpäivinä hoitelee presidentin tehtäviä. Presidentiksi hänet tehtiin siten, että kun kaikki suuret valtaryhmittymät jääräpäisesti olivat ajamassa maata sekasortoon ja keskinäiseen vihanpitoon, asetti yksi puolueista ehdokkaakseen miehen, joka oli valmis hyväksymään myös vähemmistöt ihmisiksi. Albaanit ja ymmärtäväiset näkivät Traikovskissa oljenkorren, ja tähän asti vähäinen oljenkorsi on pitänyt - suurien konnien on pitänyt toistaiseksi niellä sappensa.

Gangstereiden maailmassa oikeassa on se, jolla on isoimmat sotajoukot. Demokratia on juuri sitä sotajoukkojen laskemista. Mutta sinulle Raamattu sanoo: "Älä mene enemmistön mukana pahaan".

Suomessa Lipposen hallitus on etsinyt mahdollisuuksia perhe-elämän hävittämiseksi. Sosialismin perverssiin ohjelmaan näyttää kuuluvan myös se, että luonnollisen perheen lapsien asioista päättävät perverssit, ja perversseille haetaan lapset sieltä, missä niitä normaalisti syntyy. Sen luulisi olevan perversseille sen verran alentavaa, että ne varmaan suunnittelevat lapsien tuotantoa hautomakoneessa.

Hyökkäys perhe-elämää kohtaan on yleismaailmallinen. Yhdysvaltojen partiopoikaliike on kriisissä, koska maan perustuslaki ei salli perverssien "syrjintää". Partiopoikaliikkeen olisi hyväksyttävä partiojohtajiksi perverssejä - ja niitähän olisi partiopoikaliikkeeseen tulossa pilvin pimein, koska leireillä on niitä pikkupoikia - mutta lasten vanhemmat eivät anna lapsiaan partioon, jos partiojohtaja on perverssi.

Yleismaailmallinen hyökkäys perhe-elämää kohtaan on ohjelmoitu kauan sitten. Se kuuluu osana myös Adam Weishauptin, Moses Hessin ja Karl Marxin ohjelmaan. Perhe-elämän vaihtoehtona rekisteröitävät perverssit suhteet ovat saaneet Suomen valtion eduskunnan hyväksynnän, mutta eivät Jumalan. Roomalaiskirjeen mukaan perverssi meno on merkki siitä, että järki on lähtenyt.

Jumala on valkeus. Kun valkeus poistuu tulee pimeää. Pimeys on koittanut Arkadianmäellä. Aabrahamia Arkadianmäellä ei ole nähty, ja myös Lootin on aika lähteä.

Osmo Pöysti

2003-02-28

Takaisin Osmon kotisivulle