Me Jeesuksen seuraajat tiedämme, kenen ohjeita me opiskelemme ja kenen lauluja me laulamme. Vihollisen vallassa olevat ihmiset eivät tiedä, kuka heidän laulunsa on laatinut, mutta me tiedämme senkin. Laittomuuden salaisuus ei ole enää mikään salaisuus, paitsi niille, jotka ovat uskonnollisesti lukutaidottomia, vaikka illuminatien media vielä paasaakin, että neukkula on muuttunut. Adam Weishauptin ja Moses Hessin vanhan laulun paikallisosuuspankkien Koivunlehdelle on sovittanut Antonio Gramsci (1891-1937).

Edistyksellisten navetanrakentajien vanha laulu

Paikallisosuuspankkien asiakaslehti Koivunlehti 3/2003 laulaa edistyksellisten navetanrakentajien vanhaa laulua: "Nyt yksi iso navetta rakennettiin edullisemmin, kuin kolme pienempää", vaikka gigantomanian tulokset hyvin tiedetään. Minulla sattui olemaan kuvakin edistyksellisestä navetasta:

Ja mikä on sen hauskempaa, kuin saapua päivän virkistävän, ohjatun maaseutukierroksen jälkeen viihtyisään kotiin yhteiskunnallista velvollisuuttaan täyttämään. Eikä navetan asukkien tarvitse huolehtia mistään. On muutakin kun ilmainen asunto: myös ruoka, lämmitys, siivouspalvelut ja terveydenhoito ovat ilmaisia. Ja kaikki huolensakin voi heittää navetanvalvojan käsiin

Takaisin Osmon kotisivulle