DESTRUKTIIVINEN KULTTI

 

Syyskuun 11. päivänä 2002 Ruotsin saamelainen Leo Martensson saapui Moskovasta vaimonsa Gundin kotimaahan Saksaan, mutta ei sattumalta. Hänet oli karkotettu Venäjän eteläpuolella sijaitsevalta Krasnodarin alueelta passilakien rikkomisesta tuomittuna.

Venäjälle tulevan ulkolaisen viisumi on rekisteröitävä kolmen arkipäivän kuluessa maahantulosta Venäjän Federaation viisumienrekisteröintitoimistossa OVIRissa. Leo Martensson lähti Suomesta 17. elokuuta 2002 ja saapui Mustanmeren pohjoisrannikon tuntumassa sijaitsevaan Krasnodarin kaupunkiin sunnuntaina 18.08.2002 kello 11 illalla. Martenssonin Krasnodariin kutsunut seurakunta toimitti asiakirjat Oviriin keskiviikkona 21. elokuuta 2002.

Huolimatta siitä, että Martenssonin paperit oli toimitettu Venäjän Federaation passilakien mukaisen määräajan, kolmen arkipäivän sisällä, Krasnodarin Leninin piirin hallinnollinen oikeusistuin 10.09.2002 tuomitsi Martenssonin karkotettavaksi maasta ja maksamaan 500 ruplan (muutama kymmenen euroa) sakon. Karkotuspäätöksen toimeenpanoon asti Martenson määrättiin pidettäväksi vangittuna, mistä kuitenkin luovuttiin, kun Martensson poistui Venäjän Federatiivisesta tasavallasta heti seuraavana päivänä Moskovan kautta lentäen.

Martenssonin vaimo ja tytär Kati jäivät vielä Krasnodariin, sillä perhe oli asunut Krasnodarissa vuodesta 1993 lähtien.

Leo Martensson on kahdenkymmenen vuoden ajan kääntänyt Raamattua kahden Kaukasian pienen kansan, adygejan ja kabardinon kielille. Uudet Testamentit on painettu, samoin osia Vanhasta Testamentista. Martenssonit ovat myös harjoittaneet laajaa humanitääristä työtä. Kaiken kaikkiaan, Leo Martensson ottaa osaa seurakuntatoimintaan niin kuin kristityn kuuluu - kykyjensä mukaan.

Martenssonin karkotus ei ole mikään yksittäistapaus. Noin kolmekymmentä Jumalan valtakunnan työntekijää on kokenut saman kohtalon. Karkotukset ovat nekin vain osa Putinin Venäjän poliittisen johdon massiivista kristinuskonvastaista kampanjaa. Putinin hallinnon organisoimissa näyttävissä kiihotustilaisuuksissa kristinusko on leimattu destruktiiviseksi kultiksi.

Raamatun mukaan Jumala on valkeus. Jos on valkeutta, niin voi nähdä. Mutta jos Jumala poistuu, tulee pimeää kuin Egyptissä ennen. Silloin terve elämänmuoto alkaa näyttää destruktiiviselta kultilta. Eikä yläpään pimeydestä kärsivä ihminen voi edes huomata, että ei se suinkaan ole Jeesus, joka Venäjän hävitti. Se kultti, joka venäläisten omien laskelmien mukaan tappoi 57 miljoonaan oman maan asukasta, se se on se destruktiivinen kultti, joka asiamiehet pelkäävät valkeutta.

Vajaa viisitoista vuotta sitten Venäjä oli sisällissodan partaalla. Silloin eräs Vietnamin ja Afganistanin sodan veteraani kertoi, että hän haluaa vielä käydä yhden sodan, hävittää kaikki juutalaiset ja kommunistit maasta. Peloissaan sosialistit olivat tekevinään muutamia myönnytyksiä, mutta kun he nyt ovat taas saaneet valtansa vakautettua, jatkuu vanha peli entiseen malliin. Destruktiivinen sosialistinen kultti Venäjällä jatkuu. Ortodoksisen kirkon liityttyä mukaan se vain on saanut vahvan kansallissosialistisen sivumaun. Kansa kärsii, mutta ilman Jeesusta se on voimaton. Onneksi on näitä uskovia saamelaisia, joilla on tepsivät lääkkeet Venäjänkin ongelmiin.

2003-03-08

Copyright ©: Osmo Pöysti

Takaisin Osmon kotisivulle