KONSENSUSPUOLUEIDEN TYÖNJAKO

Lipponen tarjosi sosialismin vaihtoehdoksi porvarihallitusta. Siis tyypillistä politiikkojen puhetta kansan höynäyttämiseksi. Porvari- ja sosialistipuolueet ovat kaikki edistyksellisiä, ja toteuttavat kukin omaa osuuttaan sosialismin perustajien Adam Weishauptin, Mooses Hessin ja Karl Marxin ohjelmassa, jonka päämäärät ovat:

Suomalaisten konsensuspuolueiden työnjako on seuraava:

Vihreet

Tekee elintilaa susille. Ranskalaisen merentutkijakuuluisuuden Jacques Cousteaun suulla levitetyn opin mukaan ihmisiä on likvidoitava 350.000 per päivä. Katso UNESCO:n kuriiri syys-lokakuulta 1991.

Vastustamalla ydinvoimaa, vesivoimaa ja hiilivoimaloiden päästöjä, keksimällä yhä uusia rajoituksia puulämmitteisen uunien käytölle, vaatimalla puulämmitteisen saunan käyttörajoituksia, pyritään estämään ihmisten eläminen Suomessa tykkänään. Jos ihmiset saadaan kaikki tapettua, on susikanta pelastettu sille pienelle määrälle ihmisiä, jotka UNESCO:n ensimmäisen pääjohtajan Julian Huxleyn mukaan saa jäädä jäljelle.

Keput.

Taltuttaa maalaiset hyväksymään yksityistalouksien muuttamisen suurtiloiksi. Maaseudun sadat tuhannet elinkelpoiset pientilat hävittämällä saadaan syntymään noin 40.000 elinkelvotonta suurtilaa, ja kun ne on kaadettu, voidaan niistä tehdä kolhooseja ja sitten luovuttaa susille ja muille illuminaateille. Kannattaa keskiolutta ja päivärahaa hävitettyjen pientilojen työttömäksi jääneille asukkaille, koska alkoholisoituneen ihmisen oletetaan kuolevan pikavauhtia.

Yrittää kerätä ääniä perheellisiltä, mutta koska "porvarillisella" Kepulla on illuminatien hallituksessa koiran virka, se pannaan hallitukseen aina silloin, kun rahat on syöty, eikä pysty lunastamaan puheitaan. Näin turvataan vasemmiston äänimääriä taas seuraavissa vaaleissa.

Demarit

Demarit on suurteollisuuden työläisten puolue. Metsäteollisuuden tuotosta riittää hyvä palkka paperialan työntekijöille. Muu teollisuus hävitetään, ellei se satu olemaan illuminatien erikoissuojelussa, niinku Nokia. Demareiden tavaramerkki on työttömyys.

Erikoista huomiota demarit kiinnittävät opiskelijoiden huonoon kohteluun. Mitä huonommin opiskelijoita kohdellaan, sitä varmemmin heistä tulee demareita. Kerätkää muovipulloja pultsareiden suosikkipaikoista, opiskelijat, että pysytte hengissä!

Kokoomus

Sosialistinen virkamiespuolue, joka hämää ihmisiä esiintymällä "porvareina". Jos porvarit ennen ovatkin olleet verenimijöitä, sitä enemmän ovat nyt ne noin miljoona virkamiestä, jotka työllistävät itsensä työntämällä nokkansa joka paikkaan, mistä vähänkin voi saada rahaa työtä tekevän kansan kustannuksella.

Kiristämällä veropohjaa niin, että pienituloisten omakotitalot menevät pakkomyyntiin ja mummot kuolevat mökkeihinsä pakkaseen, on illuminateilla hyvät senssit ostaa mummovainaan mökki halvalla.

Porvareina esiintyvät sosialistit ovat olleet tuhoisia maan pienyrittäjille ja siten erityisesti työllisyydelle. Niitä, jotka olisivat halunneet yrittäjiksi, vainotaan yhä sakenevalla pykäläviidakolla, maksuilla ja poliittisella ajojahdilla ja pakotetaan siten palkkatyöhön. Ovela konsti estää uusien yritysten ja työpaikkojen syntyminen.

Vasen äärilaita

Lastentarhan, peruskoulun ja valtiollisen tv-yhtiön pimeydessä elämänsä kaksikymmentä ensimmäistä vuotta viettäneiden tulevaisuuden ennuste ei ole hyvä. Heiltä voi kuitenkin kerätä ääniä, lupaamalla jotakin.

 

Ruotsalainen jäänne

Indo-Eurooppalaisen rasismin maailmassa me suomalaiset olisimme helisemässä, ellei meillä olisi omia induja. Tärkeä puolue, jonka merkitystä usein ei tajuta. Käsiteltävä sen mukaisesti.

Kirkollinen edistysliike

Ainut taho, josta voisi tulla jotakin hyvää, on Jumala. Viettelemällä kristitytkin äänestämään ja sitä tietä illuminatien koukkuun kirkollinen edistysliike on tekemässä katalinta työtä kaikista.

© Osmo Pöysti

Kuru, Finland

2002-2003

Päivitetty 2003-07-31

Takaisin Osmon kotisivulle