Apt 4:15

Kuka saa esiintyä Jumalan nimissä?

Uskovat ovat ongelma uskonnollisille johtajille. Uskovien johtajina esiintyneet fariseukset ja muut sivistyneet ihmiset olivat nähneet Jumalan tekoja, ja se häiritsi heitä. Vain vähän aikaa sitten he olivat tapattaneet Jeesuksen roomalaisilla, mutta nyt yksi Jeesuksen seuraaja oli parantanut miehen.

4:14 Ja nähdessään parannetun miehen seisovan heidän kanssansa he eivät voineet mitään vastaansanoa,
4:15 vaan käskettyään heidän astua ulos neuvostosta
he pitivät keskenänsä neuvoa
4:16 ja sanoivat: "Mitä me teemme näille miehille?

Kun johtajat eivät ymmärtäneet Pyhän Hengen töitä, he päättivät kieltää Jumalan palvelijoita esiintymästä Jeesuksen nimeen:

4:14 Ja nähdessään parannetun miehen seisovan heidän kanssansa he eivät voineet mitään vastaansanoa,
4:15 vaan käskettyään heidän astua ulos neuvostosta
he pitivät keskenänsä neuvoa
4:16 ja sanoivat: "Mitä me teemme näille miehille? Sillä että heidän kauttansa on tapahtunut ilmeinen ihme, sen kaikki Jerusalemin asukkaat tietävät, emmekä me voi sitä kieltää.
4:17 Mutta ettei se leviäisi laajemmalle kansaan, niin kieltäkäämme ankarasti heitä enää tähän nimeen puhumasta yhdellekään ihmiselle."
4:18 Niin he kutsuivat heidät ja kielsivät heitä mitään puhumasta ja opettamasta Jeesuksen nimeen.

Pari tuhatta vuotta sitten annettu kielto ei tehonnut. Samoin on käynyt lukemattomille muille vastaaville kielloille. Uskovat ovat edelleen ongelma uskonnollisille johtajille. Kysymys on kuitenkin vain siitä, että nämä "uskonnolliset johtajat" eivät ole uskovien johtajia, eivätkä Jumalan valitsemia uskonnollisia johtajia. Uskovat heitä kaihtavat, mutta uskonnollisesti lukutaidottomille ne näyttävät kelpaavan.

Uskonnollisiksi johtajiksi pyrkivät ne, jotka haluavat syrjäyttää Jumalan, ja siten päästä johtamaan uskovia harhaan. Tyypillinen temppu oli Yhdistyneitten kansakuntien nimissä syyskesällä 2000 järjestetty maailman uskonnollisten johtajien kokous. YK:n peliä pelaavat kristinuskonvastaiset järjestöt kutsuivat kokoukseen vain sellaisia "uskonnollisia johtajia", joiden tiedettiin tukevan YK:n taustavaikuttajan pyrkimyksiä. Näin saatiin aikaan taatusti kristinuskonvastainen julkilausuma. Ja arvatkaapa kuka Suomesta esiintyi näiden "uskonnollisten johtajien" nimissä? Arvasit varmaan oikein! Monitoimimies Martti Ahtisaarihan se siellä. Sosialisti ja bilderbergiläinen kun on.

Takaisin sivulle ALLILOUS