Ilmestyskirja 11:10

Kaksi hankalaa profeettaa

Kaikki maailman herruuteen pyrkivät pedot pyrkivät saamaan Jerusalemin valtaansa. Mongolitkin olivat kerran jo muutaman kymmenen kilometrin päässä kaupungista, mutta Egyptin mamelukit voittivat sillä kertaa. Ilmestyskirjan tapahtumat sijoittuvat nykyaikaan. Nyt Jerusalemin herraksi ovat pyrkimässä yhdistyneet kansakunnat, arabimaat ja monet muut.

Ilmestyskirjan näyttämölle astunut peto surmaa Jerusalemissa kaksi Jumalan airutta, ja maailman suuret televisioyhtiöt näyttävät ruumiita kolmen ja puolen päivän ajan. Pedon ja antikristuksen pettämät ihmiset luulevat, että nyt niistä kiusankappaleista sitten vihdoinkin päästiin, ja onnittelevat jo edistyksellisen maailmanvallan voitosta toisiaan. Kun Jumalan miehet sitten heräävät henkiin, ei sitä enää näytetä kaikelle maailmalle, sillä media on edistyksellisen maailmanvallan hallinnassa, kts. jae 11:11 loppuosa. Uskovien ylösnousemus kun ei ole poliittisesti korrektia.

11:7 Ja kun he ovat lopettaneet todistamisensa, on peto, se, joka nousee syvyydestä, käyvä sotaa heitä vastaan ja voittava heidät ja tappava heidät.
11:8 Ja heidän ruumiinsa viruvat sen suuren kaupungin kadulla, jota hengellisesti puhuen kutsutaan Sodomaksi ja Egyptiksi ja jossa myös heidän Herransa ristiinnaulittiin.
11:9 Ja ihmiset eri kansoista ja sukukunnista ja kielistä ja kansanheimoista näkevät heidän ruumiinsa kolme ja puoli päivää, eivätkä salli, että heidän ruumiinsa pannaan hautaan.
11:10
Ja ne, jotka maan päällä asuvat, iloitsevat heidän kohtalostaan ja riemuitsevat ja lähettävät lahjoja toisilleen; sillä nämä kaksi profeettaa olivat vaivanneet niitä, jotka maan päällä asuvat.
11:11 Ja niiden kolmen ja puolen päivän kuluttua meni heihin Jumalasta elämän henki, ja he nousivat jaloilleen, ja suuri pelko valtasi ne, jotka näkivät heidät.
11:12 Ja he kuulivat suuren äänen taivaasta sanovan heille: "Nouskaa tänne!" Niin he nousivat taivaaseen pilvessä, ja heidän vihollisensa näkivät heidät.
11:13 Ja sillä hetkellä tapahtui suuri maanjäristys, ja kymmenes osa kaupunkia kukistui, ja maanjäristyksessä sai surmansa seitsemäntuhatta henkeä, ja muut peljästyivät ja antoivat taivaan Jumalalle kunnian.

Takaisin sivulle ALLILOUS